Iraški migrant se je želel kar zastonj peljati v Ljubljano! Ker ni imel denarja, je skoraj ubil taksista in napadel policista!

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Do spora med voznikom taksija in migrantom na poti iz Vrtojbe proti Ljubljani naj bi prišlo zato, ker 26-letni Iračan ni imel s seboj denarja, s katerim bi plačal taksistu, so nedeljsko dogajanje pojasnili na novinarski konferenci Policijske uprave Nova Gorica. Zato je taksist zavil s hitre ceste, Iračan pa ga je napadel z olfa nožem. Kasneje je planil še na policista, vendar ga je ustavil s strelom v nogo.

Zgodba, ki bi se lahko končala tudi tragično, se je po podatkih policije pričela, ko se je Iračan nekaj časa mudil v okolici trgovine na nekdanjem mejnem prehodu na Vrtojbi, nato pa od tamkajšnje trgovke zahteval, naj mu pokliče taksi. Na njen klic se je odzval taksist iz Nove Gorice, ki naj bi Iračana odpeljal do Ljubljane. Vendar je že po prvih kilometrih vožnje ugotovil, da njegov potnik nima denarja, zato je na prvem izvozu zavil s hitre ceste. Takrat ga je potnik napadel in porezal po desni strani vratu.

Taksist se je rešil tako, da je zbežal iz avtomobila, s seboj pa vzel tudi ključe. Iračan je želel taksistu odtujiti vozilo in sam nadaljevati pot proti Ljubljani, zato je stekel za njim, da bi dobil ključe. Ko je ugotovil, da mu to ne bo uspelo, je odšel nazaj v avtomobil in skušal na drugačen način vžgati motor. Vendar so ga pri tem prehiteli policisti, saj je bila prva policijska patrulja na kraju napada zelo hitro in tako preprečila njegov pobeg.

Ilegalni migrant poškodoval taksista in policista
O poškodovanem taksistu sta policijo sicer obvestili dve voznici, ki sta v tistem trenutku peljali mimo in videli okrvavljenega moškega, je na novinarski konferenci povedal vodja sektorja uniformirane policije na PU Nova Gorica Evgen Govekar. Policistoma, ki sta prispela na kraj dogajanja, je poškodovani taksist nakazal, da je osumljenec v avtomobilu. Policista sta ga pozvala, naj pride iz avtomobila in se uleže na tla. Najprej sta ga pozivala v slovenskem jeziku, kasneje pa v angleščini, saj sta ugotovila, da ju ne razume. Osumljenec je izstopil, se najprej ustavil, nato pa napadel enega od policistov. Ta je s pištolo zato najprej ustrelil v zrak, nato pa napadalca v spodnji del desne noge.

Tako sta ga ustavila in vklenila, pozneje pa ga je, tako kot tudi taksista, reševalno vozilo odpeljalo na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Govekar je povedal, da je bil taksist lažje poškodovan in je že v domači oskrbi, osumljenega napadalca pa so ponoči operirali. Takoj ko bo mogoče, ga bodo zaslišali, pristojno državno tožilstvo pa bo kasneje odločilo o morebitnem predlogu za pripor. Lažje se je med samo akcijo poškodoval tudi eden izmed policistov, ki je že v domači oskrbi in bo ostal vsaj nekaj dni na bolniškem dopustu.

Govekar je še razkril, da osumljeni napadalec nima nobenih dokumentov niti telefona ali denarja. Zato so preko noči in dopoldan porabili veliko časa, da so uradno ugotovili njegovo identiteto in ozadje njegove zgodbe. Glede na to, da ga je taksist pobral na nekdanjem mejnem prehodu Vrtojba, policija meni, da je ilegalno prišel v Slovenijo iz Italije. Njegovo ime je bilo leta 2018 zabeleženo med prosilci za azil v Nemčiji, leta 2017 pa naj bi se nahajal tudi v Franciji. O morebitnih kaznivih dejanjih tudi v drugih evropskih državah pa doslej še niso pridobili podatkov, poroča STA.

Peter Truden

 • althar

  Ograjo na mejo z Italijo!

  • stajerc5

   Ne samo z Italijo, okoli in okoli, pa po tistih treh zlicah morja tudi!

  • terminalar

   Z Italijo? Bolje na mejo z HR, ane? (made by Orban)

  • WISKY 1000

   šarac se je že ogradil

 • dob

  Je slišu od enga debila da je Lublana najlepž mesd na zvet.

  • stajerc5

   Slisal je sigurno tudi, da ima najleps mest za zupana tudi enega privlecenega migranta!

   • WISKY 1000

    verjetno ga bodo levaki peljali v parlament

   • Steiermark

    Pa ne samo “najlepše mesto”, tudi Maribor!

  • WISKY 1000

   IN TO OD LEVEGA DEBILA

   • samotoje

    Če je napisano debil, se razume samo po sebi, kam paše. Ali si kdaj slišal za desnega debila??? Niti v teoriji ne.

 • Black_Raven

  kašnim strelom v nogo pa to jim je treba razfukat tiste idiotske glave izrodkom smrdljivim…

  • Franc Šink

   Če bi bil v Ameriki bi se to tudi zgodilo.

 • skorpijon93

  višegrajske države ( češka,slovaška,poljska in madžarska ) so najbolj varne in stabilne v evropi, tam tudi muslimanov skorajda NI, le okrog 0,2 % delež populacije , višegrajske države cenijo svobodo govora in izražanja, to cenijo na podlagi izkušenj komunizma, Slovence pa nič ne izuči, morajo trpeti, da se v glavi kaj premakne ! Slovenci tudi vse manj radi hodijo na volitve, raje jamrajo in sedijo doma, kar je v popolnem nasprotju z omenjenimi višegrajci , kjer volilna udeležba doseže 80 %

  • mare

   Ja mi se enačimo z zahodom, zato si želijo naši politiki še več migrantov. Če ni terorizma v državi, potem ni nič…

  • McBobo

   EU se obrača za 180°. Vzhod postaja zahod in obratno.

  • Slovenec

   Točno tako.

 • skorpijon93

  multikulturnost, islam in varnost, svoboda , so medsebojno še kako dobro povezani členi, vse ne moreš imeti

 • RATATA

  Kateri butl je odstranil žico okrog Lubiane, ki jo je dal postaviti Visoki komisar za Ljubljansko pokrajino Emilio Grazioli in poveljnik 11. armadnega korpusa general Mario Robotti, ko sta konec januarja 1942 izdala ukaz Kraljevi italijanski kopenski vojski, da prične obdajati Ljubljano z žičnimi oviram, da bi obvarovala Lubiančane.
  Kdo bo pa Slovence v osamosvojeni socialistični Republiki Sloveniji zaščitil?

  • terminalar

   Mariano Cavallo Colorato

 • terminalar

  Taksisti, pazite, koga sprejmete v svoj avto!
  Kje si welkamarica Fajon sedaj?

  • WISKY 1000

   fujonka misliš?

  • McBobo

   Kako? Sej ona je sedaj proti nasilnim migrantom; jih obsoja. Ona je pa ja naš človek postala.

 • dob

  Čez pet let bosta dva avtocestna pasova za kamele in en odstavni za stoenke. Drugih avtomobilov itak ne bo.

  • rubec

   hehe +10

   • dob

    v naslednjih petih letih bo kučan dosegel, da bosta dva vozna pasa na avtocesti za stoenke in le eden za kamele!
    Folk bo znoru od veselja in bodo na cestah skandirali: Zmagali smo!

    Uvoz riža se bo malo sprostil.

    • cosmosjasnovidec

     Torej je prava rešitev,če se komunajzarska nesnaga “kurćan”čimprej stegne.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

     • maksimalno

      Če si količkaj veren prispevajo še ti kak očenaš za uresničitev tvoje pobožne želje. Sam sem prestavil tri odzive na priprošnje k molitvam . Usliši nas o gospod, x3. Amen.

    • KAPIBARA

     A ne misliš, da bode rok trajanja perkmandelca krajši od 5 let..?? !!

     • dob

      Ko umre, rata zombi in živi naprej. A si lohk sploh ziher da je Šarec živ? No, vidiš.

 • antimur

  Takšni primitivci nimajo osnovnih možnosti, da bi se kadarkoli integrirali v našo družbo, že po izgledu so odbijajoči in nesprejemljivi za naše okolje, verjetno tudi mi za njihovo, kar se pa morale, navad in kulture tiče, še lahko preteče tisoč let, pa bodo še vedno primitivci. Zaradi kučanistov in rdečih qurb kot je Fajonka, ter njihovega trmastega vstrajanja s svojim nasilnim priseljevanjem bomo postali normalni slovenski državljani rasisti.

  • #Bu

   amen.

  • maksimalno

   A ves ,da so znanstveniki dokazali na primeru meduz, da je možno asistiral na dolgi rok brez možganov. Na tej osnovi sklepam da komunist kljub braindeficitu lahko asistira. Ne razumem pa kako je možno da imajo toliko sledilcev med običajnimi državljani?

 • Franjo Trojner

  Šarec in notranji minister Pokljukar, na državne (naše) stroške oba zelo dobro varovana, še danes javnost prepričujeta, da je Slovenija varna država. Kar na nek način resnici na ljubo delno tudi drži! Naša država je varna samo za dobro varovano levo politično elito in njihove družine skrite za visokimi betonskimi ograjami, za nas tanavadne državljane, posebno tiste živeče ob meji pač ne!
  Ilegalni migrantje so v Sloveniji že poškodovali nekaj policistov, zakrivili ugrabitev navadnega državljana živečega ob meji, ta tazadnji je resno z nožem poškodoval taksista, eni še neodkriti so metali kamenje proti mlademu dekletu. Redno povzročajo škodo, ko vlamljajo v objekte navadnih državljanov postavljenih ob meji in za seboj puščajo grozen nered in vso svojo nesnago.
  Dokler leva elita vsega tega sranja ne začuti na svoji koži tudi ukrepala v korist navadnih državljanov ne bo

  • WISKY 1000

   levi uničevalci Slovenije

  • Dada

   VSI PREDSTAVNIKI DRŽAVE, najvišji, so varovani po zakonu. Očitno ti nič jasno.
   Sicer bi v ZDA imeli volitve veliko večkrat… Seštej umore in poskuse v ZDA….. To je tam, kjer je demokracija doma.

 • WISKY 1000

  SLIKAT GA TUDI NE SMEJO,JE ZAŠČITENA ŽIVAL.

 • bubamara

  Hehe. Rdeča Primorska. Pri pravih je bil kozejebec.

 • Franc Šink

  No pa imamo kar imamo bi rekel Šarec na kakšni veselici.

 • Valter BraniSlav

  Levaki danes pravijo da nihce ni vabil “beguncev” v EU?
  Ocitno so Slovenski levaki pretupi da bi dojeli da sovrazniki njihovih sovraznikov niso avtomaticno njihovi prijatelji. Verni musliji nikogar ne sovrazijo bolj kot nevernih levakov…
  Da vam malo osvezim spomin:

  DOBRODOŠLI V TRDNJAVO EVROPA
  V Združeni levici verjamemo, da so begunci, ki iščejo varno zatočišče ljudje, ki jim je prav tako kot ostalim potrebno, skladno z najvišjimi standardi, zagotoviti vse pravice. Za njih, tako kot za trenutne državljane in prebivalce Republike Slovenije, morajo veljati enaki socialni standardi.
  https://www.levica.si/dobrodosli-v-trdnjavo-evropa/

  Dobrodošli, novi sodržavljani!
  Učimo se torej o Siriji in Afganistanu, Eritreji in Iraku … Od tam prihajajo naši bodoči prijatelji, sošolci naših otrok, žene in možje, svaki in zeti, prva generacija bo še močno zaznamovana, druga pa bo predvsem skrbela, da čim manj »njihovega« utone v pozabo. Prihaja raznolikost, prihaja učenje za nas in zanje, skupni prazniki, enkrat njihovi, enkrat naši. A vseeno. Prihajajo nova hrana in čudovite restavracije pa literatura, glasba in seveda kakšna navada, ki se ji bomo čudili – oni naši, mi pa njihovi. Kar predstavljajte si, kako bodo debelo pogledali, ko bodo prvič videli na primer kurente.
  https://www.mladina.si/170303/dobrodosli-novi-sodrzavljani/

  V NAŠIH MESTIH NIKOLI NE BO PROSTORA ZA RASISTE!
  REFUGEES WELCOME, RACISTS NOT!

  https://www.facebook.com/events/1031230850251353/
  http://www.demokraticni-socializem.si/zaustavimo-rasizem-kotnikova/

  PA SE TO, nisem veren. iZHAJAM IZ DRUZINE KARDELJ MACEK… Moja strica nikoli in nikdar ne bi vabila muslijev v SFRJ…

  KDO SEM?
  Velikokrat ste me sprasevali kdo sem. Takole je to. Sem eden on najbolj bogatih predstavnikov nasega klana. Strica mi nista dala dosti, SFRJ pa mi je dala ogromno: prosti dostop do izobrazbe.

  Nas klan je zelo stevilcen. Danes je zivih kakih 40 potomcev druzine Kardelj in 120 potomcev druzine Macek. Spodaj je rodovnik v grobem:
  DRUZINA KARDELJ:
  Bojan – 1922 – 1978 brat Eda
  Francka -1913 – 1988 prva zena Edvarda, rojena Mozan, iz Radovljice
  Borut – 1941 – 1971 sin Eda
  Janez – 1914 – 1942 brat Eda Kardelja, padel v NOB, tudi kot Ivan Janez Kardelj
  Pepca – 1914 – 1990 zena Eda, rojena Macek
  Edvard – 1878 – 1955 oce Eda, moz Ivane
  Ivana – 1881- 1944 mama Eda
  Pepca – 1904 – 1985 sestra Eda
  DRUZINA MACEK:
  Rod macek izvira iz Spodnje Zadobrove kjer so nekoc ziveli trije bratje Macek:

  MALNARCKOVI: Jozef Macek, Spodnja Zadobrova 5, tesar (1 marec 1872 – 1951), zena papirniska delavka Marija Ocvirk (19 sept 1874 – 30 decemberr 1941), porocena 22 april 1907, rodilo se je 5 otrok med njimi IVAN MACEK MATIJA.

  MATJACEVI Franc Macek, Spodnja Zadobrova 34, kocar in cevljar (7 december 1874 – 1957), zena gospodinja Marija Marn (2 marec 1876 – 12 februar 1935), porocena 16 oktober 1989, rodilo se je 8 otrok med njimi PEPCA porocena MACEK

  Starsi Marije Lovrenc Marni iz Spodnje Zadobrove 14 (1839-1913) in Karolina Corletti iz Trsta (1841-1915)

  PR KRLIN : Anton Macek, Spodnja Zadobrova 14, tesarski mojster in posestnik (9 februar 1878 – 9 marec 1956), zena sivilja Marn Franciska (10 julij 1879 – 10 september 1869, porocena 12 januarja 1902, rodilo se je 10 otrok

  Starsi Franciske Marn Lovrenc iz Spodnje Zadobrove in Karolina Corletti iz Trsta (BRATA Franc Macek in Anton Macek sta porocila sestri)

  IVAN MACEK MATIJA (1908 – 10 julij 1993 bolnica Petra Drzaja) je porocil z Alenko, partizansko Cveto (1924-2014), imela sta tri sinove Matjaza (1944), Jadrana (kemika) in Dobraca (1948-2004)
  Med 1947-1982 zivel v vili denacionaliziranega lekarnarja Leona Bahovca. Vilo so porusili da so zgradili Cankarjev dom. Leta 1982 so zanj dokoncali novo vilo na Snezniski ulici v kateri je danes Italijansko veleposlanistvo.

  • McBobo

   Levaki bodo kmalu najbolj preganjani osebki tega planeta. Preganjali jih bomo kmalu tako desničarji, kot musliji.

   • Valter BraniSlav

    DESNICARJI jih bodo preganjali.
    Muslimani pa se bodo svojim levim “prijateljem” oddolzili tako da jim bodo odrezali glavo.

  • Schemva Miro

   KOGA PA TO BRIGA,BEDAK ZAHOJENI.

   • Slovenec 33

    Zanimivo, da je lahko nekdo ponosen na rod rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.
    Samo ena diagnoza je –

    Ta je pravi topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma.

    • Valter BraniSlav

     Napacno.

   • šmentanamuha

    Saj ni treba zalajat na vsako besedo. Napisal je samo, da ne podpira migrantske ilegalne invazije kot to počnejo tisti, ki pravijo, da so ponosni sledilci rdeče zvezde. Torej se lahko samo strinjamo z njim, a ne?

   • Valter BraniSlav

    Vas bi moralo.
    Mogoce Vam lahko pomagam do oblasti.
    Pri 23 letih sem leta 1977 odsel v ZDA. Najprvo pomagat prof Markowitzu ki je urejal statisticne podatke, nato pa sem zacel delati na NYSE in sem postal manager investicijskih firm.

    Na SFRJ imam lepe spomine, saj sem iz Titove Juge potegnil ono najboljse: prost dostop do solanja. V ZDA sem prisel brez studentskega dolga saj sem v drzavi ki jo vi tako kolnete dobil izobrazbo brez placila.

    Strica me nista ovirala, obe Pepca Kardelj in Cvetka Macek sta celo bile ponosne da sem sel, vendar so vsi pricakovali da se bom cez kako leto vrnil. Vrnil sem se, ampak samo za dopust. V ZDA sem kmalu spoznal svojo zeno Alexis Gomez s katero imava 4 otroke.

    Opacam da ste Slovenci zelo polarizirani in rigidni, tako levi kot desni. Seveda levi s svojim vabljenjem nekompatibilnih muslijev delajo vec skode kot desni, zato volim SDS.

    Napaka desnih je da ste regredirali na nivo uzaljenega otroka. Napaka levih pa je da so popolnoma izgubili stik z realnostjo in da v SLO vabijo muslije ki nikogar ne sovrazijo bolj kot prav te ki jih vabijo – torej levake.

    Kako bi SDS lahko zmagala? S stetjem kosti, pljuvanjem po Srbih, NOB, Titu, mojih strickih in istospolnih seveda ne. Desni bi Mesecnike lahko osmesili tako kot je to pocel Milton Friedman,
    Nobelov nagrajenec za ekonomijo…
    https://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A
    To vlogo bi v SDS najlaze prevzela ekonomistka Romana Tomc. Jansa pa naj se umakne v ozadje kjer nai igra vlogo predsednika emeritusa, tako kot jo Kucan igra med levaki.

  • šmentanamuha

   Pošteno.

 • totex39

  Izgnati v državo, kjer je zaprosil za azil in ga naj oni obravnavajo, ne pa da mu še pri nas dajemo zatočišče in hrano.

 • Olga101

  Nima dokumentov?!! Res čudno, saj vsi pridejo z dokumenti – in jih na poti odvržejo…

 • est

  Poklical bi Fajonovo. Ona bi ga z veseljem peljala do Ljubljane , če ne do Bruslja.

 • Sodoma in Gomora

  Še en visoko kvalificiran srčni kirurg iz Iraka….hotu je taksistu in policajem samo pokazat, da bi rad operiral in, da želi v Ljubljano, ker je slišal, da močno primanjkuje srčnih kirurgov….eh, ne vem no, kako je lahko bil tako narobe razumljen….

 • terminalar

  “…taksist iz Nove Gorice, ki naj bi Iračana odpeljal do Ljubljane.”

  Ajaaa, nazaj? Sploh nisem opazil…
  Ehh, takega bi pa jaz peljal brezplačno, do HR meje.

  • McBobo

   Jaz pa ne, ker bi potem moral še deratizacijo, dezinsekcijo in dezinfekcijo za njim narediti. Bi ga pa navezal pa vlekel čez mejo.

 • Artur

  A bo ta po odpustu iz pripora tudi končal v parlamentu ? Bo treba povprašat tiste”vrle humanitarce”, ki so enega v parlamentu že varovali in gostili na kavi. En butcher stručko več v njihovih vrstah?

 • rubec

  Možu medicinke, ki je dodeljena temu alahovcu svetujem, naj ji domačih vrat danes ne odpira, ampak naj jo čez kukrle napoti kar k svoji materi. Šele čez osem mesecev naj se šoja pride pokazat in to v oblačilu, ki ga je imela danes.

 • Slovenec

  Prebutati in vreči iz Slovenije za vedno.

 • von Rhein

  Zdravljenje,nega,kritje stroškov in nato zatočišče.

 • skorpijon93

  Češka Republika NI SPREJELA evra, niso oni EU hlapci

  • Janez Kepic-Kern

   ŠALA
   Ne skrbi,
   saj tega bo Iztok PUŠNIK
   – VZEL
   NA SVOJ DOM, PA NA SVOJE STROŠKE
   MU BO DAJAL
   ZA HRANO, ZA PREVOZE, ZA OBLEKO itd
   Aja – pa pahljal ga bo – če mu bo vroče. L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S.
   KONEC ŠALE

  • McBobo

   To je vedel tudi Kramberger, zato so ga likvidirali.

 • Slovenec 33

  Taksist je napačno presodil, koga naj bi peljal v Ljubljano.
  Živali se ne vozi s tasijem, taksi je za ljudi.
  Razlika med človekom in živaljo je v tem, da se žival obnaša po nagonih, človek pa po etičnih in moralnih normah.
  Kaj je tu čudnega. Oblika telesa nas ne sme prevarati.

  • Observer

   Slišal je, da imajo ti migranti kreditne kartice in veliko denarja pri sebi in je hotel zaslužiti. Za dejstvo, da pomaga uvažati islamsko vojsko v evropo, mu je vseeno. Sedaj je dobil lekcijo, ki si jo bo zapomnil.

  • McBobo

   Taksist je napačno presodil, da migrant nima denarja, ker do sedaj so ga vedno imeli. Jebiga, enkrat mora tudi za migrante denarja zmanjkati.

 • Skrajno Desni

  In sedaj bo ta muslimanska gnida na naših žuljih namesto, da bi dobil šus v glavo.

 • Sodoma in Gomora

  Zakaj je zgornja fotografija simbolična? Ali pa recimo tista fotomontaža, ko Šarec drži odrezano krvavo glavo v roki in krvav nož? Zakaj to delate na Novi24TV?

  • Clemen J.

   Nekaj ti ne pase, ali bi moral biti tam lovenska družina z otrokom, namesto mohamedanca?!? Ceprav sumim da bi bilo zate bolje da je nek gejevski par iz parade ponosa.

  • šmentanamuha

   Če lahko levi to delajo Trumpu in Janši, zakaj ne bi desni tega delali Šarcu?

 • DEATH TO COMMUNISM

  Če je ta novica resnična, so za to krivi Cerar, Zidan, Pahor, Ehjavc, Gyorkos Znidarjeva, Fajonka, Vajgl in pezdeti iz Levice Mesec, Kordiš, Tomička in un plešast pizdun z dvema priimkoma… ne vem zakaj se narod ne spravi nanje!?!?

 • Sodoma in Gomora

  Tudi Silvo Plut in Metod Trobec sta bila neusmiljena morilca. A bomo sedaj obsodili vse Slovence?

  • tretjerazredni

   Ne pozabi onega čefurja, v katerega je slab izgovor za človeka izpraznil celo pištolo, ker je med begom hotel po mobiju poklicat svojega odvetnika.
   Policaj je ubil neoboroženega slovenca, če se ne motim, je bil celo oproščen, ker so se kolegi potegnili zanj verjetno, mogoče so mu dali nazaj pištolo in lahlo mirno mori civiliste naprej.

  • Clemen J.

   ne rabimo da ubija še irača ki je illegalno v sloveniji brez pasuša in potencialni terorist. Konec koncev pa največ ubijev v sloveniji po podatkih naredijo priseljenci, tako kot kriminalnih dejanj. Se pravi se vedno ste priseljenci veliko slabši kot pa državljani države v kateri prebivate.

 • Observer

  “Do spora med voznikom taksija in migrantom na poti iz Vrtojbe proti Ljubljani naj bi prišlo zato, ker 26-letni Iračan ni imel s seboj denarja, s katerim bi plačal taksistu, so nedeljsko dogajanje pojasnili na novinarski konferenci Policijske uprave Nova Gorica. Zato je taksist zavil s hitre ceste, Iračan pa ga je napadel z olfa nožem. Kasneje je planil še na policista, vendar ga je ustavil s strelom v nogo.”

  Kot stekel pes.

  Medtem v Londonu:
  LONDON’S knife epidemic has reached unprecedented levels with more than 30 deaths in the capital since the start of 2019.
  https://www.thesun.co.uk/news/8104412/london-stabbings-2019-knife-crime-statistics/

  London knife crime: Six stabbings in less than six hours including ‘targeted attack’ in capital
  https://www.telegraph.co.uk/news/2019/03/27/london-knife-crime-six-stabbings-less-six-hours-including-tooting/

  London knife crime: At least 43 people were stabbed on London’s streets in January 2019
  https://www.mylondon.news/news/zone-1-news/london-knife-crime-least-43-15772234

  Potem pa naj še kdo reče, da Winston ni zadel:
  “How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity.”
  – Winston Churchill
  https://thefederalistpapers.org/us/winston-churchills-brutal-takedown-of-islam-means-more-today-than-ever

  Kje so časi, ko si je kakšen politik na zahodu upal takole brez dlake na jeziku povedati resnico o Islamu. Danes bi moral zaradi takšne kritike spati v zaporu zaradi lastne varnosti, obkrožen s policisti, kot on Nizozemski politik, medtem ko bi ga peta kolona (levi politiki, mediji in seveda sprani volivci, ki to volijo) označila za islamofoba, nacista, fašista, itd.

  Tisti, ki so na teh straneh branili ilegalne migracije, zavajali, lagali in volili ter branili našo samo-destruktivno in škodljivo oblast, ki se samo pretvarja, da nekaj dela na južni meji, bodo iz dneva v dan bolj bledi… če postanemo žep bo LJ postala London, če ne kar vsa Slovenija.

 • alojz

  Iz Italije, da je prišel? Naše mešane patrulje varujejo le prehod v eno smer seveda. Vse kar gre v Slovenijo je pa dobrodošlo.

 • McBobo

  Migrant pa da ni imel denarja?
  A je soros že na beraški palici?

 • Observer

  Mimogrede, taksist ga je pobral na Vrtojbi, torej je vedel (oz. ni vedel, ker tako kot veliko ljudi v tej državi je ignoranten do tega problema) v kaj se spušča. Hotel je lahek zaslužek, malo tihotapiti naprej pa to, naletel pa je enega bolj divjega, ki sploh ni imel bajnih vsot denarja pri sebi in to si bo taksist sedaj zapomnil. Pa tudi levim politikom in medijem ne bo več verjel.

 • skorpijon93

  Sovenci naj vam zagodi ! kar volite to dobite

  • Janez Pavel Kanc

   Po tvoji bebavi logiki bi se nam migranti izognili, če bi vladala SDS?

   • ZatonMesecnikov

    če bi bila SDS po navalu leta 2015 na oblasti, ko je Cerar uzurpiral šengen in pol milijona Afričanom odprl vrata v Slovenijo, ter razbil šengen, bi danes stala ograja madžarskega tipa na južni meji.

    in ne Merkurjeve preplačane vrtne panele.

 • tretjerazredni

  Tokrat velja izjemoma pohvaliti našo policijo, zelo trezna in profesionalna reakcija, praktično šolski primer policijskega postopanja, tako rekoč.
  Se vidi, da so v Ljubljani vsega hudega vajeni, v kakšni slovenski zabiti, bi ga ustrelili na licu mesta, kot psa, šerof pa bi bil celo ponosen, da je brutalno izstrelil vse naboje v pištoli na enega napol obnorelega ubogega reveža.
  Tudi sicer je ljubljanska policija med najboljšimi v Sloveniji, osebno jih ne ločim od kolegov iz razvite tujine, kmetavzarske horde po večini slovenskih krajev so pa druga stvar in sploh ne bi smeli nositi uniforme, kaj šele orožje.

  • Clemen J.

   Ker ljubljančani tako vabite ali boste prevzeli tudi strođke zdravljenja tega islamista?!? Ceneje bi bilo če bi mu poslal metek v glavo, ali pa cel seržer, tistih 15X1.5€ mu jaz nakažem če bi bil problem.

  • ZatonMesecnikov

   Makedonče, stil pisanja te izdaja. gate menjaš veliko počasneje, kot pa nicke.

   daj vzemi že en nick, pa nehaj pisati neumnosti, Pa se drži tega nicka.

 • mona lisa

  Zakaj v nogo? Edino prav bi bilo šus v tisto teroristično kamelarsko bučo.

 • tretjerazredni

  Irak, a to je tam, kjer slovenski plačanci pomagajo srkbeti za red in disciplino?
  Ni čudno, da vsi bežijo ven.

  • Clemen J.

   Slovenija nima plačancev. Ima samo vojake ki urijo Iraške in kurdske sile v boju proti takim islamistom kot ta ki je poizkušal ubijat.

  • ZatonMesecnikov

   Ja, Sadam jih je sdrkal, ko je napadel najprej Iran, potem pa še Kuvait.

 • McBobo

  Sej to je narobe naredil. Kakšna deportacija neki. Bogega kirurga je hotel nazaj zapeljati, mi pa tako krvavo potrebujemo kirurge. Zdaj je treba tega taksista kaznovati, da mu kaj takega ne bo nikoli več na pamet prišlo. Še tisti redki kirurg, ki je hotel tukaj ostati, pa mu taksist ne dovoli.

 • Rožle

  .. odlićno ti gre prevajanje …

 • xtc

  Dve napaki,taxist je ušel iz avta-no moral bi uzet montirajzn iz kuferama in ga zatolč na mestu ,napaka dvepolicija-strel v zrk?Ne med oči.Problem rešen.

 • ZatonMesecnikov

  Zapomnite si, gre za naravni zakon, da bolj upokani prevlada. Če mu pustiš seveda.

  99% Europejcev ne bi pomislilo, da vzame taksi iz Italije, pa se pelje nekaj sto kilometrov. Taksist je pa seveda tudi bedak. da verjame, da bo dobil plačano.

 • Van Der Waals

  POLICISTI BI GA MORALI UBITI!!!

 • Miki Miška

  izgon taaaa koooj ne pa kazenza 2 mseseca v zapor …..vi levaki domov ga pelte ….

 • cosmosjasnovidec

  Še en konkreten dokaz nesposobne hlapčevske policije diktatorskemu komunističnemu režimu katerega vodijo levaki v parlamentu.
  Kamelotrajbarsko muslimansko nesnago bi takoj na licu mesta po zakonu policija morala usmrtiti ne pa ustreliti v nogo že zaradi tega,ker je porezal taxista kateri je delno tudi sam kriv,da je muslimansko golazen vzel v avto namesto,da bi ga že sam takoj ubil.
  Vsak državljan ne glede katere države ima vso pravico ilegalno osebo katera na tak način prestopi mejo ubiti brez kakršnih koli posledic pregona ali kakršnega koli zaslišanja z strani uradnih oseb.
  Vsak ilegalni prestopnik meje je tretiran kot sovražno nastrojena oseba proti državi v katero je vstopil tretira se kot terorist,morilec,kriminalec skratka po vseh spornih členih saj je to neznana oseba za katero se ne ve z kakršnim koli namenom je ilegalno namesto legalno vstopila v državo.
  Torej ne more imeti dobrih namenov,če se v državo vtihotapi skrivoma.
  Pa pizda materina kdaj si bo že enkrat butasti folk to vtepel v buče in se konkretno o tem pozanimal.Ne glede kaj nakladajo levuharski pristaši muslimanske golazni je po zakonu tako kot sem napisal.
  Če kreteni niso sposobni varovati sami sebe pred to muslimansko nesnago pa se pač naj odselijo iz Slovenije ne pa,da stokajo musliči so mi uničili to ono tretje.
  Taki navadni posranci se naj enostavno jebejo in naj jim musliči uničijo vse kar imajo,da se bodo gnoji strahopetni prebudili ne pa samo stokali na vse strani prekleta sodrga saj stokajo ravno levuharji oziroma tisti kateri so levake volili ter spravili v vlado.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Jan Kovalski

  Tale Iračan je prišel iz Italije v Slovenijo.
  To je torej rezultat skupnih italijansko slovenskih patrulj na meji.

 • Jan Kovalski

  Tudi ameriški policisti so najprej streljali v noge.
  Po tistem, ko jih je zaradi tega nekaj izgubilo življenje sedaj ne ciljajo več v noge ampak na večje tarčo.

  • Observer

   V Izraelu so imeli pred leti takšne scene:

   https://gellerreport.com/2017/07/muslim-jew-hater-slaughters-family.html/

   Vse te teroriste so potem v bolnicah pozdravili in na račun davkoplačevalcev strpali v zapore, namesto da bi jim dali smrtno kazen po hitrem postopku. Zato je enemu vojaku prekipelo in je v eni akciji, ko so onesposobili terorista s strelom v noge, vzel zakon v svoje roke, odšel do njega kjer je ležal na tleh na cesti in ga pokončal s strelom v glavo. Za ljudi je postal narodni heroj, levičarski politiki v Izraelu pa so ga potem vlačili po sodiščih in pribili na križ. Sedaj pa prihaja čas, ko terorizem ni samo nekje daleč v Izraelu, ali pa v Franciji, itd. ampak prihaja k nam. In ljudje vsepovsod se bodo počasi zavedeli kako destruktivna je levica.

 • terminalar

  Serpentinšek je za medije izjavil, “da gre za primer, kakršni se dogajajo.”

  • Janez Pavel Kanc

   Ima prav, Serpentinšek.
   Novica o dogodku ni udarna, kadar storilec ni migrant.

 • Janez Kepic-Kern

  Ponavljam !
  ŠALA
  Ne skrbite,
  saj tega bo Iztok PUŠNIK
  – VZEL
  NA SVOJ DOM, PA NA SVOJE STROŠKE
  MU BO DAJAL
  ZA HRANO, ZA PREVOZE, ZA OBLEKO itd
  Aja – pa pahljal ga bo – če mu bo vroče. L.r. Janez KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • šmentanamuha

  Čakamo še na kakšen izviren twit Evgenije Carl.

  • KAPIBARA

   Pa prispevek na režimski tv, v prid kamelarju..

 • Steiermark

  No, sedaj pa verjamem, da imajo naši humoristi na vladi, ko se upirajo zaprtju mej in zavračanju ilegalcev in drugih kriminalcev, brez papirjev, prav, saj vendar morajo bolje “popaziti” z Italjani, da jim nebodo vsi kriminalci iz Italije, pobegnili v Slovenijo! Izgleda, da se trendi spreminjajo, včasih v gnili titovi jugovini, nihče ni bežal iz Italije v Slovenijo, sedaj pa!

  • Valter BraniSlav

   Izvolili bomo skrajno desno vlado ki bo deportirala vse “avtohtone” Arabce kot Samija in vse “avtohtone” Nemce kot izmecek nemske cipe Steiermark.

 • Jan Kovalski

  Policist je razložil zakaj ga je ustrelil v nogo:

  “Če bi ga v glavo bi bil to strel v prazno”.

 • Waltter

  In taxist ga je v prvi vrsti vzel v vozilo ker je verjel da mu bo placal? To bi ga lahko ze z bejsbol palco takoj spodil saj to so ze zvrzirani.

 • Stajerka

  …ravnokar informacija, da se je ta migrant gibal po Nemčiji in Franciji, od koder je prešel v Italijo in nato v Slovenijo……ki ste lewaki, ki tulite, da slo nikogar ne zanima??……

 • KAPIBARA

  me zanima ta isti dogodek samo v obratni zgodbi: Da ljubitelj ilegalcev, ilegalno prečka mejo pri njih, pa naj ga tam ustrelijo in ponudijo zdravstveno pomoč..
  -Izgine kot bogi novinar Soči..
  – Spomnite se, ko so tam ujeli roparja draguljarne, v katero so vlomili skozi izložbo, kar z avtom, iz klana Rožnati panter… revež v samici samomor storil.. po zaslišanju, v katerem ni izdal pajdašev..

 • Mariza Petrovcic

  Iz Nemčije in Francije je pobegnil ker je verjetno počel kriminalna dejanja, nadaljuje pa v Sloveniji, kjer ni nihče kaznovan

 • Andrej

  Ta je pa res cepec. Če bi se na italijanski meji dal ujeti, bi ga naši lepo prevzeli, prepeljali v azilni dom in nudili vso oskrbo. Pa še žepnino bi dobil.

 • m_m

  Nov strel bo treba. Malo višje …

 • Morala

  Po mojem bo dobil pogojno in dobro oskrbo…pa še azil….revež ubogi….taksist je kriv, ker se ga ni usmilil… ga ni peljal do azilnega doma brez plačila… :)

 • Dada

  Nikomur ni jasno. Izbral si je zapor. Ekstradikcija iz Nemčije……..iz Italije je prišel v SLO, očitno se noče vrniti od koder prihaja. Nekaj let bo sedel, potem bo spet, ker nima kam. Obsojen je na življenje v zaporu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!