Hude telesne poškodbe kolesarja, motorista brez čelade in voznika osebnega avtomobila

Foto: STA

Na območju celjske in koroške regije se je minuli vikend zgodilo 41 prometnih nesreč, od tega so se 3 končale s hudimi telesnimi poškodbami.

S PU Celje so sporočili, da se je prometna nesreča zgodila v soboto popoldne, ko je 22-letni kolesar vozil po lokalni cesti Kasaze–Migojnice in je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padel in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

S hudimi telesnimi poškodbami se je končala tudi prometna nesreča, ki se je zgodila v noči na nedeljo v Podklancu v Ravnah na Koroškem. 35-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Raven proti Dravogradu in je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotnosmerno vozišče ter trčil v osebni avto, ki ga je vozila 63-letna voznica. Ta se je pri trčenju hudo poškodovala, lažje poškodbe pa sta utrpela tudi dva sopotnika v njenem avtomobilu.

V nedeljo zjutraj se je prav tako zgodila prometna nesreča, kjer se je 21-letnik hudo telesno poškodoval. Voznik kolesa z motorjem je brez čelade vozil neregistrirano kolo z motorjem izven naselja Črenškova v Celju in zaradi neprilagojene hitrosti ter vožnje pod vplivom alkohola izgubil oblast nad vozilom, zato je padel na vozišče.

N. K.

 

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!