fbpx

[Foto] To je nesrečna 27-letna nosečnica, ki jo je skupaj z nerojenim otrokom, umoril 44-letni divjak v Grosupljem

Nika Omahen Makić

Slovenija je znova doživela krvav pokol. V streljanju v Grosuplju je po prvih ugotovitvah policije umrla 27-letna nosečnica, ob tem pa je umrl še njen nerojeni otrok, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policisti so našli mrtvega tudi 44-letnega domnevnega storilca, ki je, kot za zdaj kažejo ugotovitve policije, s strelom sodil tudi sebi.

Kot so še sporočili s PU Ljubljana, je 44-letni državljan Slovenije nekaj pred deveto uro prišel do 27-letne oškodovanke, ki se je zatekla v bližnjo zgradbo in jo ustrelil. Osumljeni se je po umoru ženske s kraja odpeljal z osebnim vozilom.

Policisti so ga kmalu po dejanju izsledili. Imel je strelno rano in je na kraju umrl. Poleg njega so našli strelno orožje. S PU Ljubljana so sporočili, da njegova smrt po prvih podatkih ni posledica kaznivega dejanja. Zaenkrat kaže, da je osumljeni storil samomor.

Rezultat iskanja slik za Nika Omahen Makić"

Po poročanju informativne oddaje Svet na Kanalu A, naj bi bil storilec podjetnik z blokiranimi računi iz Stične. Radio Zeleni val pa je na Facebooku poročal, da naj bi šlo za hčer lastnika fasaderstva Fama. Njihova spletna stran navaja, da je to Nika Omahen Makić. Kot smo izvedeli, žrtev z domnevnim morilcem ni bila v kakršnem koli razmerju.

Umoril nosečo Niko

Nika Omahen Makić (Foto: Instagram)

Andrej Žitnik