fbpx

Grozljiv umor v Ljubljani: 20-letnik prerezal vrat svojemu dekletu

Fotografija je simbolična. Foto: STA

Soseska Sostro na obrobju Ljubljane je včeraj obnemela. Tja je namreč pridrvelo več policijskih vozil, ki so lahko le še potrdili smrt 23-letne ženske. Po neuradnih podatkih naj bi jo ubil njen partner, 20-letni Simon V.

20-letni Simon naj bi sicer v preteklosti povzročil več nevšečnosti, med drugim naj bi bil celo nasilen, vendar pa nekateri mediji poročajo, da se je nekoliko umiril, ko je spoznal 23-letno Klavdijo. Tej naj bi včeraj po prepiru vzel življenje z ostrim predmetom. Slovenske novice poročajo, da naj bi ji z nožem prerezal vrat.

Policija: žrtev umrla zaradi hudih poškodb
S Policijske uprave Ljubljana so sicer sporočili le, da je “po prvih znanih podatkih oseba umrla nasilne smrti, policisti pa so na kraju eni osebi odvzeli prostost. Kraj dogodka so zavarovali, v nadaljevanju pa bodo kriminalisti opravili ogled, ki se ga bosta udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka,” kasneje pa: “Prve ugotovitve ogleda kraja kaznivega dejanja, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, kažejo, da sta se v stanovanjski hiši sprla 20-letni moški in 23-letna ženska (nista v sorodstvenem razmerju), pri čemer jo je moški poškodoval z ostrim predmetom in ji zadal tako hude poškodbe, da je na kraju umrla.”

Zaradi njegovih nasilnih izpadov že posredovala policija
Dnevnik pa poroča, da naj bi imeli doma z domnevnim morilcem že dlje časa težave. Fant naj bi bil sicer zelo inteligenten, bil naj bi tudi nadvse nadarjen šahist in računalnikar, a je imel po njihovih podatkih tudi “svoje trenutke”. Njegova starša sta sicer zaposlena na področju medicine  oče naj bi bil iz farmacevtskih vod, mama pa zdravnica na rentgenu v ljubljanskem kliničnem centru. Nasploh naj bi bili, vključno s hčerko, čudovita družina, le Simon naj bi bil po njihovem poročanju nekoliko problematičen. Menda je zaradi njegovih nasilnih izpadov v preteklosti na domu njegove družine že morala posredovati policija.

M. S.