Kaos na urgenci! Krvav pretep med Romi pretresel Mursko Soboto!

Foto: GoogleMaps

Golf palice, bejzbolski kiji in solzivec – je to nova realnost slovenskih bolnišnic? Žal temu dejstvu lahko samo pritrdimo, saj se je v četrtek na urgentnem oddelku v Splošni bolnišnici Murska Sobota zgodil krvav spopad med dvema večjima skupinama moških. Informacije na socialnih omrežjih razkrivajo, da sta bili v spopadu udeleženi dve večji skupini Romov. V spopadu je bilo več lažje ranjenih, med njimi tudi varnostnik.

Država ima vse več problemov s ciganskimi tolpami. Če policija ni zmožna urediti razmer v Kočevju, kjer mlade tolpe romskega porekla ustrahujejo prebivalce Kočevja in aktivno sodelujejo v drugih kriminalnih dejanjih, tokrat prihaja nova vest o incidentu iz Prekmurja. Do škandaloznega dogodka je prišlo na urgenci v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Dogodek v slogu ameriškega divjega zahoda se je zgodil v četrtek popoldan, ko sta se brez milosti stepli dve skupini moških, ki sta obračunali med sabo. Policija je še vedno skopa z informacijami, saj še vedno zbira vsa obvestila o soudeležencih dogodka. Vendar se v javnosti že pojavljajo informacije, kaj naj bi bil vzrok pretepa.

Golf palice, bejzbolski kiji in odvrženi solzivec!
Kot opisuje strokovni direktor SB Murska Sobota Danijel Grabar, naj bi se pripeljala večja skupina moških in se lotila druge skupine s palicami za golf in bejzbolskimi kiji, ni pa manjkal niti solzivec. “Naš varnostnik je zaznal večjo skupino moških s koli, palicami za golf in kiji, ki so se napotili proti prostorom urgence. Poskušal jih je zaustaviti, vendar so ga na silo odrinili, udarili po roki in vdrli v prostore urgentnega centra. Tam so napadli skupino v čakalnici, ki je čakala na oskrbo. Med pretepom in kričanjem so odvrgli dve pločevinki z dražilnim plinom, tako da smo imeli največ težav prav zaradi tega plina, ki se je širil po prostorih urgence. Ravno v ambulanti ob tej čakalnici je osebje oživljalo pacientko z zastojem srca. Tak plin lahko pomeni smrtno nevarnost za takega pacienta. Naknadno se je ta plin širil po prostorih bolnišnice, zaradi tega so imeli nekaj težav bolniki na dializi, ki se niso mogli nikamor umakniti. Dejansko je to predstavljalo največjo grožnjo našim zaposlenim, predvsem pa bolnikom,” je šokiran izjavil Grabar.

Spopad zakuhali Romi. Ali je to le deja vu kriminalnih dogodkov iz Kočevja?
Čeprav so uradne informacije o skupini udeležencev zelo skope, pa se je v prekmurskih medijih, v komentarjih in socialnih omrežjih izrisala resnica o dogodku. Med prebiranjem se je hitro razkrila celotna slika tega srhljivega dogodka. V spopad sta se po neuradnih informacijah vključili romski družini iz Dokležovja in Gomilice, ki sta predvidoma reševali neporavnane račune iz preteklosti. V komentarjih so se z imeni in priimki razkrili tudi sami glavni igralci tega spopada. Dogodek je v komentarjih zelo razjezil večino preostalih prekmurskih Romov, ki kljub manjšim težavam živijo v sožitju s preostalim prekmurskim prebivalstvom in so najlepši zgled v Sloveniji. Žal je nekaj romskih posameznikov spet ustvarilo črno sliko, ki jo bo zaradi sramotnega dogodka čutila celotna prekmurska romska skupnost.

Da je šlo za spopad med romskima družinama iz različnih vasi, razkriva tudi debata na Facebooku.

Žal to ni edini posamezni primer, ki se je zgodil v bližnji preteklosti. V začetku meseca je naš portal poročal o kriminalnih dejanjih, ki jih v Kočevju povzročajo nezakoniti migranti in nekatere romske tolpe. Ali, kot se je izrazila v svojem tvitu Nataša Briški, ko je kritično poročala o dogodkih iz Kočevja. “Tako je, ne Romi, ker ti so civilizirani, ampak v 80 % ali najverjetneje še več so to cigani. Pri nas v Kočevju so glavni dilerji z drogo in zadnje čase tudi begunci. Preveč v rokavicah delajo z njimi, zato je, kar je.”

Samo Samec

 • pajot

  Romi ali cigani so potomci migrantov iz Bližnjega vzhoda ali celo iz Indije in Egipta.
  Kot kaže se niso socializirali,tako kot se ne bojo njihovi sorodniki,ki ravno zdaj prihajajo v Evropo.
  Lahko ugibate kaj se bo dogajalo v prihodnje.

  • Jan Kovalski

   V bodoče bo vedno več “občutljive tematike” o kateri se ne bo smelo najprej govoriti, potem pa tudi ne komentirati in pisati. Zadeve bodo urejali tako, da bodo ljudi ki bi o tem govorili kaznovali.
   Ni vesti, ni problema.

   • Polh Dobri

    Vse kaže, da bo res tako.

   • dob

    Cigani in Janković so pred zakonom enaki, ne enmu ne drugmu ne morš nič.

  • Aton

   Ni problema, take novice se bodo cenzurirale in margializirale.

  • samsara

   Njihovi predniki so prikolovratili iz SZ Indije, s področja današnjih zveznih držav Rajastan in Punjab.
   Res je, oni (novodobni migranti iz južnih in JV geografskih predelov, NIKOLI ne bodo privzeli evropske mentalitete, običajev praks, civilizacije, zavesti…, niti se ne bodo do sprejemljive mere prilagodili. Nočejo, no zmorejo, ne vidijo razloga zakaj sploh bi (slednje formalno ugotovljeno v raziskavi v Nemčiji).
   Prav to pa sorazlogi, te forsirane in dolgo, ter nadvse sistematično pripravljane apokaliptične orgije v režiji globalnih prihopatskih odločevalcev.

 • Jan Kovalski

  Občutljiva tematika z MMC-ja:
  “Komentarji pod člankom so zaradi občutljivosti tematike in zagotavljanja višjih standardov razprave skladno s pravili pred objavo moderirani.”

 • Andrej

  Saj imajo vsi cigani urejeno zdravstveno zavarovanje, ali ne? Ne. In kar je zastonj ni nič vredno. Celo prepričani so, da jim pripada. Da o dodatnem prostovoljnem ne govorimo.
  Po zahtevi Levice naj bi ti tipsoni automatično dobili tudi dodatno zavarovanje. Pa še osnovnega niso sposobni skupaj spraviti. Za nagrado jih pa ljudstvo stalno voli.

  • cosmosjasnovidec

   Po pravici se jim mora omogočiti samo zdravljenje v Veterinarskih ustanovah kamor tudi spadajo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • tasilo

  Stepli so se, ker je en Cigan ozmerjal drugega Cigana s ciganom … kurc pa taki cigani, no

 • tasilo

  Ta je dobra … Cigan z golf pal’co …

  A tenisa pa Cigani ne igrajo? :)

 • Rožle

  CD in DVD-ROM .. sta prišla v spor …

 • Solo

  Cigani se v 500 letih niso uspeli integrirati v slovensko in evropsko družbo, kako neki se bodo sedanji migranti? Odgovor – ne bodo se. Nikoli. Ker se niso prišli integrirat, ampak širit, osvajat nova ozemlja in vsiljevat svojo (ne)kulturo nam.

  Državne meje je zatorej treba hermetično zapreti pred vsemi migranti in nagnati tiste, ki so že tukaj. Brez milosti. Ampak to lahko naredi samo oblast, ki bo slovenska, ki bo delala za Slovence in ki ne bo hlapec globalističnih banksterjev ala Soros in Rothschildi. Vsi komunisti in prefarbani nekdanji komunisti torej odpadejo.

  • if

   Taka oblast ni levičarska!

 • Ryuk

  To se zgodi, če prideta dva cigana k isti hiši po žleb.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Pa niso včasih oz še po določenih slovenskih medijih tulijo kako so prekmurski cigani zgodba o uspehu uspešnega sobivanja in integracije…..DRREEEEK ! Bullshit!

  No to jaz že dolgo časa vem, samo sem čakal, da končno nekdo napiše članek tudi o tem.

 • rubec

  Škoda, da imajo ta zapečeni v glavnem zlate zobe, ker če bi imeli bakrene, bi še jaz tulil vilkomen.

  • Rožle

   Zdej že neki prakticirajo zlate proteze ..

 • gabrijelobid

  Na 24 ur niso nič omenjali kdo so bili ampak mi je bilo takoj jasno kdo so osebki.

  • Rožle

   … in komentiranje je seveda onemogočeno …

   • cosmosjasnovidec

    A še vedno obiskuješ tisto greznico?
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Rožle

     Ah kje … že dolg ne več ..
     kaj ti .. si spet v nočni ..??
     .. dolga bo .. do kdaj boš pokonci ..?

     • cosmosjasnovidec

      Verjetno do jutra.Kakor nanese.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • antimur

  Na levofašističnih medijih niso omenjeni cigani, ampak dve skupini moških. Kdaj so pa bili cigani moški, to je enako kot bi dejal, da je kriminalec Janković moški.

 • Franc Šink

  Zakaj jim za božjo voljo ne dopustijo, da se sami potolčejo med seboj. je to mogoče politično nekorektno ?? Miličniki so nam dali v teh primerih mir !

 • Vera

  Noben medij ni tega razkril sinoči,čeprav nam je večini jasno,da drugi niso mogli biti.
  Kako to,da so se tudi prekmurski romi spridili,ko pa imajo vsega na pretek ? Leta nazaj so bili vzgled dolenjskim,ki pa res niso vredni našega denarja .

 • rubec

  Tukaj v prekmurju vam manjka gitler, mi je rekel en rus. Bohve kaj je to za ena ruska pjača.

  • Polh Dobri

   Gitler in Bodka, ha, ha.

  • Nata

   Ja. . . . ni ruska pijača.

   Pač pa sijajen pisec in ljubitelj Jazza , pa tudi hokeja na ledu.
   Sigurno si narobe slišal . . . . . . saj veš. . . . Rusi !!

  • pajot

   Tud gimler bi se obnesel.

 • soc

  Javna hiša seveda politično korektno ne govori o cigosih, le o “mladih moških”. Bravo, klap, klap.

  Se mi zdi pa ekstremno butasto, da tule hkrai pozivate na dostojen pokop kar na meščanskih Žalah ciganskih žrtev morilskih rdečkarjev, hkrati pa z veseljem dokazujete prepričanim, kakšno primitivno slepo črevo ti vrinjenci dejansko so.

  Eno ali drugo, če hočete verodostojnost!

 • Vince Blake

  In seveda je na rtvslo seveda vse skrbno prečiščeno in moderirano. V komentarjih niti enkrat ni omenjena beseda cigan ali rom. Vse so pobrisali. Kaj češ…..ciganska solidarnost.

 • Waltter

  In zopet je za to kriva policija in sodisce, delajo nic razen da zajebejo kakega postenega slovenca. So pa prvi v vrsti ko jamrajo da bi meli visje place to pa ja.
  Zakaj so tile ljudje se na prostosti namesto da bi bili v zaporu in bi jih posteno obstodili zaradi povzrocitve splosne nevarnosti ina pa za poskuse umorov, ne glede da so se malo potolkli med sabo.
  Pa se poskodovan varnostnik naj ocenijo kot napad na uradno osebo. To z sranjem s solzilcem pa je ogrozanje vseh pacientov.
  In zaradi teh bedakov bodo sedaj morale biti v vsaki trgovini, uradu in bolnisnicah oborozene enote al kaj?

  • soc

   Novo mesto od nekdaj, zdaj Kočevje in celo Murska Sobota, za katero že desetletja poslušamo, kako lepo so se “romi” integrirali. Multikulti zgodba je smrt za Evropo. Plodni so takile kot podgane, inteligentni pa žal podobno.

 • Rožle

  Še hrabre koćewske cigu-migute jim privlečte … naj oni naredijo red ..

  .. pred spopadom pa le vsako pleme do zob oborožite ..

 • Miro Jereb

  Naš čoravi minister polcajev pa skupaj s serpentonškom…SLOVENIJA JE VARNA DRŽAVA. Kurac je…skoz manj. Ta bnda rdeča je totalno zavozila držvo in pkradla.

 • Antonius

  Več kot o samih Romih nam ta pretep pove o gobcanju levičarske Šarčeve vlade.
  Romov niso sposobni integrirati v slovensko kulturno skupnost, pa se hvalijo, da bodo v Slovenijo med Slovence integrirali navožene teroristične šerijatarje.
  Kaos?! Zagotovo!! Ker slovenski volivci volijo levičarske kleptomane, ki kaos načrtno ustvarjajo, da lahko v družbenem kaosu neopazno še naprej kradejo.

 • bubamara

  Partizani so vedeli kako s cigani.

  • Dragan Krstič

   Hitler še bolj.

  • Dragan Krstič

   Partizani so jih pobijali iz drugega vzroka kot Hitler. Gošarji zaradi tega ker so jih cigani za denar izdajali Nemcem, Hitler pa zaradi ciganskega kriminala in lenobe.

 • soc

  Pelješ se mimo Murske Sobote v Puconce. Prideš na poti v obmestno naselje Pušča.

  Počutil sem se podobno kot pri vožnii mimo bombayskih slumov. Podobno sovražni pogledi s podobnih obrazov, podoben popolni kaos odvrženih predmetov, le namesto improviziranih kolib pretežno zidane zanemarjene in neometane hiše. Le kilometer, dva od urejenih prekmurskih vrtov. Petstoletna razlika v civilizaciji.

  Ampak rdečkarjem je to gotovo všeč. Vsak od teh grdo gledajočih socialnih lenuhov, ki pride volit, dobi vsaj zastonj žganjico. Morda še kaj. Zato verjetno najnižja volilna abstinenca v RS. Glasovi pa – se ve za koga. Kučanov policaj in župan Jevšek ter njegova SD.

  In tako čez noč postane tradicionalno krščanska Murska Sobota trdnjava rdečih.

 • jakob kovač

  V času juge jim je dala milica tinte pit,da niso upali niti prdnit glasno,zdaj pa so zaščiteni kot medvedi!

 • Johana Jurgen

  Eden izmed teh, ki se pogovarjata, je Stanko Valentina Šarkezi.
  Ima celo 3 profile na Facebooku z istim imenom in priimkom ter enako sliko.
  Pa 2 profila z imenom Valentina Sarkezi.
  Že po tem se vidi, da ni pri pameti.
  Ko me bo pot zanesla tja (sicer poredko), ga/ju podučim ali pa ga/ju napotim do ustrezne ustanove, da ga/ju spravijo v red.

 • Polh Dobri

  ” Ajde cigo slaži se jednu pa ćeš dobit deset para.”

  cigo: ” E, pa kazao si da mi ćeš dat dvadeset.”

 • Polh Dobri

  Na češkem v Pragi je bilo pri opravljanju vozniškega izpita postavljeno vprašanje kako se pomaga ciganu. Kandidat se je na vprašanje komisije pričel potiti, nato pa je le izjavil : ” Ne, vem. ” ” Seveda ne veš, ciganom se ne pomaga, naredil si izpit ” mu odvrne član komisije.

 • Aton

  Kako lep primer cenzure… RTV, Siol, 24kur….

 • Polh Dobri

  Spominjam se, da sem se kot otrok igral v pesku z prijateljema. Imeli smo dva majhna avtomobilčka, za nas je bilo to celo premoženje. Nenadoma sta k nam pristopila dva ciganska mulca, nam izmaknila avtomobilčka in se pognala proti stari ciganki, ki ju je zaščitila. Žal nismo imeli nikogar v bljižini, ki bi nam pomagal. Baba je bila črna in grda, ko hudič.
  Dobro se še spominjam tistih časov, ko so cigani kar pogosto zahajali v naše kraje, zahtevali so denar, a denarja še za nas ni bilo dovolj. Hrane niso marali, podarjena oblačila, ki so jih darovali ljudje pa so razmetali po vsej okolici.

 • if

  Na MMC RTV SLO sem poslal dva komentarja, ki poudarjata avtorje dogodka. Komentarjev niso objavili.
  Vsebina objavljene novice dokazuje, da je produkt pod močno cenzuro, tudi zdaj, ko je jasno, kdo je avtor dogodka.
  https://www.rtvslo.si/crna-kronika/mnozicni-pretep-na-murskosoboski-urgenci-odvrzen-tudi-solzivec/500049

  • Dragan Krstič

   Pošlji jim komentar da so pretep povzročili janševiki. Bodo z veseljem objavili.

 • if
 • xtc

  Kučanova žlahta v pogonu.

  • cosmosjasnovidec

   Točno saj je ravno on iz Prekmurja pritepenec v Ljubljano.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • samotoje

  S prijateljem, Ciganom Ferijem, še nisva utegnila predebatirati najnovejšega medciganskega pretepa, zato samo malce drobiža na to temo.
  Ko so Cigani prihajali v Soboto po opravkih (sodišče, občinski uradi, zdravstveni dom ali bolnica), so vedno prišli v velikem številu, sorodstvo do 3. kolena. Za Sobočance je bil to vedno dogodek, ker je ponavadi druga ciganska družina to videla kot priložnost, da so prišli poravnat račune, tudi take za 3 rodove nazaj. In je bilo pestro. Bilo je kričanja, zmerjanja, pljuvanja, ženske so se lasale, praskale in ščipale, moški pa s pestmi in palicami. Tudi noži so bili vmes. Hrabri policaji so bili pripravljeni in so posegli vmes. Potem so šli Cigani narazen in drugič se je stvar ponovila v kakšni drugi zasedbi. Nikoli pa se niso na tak način spravljali na civile, niso hodili ropat, vdirat v hiše, napadat starejše ljudi. Rekel bi, da smo Prekmurci z našimi Cigani od nekdaj živeli drug ob drugem. Marsikateri od spodnjih komentarjev si zato ne zasluži tega imena.

  • soc

   Dragi prijatelj Feri Necigan, ali se ti ne zdi, da naj bi enaka pravila v civilizirani družbi in na kateremkoli konkretnem teritoriju tam veljala za vse – Prekmurce, Rome, Angleže, Švede, Afganistance, Nigerijce… Na slovenski zemlji torej enaka, kot veljajo zate, zame. Zakaj pričakuješ zaradi lastnih pozitivnih mladostnih spominov za določeno pleme/raso/narod drugačno obravnavo na Slovenskem kot za nas, tisočletne domorodce?

   Meni je recimo povsem jasno, da v Bangaloreju, univerzitetni (!) prestolnici Indije z ogromno večino hindujske populacije in z le redkimi muslimani, ne smem piti piva na ulici. Ker se bo za mano nabrala množica mož grozečih obrazov in me linčala, če ne bom v prvi smetnjak odvrgel v bližnji trgovini kupljene pločevinke.

   Kajti če se je ciganom dovoljeno ravnati po svojih starih navadah, se bo moralo dovoliti tudi vsem današnjim pritepencem iz sveta, ki miselno in etično hodi stoletja za Evropo. Si tega želiš?

   • samotoje

    Bom spregledal tvoje nekorektno naslavljanje, zato k stvari: nikjer nisem omenil neenakosti pred zakonom. Ne sme je biti. Ne morem pa sprejeti nevednosti, nerazumevanja realnosti in posploševanja.

    • soc

     Feri me je spodbudil k razmišljanju, no mean pun intended. Poznam realnost, vem marsikaj in potegnem logične povezave. Zato trdno vztrajam pri svojem pogledu. Morda zato, ker me nikoli ni bilo zraven? Pa brez zamere, upam.

     • samotoje

      Nikomur ne odrekam pravice do lastnega mnenja oz. komentiranja. Obregnil sem se ob udrihanje kar počez. Ne bom pozabil zavaljene Američanke v Odenseju, ki je skoraj omedlela od šoka, ker sem kot Jugoslovan govoril angleško ( in hodil po dveh nogah, verjetno).

     • Luiggi

      I just wonder how good you speak fluently English.For one average Jugposlovan is not easy??!!

 • Imperial Commando

  Bravo Nova, ste prakticno edini medij, ki pove direktno , da je slo za cigote, drugje tega ne uoajo, ali pa izklopijo komentiranje. Vsaka cast. Iz Grete se pa tudi kar naprej norca delajte, ko jo jebe njo in vse global warming imbecile. :)

 • Olga101

  Ali niso levičarji omenjali prekmurske Rome kot izvrstno integrirane v slovensko družbo!?

  Nič niso drugačni od dolenjskih. In ta integracija ne deluje niti po 70 letih. In eni in drugi so kristjani!

  Kaj bo šele z islamskimi divjaki!?

 • cosmosjasnovidec

  Osebno poznam nekaj ciganov z katerimi oblast nima nikakršnih problemov večina izmed njih pa tudi hodi delat.
  Sem pa pri eni družini na obisku v Prekmurju točno v Beltincih slišal marsikaj spornega predvsem,da vsi dobivajo velike socialne pomoči,da nočejo delati,se med sabo parijo kot podgane samo zato,da dobijo za otroke otroške dodatke otroci so pa zanemarjeni in lačni,ker denar takoj porabijo za pijačo ko ga prejmejo in se za otroke sploh ne brigajo kako so..
  Nenehno se od ciganskega naselja sliši deroče navita glasba skoraj do polovice Beltinec tudi takrat,ko so pogrebi,ko pa prejmejo socialno pomoč pa to traja po tri dni in noči neprestano dokler imajo denar za pijačo.
  Tudi,če kličejo policijo ni nikakršnega učinka,ker so cigani bolj zaščiteni od domačinov samih in tudi,če se policija kdaj odzove na klice pride odide čez pol ure je pa enako,ker kršiteljev sploh ne obravnava ampak jih samo opozarja.
  Nekoliko drugače je ravno z cigani v Dokležovju kjer domačini nimajo nekih večjih problemov z njimi vendar so prav tako bili in baje so ti že na nekoliko ljudeh uporabljali plinske pripomočke kot je solzivec,da so jih lahko pretepli na zahrbten način in solzivca v tej bolnišnici tudi ni uporabil nihče drug kot ravno ti iz Dokležovja.
  Kar se tiče ciganov iz Gomilic pa kot je slišati bi naj imeli najbolj urejene razmere v njihovem naselju vsaj kar se tiče čistoče ter redu drugega pa o njih trenutno ne vem.
  V naselju Pušča pri Murski Soboti pa naj bi baje večina ciganov bila prav tako normalna (razen kadar se med sabo ne streljajo in ubijajo kot se je že dogajalo in so bile smrtne žrtve) hodijo na delo nekateri tudi v Avstrijo in naj bi tudi imeli solidno urejene domove.
  Skratka zaključek je povsem jasen,da se med njimi nahajajo kriminalne tolpe kakršne so pri teh v Dokležovju (očitno ne vsi ampak neki posamezniki kot nakazuje posamezne družine) in takim bi oblast morala stopiti na prste z najstrožjimi kaznimi ampak je ravno obratno zato si pa take zadeve privoščijo.
  Zatajile so prav tako socialne službe katere sploh ne preverjajo v kakem stanju se nahajajo ciganski otroki,ker jih je verjetno strah sploh iti k ciganom preverjat kako je stanje.
  Nakar bi se morala ukiniti socialna pomoč vsem kateri odklonijo delo saj dobijo ponujena dela kot so pobiranje jabolk,grozdja in podobne ampak ga seveda odklonijo ali gredo dan dva potem pa več ne govorijo pa sami,da niso bedaki,da bi to delali saj dobijo več socialne pomoči.
  Vlada seveda glede tega ne ukrene popolnoma ničesar ampak jim daje popolno zaščito enako kot tudi za muslimanske migrante zato drugače niti ne more biti kot je.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Luiggi

  Ciganka prav ciglajmo se
  cigan pa prav le dajmo se
  ciganka vzdigne kiklco,
  cigan pa vtakne v lukenco!?

  Ponarodela slovenska pesmica!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!