[Ekskluzivno] Objavljamo nove dokaze, kako je osumljenec za naročilo umora Janeza Plavca, domnevnemu izvajalcu Rashidu izročil denar in pištolo z naboji!

Michel Stephan

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je dr. Michel Stephan, Libanonec, ki je bil v preteklosti zaposlen na Kemijskem inštitutu, že nekaj tednov v priporu v Ljubljani zaradi naročila umora dr. Janeza Plavca. Stephan zadnjih 16 let živi v Sloveniji, sicer pa gre za nekdanjega specialca v libanonski vojski, ki je po dvanajstih letih državljanske vojne skupaj z bratom pobegnil v Pariz, kjer je nato tudi doktoriral iz kemije. Živel in deloval je v več državah po svetu, preden se je leta 2001 na povabilo raziskovalke ljubljanskega Kemijskega inštituta preselil v Slovenijo, kjer je tudi ostal, čeprav so plače v tujini tudi dva- do trikrat višje. Kriminalka s kemijskega inštituta dobiva nove razsežnosti ravno na dan, ko bo višje sodišče v Ljubljani odločilo o pritožbi zoper obsodbo Milka Noviča, ki je bil po mnenju številnih pravnikov obsojen po krivici in brez dokazov. 

Nova24 TV je iz zanesljivih virov pridobila informacijo, da je Michel Stephan v priporu zaradi poskusa naročila umora, ki naj bi bil izvršen 26. oktobra 2017. Stephan naj bi se konec oktobra dobil z Alijem Hamzahom Rashidom, okoli šeste ure v kavarni Bar. Stephan je takoj zahteval, naj se prestavita drugam. Sprehodila sta se do kitajske restavracije, nakar se je Stephan odločil za restavracijo Saraj. V restavraciji je Rashidu pokazal zemljevid in na njem pokazal na hišo osebe. Zemljevid je nato vzel s seboj in Rashidu povedal, da mu bo zvečer prinesel drugega. Takrat naj bi mu izročil tudi pištolo, solzilec in ostalo. Rashid je v srečanje privolil. Preden sta se razšla, mu je Michel vzel mero od ramena do pasu zaradi izbire primernega nosilca pištole.

Libanonec je umor skrbno načrtoval
Michel mu je zvečer, na drugi lokaciji, res prinesel vse ostale stvari skupaj z avansom 3.100 evrov v različnih bankovcih za izvedbo operacije. Za naslednji dan sta se dogovorila za ponoven sestanek, da bi odšla na trening streljanja, da bi preverila delovanje pištole. Naslednji dan sta se dobila v Šiški in se odpravila proti gozdu. Tam je Stephan postavil dve vreči peska, v katerih je bila tudi pištola z naboji in dušilcem. Stephan je namestil dušilec na ustje pištole in jo predal Rashidu. Ta je dvakrat ustrelil v vreči peska. Potem sta se odpravila nazaj.

Milko Novič z nestrpnostjo čaka na odločitev višjega sodišča, ki bo znana po današnji javni obravnavi.

Na poti sta naletela na dva policista v civilu, ki sta ju na mestu aretirala. Stephan se je aretaciji upiral in ko je videl, da je Rashidu dovoljeno kaditi, mu je grozil, da ga bo nekoč dobil. Stephan je pri sebi imel še 19 nabojev.

Ali to pomeni novo presodbo v sojenju dr. Milku Noviču?
To poročilo meče povsem novo luč in dvom na sojenje dr. Milka Noviča, ki je bil obsojen na 25 let zaporne kazni za umor direktorja Kemijskega inštituta, dr. Janka Jamnika. Umor, ki ga je dr. Novič do danes kategorično zanikal in vztrajal pri svoji nedolžnosti, tudi sodišče ni dokazalo skladno s kazenskopravnim načelom “onkraj razumnega dvoma”. Ravno nasprotno, vse več je indicev, da je umor Jamnika del večje in dobro organizirane združbe. Že pred dnevi smo razkrili, da je bil Stephan sicer tudi med osumljenci za umor, ki je pretresel slovensko javnost in zaradi katerega že slaba tri leta v zaporu sedi dr. Milko Novič, ki je očitno nedolžen in zgolj žrtev spletk v ozadju. Pa tudi nesposobnega slovenskega sodstva, saj so Noviča obsodili brez trdnih dokazov na podlagi obtožnice, ki jo je spisala zloglasna tožilka Blanka Žgajnar. Še bolj grozljivo pa je, če v tem primeru ne gre za nesposobnost sodstva, ampak za načrtovano akcijo.

Stephan kriminalistom, v nasprotju z drugimi osumljenci, ni dovolil postopka zavarovanja sledi, ki nastanejo po streljanju. Skrajno nenavadno je, da so to preiskovalci sprejeli. Umor in poskus umora sta se zgodila na Kemijskem inštitutu in skoraj nemogoče je, da med sabo nista povezana. In v obeh primerih se je med osumljenci pojavila ista oseba Michel Stephan.

Zakaj je Stephan za neuspelo likvidacijo dr. Janeza Plavca najel Rashida, zaenkrat ostaja neznanka. Več kot očitno pa je, da je umor Janka Jamnika neposredno povezan s poskusom umora Janeza Plavca. Vsako normalno sodišče bi moralo Milka Noviča, ki je v priporu brez kakršnegakoli resnega dokaza, že davno oprostiti. Ob novih dejstvih v zvezi s poskusom umora Janeza Plavca pa ne bi o tem smelo biti nobenega dvoma več. Ali naša pravna država deluje vsaj še malo bomo videli danes 20.12.2017, ko bo višje sodišče v Ljubljani obravnavalo pritožbo Milka Noviča.

Ivan Šokić

 • VERRZIFIKATOR

  Oznan Udbovšek

  VNOVIČ IN ZNOVIČ

  Jamo, ko zatrpal je agent,
  ko predjamsko je opravil delo,
  žalostno bilo je, ne veselo,
  delo dokončal je eksponent.

  Prvič ni bilo, bilo je vnovič,
  procedura ista se ponavlja,
  isti kup agentov v njej pojavlja,
  ponovitvena rutina – znovič.

  Kdo opravil delo je grobarsko,
  treba zdaj samo je še zakriti,
  in nič krivega prav obtožiti,
  za dejanje kriv da je mesarsko.

  Tu agent kot vedno se opira
  na zakonov izvajalce vnovič,
  ženske tu pomagajo mu znovič,
  toda past nevarno se zapira.

  »Drugemu skopati moraš jamo,«
  šepnil mu je Janez Grobarič,
  znan izkušen stari pridanič,
  »živega potisniti v osamo.«

  In agent je to opravil vnovič,
  kot je ponovitvena rutina,
  šteje »efikasnost« in »brzina«,
  za seboj pospravil vse je znovič.

  A nerodnost vsake je rutine,
  da preveč postane predvidljiva,
  stvar iz rok nazadnje izmuzljiva,
  vsak učinek dela slednjič mine.

  Ko je kópal jamo lopov znovič,
  silno se uštel je bil pri merah,
  se polomil ves je na ovirah,
  ni bilo tako kot vsakič, znovič.

  Pri kopanju plitvih znovič jam,
  se zalomi slednjič barabija,
  ne pomaga zlodej ne sodnija,
  v jami znajdeš se nazadnje sam.

  To poduk najboljši bo za mlade:
  kjer je ponovitvena nevarnost,
  barabinska skrajna malomarnost,
  tam kopač sam vnovič v jamo pade.

 • indijanka

  Držimo pesti!

 • Franjo Trojner

  NASLOVI, TEME, DA TE KAP!
  10. feb. 2011 · Mafijski skesanec Maurizio
  Prestieri je v pogovoru s pisateljem Robertom Savianom, avtorjem odmevne knjige Gomorra, Slovenijo označil kot raj za mafijo….
  Balkanski bojevnik Martinčić: “Slovenija nima mafije, mafija ima Slovenijo, mafija ima državo”
  Dosje Balkanski bojevnik: »Na inštitutih so prisiljeni delati ‘beton’«
  Dosje: Balkanski bojevniki, droga in terorizem….
  Prvoobtoženi Balkanski bojevnik oproščen….
  Mnenja nemških izvedencev, Edith Gebhart in Axla Manheima, ter izvedenca obrambe Vojina Maštruka so močno spodkopala obtožnico proti Noviču.
  Ljubljansko okrožno sodišče je odločilo, da je Milko Novič kriv umora direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika, in ga obsodilo na 25 let zaporne kazni.
  Po skoraj treh letih od umora nekdanjega direktorja se je Kemijski inštitut znova znašel v središču pozornosti zaradi novega domnevnega kaznivega dejanja. Nekdanji zaposleni je namreč osumljen napeljevanja k umoru nekdanjega kolega. Vse skupaj je slišati kot najbolj napet triler, saj naj bi bil ta osumljeni eden od osumljencev za umor Janka Jamnika.
  Objavljamo nove dokaze, kako je osumljenec za naročilo umora Janeza Plavca, domnevnemu izvajalcu Rashidu izročil denar in pištolo z naboji..
  KO PREBIRAM TE ŠOKANTNE V PRETEKLOSTI ŽE OBJAVLJENE ČLANKE SE VPRAŠAM, ALI SOVA, POLICIJA, SODSTVO ŠTRAJKAKO NON STOP, ALI PA SAMO VSI SKUPAJ ZDRUŽNO GLEDAJO V STRAN IN SO SLEPI IN GLUHI??? LJUDJE, DRŽAVLJANI , ČE V TEH ČLANKIH OPISANO, ZAPISANO DRŽI SAMO V 10 % JE SLOVENIJA DEJANSKO MAFIJSKA DRŽAVA, MAR NE??? EJ TI DUVATOR CERAR, NIČ IZ TVOJE DRŽAVLJANOM PRED VOLITVAMI OBLJUBLJENE PRAVNE DRŽAVE NI NASTALO!!!! JA IN TUDI ETIKA, MORALA SE MED TVOJIM PREMIERSKIM MANDATOM NI VRNILA NA TE NAŠE PROSTORE. LE KAJ NAM JE POLEG VSEH PROBLEMOV IN TEGOB ŠE TEBE TREBA BILO????

 • centurion

  80% slovenskih tako imenovanih sodnikov bi
  močno preseglo izdelke Stalinovih medvojnih in povojnih sodišč.
  Nič čudnega, sodna sodrga so potomci slušateljev
  akademije Džerdžinski in zalega staršev iz povojnih procesov.
  Vsi ti sodniki bi morali okusiti na sebi hitra vojna sodišča, eventuelne
  preživele pa dosmrtno v zapor na razmišljanje.
  Golazen.

 • Hribouc

  Če pa tokrat tožilka in njena falanga iz zavetrja ne bo končala v arestu, potem pa mora bit revolucija, sicer smo samo še za na odpad.

 • Sadako
 • tarantela

  “Domnevni izvajalec”, a je to povedala CIA ali kakšen verodostojen pričevalec?

  • šmentanamuha

   Ti maš pa vedno bolj bedaste.

 • domovina mili dom

  Okrog te zadeve je vpletena leva politika. Para država mora imeti nek vir financiranja poleg izčrpavanja državnih firm in kraje iz proračuna. Zato tudi take udbaške metode blitzkrieg obsodb. Začeti bo treba raziskovati poreklo in osebne stike teh pravosodnih delavcev, da ne rečem njihovih TTR.
  Nedolžne zapirajo brez dokazov. Z dokazi podprti pa so izpuščeni, kot so balkanski bojevniki.
  A se je tistemu sodniku kaj zgodilo. Nič.
  Tudi slep, neumen, idiot, še kaj, če ima le malček vesti bo vedel, da je tukaj nekaj zelo narobe.

  • šmentanamuha

   Povsem točna ugotovitev.

  • Stajerka

   glavna priča in informator je v j. ameriki, tudi kar se tiče milijonov v slo sodstvu…….pa ga naše tožilstvo in sodstvo NOČETA – dobesedno……

   • domovina mili dom

    Seveda mu ne bodo dali zaščite. Saj vemo, da bi razkrinkal udbo mafijo.

  • pupa

   Kjer so dokazi in nam ne ustreza se jih briše. Kjer dokazov ni se jih pa umetno ustvarja z dvomljivimi sodnimi izvedenci. Razumi tako pravosodje, ki ni niti senca zaupanja vrednemu pravosodju.

 • Zima prihaja

  Zdaj pa se verjami in zaupaj komu .Ni šans .

 • althar

  Če bi se tole razpletlo, bi zasmrdelo zelo visoko. In globoko. Zato se ne bo razpletlo, Novič bo prisiljen odigrati vlogo žrtvenega jagnjeta, na koncu ga bodo predčasno izpustili in mu dal ponudbo, “ki je ne bo mogel zavrniti”.

  Mafija ima državo press

  • Stajerka

   Kramberger – Peter Rotar no. 2……..ki je nekoč celo izjavil, da bo prišel čas, ko bo obelodanil resnico – očitno čas je, ni pa poguma……

   • Janko Gedlička

    Ustrahovanje je očitno bilo tolikšno, da mu tudi alko ne pride do živega.

  • Janko Gedlička

   Modro razmišljate, ampak iskreno upam, da nimate prav. Upam, da bo zadeva prišla do ESČP, kjer bo naše KRIVOsodje pogorelo. Samo če bo do takrat Slovenija še v EU, ali pa bo zaradi državnega mafijaštva že zunaj. Problem je v tem, da se lahko zadeva po naših sodnih instancah še kar nekajkrat seli gor in dol.

 • lokec

  Hm, da bi bila na kemijskem inštitutu dva tako nevarna moža in to skoraj istočasno.

 • Borut Stari

  In kje so neizpodbitni dokazi? Vse so le domneve,

 • Stajerka

  še 1x, vedno znova in znova dokazano, se izkazuje, da nas male ljudi v Slo rešuje ESČP……zamislite ti, da te opcije ne bi imeli – pol bi pa radirali, da bi se kadilo……upam in čakam trenutek, ko bo EU naredila totalno štalo glede slovenskega sodstva……nekaj na tem področju se je dogajalo glede Poljske – pa so njihovi problemi v sodstvu mala malca za slovensko lopovščino brez konkurence……
  ki pa je Klemenčič…..a je že zasedel visok položaj???……ali bo zaslišanje javno, vsaj po zaslugi Nova24??…

  • mariborčanka

   a ni bil že preglasovan…

 • Stajerka

  še 1 sočna…..demokratična s strani lewakov……

  Ogrozil je pristop Hrvaške v Nato, aktivirala se je Hillary
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5a392d1c58c8d/ogrozil-je-pristop-hrvaske-v-nato-aktivirala-se-je-hillary

 • Ana Job

  Zelo nesposoben libanonski specialec je Stephan, če je moral za umor najeti nekoga drugega.

  • viRus

   Si ni hotel umazati rok, he, he

   • Ana Job

    Zato bo šel pa v arest žajfo pobirat! Hahaha

  • Johan

   Si pa v zmoti, jih ima cel ducat na vesti, čaka na vizo želi v Rusijo, da bo moril Putinove nasprotnike !

  • Janko Gedlička

   “Ģospod” po mafijsko ekskutorska dela prepušča “nižjemu” rangu.

  • tomven

   Anči, to je biznis. Od naročnika pokasira 25 čukov, 5 jih da podizvajalcu, 20 pa v žep. Problem je samo, ker se je zataknilo…

   • Ana Job

    Dobro plačan biznis, ni kaj! ;-)

 • Olga_10

  To so za Slovenijo osebe “posebnega” pomena…frizerji, morilci… Mafijska levica (komunisti) rabi “kader”….

 • Antonius

  Slovenci volijo Kučanove ksihte, ki njegovim omogočajo, da za denar počnejo kar jim pade na pamet.
  Počasi prihaja na plan, da je Slovenija vpletena v mamilarske posle, ki so Jamnika stale življenja.
  Šerijatarski ISIS je bil končni porabnik mamilarskih izdelkov v katere so vpletli tudi Kemični inštitut.
  Na libanonskem vojaškem specialcu *Štefanu* se jim je zalomila skrbno pripravljena akcija, da nevtralizirajo vse bolj zavedajočega Jamnika, ko se je prestrašen odločal, da izstopi iz kriminalnega *biznisa* v katerega se je nepremišljeno vpletel. Molk so si zagotovili s pomočjo libanonskega specialca *Štefana*.
  Zanimivo bo spremljati sojenje, če ga ne bodo zaprli pred javnostjo. Dvomim, da je *Štefan v Sloveniji deloval na lastno pest. Molk o inkriminiranih slovenskih imenih bo potrebno zagotoviti, ko mu bodo odmerjali dolžino kazni.
  Neizpovedani razlogi, da slovensko sodišče v mamilarski šverc vpletenemu Martinčiću ne zagotovi varnosti za pričanje o slovenski mamilarski združbi, ki sega do policije in naprej, samo po sebi dovolj pove, kakšni mafijski kriminalci prek volitev obvladujejo Slovenijo.
  Imamo, kar nam na volitvah izvolijo. Slovenijo obvladujejo mafijci, volivci pa volijo Kučanove ksihte, da jih z najvišjih položajev vladanja državi Sloveniji ščitijo.

  • FORT WORTH

   Ko bo stvar dozorela bodo zatolkli tudi libanonca brez najmanjsega problema.

 • rrrrr

  Breaking news :
  Prav sem včeraj napovedal, da bo sodni epilog konstrukta proti dr. Noviču deležen velikega zanimanja javnosti in medijev, kar pa globoki državi ne bo povšeči.
  Ob 8.30 so sodnijski uniformiranci spustili v načrtno izbrano premamajhno dvorano, ki sprejme največ 25 ljudi ( svojci, novinarji, del javnosti). Preostalim, približno dvajsetim , ki smo z osebnimi med zobmi čakali v vrsti, pa fizično PREPREČILI v stop v prostor, kjer bodo nedolžnemu sodili v IMENU LJUDSTVA. Pravico do javnega sojenja lahko poteptajo že vratarji. Mi verjamete?
  Istočasno je neko nepomembno obravnavo vodila ista sodnica, Špela Koleta, ki je Noviča brez dokazov obsodila na 25 let, v veliki dvorani, ti. ,,Nagodetovi”, ki sprejme preko 100 ljudi. Vsem v porog! Mi tudi to še lahko verjamete?
  Člani novoustanovljenega Odbora proti zlorabam v pravosodju smo med zavrnjenimi davkoplačevalci na licu mesta podpisali protestno peticijo, ki bo poslana predsedniku Viš. sodišča, medijem, varuhu in predsedniku. Pomagalo ne bo nič, ampak kapljica na kapljico….
  Si lahko predstavljate, če sodišče ne spoštujejo niti ustave, kaj šele zakonodaje, kakšna bo šele danes sodba, če so tako namerno svinjsko prepolovili kritično javnost. Javnost, ki tem svinjam polni korita!

  Sklep: Po 42 člrnu ustave morajo biti vsa sojenja v republiki Sloveniji JAVNA, še posebej pa SODNI KONSTRUKTI na zrežiranih monster procesih. Če je stara partijska nomenklatura Nagodetov konstrukt prenašala v javnost preko uličnih zvočnikov, naj še njihovi krvni in ideološki potomci današnje konstrukte odprejo za javnost.! Stari so bili vsaj morilci, potomci pa morilci in posranci hkrati

  • Janko Gedlička

   Ta vaš odbor potrebuje številne okrepitve.

   • Lustrator

    Načeloma prav vse državljane republike Slovenije. Komur je vseeno za stanje pravosodja v lastni državi, si državljanstva preprosto NE ZASLUŽI.

  • rrrrr

   V drugem delu so sejo zaprli še za preostanek javnosti in prečitali zapisnik z zaslišanja ,,naročnika” umora dr. Plavca, t.j. prijetega dr. Stephana ( pravi naročniki slovensko iranske naveze ostajajo za zdaj še v senci) in potencijalnega operativca Rashida.
   Ob 15.30 je bila seja prekinjena, ker se je justitutkam mudilo na kosilo. Mučenje dr. Noviča bodo nadaljevali ta petek ob 9.00…Zaradi še večjega zanimanja javnosti bo seja verjetno kar v shrambi za živila sodnijskega bifeja.

 • Rožle

  Kar dosti jih je tale UDBA že pospravila …
  in tudi že kar nekaj v digitalni dobi ..

 • mefisto

  Predvolilna kampanja se je v vsej svoji srditosti očitno že predčasno začela.

  Nekdo oziroma nek Mihael je vdrl v moj račun pri NOVI in začel objavljati komentarje kot Profesor Emeritus Ddr Mihael.

  Poznam samo enega Mihaela, toda ta ni profesor, še manj pa profesor Emeritus. Do Ddr pa mu manjkata najmanj dva doktorata.

  Tako ga ne morem ne obdolžiti in ne izločiti onkraj razumnega dvoma.

  Potem mi je postal sumljiv tovariš, ki se podpisuje kot Miro. Toda tudi tega tovariša ne morem osumiti onkraj razumljivega dvoma, saj že sam uporablja izposojeno ime, ki sicer pripada pametnejšemu od njega.

  Kakorkoli že, s svojim skromnim računalniškim znanjem sem vendarle uspel razbiti mrežo računalniških piratov in račun pri Novi zakleniti s tremi močnimi ključavnicami ter dostop do njega zavarovati z minami presenečenja, saj nekoč nisem bil zaman inženirec in strokovnjak za minska eksplozivna sredstva.

  V celotni zadregi pa se je izcimilo tudi nekaj koristnega.

  Ilegalni Mihael nas je namreč poučil, da so rdečkarji ljudje nižje rase in odkril, da je najbolj kredibilna prisega sklicevanje na udbaško časi in dobro ime.

 • v naslovu “Objavljamo nove dokaze..” – v članku ne vidim nobenih dokazov.

  • Lustrator

   Če vsebino tega članka primerjaš z “dokazi”, ki jih je sodnica dobesedno prepisala od tožilke in nedolžnega doktorja poslala za 3 leta gniti med kriminalce, boš šele ugotovil, kaj se pravi NIČ DOKAZOV. Do takrat raje drži jezik za zobmi, če v svoji rdeči buči premoreš vsaj kanček empatije in poštenosti.

   • Ti vidiš v članku DOKAZE ?

    • marta

     Tečen pa si.

     • mefisto

      Ni tečen, samo nezadovoljen, ker se bo proces končal v nasprotju z njegovimi željami.

    • Aton

     Vsekakor so boljši od tistih, s katerimi so pospremili Novića v arest!

    • Lustrator

     Glede na (ne)oprijemljivost “dokazov” s katerimi komunistični režim brez sramu procesira in obsoja drugorazredne državljane, so indici predstavljeni v članku zanje Dokazi (z velikim D). Zdaj razumeš?

  • tramal

   Ali si slep ali zabit ali pa ne znaš brati.

   • mefisto

    Vse troje!

   • Ali pa ti ne veš kaj pomeni termin DOKAZ.

 • mefisto

  KAKŠNE SODNIKE IMAMO, DA SE S TAKO LAHKOTNOSTJO IGRAJO S ČLOVEŠKIMI ŽIVLJENJI?!

  • Franci Steiner

   KOMUNISTIČNE

   • mefisto

    Je to lepa ali grda lastnost?

 • mefisto

  Že v drugo imajo v ustavnem sodišču večino režimske sodnice.

  Zakaj ženske?

  Najbrž zato, ker so bolj kupljive in ker se s pravom ukvarjajo za hobi..

  Prejšnja sestava ustavnih sodnic je, ne boste verjeli, ugotovila, da krivični preiskovalni zapor ali po krivici dosojen zapor nimata nepopravljivih posledic.

  Iz tega bi lahko sklepali, da so tudi coprnice.

  Človeku, ki je bil po krivici zaprt, bodo namreč, ko se mu bo izteklo njegovo tuzemeljsko bivanje, podaljšale življenje za toliko časa, kolikor je trajal krivični zapor.

  • Caetano

   Kje je pa Mefisto z velikimi crkami?

   • mefisto

    To je posledica komunistične diverzije.

    Do in po volitvah bo imel znova največje črke.

 • Zofija Grm

  Leta 1991 smo upali da je konec s sodniki ki so ljudi zapirali na Goli otok in jih terali v zapore zaradi politike. Pa vidimo, da boja za pravico in demokracijo ni konec.

  • mefisto

   Takrat so bili komunistični sodniki bolj pravični.

   Na Goli otok so pošiljali na prevzgojo samo najbolj zadrte komuniste.

 • Aton

  Droge – denar – oblast.

 • Dr. Ustavnega prava

  Gotove sodnice moji profesiji delajo sramoto.

  • Vrhovni sodnik

   ITAQ, tud men.

   • Meho

    Tud men, da boš vedu.

 • šmentanamuha

  In tale gnili Libanonec – bivši begunec je dal za par tavžen ojrov ubiti vrhunskega slovenskega znanstvenika dr. Janka Jamnika, tadrugega pa mu k sreči ni uspelo. Kako se kaj zdajle počuti njegova slovenska prijateljica, ki ga je zvabila sem? pizdamumaterna

 • Slovenc

  Zakaj ma nova ćefurske pisune?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!