Policija potrdila krajo! Ilegalni migranti vlomili v dom lovca; odnesli pet pušk, med njimi ostrostrelsko?!

Slika je simbolična. (Slika: Wikipedia)

V noči s petka na soboto naj bi na območju Policijske uprave Koper neznanci vdrli v hišo nekega lovca. Odnesli naj bi pet pušk, med njimi tudi ostrostrelsko puško, pravi naš vir. Odnesli naj bi tudi pištolo in 200 nabojev.

Ali informacija drži, smo vprašali Policijsko upravo Koper. Odgovore še čakamo.

Informacija je skrb vzbujajoča, saj naj bi očividci videli, da so v hišo vdrli ilegalni migranti.

Pojasnilo pa so nam poslali s  PU Koper, v katerem so zapisali: “V soboto, 29. 6. 2019, smo bili obveščeni o vlomu v kletne prostore stanovanjske hiše na Pomjanu, MO Koper. V kleti je neznani storilec vlomil v omaro, v kateri je imel oškodovanec shranjeno orožje in sicer pet lovskih pušk, dve lovski pištoli, 200 kosov municije in lovske obleke. Neznani storilec je ukradel zgoraj navedeno in odšel s kraja. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je na dvorišču hiše pregledal tudi notranjost odklenjenega osebnega avtomobila, iz katerega pa ni vzel ničesar. Zaradi zagotavljanja varnosti občank in občanov ter policistov na terenu so bili o tatvini orožja nemudoma obveščene vse policijske postaje na območju Republike Slovenije, prav tako so bili zaradi bližine državne meje z Republiko Italijo obveščeni Italijanski varnostni organi. Policisti in kriminalisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Glede na navedbe v nekaterih medijih sporočamo, da zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti.”

Demokracija.si

 • Franc Šink

  Sedaj bodo oblasti zahtevali da jim vso orožje dajo njim v hrambo.lep izgovor..

 • ZatonMesecnikov

  Sedaj bo nastradal Lovec, ker ni imel orožja v sefu. Še kazen mu bodo nabili, saj ima ime, priimek, naslov, TRR in davčno.

  nekdo, ki pride čez mejo brez naštetega, nima teh težav.

  • Čeprav iskreno povedano, je kar prav (zelo, zelo prav) da tega “lovca” oglobijo in ‘štrafajo’ ker je imel doma nezaščiteno orožje …

   • alojz

    Zvečer grem na lov. Samo na sef še naramnice našvasam, da bom lahko puško nosil.

   • alojz

    A bejž no. Greš na vikend ali v lovsko kočo z puško. Ali boš trezor na hrbtu nosil? Dovolj je futrola in v zaklenjenem avtu (v prtljažniku) kjer ni vidno.

    • Daj ne “drkaj mlahavega kurca” ker ni to tako enostavno. Koča je bila očitno prazna (nikogar tam) in vlomilci niso imeli kaj veliko dela, da so odprli po vlomu v objekt potem omaro, kjer so bile puške.

     Ne, ne rabiš vedno nosit sef s seboj, le koče/vikendi od lovcev bi pa lahko imeli nekje en sef za orožje. O tem govorim.

     In ja, puško lahko puščaš v (ne)zaklenjenem avtu, dokler ti iz parkirišča pred hotelom v Nemčiji ne odnesejo par zabojev municije (slovenska vojska je legenda).

    • tomaž muhič

     to Lojz. nč ne razumete. čist nč!

   • Slo hunter

    bla bla bla, poznam veliko jagrov in imajo vse zaklenjeno, oblast bo seveda krivdo pripisala lovcu, ker kao ni imel zaklenjeno, ubogi migantek bo manj kriv kot jager!

   • Slo hunter

    kleti je neznani storilec vlomil v omaro, v kateri je imel oškodovanec shranjeno orožje in sicer pet lovskih pušk, dve lovski pištoli, 200 kosov municije in lovske obleke, daj vsaj preberi kaj piše

  • tomaž muhič

   aja, največja težava se vam zdi, da človek nima ttrja in davčne številke? a to, da te v lastni domovini preganjajo, mučijo in pobijejo pol familije ni pomembno?

   • ZatonMesecnikov

    Komu v Alžiriji so pa pobili pol familije? pa ga mučili?

    Če uporabim tvojo logiko, mirno lahko vse Jugo in slovenske gastarbajterje v Nemčiji nekoč označim za preganjane in mučene, pa pobijali so jim familije. Pa begunce pred komunizmom.

    mešaš demografska gibanja in politično situacijo Muhić. Alžircev se je narodilo v zadnjih 50 letih toliko, da bi bilo Slovencev danes samo od leta 1950 sem 10 milijonov, s takšnimi stopnjami rodnosti.

    ni dela torej, ni razvoja, ni perspektive. Sedaj pa vsi v Europo. Seveda z Alžirskim načinom življenja….

    Pa tako velja za vse muslimanske države…

    • Friderik Peršič

     Pravi moj kolega , sicer iz bratske nam bivše republike ” pa otkud se to nakotilo” …

     • ZatonMesecnikov

      Dobesedno. Šopajo nas, da zemljani “naraščamo”, da nas je vedno več.

      narobe, njih je vedno več, eksponentno, nas pa je enako število.

     • Friderik Peršič

      Nas je manj …

 • totex39

  Sedaj se bodo začeli z ukradenim orožjem oboroževati in streljati na nas, če ne dobijo kar bodo hoteli.

  • Slovenec

   Točno. Vlada pa nič.

   • mona lisa

    O ne motiš se. Vlada še vedno pridno laže kako smo varni.

  • alojz

   Če nemci nebi imeli orožja tudi partizani ne bi mogli krasti. Sedaj pričakujem, da se našim jagrom puške pobere. Pa naj z fračo medvede lovijo. Važno je, da smo še naprej varni. Anede?
   Očitno nas ta vlada želi spet razorožiti. Kot leta 90.

   • tomaž muhič

    kje pa so nemci dobil orožje? nardil so ga z ukradenim denarjem. super, da ste omenili migrante in medvede v enem stavku, le koga bi se bali, če njih ne bi bilo?

 • NoName

  In sedaj bo lovec kriv, ker je lovec in ker je imel na svojem posestvu daleč od teh, ki sem prihajajo brez veljavnih dokumentov in kdo ve s katerimi nameni kriv, ker je lovec, ker je posedoval orožje in na koncu ko bo s tem orožjem kdo naredil kaj, bo še kriv, ker jih ni poučil varne uporabe orožja.
  Ni kaj, kaj vam bodo Karibi, pa Havaji, raj za vse vrste narodov in vse vrste kriminalcev je pri nas. Nikjer na svetu te za nelegalen prehod ne pogostijo, ti dajo streho nad glavo, na koncu pa ti še plačajo in seveda oprostijo vsa kriminalna dejanja, kot se to dela pri nas.

  • Franc Šink

   Večina migrantov je vojaško izurjenih.Znajo z orožjem znajo.Res postajamo mi ogroženi ne oni.

   • NoName

    Je tako je to, naši pametnjakoviči pa so pred leti po naročilu nekoga, ki jim usposobljeni Slovenski fantje niso po godu opustili usposabljanje z orožjem .
    Kaj nam bi pomagalo imeti tudi npr. 2 mio moških v najboljših letih, če ravnanja z orožjem in ostalih vojaških veščin ne poznajo.
    Preberite si kaj samo kaj o tujski legiji, ki so visoko usposobljena vojska, katera ravno ni številčna, vendar jim je v borbi malo kdo kos. to pomeni, da je samo nekaj sto visoko usposobljenih vojakov lahko kos tisočerim neusposobljenim.
    Torej samo 100 migrantov, ki prihajajo iz vojaških okrožij z vojaškimi izkušnjami, ki so v resnici borci lahko obvlada večino naših neusposobljenih….Politika pa se še kar spreneveda.

   • mona lisa

    Seveda saj so vojaki ki vsak dan vkorakajo na naša ozemlja. Samo vladi to še ni jasno.

 • centurion

  Po novem bodo muslimigranti deležni razen 1963€
  vzdrževalnine in in halal hrane,
  tudi pravice do puške in pištole, da bodo
  lahko prepričljivejši pri doseganju svojih pravic.

  • Janko Gedlicka

   Ja, ali nima Rubec licence za šale?

  • samsara

   Predvsem pa bodo lažje in bolj uspešno “bogatili in plemenitili” Evropo, kamor so kot “prebežniki”, prebegnili pred nasiljem.

  • tomaž muhič

   kake nebuloze so to? v znesek, ki ste ga napisali je všeta vsa oskrba, ljudje so upravičeni 300 evrov mesečne denarne pomoči. včasih se res vprašam na katerem planetu živite? biti neumen je smrtni greh….

   • centurion

    Biti nepismen, je tudi smrtni greh.
    Kje sem zapisal, da DOBI muslimigrant 1963€?
    Je deležen iz proračuna, nas STANE davkoplačevalce..
    Izračun Računskega sodišča.
    Na tem planetu, Slovenija…

 • Igor Kodelja

  A lahko tudi mi dobimo kaj za obrambo al je kaznivo če se braniš.in tudi je kaznivo ker potem bi rekli paradajzerji da si domobranec

 • Slovenec

  No, se streljali bodo Slovence…

 • tramal

  Vsi kriminalci imajo orožje,sedaj pa bodo imeli še begunci .Samo Slovenci ga ne smejo imeti za obrambo ,ker bi bil s tem Domobranec,ker bi spet branil dom.

  • Biti ‘domobranec’ leta 2019 je in bo vedno častno dejanje. Braniti (in ubraniiti) svoj dom (domovino) ni bilo nikoli v nasprotju z naravnim pravom. Naravno pravo, pa je nad človeškim (umetno potvorjenim) pravom. Edino božje (duhovno) pravo je superiornejše od naravnega prava ….

 • von Rhein

  Če dobro premislim in sestavim nek sklep se mi zdi lovec,ki ima skladišče orožja bolj nevaren kot par tatinskih ilegalcev. So lovci,ki ne spijo na štoru in imajo samo “šrotarco”.

  • Biti “lovec” (član lovske družine z vsem kar temu sledi …) je en fajn obvoz, da prideš do papirjev za pravico posedovati orožje ….

 • NoName

  Ni kaj, že slepec vidi kam pes taco moli.
  Potrebno je nemudoma zajeziti prehod državne meje, kam bomo sedaj z njimi ko bodo še Italijani zaprli v ponedeljek svoje meje?
  Stvar je taka, berem tuje medije, da Nemčija ne želi več migrantov, pa tudi večina zahodnih držav ne, torej bodo prišleki vrnjeni, toda kam, ko so že vse meje okoli nas zaprte? to vedo tudi migranti, če vedo vse druge novice iz prve roke, vedo tudi to, kar pomeni, da imajo svoj začrtan cilj za katerega pa nas večina niti ne ve kaj dejansko je njihov cilj.
  Problem v bistvu migranti niti ne bi bili tolikšen, če jim ne bi nevladne organizacije in kapital držav, ki jih financirajo pomagale.
  Največji krivci so ravno nevladne organizacije in razne humanitarne organizacije, ki na legalen način preko svojih virov migrante pošiljajo dalje.
  Ukine naj se vsa pomoč, vse donacije, vse nevladne in humanitarne organizacije, pa ki so ustvarjene zgolj za ta namen in se tudi financirajo za ta namen pa se naj označijo za kriminalne združbe, njihovo delo pa za kriminalno dejanje pa bo migrantski val kmalu uplahnel, migranti pa se bodo vrnili ali pa šli drugam.
  Kje ste že videli podgane ali miši na povsem praznem podstrešju, če nimajo kaj glodati in ni hrane, še podganam ni zanimivo.

  • antimur

   Malo te bom popravil, največji krivci so zločinec Kučan in njegov izdajalski antislovenski gnoj, te kurčeve kučanistične civilne organizacije so samo posledica tega.

   • NoName

    Ni problema, itak vsi vemo, da ves problem izvira iz komunističnih idej in njihovih zagovornikov.
    Že nazaj sem pisal, da bi tudi zvezi borcev morali tistih cca malo manj kot 1 mio letno, ki jih dobijo ukiniti, pa bi kmalu postali namesto zveza samo manjše društvo ljubiteljev nostalgije.
    Vsi in vse skupaj obstaja zgolj zato, ker je v ozadju denar in brezplačni socialni servisi, ki poskrbijo, da vsa ta golazen uživa polni aranžma popolnoma brez dela.

    • večni srb

     Ne pozabi, da mora iti tretjerazrednim slovencem čim slabše, da se boš ti lahko počutil bolje in mora nekdo kidat ves človeški drek.
     Žalostno, da se primerjaš s cigani, edina izjema je gnoj, ki dela za vojsko ali policijo, lažnjivih sodelavcev in ovaduhov režima pa tudi jaz ne maram, še ostali cigani se jih raje izogibajo. Kljub privilegijem in nagradam, imajo vse kar imajo tudi vsi navadni, povprečni evropejci, pa so še vedno gnoj. Daj normalnemu ciganu to lar ima menda vsak slovenec, kimu je bilo dovoljeno jerbati po komunizmu, pa boš videl kakšen nerazgledan in nekulturen kekec si proti tem gospodom.

     Ne moreš najprej zločinsko uničito ljudi, potem se pa pe norca dwlat kakšni cigani so, večina naših ciganov niso iz Pakistana ampak so naši ljudje, isto kot jaz ali ti, ki jih je slovenska fašistična država popolnoma uničila, zdaj pa životarijo iz danes na jutri in počasi gnijejo, ti jim pa še zavidaš.

   • Desnoklik

    Pod vplivom Kučana vzgajajo NovoSlovence, sposobni bojo brati misli, bodoči voditelji NovoSlovenije.

 • rubec

  Če bi leta 91 imeli to vlado, bi danes izvedeli, da bo na cesti mengeš brnik gorel en tank.

 • antimur

  Že dandes velja, če se šiptar ali jugovič sprehaja z orožjem in pride do zločina, vsi kučanistični mediji vpijejo v en glas, da to ni bilo namerno. Sprašujem te norce, zakaj pa nosi ta golazen orožje, mi Slovenci (razen udbašev in kučanistov) ga zaenkrat še ne nosimo, toda pri takšnem terorju te vlade in kučanistov, dolgo ne bo ostalo pri temu.

  • alojz

   Se spomnite tistega, ki je v steno bifeja sprašil 6 nabojev? Na sodišču je rekel, da je pištolo vzel prijatelju, da si nebi kaj naredil. Pa ga niso pohvalili za skrb. Oprostili so ga pa, saj je naredil dobro grupo (odličen strelec) in je sodnica ocenila, da ni ogrožal gostov.

  • večni srb

   Kaj pa je to takega, zakaj se sekiraš, kupi si starino od kakšnega starega penzionista in se še ti poteguj za Darwinovo nagrado.

 • Anton

  [email protected]_si: Vlom v hišo lovca v noči s petka na soboto na področju PU Koper, ukradenih pet pušk, med njimi ostrostrelska, pištola in 200 nabojev. Ali drži ta podatek? Na delu migranti? Zakaj ne obveščate javnost? @vladaRS @sarecmarjan

  Spoštovani, Gospod Miro Petek obveščamo Vas, da smo do naslednjega odsotni. Smo na zasluženih počitnicah. Vaša policija

  sarkazem press

 • rubec

  V sloveniji so na oblasti radikalni nesposobneži. Mislim, da je to rekel že Napoleon, ko so v ljubljani njegovemu konju postregli s čevapčiči.

  • Felikss_AH

   Močna in tokrat čevapčičasta! … pod zaščitnim znakom — *****od rubeca *****

 • mona lisa

  Migrantski drek se obrožuje. Kmalu bomo žive tarče migrantskim teroristom. Vlada pa še vedno laja kako varna država smo.

 • Antonius

  Če so orožje ukradli migranti, potem je po policijskih razumevanjih stvari, orožje v varnih rokah. Po bruseljskih navodilih naša vlada dela na tem, da Slovence še enkrat totalno razoroži.
  Danes sodišča po Evropi sodijo domačinom, če so se fizično zoperstavili nasilju, ki ga nad njimi izvajajo šerijatarji.
  Na povezavi je videti, kaj se človeku zgodi, če se povsem nezaščiten brani pred nasilnimi šerijatarji.
  https://www.youtube.com/watch?v=Eg_1xpiCfTQ

  • večni srb

   Saj, če de poskušaš braniti pred pijano čredo govedi v vaški gostilni, zgleda popolnoma isto.

 • GverilaStyle

  pokal bo pa hočte vi al pa nočte….

 • šmentanamuha

  Zdaj je jasno, zakaj si je Šarec sezidal kitajski zid okoli hiše. Dejstvo je, da imamo “notranje sovražnike”, to so naši državljani, o poreklu pa ne bom ugibala, ki zelo natančno obveščajo ilegalce o tem, kje so prazne hiše, vikendi, nepremičnine in lokacije, kamor se napotijo. Brez domačih izdajalcev se ne bi tako dobro znašli. Torej tudi v tem primeru gre za insajdersko informacijo.

  • NoName

   Seveda je k temu pripomogel tudi Google z svojim Google Earth. Načrtovanje potovanj ni bilo še nikoli bolj enostavno, virtualno lahko prehodiš kar s mobilnikom celo pot in pri tem vidiš vse morebitne ovire…priročno ni kaj, ker kdaj pa kdaj kdo zaide, bo Google poskrbel za ponovno fotografiranje in obnovitev informacij na Google Earth:)

   • večni srb

    Google, a to so tiste male škrinjice, ki te neprestano gledajo in vse nekam hranijo? Nora tehnika.

 • Skrajno Desni

  Zabitek Poklukar bo po navodilu idiota Šarca celo talal orožje tej islamistični drhali samo zato da bodo ostali na oblasti.

 • Sonce

  LOL

  Zgoraj pišete, da so migranti ukradli orožje, spodaj pa:

  “Glede na navedbe v nekaterih medijih sporočamo, da zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti”

  ‘Pravoverni’ pa penasti okoli ust

  #fakenews ?

  • NoName

   Po Marakeški deklaraciji, je potrebno tudi IS borce spoštovati v kolikor prehajajo mejo kot migranti, zato tudi dvoličen odgovor naših vladajočih. (to ste nekateri volili-to imate)
   Zavezali so se, da bodo spoštovali vso prihajajočo golazen, pa če bo pri tem dati tudi kakšno Slovensko avtohtono žrtev kot jih je “hrabra” partizansko komunistična para vojska žrtvovala leta 45, vse za samozadovoljstvo, po načelu, kdor ni z nami je proti nam.
   Predlagam, da zadeve malo bolj spremljaš, če že komentiraš…

   • Sonce

    Spremljam toliko da vidim kako širite #fakenews

    Citirate policijo, ki pove da:”…. ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti”, hkrati pa v naslovu lažete, da je policija potrdila, da so bili migranti.

    • NoName

     Kje pa si to zasledil, priloži link…

     • Sonce

      Članek preberi, počasi če so težave z branjem

    • montyamp

     Ka ti je dolgcajt okrog udbovskega gobca ???

    • rubec

     Spelsemajmunčefutarski.

  • NoName

   Kaj je zate tu nejasno???

   “V soboto, 29. 6. 2019, smo bili obveščeni o vlomu v kletne prostore stanovanjske hiše na Pomjanu, MO Koper. V kleti je neznani storilec vlomil v omaro, v kateri je imel oškodovanec shranjeno orožje in sicer pet lovskih pušk, dve lovski pištoli, 200 kosov municije in lovske obleke. Neznani storilec je ukradel zgoraj navedeno in odšel s kraja. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je na dvorišču hiše pregledal tudi notranjost odklenjenega osebnega avtomobila, iz katerega pa ni vzel ničesar. Zaradi zagotavljanja varnosti občank in občanov ter policistov na terenu so bili o tatvini orožja nemudoma obveščene vse policijske postaje na območju Republike Slovenije, prav tako so bili zaradi bližine državne meje z Republiko Italijo obveščeni Italijanski varnostni organi. Policisti in kriminalisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Glede na navedbe v nekaterih medijih sporočamo, da zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti.”

   • Sonce

    V članku pa da je policija potrdila da so bili…

 • to_mi_delaj

  Šarko fukni si očala iz nosa, saj tako nič ne vidiš. Markovićka bi ti rekla jebo te pas mater

 • Franjo Trojner

  To pomeni, da lahko s tem ukradenim orožjem teroristi mimogrede izvedejo krvavi masaker kje v Sloveniji ali drugod po EU!
  Bravo , Šarec, Cerar in Pokljukar, vi trije boste sokrivi, če bo to orožje uporabljeno v terorističnem napadu!
  Hej Pukljukar a je Slovenija še varna država, vedoč, da se nekje zunaj klati šet tatinskih tujcev do zob obroženih z 200 naboji v žepu?
  Čuj zame si za vso sranje na južni meji kriv ti!

  • večni srb

   Kako varna je slovenska džamaheriha, so med prvimi izkusili že democidno izbrisani, danes smo pa itak največji kršitelji človekovih pravic v Evropi, še hujši od madžarov in hrvatov.
   Saj zato pa vsi normalni vežijo ven, slovenci in afriški čobani, samo vam je pri nas čedalje bolj všeč.

 • xtc

  Mislim,da tule ne gre za pritepence,ampak nekoga,ki je vedel kaj in kam gre krast.

 • Olga101

  Tudi partizani so vdirali, kradli in morili! Bo treba organizirati vaške straže! Zgodovina vse ponavlja!
  Prej so komunisti levičarji sodelovali z nacisti, zdaj z Islamisti!

 • večni srb

  Škoda, da ni raje že prej prodal vso tisto staro železnino, kaj jih je pa rabil toliko, saj ni mogel streljati gozdne koze z vsemi naenkrat. Pa zavarovati bi moral proti požaru, iz tal pobrati nek arabski predmet in ga poriniti kriminalistom v roke, danes bi bil bogat.

 • Nata

  No ja. . . . . . pameten lovec , ja !! Namesto da bi streljal zveri in one druge kradljivce, pa ima orožje spravljeno na varnem ???
  Tole je ukradel nekdo, ki ga pozna. Kje in kaj ima !!

  • večni srb

   Nihče ne bi delal tega, če ne bi imel tudi vplivne prijatelje na policiji in pravosodju, tako preprosto pa tudi ne gre, ker pri nas vedno najdejo pravega krivca, uničevanje ljudi so resni posli.

   • AlojzZ

    Ja, pri nas vedno najdejo pravega krivca! Če je treba, celo več krivcev.

    • večni srb

     Tako so se pač takrat odločili.

 • Desnoklik

  Istrske vasi so polne norcev. To področje norcev se potem širi na Kozino in Divačo ter Čičarijo.

 • črnaovca

  Glede na navedbe v nekaterih medijih sporočamo, da zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti.”
  KDO TUKAJ LAŽE IN ZAVAJA

 • Slo hunter

  pri nas je vse zaklenjeno….naj samo proba golazen…po tilniku z železom, itak ni popisan!

 • McBobo

  Migranti se očitno že oborožujejo. Kdaj se bomo začeli mi?

 • gušto

  To ni bilo delo migrantov.
  To je napravil ” dober in zaupni prijatelj”, ki je točno vedel, kdo je lastnik in kje ima te reči shranjene.

 • igor

  Ma ja :))

 • Andrej

  Od Marakeša dalje ilegalni migranti ne obstajajo več.

 • tomaž muhič

  “naj bi”

 • Janez Pavel Kanc

  Nora24, ne nabijajte, da so to storili migranti.

 • opazovalec

  Informacija je skrb vzbujajoča, saj naj bi očividci videli, da so v hišo vdrli ilegalni migranti.

  In ti zvesti viri strankarskega glasila so mirno gledali kako sosedu vdirajo v hišo….. Dajte no nehat blefirat! Vlom kot vlom. Kaj pa bodo migranti s puškami in municijo, same težave bi imeli. Tako neumni pa niso kot tile pisuni tukaj.

 • Friderik Peršič

  Vse manj me preseneča , da je tale Petek dobil batine , če je že takrat pisal laži …

  • Muki Psiho

   Tudi mene preseneča,da jih nisi ti ob svojem zblojenem gobcanju še fasal !

   • Friderik Peršič

    Hahahaha , Muki dragi , mene pa to sploh ne preseneča …a ti razložim , tako da boš tudi ti razumel …? Večina komentatorjev , z redkimi izjemami , na tem portalu je skritih pod raznimi nicki , se pravi anonimnih …baje se bojite udbomafije , ki je baje še vedno zelo aktivna v tej naši podalpski vukojebini . V bistvu ste strahopetci , po domače – pičkice …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!