Krvav napad v Novi Gorici: Ženska vzela nož in ga zabodla

Foto: iStock

Policisti so včeraj na območju Nove Gorice posredovali zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora. Ženska je z nožem napadla moškega, pri čemer je ta utrpel hude telesne poškodbe. Poškodovanega so odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Novogoriški policisti so bili včeraj malo po 11. uri obveščeni o poskusu umora na območju Nove Gorice. Po sedanjih ugotovitvah je do suma navedenega kaznivega dejanja prišlo prejšnji dan v poznih večernih urah v zasebnih prostorih, pri čemer je ena oseba utrpela telesne poškodbe – vbodnina z nožem.

27-letna ženska je poskusa umora utemeljeno osumljena. Poškodovanega moškega, ki je od osumljenke leto starejši, so včeraj dopoldne zdravniško oskrbeli v šempetrski bolnišnici, kasneje pa je bolnišnico prostovoljno zapustil, so še sporočili s PU Nova Gorica.

V zvezi z omenjeno zadevo so bila izvedena nujna preiskovalna dejanja, kriminalistična preiskava suma storitve kaznivega dejanja še vedno poteka v okviru predkazenskega postopka in ni zaključena. Policija v tem trenutku vse okoliščine navedenega kaznivega dejanja še vedno preverja, v zvezi z omenjeno zadevo sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Zaradi interesa kriminalistične preiskave drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka javnosti ne morejo posredovati.

N. K.