fbpx

Grozljivka pri Celju! Mlajši bratec ostal v vozilu, možakar ga je odpeljal! Mama se je oklepala avta, a jo je vlekel za seboj

Foto: STA

S PU Celje sporočajo, da se je 31-letna občanka z osebnim vozilom pripeljala na bencinski servis v Radečah. Medtem ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici.

“Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. Ko je ženska pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila vožnjo, je le-ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetem v otroškem sedežu, odpeljal v smeri proti Zidanemu Mostu. S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozla, še vlekel za seboj,” so sporočili javnosti.

V Rimskih Toplicah so ga policisti le ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bodo kazensko ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj roparska tatvina, povzročitev lažje telesne poškodbe in odvzem mladoletne osebe.

Andrej Žitnik