Na knjižnem sejmu se bo z akcijskimi cenami predstavila založba Nova obzorja

Vsi tisti, ki radi berete, in seveda tudi starši, ki še vedno berete pravljice svojim otrokom, ste od jutri, 21. novembra, do nedelje, 26. novembra, lepo vabljeni na Slovenski knjižni sejem, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.  

Slovenski knjižni sejem velja za “enega najpomembnejših knjižno-kulturnih dogodkov pri nas, ki združuje ljubitelje knjig, založnike, avtorje, knjigotržce in vse tiste, ki cenijo moč besede in literature”. Cilj sejma predstavlja promocija slovenske literature in spodbujanje samega branja. Da Slovenci, kot kaže, radi berejo, razkriva podatek, da se je lani sejma udeležilo več kot 45 tisoč ljudi.

Pri nakupu bo na voljo popust
Na knjižnem sejmu se po navadi predstavi večina slovenskih in tujih založb, ki udeležencem sejma predstavijo najbolj prodajane knjige leta. Med založbami, ki se bodo predstavile, je tudi založba Nova obzorja, ki se sejma udeležuje drugič zapored. Ugodno bodo na voljo najbolj brane knjige ta hip. Popust bo pri nakupu knjig, kot so Forum São Paulo in kulturna vojna, Volilne prevare Foruma São Paulo, Nesvoboda tiska in Zakaj mora Ukrajina zmagati.

Stojnico naše založbe najdete v dvorani A2. Med drugim boste lahko na naši stojnici ujeli tudi novinarko Tanjo Brkić, ki je včeraj posnela prijazno vabilo. Oglejte si ga na priloženem posnetku.

@nimaveze

Se vidimo? #slovenskiknjiznisejem #knjiznisejem #39slovenskiknjiznisejem #slovenskiknjznisejem2023 #knjiznisejem2023

♬ Magical Fantasy – Dmitriy Sevostyanov

Manjkal ne bo niti Alejandro Peña Esclusa
To pa še ni vse. Sejma se bo udeležil avtor knjižnih uspešnic Forum São Paulo in kulturna vojna in Volilne prevare Foruma São Paulo Alejandro Peña Esclusa, in sicer bo tam v sredo ob 14. uri. Spomnimo. Gre za venezuelskega politika in pisatelja, ki se je v knjigi Forum São Paulo in kulturna vojna posvetil predvsem ideološkim vidikom tega latinskoameriškega komunističnega foruma, ki je s taktikami kulturnega marksizma pa tudi s preprodajo mamil in kriminalom v tistem delu sveta vzpostavil močno levičarsko trdnjavo. V drugi knjižni uspešnici pa se je posvetil bolj praktičnim primerom mahinacij in prevar socialistov, s pomočjo katerih vzdržujejo svojo oblast in zmagujejo na volitvah.

Veselimo se vašega obiska!

Ž. N.