Grozljivka: Brutalno umorjena, truplo najdeno na deponiji pri Sežani

Foto: PU Koper

Koprski policisti so podali natančno poročilo o grozljivem umoru državljanke Srbije, katere truplo je bilo odvrženo na slovenskih tleh. V preiskavi je bilo ugotovljeno, da jo je bivši mož umoril v njuni hiši v Trstu, nato pa njeno truplo odpeljal v Slovenijo in ga odvrgel na odlagališču gradbenega materiala blizu Sežane. Grozi mu najmanj 15-letna zaporna kazen.

Truplo zaenkrat še neznane ženske je bilo odpeljano na Inštitut sodne medicine v Ljubljani, kjer bodo v nadaljevanju izvedeni potrebni postopki z namenom potrditve identitete trupla ter ugotovitve razloga smrti, so zapisali v sporočilu za javnost na PU Koper.

Koprski kriminalisti so z italijanskimi varnostnimi organi – Squadre Mobile iz Trsta sodelovali v preiskavi izginotja in brutalnega umora 37-letne državljanke Srbije, ki je bila pogrešana od 24. aprila.

Odšla od doma, a ni v službo nikoli prispela …
Ugotovljeno je bilo, da se je pogrešana 24. aprila kot potnica skupaj z osmimi osebami z območja Srbije s kombijem odpeljala preko Slovenije proti Italiji. Iz Srbije je občasno prihajala na območje Italije, in sicer v Trst, kjer je opravljala dela varovanja in oskrbe ostarelih. Kriminalisti so ugotovili, da je pogrešana tega dne dejansko prispela v Trst, in sicer do stanovanjske hiše, katere lastnica je bila skupaj s svojim nekdanjim možem.  V lastni stanovanjski hiši naj bi prespala, naslednji dan pa v jutranjih urah nastopila delo v okviru oskrbe ostarelih na območju Trsta, vendar na delovno mesto ni nikoli prispela.

V preiskavi je bilo ugotovljeno, da sta se mobilna telefona pogrešane osebe povezovala z baznimi postajami v Sloveniji. Na podlagi izvedene analize se je potrdilo dejstvo, da sta oba mobilna telefona pogrešane osebe po zadnji komunikaciji 24. aprila ob 21.50 potovala z območja Trsta v Italiji na območje Slovenije in naprej proti meji s Hrvaško.

Dokazi so kazali na vpletenost bivšega moža pogrešane, 61-letnega srbskega državljana, ki je živel in delal na območju Trsta in ki naj bi bil v času izginotja nekdanje žene v Srbiji. Ta je v četrtek svojo krivdo policistom tudi priznal.

Žrtev je umoril njuni hiši, po umoru pa je truplo prek nekdanjega mejnega prehoda Repentabor pripeljal v Slovenijo ter ga odvrgel na odlagališču gradbenega materiala v bližini naselja Kreplje pri Sežani. Truplo je prekril z materialom in se odpeljal v domovino. Koprski kriminalisti so v četrtek popoldne na opisanem kraju našli razkrajajoče se žensko truplo. Identiteta trupla in vzrok smrti še nista z gotovostjo potrjena, ugotavljali ju bodo na ljubljanskem inštitutu za sodno medicino.

A. D.

 

 

 • soc

  Umoril jo je bivši mož, ne vedo pa, kdo je žrtev. Ali je večja bebavost novičarstva sploh možna?

  • tarantela

   Pisec se prilagaja komentatorjem.

   • dr Janez Sveti

    Čakaj malo! A mogoče ni SOC napisal upravičene kritike? S tvojim komentarjem si verjetno žele biti samo humoren. Žal ti ni uspelo.
    Dr Janez Sveti genij

  • dr Janez Sveti

   Prijeten umor je? :)
   Ko te ženska ubije z orgazmom. Zlati šus.
   Dr Janez Sveti v pričakovanju

  • Nata

   Ja no ………..dokler uradno ne potrdijo , verjetno drugače ne morejo napisati .?

   • soc

    … izognejo se besedni zvezi “zaenkrat še neznana” v okviru teksta, kjer je že vse znano, a formalno še ni objavljivo …

 • Nata

  Ja pa človeška krutost in neumnost neizmerna !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!