fbpx

“Hitri in drzni” policist z območja Šentilja razbil policijsko vozilo zaradi prekomerne hitrosti

Umazano in razbito policijsko vozilo v območju Šentilja. (Foto: bralec Nove24tv.si)

Umazano in razbito policijsko vozilo v območju Šentilja. (Foto: bralec Nove24tv.si)

Na naše uredništvo se je obrnil anonimen vir in nam posredoval fotografije umazanega in razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Vir nam je v svoji zgodbi namignil, da naj bi bil policist pod vplivom alkohola in naj bi sodeloval v policijskem pregonu. S Policijske uprave Maribor so nam omenjeno zgodbo zanikali. “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Policistu, ki je vozil službeno vozilo, smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so nam sporočili iz PU Maribor.

Policist na območju Šentilja se je po poročanju PU Maribor igral v svojem vozilu “Dominica Torreta” iz znane filmske franšize Hitri in drzni. Anonimni vir nam je poslal fotografije razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Ne glede na to, da nam je naš vir namigoval na pijanost omenjenega policista, so na PU Maribor to informacijo zanikali. Hitrost ubija, nam o prekomerni hitrosti s televizijskih ekranov sporoča znana reklama.

V naše uredništvo smo dobili sporočilo: “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Službeno vozilo se je nato prevrnilo na streho, policist in policistka, ki sta bila v vozilu, pa sta se ob tem lažje telesno poškodovala. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Policistu, ki je vozil službeno vozilo, smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so nam uradno sporočili iz PU Maribor.

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nove24tv.si)

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nova24TV.si)

“Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna,” je razigrano in sproščeno vožnjo s policijsko “marico” in opitimi kranjskimi policisti  komentirala mladoletnica 
Ne glede na vse so tudi policisti samo ljudje. Vendar bi morali kot varuhi zakona vsakemu državljanu v Sloveniji predstavljati zgled v vseh segmentih družbe, predvsem pri spoštovanju zakonov. Spomnimo se samo, kako so kranjski policisti lansko leto popivali ter policijsko vozilo prepustili mladoletnici, ki je v slogu svojega trendovskega najstniškega življenja neumno dogodivščino z možmi postave delila na svojih socialnih omrežjih.

Luka Perš