“Hitri in drzni” policist z območja Šentilja razbil policijsko vozilo zaradi prekomerne hitrosti

Umazano in razbito policijsko vozilo v območju Šentilja. (Foto: bralec Nove24tv.si)

Umazano in razbito policijsko vozilo v območju Šentilja. (Foto: bralec Nove24tv.si)

Na naše uredništvo se je obrnil anonimen vir in nam posredoval fotografije umazanega in razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Vir nam je v svoji zgodbi namignil, da naj bi bil policist pod vplivom alkohola in naj bi sodeloval v policijskem pregonu. S Policijske uprave Maribor so nam omenjeno zgodbo zanikali. “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Policistu, ki je vozil službeno vozilo, smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so nam sporočili iz PU Maribor.

Policist na območju Šentilja se je po poročanju PU Maribor igral v svojem vozilu “Dominica Torreta” iz znane filmske franšize Hitri in drzni. Anonimni vir nam je poslal fotografije razbitega policijskega vozila na območju Šentilja. Ne glede na to, da nam je naš vir namigoval na pijanost omenjenega policista, so na PU Maribor to informacijo zanikali. Hitrost ubija, nam o prekomerni hitrosti s televizijskih ekranov sporoča znana reklama.

V naše uredništvo smo dobili sporočilo: “V petek, 6. 12. 2019, okoli 16. ure, je policist PP Šentilj v Vosku vozil službeno vozilo policije, ob tem pa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v travnato nabrežino. Službeno vozilo se je nato prevrnilo na streho, policist in policistka, ki sta bila v vozilu, pa sta se ob tem lažje telesno poškodovala. Oba so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Policistu, ki je vozil službeno vozilo, smo izdali plačilni nalog. Alkotest je pokazal vrednost 0,00,” so nam uradno sporočili iz PU Maribor.

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nove24tv.si)

Policist iz Šentilja je zopet naredil slabo reklamo svojim kolegom v modrih uniformah. Zaradi neprilagojene hitrosti je povzročil nesrečo in skupaj s svojo policijsko kolegico moral iti na celjenje poškodb v mariborski UKC Maribor. (Foto: Bralec Nova24TV.si)

“Na delovnem mestu vsi malo preveč pijani, samo jaz pridna,” je razigrano in sproščeno vožnjo s policijsko “marico” in opitimi kranjskimi policisti  komentirala mladoletnica 
Ne glede na vse so tudi policisti samo ljudje. Vendar bi morali kot varuhi zakona vsakemu državljanu v Sloveniji predstavljati zgled v vseh segmentih družbe, predvsem pri spoštovanju zakonov. Spomnimo se samo, kako so kranjski policisti lansko leto popivali ter policijsko vozilo prepustili mladoletnici, ki je v slogu svojega trendovskega najstniškega življenja neumno dogodivščino z možmi postave delila na svojih socialnih omrežjih.

Luka Perš

 

 • Beli Sneg

  Toliko policiji verjamem da je imel 00, kot serpentinšekovi laži, da je v sovi kadroval po pravilih.

 • Adijostevi

  Plačilni nalog smo mu izdali. Davkoplačevalcem, pa naložili popravilo!!!!!
  Kaj pa točke bo tudi dobil vrli palicist?
  Komedija

 • tasilo

  Ah, vi spet nič ne razumete, no …

  Policaj je za obče dobro in v splošno korist hotel preorati travnik, saj policaji dobro vedo, da je sredi decembra najboljši čas za oranje travnikov.

  Zlobni jeziki zraven govorijo, da policaji sploh ne razlikujejo med policijskim vozilom z modrimi lučkami in motokultivatorjem. Mater, eni so pa res žleht.

 • Hitrivlak

  Ali pa,da policija prodaja golfa letnik 2014 z 79.000 prevoženimi km za 850e z oznako nevozen

 • Amerikanc

  Dvomim, da zaradi prekomerne hitrosti, tam gor sedaj razsajajo bolj prekomerni maligani !

 • Amerikanc

  Hik Poklukar ?!

 • Garbage man

  Miličnik bo Škodo vozil samo,kot služben avto če je pošten.Pokvarjeni miličniki si kupijo boljše avte, divjajo po cestah zadrogirani in pijani, če jih ustavijo – cehovska tovarišija

 • Franc Šink

  Mularia, kot mularija. Če tudi policijska.

 • Ježek Teka Teka

  Kolk pik so mu uzel … policaji ki nimajo vseh pik sploh ne bi smel vozit … to jih pa tko noben nima …

  • xtc

   Ka pa ,če jih imajo vseh 18?
   Sicer pa kako ni imel poke?
   Saj jo je imel narisala se mu je na nabrežinii pa tud zadel jo je.

 • xtc

  Zal večini policajev nebi zaupal niti otroški tricikelj kaj šele avto,so bolj nevarni sebi kot drugim.

 • cosmosjasnovidec

  Opitost policajev je sicer prisotna po celotni Sloveniji na dnevnem redu odkar pa v policijo lezejo še navadne cipe pa toliko večja.
  Policist pod vplivom alkohola z vrtoglavo vožnjo,ker mu ga je ta policistka spotoma fafala rezultat pa viden na koncu.
  Seveda je normalno,da bodo zanikali policistov vpliv pod alkoholom kar je tudi bilo za pričakovati in tako je vedno.Največja fora je pa ta,ko pijan policist ustavi treznega voznika ter mu rine pod nos alkotest in teh primerov je čedalje več.Na tako prijavo se policijska inšpekcija sploh noče odzvati,če se pa že pa prej odpokličejo policijsko kontrolo z kraja kjer se nahaja in,ko pride inšpektor več patrulje seveda ni in ima izgovor,da ne ve proti komu podati prijavo.Poprej pa pijani policist seveda ni hotel dati svojih podatkov oziroma podati ne imena ne kaj drugega.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

 • Olga101

  Dobro, da imamo Vardo!

 • xtc

  A policistko je imel zraven?
  Ja potem pa je logično;”šalthebl” v hlačah mu je porinila v previsoko prestavo.

 • lena

  Na registerski tablici “07”, verjetno je mislil, da je James Bond, ampak izgleda, da je bil blond?

 • Andrej Žalec

  Če ne želite blokad na FB in želite pisat kaj mislite in kaj vas moti, ne da bi vas cenzurirali pojdite na https://vk.com/ Kdo si je mislil, da bomo hodili k Rusom po demokracijo in svobodo :) 3

 • radames

  Pred skoraj 20 leti sem videl na stari cesti Vrhnika-Ljubljana na Brezovici v križišču, od koder gre cesta proti Podpeči, dva čelno zaletena policijska avta. Ni bilo hudega, ker so bile hitrosti majhne, ker sta oba zavijala. Eden z glavne ceste proti Podpeči, drugi iz podpeške ceste proti Vrhniki. Bilo je smešno videti, tako da sem se naglas zarežal. Le kako sta se našla ravno dva policijska avta?