fbpx

[Foto – ni za občutljive!] : V Trbovljah brutalno pokončal psa, prerezal mu je vrat! Storilec naj bi bil že znan

Foto: FB

Mimoidoči so v Trbovljah naletela na grozovit prizor. Našli so namreč odvrženo pasje truplo, na katerem je bilo več kot očitno moč prepoznati znake nasilja. O vsem so bili obveščeni tudi trboveljski policisti, ki zadevo preiskujejo. V društvu Srce za bulle pa očitno vedo, kdo je storilec.

“Evo do zdle smo bili na telefonih in raziskoval zadevo sm ter tja!!!!! In ja v roku pou ure po objavi da iščemo lastnika zverinsko zaklane kuzike Pine se nam je javila oseba, ki je potrdila da jo je brutalno umoril lastnik sam in v torek se je njegova punca hvalila v Zagorju v lokalu sošolkam kako jo je zaklal in odvrgel…Seveda ni pričakovala da se bo kužika danes našla”.

zaklana psička (foto: FB)

Iz Facebook strani Društva srce za bulle, je še razvidno, da ko je par videl objavo sta spremenila zgodbo in rekla, da jima je psička ušla in da sta jo iskala. Iz društva so prepričani, da lažeta, saj izgubljene psičke nista sploh iskala. Šele danes, ko je vse prišlo v javnost, sta na policiji prijavila izginulo psičko. ” Mi smo stopili takoj se predno je odšel na policijo z njim v kontakt in seveda jokanje lažno in prisega na otroke da ji on ni nič naredu kar sm ga takoj postavu pred dejstvo da vem da je to naredu sam, je zavladala panika in se večji igralski jok”. Psička naj bi bila vidno shirana, polna bolh, imela je tudi težave s kožo. Na PU Ljubljana so pojasnili, da zadevo preiskujejo trboveljski policisti, ki zbirajo informacije o najdenem truplu ter o domnevnem storilcu.

 

Lana Božič