fbpx

[Ekskluzivno] Incident pri Kočevju: Migranti vpleteni v pretep, na kraju tudi rešilci

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

Pri kraju Morava v okolici Kočevja je prišlo do incidenta, v katerega so bili vpleteni ilegalni migranti. Na kraju so bili policisti in rešilci, okoliščine pretepa se še ugotavljajo.

Nova24TV je od domačinov prejela ekskluzivne informacije, da je prišlo v vasi Ajbelj pri Moravi v Kočevju do incidenta, v katerega so bili vpleteni ilegalni migranti. Kot smo izvedeli, je prišlo do pretepa, vendar še ni znano, ali so bili udeleženi tudi domačini, toda nedvomno so bili vpleteni migranti.

Vir nam je zaupal, da je morala posredovati policija, prav tako so rešilci odpeljali še neznano število oseb. Dodatne informacije še preverjamo na policiji in jih bomo objavili takoj, ko nam jih bodo posredovali.

Fotografija je simbolična. (Foto: drukčiji radio 94.7 FM)

Ravno danes smo poročali, da se za jutri pripravlja protimigrantski protest v Delnicah, ki so le streljaj stran od današnjega incidenta. Razmere v Gorskem kotarju so namreč zaskrbljujoče, pravi pobudnik jutrišnjega protesta proti vstopu nezakonitih migrantov na Hrvaško Tomislav Majnarić. Po njegovem so migranti vojaško usposobljeni ljudje, ki uničijo vse pred seboj.

Peter Truden