fbpx

[Ekskluzivno] V noči s petka na soboto v nočnem klubu Top Six prišlo do streljanja, dogodek želeli prikriti!

Fotografija je simbolična. (Foto: FB)

V noči s petka na soboto je v znani ljubljanski diskoteki Top Six prišlo do streljanja, ena oseba pa je bila ustreljena v nogo. Incident je potrdila tudi policija, po poročanju virov pa so v ljubljanskih diskotekah vse hujše kriminalne razmere.

Več virov nam je sporočilo, da je v noči s petka na soboto v znani ljubljanski diskoteki Top Six prišlo do streljanja, v katerem naj bi bila ena oseba ustreljena v nogo. Kot nam je sporočil vir, je diskoteka kljub incidentu obratovala do konca in zabave mladih niso prekinili. Koliko oseb je sodelovalo, nam ni uspelo izvedeti, je pa dogodek potrdila policija. “Kriminalisti PU Ljubljana preiskujejo sume kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, ena oseba je utrpela lažje telesne poškodbe. Zaradi interesa preiskave in nadaljnjih postopkov policije ta trenutek več informacij ne morejo posredovati,” so nam odgovorili.

Kar je močno sumljivo, je omemba, da so vsem gostom zabičali, da ne smejo govoriti z mediji. Naš bralec nam je zgrožen pojasnil, da ga resno skrbi za svojo varnost, saj streže v eni izmed drugih diskotek v Ljubljani, kjer so razmere iz leta v leto hujše, kar se tiče kriminala.

Diskoteka že bila kraj zločina
Spomnimo, da je diskoteka Top Six že bila kraj zločina pred 12 leti, ko je varnostnik varnostne službe VIP Sead Suljanović do smrti pretepel 20-letnega Gorazda Čamernika, ki je v družbi prijateljev praznoval rojstni dan. Takrat se je diskoteka sicer imenovala Global in je imela drugega lastnika. Tragična zgodba se je pričela pri vhodu v dvigalo, kjer je stal varnostnik Vip varovanja David Bukovac, ki jih naprej ni spustil naprej, češ da so premladi. Med njim in Gorazdom je prišlo do besednega obračuna, nato pa je Gorazd s prijatelji odšel proti Kongresnemu trgu. A že po nekaj metrih sta ga dohitela Bukovac in Sead Suljanović, ki naj bi bil kot Vipov varnostnik v Globalu zaposlen na črno. Prišlo je do pretepa, po katerem je Gorazd nezavesten obležal in umrl tri dni kasneje zaradi poškodb glave.

Obsojeni Sead Suljanović (Foto: STA)

Varnostnika Vip varovanja David Bukovac in Sead Suljanović, ki sta odgovorna za smrt 20-letnega Gorazda Čamernika pred klubom Global, morata po odločitvi višjega sodišča iz avgusta 2018 solidarno plačati 30 tisoč evrov odškodnine Gorazdovemu očetu Danilu Čamerniku.

C. Š.

Komentarji so onemogočeni.