[Video] Ekskluziven posnetek vloma migrantov v bežigrajsko slaščičarno!

Posnetki vlomilcev dokazujejo, da je šlo najverjetneje za ilegalna migranta (Foto: Generacija identitete)

Nova24TV je pridobila ekskluzivne posnetke ropa znane bežigrajske slaščičarne, iz katere sta vlomilca arabskega videza poleg telefonov in alkoholnih pijač odnesla tudi 30-centimetrski nož. Lastniku sta povzročila za 1.200 evrov škode, Generacija identitete pa se je ob dogajanju vprašala, ali bomo morali po vzpostavitvi prvih vaških straž na hrvaško-slovenski meji vzpostaviti še ulične straže na ljubljanskih ulicah?

Nova24TV je pridobila ekskluzivne posnetke nadzornih kamer, ki so v noči z nedelje na ponedeljek zabeležile, kako sta dva moška arabskega videza vdrla v slaščičarno za Bežigradom v Ljubljani, pri tem pa sta odnesla dva mobilna telefona, alkoholne pijače ter še nekaj malenkosti. Po naših informacijah škoda znaša 1.200 evrov. Na videoposnetku je jasno razvidno, kako sta moška arabskega videza prejšnjo nedeljo zvečer nekaj pred polnočjo prišla pred slaščičarno in se dlje časa pripravljala na vlom skozi vhodna vrata, nato pa so ju nekaj čez polnoč posnele nadzorne kamere, kako sta v notranjost vstopila z nahrbtniki in za točilnim pultom dalj časa odpirala predale ter iskala vredne predmete.

Vlomilca odtujila tudi 30-centimetrski nož
Po naših informacijah sta vlomilca iz lokala odtujila tudi 30-centimetrski nož. Čeprav še ni jasno, ali sta arabska vlomilca ilegalna migranta ali celo azilanta, pa obstaja nevarnost, da bi bila nevarna, ker sta ukradla nož. Po naših informacijah se je v času dogodka v kleti lokala nahajal tudi lastnik, ki pa ni slišal hrupa v svoji pisarni. Le vprašanje je, kako bi se odzvala vlomilca, če bi ju pri njunem kriminalnem dejanju zalotil lastnik.

Bomo po vaških stražah morali vzpostaviti še ulične?
O dogodku je sicer prva poročala Generacija identitete, ki je na svojem profilu na družbenem omrežju Twitter objavila fotografije dogodka. Ob tem so se vprašali, ali bo treba po formaciji prvih vaških straž na hrvaško-slovenski meji začeti vzpostavljati tudi ulične straže na ljubljanskih ulicah? Po zadnjih informacijah naj bi policija, ki je bila o ropu že obveščena, še vedno zbirala podatke, Generacija identitete pa je pozvala vse, ki bi morda prepoznali katerega od vlomilcev ali pa karkoli vedeli o moških na posnetku, da to sporočijo policiji.

Rok Krajnc

 • Observer

  Iskala sta snackbar. Nista našla.

  Sta me spomnla na sirski booza sladoljed, ki ga delajo iz mleka in užitne in zdrave smole nekega grma po imenu mastik, baje zelo dobr.
  https://www.youtube.com/watch?v=lan2G8rgIXk

  Nedvomno bodoča slaštitarja. Ko bo LJ imela prvi šeriat geto, bosta odprla slaštitarno.

 • Franjo Trojner

  Če LEVA ŠARČEVA vlada ni sposobna zagotoviti varnosti Slovenskim državjanom in zavarovati njihovo premoženje, NAJ ODSTOPI!
  Po zaenkrat še veljavni USTAVI, katero resnici na ljubo leva Šarčeva vlada kaj prida ne upošteva, imamo državljani pravico sami varovati svoje živlenje in premoženje, če je to ogroženo! Vaške straže organizirajo državljani, vaške skupnosti, soseske z namenom, da sami zaščitijo svojo varnost in zavarujejo svoje prenoženje, KER ŠARČEVA LEVA VLADA/OBLAST ne opravlja svojih nalog naloženih ji jih z veljavno USTAVO. Kljub prisegi, Šarčeva leva vlada veljavno USTAVO vehametno krši, ignorira in s tem ruši temelje USTAVNI demokraciji. Ta izključujoča, mimo rezultatov volitev nastavljena leva Šarčeva vlada, ki pogosto vehamentno gazi po USTAVI, je iz več razlogov NELIGITIMNA.
  Zato levici servilni dominatni mediji prenehajte pljuvati po civilni družbi, ki za potrebe svoje varnosti ustanavlja vaške straže in raje pljuvajte po neligitimni vladi, ki z svojimi ravnanji in neravnanji grobo krši zaenkrat še veljavno ustavo!

  • Novakec1

   Mogoče pa on upošteva kako drugo ustavo, mogoče šerjatarsko kot npr. Zoki.

   • Franjo Trojner

    Morda tudi šerjatarsko, gotovo pa Titoistično/Kučanistično/socialistično!

  • Slovenec

   Lepo napisano.

 • rrrrr

  Vaške straže so bile zametek teritorialne obrambe, Slovenski domobranci zametek slovenske vojske. Da bi varovali imetje in življenja Slovencev pred domačim komunističnim okupatorjem in njihovimi tujimi nacifašističnimi prijatelji.
  Zgodovina se bo ponovila. Spet bodo morali samoorganizirane vaške straže in domobranci varovati imetje in življenja Slovencev pred muslimanskim tujim okupatorjem in njihovimi domačimi komunističnimi kolaboranti in narodnimi izdajalci.
  In kaj poreče zgodovina? Komunisti so bili vedno okupatorji in izdajalci slovenskega naroda in domobranci so bili in bodo vedno branilci slovenstva. Zgodovine pač ne moreš nategovati v nedogled.

  • Lustrator

   Vse povedano. Tega se še kako dobro zavedajo tudi partijski cenzorji na filozofski fakulteti in fdvju, ki z nadaljevanjem komunistične OF-mitologije zastrupljajo nove in nove generacije profesorjev, da ja nove generacije ne bi nikoli prišle do te kristalno jasne vzporednice in razumele ideološke kontinuitete tako proslovenske – domobranske, kakor protislovenske – komunistične/jugoslavistične strani vse do današnjega časa. V trenutku, ko bo narod spregledal (dokler bodo učni načrt snovali rdečezvezdaši sicer težko) na tej točki, se jim bo zrušila celotna struktura protislovnih mitov.

 • xtc

  Ko pride pravi čas bo tudi tole urejno za trajno dotlej pa počakajmo da se narod spametujeoz. da bo postalo nevzdržno.

 • Steiermark

  Verjetno sta odnesla s sabo tudi 30 cm nož, da si bosta lahko narezala , prej vkradeno kranjsko klobaso …..

 • Franc Šink

  Oblast mora fenomen razvoja vaških straž vzeti bolj resno. Drugače bo duh ušel iz steklenice.

 • Artur

  Umor policista je bil začetek pred par leti in nobeden v Butalah vključno z drugo tretjerazrednimi Butalci se ni zganil kako bo, ko bo prišlo do drugega tretjega….umora, da takšnih in še večjih krajah ob tem niti ne govorim? Ampak resno se sprašujem kako bodo Butalci reagirali ker do zdaj se niso bog ve kako dokazali v uporu proti komunajzlaski diktaturi in njihovi narodno izdajalski raboti v zvezi z uvažanjem te primitivne, parazitske, lopovske migrantske gamadi.

 • Ryuk

  Ljubljančani se mi pa zaradi tega res nič ne smilijo. Kar so hoteli, to so dobili.

 • tohuvabohu

  A mi lahko nekdo prosim razloži, kaj je ekskluzivni posnetek?

  • Andrej

   Ugibam, da je to posnetek, ki ga nikdar ne boš videl v “državnih” medijih.

 • Olga101

  Mogoče sta se želela le zahvaliti Kučanu, pa ga nista našla…

 • Gardon Game

  “Bomo po vaških stražah morali vzpostaviti še ulične?” LE ŠČUVAJTE LJUDI, LE…. BANDA ZAHOJENA. komaj čakam da mi začnejo skupine fašističnih izmečkov paradirat po ulicah. to bo veselo.

  • Andrej

   Bedno sanjarjenje Gordon !

 • plamen100

  Glede na znacilni videx tistega z brki ne bi smel biti problem, da se lopovski vlomilci izsledijo ce se seveda to sploh splaca, ker ce ju v roke dobi sodnik Pogacnik, ki je ze spustil Alzirca iz Italije ki je skozi Slovenijo zelel pretihotapiti poln avtomobil migrantov ces da ni dovolj dokazov (a skrite je imel tudi v prtjazniku OA, potem je res skoda vsakega truda policije, ker na koncu bo to le stalo davkoplacevalce efekta pa ne bo nobenega!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!