Kriminalisti ovadili partnerja sodnice, toda ostaja dilema: Zakaj so na prostost spustili zverino, ki jo je tako poškodovala?

Foto: Socialna omrežja

Mariborski kriminalisti so v ponedeljek na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru podali kazensko ovadbo zoper moškega, ki je osumljen napada na sodnico Ružičevo. Čeprav je bil do nedelje njen partner izpuščen iz pridržanja, pa je ostal osumljenec. Nova24TV je sicer prva poročala o možnosti, da je sodnico napadel njen partner, kar je eden izmed naslovov, ki so botrovali ostremu napadu na naš medij s strani vodje nadkoalicijske skrajne Levice Mesca v parlamentu, ki je bil sicer poln laži in zavajanj. Sodnica je želela zapustiti partnerja in zahtevala povrnitev finančnih sredstev iz skupnega razmerja. “S tem je bil izkazan motiv za izvršitev tega dejanja,” je dejal vodja mariborskih kriminalistov Andrej Kolbl. Še vedno pa glede napada na sodnico ostaja dilema, zakaj so policisti iz pripora izpustili osumljenca, ki jo je tako brutalno pretepel?

Mariborski kriminalisti so v ponedeljek na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru podali kazensko ovadbo zoper moškega, ki je utemeljeno osumljen napada na sodnico Okrožnega sodišča v Mariboru Danielo Ružič, ki je bila brutalno napadena pred svojim domom prejšnjo nedeljo. Po napadu s kijem je dobila hude poškodbe lobanje in rok, morali pa so jo tudi oživljati. V petek je na njenem domu potekala tudi hišna preiskava, po kateri so pridržali njenega partnerja, a so ga do nedelje izpustili, kljub temu pa je ostal osumljenec.

Osumljenec je oškodovanko pričakal v temi in ji poskušal na zahrbten način vzeti življenje tako, da je pristopil do nje, jo s trdim predmetom večkrat udaril in jo s tem hudo telesno poškodoval,” je v današnji izjavi za medije povedal vodja kriminalistov Andrej Kolbl.

Ker je o okoliščinah Nova24TV prva obvestila javnost, si je prislužila napad s strani Mesca
Nova24TV je sicer na podlagi anonimnega vira prva poročala o možnosti, da je sodnico napadel njen partner, saj bi se lahko ta v noči napada vračala od svojega ljubimca. Prav zato smo si naslednji teden v državnem zboru prislužili oster napad s strani vodje nadkoalicijske skrajne Levice Luke Mesca, ki je izpostavil naslov članka “Brutalno pretepena mariborska sodnica zunaj smrtne nevarnostni – po naših virih policija sumi moža, sodnica naj bi se domov vračala od ljubimca, a preiskava poteka v več smereh” in o njem med drugim povedal: “Potem imamo članek, včeraj je bil prvi članek, kjer tej sodnici, ki so jo pretepli v Mariboru in ima zlome lobanje in obraznih kosti in tako naprej podtikajo ljubimca in ‘tračarijo’, da jo je pretepel mož.”

Poročanje o napadu na sodnico je nedvomno v javnem interesu
Ob tem velja poudariti, da ima javnost o tako hudem dogodku, ko je bila napadena sodnica okrožnega sodišča, nedvomno pravico biti seznanjena z okoliščinami napada in, da pri tem ni šlo za “tračarjenje”, kot se je izrazil Mesec, pač pa za opravljanje osnovnega novinarskega poslanstva. Glede na to, da je sodnica, ki je bila sicer zaposlena na gospodarskem oddelku, odločala v številnih odmevnih in pomembnih zadevah, bi lahko bilo ozadje napada tudi v opravljanju njenega dela. Tudi policijska preiskava je potekala v smeri tako njenega zasebnega življenja kot njenega dela.

Sodišče v Mariboru (Foto: Nova24TV)

Mesec v svojem govoru nadaljeval z lažmi in zavajanji
“Zato sem vas spraševal. To je pač projekt, ki so ga podprli. Mislim, to so njihove novice iz Slovenije. In zato sem vas spraševal, kje so tukaj notri ‘zagotavljanje uresničevanja pravice do javnega obveščanja in do obveščenosti’, kar je merilo razpisa. Če je strokovna komisija, kot pravite, pač presodila, da to sodi v ta okvir, jaz mislim, da je treba to strokovno komisijo razrešiti,” je nadaljeval s političnim pritiskom in lažmi Mesec s svojega nadkoalicijskega položaja. Pri tem je šlo vsaj za zavajanje, saj je bral naslove s spletnega portala Nova24TV, borna sredstva ministrstva za kulturo, ki ne pokrijejo niti enomesečnega obratovanja, pa je prejel televizijski program Nova24TV.

Naše poročanje, tudi o primeru napada na sodnico, pa je opisal sledeče: “Katerih glavna dejavnost je blatenje, obrekovanje, širjenje neresnic, polresnic, strahu in sovraštva.” Na Nova24TV nikakor ne blatimo, obrekujemo, ne širimo neresnic, polresnic, strahu, ali sovraštva, pač pa poročamo objektivno o tistem, o čemer si drugi mediji ne upajo poročati, in ne ozirajoč se na kriterije politične korektnosti, kakršne nam danes vsiljuje politična levica!

Mesec lagal tudi o domnevni podrejenosti Nova24TV in Demokracije določeni stranki
Za konec pa je Mesec namignil, da naj bi medija Nova24TV in Demokracija spadala pod eno izmed političnih strank: “Ve se, pod katero stranko spadata. In ve se, s kakšnimi izgovori se včasih tej stranki pogleda skozi prste.” Pri tem velja opozoriti, da so lastniki Nova24TV zasebni vlagatelji iz Slovenije in iz tujine, v podjetju Nova obzorja, ki izdaja Demokracijo, pa ima Slovenska demokratska stranka le manjšinski delež.

 

J. Ž.

 • Ryuk

  S pravim nasilnežem za zapahi ni mogoče peljati lažne zgodbe o “sovražnem govoru” naprej.

  • Garbage man

   test

 • Vladimir Štuhec

  mesec je pač mesec ne more biti luna.

  • Kapodistrias

   Lahko pa je za luno. In tako tudi je.

 • šmentanamuha

  Zadnje čase pogosto uporabljate besedo zverina. V tem primeru je to tudi upravičeno. nekdo je naredil načrt in namerno stolkel tole žensko. Koliko je pri tem bistveno, da je sodnica, ne vem. To se bo še pokazalo. Ampak pomemben je načrtovan napad nanjo. Tega je sposoben samo človek.
  Žival, ki slučajno znajde na naši poti ali dvorišču ali kjer koli, tega načrta nima. Ko napade, napade svoj plen za hrano ali pa brani sebe ali mladiče. Kadar vi kot novinarji zapišete, da je medved zverinsko napadel tega ali onega, enako velja za volka, namerno in načrtno demonizirate medveda ali volka in načrtno in namerno histerizirate ljudi. V vaših zapisih pa do zdaj niti enkrat še nisem zasledila napotkov o primernem ali samozaščitnem in odgovornem vedenju človeka.

  • tohuvabohu

   Ne spomnim se, da bi kjerkoli prebral, da je “medved zverinsko napadel”. Sicer pa, kako naj zver ravna drugače kot zver?

   • Hamid Begic

    Preberi si “post” tisočkrat…. mogoče boš razumel. :)

    PS: Glede na to, da si omejen, sem prepričan, da je zelo majhna verjetnost, da boš sploh razumel to, kar sem vam jaz napisal. :)

    • tohuvabohu

     Iz katere kletke si pa ti zdaj prilezel, hunči?

     • Hamid Begic

      Nisi razumel, ane?! :)

      PS: HAhahahahah. :)

     • tohuvabohu

      Norce je večinoma težko razumeti.

   • lili pili

    Velja to tudi za milana z.

  • lili pili

   Kaj pa beseda in primek zver…

 • ZatonMesecnikov

  Če je Ružić po njemu, ne preseneča takšen nastop. Ljubosumen in posestniški. Ona pa tudi spogledljiva.

  Če pa bi bil Abdulah, bi se pa zabliskal nož. Bolj greš proti jugu, bolj je to izrazito.

 • pajot

  Ni mi jasno zakaj policija ne objavi imena in priimka tega psihopata. Je kakšna večja živina ali kaj? ga je treba ščititi?

 • pajot

  Kar pa se luke mesca tiče,ni potrebno izgubljati besed. Zanj je primerno samo “čebovanje”. Tudi anderlič se je,potem,ko jih je fasal,lepo umiril.

 • Franc Šink

  In kje se nahaja sedaj ta pošast ? Mogoče ga bo moral Mesec nekaj časa skrivati v DZ. On to dokazano obvlada.

 • soc

  Zaradi napačnega razvoja dogodkov je novica o pridržanju (brez imena osumljenega nasilneža) nekje v daljnjem ozadju portalnega poročanja Javne hiše. V ospredju je bitcoin, pa utopitev dveh južnoameriških migrantov (seveda maloumni levi ekstremist Boris Vasev, da ne bi bilo dileme o tipu članka), nesreče v gorah…

  Pa tako lepo so že vse pripravili za cenzuro nad ne-našimi mediji.

 • FORT WORTH

  Koristno bi bilo, ko bi novinar Nova24 odsel do Pavlihe Mesca, da ga osebno in pred kamero vprasa, kako je zdaj s tem tračarjenjem, ki ga omenja v posnetku !
  Pa da vidimo ksiht, jecljanje in mahanje tega genijalca venezuelskega.

 • Ehnaton

  Mesečnik, ki ga je volil bivši šef komunistov Kučan in, ki mu postaja vedno bolj v breme kot ne, je pač mladec, ki ga lahko vidite ob deseti uri dopoldan počasi koračiti proti palači slovenskega parlamenta ter pri tem vztrajno popravljati lasišče, ki mu igrivo uhaja na oči. Tak mladenič lahko reče karkoli pa bo še vedno uporabno orodje privilegirane elite iz centralnega dela najlepšega mesta na svetu, ki ni več tako najlepše na svetu, kar ugotavljajo tudi tisti, ki so še nedavno nesmrtno podpirali lik in dela najsposobnejšega župana. Sicer pa smo zopet pri tožilstvu. To očitno ni našlo razloga za pripor, za kar bi moralo zaprositi sodišče, kar bi bilo pričakovati glede na to, da je bila podana kazenska ovadba. Mogoče pa bo le ta zavržena in bo prevladala ocena PR Vrhovnega sodišča, da je vzrok sovražni govor.

  • Ehnaton

   Če človek še kar razmišlja, pride do presenetljivih zaključkov. Kaj, če je na primer osumljenec tožilcem pojasnil, da je z rezultati svojega dejanja nadvse zadovoljen in v svojo partnerico ne bo več drezal. V tem primeru ni ponovitvene nevarnosti in tudi ne pripornih razlogov. Sploh pa ni razlogov za nezaupanje v naše sodstvo, saj je le to že neštetokrat s poštenim in učinkovitim sojenjem dokazalo, da je zaupanja vredno. Malo počakajte pa se boste lahko o tem znova prepričali, ko bo v roke vzelo zadevo razlaščencev podrejenih obveznic NLB. Goljufivi bančniki bodo prišli na vrsto kdaj kasneje.

   • pupa

    Slovensko sodstvo je zaupanja vredno kot tudi slovenska policija, ki pretepa ljudi po vzoru FAŠISTOV izpred stotih let. Morda bi morali pretepenci policajem pokazati petstotak potem pretepa ne bi bilo.

 • rrrrr

  Za brutalen napad na neodvisno sodstvo in pravno državo sta odgovorna dva domobranca. Prvi, 92 letni in slabovidniJože iz Argentine je na invalidskem vozičku z naklepom pričakal žrtev In jo hudo poškodoval. Morilski kij je po mnenju svetovno uveljavljenega forenzika Sabliča bil narejen na Madžarskem, les zanj pa je prispeval J. Janša iz smreke v svojem gozdu.
  Drugi morilski domobranec, 97 letni Lojze ni prikolesaril iz Argentine, ker se je nalezel levkemije in doma še naprej pripravlja teroristične akcije proti SR Sloveniji.
  Za napadom na neodvisno sodstvo stoji SDS, Orbanova vlada , Nova Trumpova administracija , Nova slovenska zaveza in Vili Kovačič.
  STA, 25. Junija 2019

  • rubec

   Hehehe
   Lp

 • Drago

  Za konec pa je Mesec namignil, da naj bi
  in Nova24TV in Demokracija
  spadala pod eno izmed političnih strank:
  Pri tem velja opozoriti, da so lastniki
  zasebni vlagatelji iz Slovenije in iz tujine, v podjetju Nova obzorja, ki izdaja
  pa ima Slovenska demokratska stranka le manjšinski delež.”

  Drži. Večinski delež imajo Orbanovi tajkuni, ki pa seveda nikakor niso povezani z SDS in njenim vodjo…

  • tohuvabohu

   A si hotel kaj povedati?

   • Drago

    Saj sem povedal, če ne razumeš, pa ti ne morem pomagati.

    • tohuvabohu

     Si pač neroden v izražanju, siromak. Ne bom te več spraševal, saj vidim, da ti gre le za pljuvanje.

     • Drago

      Glej, če ne razumeš preprostega stavka si pač omejen. In če si tako omejen, je bolje, da sploh ničesar ne bereš, ker lahko hitro pride do preobremenitve obeh možganskih celic, s trajnimi poškodbami. Kar se je najbrž že zgodilo…

     • tohuvabohu

      Glej, če nisi zmožen jasno povedati, kaj si želel sporočiti, si bebo ti in nihče drug.

     • Drago

      Samo zate, ker si očitno oseba s posebnimi potrebami:

      Za konec pa je Mesec namignil, da naj bi

      in Nova24TV in Demokracija

      spadala pod eno izmed političnih strank:

      Pri tem velja opozoriti, da so lastniki

      zasebni vlagatelji iz Slovenije in iz tujine, v podjetju Nova obzorja, ki izdaja

      pa ima Slovenska demokratska stranka le manjšinski delež.”

      Tole je citat iz članka

      Drži. Večinski delež imajo Orbanovi tajkuni, ki pa seveda nikakor niso povezani z SDS in njenim vodjo…

      Tole je moj komentar.

      Katerega dela mojega komentarja ne razumeš? Mogoče sarkazma?

      https://www.zurnal24.si/magazin/lepota-telo/sarkazem-je-znak-inteligence-248148

     • tohuvabohu

      Še predobro razumem vse te butaste stavke. Ne vem pa, kaj si hotel povedati. A štos je v tem, da tudi ti ne veš, siromak umski.

     • Drago

      Ti si res en hecen tipček. Vse razumeš, pa nič ne razumeš in to hkrati. In potem misliš, da so vsi takšni omejenci kot ti. Kdo so Orbanovi tajkuni ? Beri in se izobražuj, čeprav dvomim, da ti bo uspelo prebrati več kot tri stavke. Lahko pa ti, glede na to, da si oseba s posebnimi potrebami, naredim tudi kratko obnovo.https://siol.net/posel-danes/novice/orbanovi-mediji-v-lastnistvo-nova24tv-438752

     • tohuvabohu

      A tebe daje hungarofobija, siromak?

     • Drago

      Blablabla. A zdaj končno razumeš, kaj sem hotel povedati ali ti moram še to razložiti? Zmoreš razen bebastega žaljenja kakšen komentar na prevzem Janševih strankarskih glasil in televizije s strani Orbanovih tajkunov? Močno dvomim, ker si pač tipičen Janšev partijski vojščak, agresiven, popolnoma zaslepljen s partijsko propagando in neizmerno vdan svojemu Vodji.

      Üdvözlet Orbánnak

     • tohuvabohu

      Mah, dol mi visi za Orbanove tajkune.
      Vidim pa, da si amaterski psiholog, hehehe. Taki ste sposobni samo projecirati lastne napake na vaše “sovražnike”. Poznamo vas že dolgo, bedaki nacionalsocialistični.

     • Drago

      A zdaj, ko si se popolnoma blamiral, ti pa naenkrat “dol visi”? Nič hudega, greš med ostale Janševe umsko zaostale vojačke, na block. Adijo, bebček, naslednji prosim.

     • tohuvabohu

      Tud za to mi dol visi, indijanček slaboumni.

     • tohuvabohu

      Vse to sem že slišal, še preden si odprl gobček. Še vedno pa ne vem, kaj si hotel s tem povedati. Še bolj hecno pa je, da tudi ti ne veš, sirota.
      Temu, kar ti misliš, da je sarkazem, se pa reče ironija. In še to slaba.

     • Drago

      Še vedno ne veš, kaj sem hotel povedati, čutiš pa neizmerno potrebo, da mi soliš pamet. Ne trudi se pametovati, ker kvečjemu izpadeš ignorant. Kar sem napisal je sarkazem, jaz to vem, ti pa, po lastnem priznanju, tako ali tako nimaš pojma…

     • tohuvabohu

      Nič nisi hotel povedati, butl, samo poscal si se kot ščene, ki se poščije na vsakem vogalu. S sarkazmom to nima nobene zveze.

     • Drago

      No ja, vsaj pasje scanje obvladaš, če že o drugem nimaš pojma…

     • tohuvabohu

      Ja, veliko vem o psih, še veliko več pa o rdečkarjh. Pes napade, če je ogrožen, rdečkar pa preventivno.

   • rubec

    Samo to, da je teslo. Kokr da se to ne vidi.

    • Drago

     Vau, ti si pa res velik revček, če je to vse, kar zmoreš. Adijo, bebček !

  • Andrej

   Butec, ki ga ne skrbi, da tujcem pod ceno prodajamo iz našega denarja dokapitalizirane banke, silno ga pa skrbi financiranje Nove24, ki je transparentno in nihče nič ne skriva in je po zakonu.

   • Drago

    Edina, ki se je uprla prodaji Abanke je bila Levica. drugi so ploskali ali so bili modro tiho.
    Jp, seveda. Ne morem pa pomagati, če novinarji Resnice tako božjastno lažejo. Izobražuj se, tega v madžaronskih medijih ne boš prebral : https://siol.net/posel-danes/novice/orbanovi-mediji-v-lastnistvo-nova24tv-438752
    https://siol.net/novice/slovenija/orbanova-operativka-za-makedonijo-med-novimi-lastniki-janseve-televizije-490227

    • Andrej

     Izobražuje naj se tisti, ki ne loči med TV in spletnim portalom. To je tvoja “Resnica” že večkrat povedala, a ne čuješ dobro.

     • Drago

      Hahahahaha, ti si pa res šaljivec. Spletni portal je seveda nekaj popolnoma drugega kot Nova tv. Samo slučajno imajo iste novinarje, iste urednike, iste lastnike in iste politične botre. Nekateri pač ne vidimo “Resnice”, kot jo vi , partijski podložniki…

    • šrauf

     Normalno ,da je bila proti. Saj je ves državni bančni sistem njihov bankomat.

     • Drago

      A res? Nestrpno pričakujem kakšno povezavo na članek, kjer bo vsaj kakšna insinuacija, kdo iz Levice bi se naj okoristil z “državnim bančnim sistemom”. Čakam….

  • Olga101

   Hahahahaha

  • Imperial Commando

   In tudi če so?? Dokler jim ne plačam niti centa za njihov obstoj , mi je čisto vseeno! Rtv in proplus pa nas kradeta ob belem dnevu. V kakšne patetične stvari se vtikate leftardi ej, reveži v glavi.

   • Vojvoda Šarec.

    Tebi ko se dokument iz Erarja predoči, trdiš nasprotno. Trmasto zabit rovtar. Ni čudno, da si vesel, ko si privoščiš nov lcd. Ovca:))))))

  • lili pili

   No malo dopolnilo vse medije je ustanovila sds z svojimi podporniki, potem pa prodala vikiju, ker niso imeli dovolj denarja za placat elektrike..

 • Olga101

  Tožbe!

 • resnicaboli

  Nikjer pa ne piše od koga se je vračala domov?? Zamislite da bi se to zgodilo kakšnemu desnemu mediji bi raziskali vse podrobnosti do petega kolena nazaj.

  • KAPIBARA

   Ko so M. Podobniki službeni avto ukradli, pred blokom tajnice, ob 1-2 zjutraj..

 • pajot

  Alo,Nova,pozanimajte se kdo je njen kurčevi mož in kaj je po poklicu. Policija ga je ovadila,pa še zmeraj skriva njegovo identiteto.

  • Janez Novak

   Boš dočakal, da bo kdo zapustil svoj zapeček. Bolj udobno je pisati govorice. Za to je dovolj, da stopiš do bližnjega bifeja.

  • Hamid Begic

   Osumljenec je visok funkcionar stranke SDS in večinski lastnik Nove24TV……… SDS je že sklicala izredno sejo za nacionalno varnost, da se zaščiti ime tega funkcionarja….. govora je tudi, da bo dobil diplomatsko imuniteto Mađarske. :)

   PS: Vir: preverjen/zanesljiv, ampak anonimen. :)

   • Den456

    Ti si živ dokaz, da za leftardiranost ni zdravila.

    • Steiermark

     Ko bo medicina malo bolj napredovala, mu bodo presadili svinjske možgane, da bo bolj “inteligenten”!

 • Garbage man

  Bosanski fax

 • Janez Novak

  Če jo je partner pretepel, ta pa je na prostosti, se sodnica ne more vrniti domov. Lahko se sicer vrne, ampak njen partner utegne potem opraviti morilsko delo do konca. Adijo pamet!

 • Hamid Begic

  Ta Kangla je pa res vsepovsod….. Da ni mogoče on vmešan?! :)

  PS: Samo mnenje. :)

 • Morala

  Ma, nikoli se ne bi smel izpustiti na prostost, dokler oseb ne izključijo iz kroga osumljencev! Ali preiskujejo samo eno osumljeno osebo?

  Pošteno bi bilo, da se tisti del denarja, ki ga desni plačujejo kot naročnino za RTV SLO prenakaže k Novi24tv.

  • Hamid Begic

   Hahahahahah. :)

   PS: Sanja svinja koruzo. :)

 • Janko Gedlicka

  Sodnih izvršiteljev ni že več kot deset let. Izvršitelj je dandanes samostojen, tako kot npr. notar. Rekel bi, da zmore biti njegovo delo donosno, če njen nosilec izpolnjuje nujen pogoj – kosmato dušo.

 • Franjo Trojner

  Evo, tudi na radiju že poročajo, da je policija razkrila, da je preiskava pokazala, da je razloge za krvavo dejanje brutalnega napada na sodnico v Mariboru odkrila v domačem okolju.
  Alo, politiki na oblasti kje je zdaj vaš napad na pravno državo in sodno vejo oblasti, katerega ste javno obsodili???

 • Povprečen Državljan

  Tragična je zgodba sodnice.Res upam,da je za napad kriv ljubosumni partner. Kajti če jih je fasala zaradi svojega dela,potem ste sokrivi vsi,ki se hodite pred sodišča dret in protestirat.In vsi vi ki blatite, zaničujete in pljuvate čez Slo pravosodje.

  • Luiggi

   ,potem ste sokrivi vsi,ki se hodite pred sodišča dret in protestirat.In
   vsi vi ki blatite, zaničujete in pljuvate čez Slo pravosodje.

   Prav to si samo zasluzi slovensko sodstvo s svijmi dosezki in ravnanjem!

  • šmentanamuha

   Tvoja poprečna pamet je naravnost duhamorna.

 • xtc

  HM?
  Sodni izvršitel njen partner?
  Torej kje je potem mož njenih dveh mladoletnih otrok?
  Nadalje,sodni izvršitelj -po domače RUBEŽNIK= državni hlapec oz. iz istega državnega gnezda.
  Zadeva je vse bolj čudna,partnet,moža se ne omenja in kurbir-čudna župa.
  Seveveda ni izključeno ,da je zadeva povezana z sodničinim delom a bo pravi motiv zabrisan z nizkotnim dejanjem partnerja v zameno sodnici opozorilo da bo prav sodila v pomembnih zadevah,partnerju zadostitev za skakanje po tujih tičih,sodnija bo pravi namen zabrisala z osebnimi zadevami,dec bo dobil pogojno,sodnica pa bo morala opustiti tožbe in ostalo,ker jo bodo kot Radonjiča spomnili ,da vendarle še lahko “kaj pride” in zadeva bo pometena pod preprogo-kričeči primeri pa predodeljeni v času bolniške odsotnosti “pravi sodnici”.
  Pa še sodišče ima razlog vreščanja ,da gre za napad na neodvisno sodstvo skratka vsi dobijo svoje s sodnico vred-ki pa je tudi potegnila kkratko iz zadeve.

  • Observer

   Glede na to, da so jo oživljali, ne vem ravno, če je bil namen, da ostane pri živih, da bi sodila po željah nekaterih. Tako da res izgleda, da za tem stoji samo mož/partner. Če so pa še drugi v ozadju, je pa to verjetno bolj v opozorilo ostalim sodnikom.

   • xtc

    Ne vem zanimivo,da se govori o mladoletnih otrocih,nezakonski zvezi in da naj bi se ločila.
    Kako hudiča se lahko ločiš,če še poročen nisi,hiša pa je last moža.

    • Observer

     Kaj pa jaz vem kako sodišča na to gledajo danes. Ja, na prvi pogled je res čudno. Denar je v hišo vlagala, tako da to je verjetno ločeno od tega, da ni poročena in se še vseeno da iztožit. Ona bo že vedela, saj je sodnica.

     • xtc

      Hišo je mož podedoval po starših torej velik del tega odpade.
      Pazi pa nekaj.
      Nihče ni nič slišal nič videl,še pes se ni drl nič.Torej,bi jo lahko v miru dokonca zatolkel in ustil-čemu je ni?

    • pupa

     Dva ki živita skupaj na koruzi in nista poročena se lahko razkoruzita ali drugače gresta pač na razen, ker ju ne veže nobena podpisana pogodba.

     • xtc

      Razen batin?

 • Franjo Trojner

  Berem, da je nasilni napad na sodnico iz Maribora enotno obsodili vrh slovenske politike, ključni akterji v pravosodju in varuh človekovih pravic. Mnogi so napad označili oziroma razumeli kot napad na pravno državo in celoten pravosodni sistem.
  Kdo torej, če sploh kdo, je v Mariboru napadel pravno državo in celoten pravosodni sistem, mora zdaj odgovoriti vrh slovenske politike, pravosoden sistem in varuh človekovih pravic ????? Te javno od najvišje oblasti izrečene obtožbe so HUDE in narod UPRAVIČENO čaka na odgovor!
  Evo, tudi na radiju že poročajo, da je policija razkrila, da je preiskava pokazala, da je razloge za krvavo dejanje brutalnega napada na sodnico v Mariboru našla v domačem okolju.
  Vsi tisti na oblasti, ki ste ta sicer res brutalen, zahrbten in gnusen napad na sodnico v Mariboru brez trdnih dokazov označili, kot napad na pravno državo in celoten pravosodni sistem ste javnost v resnici ZAVAJALI, kar gotovo zahteva javno opravičilo, mar ne? Mnogi se boste morali posuti z pepelom, ker ste družinsko tragedijo hoteli izrabiti za politično obračunavanje, kar znova meče slabo luč na vladavino prava v državi.
  Sodnici želim čimprejšne, popolno okrevanje, njeni celotni družini pa, da bi kljub vsemu na koncu našla svoj notranji mir in razumevanje.

  • xtc

   Ni nujno,lahko ,da gre za vezano trgovino jaz tebi ti meni-v tej SLO se nikoli ne ve.

 • tohuvabohu

  Policija spet strelja kozle. Imajo samo motiv, dokaza pa nobenega. Motiv je ta, da je Daniela zahtevala ločitev in vrnitev deleža. Takih primerov je vsako leto v Sloveniji na tisoče. Ali se bomo Slovenci pobili med sabo?Jej jej jej, ni čudno, da je toliko vicev o policajih.

  • piki

   ..ma odvisno je,kaj bo ona povedala….

   • Luiggi

    Bi ze lahko pa je raje tiho!

  • Vojvoda Šarec.

   Policijo usmerja tožilstvo. Vsaj tako bi moralo biti.

  • xtc

   Katerega deleža?
   Baje je bila bajta v lasti partnerja.

   • tohuvabohu

    Vložka v času skupnega življenja. Ne me vprašaj, koliko to znese.

  • Luiggi

   Saj priimek te punce ni slovenski,ce pa je Slovenka pa ne vem!!??

  • Clemen J.

   Za levičarje je bilo vedno dovlj samo motiv, pa tud če je bil izmišljen.

  • pupa

   Pri vsej zadevi mi nekaj ni jasno. Po nekod se piše,da je Danijelco napadlo več storilcev( to bi morala zaznati preiskava takoj) po drugi strani osumijo in priprejo( in takoj izpustijo) samo enega.

   Mutna posla bi rekla nekdanja južna brača.

 • goldhorn

  Hanzi TV je onemogočil komentiranje pod to novico.

  • Drago

   Kakor pri vseh novicah iz črne kronike…

 • Kapodistrias

  Mesec, baraba, zakaj pa moramo financirati levičarsko časopisje in RTV?!

  • lili pili

   Ker si ne upas upreti, poglej tega deda, ko je mel dost je babo naropotal….

  • Ava

   Zato, ker je to njihovo in to se sme. Ostalo nič.

 • piki

  ..ma,vi tlačite v ta članek krompir in buče….še dobro,da špicparklja niste omenili….p.s. mediji so ves čas povdarjali,da preiskave potekajo tudi v smeri zasebnega življenja….

  • Amerikanc

   Špicparkelj daje navodila, ne boj se. Od kje misliš, so Meščeve ideje o nacionalizaciji slovenskih privatnikov in industrialcev.

 • piki

  There was internal server error while processing your request

  • Luiggi

   An this way is the only right way,Kapish?

 • SIMON ROZIC

  Zakaj so ga izpustili in tako pozno preiskovali? Lahek odgovor: je iz njihovih vrst!

 • rubec

  Je že kak HahaHarij tako naročil.

 • janez.pokoncni
 • Skrajno Desni

  Ljudje oblast in njeni privrženci lahko pobijajo vam pri Kramberger ni bilo dovolj.

 • Observer

  “Sodnica je želela zapustiti partnerja in zahtevala povrnitev finančnih sredstev iz skupnega razmerja. “S tem je bil izkazan motiv za izvršitev tega dejanja,””

  “saj bi se lahko ta v noči napada vračala od svojega ljubimca.”

  Torej drug moški je ležal pri njej, od hiše oz. lastnine bi se moral posloviti in tako ne bi več prebival v njej, in tako dalje…

  Devteronomij 28
  15 Če pa ne boš poslušal glasu GOSPODA, svojega Boga, da bi vestno izpolnjeval vse njegove zapovedi in zakone, ki ti jih danes zapovedujem, bodo prišla nadte in te zadela vsa tale prekletstva.
  30 Zaročil se boš z žensko, a drug moški bo ležal pri njej; postavil boš hišo, pa ne boš prebival v njej; zasadil boš vinograd, pa ga ne boš užival.

 • Observer

  “Potem imamo članek, včeraj je bil prvi članek, kjer tej sodnici, ki so jo pretepli v Mariboru in ima zlome lobanje in obraznih kosti in tako naprej podtikajo ljubimca in ‘tračarijo’, da jo je pretepel mož.”
  -Luka Mesec

  Ja, na socialni na njihovih oglasnih deskah tudi tračarijo, da se 1/4 žensk v razmerjih “zaleti v vrata”, ker to se v Sloveniji in nikjer drugje po svetu ne dogaja. Da pa bi kdo varal pri nas in se kurbal je pa tudi znanstvena fantastika.

 • Amerikanc

  Če si mesec, si za luno !

 • hermannn

  Najprej komunisti, nakar še mesečnik in podobna banda.

 • montyamp

  RESNICO VARUJEJO BATALJONI LAŽI .
  Ne pozabite , to je psihopatologija udbovske dece .
  Zaudarja po montiranem procesu , kot že tolikokrat .

 • lili pili

  Lepo je zgledala, varala moza, no moz je pravico vzel v svoje roke in presustnico nasekal, malo prevec…..

 • Big Bird-Veliki Tič

  Tota sodnica je lepa. Jaz bi jo…

  • Clemen J.

   Vemo da bi jo posilil, o tem ni nikakrsnega dvoma

   • tohuvabohu

    Potem pa zadavil.

    • xtc

     Pa spekel kot Juliko.

   • Vojvoda Šarec.

    Skrite želje svečkarjev.

 • stane skufca

  Menda je član SD-ja.

 • stane skufca

  Mesec je pa itak en mesečnik in govori na pamet-ZELENEC-.

 • Garbage man

  O tem bo sodišče odločilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • kralj matjaž

  Smešno je bilo brat režimske medije in s kako vnemo so začeli obtoževat desnico za napad. Edino Nova 24 je napisala resnico in objavila novico, da je šlo za družinsko nasilje. Danes ko se resnica objavla, pa režimski mediji vsi preprečujejo javno komentiranje, ker šač ne dovolijo da bi se jim smejali in jim pokazali ogledalo. Ampak najbrž bo pri naslednji aferi isto. Desnica kriva, ko pa se bo resnica odkrila, pa bo vse zamolčano.

 • rubec

  Kaj partner sploh pomeni, jebemumater. A skupaj igrata tenis?

  • Janez Kepic-Kern

   Tudi meni beseda
   PARTNER
   za medosebne odnose – sploh ni všeč.
   PARTNERJI SO NA PODROČJU DELA, POSLOV ITD. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Felikss_AH

   Ona se igra s partnerskimi mednožnimi-“žogicami”

   • rubec

    Ti levaki si upajo spreminjati tudi stoletja stare pojme. Zadnjič me je v Drami smrklja v uniformi vaške poštarice usmerila na balkon češ, partner da je že ves zaseden.

    • Felikss_AH

     LOL…

     kaj češ… mnoge današnje smrklje so dobesedno parter

     • rubec

      hihihi

  • Nšo-či

   Genij si. Policija išče pa kij.

   • rubec

    Stavim, da je forenzik pri pregledu bajte krvav lopar opazil, a je šel dalje, misleč da je sito za špagete.

    • Felikss_AH

     Rdeči ostanki pa paradajz omaka

     • rubec

      Zato jih pa je danes šef še enkrat poslal brskat po avtu, da bi po števcu ugotovili, če se je mogoče napadalec pripeljal iz Bolonje. Med omako na loparju so namreč zaznali košček mesa, ki je podoben govedini.

    • Nšo-či

     Sito za špagete praviš…. Forenzik se na kuhanje spozna tolk kot izvršitelj. Oba si kuhata sama, Verjetno sta člana istega podporne skupine. Si pa na temle portalu ne upam napisat katere.

     • Felikss_AH

      A je “partner” res izvršitelj-? … ker pol cela zadeva postaja še bolj… karkoli že

     • Nšo-či

      Tako so zapisali.

     • Felikss_AH

      Tole zadevo bo pa prekrila pajčevina… debela-debela pajčevina… na koncu še sami pajki “ne bodo več vedeli” za kaj je že šlo

   • Vojvoda Šarec.

    Ti pa pamet in mladost.

  • samotoje

   Bolj baseball, se mi zdi.

 • Dragan Krstič

  V Sloveniji je na tisoče prešuštnic in prešuštnikov pa se ne spomnim da bi kdo iz tako FINIH krogov ubil ali skušal ubiti partnerko. Zagotovo je storilec psihopat, partnerka, ki je živela z njim pa ni nič boljša. Povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo si. Dva psihopata v družinski idili. Sicer pa lepe ženske ljubijo barabe, sodnice niso nobena izjema. Tudi Zokija ob obožujejo. Po fotografiji zgoraj pa je razvidno kakšna oseba je ta sodnica. Če ne bi vedel kdo pravzaprav je, bi pomislil na lahkoživko.

  • Valter BraniSlav

   Cena je.
   No moja zena je veliko lepsa.

 • Slovenka

  Dragi moji, poglejte, kaj sem našla na Reporterju. Dobro preberite in nato se vsi podporniki SDS zahvalimo Bogu in Mariji, da se je to podlo bitje že davnega leta 2008 samo od sebe pobralo iz SDS. Kar je res, je res. Smeti se kar same od sebe izločajo iz te stranke, ne da bi le-ta pri tem mignila s prstom: https://reporter.si/clanek/slovenija/sramoten-odziv-angelce-likovic-ki-o-brutalno-pretepeni-sodnici-pravi-dobila-je-to-kar-si-je-zasluzila-710090

  Nekdanja kandidatka za predsednico države Angelca Likovič je v komentarju pod člankom Neuradno: partner sodnice Danijele Ružič ovaden zaradi poskusa umora, objavljenem na Reporterjevi spletni strani, zapisala: “Dobila je to, kar si je zaslužila.”

  Pri Angelci Likovič smo preverili, ali je res ona napisala komentar, in potrdila nam je, da je bila to ona in da gre za njen osebni profil na Facebooku.

  Krivdo je Likovičeva pripisala pretepeni sodnici, za katero pravi, da je bila pri “ljubčku”, zato je bila napadena. Če bi bila Ružičeva poštena, se to ne bi zgodilo, je prepričana nekdanja učiteljica, komentatorka resničnostnih šovov in nesojena predsednica Slovenije.

  In pazite, tega klobasanja še ni konec:

  Likovičeva pravi, da obsoja nasilje in da je sramotno, kar se je zgodilo, a meni, da bi se morala sodnica in njen partner več pogovarjati in razrešiti kakršnakoli nesoglasja. V tem primeru do napada ne bi prišlo, je prepričana.

  Bivša ravnateljica, ki je leta 2004 upala, da bo ministrica za šolstvo. Ji res ne more kdo povedati, kaj se spodobi?

  • Valter BraniSlav

   To je ona koza ki je obljubljala da bo ona novi Robin Hood: jemala bo tajkunom in senkavala mladim druzinam. Pa se potico bi jim spekla….

 • Felikss_AH

  Upal bi staviti da je tale “bliskovita” policijska “preiskava” navadna burleska… in se mi zdi da je stekla šele po “konzultacijah”… z raznimi “konzuli”.

  Če se ne motim PET dni po takem dogodku kjer gre še za sodnico si “pridobijo” nalog za vstopiti v hišo. Iskati “forenzične dokaze” skoraj teden dni po zločinu je pa res “špica” policijskega dela. Kot da bi “partnerju” rekli… posluš… tu maš pet dni “bonusa” pa počisti kar je za počistit… ni nobene logike.

  Tudi tole nima logike… da bi partner… karkoli da to že pomeni v tem primeru… polomil babo take kategorije na tak način… pred lastno hišo-???… zato ker se je vračala s kavsa-?… malo morgen!

  Ženska je lepa frčafela… nastavlja se po Soc-omrežjih… kar je “partnerju” zagotovo bilo jasno od samega začetka… in verjetnost je da sta kar oba svobodnih “progresivnih” nazorov. Po navadi kadar gre za extremno ljubosumje “partnerji” kaznujejo eden drugega na hitro… strel… vbod noža… vse z namenom da se v afektu ubije. Tu je po mojem prej šlo za klasično Mafijsko “vzgojno” metodo… vzgojno za tole sodnico, in za druge potencialne sodnice ki bi mogoče nasledile njene sodne primere.

  Vic takega pristopa je v tem da deluje “vzgojno-opozorilno”… ker ni umora je zadeva policijsko-sodno “lažje kategorije”… “diplomant” preživi in živi naprej… vendar z izkušnjo ki ga ne bo več “zavedla” v iste “napake”… in sploh ena sama idila…

  Stavim tudi da se bo nadaljnja preiskava vlekla v nedogled… “dokazi” bodo najverjetneje v stilu “pomanjkljivo in domnevno”… potem bo verjetno sklanfana neka na pamet sodba po tisti znani “za sklepati je”… na kar pritožba na drugo stopnjo… pa razveljavitev… pa ponovno sojenje… pa napake policijskih in sodnih postopkov… in vse to okoli “partnerja” ki bo lepo nemoteno živel in ustvarjal naprej… in držal kljun zaprt… po “nasvetu” seveda… ali pa po samoumevno.

  Nihče ne bo niti omenjal drugo “možnost” – kot NIKOLI ni bil razvozlan primer Petek… čeprav sem prepričan da so od prve sekunde vsi vedeli za kaj je šlo… in če se ne motim tudi Petek ni nikoli razkril ničesar konkretnega. Pa če bi šlo samo za Petka… ima toga još… Take “vzgojne metode” so prepričljive in nihče ni imun na njih… sploh pa tam kjer niti policije niso imune na razne kuhinje iz Globoki Ozadij.

  • Nšo-či

   Razumen komentar.

   • Felikss_AH

    Thanks

  • Felikss_AH

   DODATEK

   Obstaja pa tudi ena čisto “banalna” možnost… v takih krogih imajo radi “belo mokco”… lahko da je prav ona vzela preveč na “kredit” ali pa je bila “porok” za širšo “družbo + veselice”… in so enostavno “pozabili” na “zapadle rate”… pa so priletele “zamudne obresti”… itak vedno nahebe porok. Če je slučajno kaj takega… zagotovo družba v kup spravlja celoten kredit… če ga niso že kar takoj poravnali. Vse je možno samo ne tole kar goni policija…njihovo je pač preveč burleskno

  • šmentanamuha

   Podobno razmišljam kot ti. Čeprav je preiskava “šele v teku”, vemo že skoraj vse “umazane podrobnosti” njunega privatnega življenja, čeprav gre celo za sodnico. Vsi nekaj razlagajo in pojasnjujejo. Za našega zaklanega policaja pred štirimi leti, kjer je bil storilec neki pakistanski migrant (tako iz tujih medijev), uradnega poročila še do danes niso predstavili javnosti. Čeprav je storilec prav tako mrtev, še vedno “ščitijo njegovo zasebnost”.

 • Janez Kepic-Kern

  O PRAVI LJUBEZNI
  SO
  VČERAJ PRIFARSKI MUZIKANTI
  – ZAPELI VEČ ZELO LEPIH PESMI.
  TA DVA,
  TO KAR STA IMELA MED SABO – TO – TISTA RES LEPA LJUBEZEN – GOTOVO NI BLA.
  VČERAJ JE BILO V – ARBORETUMU – VOLČJI POTOK – RES LEPO.
  PRIJATELJI, PODPORNIKI RADIA “OGNJIŠČE”
  SMO DANES IMELI
  ZELO LEPO – POČASTITEV – DNEVA DRŽAVNOSTI NAŠE R. SLOVENIJE
  V
  ARBORETUMU – VOLJČJI POTOK ! Pri Radomljah oz. pred Kamnikom.
  Bila je res lepa
  prireditev – v lepem okolju – tega zelo znanega parka oz. botaničnega vrta.
  Nadškof A.STRES
  JE IMEL – ODLIČNO, RES SMISELNO – PRIDIGO,
  VODIL JE PA TUDI
  SV. MAŠO
  – V NARAVI TEGA PARKA.
  Udeležencev nas je bilo – zares veliko, več sto,verjetno cca tisoč ljudi.
  Dober pevski zbor
  KRILA
  in PRIFARSKI MUZIKANTJE – so bili- odlični. Res lepo je bilo. L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Waltter

  Torej bi sedaj morala policija ce bi opravljala svoje delo tudi podati poziv naj se javijo oskodovanci iz sodnih postopkov izvrsbe ki jih je ta zverina opravljala. Kajti ce se je na ta nacin lotil svoje partnerke, se je moral tudi oskodovancev iz izvrsb. Gre za golazen od ljudi in bilo bi dobro da BI drzava malo pregledal tak s strani psiholozkega profila te zverjadi od sodnih izvrsiteljev

  • Felikss_AH

   Katera država pa… saj so vsi iz istega legla… ne moreš biti izvršitelj če nisi v “bratstvu”

 • Jože Novak

  Glede na vse navedeno je možno, da je zgodba prirejena, da pravi storilci naredijo napako in se jih najde.

 • Valter BraniSlav

  Budale.
  V partnerja se je nasemil zvepleni 171cm. Pri tem nagnusnem dejanju ga je vzpodbujala zlobna soproga Stefica.
  Ce bi imel Milan kak cm vec bi se lahko uprl zlobni zeni. Ker pa ni velik kot Dragic mora ubogati sicer bi bil tepen …

  • Janez Kepic-Kern

   Valt,
   kaj zaboga to pišrš?
   A se ti je čisto sfecljalo.? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Rožle

  Čaki mal .. po moje ona sploh še ne ve kdo jo je pravzaprav prebunkal ..
  .. med tem, ko jo je njen pretepač kot tudi ljubimec vsak dan redno obiskoval v bolnišnici .. in jo bo zgleda še do nadaljnjega

 • Janez Kepic-Kern

  Duhovno prazni ljudje – zapadajo – v iracionalnost ! V nasilje nad drugimi.
  Moški,
  ki ne dojame ali ne pozna SLAVNEGA REKA
  KRALJA SALOMONA – NAJ RAJE NE IMA STIKOV Z OK ŽENSKAMI !
  Salomon je rekel:
  ŽENSKA MORA V SVOJEM ŽIVLJENJU NAJTI MOŠKEGA,
  KI JO IMA RES RA TAKO
  KOT
  IMAJO NORMALNI STARŠI RADI – SVOJE OTROKE.
  Normalni starši imajo res radi svoje otroke in se bojijo zanje, skrbi jih – zanje.
  Skratka – letakega moškega – mora imeti, najti – vsaka ženska.
  Če
  moški nima
  na zgornji način – res rad – svojo žensko
  se
  dogajajo – take – katastrofe. L.r. Janez K. Kern KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!