fbpx

ZDA: Matičarka poročila mlad par, a že čez nekaj minut je morala opraviti delo mrliškega oglednika – Pred matičnim uradom, pred očmi svojcev, v mladoporočenca trčil tovornjak in ju ubil

Pretreseni svojci. Mati je poskušala sina in ženo rešiti iz vozila, a je bilo prepozno. foto: CNN.

Ameriško zvezno državo Teksas je pretresla tragedija mladoporočencev, 19-letnega Harleyja Morgana in 20-letne Rhiannon Baudreaux, ki sta umrla samo nekaj minut potem, ko sta se poročila na matičnem uradu. Ko sta se vključevala na glavno cesto v mestu Orange, je prišlo do hude nesreče, saj je vanju silovito trčilo “pick-up” vozilo, ki je prevažalo traktor. Nesrečo sta s pločnika na lastne oči videla Harleyjeva mati in sestra.

“Na lastne oči sem videla umreti svojega otrka,” je v intervjuju za lokalno televizijo KFDM po nesreči povedala objokana Kennia Morgan. Na posnetku ima še vedno okrvavljene roke, ko je skušala pomagati sinu in njegovi ženi ter ju izvleci iz zmečkanega avtomobila, vendar za mladoporočenca ni bilo več pomoči. “To je prizor, ki ga bom vse življenje nosila pred očmi. Tega nikoli ne bom pozabila. Ta prizor nikoli ne bo šel proč. Vedno bom videla, kako je tovornjak zadel in ubil mojega otroka. To bom sanjala vsako noč, do konca življenja,” razlaga na posnetku, ki ga je objavila tudi televizija CNN, objokana Kennia.

Mladoporočencema ni bilo namenjeno, da bi uživala zakonsko življenje. foto: CNN.

Voznik tovornjaka sicer v nesreči ni bil poškodovan, lokalna policija v Orangu pa še preiskuje razloge za nesrečo.

Ozadje nesreče v Orangu v Teksasu policija še preiskuje. Foto: CNN.

Kennia Morgan je za medije še povedala, da sta bila njen pokojni sin in njegova nesrečna žena mladostnika z velikimi načrti, ki sta se veselila skupnega življenja. Za božič sta se želela poročiti tudi v cerkvi v ožjem krogu družine in prijateljev. Njuna največja želja je bila, da bi se čimprej poročila, zato s civilno poroko nista želela čakati do zime.
Matičarka, ki je mladi par poročila, si niti v najhujši nočni mori ni predstavljala, da bo morala čez pet minut opraviti delo mrliškega oglednika. Mladostnika sta bila namreč mrtva na mestu nesreče.

T. F.