Grozljivo: Po protestu prijavila očeta, da jo je posilil

Foto: iStock

Maribor pretresa grozovit zločin, saj je moški domnevno posilil svojo odraslo hčer. Potem ko sta se skupaj udeležila protivladnih protestov, jo je povabil k sebi domov. Tam naj bi jo začel prepričevati, da sploh ni njegova hči. Zaradi popitega alkohola se žrtev dogodka ne spomni, so pa v bolnišnici, kamor je naslednji dan odšla na pregled, njeno zgodbo o posilstvu potrdili.

Oškodovanka se je z očetom, s katerim nista živela skupaj, udeležila protestnega shoda v Mariboru. Po protestu naj bi jo oče povabil k sebi domov, kjer ji je ponudil alkohol in jo prepričeval, da ni njen biološki oče. Nato naj bi si jo vzel brez njene privolitve in ji storil silo. Zaradi preveč popitega alkohola je oškodovanka zaspala pri očetu. Ko se je naslednje jutro zbudila, je dojela, kaj se je zgodilo prejšnji dan, poroča Siol.net.

Storilec, 54-letni Mariborčan, je sicer že stari znanec policije, v devetdesetih letih je bil vpleten v strelski incident in v zaporu preživel pol leta. Pozneje je bil ponovno aretiran zaradi prekupčevanja z mamili in obsojen na 7 let zapora. Bil naj bi eden od vidnejših članov samooklicane Štajerske varde, so še zapisali. Zaradi očitanega posilstva mu sicer grozi od enega do deset let zapora.

M.P., Moje Podravje