39-letnica se je izdajala za odvetnico in tako služila

Foto: iStock

Policisti PU Nova Gorica so v začetku septembra na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve več kaznivih dejanj goljufij in ponarejanja listin zoper 39-letno osumljenko z območja Mestne občine Nova Gorica.

Policisti so v sklopu dlje časa trajajoče preiskave ugotovili, da je omenjena osumljenka, ki se je večinoma lažno predstavljala kot odvetnica in direktorica družbe z Obale, oškodovancem ponujala odvetniške storitve v zvezi z urejanjem lastništev nepremičnin in pridobivanjem nepovratnih sredstev za gradnjo objektov iz evropskih skladov. V več primerih je oškodovancem izročila ponarejene sklepe sodišča, s katerimi je dokazovala opravljen posel, so sporočili s PU Nova Gorica. Po do sedaj zbranih podatkih je omenjena ženska delovala predvsem na območjih PU Nova Gorica in Koper.

Vsi, ki ste bili oškodovani – pokličite policijo
Policisti Policijske uprave Nova Gorica pozivajo vse morebitne žrtve oz. oškodovance tovrstnih kaznivih dejanj, ki bi policiji lahko nudili koristne informacije v zvezi z omenjenimi kaznivimi dejanji, da se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

J. F.

  • epson mlacni

    Miro Cerar se je tudi izdajal za etičnega javnega uslužbenca in s to floskulo kot “nov obraz” celo prepričal zmešane navijače slovenske čudne oblike socializma, da so ga izvolili. Slovenijo je, kot pred njim absolutna, oškodoval za milijone. Pravzaprav nam vsak dan, ko igra fikus na mestu predsednika vlade, zelo škodi. Kdaj bo v črni kroniki?

  • Dušan Ripoten

    Me resno zanima,koliko je kwazi sodnikov v naši državi s kupljenimi diplomami ???

  • xtc

    Pa menda ja ne Katra ali Maša?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!