[Ekskluzivno] Migrant iz Maroka kradel v trgovini na Čopovi v Ljubljani, nato pa se je spopadel z varnostnikom in mu grozil, da ga bo ubil!

Fotografija je simbolična. (Foto: STA)

V sredo okoli 17.30 je migrant – državljan Maroka – želel okrasti trgovino z oblačili na Čopovi ulici v Ljubljani. Ko ga je varnostnik odkril, ga je migrant udaril, začeli so se pretep in grožnje. Maroški migrant si je celo sam prizadejal poškodbe. Dogodek je potrdila policija, na kraju so bili reševalci.

Na dan prihaja vse več kriminalnih zgodb okoli kriminalitete, ki jo povzročajo migranti. Potem ko se še vedno ni polegel prah zaradi ugrabitve 79-letnega Mirka Moravca, je več različnih virov danes obvestilo uredništvo Nova24TV, da je v sredo ob 17.30 na Čopovi ulici v Ljubljani v eni izmed trgovin z oblačili prišlo do incidenta, v katerem je bil udeležen tuj državljan – migrant iz Maroka.

Prišlo je do spopada med varnostnikom in migrantom
Da je 26-letni migrant sumljiv, je opazil varnostnik trgovine, ki je moškega začel spremljati, ko je ta z oblačil strgal varovalo proti krajam. Ko ga je varnostnik opozoril, ga je migrant tudi fizično napadel in mu celo grozil s smrtjo, nam je povedal očividec. Policija je potrdila, da je varnostnik dobil udarec, vendar je k sreči uspel obvladati nasilneža, nato pa je obvestil policiste. Kot so nam povedali na PU Ljubljana, so posredovala tudi reševalna vozila, saj si je migrant sam prizadejal poškodbe. Kršitelju so policisti zaradi kršitve določil zakona o zasebnem varovanju izdali plačilni nalog.

Na Čopovi v Ljubljani je vse več migrantske kriminalitete. (Foto: STA)

Kot nam je zaupal eden izmed bralcev, postaja Čopova ulica v središču Ljubljane redno zbirališče tujerodnih migrantov, redno so priča tudi krajam po tamkajšnjih trgovinah, migranti so tudi zelo nasilni in se nikogar ne bojijo. Gre pa v večini primerov za migrante iz severne Afrike – državljane Tunizije, Maroka in Alžirije. Ker je migrantska kriza vse hujša, bo ilegalcev vedno več, s tem pa tudi vse več problemov, ki jih policija ne bo zmogla reševati preventivno.

Varnostna situacija ni ustrezna
Spomnimo, da so se najhujše slutnje in posledice migracij uresničile z ugrabitvijo 79-letnega Mirka Moravca iz Bele krajine, varnostna situacija je popolnoma ušla izpod kontrole. Domačina iz vasi Mali Nerajec so migranti zvezali z vrvjo, stlačili v prtljažnik njegovega avtomobila in pobegnili v smeri proti Italiji. Pri Sežani so ga izpustili in pot čez mejo nadaljevali sami, pozneje pa jih je prijela italijanska policija. Predsednik vlade Marjan Šarec in notranji minister Boštjan Poklukar sta kljub temu zatrjevala, da je varnostna situacija ustrezna, čeprav ob določenih dnevih policija ujame tudi več kot 100 migrantov, številni pa nadzoru uidejo in nato povzročajo težave.

Foto: STA

C. Š.

 • rubec

  Kazen bo plačal v maroških evrih.

  • samsara

   Nemara mu dodo odobrili odlog in plačilo na obroke, za takrat, ko bo dobil politični azi (če ga že ni) in pa službo. Domnevam, da bi bil za v javni sektor udbofevda kar pravšnji. Morda kaj na udbosodju, kaj pa vem.

 • McBobo

  Samo še čakamo, kdaj se bo prvi razstrelil.

 • šmentanamuha

  Zdaj vsaj veš.

 • antimur

  Za Šarca in njegove vladne debile je ta kraja in pretep, samo strašenje s strani desnice pred njim ljubo migrantsko drhaljo. Tudi ta rdeči govnač spodaj,ki je pokvarjen in zabit kot preperel hlod, govnač antislovenski, v tem ne vidi nič posebnega. Seveda je varnost v državi zagotovljena, preklete pizde kučanistične.

 • Observer

  The struggle of Pakistan’s Christians – FRANCE24 English

  https://www.youtube.com/watch?v=sSvZYxlFzhQ

  Komentar pod videjem v angleščini:

  thakur bhanu pratap 6 months ago

  when Muslim are in minorities they were talk about love and human rights buy when they get majority in population no minority left to talk about human rights
  either they killed or converted in islam

 • macon

  Kakšna denarna kazen, ki je ne bo plačal, to je kombinacija napada in kraje, takoj pred sodnika in za uvod par mesecev zapora. Ob ponovitvi pa par let.

  Oziroma dajte prijaviti kar varnostnika, ki je očitno janšist in fašist. Pritepencu pa stisk roke predsednika države, plaketo in izredno državljanstvo, dvosobno stanovanje in 1600 EUR socialne pomoči, da ne bo žalosten in ker je bil žrtev rasizma, diskriminacije, nestrpnosti in fašizma.

  Če pa vstopi v isto trgovino, mu morajo dati vse, kar si poželi, prodajalka pa mu mora tudi pofafati, če se mu zahoče. Vse manj kot to je vendar fašizem.

  • Lokomotivführer

   Naselijo ga naj v našo občino, obvezno mora dobiti nov avto. Le tako bodo mogoče njemu popravili razpadajoče ceste.

  • VERZIFIKATOR

   Zaukazal je že šef vrhovni,
   da se zanj tretma poseben išče,
   je nedolžen kot nebeško pišče,
   poskrbi zanj Inštitut mirovni.

   Nežka Kogovska, kokoš nebeška,
   zanj bo partnerica prav primerna,
   zjutraj vstala kura bo čemerna,
   razvalina bo res nečloveška.

  • samsara

   Čakam, da jim totalno nori levičarji začnejo deliti majice z logom “I FEEL SLOVENIA”
   PS
   “Slovenija smo ljudje”, he, he…
   Koliko časa še?

   • stane

    Ja z maceto na prsih. Zelo veliko custvo,do Slovenije in se posebej prebivalcev.

  • tomven

   Lohk mu ga pa povleče tud fajonka al pa šareni…

 • Observer

  “Migrant iz Maroka kradel v trgovini na Čopovi v Ljubljani, nato pa se je spopadel z varnostnikom in mu grozil, da ga bo ubil!”

  “Meet Achmed the Dead Terrorist” | Spark of Insanity | JEFF DUNHAM
  https://www.youtube.com/watch?v=GBvfiCdk-jc

  Nekoč smo se še lahko smejali, ta čas pa je zdaj minil.

 • šmentanamuha

  Luka Mesec je dal en dober predlog: naj se migrantski centri postavijo v Ljubljani, da se bojo marakešanci lažje “vključevali” v našo družbo. To je njegov edini pameten predlog do zdaj.

  • Franc Šink

   Ti centri bodo hitro ukinjeni.

  • JANEZ GUS

   Jaz pa predlagam za prvo reintegracijo Železnike.Tam bi počasi iz kamel na krave in šele druga faza med rdečuhe in čefurje.Takojšen vpad v farmacevtov zverinjak ,jih lahko za trajno zmede.

 • soc

  Režimski valpet Poklukar naj se pisno in notarsko overovljeno obveže vzeti dva takale nagravžna socialna turista na dom, ali pa naj takoj odstopi! Sramota. Ko bo tekla kri, bodo tako 1941 spet krive “vaške straže”, če bo levakom znova uspelo.

  • rubec

   ************

 • boogin1

  Zakaj bi bili tako nestrpni do gospoda iz Maroka. Potrebno je razumeti, da je gospod iz Maroka celo življenje živel s kamelami in nategoval ovce in ko je prišel v obljubljeno deželo EU, gospodu nihče ni razložil, da se tega tukaj ne počne. Gospoda je potrebno sprejeti takšnega kot je ima pač svoje-drugačne navade. Saj kot se spomnimo pisanja iz Mladine:
  https://www.mladina.si/170303/dobrodosli-novi-sodrzavljani/
  “Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.”
  Jaz bi dodal samo še, kar predstavljajte si, kako bodo avtohtoni prebivalci debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer gospoda nelegalnega migranta, ki bo nekomu prerezal vrat.
  Policiste, ki so gospodu iz Maroka preprečili krajo, je potrebno najstrožje obravnavati in kaznovati, ker so se drznili preprečiti krajo, onemogočili nadaljne kraje in preprečiti napad na varnostnika ubogemu nič hudega slutečemu gospodu migrantu. Namesto tega, bi bilo gospoda potrebno prijazno nastaniti v primerno stanovanje po standardu, mu izdati kartico z dobroimetjem, preden pa bi ga odpeljati v stanovanje, pa v azilnem domu ponuditi gratinirane palačinke, halal in ekološko hrano, ali kar bi bilo od ekološko pridelane in halal hrane tisti dan pač na jedilniki, da bi se gospod migrant vsaj za silo okrepčal.

  • Nata

   + + + + + ja, tole nakladanje je bilo čudovito.
   Ga je že kdo vprašal, kako se je vživel v njihovo ” kulturo ” !!

  • stane

   Lepoooo ni kaj! Da pa ne bi kdo pomislil,da mislis resno,si pozabil narekovaje. To za tiste, ki so prevec resni.

  • stane

   Bedasto se bodo sprasevali; zakaj mu je prerezal vrat? Drugi bo rekel;pivo mu ni hotel placati,pa ga je fentu!

 • Spet se ga bom od veselja napil :-)))
  Sicer bom zaradi delovnih obveznosti začel s proslavljanjem te izjemno dobre novice šele jutri popoldan, ampak vseeno. V Ljubljani najlepšem mestu ‘nje’ se je zgodil multikulti performance. Verjetno bo maročan dobil letošnjo prešernovo nagrado za (multi)kulturne obogatitve :-))))
  “SCHADENFREUDE” je moj odziv na vse kar se Slovencem dogaja zaradi že pregovorno tradicionalne zarukanosti …. Upam na še več takšnih in podobnih novic. Naj poje šiba božja, ker je narod tako retardiran .. :-))))

  PS: Levaki bodo seveda spet trdili, da je bil ta Maročan podkupljen s strani SDS, ker se je dogodek zgodil (kako perikladno) tik pred EU volitvami. Ja “šit hapends” … je desnica dobila zastojn in gratis promocijo .-))))

  • pajot

   Imaš prav. gotovo je bil tale maročan našminkan s črno barvo. Ko ga bojo umili,se bo izkazalo,da je pljunuti SDS-ovc.

   • Sem 101% da se je sam Grims osebno “našminkal” na črno in šel delat piz*darije” :-)))

    PS: Največja tragedija pa je, da sem postal tako “radikalen”, da prav privoščim večini Slovencev (definitivno pa to velja za Ljubljanćane) da se jim zgodijo posledice njihove reatardiranosti. Zase me ne skrbi, za na žalost tiste redke, ki pa bomo kolateralne žrtve te vsenacionalne neumnosti, pa se mi že v naprej smilijo in sočuastvujem z njimi.

 • rubec

  Kako si se pa zopet ti pojavil boldani majmun, ko te vendar imam blokiranega? A to se ti na ta portal kakor malo hočeš vrivat?

  • To se tudi jaz sprašujem. Opažam, da se ene par blokiranih vedno znova in znova pojavlja nazaj, pa če jih še tako vztrajno pošiljam na šit listo.

   • Imperial Commando

    Ta pezde je že večkrat sam svoj profil izbrisal in ga spet ustvaril, ne more in ne more brez Nove TV :)

    • pajot

     Če pa je plačan za to.

  • pajot

   men se je tud pojavu. Pa sem v momentu uredil zadevo.

 • Darth Vader

  sporočilo slovenski policiji in sovi smatrajte to opozorilo na zalogo, ker najbrž spremljate vse “naciste, fašiste ter ostale ljudi slovenske narodnosti”……vkolikor bo naneslo, da bom po naključju priča podobnim pizdarijam, bom maročana, pakistanca oziroma ostalo ilegalno azilno golazen pospravil na licu mesta, sploh če bi bil recimo na mestu varnostnika….brez milosti…..ker ko jih gledam po čopovi in kotnikovi, opažam, da fizično niso nekaj ekstra Arnoldi, pravzaprav mislim, da vsakomur z lahkoto zlomim vrat s posebnim prijemom……to je samo opozorilo, kaj se bo zgodilo, če ne boste sami obvladali varnostne situacije…..oziroma, če jih boste po navodilih mahjana, milana in mesca ter bruslja še naprej iz meje vozili v notranjost države…..enkrat smo zadevo že vzel v svoje roke, ne bo noben problem zadeve vzeti še enkrat v roke…..

  • stane

   Bravo,tako se dela! Vsi,ki ste zavedni Slovenci,namesto,da se pretepate na raznih tekmah,ustanovite zascitne skupine za zascito Slovenk/cev,se posebej starejsih,otrok,zensk,invalidov,premozenja.
   To golazen je treba razbit in poslat nazaj od kod so prisli. Druge pomoci nam ni.

 • All Bot

  Naj sprobajo malo multikulti žabarji, ki so tako pametni in progresivni.

 • Rožle

  STOP MARAKEŠ !!!
  STOP KUĆANIZEM !!!
  ZATOREJ VOLI SDS & SLS .. in svet bo lepši ..

 • FORT WORTH

  Poloznico poslati tudi Fajonovi, Kordisu, glupi Tomicki, Kucanu, Lubadarju s šestimi popravci.
  Vse te talibane skupno brez obotavljanja odpeljati v Koper, od tam naj odplavajo iz drzave brez moznosti povratka.

  • SIMON ROZIC

   Ideja No 1!

  • tomven

   Težka bo, nimamo izhoda na odprto morje.

 • xtc

  Ne vem kaj išče tukaj ?
  V Maroko ni vojne.
  No ko so ga policaji že imeli takole lepo samo še ciggle na roke in noge pa na tromostovje s kriminalcem.

 • Rožle

  Iščeš spet dlako v jajcu .. špeckahla od špiclja …
  pejt na policijo že prijavit .. “simbolično sliko” ..

 • alojz

  Bravo policistoma. Tako se dela. Če bo pa dobil izgon bom pa še sodstvo hvalil. Pa verjetno ne bo treba.

 • JANEZ GUS

  Pri odmevih tega multikulti BREGANT ni nič omenil.Sigurno je pozabil.Pa škoda,ker moramo to rdeče govno skupaj z rdečuhom vsi obvezno plačevati.

 • Common Sense

  Pritožuješ se nad Novo24, ampak od tebe nič pozitivnega ne pride. Ever. Chill out. Saj poznaš moj nasvet, ne, Kordiš? ;)

 • tasilo

  Ah, vi pa res nič ne razumete … Kradel da je?!

  Zulukafer sploh ni kradel, temveč je le … emm … eee … “izvajal družbeni ekspereiment z mednarodno udeležbo“. Hkrati je še preverjal usposobljenost in odzivnost varnostne službe in slovenske policije. Bral je, da tako bojda delamo v Sloveniji.

  ** Izjavil je še, da bo odstopil z mesta migranta in zaprosil za mednarodno zaščito.

  • pajot

   Tako kot Krajčič. he,he,he….

 • resnicaboli

  To so gostje ki jih hočejo levi naseliti po Evropi vam je zdaj jasno kaj nas čaka? V nedeljo NE levim strankam.

 • Janka Kranjka

  Ma kakšen plačilni nalog migrantu, da ga ne bo kje plačal on mhmm malo morgen. :D Kot prvo treba migranta napodit iz države, plačilni nalog pa si naj podelijo stranka levica, sd, lmš, pic in vsi, ki jih zagovarjajo, ter pomagajo pri švercu teh bitij!

 • Janka Kranjka

  A spet nimaš na zalogi nič konkretnega, bumbar erste klasse! :D

 • rubec

  Slovenija, Janše niste hoteli. Zdaj pa imate.

 • xtc

  No si fa fanttu že potegnil) saj ni treba simbolično.

 • lokec

  Éljenek mind a népek,

  kik várják a nagy napot,

  mely a földkerekségnek

  hoz békésebb virradatot?

  Mennyi rab

  lesz szabad

  és jó szomszéd a nap alatt!

 • Butalecslovenski-Hun

  Tuja primitivna necivilizacija ni za zahodno oz severno civilizirano Evropo, če to povem jaz, ki sem pol južnak bo že držal.

 • lokec

  Carlovka bo rekla da je hotel ta saharec nekaj vzeti iz prodajalne in bi že ona poravnala račun saj ona rada da.

  • janban

   Rada da, to je res, samo noben ne vzame, ker je grda kot hudič.

 • Valter BraniSlav

  Dobra vila Tanja Fajon caka na nesrecnika.
  Rada bi skrbela zanj, vi pa klicete policijo.

 • dare326

  Če je kradel, najbrž ni prvič. Obvlada posel. Domnevam, da je zaradi tega pobegnil od doma. Torej ga preganjajo in je zato je begunec in ne migrant. Begunci so pa ljudje, tako kot mi, a ne Ljudmila.

 • totex39

  Sedaj bo epilog sledeči, migrant se bo pritožil zaradi bolečin, ki so mu zadali policisti in bodo oni kazensko odgovarjali, njemu pa se bodo opravičili in mu nudili materialno pomoč.

  • alojz

   Potem bo pa spizdil. Kot tisti v MB. Na oglasno desko so dali pa obvestilo, da se mora v 15 dneh javiti v zaporu.

   • Janka Kranjka

    Ta z oglasno desko je res hudo sprevržena da smrdi od teh, ki so to storili. Oglasna deska ajme meni milo zlato kakšne bumbarje delajo iz nas
    .:D

  • samsara

   Tudi odškodninsko bo tožil trgovino in pa varnostnika, za vse prizadejane fizične in psihične bolečine. Ne glede na to, koliko si jih je s tem namenom prizadejal sam sebi.
   Enako seveda vse policiste, ki so imeli z njim opravka. Bodo nevladniki zagotovili vso pravno podporo, kot onemu domnevnemu brivcu, ki se je cmerarju in tovarišiji tako priljubil.
   Na sodišču pa mu bodo tovarišice in tovariši nedvomno izkazali vse potrebno razumevanje in podporo.

 • Skrajno Desni

  To je to ko imamo sam gnoj v vladi, policiji, sodstvu pa še bi lahko našteval.

 • RightClick

  Afroslovenec, prosim!

  • šmentanamuha

   Yeah ….

 • Franjo Trojner

  Eh nea jebite, notranji minister Pokljukar in predsednik leve vlade Šarec v en glas zagotavljata, da situacijo z ilegalnimi migracijami vzorno obvladujeta in da je Slovenija varna država! Šarec pravi, da pomaga tudi visok betonski zid okoli bajte.
  A ko pade prva žrtva med domačini od roke ilegalnega migranta, minister Pokljukar in Predsednik vlade v jok in na drevo?????
  Norca se dela leva Šarčeva vlada iz varnosti držaljanov in iz državljanov.
  Vladajo nam, pa so bili na volitvah grobo poraženi, to je znotraj SCHENGNA samo še v nedemokratični in nepravni Sloveniji možno!

 • Felikss_AH

  SD-jevi in Fajoneskujini volivci so nekam nestrpni… kaj šele bo ko bodo izvolili svojega prvega Ljubljanistanskega župana-glupana… a Opanković misli da bo takrat še županoval… za primerjavo si naj malo kuken na Londonistan.

  Tole pa še niti začetek od začetnega začetka ni… Obstaja ena Srbska Četnićka pesma – “Spremte se spremte Četniciiiiii… Silna će borba da bude. Oj napred ide pred četom. Jovan Babunski vojvoda…”

  Slovenska verzija bi pa lahko bila – Prpraute se Kranjci… kr prpraute… silna svinarija je že tu… medtem ko Šaro urin grgra… Fajonka svoje Marakesh-Fajončare vleče nase… Murgel-penzl se pa reži k prase.

  • trumpet2018

   kmalu bo čopomuslijeva ulica. to je zaćetek konca

 • lojze

  Gledam fotografijo veselo smejočih. Jim zaupate?

 • Waltter

  Zmiraj ko date takšen članek ven ne smete nikoli izpustiti dejstva, da jih je policija sama navlekla v Slovenijo in da se pritožujejo da jih ne obvladajo je njihova stvar in naj že enkrat za to poskrbijo. Zakon je jasno napisan in ni nobene nedvoumnosti glede ilegalnih nezakonitih prestopov meje, tukaj je še dublinska odredba. Ne vem kaj policiji ni jasno? Po katerem zakonu sploh lahko vloži prošnjo za azil?

  • Janka Kranjka

   Dublinsko kršijo že cel čas na veliko. Ne razumem, da gredo preko dublinske tako zlahka.

 • tramal

  Zadnji čas ,da se je to začelo v ljubljani .Komunisti ,a ste že čestitali migrantu.?

  • McBobo

   Res je zadnji čas, da se sredi Lj tudi začnejo dogajati take stvari in ne samo na periferiji-na kmetih. Ne želim, ampak mogoče bi bilo še bolje, da se kakšen tudi razstreli. Ker brez drastičnih dogodkov bo narod še kar spančkal v milnem mehurčku.

 • Black_hawk

  Ljubljana najbolj odprto in liberalno mesto, kjer ni težava da jo vodi migrant, rezultat tega je že dobro viden.

 • Black_hawk

  Čas da Ljubljana dobi lekcijo, ki si jo zasluži.

  • Jože Novak

   Nismo vsi Ljubljančani levaki, brez skrbi. Verjetno bo pa počilo, ko bodo komu v Lj. res kaj storili. Ampak do takrat bo mir, kot vidim.

 • mare

  Režimski mediji tiho, tiho, tiho…

 • Tadej

  Izgon.

  • mona lisa

   Še prej pa parklje posekat.

 • Rožle

  Plagijatorji, Marmeladarji, Paštetarji, Sendvičarji, Marakešarji …. !!!
  SE VE KDO SO TO !!!

 • stane

  Migranti niso ljudje. So zdivjane zveri,ki pobijajo vse povprek. Nic jim ni sveto.
  Sami pravijo,da je kristjane in ostale “nevernike”potrebno poklat.

  • Ava

   Politično, ekonomsko in bila bila bla sem jaz bolj desno opredeljena, o tem ni treba dvomit. Ampak ne podpiram takih besed, ki ste jih vi pravkar izrazilo, kot tudi ne nasilja nad nikomer. Migranti so problem, treba jim je pokazat pot nazaj od koder so prišli, ampak z nasiljem se pa ne strinjam. Nad nikomer. Pika, amen.
   Pa lep večer vam želim!

   • stane

    Ce se bos branila s tem,da jih bos fajn nafutrala,jim dala se denar,jih nato lepo prosila naj odidejo iz nase lepe dezelice,si v zmoti.
    Si slisala kdaj o tem,da se klin s klinom zbija?
    Zakaj je toliko napadov s smrtnim izidom? Ker tvoja retorika to povzroca.
    Kdor ti streze po zdravju, zivljenju,ga je potrebno onesposobiti na fizicen nacin. Drugace s takimi invazivnimi divjaki,verskimi fanatiki ne gre.
    Sami pravijo po kaj so prisli. Iz muslimanskih drzav je bilo v Evropo poslanih 400 Imamov,da radikalizira muslimane in domace izdajalce. To ni zajebancija. Evropo in Evropski narod zelijo enostavno uniciti. To je njihov cilj. Tisti,ki se pa drzijo tvoje retorike so pa ze pokojni ali tezko poskodovani.Unicevalci, niso ljudje ampak zombiji.

    • Ava

     Imate legitimno pravico do svojega mnenja. Še vedno se bom pa tudi jaz držala svojega. Pa kot rečeno, nisem socialistka. Lep večer.

     • stane

      Tudi jaz nisem socialist. Sem realist. Lep vecer tudi vam. Jaz grem delat. Lp

   • skrajna resnica

    Civilizirani ljudje znajo nesoglasja reševati brez nasilja. Žal večina migrantov ni civiliziranih in razumejo le jezik nasilja. Evropejci tega nočejo/ne želijo/ne zmorejo razumeti in ravno zato smo lahka tarča. Udarijo v mehek trebuh Evrope, ki se ne upa braniti. Naše plemenite besede nam ne bodo pomagale, ko nam bodo s topim nožem rezali vratove.

    • stane

     Zelo resnicno!!!!!

 • trumpet2018

  to mora biti neki visokotehnološki kozjejebec, če zna odstraniti zaščito na oblačilih, oziroma dodatna presežna verdnost, kot pravijo pri Mladini. jaz sem pa mislil da se znajo samo plodit in razmnoževat

  • mona lisa

   O znajo tudi odlično krast in pobijat.

 • skorpijon93

  nobenega problema , ljubljana dobi džamijo-islamski kulturni center, uživajte in imejte kar ste hoteli, zblojenci slovenski, raje bi bil čeh,slovak !

 • Igor Kavalar

  Mainstream ponovno pometa novico pod preprogo, zato da se ilegalce prikazuje kot brezmadežne!

  • ZatonMesecnikov

   Vsako govorjenje, da migrant ni brezmadežen, bodo takoj okarakterizirali kot Fašizem.

   češ saj se vsakodnevno ropa trgovine. pa napada varnostnike. Imajo le en problem, da morda od 100 maročanov v Sloveniji, jih 1% zagreši rop. To je tako, kot bi 20.000 Slovencev vsakodnevno poskušalo ropati.

   Boš imel tukaj 10.000 Maročanov, pa jih bo tisoč ropalo.

 • skorpijon93

  na češkem živi po zadnjih podatkih 0.2 % delež muslimanov kar je zanemarljivo. na hrvaškem jih je 1,4 %, v Sloveniji 3,6 %, na zahodu pa več kot 6 %

  • Tomaz

   Ceso to uradni podatki potem to mirne duse lahko pomnozis z dva da dobis realno stanje. Ceprav kar se tice Fr , GB , D , NL … je realno stanje bol okol 25% veliko sem potoval po teh destinacijah

   • macon

    Verjetno lažejo in prikrivajo, čeprav se množice po mestih bolj vidi kot bolj razpršene podeželane.

    Jaz bi pa rad popis prebivalstva z opredelitvijo nacionalnosti kar so komunajzarji nazadnje namerno izpustili. Lepega dne se bomo zbudili v državi, kjer nas bo Slovencev manj kot pol, to nam počnejo izdajalski komunajzarji.

    • Tomaz

     Ja jaz nimam nic proti temu ce pridejo v Slo.narodi s katerimi smo na isti ferkvenci , slovak , rus , avstrijec , hrvat … samo tile mohamedovi teroristi sopa nesprejemlivi…. res je mesta so okupirali muslimani pa afrika (pariz , london , marseil , berlin itd…) podezelja pa drzijo belci , taka je slika vsepovsod…

     • macon

      Ja, samo podeželju je vedno pisalo pravila mesto in ne obratno. Podeželska idila belcev srednjega sloja ne bo večna, trajala bo največ eno generacijo, potem bodo dobili NOVE zakone iz mest.

     • Zgornji

      DA, IN ZATO JE PRAV, DA SE MESTA NAPOLNIJO Z TEMI MOHAMEDANSKIMI ZVERMI, DA BODO POSPRAVILE VSE TE NAŠE ZLOBNE VODITELJE !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

    • Zgornji

     … TO NAM POČNEJO POKVARJENI ANTISLOVENCI !!! ! !!!

    • Nata

     Toooooo!! To bo potrebno vrniti tudi v dokumente !!
     Takole pa piše v Uradnem listu iz leta 2007 ??

     http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/veljavni_predpisi/zakon_o_delovnih_razmerjih/
     Pa se nič ne spomnim, da bi kdorkoli protestiral ??

     (3) Osebni podatki delavcev, za zbiranje katerih ne obstoji več zakonska podlaga, se morajo takoj zbrisati in prenehati uporabljati. ….. (vrnitev dokumentov in izdaja potrdila) …. narodnost ali etnično poreklo, barva kože, spol, starost, invalidnost, zakonski …

   • skorpijon93

    ja so uradni podatki ja ! in vse je res

    • mona lisa

     Veliko več te gamadi je še neuradno.

     • Zgornji

      AMEEENNNNN !!! ! !!!

 • Sonce

  Nek luzer nekaj ukrade v trgovini in to je ekskluzivna novica.

  #buhpomagaj

  • ZatonMesecnikov

   Maročan, ne luzer.

   čeprav deklaracija o človekovih pravicah prepoveduje klasifikacijo roparjev na osnovi nacionalne in verske pripadnosti ter barve kože…

   Že vedo zakaj, se ta podatek zamolči…

   • Sonce

    Luzer, zaradi mene pa tud če je z Marsa.
    Da, to je res ekskluzivna novica. Čestitam.

    • ZatonMesecnikov

     Praviš, pomoči potreben Maročan a? Če nimaš si vzameš. Sploh pa v privatnikovi trgovini, kot leta 1947?

     • Sonce

      Slabo bereš?

      L u z e r, bo zdaj lažje?

     • macon

      Luzerji ste vsi zagovorniki pritepenskih kriminalcev, ki se priplazijo po socialo v imenu levega zagovarjanja človekovih pravic, ker ste navadne nezrele budale.

     • Sonce

      Ne zagovarjam ‘pritepenskih kriminalcev’ še manj pa bolan populizem in lepljenje dokumentov ter fejkanje fotografij in podobnih blatnih.

      Vsak lahko pride v Slovenijo, preko mejnega prehoda z veljavnim pasošom, drugače – adijo.
      Fejkanje dok. in fotografij je na nivoju ilegalnih migrantov ki na Čopovi ukradejo pašteto, ne, še hujše je.
      ok?

     • macon

      Ti piši o fejk populizmih (seveda je levica v tem oziru brezmadežna), jaz bom o petih milijardah, ki jih je leva mafija pokradla skozi banke. Ljudje bodo že odločili, kaj jim je bolj pomembno.

      Če zagovarjaš podeljevanje azilov in sociale pritepencem, seveda podpiraš porast kriminala od teh ljudi, ker nimamo pojma kdo so. Od prvega momenta o tem lažejo.

      O prehajanju prehodov s pasošem pa se seveda strinjam, veseli me, da se lahko o čem strinjamo.

     • trumpet2018

      Luzerji mimajo predplačnih UNHCR debetnih master card bančnih kartic brez imena in priimka!!!! za 1000 eurov, katere financira soroš in OZN, pa skoraj vsi imajo sodobne pametne telefone

     • Sonce

      Še eden ki verjame v pravljice.

      Seveda jim soroš, ki je kriv tudi za lanske poplave in hud veter ter vse ostalo, kupuje telefone in nakazuje neomejeno denarja nato pa oni kradejo pašteto v trgovini.
      Popolnoma logično.

     • macon

      Ja, telefone imajo, odlično orodje za koordiniranje gibanja so. O karticah nisem prepričan.

     • Sonce

      Pa paštete kradejo, še soroš ni več to kar je bil.

     • macon

      V njihovi situaciji bi tudi marsikdo od nas kaj ukradel.

     • ZatonMesecnikov

      Glede na to, da v Sloveniji mrgoli maročanov, je verjetno res luzer. Tako pa pride vsake toliko časa kakšen mimo, pa oropa trgovino. Kaj bi bilo šele, če bi jih bilo več…

     • Sonce

      Rop in kraja paštete, to je razlika

     • ZatonMesecnikov

      Če bi jo jaz v Maroku, mi odsekajo roko.

      Po svetu nimajo nikakršnega robin hoodovskega odnosa do ropov in kraj, kakršnega gojijo slovenski levičarji. Zato pa je država prva v europi po pizdarijah in korupciji.

    • trumpet2018

     ni z marsa, je iz neke usrane luknje v severni afriki :) marsovci ne kradejo po trgovinah, so preveč sofisticirani

   • Zgornji

    AMENNNNN !!! ! !!!

 • Tomaz

  Zakaj jaz nikol ne naletim na katerega od njih , zakaj mene nikol ne napadejo alpa okradejo s kykim veseljem bi ga polomo ko psa !

  • Igor Kavalar

   To te še lahko bodo, sam jih bo kot kaže Šarčeva porozna mejna zaščita takrat vsaj 20:1.

   • Tomaz

    Zalostno je da smo pri vsem vedno zadnji , nam bo kapnlo da bi blo dobro nekaj ukrent , ko bo ze prepozno ! Ce ne bo narod sam za sebe poskrbel , si bomo lahko pocas sveco ze prizgal. Italija je pristanisca zaprla , kaj bo ko bo v roku mesca dveh Idlib osvobojen pa se teroristi ne bodo meli vec ksm umaknit ko v eu !

    • Igor Kavalar

     Azil jim bodo dali kot so tistemu poveljniku iz Al Nusre že leta 2014 na Nizozemskem http://nova24tv.si/svet/neverjetno-mednarodno-iskani-terorist-kar-5-let-svobodno-bival-v-evropi-ker-je-dobil-azil/ pa re-integrirali bodo masovne morilce in posiljevalce. Takšna je njihova agenda.

     • Tomaz

      Ja se to jaz vse vem men je to jasno kak je kriticno stanje zdaj ko smo postali glavna žila dovodnica imigrantov , samo ce komu drugemu to razlagam me gleda ko da sm nor , vecina jih sploh ne ve kaj se dogaja !

     • Igor Kavalar

      Ti jim samo pošlji naokrog npr. te dve povezavi:

      https://youtu.be/K0hD7IffTJs
      https://twitter.com/nimivseeno/status/1055826380028628995

      In če ostanejo še vedno nori, naj si poiščejo eksekucijske videoposnetke npr. islamske države, da bodo videli kaj jih čaka po šeriatskem pravu, če se ne mislijo braniti oz. upreti silam, ki te ilegalce uvažajo.

     • Tomaz

      Pa ce to 85% Slovencev sploh ne zanima , nas narod gleda tiste debele na tv ko hujsajo pa tiste ki tekmujejo ki kuhajo pa 24kur pa podobno , islamizacija ni tema niti v tretjem planu pr nas razn na se kakem podobnem planu kot je Nova zato tud pravim da bo lopekom kapnlo ko bo prepozno !

     • Igor Kavalar

      Potem se pa ne sekirat za njih, opozoril je bilo več kot dovolj. Kdor to sprejme bo sprejel, kdor ne bo njihov problem. Ti poskrbi zase, za svojo družino in za vse ostale, ki smo na isti frekvenci, ovce pa naj se pustijo poklati brez boja. Ali si lev, medved, volk, ris al pa si ovca.

      Vsak ima možnost izbire!

     • Zgornji

      DA, TUDI MENE SAMO BULJIJO KO JIM TO RAZLAGAM, , KER ŽAL JE VEČINA SLOVENSKEGA FOLKA POSTALA BUTASTA, NEPOUČENA, NAIVNA IN ZLOBNA TER ŠE NAJHUJE : BREZBRIŽNA !!! ! !!!

 • Petrovc

  Tovarišica Fajon bo z lahkoto pojasnila težave tega reveža.

  • mona lisa

   Ja ko bi ta migrantska vlačuga podala svoje mnenje bi še kamen zajokal.

 • SIMON ROZIC

  Le poglejte dobro, če le ni bil ta tat član SDS-a, prebarvan v Maroške barve ?
  Če je, je absolutno kriv, če ni, mu je vse oproščeno, de ???

 • skrajna resnica

  popravek: lubadarju so vlado sestavili strici. On ne zna sestavit niti Ikea pohištvo, mogoče bi znal le kakšno nezahtevno kinder-jajček figurico.

 • Miki Miška

  izgon ..takoj !!!!

 • Jurij Korošec

  Za posrat! Ti, ti migrant ti ..zdaj bo pa konkurenco delal našim domačim cigotom in vaškim pubecem z Iga, ko pridejo na obisk v prestolnico?
  Takoj 20 m visoko betonsko ograjo na mejo in ob celi meji 2 km široko minsko polje z radioaktvinimi minami in napisi “Kdor ni čistokrvn Butalc ne sme čez mejo! Kr nazaj pejte doklr ste še živi!!”

 • Miki Miška

  Darth Vader… tako se govori… sem s teboj…za

 • Friderik Peršič

  Najbolj so ga zajebal , ko so mu izdali plačilni nalog , hahaha …namesto , da bi ga posadili na prvo prevozno sredstvo proti njegovi vukojebini …

 • tomven

  To je žalitev, ampak za lubadarje.

 • Imperial Commando

  Hej vi levićarji , ki stalno trobite kako gre za boge ljudi , ki bežijo od vojne itd: JE V MAROKU VOJNA?

  • Zgornji

   Evo, vidiš, nimajo odgovora na to !!! ! !!!

 • skorpijon93

  na češkem je samo 0.2 % muslimanov ( zanemarljivo ) v Sloveniji pa 3.6 % delež, vse več bosancev in albancev tukaj dela kot poceni delovna sila, slovenske državljane pa naganjajo v tujino, na češkem temu ni tako ! bo Slovenija nova jugoslavija ? učite se od češke slovenci !

  • Imperial Commando

   In ta delež sem hotel da Balonček doda k svoji “statistiki” o češki, pa ni upal :)

 • skorpijon93

  višegrajska četverica je svetla bodočnost

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! EDINA REŠITEV !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Ko bi vsaj kaj bolj pametnega ukradel …

  • Miro Jereb

   sendvič….hahahaha

 • Igor Kavalar
 • cosmosjasnovidec

  Preden je poklical policijo bi varnostnik moral tej muslimanski nesnagi polomiti vse kosti.
  Prav tako mi ni jasno kaj počnejo Ljubljančani,da jih na ulicah ne pretepejo,ko jih kje vidijo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • skorpijon93

  ljubljančani za vzgled si vzemite češko prestolnico Prago, ne pa jankovićevo buržuazijo

  • Zgornji

   Nemorejo, ke so prezabiti in prepokvarjeno prezlobni postali. Žal.

 • mona lisa

  Posekat parklje in izgon.

  • Zgornji

   No, ti si pa spet malo prekruta . Namreč, to se dela samo serijskim morilcem , poleg še drugih stvari , katere se jim da na izbiro , ampak so prekrute zdaj za tule omenjati . Se pa bo že še pravočasno izvedelo tudi o teh zadevah. Ne sme pa se to delati pretepačem in grozilcem ki včasih pomagajo pokvarjenemu narodu k Poboljšanju, ki kdajkrat tudi potrebuje kake kaznjevalce . Amennn.

 • mona lisa

  Ko gledam te zadetke na gornji sliki mi je jasno da Slovenija umira.

  • Zgornji

   AMENNN – Žaaal.

 • Zgornji

  OD TEH MOHAMEDANSKIH ZVERI NE BO NIKOLI NIČ DOBREGA PRIŠLO, KER SO PREPOKVARJENI IN PREZLOBNI , ZATO SO TAKA DEJANJA OD NJIH ZA PRIČAKOVATI !!! ! !!! NAJBOLJE, DA JIH PREUSMERIMO NA LEVUHARSKE TOČKE, KJER SI BODO LAHKO SPROSTILI TAKELE NAPETOSTI, ZATO, DA BOMO IMELI MIR PRED NJIMI !!! ! !!! SAJ TISTI ŠAROTOV ZID BODO ŽE LAHKO PREPLEZALI !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

 • bubamara

  V Ljubljani ? Me ne zanima. Yugoslavija ni moja intimna opcija.

 • Borut Stari

  Čim prej uvesti oborožene enote nacionalne garde z vsemi pooblastili ali enote civilne zašlite.

 • Franjo Trojner

  Če leva Šarčeva vlada noče preprečiti ilegalnih migracij in če leva Šarčeva vlada noče ali ne zmore državljanom zagotoviti varnosti, naj vsaj spremeni zakonodajo, da se bomo državljani lahko obrožili in za svojo varnost poskrbeli sami. Šibrovke in municija zanje bi morale biti na voljo v vsaki malo večji samopostrežni trgovini na voljo vsem polnoletnim kupcem in to samo na eden izmed osebnih dokumentov.

 • šmentanamuha

  Ah, ta čudovita multikulti obogatitev …

 • garfi

  ZA KRIMINAL IN NASILJE MORAJO ODGOVARJATI UVOZNIKI ISLAMA
  ZA ZAČETEK NA VOLITVAH V NEDELJO
  protiSlovenske izdajalske kućan-soros stranke so:
  lmš-sd-l-smc-desus-bratušek-jelinćić-nsi-itd
  SLOVENSKE STRANKE SO SAMO DOMOVINSKA LIGA-DOM
  IN SKUPINA STRANK SDS

 • garfi

  STOP “levim” UVOZNIKOM RADIKALNEGA ISLAMA !!!
  KDOR HOČE DOBRO SEBI, SLOVENIJI IN EVROPI BO ŠEL V NEDELJO NA VOLITVE
  IN GLASOVAL PROTI! kućan-soros STRANKAM !!!
  to so: lmš-sd-l-smc-desus-bratušek-nsi-jelinćić-itd
  SLOVENSKE STRANKE SO SAMO DOMOVINSKA LIGA-DOM https://domovinskaliga.si/
  in skupina SDS

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++++, SE
   STRINJAM-O, ABSOLUTNO !
   Hva vam za vaša stališča
   spoštovani gospod GARFI.

   POMEMBNO,
   NAM SLOVENCEM – POTENCIALNO – NEVARNO – POČETJE
   TE
   ZELO SPORNE – SD TANJE FAJO.
   Nikakor
   je – NE VOLITI.
   POVEJTE TO TUDI VSEM VAŠIM ZNANIM LJUDEM.

   Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON
   naj
   KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
   IN
   SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
   NJE
   PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”: pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
   JAVNO ZNANO
   JE TUDI,
   DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
   s katerimi ni treba, da obremenjuje – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE ZDRAVJA.
   TOLE
   OKROG
   NJE GLASOVANJA – V EU parlamentu – je bilo ZELO SPORNO !
   ŠE
   BOLJ SPORNO
   PA JE BILO TISTO NJENO – OD sporne “SD” TANJE Fajon
   vablenje
   in
   ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
   EU
   “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
   TISTI,
   DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
   ANTIPATIČNI
   F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
   ZAVZEMA
   KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
   IN
   ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
   IN
   Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
   Kar je
   ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
   – NARAVNIH IN
   USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
   POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.
   VSI,
   KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern in moji
   številni
   znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
   O TEM
   IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
   USMERJENEGA
   JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !
   NPR. tako,
   da
   S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
   NA
   VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
   KI
   IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
   JASNO
   ZAPIŠETE
   IN
   PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
   STALIŠČEM
   SPORNIH – “LEVIČARJEV”
   KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
   IZJEMNO
   SPORNA
   – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S.
   ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
   TEH “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV F. TIMMERMANS, SD – TANJA F.
   ZA
   “DO
   NAS
   POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
   IZRAZITO
   IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
   NIKAKOR
   NI
   JAVNO SPREJEMLJIV
   IN
   GA JE VSEKAKOR TREBA
   PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
   IN
   JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
   TAKEMU
   DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !

 • Janez Pavel Kanc

  Zakaj Nova24, v službi “resnice”, objavlja simbolične fotografije?
  Ja, profesionalnost da te kap . . .

  • Imperial Commando

   Si tako kritičen tudi pri levićarskih medijih, ki pod vsakim drugim člankom objavljajo simbolične fotke? Itak , da nisi.

 • Igor Kodelja

  Kakšen jezen nanofizik ali pa dr.za izmikanje.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH OD AKTUALNE POLITIKE.
  O
  SPORNI IDENTITETI JAVNE OSEBE
  T.I. MARŠAL TITO.
  IZ HR MEDIJEV – CITATNO.

  Ante Kunek: FRANC AMBROZ
  FRANC AMBROZ
  O porijeklu takozvanoga Tite,već
  odavno postoji sumnja da se pod
  imenom Josipa Broza, sakriva i
  prikriva,jedna druga osoba.Srpski
  pisac, Miroslav Todorović,prešle
  godine, napisao je knjigu sa
  naslovom HOHŠTAPLER u kojoj
  dokazuje sa činjenicama, da se je
  taj takozvani Tito, sakrivao, pod
  imenom Josipa Broza.
  Knjiga sa naslovom HOŠTAPLER,
  tiskana je i objavljena je prošle
  godine u Beogradu i tiskana je
  prošle godine u nakladi DUNJA,d.o.o. poduzeća u Bjelovaru, Hrvatska.
  U toj knjizi, pisac je opisao, Titov teror u Srbiji, koji je zatvarao i ubijao i
  srpske članove komunističke partije i Srbe, za koje je posumnjao i znao, da
  nisu poslušni i odani njemu Titi.
  Isti pisac u toj knjizi, nije opisao, POKOLJ, nad hrvatskim narodom, gdje su
  Koča Popović i Kosta Nadj, sa njihovim ”partizanima” iz Srbije, zajedno sa
  Simom Dubajićem i njegovim ”partizanima”, preobučenim četnicima, poslije
  rata 1945.godine, sa naredjenjem takozvanoga Tite, pobili preko 300.000
  Hrvata, pobivši i 601,hrvatskog katoličkog svećenika, sa zatvaranjem i
  mučenjem,hrvatskog Blaženika, Kardinala, Alojzija Stepinca.Srpski četnici, ubili
  su 43, hrvatska katolička svećenika.
  Pisac ne opisuje, ubijanje,hrvatskih intelektualaca, ljevičara, DOMOLJUBA, sa
  podvaljenim bijegom iz Kerestinca, sa znanjem i naredjenjem takozvanoga
  Tite, da bi poslije njihove pogibije, taj Tito, iz Srbije u Hrvatsku poslao,
  Milentiju Popovića, da zajedno sa E.Kardeljom, vode komuniste u Hrvatskoj.
  Iz istih razloga, taj Tito, naredio je i ubijanje, Hrvata, Andrije Hebranga.
  Živeći u Titovoj blizini i sa Titom u Beogradu, Srbi su znali i imalu su priliku
  pobliže upoznati, život Tite u srpskoj palači na Dedinju.
  Pisac opisuje, da je takozvani Tito, uživao u glazbi,poznatih vrhunskih
  skladatelja, uživajući u društvu kraljevskih dvoraca, Engleske,
  Nizozemske,Danske, Belgije i carske Etiopije, koje je obasipao i darivao sa
  zlatnim nakitima, ukrašenim sa dijamantima i biserima, sa kojima je bio
  iskićen, na večeri, koju je engleska kraljica priredila, osobno za Titu,
  ”proletera” u njezinoj kraljevskoj palači u Londonu.
  Uživao je svirati glasovir, sa ženom engleskog poslanika u Beogradu,kad su
  zajedno, sa ”četri ruke”, svirali, po tipkama glasovira.
  2
  Uživao je u počasnim doktoratima znanosti, što je dobio od više desetaka
  stranih sveučilišta i pisac knjige HOŠTAPLER, naglašava, da sve to nije moglo
  stati u dušu i tijelo, jednog siromašnog kumrovečkog seljačića, koji po
  službenim podatcima, nije uspio završiti, obrtničku školu.
  Iživljavao se je, na prisvojenim otocima Brijunima, samo za njega, za
  razonodu i zabave, gdje je ugostio razne državnike i poznate glumice,
  obavezno darivajući svoje goste sa skupim darovima i nakitima.
  Nedaleko od Brijunskog otočja u hrvatskom moru, sa naredjenjem,
  takozvanoga Tite, na jednom drogom otoku, na GOLOM OTOKU, kažnjenici
  logoraši, mnogi od njih, umirali su u mukama, gladni i žedni, radeći po suncu,
  koje su Titovi čuvari prisiljavali piti i svoju mokraču i jesti, svoj izmet.
  Dva otoka u hrvatskom moru, dva otoka, obadva u vlasništvu, takozvanoga
  Tite.
  Na jednom otoku, Tito, pred svojim poklonicima i ulizicama,koji su puzali pred
  Titinim ”božanstvom”, vjerujući da taj Tito uzdiže i mrtve i malo dalje,drugi
  otok, sa izmučenim logorašima, koji nisu prihvatili i priznali Titovo ”božanstvo”
  i koji su na tome otoku, umirali od muka, sa umirućim jecajima, koji su dopirali
  do Brijuna, gdje je taj Tito uz glazbu, elegantno obučen, namirisan i dotjeran,
  sa uredjenim psima, napudranim pudlicama u njegovom krilu, uživao u
  kažnjeničkim mukama, kažnjenika, osudjenima i mučenima, jer se nisu
  pokorili, Titinom, ”božanstvu”.
  To je osobina zločinaca, monstera, krvnika i sadiste, uživati u mukama svoje
  žrtve.
  Hrvatski narod, ima pravo i mora saznati i otkriti istinu o takozvanome Titi, koji
  je sa nacikomunističkim terorom, samoga sebe, uzdizao pred pokorenima u
  nedodirljivo ”božantvo”, uništavajući hrvatski narod u trajanju od 45 godina.
  Pisac, knjige, HOHŠTAPLER, navodi, iskaze bečkog dnevnika ”Kurir”, što su te
  novine objavile 1980.godine, sa osobnim napisanim svjedočanstvom,
  katoličkog svećenika u Štajerskoj, Valtera Vinkmilera, predstojnika, samostana
  u Šlofergase 4, preminulog 1961.godine.
  U tome svjedočanstvu, svećenik V.Vinkmiler, napisao je sljedeće :
  “Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv. Pavao” u
  Kernetenu.
  Njegovo ime medju nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rodjen je u Beču.
  On je bio šarmantan mladić…. nije imao prijatelja osim mene i moga brata
  Alfonza.
  Uživao je u lijepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje.”
  3
  Svećenik V.Vinkmiler, dokazao je svoje svjedočenje sa slikama učenika
  gimnazije, ”Sv.Pavao”, na kojima je uslikan i Franc Ambroz, godina poslje,
  prozvani Tito.
  Radi sredjivanja nasljedstva od oca, braće, Vinkmilera, na sudu u Ptuju, braća
  Vinkmiler, sačuvali su dokumenat, zahvale braće Vinkmilera, što su uputili
  svome školskom prijatelju, FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, radi njegove
  pomoći, za sredjivanje nasljedstva, na sudu u Ptuju.
  Pred smrt u ljubljanskoj bolnici, Franc Ambroz, zvani Tito, prema iskazima
  liječnika, govorio je u bunili isključivo, njemačkim govorom.
  Austrijski diplomata u službenoj posjeti u Beogradu, izjavio je, da Tito govori
  njemački, sa starim bečkim naglaskom.
  Za hrvatski narod, značajno je svjedočanstvo, katoličkog svećenika Valtera
  Vinkmilera, sa kojim dokazuje, da je Franc Ambroz, prozvani Tito, rodjen u
  Beču.
  Na temelju istraživanja, dokazano je, da je majka, Franca Ambroza, rodjena
  Javršek, od oca Slovenca i majke Slovenke, iz sela Posedarje, žena Franje
  Broza iz Kumrovca, povremeno služila, kod bogatog bečkog trgovca, Samuela
  Majera, biološkog oca, Franca Ambroza, rodjenog u Beču, koji je svome sinu,
  Francu Ambrozu, omogućio školovanje u gimnaziji, sa imenom,”Sv.Pavao”.
  U bečkom arhivu, pronadjena je bolnička potvrda, gdje je zavedeno, da je
  16.lipnja, 1892.godine u Beču, Marija Broz, rodjena u selu Posedarje, rodila,
  zdravo muško dijete.
  Postoje, različiti datumi, dana i mjeseca i mjesta, rodjenja, takozvanoga Tite,
  jer je njegova majka, nastojala sakriti, da je rodila sina u Beču.
  Na temelju istraživanja, pisac knjige, HOHŠTAPLER, dokazuje, da je, Josip
  Broz, rodjen u Kumrovcu, po majci polubrat, Franca Ambroza, nestao u Rusiji i
  da je poslje smrti, Josipa Broza, njegov polubrat Franc Ambroz, rodjen u Beču,
  preuzeo i ukrao, prezime i ime, od svoga, po majci polubrata, Josipa Broza.
  Pisac u toj knjigi napominje sljedeće : “ Danas i ptice znaju da u vezi sa
  Brozom, kojega su Srbi dočekali sagnuti do zemlje i ispratili u suzama i u čije
  su se ime odrekli Boga, postoji mnoštvo nepoznanica.’’
  U Srbiji, Srbi su 1990.godine u Užicu, srušili veliki spomenik, takozvanome Titi,
  sa kojim su u centru moći u Beogradu, vladali sa ”jugoslavijom”, za svoje
  srpske interese.
  Taj Tito i njegovi spomenici, po Srbiji, to Srbima, više nije potrebno.
  Poslije balkanskog ”samita” u Zagrebu, Mesić je uzjavio da ”tu neće biti
  granica i tu će biti slobodan promet roba i ljudi” i zaboravio je naglasiti i
  slobodan promet i korupcionaša, švercera, drogaša, prostitucije i ilegalnog
  prolaza, preko Hrvatske, ilegalaca iz Azije i Afrike u Evropu.
  4
  Mesić, se nastoji, igrati maloga ”tite” ali bez uspjeha, jer je ta nakaza od
  države, nazvana ”jugoslavija”, za uvijek uništena.
  U Srbiji, zakonski, izjednačeni su četnici, sa srpskim partizanima, ljevičarima,
  sa rušenjem Titinih spomenika, dok u DRŽAVI HRVATSKOJ, društvo okupljeno
  oko Mesića i Račana, slavi takozvanoga Titu, FRANCA AMBROZA, sa čijim je
  naredjenjem, komunistička partija jugoslavije, izvršila, POKOLJ, nad
  HRVATSKIM NARODOM, pobivši preko 300.000 Hrvata i 601, hrvatskog
  katoličkog svećenika, sa mučenjem hrvatskog Blaženika, Kardinala Alojzija
  Stepinca.
  Bez obzira, tko je srušio onaj spomenik u Kumrovcu, tu je srušen spomenik
  FRANCU AMBROZU, zvanome Titi, koji je ukrao i prisvojio ime i prezime, od
  svoga ubijenog polubrata, Josipa Broza.
  U Mariji Bistrici, prilikom proglašenja Blaženikom, mučenika Alojzija Stepinca,
  Sveti otac PAPA je poslao poruku hrvatskom narodu, da prevladamo tri zla
  prošlosti, nacizam, fašizam i komunizam.
  Nacizam i fašizam su pobjedjeni ali komunizam u Hrvatskoj, koji se sakriva,
  pod komunističkim lažnim ”antifašizmom” i koji se klanja, lažnom Josipu
  Brozu, monsteru ubojici Francu Amrozu, zvanome Tito i njegovom, za ministra
  Božu Biskupića, radi umjetnosti, spomeniku u Kumrovcu, taj komunizam u
  Hrvatskoj, još nije pobjedjen i osudjen, čije zločine, nad hrvatskim narodom,
  odobravaju, poklonici FRANCA AMBROZA, takozvanoga Tite.
  Oslobadjanje od monster ubojice, Franca Ambroza, zvanoga Tito, to je
  hrvatsko oslobadjanje od komunizma.
  To je oslobadjanje od Račanovog, centralnog komunističog komiteta,
  oslobadjanje od nasljedjene komunističke korupcije, oslobadjanje od
  nepostojećih Mesićevih, ”pokretanja resursa”, oslobadjanje od monster
  ubojice, Franca Ambroza, zvanog Tito, sa čijim monster imenom, Mesić i oni
  iza Mesića, nastoje i dalje, obmanjivati i zaustavljati DRŽAVU HRVATSKU.
  Ante Kunek

 • Janez Kepic-Kern

  ZA SUVERENO
  SVOBODNO SLOVENIJO – BREZ “DIKTATA” – EU !

  V NEDELJO 26.5. 2019
  NE VOLITE SE ZDI – “PROTI SLOVENSKIH” – POKOMUNISTOV”

  ++++++++++ZA EVROPO – SUVERENIH NARODOV
  – ALI PA
  EU
  – EVROPE A LA FRANCIJA, GB – ISLAMIZIRANIH GB, FRANCIJE ….
  NE
  NIKAKOR – NE, NE RABIMO !
  ZA
  VIŠEGRAJSKO – EVROPO !

  POLJAKI SO PRED 300 LETI REŠILI – EVROPO
  IN NJENE LJUDI – PRED – TURKI ! Dejstvo! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  VOLITE
  ZA
  PRAVE PROSLOVENSKO USMERJENE KANDIDATE – KI,
  KI
  SO LE V – SDS in v SLS !!
  DR. Milan ZVER, odlična gospa Romana TOMC
  IN
  TUDI
  ZELO OK, PRIZADEVNA GOSPA
  – Patricija ŠULIN !

  NE !!
  za
  postarana Zmaga J.P in NSI Lojzeta PETERLETA – UPOKOJITA NAJ SE !

  ZLASTI – PA – DVOLIČNE Ljudmile NOVAK – 60 LET IMA – UPOKOJI NAJ SE !

  NE,
  NE, NE, NE , NE – NIKAKAKOR – NE VOLITI ! IZ ex KP, ZK strank KANIDATOV !
  NE,
  NIKAKOR – NE – VOLITI !
  NE,
  NE VOLITI. do nas SLOVENCEV – BREZBRIŽNIH !
  ali
  celo – “PROTISLOVENSKIH” kandidatov
  – NE VOLITI – NIKAKOR – NE VOLITI – SD TANJE F A J O N !
  Ni ji mar za nas SLOVENCE !
  ENAKO
  NI MAR – ZA NAS – SLOVENCE,
  NE – NE, NE, NE,
  – DATI VAŠ GLAS
  – NE –
  – V I O L E T I Tomić iz
  EX KP, ZK “PONAREJENE” =”FAKE” T.I. “LEVICE”,

  NE
  DAJTE VAŠ GLAS:
  LMŠ
  – Ireni JOVEVI
  – MAKEDONKA JE, ZA NAS SLOVENCE JI NI KAJ DOSTI, LE
  ZELO ZASILNO GOVORI – NAŠ – SLOVENSKI JEZIK !
  NAŠIH
  SLOVENSKIH PESMI – ZAGOTOVO – NE POJE, NE POZNA – ITD. !

  ENAKO
  NE, NE DATI VAŠEGA GLASU EX KP, ZK OZ.
  “DESUS”
  – Igorju ŠOLTESU, – njega zanima le “komunističnost” – O POTREBNOSTI NARODNE ZAVEDNOSTI
  NI
  ŠE NIKOLI – REKEL – ŠE – N I Č !
  Le na “nacionalizme”
  – opozarja – KAR JE – NESMISEL.
  NARODNA ZAVEDNOST !
  NAS
  – DOBREGA MILIONA SLOVENCEV – NI NEVARNA – NIKOMUR !

  NE
  ODDATI – VAŠEGA DRAGOCENEGA – GLASU – ZA EU – VOLITVE
  LIBERALKI
  SICER KOROŠKI SLOVENKI,
  A ČLANICI ANACIONALNE, TUDI – PROTI NARODOM USMERJENE
  “ALDE LIBERALKE”

  Angelike
  MLINAR ,
  ki nečlansko zastopa SAB Alenke B.
  Ta
  blizu 50 let stara ANGELIKA MLINAR – JE AVSTRIJSKA DRŽAVLJANKA.
  Le
  ZAČASNO BIVALIŠČE IMA V R. SLOVENIJI : je pri 50 letih samska, ni znano – ali ima kaj otrok, ali jih – nima itd.
  Kaj
  bi VOLILI
  NEKO
  SLOVENKO
  IZ R. AVSTRIJE, KI JO NA
  NAŠO R. SLOVENIJO
  IN NA NAS – SLOVENCE -NE VEŽE -PRAKTIČNO – N I Č !
  OSTALIH
  SMC ITD. KANDIDATOV – NITI NE BI NAŠTEVA.
  NEKAJ
  IZVENPARLAMENTARNIH KANDIDATOV – JE ZELO POZITIVNIH
  A
  MORAJO – PREJE
  OKREPITI – SVOJE – “STRANKE”
  JE
  PA
  ZELO POMEMBNO
  V ZVEZI Z EU-VOLITVAMI 26. 5. 2018 !
  TOLE !
  ZLASTI ZELO POZITIVNO,
  “PRIDNO MRAVLJICO” IZ SDS – CENJENO GOSPO – PATRICIJO ŠULIN,
  DA
  DOBI DOVOLJ GLASOV
  IN DA
  PONOVNO PRIDE V EU – PARLAMENT.
  Hvala spoštovani gospe
  – P. ŠULIN
  – ZA NJENO
  DOSEDANJE LEPO PREDSTAVLJANJE NAS SLOVENCEV – V EU. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

  P.S.
  Ta “SD” ZELO SPORNA Tanja FAJON – JE RES – ZELO – SPORNA !
  naj
  KAR LEPO — SPODOBNO – ODIDE – IZ JAVNEGA ŽIVLJENJA.
  IN
  SE MIRNO POSVETI – UREJANJU
  NJE
  PRIVATNEGA ŽIVLJENJA – KI SE ZDI ZELO ” REVNO”:
  Pri cca 50 letih JE SAMSKA, BREZ OTROK.
  JAVNO ZNANO
  JE TUDI,
  DA IMA KAR RESNE IN HUDE – ZDRAVSTVENE TEŽAVE:
  s katerimi ni treba, da obremenjuje
  – NAS DRUGE, KER JI NISMO NIČ KRIVI – GLEDE NJE – ZDRAVJA.
  Veliko
  dosedanjih
  NJENIH GLASOVANJ – V EU parlamentu – je bilo ZELO – SPORNIH !
  ŠE
  BOLJ SPORNO
  PA JE BILO TISTO NJENO
  – OD sporne “SD” TANJE Fajon
  vablenje
  in
  ” vlačenje” ŠE BOLJ SPORNEGA
  EU
  “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANSA – PO LJUBLJANI – s kolesom itd.
  TISTI,
  DO NAS PRIPADNIKOV EVROPSKIH NARODOV – SE ZDI – “SOVRAŽNI”
  ANTIPATIČNI
  F. TIMMERMANS – SE NAMREČ – KAR BREZSRAMNO – JAVNO – SE ZDI
  ZAVZEMA
  KAR – ZA – UNIČENJE NAS – STARIH AVTOHTONIH EVROPSKIH NARODOV
  IN
  ZA PREPLAVLJENJE EVROPE Z AFROISLAM MIGRANTI
  IN
  Z NJIH NASELITVIJO – V EVROPI !
  Kar je
  ” ZLOČINSKO – PROTIPRAVNO” v odnosu do naših
  – NARAVNIH IN
  USTAVNIH PRAVIC – NAS PRIPADNIKOV
  POSAMIČNIH STARIH EU – NARODOV.

  VSI,
  KI STE RAČUNALNIŠKO BOLJ VEŠČI – VAS JAZ Janez Kepic-Kern
  in moji
  številni
  znanci in prijatelji – PROSIMO – da RAZŠIRITE – INFORMIRANOST NAS SLOVENCEV
  O TEM
  IZJEMNO SPORNEM VIDIKU – PROTI NAŠIM NARODNIM PRAVICAM – NAS SLOVENCEV
  USMERJENEGA
  JAVNEGA DELOVANJA “SD” Tanje FAJON !

  NPR. tako,
  da
  S PROTI – “SD” TANJI FAJON – polemičnimi KOMENTARJI
  NA
  VSEH E-PORTALIH NAŠE R. SLOVENIJE,
  KI
  IMAJO – OBJAVE – KOMENTAEJEV – NEDVOMNO IN
  JASNO
  ZAPIŠETE – NA ŠE OSTALIH ODPRTIH E-MEDIJIH NAŠE R. SLOVENIJE
  IN
  PROTESTIRATE, PROTESTIRAMO – P R O T I – DO NAS – EU NARODOV – UNIČEVALNIM
  STALIŠČEM
  SPORNIH – “LEVIČARJEV”
  KOT STA – se zdi proti EU narodom usmerjena
  IZJEMNO
  SPORNA
  – “LEVIČARJA” – F. TIMMERMANS
  IN SD TANJA FAJON ! L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  ZDI SE, DA GRE V PRIMERU
  TEH
  “ZLOGLASNIH – EU – T.I. LEVIČARJEV – F. TIMMERMANS, SD – TANJA F. ITD.
  ZA
  “DO
  NAS
  POZITIVNIH POSAMEZNIKOV IN CELIH EU NARODOV
  IZRAZITO
  IRACIONALEN “SOVRAŽEN ODNOS” – KI
  NIKAKOR
  NI
  JAVNO SPREJEMLJIV
  IN
  GA JE VSEKAKOR TREBA
  PRAVOČASNO – JAVNO – KOREKTNO – ZAVRNITI
  IN
  JAVNO – PROTESTIRATI – PROTI !!!
  TAKEMU
  DO NAS EVROPEJCEV “SOVRAŽNEMU” POČETJU IN NAMENOM !
  Tisti,
  ki ste vešči KOMENTIRANJA NA E- MEDIJIH R. SLOVENIJE
  OPOZORITE
  TUDI
  NA DRUGIH E- PORTALIH: REPORTER, RTV SLO, DELO, SL. NOVICE ITD.
  NA
  NAM SLOVENCEM – ZELO NENAKLONJENE
  ALI CELO – SOVRA7NO – NAPRAM NAM SLOVENCEM
  NASTROJENE
  EX KP, ZK POKOMUNISTE
  IZ “STRANČIC” – SD, LEVICA, SAB, SMC, LMŠ, DESUS ITD.
  SLOVENCI,
  ZAVEDNI SLOVENCI – NE VOLIMO – KANDIDATOV – TEH STRANK.