Katastrofa, ilegalci kapljajo vsak dan in prosijo za azil! Tokrat je Slovenija “bogatejša” za najmanj 8 nezakonitih migrantov!

Migranti v centru Hadžići, čakajoč na odhod proti Sloveniji.

Najhujša opozorila, ki smo jih bili deležni predvsem iz stranke SDS, da bo Slovenija kmalu po uvedbi skupne policijske patrulje ob italijansko-slovenski meji postala migrantski žep, se uresničujejo. Samo na področju PU Ljubljana je namreč policija v zadnjih 24 urah prijela 8 novih ilegalcev. Prav vsi (!) so zaprosili za azil!

Samo spomnimo se, kako je RTV Slovenija že od začetka maja navijala za Cerarja, češ da je “zunanji minister Miro Cerar v Bruslju italijanskemu kolegu Enzu Moaverju Milanesiju predlagal skupne policijske patrulje ob italijansko-slovenski meji, s katerimi bi učinkovito preprečevali nezakonite prehode”. Kaj to pomeni za Slovenijo in kako neodgovorno je poročanje nacionalnega medija, pa se kaže po dejanski uvedbi teh skupnih policijskih patrulj na slovenski zahodni meji. Namreč, prav vsak dan poročamo o vse več ilegalnih migrantih, ki v Sloveniji zaprosijo za azil.

Foto: printscreen

Tokrat je očitno, da bo Slovenija postala drugi dom najmanj osmim ilegalcem, ki so jih policisti s PU Ljubljana našli na svojem območju v zadnjih 24 urah. Pišemo o osmih Bangladeševcih, ki so prav vsi zaprosili za mednarodno zaščito. Osem se morda sliši malo, a nikakor ne gre spregledati dejstva, da je toliko nelegalnih migrantov zaprosilo za azil zgolj na področju ene policijske uprave. V Sloveniji pa jih imamo kar osem … Številke se torej ponujajo kar same od sebe.

Jerca Gale

 • branči

  8×1964 €! koliko zamaškov je potrebnih, da se pokrije ta vsota?

  • stane

   Nic vec. Jih ne sprejemajo vec.

 • pajot

  Po novem torej za prehod meje niso potrebni dokumenti. Zadostuje samo besedica azil,pa si naš. In ne samo to. Mi te bomo oblekli,nahranili,ti dali stanovanje in socialno poporo. Čudovito.
  Za ženske boš pa najbrž kar sam poskrbel, tako kot to počnejo tvoji bratje na Švedskem,v Nemčiji in še kje.

 • Marija

  Saj ni kaj komentirati iz fogelja.Ko nas bodo ti prijatelji začeli izvajati se bomo pa dvignili.

 • fhhdffh dfghh

  Grozno, strašno, jojmene

 • tramal

  Žalostno.Slovenci iz Slovenije ,balkanci in muslimi pa v Slovenijo.Vse to zaradi izdajalskih komunajzerjev ,ki jim je več denar in oblast ,kot lasten narod.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!