Mesec dni po uboju Gašperja Tiča: Kaj nam skriva policija? Obtožnice proti Cakiću ni, preiskava še poteka, sojenja ne bo pred jesenjo!

Gašper Tič (Foto: STA)

V torek je minilo natanko mesec dni od krutega uboja na Trubarjevi cesti v Ljubljani, ko je 20-letni Stefan Cakić vzel življenje znanemu dramskemu igralcu Gašperju Tiću. Forenziki so na truplu 44-letnega igralca našteli najmanj 15 vbodnih ran s 30 centimetrov dolgim rezilom, kar priča o tem, da je med žrtvijo in storilcem prišlo do zelo hudega spora, katerega vzrok pa ostaja širši javnosti neznan, saj na policiji o tem še vedno molčijo. V medije so pricurljale zgolj informacije, da sta se Tič in Cakić poznala že od prej in da sta usodne noči do 6. ure skupaj popivala v Box baru nasproti železniške postaje, preden sta se odpeljala v Tičevo stanovanje. Kasneje smo na Novi24TV prišli do podatka, da naj bi Tič 20-letnega člana društva Mladi zmaji spolno zlorabil in da je bil Cakić pred tem dve leti v tujski legiji, od koder se je vrnil znancem skoraj kot neprepoznavna osebnost. In čeprav je policija s predkazenskim postopkom že zdavnaj zaključila, Okrožno sodišče v Ljubljani še vedno ni spisalo obtožnice, temveč je mladeniču zgolj podaljšalo pripor. Cakićev odvetnik Gorazd Fišer nam je v telefonskem pogovoru zdaj potrdil, da sojenja pred jesenjo zagotovo ne bo.

V sredo so nam s PU Ljubljana znova zatrdili, da z zadevo nimajo ničesar več, saj naj bi zaključili s predkazenskim postopkom in osumljenca s kazensko ovadbo ter z vsemi zbranimi ugotovitvami o kaznivem dejanju uboja privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. V nadaljevanju pristojno tožilstvo v Ljubljani vodi predkazenski postopek. Ob tem tudi pojasnjujemo, da navedbe, ki jih omenjate, ne moremo komentirati,” nam je v elektronskem sporočilu odgovorila predstavnica za odnose z javnostmi, Maja Ciperle Adlešič.

Naj spomnimo. Na Novi24TV smo pisali o hudih pritiskih homoseksualnih lobijev na to, da se javnosti okoliščin uboja na Trubarjevi ne izda. Ugibalo se je, da želijo na takšen način zaščititi Gašperja Tiča, ki je bil odprt biseksualec, čeprav je imel tudi ženo in dva otroka. Požareport je pred dnevi celo poročal, da so okoliščine umora tako krute in bizarne, da jih policija sploh ne upa posredovati javnosti. Čeprav bi to v skladu s prakso morala, saj v nekaterih drugih primerih, ko niso vpletene javne osebnosti, v javnost posreduje precej več podatkov, na kar nas je opozoril tudi nekdanji generalni direktor policije Jože Romšek.

Pripor Stefanu Cakiću v fazi preiskave podaljšan
Tudi Cakićev odvetnik Gorazd Fišer ne želi povedati nič konkretnega, ker je zavezan k varovanju tajnosti, čeprav nam je pred časom že povedal, da ima svoje dokaze, za katere je prepričan, da mu lahko pomagajo ubraniti njegovega klienta. V sredo pa nam je v telefonskem pogovoru znova potrdil, da se sojenje trenutno še ne more začeti, ker sploh še ni uradne obtožbe. “Obtožnica še ni spisana, pripor pa je bil v fazi preiskave podaljšan. Lahko vam potrdim, da sojenja pred jesenjo ne bo,” nam je povedal in hkrati zanikal, da bi v tem času pridobil še kakršne koli nove dokaze.

Sicer se v javnosti vse bolj ugiba, da se utegne 20-letnemu nekdanjemu vratarju Nogometnega kluba Radomlje soditi za zaprtimi vrati, o čemer bo odločal sodni senat. Fišer sicer ne želi ugibati, če se bo senat res odločil tako, a poudarja, da po zakonu o kazenskem postopku sme senat javnost izključiti iz dela ali celotne javne obravnave, če bi to škodilo bodisi obdolžencu, bodisi oškodovancu. Čeprav Cakić ni več otrok, lahko zaradi varstva osebnih pravic obdolženca ali oškodovanca sodišče obravnavo zapre ne glede na starost vpletenih.

Foto: Facebook. Stefan Cakić na sliki levo.

Medijski molk se nanaša samo na Gašperja Tiča, kar kaže na dvoličnost režimskih medijev
V primeru uboja Gašperja Tiča pa se vendarle zdi, da želijo homoseksualni lobiji s pritiskom na policijo in sodstvo doseči, da se glavna obravnava zapre prav zaradi pokojnega igralca, da ne bi na dan prišle kakšne nove neokusne podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja. O tem priča tudi pozivanje Društva novinarjev Slovenije in nekaterih drugih režimskih medijev, naj se o Tiču ne poroča, medtem ko je bilo očitno o Cakiću dovoljeno izdati prav vse, celo imena in podrobnosti o njegovi družini. Takšno dvoličnost so močno obsodili v Združenju novinarjev in publicistov pod vodstvom Tina Mamića.

Fišer je sicer večkrat zatrdil, da je Stefan Cakić psihično na dnu in kot takšen popolnoma nenevaren za okolico, a je sodišče zavrnilo njegovo prošnjo, da bi 20-letniku omogočili braniti se s prostosti.  Cakić je tako že mesec dni v priporu in čaka na začetek sodnega postopka. Za obravnavano kaznivo dejanje uboja je sicer zagrožena kazen med petimi in 15 leti zapora.

T. F.

 • učko

  V tej pederski ketni je očitno vključenih veliko “eminentnih” in vplivnih režimskih ljudi, tako kot v aferi Baričević !!!!!

 • Najplemenitejši

  Pritisk homoseksualnega lobija? Ta obstaja samo v Vatikanu in ne vem, kaj ima Vatikan s slovenskim pravosodjem.

 • Najplemenitejši

  Pravzaprav je Kunstelj na svojem blogu pisal tudi o slovenskem gejevskem lobiju, v katerem so združeni predvsem visoki desnakarski politiki. Predvsem taki, ki v javnosti zganjajo homofobijo!

  • učko

   Kunstelj je heroinski zasvojenec, namesto njega pišejo drugi !!!! On sploh ne more pisat !!!!!!!!!!

  • Viktorh

   .Tik – tak, še 45 dni, pa…

  • centurion

   Ja buzi.
   Vi na bulmastife, pa to.
   Si vošču dober dan pesu?

 • Krtača 17

  Najboljš da desni začnete pržigat svečke pred sodiščem kot je vaša navada in vas tolk skrbi za morilca. Usekan ste pa tud lih en prav.

  • učko

   1.To niso sodišča, ampak Udbo-višča.
   2.Boljš bi blo prižigat bombe kot svečke, ja se strinjam !!!!

  • Viktorh

   Tik – tak, še 45 dni, pa…

 • učko

  Pederajzarji, komunajzarji, čefurajzarji, balkanajzarji, sama golazen !!!!

 • VERZIFIKATOR

  Štefan Tičar

  MED SABO UREDILI

  V romskem taboru bila je gneča,
  o enajstih se je govorilo,
  dvanajstega javnosti prikrilo,
  češ da je zadeva prepereča.

  Smo vprašali poglavarja Romov,
  Joško Romič mož se imenuje,
  kaj lahko odslej se pričakuje,
  da ne bo več nepotrebnih dvomov.

  Pa je starešina rekel Joško,
  da o ravsu se bo zgolj molčalo,
  v javnost nič konkretnejšega dalo,
  češ da šlo za stvar je prav otroško.

  Prav zato molčala bo mladina,
  v molk zavil župan se bo ciganski,
  tisti ravs bo kakor sneg predlanski,
  Romič pravi: »Vlada naj tišina.«

  O enajstih več ne bo besede,
  niti več o odletelem tiču,
  Romič bo govoril zgolj o niču,
  radovedne bo odgnal poglede.

  Sami Romi bodo si sodili,
  kakor v klanih takšnih je navada,
  kjer sta laž in njena dolga brada
  zdavnaj vso pravico prigrabili.

  Vrata bodo skrbno zatesnili.
  to je namreč prava vladavina,
  partijska jim vlada disciplina,
  vse bodo med sabo uredili.

 • VERZIFIKATOR

  ODLETEL JE

  Ptiček je ponosno paradiral,
  češ, poglejte, gnezdo sem zapustil,
  ves ponosen se pred ptiči ustil,
  da le sam bo sebi komandiral.

  Ni mu mar za mlade in samico,
  zdaj svobodnega bo izigraval,
  med enakimi krilatci taval,
  z mavrično okrog bo letal ptico.

  Jati se pridružil je ponosen,
  takšni, iz podobnih ptičev zbrani,
  nekateri njih omami vdani,
  ptiček naš postal je prav neznosen.

  Kaj se proti jutru je godilo,
  to odtlej se skrbno zamolčuje,
  le o drugem ptiču natolcuje,
  obdeluje se ga prav nemilo.

  Drugo pa, tišina, en sam nič,
  pieteta, da se ti obrne,
  kronike ko bereš stolpce črne,
  da v nebo odletel je en ftič.

 • učko

  Cakića se bojijo spustiti na prostost, ker bi se bojijo, da bo kaj povedal novinarjem. Cakića bojo obsodili na psihiatrično zdravljenje, potem pa ga bojo umorili !!! Režim se najbolj boji “gobcanja” !!!!!

 • tarantela

  Karkoli se je zgodilo, se pač je. Ampak vse, kar se je dogajalo prej, je stvar dveh odraslih moških, ki s svojim nagnjenjem k homoseksualnosti nista škodila otrokom, kot so to dogaja tule:

  http://svet24.si/clanek/novice/svet/596f0bac0a335/grozljiv-skandal-v-vatikanu-decke-vkljucili-v-skrivno-skupino-in-posiljevali.
  Ampak ne vem, zakaj o tem na portalu nič ne napišete?

 • Duhec

  To bo komentarjev…

  • Danes boš polno zaposlena, kajne? :)

   • Duhec

    O Tiču nimam kaj lepega za napisat. Mel je otroka, ženo in se je dol dajal še z moškimi. Groza…

    • tarantela

     Ne vem, nisem nagnjena k takim rečem, vendar dokler to počnejo odrasli med sabo, naj pač počnejo, njihova stvar.

     • Duhec

      Ja sej je…. pa se je zanj slabo končalo.

   • tarantela

    To so odrasli, duhovščina pa počne to z otroki, tudi duhovniki so homoseksualci, nedavno je prišlo na dan, da so imeli prave homo orgije in mamila zraven in to v Vatikanu!!! Ubogi Franćišek, ki mora delati red.!

 • totex39

  Dokler bodo pri nas v to afero vključeni režimski koruptivci, pri nas prava resnica nikoli ne bo prišla na dan.

  • Duhec

   Čudno, da je odvetnik Čakiću svetoval molk… pa glih jezik mu lohk zmanjša kazen.

   • FORT WORTH

    Verjetno, da tehtnica kaze, da je tako boljse.
    Kadar je droga vmes je boljsi molk.
    Kaj menis ?

    • Duhec

     Ni. Če nasprotna stran ne more govort….

     • Eden ne more, drugi ne sme in…………. rezime ?

     • Duhec

      Slabega odvetnika ma…. tle so spet neki interesi.

     • Bi ga moral zamenjat.

     • FORT WORTH

      Nasprotna stran je sestavila svojo zgodbo, ki brez besed marsikaj pove…

   • Steiermark

    Temu balkanskemu klavcu lahko ravno “jezik” zmanjša kazen in to v primeru, da bo tiho in nebo razkril svinjarij ki jih počne ta rdeča jugoelita – Bognedaj, da bi se pa obelodanilo vse , ki se redno udejstvujejo teh pederskih razvratnih zabav,j ter jih skrivajo pod “mavrico” in protesti po ulicah, kar pa podpira vsa titoistična zblojena svinjska golazen, ki nam tudi ukazuje in deli nauke ter nas normalne, zmerja z 2. razrednimi……

 • Duhec

  Moški ste zdej bolj varni… ja, tko je. Babyface je bil bolan.

  • FORT WORTH

   Mogoce pa ni dobil pri zeni, kar je potreboval ?
   Ce se je odlocil za moskega je s tem o svoji bivsi zeni tudi nekaj povedal…

   • Duhec

    Tud bivša ma ritko….

    • Hun

     zato se je na kratk postrigla na fantka

     • Duhec

      Hahaha…. ona je bla moški nekje drgje. Mater sta bla neusklajena…

   • Mogoče še ni zajca ulovil. Opravljaš brez osnove.

    • FORT WORTH

     Nic ne opravljam.
     Razpredam z vsemi zavbami namazano duhico.
     Je pa lepo, da si se tudi ti vkljucila.

 • centurion

  Droga-preiskovalci-preiskovanci-LGBT(pedri)-kriminal-politiki-droga-preiskovalci-
  preiskovanci-LGBT(pedri)-kriminal.politiki-droga-……….
  Zaključen krog vpletenih.
  KDO, KOGA, KJE?
  Ni v interesu resnice.

 • Snorri Sturluson

  Mislim da je konec z LGBT pri nas .To je samo še školjka brez mesa.Status brez vrednosti.Jah kaj čmo.Karkoli levica forsira je na koncu propad.Ker je vse na silo ,prisilo,…kot nekakšen nagon,slo po nečem kar ne morejo imeti ,….nevzgojen otrok brez manir.

  • lojze

   Imaš prav, nimajo regenerativne (reprodukcijske) sposobnosti. So sami sebi namen. Bili bi božje stvarstvo, če bi bili verniki.

 • Anon 1850

  Spet topoumnost in neznanje! “Okrožno sodišče v Ljubljani še vedno ni spisalo obtožnice”. Kdo spiše obtožnico? To je podobno, kot da napišete, da vam ARSO ne da podatkov o umoru. A pa na tej novatv ima kdo vsaj V. stopnjo izobrazbe?

  • Si zgrešil temo ?

   • Anon 1850

    Ne, stran. Izobrazbena struktura tule je podn. Še na kakšnem monu je povprečna izobrazba (vsaj) narejena osnovna šola.

  • učko

   Ja, tožilstvo jo mora, sodišče pa nima pravice zadrževati toliko časa za zapahi nekoga, ki sploh še ni uradno obtožen !!! Je pa res, da tako tožilstvo kot sodišče spadata pod komando Udbo-mafije.

   • Anon 1850

    Zapisano je, da sodišče! še ni spisalo obtožnice. To je slaboumno. Podobno kot da rečeš, da čevljar še ni spekel dnevnega kruha. Pa kašno izobrazbo ma folk tle?
    Sodišče zadržuje domnevnega storilca v priporu zaradi obstoja pripornega razloga. Do vložitve obtožnice: 2 leti. Pa kaj, a sem edini, ki zna brat? To piše v zakonu.

    • učko

     Ker nisem pravnik, ne vem, kaj so skracali v zakonu. In če ga po novem lahko imajo 2 leti zaprtega brez obtožnice, je to še ena budalaština v tej državi več !!! Kot je meni znano, ga brez obtožnice ne morejo imeti zaprtega več kot nekaj dni. Zlovanija je na področju prava totalni “Mogadiš”.

   • Hun

    ti si sinko preber ZKP

    • učko

     zvezna komunistična partija ?!!??

     • Anon 1850

      Evo, to je stopnja znanja tu.

     • učko

      Tlele je point u zajebanciji !!! Znanje bi moral met tam po sodiščih, pa vidmo, da je sam gnoj zarukan.

 • Primoz Papez

  Pri vas če ni kriv Kučan je pa homoseksualni lobij…

 • Duhec

  Drgač bi pa lohk moški komentatorji tko z moškega stališča razložili, zakaj moški in ne ženska???

  • učko

   Use je u glau, praujo! Eni majo to, drugi nekaj drugega, eni pa n’č !!!!

 • Glede na to, da obtožnica še ni spisala in, da bo obravnava najbrž potekala šele jeseni in to za zaprtimi vrati, bo prav zanimivo brati, ko bo sodišče izdalo
  SODBO V IMENU LJUDSTVA,
  če ljudstvo o tem ne sme biti nič obveščeno –
  LJUDSTVO O TEM PRIMERU NE SME NIČ VEDETI .

  • Duhec

   Pa sej se mu pripor šteje v kazen….

   • Govorim o končni odločitvi sodišča.

    • Duhec

     To se tko ve, da bo dobil max kazen. Ubil je znanega umetnika….

     • FORT WORTH

      Odsedel pa 1/4.

     • Duhec

      Vsaj 1/2.

  • FORT WORTH

   A ni tola zanimiu ?!

  • KIKI

   Ko j..be ljudstvo!¨Kaj je to? Ljudstvo je gomila trupel za gospodarsko-politično
   izčrpavanje brez davčnih olajšav!

 • Duhec

  Kaj bi blo, če bi moj mel ljubimca?! Tega je baje ful…. noro. To se lohk vsakmu zgodi… že vem, upam, da bi se med seksom skregala.

  • FORT WORTH

   Ja nc.
   Sprejet bi ga mogla… (:-)))))

   • Duhec

    Ne. Tko bi se rešla obeh… jst sm žleht.

    • Zato pa se ga je žena rešila.

    • FORT WORTH

     Zakaj pa neb obrnila mal v svojo korist… ?! (:-)))

     • Duhec

      Ne bi blo razuma… to je ful greh. Sam otroci al pa živali so večji. Pa tud to se nadleguje…

  • MladiLiberalec

   Si tezko predstavljas a? Eni pravjo da se vcasih mal navelicajo sam v mucko porivat in da je v ritko bolj na ozko. Sej tko tud men pase vcasih. Sam zensko je treba met tko pripravljeno da nastavi tud od zadi. :)

 • Duhec

  Babyface ga je dobesedno fasal…

 • Štalmajster

  “15 vbodnih ran s 30 centimetrov dolgim rezilom priča o tem, da je med žrtvijo in storilcem prišlo do zelo hudega spora ”
  A je kdo bil priča “sporu” ???
  Da nije Cakiću jednostavno zaklao Tiča ?? ….. zdaj se pa zgovarja, da ga je “posilil” ??

  Tak kao Livadić zvani Katana, ki je prepreosto nekoga “moral” porezat
  http://www.delo.si/novice/kronika/obtozeni-obzaluje-umor-s-katano.html

  Potem pa najdeš tole afnanje na netu:
  https://www.youtube.com/watch?v=ceZ3M2f5qUk

 • Duhec

  V glavnem, moški se morte zavedat, da je pedrstvo nevarno…

  • Snorri Sturluson

   Nevarno je biti v razmerju z osebo ki ima duševno motnjo.

   • Duhec

    Malo je takih, ki so 100% diht…

    • Snorri Sturluson

     Nekoč je nekdo delal na tem da bi bili 100%

  • MladiLiberalec

   Zakaj tocno? Mogoce je treba da zenske take moske ko jim tok pase v rit ga dobit z dildotom porivajo od zadi? Ce jih hocjo obdrzat no

   • Duhec

    Zakaj bi ženska to hotla obdržat???

    • Snorri Sturluson

     Pohota

     • Duhec

      Hahaha…

     • Snorri Sturluson

      Ja tudi to so ženske.Ce bi naredili analizo kateri WC je bolj umazan bi prišel do rezultatov da zenski

    • MladiLiberalec

     Ja se strinjam. Sam sej ves tud zenske majo razne fetise

     • oh, si otročji.

     • MladiLiberalec

      Jah glej ti povem eno izkusnjo. Jest rad jem ne in vsec mi je da se me po popku zgecka. In enkrat mi je ena bejba predlagala da bi me zvezala in preko lija vlivala mi mleko v usta dokr ne bi jamral in prosu od bolecine da je dost. A ni to cudn fetis?

     • Snorri Sturluson

      Dobro da ti ni analno predlagala

  • učko

   Sej je za babjeke tut nevarno, da jih ob dnar spravjo hehehe

   • KIKI

    Pa kašen sifilitič in gonorejo lahko “fašete”, da o aidsu ne govorimo!

 • Hun

  “Okrožno sodišče v Ljubljani še vedno ni spisalo obtožnice”…amaterji nova24tv…obtožnico spiše tožilstvo!!!….drgač so pa itak do avgusta sodne počitnice

  • Anon 1850

   Ne, pr novatv, ne. Pri njih jim ARSO pove, da nima podatkov o kaznivem dejanju, potem pokličejo na Direkcijo za ceste in vprašajo, kdaj bo sodišče spisalo obtožnico. Če jo minister ne vloži, zahtevajo od VURS (veterinarji), da spustijo obsojenca (sic!) na svobodo. Pač, veljaš kolikor znaš.

   • Duhec

    Pol sm jst neprecenljiva… ja, tko je to.

 • Snorri Sturluson

  Torej karkoli propagira ,forsira ,svetuje ,pametneje ,ponuja ,dela ….levica je nevarno za psihično ,fizično , finančno…stanje.Garanturano in dokazano pelje v pogubo in katastrofo

 • montyamp

  Bulmastifi so tudi bili pri preiskovalnem udbosodniku ???

  • Duhec

   Ne…. njih se je kr ubilo, da se ja neb pojavu kdo na kterga bi renčali al bi jih pa hotu met.

   • Zelo hudo je moralo biti psu, da se je spravil nad svojega gospodarja.
    Pes gospodarju zaupa – mu je vdan. Pes mora gospodarju jest iz roke in popustit tudi najboljši priboljšek, če gospodar tako želi.
    Kaj pa se je dogajalo tule ???

    • montyamp

     KAKŠEN GOSPODAR TAKŠEN PES .

     • montyamp

      GOSPODAR MORILEC PES MORILEC .
      Čudno da tile od levičarjev terorizirani psi še dnarja ne kradejo

     • KIKI

      Levičarji psom ne zaupajo, kradejo kar lastnoročno! Saj ubogi
      pes res ne more v gobcu nest cel pušeljc eurov, ali pa 100 “kint”
      težkega črnogorskega sefa ….

 • Duhec

  Sam jst res ne razumem… kako se lohk moškemu dvigne na žensko in moškega?! To je ful pressure…

  • montyamp

   Tisti ko mate solatarje za župane , še marsičesa ne razumete .

   • Duhec

    Pol mi pa ti razloži… kako to shendlaš???

    • montyamp

     Veš , ko ljudje dobijo pomije na mizo od tistih ki so prijateljevali z gradbinci za enajst zidov , je v tistem pomiju toliko ostankov , da narava uživalcem podari pohabljeno psihološko strukturo vsaj 10-20x pogosteje kot pri klasični prehrani .
     Komunisti žrete Hitlerjevih potomcev poceni ostanke , potem pa nategujete pse in otroke .

  • Snorri Sturluson

   Maš take ki imajo rade z dvema na enkrat

   • Duhec

    Dobr no, to si še zmer hetero…

    • Snorri Sturluson

     Bog je dal ljudem orgazem zato da lahko ženske jamrajo tudi takrat kadar so srecne

     • Duhec

      Lol…. nizka.

     • Snorri Sturluson

      Resnična

     • montyamp

      Prosti spis v šoli .
      Janezek kaj si napisal ???
      Ja to kak je moj stric v planinah spoznal teto Fani .
      Pa naslov ???
      NESREČA NIKOLI NE POČIVA

     • KIKI

      Najboljši vic ta hip! Pa še res je!

  • sprehajalec

   Vprašaj možeka….

   • Duhec

    Hahaha…. ne no.

    • sprehajalec

     Poznam ene dva takšna priemra, ko je ušel ženiki z ljubimcem…

  • učko

   Dvigne se ti lahko že, ne teb’ no, če ‘maš dober dan in si nekaj fajnga naredu, doživu, pršou do velicga dnarja, vse živo. Tko, k’ ženske ratate mokre zarad’ dnarja hhehehe

   • Snorri Sturluson

    Moški ima organ za dajanje ženska pa za sprejemanje.

    • KIKI

     A študiraš anatomijo ali znanstveno fantastiko?
     Mogoče izumljaš toplo vodo?

     • Snorri Sturluson

      Boš malo vode?

 • montyamp

  To je tako kot če bi UDBA preiskovala titabandita .

  • učko

   Ja, Udba je bla tut Stane Dolanc, ki pa se s Titom ni preveč dobr štekal !!!!

   • montyamp

    Moral je pa bit tiho , svinja debela .
    To je bil mentor žveplenega .

   • KIKI

    Glavno, da sta se s Kučkom štekala, a njede?

 • RATATA

  V bistvu je cakić ustaš, tič je bil pa partignan.

 • RATATA

  V bistvu je cakić ustaš, tič je bil pa partignan.

  • KIKI

   Upam, da se ta kultura tega “kulta” ne bo širila kot kuga…dali smo jim vse pravice,
   brez dolžnosti, toleriramo njihove nastranosti in jih naravnost spodbujamo!
   Ta levi pravijo: “vsak glas na volitvah nam prav pride, pa čeprav od odzadaj! “

   • RATATA

    Solit se naj gre vse skupaj.
    Teme je potrebno izbirat, s tem se bo šele pridobilo zaupanje. Ne vem, če obstaja še kakšna tako zavožena Dežela kot je naša. Pa ko bi se vsaj kje na boljše spreminjalo!

   • RATATA

    Demokracija je izrojena in omogoča marsikaj grdega.

 • soc

  Situacija je kritična. Med tistimi, ki nas ostale po Kučan-Sorosevsko nategujejo s pozicije oblasti, tukajšnjimi srbskimi mafijaši in tukajšnjimi homiči, je nastal na eni točki kratek stik. Kako zadevo rešiti?

  Tako, da se vse pomete pod preprogo ne da bi bil kdorkoli od akterjev umazan. Mainstream mediji so itak njihovi, čez mesec dni nihče več ne bo omenjal ne Tiča ne Cakića. Slednjega bodo jeseni potihoma obsodili na nekaj mesecev zaporne kazni in ga še bolj potihoma predčasno izpustili. Everyobdy happy, bebave ofce še najbolj, da si jim ni treba beliti možganov.

 • montyamp

  Če mi izvažamo poceni kvalitetno delovno silo , bi lahko na kakšnih 100 naših uvozili vsaj enega pametnega sodnika-tožilca-kriminalista , da se nam ne bi trebalo ukvarjati s preveč številčno in nesposobno hunto udbovskih hlapcev .
  Ljudje božji , tile protidržavni elementi ja stanejo , vzgojeni so pa od morilcev , četudi so šolanje plačali pošteni .

  • Anon 1850

   Mogoče še novinarja? Tile tlele majo probleme s poznavanjem osnov prava… Sodišče še ni spisalo obtožnice? HAHAHAHHAHAHAH.

  • Nata

   Pošteni in neumni Narod + + + + + + + +

 • Egon83

  Iz policajevih ust sem slišal, da je bil Cakić omamljen in posiljen ter da je oboje DEJSTVO. Ki pa očitno v medijih in na sodišču ne sme ugledati luč dneva. Cakićev molk ne preseneča – fant je Srbin, mlad mulc poln hormonov, za povrhu še treniran vojak. Koga čudi, da je iz zadrogiranega stanja zbudil, popizdil in prijel za nož? Srbska kultura primitivnega mačizma povzdiguje moškost nad vse – je nenavadno, da se fant brani z molkom? V okolju, kjer je on odraščal, je biti posiljen moški ultimativna sramota. Tič si je očitno izbral napačno žrtev.

 • KIKI

  Jeseni? Katerega leta? Katero sodišče? Kateri tožilec?Kateri sodnik?

  • FORT WORTH

   Jeseni, ker morajo sodniki na zasluzen dopust.
   Ce vidis murglovo potem ti je vse jasno.
   Tista je utrujena ze 50 let.
   Baje ne zmorejo zlifrat zaradi povecanega obsega dela in preutrujenosti.
   Keri taktiki tile sudije (:-))))

   • KIKI

    Delovni čas : od 8 do 11 ure , po tem času vidiš
    sodno gospodo po kafičih, trgovinah, nakupovalnih
    centrih…težko delo res!!!

 • Snorri Sturluson

  Kaj pa če ima opstipacijo?

  • MladiLiberalec

   :D

 • janez zorman

  Kar Maja Ciperle pove, itak nima ne repa , ne glave. Pa naj gre za Jankovićevo farmacevtko ali za Tičevega tiča.

 • janez zorman

  Ne razumem zakaj je mulc še vedno v priporu, če je Tič že pod rušo ?! Lahko je vzrok v tem, da imajo biseksualci na visokih sodniških, policijskih in ostalih položajih enaka nagnjenja kot Tič in so se malo ukenjali. Očitno je Cakić žrtev ljubljanske “parade”; seveda ne čisto nedolžna. Pogojna mu ne uide !

  • Duhec

   Da neb pobegnu…

   • FORT WORTH

    Ce je bil v tujski legiji, jim lahko pobegne, pa zato niti vedeli ne bodo.
    Nekaj vecjega je zadaj…

 • Luka

  Cakiču so morali šivati danko. Ampak tega ne pise v nobenem mediju.

  • janez zorman

   Potem pa ga je še premalokrat stihnil ! Ali je v priporu zaradi zdravstvenih razlogov ?

  • janez cepec

   koko pa to veš, idijot, a s’ ga ti šivu?

   • Luka

    Povedal mi je nekdo, ki pozna veliko te lgbt “estrade”. O imenih pa seveda ne morem pisat.

 • Duhec

  Vsak normaln hetero moški bi ga štihnu…

  • Snorri Sturluson

   Kot prvo se sploh ne bi gibal v takšnih krogih

   • Duhec

    Tud to je res…

    • janez zorman

     Tudi šmarnica svoje naredi; ne rabiš praška in tiste industrijske rastline !

     • Duhec

      On bi se moral zgovarjat na prekoračen silobran…. sam ni obrambnih ran. To pa pol mora izjavit, da ga je najprej s hrbta direkt v vrat…

     • montyamp

      Gumijasti pravniki , banditi boste toplo vodo izumili na tem primeru .
      Bulmastifi so se že ohladili ???

     • Duhec

      Kr neki…. poskusi še 1x.

     • montyamp

      Nisem p od pravnika , seveda tudi nočem dnarja za mešanje rdeče megle .
      V Sloveniji quazi pravniki naredite škode več kot kobilice na Madagaskarju .
      Daj ne bluzi .
      Ti plačam exkurzijo v germanske dežele , bi rada videla in spoznala prave pravnike namesto stalinove in bavconove glistavosti ???

     • janez zorman

      Kako nima, če je bil raztrgan ?

     • Duhec

      Tič jih nima.

 • janez cepec

  pa kva vam ni jasn, kreteni naumni. tkole j’ blo. fanta sta se najdla, podebatirala, skontala, de sta več al men istega pola, mau popila, pa sta šla, de b se mau fajn imela. pršla sta u sobo, še mau popila, mau pojedla, poj je pa G. Tič čist slučajn na bananin olupk stopu, pa mu je spodrsn in je padu glih na nož, k ga je Ćakić u rok držu. in to 15 krat zapovrstjo. prosto ka pasul

  • Gru

   Haaha ;)

 • Anon 1850

  Dejmo eno anketo, a loh?
  Katero stopnjo izobrazbe mate pa smer (družboslovna/naravoslovna, če je aplikativno; OŠ nima usmeritve).

  • montyamp

   Jebi se , tu tu tu tu ……………………………….

   • Anon 1850

    Zakaj? A te je sram? Pač poveš kok si kej izobražen, da se malo vzorec vidi.

    • Snorri Sturluson

     Kaj ti to pomaga ?Tudi zelo izobraženi so lahko zelo zmešani.Tako pač je

     • Anon 1850

      Drži. Ampak je pa lažje ugotavljat, če povežeš izjavo z izobrazbo nekoga. Lahko pove veliko, lahko nič. Nič pa ne škodi, če veš…

     • Snorri Sturluson

      Če veš he he .No jaz sem mesar

     • kdaj nas povabiš na piknik

     • Snorri Sturluson

      Ampak sem vegetarijanec

     • Sej ni važno. Meso nam lahko vseeno spečeš, za tebe pa bučke, melanzane, paprike, sir……….malo tvoje vegi pa bi tudi nam pasalo poleg meseka…… he, he

     • Snorri Sturluson

      Opa že so stranke tukaj he he

     • MladiLiberalec

      Kiki je zadnjic reku da so mesarji psihopati ki uzivajo v pobijanju. :D
      tud meni je reku da bi bil sposoben pobijat ker sem napisal da sem par kur poklal v lajfu :D

     • Snorri Sturluson

      Ja jaz sem vegetarijanec.Samo zelenjava in sadje

     • MladiLiberalec

      Mesar in vegi?

     • Snorri Sturluson

      Ja točno tako.

     • MladiLiberalec

      :D :D

    • Osti jarej

     ..a si ti gej?

  • janez cepec

   ti, zgleda, de maš tri razrede pomožne šole, pa čist neč več

   • Anon 1850

    Ok, jaz ti povem svojo, ti pa meni svojo?
    Imam VII. st. družboslovne smeri.
    Ne vem no, vsi ste tu tako pametni in razlagate kaj in kako. Me zanima, če to “znanje” ustreza izobrazbi… Mal se mi zdi, da vas je sram… Samo zgražanje in zafrkavanje, nobenga ni v hlačah zadosti, da bi pošteno! povedal?

    • MladiLiberalec

     Jest mam isto stopnjo druzb. izobrazbe kot ti

     • Se ti vidi ja….

     • Anon 1850

      Kok si pa ti kej v šolo hodila?

     • učko

      Ti si itak med tistimi, ki sporo shvata i brzo zaboravlja !!!!

     • MladiLiberalec

      ??

     • Anon 1850

      Hvala za odgovor. Kaj pa ti misliš o “Okrožno sodišče v Ljubljani še vedno ni spisalo obtožnice”…

     • MladiLiberalec

      Big wisdom

     • rrrrr

      Galofak XD

    • učko

     Jest kot dipl.ing.str. nabijem na kurac vse FDV-jevce na enkrat in pol še vsacga posebej. Pa tiste vaše doktorje marksistično komunističnih budalaštin mi ne preveč omenjat, ker mi pade mrak na oči !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Waltter

   Veš Anon, ko človek začne z takimi da bi nekaj nekoga anketiral glede njegove izobrazbe ozr. ga mogoče celo zasmehoval ali poniževal je pa zadnje dno ki ga lahko človek kot oseba doseže. Poglej ti to misliš da je ljudem v veliko veselje da so mehaniki smetarji urejevalci okolice in podobno (verjemi le mali del je zadovoljnih) – ne niso so bili nad sabo realni in so vedeli koliko so zmožni in so se za to določili – in seveda veliko raje bi bili doktorji, delali kje v pisarnah … Pa vendar niso uspeli.
   No potem pa pride nekdo (kot da jim že ni dovolj težko v življenju) pa jih nekaj na suho podjebava veste jaz pa mam VII stopnjo in to ne kar ene fakultete ampak veste celo Družboslovne smeri. Resnično žalostno kajti fakulteta ti bi morala dati samozavest spoštovanje soljudi in okolice, dala pa ti je neko nenaravno hvalisanje.
   Poglej jaz si nobene službe do sedaj nisem iskal z faklulteto pa sem dokončal univerzitetno diplomo za ekonomista, nato imam dokončano tudi univerzitetni program prometa , magistriral pa sem iz telematike prevoznih sredstev in uporabe v informacijskih sistemih. Izobrazbe nikoli ne omenjam ko iščem službo ker jo iščem z znanjem ne z kosom papirja – tega imam obešenega doma na steni zraven raznih certifikatov .. Tak za to ker lepo pašejo na steno.
   Pa tudi tebi svetujem da nehaš ljudi poniževat – fakulteta žal ni vse,,

   • Snorri Sturluson

    Ti si prvi normalen in časten komentator kar sem jih kadarkoli bral.Verjamem da tudi v realnem življenju funkcioniras tako.

   • Anon 1850

    A vidš, tole sm čaku! Hvala ti, težko bi si sam težko spisal potrditev.
    Iz VPRAŠANJA kakšno ima kaj izobrazbo folk tlele, mi očitaš žaljenje ljudi, aja ne, zadnje dno, ki ga lahko kot oseba dosežem…
    Navedba kakšno izobrazbo imam je bila replika in, če še sprašuje, potem sam povem.

    Si pa popolnoma potrdil mojo tezo. Da je najhujši greh na anonimnem forumu povprašat po izobrazbi… ker tisti, ki sprašuje, je očitno dosegel dno (hihi), vsi ostali imajo pa 200 razlogov zakaj so, kar so. Vidš, js sm pa mislu, da so ljudje (vsaj večina in vsaj delno) ponosni na svoj poklic. Vsako delo je častno. Tako da.. odkje tebi, da sem koga podjebaval? Bil nespoštljiv… tole je pa kr na tvojem zelniku zrasl, ja, ja. Razumem, da si zakompleksan, to izhaja iz žolčnega napada in očitkov, koga naj bi žalil. Ampak pliz ljubček: ne to name zgrinjat, jaz sem samo prašal kok si kej izobražen :)

   • Anon 1850

    Res, čis mam neprimern način pogovora, za razliko od prijetnih ljudi tu:
    c/p učko:
    Jest kot dipl.ing.str. nabijem na kurac vse FDV-jevce na enkrat in pol še vsacga posebej. Pa tiste vaše doktorje marksistično komunističnih budalaštin mi ne preveč omenjat, ker mi pade mrak na oči !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Nata

    No, no ?? Saj si ti začel !! S Primcem.

  • učko

   Poglej ti Cmerkotove titulaše, recimo pleničarja Moderendorferja, al pa ministra za gospodarstvo (dipl.kmet), pa glup ko kurac, ti že faca pove. Pa se spomnemo dr.Vide Č.Š., veterinarke, ki ni znala niti osnovnošolske angleščine itd. Največji tepci so titulaši brez dejanskega znanja in živijo na račun davkoplačevalskega denarja, drugače bi pocrkal.

   • Anon 1850

    Uf uf, kakšna žolčna reakcija… Constipated much?

   • Snorri Sturluson

    Ja no če pogledaš sosednjo Avstrijo (razvitost,plače ,penzije..) se res vprašaš kaj je wrong z našim vodstvenim kadrom

 • baldeagle

  SDS’s best 100% FREE gay dating site: “Want to meet single gay men in SDS?”

  100% BREZPLAČNO!

  https://mingle2.com/online-dating/abra/sds/gay-personals

 • totex39

  Pri tem Tiču se je lahko videlo kakšni nasilni in ugabni spolni dvoličneži so lahko “oboževani” umetniki.

  • Johan

   Geji in lezbike zelo napadalni in brutalni !

 • rrrrr

  ,,Dolžnost Ljudske milice ni, da bi zbirala prave dokaze za resnične morilce ( Cakić), resnične razpečevalce droge (Bojevniki), bageriste bančnih lukenj (Kramar), roparje slovenskega morja (Pahor), pralce terorističnega denarja v NLB (Pahor, Križanič, Kresal, Golobič, Erjavc), temveč da ustvarja in izumlja dokaze proti morilcem (dr. Novič), ki jih preudarno izbere ljudska oblast.” je za STA povedal njen komisar DarkoMajhenič.

  Ob tem pa je še dodal:,, Velik uspeh narodne zaščite in vseljudskega odpora naših miličnikov je bilo tudi prijetje novinarke Demokracije, Petre Janša, ki si je brezobzirno dovolila biti napadena od domoljuba okupatorske države, ki je več ni. Na sestanku s CK, sodnico, tožilko, sodnimi izvedenci ter mediji smo se dogovorili, da oškodovanko najstrožje obsodimo “

  • Nata

   + + + + + + + +

  • FORT WORTH

   Pa je bil napadec res cefur ???

   • rrrrr

    Jap. Čeprav to ni bistveno..

  • rubec

   Hehe

 • Valter BraniSlav

  Javnos je izkljucena da se zasciti privatno zivljenje Alesa Primca, ki naj bi tudi bil zraven… ha ha…

 • Osti jarej

  ..zakaj taka dvoličnost?mediji so dobesedno linčali ravnatelja in učiteljico,ki sta sexala v njegovi pisarni in človeka spravili v samomor(seveda vso krivdo (mediji) zvalijo na narod,ki se odzove),ne sme(mo) pa vedeti,kaj je ozadje zgodbe g.t.,ki ga je neki nadebudni žogobrc štihnil nekolikonajstkrat..pa bojda je član tujske legije,pa tako butast,da spregleda,da mu je “msje” podtaknil drogo za posilstvo v pijačo…ajde,ajde….

 • Nata

  Naši mojstri sodstva !!
  Zadeve, ki levakom pašejo, da se veliko govori in piše po medijih. . . . . .večejo v nedogled.
  Tule se pa nič ne sme pisati, pa vseeno vlečejo. . . . . .da bi ljudje čimveč pozabili.

 • Hribouc

  Če bi bil jaz tič , pa nisem, tud nočem biti, bi bilo že vse pospravljeno za mano in vsi bi že pozabili kaj se je sploh zgodilo.
  Če pa se zašmelca enemu tičku, pravzaprav se je zaštekalo kar dvema, je pa enigma za miličarje in kadije in za sudije tako velika, da mencajo, živčano ovinkarijo, čaklajo ukazov in nadaljnih navodil, tako, da bodo naštrikali en šmorn, da bo za vso ELITO slovenistanske gubernije prav.

 • resnicaboli

  Če ma Cakić stranke ki so na visokih položajih bo kazen zelo zelo mila zapomnite si to.

  • Osti jarej

   ..no,to!…cakićeve stranke iz visokih krogov?…to je zdaj vprašanje….ampak zakaj je človeka pol zaštihal?,če bi mu jih ene par lahko na gobec naložil?!…mu ni hotel plačat usluge?….aaaa…zato ne ubijaš…ali pač?!?

 • montyamp

  PATRIO SO HANZIJI TRAJBALI VSAK DAN .
  Ko so na vrsti njihovi , potem pa tišina je bila .

  • FORT WORTH

   Vsak jebeni dan 10 let !

 • montyamp

  ANKETA
  Katero pravo je boljše , BANDITSKO ALI ŠERIATARSKO ???

  • Stane

   Domosransko!

 • milanček

  Tič je bil buzerant, to se pravi , bolnik in namesto, da bi se zdravil je v svojem napuhu, bil je dober igralec, mislil, da lahko dela kar hoče oz da mu pripada, kar si zaželi! Končal je v svojem bolanem življenju, morilec, ki pa se je branil oz maščeval za tičevo posilstvo, pa bo celo življenje revež!

  • Osti jarej

   ..zdravi se lahko pijanec,odvisnik od česarkoli,nasilni tepec….homoseksualec se, človek rodi…

 • Ampak meni je še vedno to nerazumljivo:
  Glede na to, da obtožnica še ni spisana in, da bo obravnava najbrž potekala šele jeseni in to za zaprtimi vrati, bo pa sodišče izdalo
  SODBO V IMENU LJUDSTVA.
  Le kako, če pa ljudstvo o tem ne sme biti nič obveščeno ?????

  Tukaj ni logike pa tudi strokovno najbrž ne zdrži.

  • Osti jarej

   ..sodba v imenu ljudstva:zgolj zvračanje odgovornosti na narod…zato pa ne odgovarjajo za nobeno napako

 • FORT WORTH

  Baje so zenske najbolj zadovoljene,
  ko imajo jaguarja v garazi,
  Lisjaka okol vratu,
  Krokodila na nogah in
  osla, de jim vse to placa…he he he.
  Pol se pa cudijo, de jim revez pobegne z drugim oslom k od njih nic noce… he he he

  • Duhec

   Lol…. in zato moški raj postanete pedri a ne?!

   • FORT WORTH

    A ves koko pravijo :
    Zensko spolov. je sam za hetero…
    Mosko spolov. je pa cist za vse.
    Hehehe

    • Duhec

     Res je…. sam men je to mim. Čudi me, da lohk, da jih to rajca…

     • FORT WORTH

      Ja no, ce so pa bsx.
      Baje so najsrecnejsi ljudje na svetu, ker lahko z obema spoloma…

     • Duhec

      A bi bil z biseksualko???

     • FORT WORTH

      Verjetno bi, sam vedu nebi, ker se tako globoko partnerju pac ne odprete…
      Razen, ce se ustrezno pripravi teren…

     • Duhec

      Če bi ti povedla…. jst sm zadnjič za eno žensko rekla, da je lepa. Mi je moj kr odbrusu, da mam mal biseksualnih nagnjenj… kr neki.

     • Osti jarej

      …men se zdi neskončno in brezčasno lepa merlinka…pa tudi pamela..pa me ženske v tem(spolnem) smislu sploh ne zanimajo….mislim,da samo samozavestna bejba lahko iskreno pohvali lepoto neke druge bejbe…jaz s tem nimam problema..če je punca lepa ,to iskreno povem…moja hči je,recimo,zelo lepa

     • Duhec

      Ja sej…. men sploh ni jasn kaj je s tem narobe.

     • FORT WORTH

      Glede na to, da vecne zvestobe nima smisla pricakovati od nobenega partnerja bi ji bil hvalezen, ce bi priznala.

     • Duhec

      Ko si starejši, si lohk… mlajši pa velik težje.

     • Osti jarej

      …verjetno bi,sam vedu ne bi…kakšni butasti izgovori….

     • Osti jarej

      ..bil bi celo z lezbijko…to,pravijo,je sanjska želja vsakega pravega ..keh,keh …dedca…in tega niti pod razno ne skrivajo..aja,še raje bi dve

     • Duhec

      Ne priznajo in pika…

     • MladiLiberalec

      Hm ce mene vprasas bi bil ce mi pripelje v postlo se kako sexy lepoticko obcasno

     • Osti jarej

      ..predvsem elita je sprevržena do skrajnih meja in krepko čez…..menda majkel ni edini /a prva dama ?!?

      poglej tole
      http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/07/19/najnoviji-skandal-uzdrmao-vatikan-u-zboru-brata-benedikta-xvi-silovano-cak-67-djecaka-stavili-su-me-u-tajnu-grupu-ja-i-nasta

  • MladiLiberalec

   Ce bi rad bolj submisivno zensko ti priporocam latino girls. Moski jih zelo pohvalijo

   • FORT WORTH

    Ne , ne,ne in ne.
    Bolj k je butasta slabs je sex…
    Jbš ti to. Kdo bo pa kosiu skuhu ?
    A jest ?!

 • Osti jarej

  Anon 1850 je pa kar poniknil…ali pa si je nadel drug plašč?

  • Anon 1850

   Šou na kosilo… nazaj.

 • Duhec

  Seks je zdrav…. za Tiča je bil pa dobesedno ubijalski, usoden.

  • Osti jarej

   ..jah,kakor vzameš…..če je tantričen,ja…sicer so čustva,ki se “zbudijo” ob tem,hrana za lizarde

   • Duhec

    Za dober seks morš met partnerja, ki ga ljubiš in čas. Vsaj jst… vse ostalo je potreba, pohota.

    • MladiLiberalec

     Je res. Sam pri zenskah je prav lepa cednost ko so pohotne :D
     Jest svojo zmeri pripravljam da je cim bolj

     • Duhec

      Ja…. mal starejše so bolj. Tko od 30 oz mal čez. Noro…

    • Snorri Sturluson

     Jaz sem bil enkrat z stensko uro v postelji.Je to kaj narobe?

 • Še pomnite tovariši

  Jebali vas geyi. Tole si raje poglejte (ta normalni), ostali pa še naprej komentirajte tukaj.

  http://www.zurnal24.si/sport/pomurska-hokejistka-privablja-stevilne-poglede-294110

  • Osti jarej

   ..ja,najraje riti gledaš :-)

  • Zaskrbljen

   To je pa res lepa rita.

  • Johan

   Ča se pizdiš peder

  • MladiLiberalec

   Ta je kr huda kaca ja :P

  • šmentanamuha

   In kaj si nam hotel sporočiti?

  • Janez

   PROTI-KOMUNISTIČNE PESMI SVETA !
   Iz ZDA, IZ POLJSKE ITD.

   ŠALA – “PROTIKOMUNISTI SVETA – ZDRUŽITE SE” Ja? Čas bi bil. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   PESMI – “PROTIKOMUNISTI SVETA”

   https://www.google.si/search?q=anti+communist+songs&oq=anti+communist+songs&aqs=chrome..69i57j0l3.17149j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Janez

  TE LGBTJE
  – ISISOVCI MEČEJO DOL Z MINARETOV !
  V Indoneziji jih javno pretepajo itd
  In ?
  LGBTJI V R. SLO ?
  Pri nas pa? MASKE SO PADLE – TUDI Z LGBTJEV. Beda so.
  In?
  OSRAMOTILI SO SE – ” PODPORNIKI” – ” NE-DOBRIH ” LGBTJEV !
  Osmešili so se . Izpadli nevedneži.
  PODPORNIKI – ZL DR. VATOVEC, SD HAN, SD KOPAČ-MRAK ITD. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ENII STARŠI NIMAJO SREČE S SVOJIMI OTROOKI.
  LGBTJI — SO – ŽALOST – NJIH RODITELJEV

  • janez cepec

   tvoji tastari tud niso mel sreče s tabo. poleg tega, de si prfuknen do amena, zdej zgleda, de si tud mau pedra, k jih tok rad omenjaš, ka-li?

   • Janez

    Ne !
    SAMO ZOPRNI SO MI.
    PA NI MI PRAV, DA ZL “BEDE” DR. VATOVEC ITD.
    NISO PLAČALI
    REFERENDUMA IZ SVOJEGA ŽEPA.
    Tudi tebi naj odtegnejo. Vsaj – tisoč evrov. L.r. J. KOMENDA

   • Viktorh

    Tik – tak, še 45 dni, pa…

 • Johan

  Za posiljevalca Tiča bo poseben režim

 • Anja Kovacic

  TA TOPLE V TABORISCA IN BO SVET CISTEJSI!

  • MladiLiberalec

   Odpiras spet Dachau?

 • janez zorman

  Ne tič ne miš.

  • Duhec

   Zdej res…

 • von Rhein

  Zgodilo se je. En del slovenske črne kronike,ki je že davno postala nezanimiva.

 • šmentanamuha

  Karkoli že bodo spesnili na tem sodnem procesu, je tale Tič zadal hud udarec ljubljanski dekadentni eliti. Seveda bomo z zanimanjem spremljali skrivnostni proces za zaprtimi vrati, razen von Rhein, njega to ne zanima več…ostale nas pa seveda zelo zanima.

 • Janez

  PROTI-KOMUNISTIČNE PESMI SVETA !
  Iz ZDA, IZ POLJSKE ITD. NAJ KDO DODA ŠE SLOVENSKE ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  PROTIKOMUNISTI SVETA – PESMI

  https://www.google.si/search?q=anti+communist+songs&oq=anti+communist+songs&aqs=chrome..69i57j0l3.17149j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • MladiLiberalec

   Lulu Belle and Scotty sta mi najboljsa. :D

  • Duhec

   Tema je seks med homoseksualci…. drži se je, napiši svoje izkušnje. Jap…

 • Duhec

  Tič je obran… Nova, bo treba neki novega.

  • Stane

   Pride zopet Kučan na vrsto. Za njim Huda jama, pa paktiranje nacistov in komunistov in nato zopet Kučan, Huda jama….
   Kolo naokolo!

 • Anon 1850

  Ura je že tri, pa sodišče še vedno ni spisalo obtožnice. Mwuhahahhaha.
  Za jutri novica: BDP padel za 4%, Sklad kmetijskih zemljišč smo povprašali, ali bo zato odstopil njihov direktor. nova24tv standard novinarstva :D V službi resnice. hahahahahahha

  • Duhec

   Na Novi je čist dost, če prebereš naslov…. jst se tega držim.

   • Anon 1850

    Ja, za “poznavalce” zadostuje. Ampak tudi ne vem, zakaj bi se moral cel naslov članka napisat. Lahko je naslov samo H, pa bodo informirani bralci sami dopolnili : udiši komunistični, spet povzročili vročinski val… Zakaj rabat energija, če pa je vse jasno :)

    • Duhec

     Edini novinar na Novi je Petek. Pa še njegove kolumne so kr neki. Baje je mel poškodbo glave.

     • tohuvabohu

      Po tvojih komentarjih sodeč si tudi ti na glavo padla.

     • Duhec

      Lol…. ni moje delo, da bi vam bli moji posti všeč. A veš osliček???

     • Anon 1850

      Petek je mal “v slabo družbo zašel”. Sej je bil kul in verjamem, da je še, če ne bi bil v strahu, da ga še enkrat, tokrat, če kaj ne zakrije, ne razkrije.
      Meni je najboljša Marjanca Schreickirchen… tok k se pa to nasmejiš. Skladnja, slovnica, pa predvsem: intelektualni domet! No ja, njene slikce z La Toyo in ostalimi krepostnimi damami je priceless.

     • Duhec

      Marjanca je pomanjšana, ponesrečena barbika

     • Anon 1850

      Men se zdi zelo navdahnjena. Ampak ni mi jasn zakaj se novovci je poslužujejo, ker ona mi pa res ne zdi, da je Na strani resnice. Ona je bl na strani Žute štampe… Podobno kot ne daš Murkotu pet Zdravljice na državni proslavi. No, ja… čeb biu prava stranka…

     • tohuvabohu

      Ja, saj vem. Tvoje delo je sranje na javnem mestu. Treba je priznati, da ti dobro uspeva …

     • Duhec

      Hvala…. prebavnih motenj res nimam.

     • Oh, Duhec dal no daj…….. in zdaj, kaj…………je po tvoje…..

 • Snorri Sturluson

  Judge me when you are perfect.

 • Anja Kovacic

  TOPLI! TPOLI! TOPLI! TOPLI!!!! JE TREBA ZACET CISTIOLNO AKCIJO V SLOVENIJI!!! SDS ! SDS ! SDS ! JANSA FOREVER!

  • Si si že nabavila metlo ?
   Ampak običajno je tako, da je treba najprej začet pri sebi.
   lp

  • Najplemenitejši

   Kar se tiče toplih, boste morali najprej počistiti v SDS, ker jih je tam polno! Kar bo ostalo od stranke, jo pa očistite še bivših komunistov.

  • Primoz Papez

   Topli.topli. toplejši=Janša in sds…

  • učko

   Ti pa si pička provokatorska levuharska !!!!

   • Duhec

    Tko se z ženskami ne pogovarja….

    • učko

     Ta sploh ni ženska, ta je TROL !!!! Tolk občutka pa ja mam !!! Jest tut u temi vem, s kom mam opravka !!!!

     • Anon 1850

      Wink wink. On tut u temi ve, s kom ima opravka… Tičoznalec?

 • učko

  Pa še dobr’, da mamo tole NOVO24 !!! Kwa bi nekateri brez nje, še posebej tisti, ki jo najbolj omalovažujejo hehhehehe

  • Duhec

   Sej jih lohk hvališ… pa tko btw, ker zgleda maš veze na Novi, naj se vsaj podpišejo pod članki al pa niti to ne. Te začetnice so res smešne… pa ful kombinacij jih je. Na Novi jih tolk ni.

  • domovina mili dom

   Vsaj nekaj na novo zvedo. Seveda je boleče. Bodo dobili občutek, kaj je zamolčano pri njihovih medijih.

   • Anon 1850

    Sej, če hočeš kej novga zvedet, kej res cenzuriranga: google chem trails. Tisti tut vejo, da jim resnico skrivajo. Pa na podobnem nivoju so k uredništvo Nove. Vrjetno tut na istih “substancah”.

  • Stane

   Saj je nimate. Tudi Reporterja je ljubljeni vodja zapravil! Vas imajo sedaj Madžari! Desnica ne more brez vdinjanja tujcem!

   • učko

    Tolk kot ste levuharji navlekli sem enih tujcev in izgnali poštenih Slovencev v tujino, že meji na genocid nad Slovenci. Ljubljana je totalno čefurska in to sam zato, ker se tam dogaja etnično čiščenje Slovencev !!!!

 • Še pomnite tovariši

  Kako bi prevedli; “Gorenak in Vasle na kavici?” v srbo-hrvaščino? “JEBO LUD ZBUNJENOG!”

  • tramal

   Ma si duhovit kot kobal.Ni čudno da vam komunajzerji plačujejo da pišete bedarije potem se pa sami seb smejite in čestitate kaki bedaki ste.

 • Duhec

  Kako je pa kaj z gledanostjo Nove, teh odmevnih oddaj, ki ste jih napovedovali???

  • Anon 1850

   Jah treba priznat: Nova je mela edina soočenje predsednika vlade s prvakom opozicije. Druge tv to niso mele…

   • Duhec

    Aja…. nism vedla. Ne gledam…

 • domovina mili dom

  Isti scenariji molčanja in režij, kot pri pasji aferi, Noviču. Če bi bili udeleženi desničarji bi bil huronski vik in krik. Zato je logično, da se je smetana pokvarila pri levakih.

 • Primosio

  A je Igor že na Dobu? #samvprasam

  • Duhec

   Ne…. verjetn čaka na renovacijo kuhne.

  • rubec

   LDS fakini ne grejo v zapor. sampovem.

  • samsara

   Če bo enkrat Igor tam, bo gorelo pod nožicama tudi küčanu.

  • Kosobrin

   Nikoli ne bo! Je nalašč tako dolgo čakal s prošnjo za odložitev, ker je vedel, da bodo kmalu sodne počitnice in da njegova prošnja v tem času še ne bo rešena. Ta čas se bo lahko še pridno namakal v morju in igral košarko!

 • PRIČEVALCI

  rubec • 6 minut nazaj
  “Jaz sem nisem oglašal ker sem na fotografije večkrat masturbiral.”

  • Duhec

   Kako sploh zgleda, ko se 80letni starec matra z masturbiranjem???

   • PRIČEVALCI

    Kot da bi vžigalice pod vodo pržigu …

  • tramal

   Ko berem te vaše komunajzerske zmazke me še malo ne čudi da nas imajo v svetu za najbolj zabit in nekolturen narod.

   • šmentanamuha

    Tale komunajzar je en ornk psiho.

 • Artur

  Ma zakaj bi koga od nas normalnih moralo zanimati kaj policija skriva v zvezi katerimkoli pokojnim pedrom presneto , nad glavo nam Nato zločinska banda z žegnom naših narodnih polit izdajalcev danes že cel dan strupeno svinja , narod je vse bolj bolehen, ozračje pri nas pa verjetno tudi drugod vse bolj smrdi po aluminiju vse bolj nas zaprašujejo kot ščurke a vi o -Mesec dni po uboju Gašperja Tiča: Kaj nam skriva policija? Obtožnice proti Cakiću ni, preiskava še poteka, sojenja ne bo pred jesenjo!?????!!!!!! Ma mene boki ku..c kaj se dogaja na policiji v zvezi s to afero opozorite kdaj javnost tudi kdaj na to perečo problematiko , če vam je sploh kdaj bilo kaj do narodovega blagora .
  Posnetek nad našim območjem danes ob 17.30 .
  http://shrani.najdi.si/?3Q/M7/3NsQ8hRT/sam0106.jpg

 • samsara

  Najbrž varujejo ‘nacionalni interes’.
  Küćo press

 • Stane

  O Domspatznu pa nič?! Tematika je identična.

 • DOMOBRANEC & GAY

  Vi bi malo spolitizirali tole, a ne? Malditos necrófilos…

  • učko

   Ritobranec, ti bi nekaj rad, pa ne veš točno kaj te srbi. Sej te razumemo, no !!!

   • dr Janez Sveti

    Ti si pa zmeden in ne veš kaj te srbi, zato se praskaš tudi tam kjer te ne srbi.
    DR Janez Sveti Srab

 • Goran Hvala

  Ne vem kaj vam skriva policija….sploh pa kaj to vas briga sej za vas je bil itak izrojeni levaski gey…al se spet motim?

  • Kosobrin

   Pa kaj se čudite? To je Nova 24, iščejo senzacije, če jih ni, se jih pa naredi!

  • šmentanamuha

   Valjda je pomembno kakšne vrste kulturniki nam prodajajo kulturo. Tebe seveda new zanima, ampak vseeno bereš in komentiraš. Navadno sprenevedanje.

   • Goran Hvala

    Ne jaz se sam nesprenevedam glede tega kaj kdo je…zarad mene je lahko kar kol…za vas more bit pa po vasih karakteristikah drugace pa se ploskate ko nekdo koga zakolje…sami demokrati…

    • šmentanamuha

     Hm, ne spomnim se, da bi tu kdo ploskal, vsi smo bili sprva šokirani, kmalu pa smo si začeli postavljati vprašanja…ampak tebe itak to ne zanima, sam rad prebiraš naše komentarje, da se lahko “zgražaš” in sam sebe slepiš, da si boljši…mejdun, no.

     • Goran Hvala

      Sej nism reku da sem boljsi…od kje to…vsak ima svoje napake…sam jaz ne tulim cez vse kaj so vsi drek pa vsi za pred steno ce nekdo glih mal po svoje skace…ne govorim o politiki pac pa nasplosno o vsem…sej je vsak drugi komtar sam groznje in zaljenje…pac tega ne mors zanikat ce to opazi se vsak moj bivsi sosed sdsovc in se strinja s tem da se tukaj sam napihuje in fantazira…in to mi recejo modeli ki so ze od samga zacetka volilci sds…in ga v nasprotno noben ne preprica…pol se nekdo kot jaz ki mu je sicer vseeno kdo bo tist ki me bo legalno kradu se vprasa kaj je potem to zaen medij…men se zdi da je to nabijanje iz obupa…ker ze druzga vec ne preostane…

   • Goran Hvala

    Drgac pa berem in komentiram predvsem komentarje…zame ce je uredu clovek je uredu clovek..kaj nekomu pase njegova stvar…sam vi se radi vtikate pa v vsakogar ki ni istega misljenja kot vi in ne ppcne istih stvari kot vi in to nanisti nacin….za piko na i pa dodaste da so drugi ovce…sej ne ves ab se jokal al smejal…;-)…oziroma jokal od smeha…;-)

 • MEFISTO

  Zakaj se ne sme poročati in vedeti o okoliščinah konca rdečega umetnlka.

  Ministrica za delo, družino in socialne zadeve nas je vendar učila, da so buzeranti naša prihodnost, zdaj pa naenkrat ne smemo vedeti niti tega, da je bil spoštovani umetnik žrtev svoje spolne sle.

  Moje sožalje Duhcu, Tunneku, Slovencu, MlademuLiberalcu, Krtači 17, Pričevalcem, Še pomnite tovariši, Hunu, in drugim iz tega gnezda s pocni nsavetom, naj se ne lotevajo slovenskih korenin z normalno spolno usmerjenestjo.

  • dr Janez Sveti

   In kaj ima sedaj z umorom spolna usmerjenost??? Umor je umor in nima veze vzrok. Enostavno..ljudi se ne sme pobijat. Razen, ko država dovoli in takrat dobiš za to še penzijo.
   DR janez Sveti KNOJ

 • dr Janez Sveti

  Neumnost. Kaj vas briga zakaj ga je zaklal? Fant je morilec in kot takšen naj bo v zaporu do sojenja in po sojenju naj odsluži kazen!
  Vi se pa nehate brigat za vsak fuk v vasi!
  DR Janez Sveti genij

  • FORT WORTH

   Evo, genijalni zmedenec se je zbudil.
   To, kar si ti napisal, ne more napisati noben drugi razen levak.
   Popolnoma brez socutja do mrtvega.
   Si ti sploh normalen ali si prismuklen ??!!

   • dr Janez Sveti

    Preberi še enkrat, saj vem, da ne boš dojel, ampak, dam ti priložnost. Nisi dojel? Jbg. Butl je butl. Butli ga lajkajo.
    DR Janez Sveti genij

    • FORT WORTH

     Vsi so butli, edin ti levak si pametn.
     Ej genijalec, si ti ze slisal za star ljudski pregovor :
     Lastna hvala – cena mala ?!
     Ponovi 100x.
     Tako, zdaj imas delo za ene tri dni. Hehehe

     • dr Janez Sveti

      Jaz se ne hvalim. Od kje ti to. Jaz sem genij in to je dejstvo , ne samohvala. Aha, ponovno ne razumeš. Joj, kako naj ti karkoli razložim, če si kot ameba. Kako si me pa odkril da sem levak? Redko kdo je videl kako vihtim sekiro. Naj te potolažim, da pišem z desno. Sem obojeročen.
      DR Janez Sveti Učitelj za telebane

  • McBobo

   Kaj si ljubosumen, ker vsi fukajo na vasi razen tebe?

   • dr Janez Sveti

    V moji vcasi so vsi pošteni. Smo zmenjeni, da lahko vsak vsakega. Za vse je dovolj. Pri vas ni tako, zato se pa ubijate iz ljubosumja.
    DR Janez Sveti Swinger selo

  • šmentanamuha

   Ne bo šlo. Zločinec in motiv se morata na koncu vsake (dobre) kriminalke vedno razkrinkati. In tale kriminalka ni kr tko. Tko je to v živleju. Ne sprenevedaj se.

   • dr Janez Sveti

    Vi ste ene vaške obrekljivke.
    DR janez Sveti Rekla-kazala

    • šmentanamuha

     Ja smo in se ne sprenevedamo. Res bi radi vedli, kaj za vraga se gre en pomemben nagrajeni kulturnik z enim čapcem, ki preprodaja drogo, da ga ta na konc po celodnevni in celonočni zabavi preštiha ko ikebano. Kaj počne en “najboljši ati na svetu” z enim luzerjem ob petih zjutraj v svoji sobi in faše 30 cm pod rebra. Navsezadnje je ta kulturnik dobro živel na NAŠ račun. Torej smo tudi njegovo drogo MI plačevali. Zakaj me po tvoje ne smel zanimati razlog, zakaj ga je zaštihu en čapac, ki ga je sam povabil v svoj dom ob precej neprimerni uri za obiske.
     Dr. Muha Vseznalka.

     • dr Janez Sveti

      Brigaj se zase in boš lepše živel.
      DR Janez Sveti Egoist

 • Krtača 17

  Kolkr vidm ste desni dvakrat narobe zvezan….

 • MiChO

  A boste kaj lažje spali, če se potrdi, da je bil biseksualec?
  Mislim, kere budale…

 • Janez

  NO !
  SAJ EKSCESNOST SAMIH OSEB IN DEJANJ LGBTJEV – JE ZDAJ – VSEM –
  O Č I T N A !
  Veliko bolj očitna !
  Ob vsiljevanju S STRANI ZL “KARDELJ” dr. VATOVCA !
  V ČASU VSILJEVANJA “VSEIZENAČUJOČEGA ” DRUŽINSKEGA ZAKONA
  SO
  BILI L G B T J I – nam vsem predstavljani kot

  – POVSEM NORMALNI, TAKI KOT VSI,
  – KOT ČISTO NEPROBLEMATIČNI – LE MALO DRUGAČNI ITD.
  – CELO VZGOJNO NAJ BI BILI ČISTO POPOLNOMA NEPROBLEMATIČNI, itd.
  Zdaj!
  Po
  Tem dogodku – je podoba LGBTJEV – VELIKO BOLJ REALNA.
  POČASNOST,
  SELEKTIVNOST URADNEGA INFORMIRANJA – PA POZNANO? Problematična. L.r. Janez KOMENDA

 • Rožle

  Bavči tudi ne bo pred jesenjo na hladnem …

  • Rdeče zvezdaš Zoran

   Ne vem, če boš ta film gledal.

  • Goran Hvala

   Bavci bo basket spilal pa zabsrce se drzal in stokal…:-)

   • Aton

    Brez skrbi, dolga roka Zokija ga bo dosegla!

 • ostrovrhar

  Z ene strani (levi) LGBT lobi, z druge pa (leva) politika. Zoki in Brglez sta bila na otvoritvi ”Čamca”*. Sta trakec prerezala. Mladi zmaji (ljubljanski čefurji) so Zokijevi rjavosrajčniki. Sturmabteilung (SA). Zoprna zadeva za levake, ni kaj. Dvakrat zoprna. :)))

  * čamac na slovenačkom znači čoln

  • Megatron Arrows

   Čamac je zato ker je namenjen Neslovencem. Slovenci lahko konkuriramo na razpisih MOL pa ne dobimo nič.

 • antimur

  Kjerkoli se zgodi kaj groznega, odvratnega in navzgravžnega, so prisotni kučanisti. Pa naj bo to afera Baričevič, ali pa umor Tiča, s to razliko, da v tem primeru Görkeševa ni pobrisala v neznano kot Kresalka. Je pa tudi res, da za Görköševo nikdar nihče ne ve, kje je.

 • milanček

  kolk buzerantov jih je še za …….

 • Aton

  Tič je zločinec. Dokaz je ravnanje sodstva.

 • šmentanamuha

  Pa še to: znabit, da mali čapac ne bo dočakal konca sojenja. Če bodo hoteli zakrit sledi in resnico o dogodku, je to edini način, samo zaprta vrata ne bodo dovolj.

 • Zgornji

  … počitnicepikakom so napadle sodnijo … :-P