Bralec ni mogel verjeti svojim očem: To so očitno nove navade v Sloveniji!

(Foto: skandal24.si)

Bralec Gregor je obvestil uredništvo Škandal24.si o dogajanju pod ljubljansko Metalko. ”Očitno so to nove navade,” je pikro pripomnil med slikanjem dveh migrantov, ki sta si privoščila kosilo, kar čepe, brez pribora.

Glede na politiko odprtih vrat, ki jo izvaja aktualna vlada v odhodu oz. vlada, ki opravlja tekoče posle, pa je le vprašanje časa, kdaj bomo takšnim prizorom priča vsak dan, na vsakem koraku. Ne glede na vse pa je rešitev dokaj preprosta. Na prvo mesto je potrebno postaviti lastne državljanke in državljane, Slovenke in Slovence ter sprejeti ustrezno azilno zakonodajo. Jasno je potrebno ločiti med pomoči potrebnimi begunci in ilegalnimi migranti, med katerimi so tudi teroristi. Postaviti se je potrebno za lastni narod in zaščititi slovensko kulturo in evropske vrednote.

Izzivov pred prihodnjo vlado je torej ogromno, vprašanje, kakšna vlada bo, ali bo na prvo mesto postavila lastno državo in ljudi in ali bo razvojno naravnana pa, kljub jasnemu rezultatu na volitvah in s tem izraženi volji volivk in volivcev, ostaja odprto.