[Foto] Vlomi in gomile smeti v Občini Ilirska Bistrica na zemljevidu: Migranti za seboj puščajo celo mobilne SIM-kartice, zdravila, brivnike, raztrgane zahteve za azil, fotografije, neodprte napolitanke in škatle za kekse!

Foto: Občina Ilirska Bistrica

“Občina Ilirska Bistrica zelo občuti negativne vplive nezakonitih migracij, ki so posledica premajhnega števila policistov na slovensko-hrvaški meji. Čeprav je iz izjav vrha policije mogoče slišati, da bi si v ta namen želeli imeti več policistov, poslušam ideje, da naj bi slovenski policisti pomagali varovati mejo Italiji,” je na družabnem omrežju Facebook izpostavil župan Ilirske Bistrice Emil Rojc. Na zemljevidu z oznakami lahko vidimo, da je Ilirska Bistrica naravnost prepredena z odpadki, ki jih za sabo puščajo nezakoniti migranti, videti pa je mogoče tudi, da vlomi v objekte prav tako niso nobena redkost. Vsa smetišča in vlome v objekte je sedaj možno videti na tej povezavi.

Župan Rojc je že konec meseca marca za našo televizijo opozoril, kako se pojavljajo nelegalna odlagališča obutev in oblačil, ki jih določene osebe puščajo za sabo. “Domnevamo, da to počnejo nezakoniti migranti, za kar pa seveda nimamo dokazov. Med ljudmi se pojavljata strah in nelagodje, saj srečujejo večje skupine tujcev, za katere ne vedo, kako se bodo obnašali.” Čeprav Rojc, tako kot evropska poslanka Tanja Fajon, prihaja iz vrst Socialnih demokratov, pa ima očitno kot vodja občine, ki meji s Hrvaško in se dnevno sooča z incidenti, na migrantsko problematiko popolnoma drugačen pogled kot njegovi kolegi v Ljubljani.

Za seboj puščajo tudi brivnike, zdravila in raztrgane prošnje za azil
Zemljevid Občine Ilirska Bistrica z oznakami lokacij, kje se nahajajo odpadki migrantov v naravi in kje je prišlo do vlomov v objekt, dokazuje, da so posledice nezakonitih migracij v občini velike. Po podatkih, ki so evidentirani od aprila 2019, lahko vidimo, da migranti za seboj puščajo nahrbtnike, spalne vreče, odeje, čevlje, oblačila, SIM-kartice za telefone, brivnike, raztrgane prošnje za azil, osebne fotografije, zobne ščetke, uporabljene vozovnice za sredstva javnega prevoza, zdravila, embalaže zdravil, plastenke in celo neodprte napolitanke in kekse.

Rdeča oznaka – odpadki v naravi, modra oznaka – vlom v objekt. (Foto: Printscreen)

Račice – Starod (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Plama (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Zabiče – Sušak (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Sv. Katarina (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Vlomom ni videti ne konca ne kraja
Ko smo v oddaji Drugorazredni delili zgodbo Doroteje Suša in njenega svaka, ki sta konec marca ugotovila, da so jima četrtič v zadnjem letu dni v počitniško hišico vdrli migranti in za seboj pustili pravo razdejanje, je marsikdo mislil, da gre za osamljen primer. Ostanki kurjenja, opustošeni prostori ter razbita okna in vrata pa so očitno postali stalnica. To nazorno dokazujejo oznake na zemljevidu, ki prikazujejo lokacije, kjer je prišlo do nasilnega vdora v objekte. Sodeč po fotografijah nezakoniti migranti za seboj puščajo pravo razdejanje: polomljena okna in vrata, povsem izropane kuhinje, uničena ležišča, polomljene stole.

Stanišče (Foto: Ilirska Bistrica)

Stanišče (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Mirin (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Mirin (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Foto: Občina Ilirska Bistrica

Foto: Občina Ilirska Bistrica

Koča za Goljakom (Foto: Občina Ilirska Bistrica)

Migranti za seboj ne pustijo ničesar vrednega, le umazanijo. Prizori vdorov nedvomno kažejo, da gre za ljudi, ki jim je zahodno-civilizacijski način obnašanja povsem tuj. Kot kaže, migranti z Bližnjega vzhoda in iz Afrike ne znajo uporabljati osnovnih gospodinjskih aparatov in stranišč, saj si je drugače težko predstavljati, kako je mogoče, da za sabo pustijo takšno umazanijo in škodo.

Priložene fotografije kažejo, da je v Občini Ilirska Bistrica jeseni 2015, ob izbruhu migrantske krize, prišlo do velikih sprememb. Množice ilegalnih migrantov, ki so nekontrolirano drle v Slovenijo, so močno zaznamovale življenje ljudi na meji s Hrvaško, saj se ti ne počutijo več varne. Žalostno pa je, da vlada Marjana Šarca ne naredi ničesar za izboljšanje varnostne situacije in se še naprej spreneveda, da obvladuje zadeve. Slovenija se tako posledično spreminja v državo brez prihodnosti za domačine in za slovenske državljane, ki so za državo celo življenje garali, medtem pa nezakoniti migranti brezskrbno tavajo naokoli in povzročajo škodo ljudem.

H. M.

 • Stric iz ozadja

  Odpadki, ki jih za sabo puscajo drzavljani, prebivalci, domacini, turisti, migranti, …
  http://register.ocistimo.si/RegisterDivjihOdlagalisc/

  • KAPIBARA

   A ni to preveč, kar delajo samo državljani Slovenije.. a potrebujemo še njihove odpadke..

 • Kučko pod pručko

  Vse smeti, ki jih migrantski divjaki odvržejo po naših gozdovih, bi morali komunalci odpeljati v Murgle in jih skipati na Kučanovo zelenico. Da bo zloba na dveh kratkih nogah videla, kaj nam dela. Če bi mogel, bi me zavil vrat, da bi bilo uničevanja Slovenije za zmeraj konec!!!

  • karlina

   Popolnoma se strinjam s tabo, popolnoma !!!!

 • Franjo Trojner

  Notranji minister Pokljukar razmere na južni meji obvladuje! Po njegovem, tam na južni meji samo neka parapolicija dela sranje, SLOVENSKI paradržavljani vdolž južne meje, pa si ilegalne migrante in nezakonite množične prehode meje, vlome, kupe smeti/nesnage/iztrebkov itd. samo namišlujejo!
  Ta leva Šarčeva vlada ima državljane za norce, norčujejo se iz vseh nas! Nesposoben je predsednik leve vlade Šarec in nesposoben je notranji minister Pokljukar! Naj TAKOJ odideta oba, če niti naše južne meje, ne nas državljanov, ne našaga in ne državnega premoženja ne zmoreta ali nočeta v skladu z veljavno zakonodajo zaščititi, pred vsemi milijoni ilegalnih migrantov, ki so na poti in prihajajo in z njimi vse tisto, kar vidimo zgoraj na sliki, pa tudi kriminal, o čem vsak dan bolj poročajo iz Nemčije, Avstrije, Italije, Danske, Belgije, Francije itd.

  • karlina

   Fučka se jim, vsem levičarjem, to NESNAGO, ki v sebi skriva NEVARNE, SMRTONOSNE BOLEZNI, je POTREBNO vreči pred parlament, mislim resno. Mimogrede, včeraj zvečer sem čisto slučajno gledala dnevnik na POP TV-brezvezne stvari, ki nikogar v drzavi ne zanimajo, nič od nič, od Slovenije, absolutno NIČ. Ne poročajo o teh zastonjkarskih turistih, o tem, da je v drzavi čisto vse narobe, da gre vse k hudiču, v ozadju pa ropa globoka drzava še tisto, kar se da izropati. Nagrabili so si bajna premozenja, od leta 2015 so tudi izdajalski plačanci samega satana Sorosa. Ko bo v drzavi stanje, ki ga ne bodo mogli več obvladati, bodo zbezali v svoje davčne oaze, kjer seveda ni teh umazancev-migrantov. V to sem trdno prepričana.

   • Franjo Trojner

    Žal je danes SLOVENSKI NACIONALNI INTERES, samo mrtva črka na papirju!
    Žal je danes biti DOMOLJUB, že skoraj kaznivo dejanje.
    Žal so danes takšni časi, da se v korist multi kulti drastično omejuje svoboda govora in mišlenja.
    Žal je s Slovenijo, kakršno si je stoletja dolgo želel SLOVENSKI ROD in jo leta 1991 z vojno tudi uresničil, nepreklicno konec.
    Žal je danes stanje in razmerje med državljani Slovenije takšno, da tudi osamosvojitev ne bi bila mogoča.
    Žal mi je, res mi je zelo žal, da sem sam moral vse to zapisati, toda resnica je, da živi danes več zavednih našega rodu v tujini, kot doma.
    Žal danes SLOVENSKI ROD ne odloča več o ničemer, vedno bolj se počutim tujca v lastni domovini.
    Žal ta leva oblast že dolgo več ne deluje v skladu z USTAVO in željami SLOVENSKEGA RODA.
    Prišli smo tako daleč, da so v “naši” SLOVENSKI državi tudi naši državni SLOVENSKI SIMBOLI v krožiščih ali na gradu državljanom na poti in celo na državnih proslavah v manjšini.
    Za takšno Slovenijo se jaz nisem boril in enako pravijo mnogi!

    • karlina

     Na zalost vseh -ZAVEDNIH, PRAVIH, VERNIH, DOMOLJUBNIH SLOVENCEV, je vse še kako zelo, zelo res. Tudi moj moz je bil v osamosvojitveni vojni , sama pa vse dni doma s komaj rojenim otročičkom in tri leta starim otrokom. Z obema sem bezala v zaklonišče. Tudi moj moz je tako zelo, zelo razočaran, seveda, skupaj z mano, da vedno bolj razmišlja, da bo moral nekoč on in vsi vi, ki ste bili v osamosvojitveni vojni , za to odgovarjati pred sodiščem, saj ste za levičarsko bando, na čelu z murgeljsko barabo in vsemi Srbi v njihovi republiki-Ljubljani-bili leta 1991, napadalci in ne osamosvojitelji, zapomni si to. Če mene vprašaš, še kako zelo, zelo dobro vedo, kdo je bil v osamosvojitveni vojni in zaradi tega , šikanirajo celo druzino. Zaradi tega, naši otroci ne dobijo sluzb v JAVNI IN DRZAVNI UPRAVI, zaradi tega, morajo naši otroci bezati v tujino, da lahko sploh delajo v svojem poklicu, oz. so za to bando preveč izobrazeni, kajti bili bi velika konkurenca njihovim neumnim potomcem, ki so diplomirali, doktorirali-samo na papirju, ker so itak naši-njihovi. Če to ne bi bila resnica, ne bi vse v Sloveniji šlo navzdol, k hudiču, smo na samem repu v vsem v EU, celo Albanija nas je prehitela. To ne govorim na pamet, povedal mi je nekdo , ki spremlja dogajanje. Pa saj sami vidimo vsak dan-vedno nove in nove podrazitve, puf na puf, v Bruslju smo zanje nepomembni. Sprašujem, če se to mogoče vse dogaja z namenom. Dokončno uničiti v drzavi vse, kar se da uničiti, potep pa …. Sama slutim, kaj se nam lahko zgodi, pa ne bom napisala. Namig-zakaj se zunanja politika ze nekaj let nagiba k Rusiji, vprašanje za milijon evrov.

     • Franjo Trojner

      Iskreno in iz srca, pišete in v ničemer Vam ne morem oporekati.
      V Sloveniji živi veliko Srbov in od tod, ta za SLOVENSKI ROD nenaraven obrat od tradicionalne naklonjenosti narodu in politiki ZDA, k Rusiji, ki ga je samo med Srbi povzročilo bombardiranje Srbije s strani sil zveze NATO.
      Tam kjer RUSKI škorenj gazi, trava, koj oveni in nobena rožca nikol več ne zacveti.
      Od kar pomnim smo Slovenci močno navezani in povezani s kulturo in narodom ZDA:
      – pred in po 1 svetovni vojni so naši pradedje in prababice masovno emigrirali v ZDA in Kanado in tja odnesli tudi del svoje kulture, tudi HARMONIKO IN POLKO, ki oba naroda močno povezuje.
      – del teksta iz prisege naših KNEZOV je zapisan v USTAVI ZDA,
      – v drugi svetovi vojni so ZDA krvavele, da so porazile nacizem in med ostalimi osvobodilie tudi našo državo
      – po drugi svetovni vojni so mam metali UNRA pakete in pošiljali žito, da naš narod ni crkno od lakote v Titovi totalitarni komunistični državi
      – ves čas totalitarnega režima smo gledali na tujih in domačih TV postajah smo ameriške filme in na radiu ali vinilnih ploščah poslušali njihovo glazbo
      – se navduševali nad njihovim načinom živlenja, navduševala nas je njijova tehnološka revolucija in moda
      – skupaj z američani smo jokali, ko je predsednik Kenedy padel pod streli atentatorja.
      – se skupaj z njimi veselili, ko so stopili na LUNO.
      – skupaj z njimi smo se veselili zmag in rekordov njihovih športnikov itd.
      In zdaj bi rado par novodobnih rusofiliv, da se SLOVENCI obrnemo k Rusom, s katerimi nas prav nič ne povezuje in nimamo prav ničesar skupnega. Pa saj SLOVENCI nismo Srbi! Slovenci pomnimo Ruse samo po slabem in njihovih zanič izdelkih.
      Nam DOMOLJUBNIM SLOVENCEM SRCE BIJE PRVO ZA SLOVENIJO IN TAKOJ ZA TEM ZA ZDA!

 • Amerikanc

  Če početje ilegalcev moti domačine, naj organizirajo “VAŠKE STRAŽE”. Čakati na državo je jalovo početje.

  • Franc Šink

   Saj bodo kmalu.

   • Franjo Trojner

    Ne verjamem! Slovenci se bomo MORDA dvignili komaj takrat, ko bo v naši državi 100 000 in več ilegalnih migrantov.

    • Franc Šink

     Le kako naj prepričamo Slovence da ne dajo glasov levi kamarili? Potem bi bilo kritično število mnogo manjše.

     • Franjo Trojner

      MALO JE NAS SLOVENCEV, pa še na dvoje smo razklani. Tisti razočarani, ker se po letu 1991 ni skoraj nič spremenilo, niti na volitve več ne hodijo. Prave domoljube se preganja, omejuje se svoboda govora in mišlenja, SLOVENSKI nacionalni interes je do tal povožen in to od politikov nove turbo politične levice, ki pogosto nima naših korenin itd.
      Tudi sam ne verjamem več, da bi DOMOLJUBI iz vrst prave politične desnice v naši državi lahko znova prišli na oblast in vladali. Žal je vse to, kar se danes v Sloveniji slabega dogaja posledica neizvedbe lustracije leta 1991. Takrat smo res imeli pravo možnost narediti iz Slovenije drugo Švico, danes te možnosti ŽAL ni več!

     • karlina

      Nimam kaj dodati, kot -vse je še kako, zelo, zelo res, v vsem se strinjam s tabo.

     • Steiermark

      Kdo pa lahko trdi, da niso komunisti ničesar ddosegli – naredili, saj so vendar razširili Balkan celo “na Slovenijo”, pa še vladajo nam , rdeči balkanci!

     • Observer

      Težka bo. Samo komentarje komentatorja Dragota si poglej. Mu daš dokaze o posilstvih pa ti reče, da je to fašistična propaganda. Ti ljudje ne bodo razumeli prej, preden ne bodo prišli v kremplje teh divjakov. A potem bo za njih prepozno.

     • Steiermark

      Verjetno je tudi ta, eden izmed tistih, ki komaj čakajo, da pridejo muslijem v kremplje, ker pri nas ne najdejo svojih buzi partnerjev!

    • karlina

     Takrat bo PREPOZNO, PREPOZNO !!!!!!

  • karlina

   No, če mene vprašaš, jo je treba ustanoviti po celi Sloveniji, oz. pred parlament in vreči iz oblasti to izdajalsko levičarsko usrano oblast !!!!!

  • mginko

   !!! Še pred tem organiziranjem, je potreben zbor pred blefersko lažnivo vlado serpentinška, da se odstranijo še te bleferske lažnive “smeti” iz Gregorčičeve. Dost je te rdeče mafije za ta narod. Koliko časa mislite še spat. Meja je ko švicarski sir, pokljukar pa blefira o varovani meji drugorazredne državljane.

  • Minovak

   A vam je sedaj jasno, zakaj so jih pošteni kmetje organizirali že l. 42? Takrat so se uprli rdeči kradljivi drhali, sedaj pa se morajo njim in migrantom…ni druge, država je mafija.

  • Igor Kodelja

   Ja in potem bodo zopet domačini krivi ker branijo dom in bodo DOMOBRANCI.tako bo na zborovanju rohneu turnšek

 • mona lisa

  Edina rešitev je da na meje pošljemo vojsko z orožjem kajti to je edino kar nas še lahko reši pred to invazijo divjakov. To je vojska ki bo evropejce zradirala ko pride čas.

  • Kučko pod pručko

   Ni stvar v tem, ali naj nas varuje policija ali vojska. Gre za to, da je podkupljena vsa naša leva politika, od uničevalca Slovenije, dvojnega veleizdajalca Kučana na čelu. Verjetno ti je jasno, kako gre pri nas z ukazi. Na najvišji točki piramide odločanja je Kratkonogi, ki da komando svojemu pudlju Serpentinšku, ta celi minitrski ekipi, povelje gre naprej do poveljnikov slovenske policije in vojske, ti pa ga prenesejo do policajev ali vojakov.

   Ti reveži, ki jih večina krivi namesto murgelskega vira zla, imajo zvezane roke, čeprav bi lahko zelo hitro naredili red. Vseeno je torej, ali policija ali vojska. Oboji so dovolj dobri, le levi politiki so zanič!!!

   • KAPIBARA

    Že 2-3 leta nazaj sem dejal, da če bi bilo v interesu oblasti, bilo katere države, naredijo red z ilegalci v enem mescu ali pa še prej.. !!!

   • karlina

    TOČNO TAKO !!!!! Izjava dneva.

  • mginko

   Prva rešitev je, da drugorazredni narod pospravi domačo mafijo iz Gregorčičeve. Nič jih ne moti,če tudi se ilegalci iz meje sprehajajo po Ljubljani – (to nedeljo po Fužinah – dostavna služba – končna postaja mafije za ilegalni dovoz) !

 • RATATA

  Vesel praznik komunajzarski lewuharji. Ramazanski bajram je čas pomiritve v krogu družine, zato gredo takoj po praznikih na pot vse žene in vsi otroci tistih migrantov, ki so že tu.
  Drugo leto bodo praznovali v lublanski džamiji je rekel muftić, saj bodo v kratkem vložili vlogo za uporabno dovoljenje. Ugotavljajo pa tudi, da bo premajhna, zato bo nujno postaviti še mnogo džamij. Naftni dolarji že čakajo.

 • Common Sense

  Važno je, da Pokljukar & Šarec “obvladujeta”. Kako, je drugo vprašanje.

 • montyamp

  Za Slovence so gošarji večna težava .
  Med in po WW2 so onesnaževali ter kradli domači gošarji , danes se ubadamo s primitivizmom in gošarizmi afriških kriminalcev in seveda potomstvom garjavih in ušivih komunist-fašistov .

 • Antonius

  Butalski kljukci so si izvolili veleizdajalčevo kleptomansko drhal, zdaj mi pa razočaranemu ne preostane kaj drugega kot, da se oprime privoščljivosti.
  Prav vam je!! Izvolili ste si lažnive politikantske barabe, da vas =bejo s šerijatarji in vam kratijo duševni mir.
  Povsod sem z vztrajniki protestiral proti početju vlade, zdaj je pa čas, da neham, opazujem in se privoščljiv malo spočijem.
  Razumnim ni treba, bizgeci pa potrebujejo, kar se jim kriminalnega dogaja. Zdaj imajo kar so hoteli, Janšo niso volili, da pod nobenim pogojem ne bi prišel na oblast.

  • karlina

   Podpišem

  • Steiermark

   Dragi Antonius, mislim da bi ti moral voditi kakšno “novinarsko konferenco” ali oddajo v studiu, na TV, kjer bi zastavljal tem serpentinškovim komedijantom, ki nas spravljajo, ne v smeh ampak v jok, vprašanja oz. moderiral “pogovor” s temi duševnimi reveži in zlobami, ki jih imamo na oblasti. In to bi moralo biti predvajano na RTV in drugih kominternovskih televizijah, ki jih spremlja največ, žal, deševno zaspanih ali neprebujenih ljudi, v Sloveniji!

 • sloustava

  Frau Merkel, willkommen! Fajon in debilni boljseviki, dobrodosli v Ilirski bistrici! Presstitucija, Carlova, Setinceva, Bergant in tudi Peskova, dobrodosli v Metliki!

 • montyamp

  Avstrijci imajo na meji vojsko .
  Slovenija pod KURĆANIZMOM vojske sploh nima več .
  Ima pa UDBOVSKO DECO , garancijo za nove atentate in bankrote .

 • Silos

  V vikend dva stokilogramska pujska pa si ne bodo upali niti blizu kaj,da bi še kdo sploh
  vlomil pa še take svinjarija in škode ne bosta povzročila !!!

  • karlina

   No, če mene vprašaš, bi pujska potegnila kratko, misliš, da se res drzijo svoje vere, figo broško, če bi se je, ne bi pili alkohola.

   • Silos

    Alkohol uporabljajo za razkuževanje ran – žuljev :)

 • me

  POTREBUJEMO DOMOBRANCE

  • sveta preproščina

   Ne želi si, ker potem bo pa spet jok in stok …

 • Skrajno Desni

  To je odraz ko imamo neandertalce v vladi, kdo jih je pa tja postavil pa nebi komentiral.

 • JANEZ GUS

  Kdaj bo rdeča banda organizirala čistilno akcijo.Iz mojega kraja jih odpošljem cel kombij.

  • karlina

   Pošlji pred parlament !!!!!

 • Anton

  saj bi dal kak predlog kaj storiti s temi anšimi nebodigatreba levičarji, pa se bojim, da …

  sarkazem press

  • karlina

   Vem kaj misliš in vsi tukaj, kaj si hotel povedati, se strinjam s tabo.

 • JANEZ GUS

  Pregledat smeti,Tomičke že lep čas ni na spregled.Mogoče pa je že v Bruslju.

  • karlina

   Kar misli si, je na “zasluzenem” počitku, nekje na rajskih otokih, je revica izjavila, da je tako utrujena, da je groza.

   • božo

    si jo zopet lufta …

 • Viktorh

  Srečni smo lahko, da imamo oblast, ki skrbi za našo varnost in po nepotrebnem troši denar za kriminalce

  • karlina

   Sarkazem

 • von Rhein

  Slike povečati,prelepiti oglasne deske z njimi in pripisom: “tole vam je uspelo doseči dragi sodržavljani,volilci teh,ki trenutno vladajo.

  Teh izrodkov ne bo možno civilizirati.Govorjenje o obvladanju razmer je seveda normalno za lažnivce in podkupljive politike.Bi priznali,da razmer ne obvladajo? Kje pa.Kdaj je” die Rote Gesindel “priznala svinjarijo,ki jo je počela ali jo počne.

  • karlina

   Se strinjam, slike nalepiti na velike panoje in to po celi balkanski drzavi-Ljubljani, še posebej pred parlamentom, ČISTO RESNO MISLIM !!!!!

 • m_m

  Orožje v roke in organizranje samoobrambe.
  Če me država na varuje, se imam pravico varovati in braniti sam!

 • macon

  Takole svinjanje je izraz skrajnega zaničevanja in sovraštva do domačinov ter hkrati prašičje narave primitivcev, ki svinjajo. Ne predstavljam si kak drek imajo v glavi izmečki, ki to počnejo in nočem imeti z njimi nobenega opravka.

  • šmentanamuha

   Vprašaj se še, kaj imajo v glavi izmečki iz NVO, ki jih vabijo sem.

   • karlina

    Nič, saj se to ne dogaja pred njihovimi očmi, oz. na njihovem varno zavarovanem dvorišču, to je odgovor, nič drugega-DALEČ OD OČI, DALEČ OD SRCA !!!!!

   • Nata

    DENAR !!

 • totex39

  Poziv vsem levičarjem, ki sedijo v vladi, parlamentu in izven teh inštitucij obujte si škornje in vsem dokažite svoj zagovor, ki ga gojite do migrantov in začnite pucati vso to svinjarijo, ki jo puščajo vam “dragi” umazanci.

  • karlina

   Malo morgen, saj niso v tej smeri neumni, da si nakopali smrtonosne bolezni, so pa neumni v vseh drugih stvareh, oz. saj več ne vem, ali so neumni, ali to delajo vse z namenom, prej drugo-UNIČITI DRUGORAZREDNE DRZAVLJANE !!!!

   • sem dokaj

    Ni naključij, ni slučajev, vse ima svoj namen in ta je podel in uničujoč za Slovenijo in Evropo.

 • Olga101

  Minska polja!

  • šmentanamuha

   Ne pretiravaj! po Bosni se je še danes nevarno sprehajati izven utečenih poti.

 • šmentanamuha

  Mene pa zanima, kje so bili “prizadeti” domačini v času demonstracij v Jelšanah?

 • karlina

  GROZA, GROZA, GROZA, SVINJE NEMARNE, ŠE 1000 LET ZA OPICAMI !!!!!! Ubogi domačini, res se mi smilijo, sicer pa imam občutek, da se to ze dogaja po celi Sloveniji, vladi Šarca, ki ga igra Serpentinšek, pa se za nas-drugorazredne, ali celo-tretjerazredne-J=BE, dobesedno, ne morem se drugače izraziti. Itak, vsi so varno spravljeni v njihovi drzavi, v drzavi-BALKANSKI LJUBLJANI, Šarko pa celo za več metrsko ograjo. Kdor je mislil, da podpis -MARAKEŠKE DEKLARACIJE, ni zavezujoč, je -ali neumen, ali naiven. Levaška, izdajalska banda jo je podpisala, s figo v zepu. Mislim, da smo dobesedno postali migrantski zep.

 • Mirko

  Kot kaže, migranti z Bližnjega vzhoda in iz Afrike ne znajo uporabljati osnovnih gospodinjskih aparatov in stranišč, saj si je drugače težko predstavljati, kako je mogoče, da za sabo pustijo takšno umazanijo in škodo.

  Po trditvi Fajonke bodo taki “strokovnjaki” delali za višji standard Slovenije, za pokojnine Slovencev in prinašajo novo kulturo v nov multikulti prostor. Brez orožje ne grem več kot 5m od doma !!!

 • Borut Stari

  Država.ki ne obvladuje svojih mej in nima kontrole na obmejnih območij ni suverena država.

 • Janez Kepic-Kern

  GROZNO – JA !
  Gospodu detektivu P.
  iz okoliša Ptuj
  – pa sporočam zanj razveseljivo novico !
  da
  naj ne bo zaskrbljen – dela mu do tedaj,
  ko
  bo postal zaradi starosti – nedelazmožen – zagotovo – NE BO ZMANJKALO !
  KOSOVSKI SRB. POŠTENJAKAR, RAZISKOVALEC – MOMČILO JOKIĆ
  JE
  ŽE V 1. KNJIGI NJEGOVEGA DELA – “TAJNI DOSIJE JOSIP BROZ” – že leta 1992
  OBJAVIL,
  KOPIJO
  ROJSTNEGA LISTA – IZDANEGA NA DUNAJU – 1892. LETA,
  NA KATEREM PIŠE, DA JE Marija BROZ (Javeršek) rodila otroka pod imenom – Franc BROZ.
  Ta
  Marija B. iz Kumrovca je namreč hodila – kot služkinja – delati na Dunaj.
  Ker
  ista ženska – npr. Marija Broz v istem letu 1892
  po bio zakonitostih, danostih – ni mogla roditi – še enega otroka
  to
  seveda pomeni,
  da NITI originalni KOVINAR t.i. Josip BROZ – NI BIL ROJEN LETA 1952 v KUMROVCU ?
  Kakšno
  je vaše mnenje g. detektiv – P. iz Ptuja ?
  Okrog tega ex t.i. MARŠALA TITA
  JE
  PA RES VSE ZELO ČUDNO – MAR NE ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  VIDEOINTERVJUJI IN
  O KNJIGI “TAJNI DOSIJE JOSIPA BROZA” – M. JOKIĆA – CITATNO
  Z INTERNETA
  https://www.google.com/sear

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X
  SDS
  NAJ PAZI,
  KAKO SE PODELJUJEJO – LETOS – DRŽAVLJANSTVA – NESLOVENCEM.
  DA
  NE BO PRIHAJALO
  – DO MNOŽIČNIH – PODELJEVANJ ! Na – TIH – PRED JAVNOSTJO – SKRIT – NAČIN !
  Jaz
  Janez Kepic-Kern
  sem bil v ex TITO YU – TUDI NA MEJI. – V JLA !
  Ja?
  ENOSTAVNO JE BILO: JNA vojaki, graničarji – so bili
  NONSTOP
  NA MEJI – S PRAVIM OROŽJEM IN S PRAVIMI NABOJI.
  NOBEDEN SLOVENEC ALI ITALIJAN – NITI SLUČAJNO NI ŠEL “KAR TAKO” ČEZ MEJO.
  NI
  SE STRELJALO !
  VSI SO VEDELI, DA JE NEVARNO
  PA
  NI NIHČE NITI POIZKUŠAL ITI – “KAR TAKO” – ČEZ MEJO. L-R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • anzek

   Pa ti kdaj pogledaš za sabo kako vizuelno izgleda zapis?

   Obnašaš se kot migranti, kjer se oglasiš tam svinjaš!!

 • sem dokaj

  Horde neciviliziranih divjakov za sabo puščajo razdejanje in smeti, kamor tudi sami spadajo.

 • xtc

  Ko jih polovijo, v zaprte lagre nato pa dnevno pod spremstvom vojske in policije pucat svinjarijo ,ki so jo pustili povsod,dor ne gre pa batine. in takoj preklic možnosti za azil.

 • Imperial Commando

  Podobnosti z Rogom in Metelkovo so zgolj naključne… ;)

 • Observer

  Pa kako to kar vse pustijo? A se jim v nekem trenutku tako mudi naprej, da enostavno vse odvržejo? Tablete, sim kartice, obleke,… To je pravo blietzkrieg premikanje, dobro da so vsaj toliko pri sebi, da ne odvržejo še gat in gredo goli naprej.

 • Olga101

  Odpadke poslati pred parlament in v Murgle!

 • Peter

  Sprva se bomo čudili njihovi kulturi….

 • Steiermarkt

  Migrante na dom Tanje Fajon.
  Naj ta jalova kurbetina preide od besed k dejanjem.

  • jedro

   TROL

 • cosmosjasnovidec

  Pa piz.. mate…. ne morem razumeti kako folk samo stoka in se ne spravi skupaj vzame v roke je že dovolj samo kole ter gre premlati to kamelotrajbarsko muslimansko golazen kot hudiče ter jih stira nazaj od koder so se privlekli.
  Dovolj bi bilo,da jih enkrat dvakrat prebutajo nekoliko in se med to muslimansko drhaljo v trenutku razve pa sigurno več ne bi upali tam čez mejo.
  Država garantirano ne bo glede tega naredila nič oni z stokanjem pa prav tako ne.
  Po zakonu (sem preveril) se imajo pravico braniti ter obračunati z vsakim ilegalnim prehodnikom državne meje in se ne morejo kazensko preganjati tudi,če koga ubijejo,ker se ilegalna oseba katera prestopi mejo tretira za ogromno kaznivih dejanj.
  Državni sovražnik,terorist,morilec,kriminalec skratka vse kar je možnega saj se za njega ne ve kdo v resnici in kaj dejansko je.
  Pa pizda materina naj se folk malo strezni ter zgane ne pa samo stoka.
  Če bi se to dogajalo na mojem koncu bi jih čakal dan in noč in,ko bi jih dobil jim ne bi rad bil v koži.
  Kakšna vlada neki oziroma kako dolgo še si bodo zatiskali oči z lažnim upanjem.
  Tudi,če bi ta izdajalska vlada na mejo poslala vojsko in policijo ne bo koristi ampak samo kamuflaža za lažne izgovore.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • piko8

  Nagnat serpentinška in vso levo Golazen s fajonko in luftarco, da počistijo ta smrad po zloveniji!!

 • Steiermark

  Mislim, da bi se kaj hitro lahko rešili te kuge, če bi zbrali tiste stotine medvedov in volkov ter jih razporedili vzdolž meje s Hrvaško! Tako bi medvedi pustili na miru drobnico, pravtako volkovi in ljudje bi si končno lahko oddahnili, ker bi bil “volk sit in koza cela”, v njihovem primeru bi bil volk in medved sit, nepovabljeni migranti pa bi končali, v njihovih želodcih…..

 • lauraas

  In Tanja Fajon dobi največ glasov, pa kateri izrodki so jo sploh volili?

  • tomnidari

   Izdajalci!

 • mare

  Tod sekla bridka bodo jekla in ti mi boš krvava tekla, kri naša te pojila bo, sovražna te kalila bo…

 • KALAMAR

  V kratkem se bojo kamele napajale v Savi in raketni musli sistemi se bojo širili po državi!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!