Drama v Prekmurju: Grozil, da bo skočil z dimnika

Foto: STA

Dopoldne so bili prekmurski policisti obveščeni o nameri moškega, ki je grozil, da bo skočil s stolpa toplarne v Murski Soboti. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili lokacijo stolpa, kamor so se nemudoma odpravili policijski pogajalci. Drama se je po več urah pogajanj srečno končala.

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Murska Sobota je danes ob 8. uri občan obvestil, da bo s stolpa skočil moški, so sporočili s policije.

Preberite tudi: Pri Dravogradu iztiril vlak

Pogajanja z moškim so potekala več kot štiri ure – tudi iz košare gasilske lestve. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za 39-letnika, ki je zaradi nesoglasij s partnerko glede skrbništva nad otrokom grozil s samomorom. Moški naj bi bil Mariborčan, živeč v Murski Soboti, poroča portal Pomurec.

Okoli 13.10 je moški po lestvi sam splezal z dimnika.

N. K.

 • dr Janez Sveti

  Reva.Ni čudno, da ga je žena zapustila.
  Dr Janez Sveti genij

  • MEFISTO

   Pa je res reva!

   še z dimnika si ni upal skočiti.

   • indijanka

    Razočaran? Te še vedno mikajo vdove?

  • indijanka

   V takem kraju, kjer policija z zbiranjem obvestil, ugotavlja lokacijo stolpa toplarne je vse mogoče.

   • dr Janez Sveti

    To so policaji inkasanti.
    Dr Janez Sveti 30 km/h

 • MEFISTO

  Iz zakladnice narodne modrosti:

  Kdor hitro skoči, dvakrat skoči.

  Kdor se muja, ta se kuja.

  Kdor grozi, ne misli skočiti.

 • soc

  Bolnik je doživel svojih 5 minut “slave”. Kot ponavadi v takih primerih. Zdaj pa malo na zaprti oddelek, pa dlje na odprtega, potem pa tabletke celo življenje. Do svojih odraščajočih otrok pa bo imel seveda obvezen dostop, ker bo sodišče tako odločilo. Ker zakoni tako narekujejo.

  Ubogi otroci. Uboga družba, ki jo bolnik ustrahuje s takimi ali drugačnimi grožnjami in ki jo utegnejo danes nič hudega sluteči in morda čudoviti otroci pod njegovim vplivom tako ali drugače ustrahovati čez dve desetletji.

  Pa ne vem, kaj je družbi storiti, da prepreči širjenje genotipskih nevarnosti tako, da od njih odstrani vpliv fenotipskih.

 • MEFISTO

  Je socialno socialistična ministrica Anja KOpač Mrakova v tej zadevi že podala izjavo za javnost?

 • Olga

  Stroka, kje si?!