fbpx

Bolno do fundamenta: podjetniku, ki so mu s slabimi ocenami nagajali preko turističnih portalov, sedaj skušali uničiti zakonsko zvezo z neumnim anonimnim pismom

Posestvo Na Škaluc.

Danes je poštar prinesel anonimno pismo naslovljeno na ženo. “Osebno”, je pisalo gor. Zelo verjetno izzvenjajoči odziv na slavni #rajsnegl.. Ker res ne znam narediti kozolčka in dajem temnolaskam prednost, prisežem. Smo se pa odlično nasmejali, to pa! Hvala,” je lastnik posestva Na Škaluc danes razkril, da želijo poleg uničenja turizma, skrajneži uničiti tudi njegovo zakonsko zvezo.
Na naši spletni strani smo že poročali, kako so skušali levičarski diverzanti zlomiti lastnika turistične kmetije zaradi njegovega oglašanja preko Twitterja.
Lastnik posestva Na Škaluc Peter Hrastelj – lani so ga predstavili tudi v tedniku Demokracija – je namreč zaradi tega dobival negativne ocene na turističnih portalih s strani oseb, ki naj bi bile med njegovimi strankami. No, izkazalo se je, da to ni bilo res.
Želeli so mu podtakniti ljubezensko zvezo
Tokrat pa so se lotili kar lastnikove žene, ki so ji poslali anonimno pismo. Peter Hrastelj je ob tem sporočil preko Twitterja: Danes je poštar prinesel anonimno pismo naslovljeno na ženo. “Osebno”, je pisalo gor. Zelo verjetno izzvenjajoči odziv na slavni #rajsnegl.. Ker res ne znam narediti kozolčka in dajem temnolaskam prednost, prisežem. Smo se pa odlično nasmejali, to pa! Hvala.”
Sicer pa, vsebino pisma lahko preberete spodaj:
Demokracija