Mati, ki je izgubila sina Andreja: “Po smrti telefon hodi okoli nekaj ur… pa ni vpletenih tretjih oseb?”

Lidija Giuliatti, ki je lani v avtomobilu našla mrtvega sina Andreja, za katerega naj bi od policistov prejela pojasnilo, da je storil samomor oziroma se je predoziral, v kar po informacijah, s katerimi razpolaga, ne verjame, je danes v Facebook skupini Pravica za Andreja – poiščimo morilce, objavila nove informacije o telefonu, ki ga je imel v času smrti ob sebi Andrej.

Lidija v zapisu, ki ga lahko v celoti preberete spodaj, trdi, da je po tem, ko je njen sin že umrl, telefon “hodil okoli nekaj ur in povezano gre na drugo lokacijo ob 6.40. Policija, pa ni vpletenih tretjih oseb? A je telefon dobil noge? Morilci so hodili okoli in hodijo še danes med nami.”

Pred dnevi je objavila sms, ki ga je četrti dan po tistem, ko je prijavila sinovo izginotje, policija poslala na telefon njenega sina. Objavljen je na povezavi.

Danes je objavila tudi dopis tožilca, ki ji sporoča, da je njeno pisanje, v katerem opozarja na dejstvo, da je bila vsebnost mamila v odvzetih tekočinah pokojnega negativna, in vprašanje, ali je to združljivo s tezo o predoziranju z mamili, na policijo.

Andrej Žitnik

 • Unikatna

  Policija nikakor ne bo priznala zmote…Ali pri nas nimamo zasebnih ali upokojenih preiskovalcev, da bi preiskali zadevo?…Tudi zasebni detektiv bi lahko…le da bi te ugotovitve morale kaj veljati…

  • DOMOVINSKA LIGA

   Pravna država, važno da kriminal cveti.

  • pupa

   Kaj lahko državljan pričakuje od aktualne policije, ki pretepe kupca pred trgovino Hofer v Izoli za 0,49 evra, v času preden je prišla policija je bil sporni znesek že poravnan (kupec je pozabil denarnico doma), kriminalci velikega kalibra pa veselo šetajo po sloveniji med njimi tudi policaji.
   V času najhujšega fašizma se niso dogajale take vrste nasilja.

 • janko

  Se niti ne zavedamo, je v smislu tu smo mi gospodar….

 • čopkovseved

  Ko bi se mati tako angažirala za čas njegovega življenja, bi sin še živel. Žal, zavozila je v njegovi mladosti. Sedaj praskati po narko kartelu, ni vredno. Vzgoja, vzgoja, vzgoja in to najprej na domačem pragu, pa tudi karteli ne bodo imeli dela!