fbpx

Mati, ki je izgubila sina Andreja: “Po smrti telefon hodi okoli nekaj ur… pa ni vpletenih tretjih oseb?”

Lidija Giuliatti, ki je lani v avtomobilu našla mrtvega sina Andreja, za katerega naj bi od policistov prejela pojasnilo, da je storil samomor oziroma se je predoziral, v kar po informacijah, s katerimi razpolaga, ne verjame, je danes v Facebook skupini Pravica za Andreja – poiščimo morilce, objavila nove informacije o telefonu, ki ga je imel v času smrti ob sebi Andrej.

Lidija v zapisu, ki ga lahko v celoti preberete spodaj, trdi, da je po tem, ko je njen sin že umrl, telefon “hodil okoli nekaj ur in povezano gre na drugo lokacijo ob 6.40. Policija, pa ni vpletenih tretjih oseb? A je telefon dobil noge? Morilci so hodili okoli in hodijo še danes med nami.”

Pred dnevi je objavila sms, ki ga je četrti dan po tistem, ko je prijavila sinovo izginotje, policija poslala na telefon njenega sina. Objavljen je na povezavi.

Danes je objavila tudi dopis tožilca, ki ji sporoča, da je njeno pisanje, v katerem opozarja na dejstvo, da je bila vsebnost mamila v odvzetih tekočinah pokojnega negativna, in vprašanje, ali je to združljivo s tezo o predoziranju z mamili, na policijo.

Andrej Žitnik