fbpx

[Ekskluzivno] Tragedija sredi Ljubljane: Gol moški skočil iz hotela in umrl

Foto: Škandal24

V zgodnjih jutranjih urah naj bi s strehe M hotela v Šiški skočil moški in se ubil. Fotografije s terena pričajo o šokantnem dogodku.

Sobotno jutro se pričenja s tragično novico o moškem, katerega identiteta še ni znana, ki naj bi povsem gol skočil iz strehe M hotela v Ljubljani in si vzel življenje, piše spletni portal Škandal24. Po zadnjih podatkih gre za francoskega državljana, smrt pa ni povezana z nasiljem ali kakršnim koli kaznivim dejanjem.

Žrtev leži pokrita sredi ceste. (Foto: Škandal24)

Informacijo so želeli novinarji Škandala24 preveriti tudi v M Hotelu, kjer pa je receptor po vprašanju slušalko odložil brez odgovora.

S PU Ljubljana nam je Maja Ciperle Adlešič sporočila: “Danes okoli 6. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o dogodku, v katerem je umrl moški. Z zbranimi obvestili  in opravljenem ogledu kraja dogodka je bilo ugotovljeno, da je moški (drž. Francije) skočil iz 8. nadstropja apartmaja hotela (višine cca 25 m). Pri padcu je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju dogodka. Po do sedaj zbranih obvestilih dogodek nima znakov kaznivega dejanja in prav tako ne gre za nesrečo.”

C. Š.