fbpx

Grozljivo: V Ljubljani umrla hudo pretepena dveletna deklica, mamo pridržali

Foto: Pixabay

V pediatrični bolnišnici v Ljubljani je danes umrla dveletna deklica. Kot poročajo mediji, je bila hudo pretepena. Policija naj bi pridržala dekličino mamo in njenega partnerja. Na kranjski policijski upravi so potrdili smrt otroka in tudi informacijo, da sta dve osebi v sodnem pridržanju.

Že čez dan so s Policijske uprave Kranj sporočili, da tamkajšnji kriminalisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja zanemarjanja in surovega ravnanja na škodo otroka. Zaradi varovanja zasebnosti otrok v skladu z zakonom več podrobnosti o preiskavi niso mogli razkriti.

Zvečer so sporočili, da je otrok v zdravstveni ustanovi danes umrl. Zato se preiskava intenzivno nadaljuje v smeri še drugih sumov kaznivih dejanj. Kot so potrdili, so kriminalisti pridržali dve osebi, ki so ju že privedli k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča. Ta je za obe osebi odredila sodno pridržanje.

Deklico v bolnišnico pripeljali s hudimi poškodbami
Mediji so sicer poročali, da so deklico v soboto v jeseniško bolnišnico pripeljali s hudimi poškodbami, od koder so jo nato s helikopterjem prepeljali v Ljubljano. Dekličin oče je za medije potrdil, da je deklica danes umrla. Prav tako je povedal, da naj bi zdravniki pri njej odkrili stare poškodbe.

Oče je, kot navajajo mediji, tudi dejal, da je na možnost surovega ravnanja v novi družini nekdanje partnerke opozarjal pristojne.

N. K., STA