fbpx

[FOTO IN VIDEO] Katastrofa! Slovenija postaja kot Švedska – v Domžalah se vrstijo požigi avtomobilov, policija pa ne stori ničesar?!

Vir: facebook

“V vasi Dob pri Domžalah sta dva fanta, ki ju je posnela kamera, ponoči okoli 3.00 zjutraj hodila okrog stanovanjskih hiš in vlamljala v avte. Ukradla sta toyoto yaris in jo čez par ur sežgala. Pravijo policisti, da to delajo za zabavo,” je le del šokantnega zapisa, ki kroži po družbenem omrežju Facebook.

Uporabnik Facebooka še razkriva, da sta po neuradnih podatkih to že peta tatvina in požig ta mesec. “Policija trdi, da ne more ničesar storiti, čeprav baje imajo imena in osumljene, pravijo, da nimajo dovolj dokazov (niso jih prijeli pri dejanju). Največ, kar lahko storimo, je, da obvestimo javnost, da v okolici Domžal mladoletni mulci brez strahu kradejo in požigajo avtomobile (verjetno še marsikaj drugega, prisotne so tudi droge). Prilagam posnetek in sliko pogorele toyote na prizorišču in avtovleki. DELITE NAPREJ, ker če ne bomo ljudje sami nekaj naredili, nas nihče ne bo obvaroval. Naj bo to sporočilo v vednost vsem prisotnim, da naj zaklepajo avtomobile in hiše ter poskrbijo za varnost pri sebi doma!”

Prvotno objavo lahko pogledate tukaj:

Vir: Facebook

Vir: Facebook

Posnetek dveh fantov, ki sta očitno podtaknila požar, pa poglejte tukaj:

Posted by Mulej Rok on Friday, August 31, 2018

To pa ni edini tak primer. Pred nekaj dnevi so nepridipravi ukradli avtomobil krajanu Rodice, osebno vozilo znamke Seat Toledo, ki so ga nato prav tako zažgali. Avto je bil v požaru popolnoma uničen, mladoletniki, ki naj bi stali za temi požari, pa sami sebe imenujejo kar “domžalska mafija”, poroča spletni portal domzalec.si.

Popolnoma uničeni Seat Toledo: Z neograjenega dvorišča stanovanjske hiše v Rodici je neznanec odtujil parkirano osebno vozilo, ki je bilo odklenjeno, v ključavnici pa so bili kontaktni ključi. Po dejanju se je storilec odpeljal do naselja Vinje, kjer je z vozilom na makadamski poti obstal vkopan. Na omenjenem mestu je na vozilu prišlo do požara in je zgorelo v celoti, razkrivajo policisti.

M. S.