Kaj imajo skupnega džihadisti, sirski uporniki in komunisti? Vsi so radi pobijali otroke

Številne mednarodne humanitarne organizacije poročajo o ubojih številnih otrok, ki so žrtev krute vojne v Siriji. Nedavno je v napadu sirskih upornikov na šolo umrlo sedem otrok. Med drugo svetovno vojno se je podobno dogajalo v Sloveniji, kjer so bili rablji komunistični barbari, ki so na Jesenicah med poukom napadli dekliško šolo polno mladih deklic. V napadu je umrlo sedem deklic starih med devetimi in desetimi leti, 12 pa jih je bilo hudo ranjenih.

Medvojno časopisje poroča, kako tudi Jesenicam (kjer nikoli ni bilo belogardistov) ni bilo prizanešeno pred boljševiškimi strahotami in njihovimi krvavimi, pritlehnimi metodami revolucije. Bilo je 29. novembra, ko je bil povsem miren in običajen dan, ko so delavci v tovarnah in livarnah trdo delali, da bi preživeli svoje družine, jeseniške matere pa so poslale svoje otroke k popoldanskemu pouku v trdnem prepričanju, da jih bodo zvečer zopet videle in se z njimi poveselile v mirnem zavetju pod domačo streho.

Niti slučajno se jim ni sanjalo, da bodo šolo v kateri je takrat pri pouku sedelo 30 deklic, pritlehno napadli organizirani člani komunistične SKOJ, po navodilih svojih gospodarjev iz Osvobodilne fronte. Povsem miren in običajen dan je pretresla silovita eksplozija v kateri je pod ruševinami umrlo sedem deklic, dvanajst pa jih je bilo hudo ranjenih. Delavci pri strojih so začudeno obstali, materam pa je stisnilo srce ob vsej grozi, ki je doletela njihove otroke.

Kaj imajo skupnega džihadisti, sirski uporniki in komunisti? Vsi so radi pobijali otroke 1

Eksplodiral je peklenski stroj, ki so ga nastavili komunisti
V različnem časopisju iz tistega časa poročajo, da je tragedija pretresla staro in mlado, očetje so hiteli na kraj zločina, začeli z odkopavanjem in upali, da bodo pod ruševinami našli še žive otroke. Pod kamenjem so našli okrvavljene deklice, od katerih jih je preživelo le 22, 12 od njih pa je bilo težko ranjenih.

Že takrat so ljudje vedeli jasno in razločno, da je borba partizanov za svobodo zgolj propaganda. “Niso se zadovoljili s pokoli sto in sto zvestih in poštenih Slovencev in Slovenk, niso se zadovoljili z rušenjem cerkva, s požigi kmečkih domov, spravili se so tudi na otroke, da tudi tu izpričajo svoj bes do korenin proti vsemu, naj bo staro ali mlado, ki se noče ukloniti njih vabam in nasilju in vztraja na vzvišeni poti narodne značajskosti in poštenosti.”

Kaj imajo skupnega džihadisti, sirski uporniki in komunisti? Vsi so radi pobijali otroke 1

Pogreba nedolžnih deklic se je udeležilo 8 tisoč ljudi.

Morilci so bili mladi komunisti SKOJ
Mediji so takrat pisali, da je umor načrtno pripravila mladinska organizacija komunistične partije SKOJ. V svojem satanskem naklepu so se spravili nad meščansko šolo, saj so vedeli, da tja ne zahajajo otroci bogatašev, temveč otroci skromnih delavnih staršev, ki jim je komunistična ideologija v “rdečem raju” obljubljala prvo in najsijajnejše mesto. S svojimi podtalnimi in terorističnimi akcijami so komunisti namreč želeli narediti čim več sirot in s tem pridobiti dovolj veliko bazo revežev, ki bi jim nato sledila v revoluciji.

Titov sopotnik in eden glavnih ideologov revolucije v Jugoslaviji Moša Pijade je že takrat napisal v svojem načrtu, da je “potrebna tolikšna množica brezdomcev, da bodo ti postali večina v državi. Zato moramo požigati. Streljali bomo in se umikali. Nemci nas ne bodo našli in bodo iz maščevalnosti požigali vasi. Po tem bodo vaščani, ki bodo ostali brez strehe sami prišli k nam in mi bomo na ta način postali gospodarji razmer. Tisti, ki nimajo ne hiše, ne zemlje, ne živali, se nam bodo hitro pridružili, ko jim obljubimo veliki rop. Težje bo s tistimi, ki imajo vsaj kakšno posest. Te bomo navezali nase s predavanji, gledališkimi predstavami in drugo propagando. Tako bomo postopoma obredli vse kraje. Vaščan, ki ima polja in živino, delavec, ki prejema plačo in ima kruh, je za nas brez vrednosti. Mi moramo iz njih narediti brezdomce, proletarce. Samo nesrečniki postanejo komunisti. Zato moramo ustvariti nesrečo in množice spraviti v obup. Mi smo smrtni sovražniki vsake blaginje, reda in miru…”

V krimski jami tudi dojenčki
Jeseniški primer medvojnega nasilja komunistov nad nedolžnimi otroki je zgolj eden izmed mnogih, ki jih šele v zadnjem času odkrivamo na Nova24TV. Meseca septembra smo pisali tudi o izkopavanjih v Krimski jami v kateri so arheologi našli skelete treh pobitih otrok – eden še nerojen, ki je bil star komaj 32 tednov, enomesečni dojenček in otrok star med dvemi in tremi leti. Življenje je izgubilo tudi osem žensk, starih med 16 in 35 let, in sedemnajst moških, starih med 11 in 50 let. V Krimski jami je tako skupno življenje izgubilo 9 mladoletnih oseb in 19 odraslih oseb, med katerimi je bilo le 5 starejših od 30 let.

Kaj imajo skupnega džihadisti, sirski uporniki in komunisti? Vsi so radi pobijali otroke 2

M. P.