Migrant pri nezakonitem prečkanju meje fizično napadel slovensko policistko, a zanima ga le, ali mu je Slovenija odobrila prošnjo za azil

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Pogumna policistka je dohitela nasilnega migranta, a jo je ta odrinil, da je padla in morala poiskati celo zdravniško pomoč. On pa je po prijetju nemudoma zaprosil za azil. 

Policisti so 21. decembra 2017 nadzirali mejo v vasi Rosalnice pri Metliki, ko je v države Evropske unije ilegalno vstopalo vse več migrantov preko Bele krajine. Med temi ilegalnimi migranti je bil tudi 24-letni Ahmed Khalil iz Sirije, ki je svojo domovino zapustil, vsaj tako je zatrjeval, zaradi vojne.

Spletni portal Viralko.si poroča, da so beg skupine ilegalnih migrantov opazili naši možje v modrem, ki so opozorili na njihovo ilegalno početje, vendar pa se Khalil ni ustavil, dokler ga ni dohitela pogumna policistka Policijske postaje Metlika. Po poročanju portala naj bi ga zgrabila za ramena, a se je nasilni migrant obrnil, jo prijel in močno odrinil, da je policistka, ki je opravljala svoje delo, padla in se poškodovala, tako da je morala celo poiskati zdravniško pomoč.

Policisti so nato nasilnega migranta prijeli, ga ovadili kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja uradni osebi in ga priprli. Državni tožilec je nato predlagal štiri mesece zaporne kazni, vendar pa je bil v priporu, ko je bil razpisan datum sojenja, že tri mesece in šest dni, tako da mu je do konca prestajanja kazni ostalo le še nekaj dni.

Za “nagrado” pa še odobren azil?!
Vendar pa se nezakoniti migrant očitno ni preveč obremenjeval s storjenim kaznivim dejanjem, zaradi česar je štiri mesece preživel za rešetkami na račun slovenskih davkoplačevalcev, temveč ga je zanimalo le eno – ali je njegova prošnja za azil, ki jo je vložil takoj po prijetju, odobrena, saj si želi ostati v Sloveniji. Namesto, da bi ga zaradi grobega obračuna s policistko, ki je le opravljala svoje delo, nemudoma izgnali iz države, bo sedaj za nagrado očitno dobil še azil. Omenjeni portal se še sprašuje, kaj bi bilo, če bi bila situacija obratna: “Le kaj bi se zgodilo, če bi Slovenec v Siriji fizično napadel uradno osebo, policista?”

Tožilec padel na leporečenje ilegalnega migranta?
O tem pa so poročale tudi Slovenske novice, ki so prišle do podatka, da se je incident zgodil omenjenega dne ob 7. uri zjutraj. Kazen je predlagal tožilec Srečko Hočevar, ki je očitno padel na leporečenje nezakonitega migranta, da želi v Sloveniji živeti v miru in si morebiti celo ustvariti družino. Za več informacij v zvezi s tem incidentom smo se obrnili na PU Novo mesto. Njihova pojasnila bomo objavili, ko jih bomo prejeli.

J. G.

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev, pac…

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Seveda bo dobil azil saj gre za novega volilca levice.

  • zoro

   ali pa je brico specializiran za podganje iztrebke in takšne slovenija potrebuje

 • Vrhovni sodnik

  Za kwa ima pištolo za pasom, samo metek v čelo, kakšen azil.

 • antimur

  To, da si takšen gnoj želi v Sloveniji ustvariti družino, bi moral biti še dodaten vzrok za takojšen izgon, mimogrede pa še enih par krepkih čez hrbet.

 • zoro

  verjetno mu je želela dati pihati – no, jaz bi ga na licu mesta – samoobrambno ubil

 • zoro

  a smo mi še država, ali smo samo še en kup migrantskega dreka – azil ja – zato pravim, vse podganje iztrebke skuriti in to takoj – kje so sedaj tiste peči v katerih ogenj vedno gori? vsaj isposodili bi si jih lahko, saj so jih že švabi imeli oz. še imajo ohranjene

 • VERRZIFIKATOR

  Ahmed Khalil Ibn Al Olympic

  ZASLUŽEN ŠPORTNIK

  V Beli krajini se je zgodilo,
  vpričo policije igre športne,
  vse z orožjem, torej res eskortne,
  večkrat se čez mejo je skočilo.

  Mejo je preskočil malomarno,
  saj potreboval sploh ni odriva,
  slika vse podrobnosti razkriva,
  skočil čez je prav spektakularno.

  V teku vse ovire fant premagal,
  je odrinil športno še sodnico,
  proge sam pretekel polovico,
  v boju za azil ne bo omagal.

  Prošnja se njegova obravnava,
  sirski državljan je, v nogah uren,
  po nasilnosti nadvse oduren,
  bo kapaciteta čisto prava.

  To sklenila zdaj je komisija,
  tudi če se ni prav fer obnašal,
  po dosežkih mnoge je prekašal,
  še dodala naglo policija.

  Se prizna, da športnik je zaslužen,
  da ni le kak zavaljeni brivec,
  ta za nove bo rekorde »krivec«,
  novim državljanom bo pridružen.

  • Matt_von_Glanz

   Priporočam ti, da začneš pisati sonete, ne le neke trohejske 4-vrstičnice.

 • dež

  Čimprej izgnati, migranta in obe pokveki, tožilsko in sodniško.

 • AlojzZ

  No, podobni dogodki so bili po vsem zahodnem svetu. “New Order” se je pač odločil izkoreniniti belega človeka in to se tudi dogaja. Pred leti, ko smo samo nekateri pisali o tem, so se nam smejali in nas imeli za teoretike zarote. Upam, da so sedaj zadeve veliko bolj jasne.

  Torej! Na bližajočih se volitvah voliti stranko, ki ne želi Slovenijo podariti ilegalnim prebežnikom meje. Katera je že to?

  • Krtača 20

   To je tista ki bremza razvoj Slovenije, poklanja zemljo farjem, razprodaja imetje tujcem, si sposoja pri balkanski mafiji in na sploh vnaša razkol med Slovence. Tisto bi ti rad volil? Izvoli….

   • WatsonForus

    Krtača , dam si jih pel ene 10 komadov , da ti malo prepucajo kanale!

   • FUCK COMMUNISM

    Bremza razvoj Slovenije kako?!? A da se ne strinja s tem, da je 29km x 29 mio = 1,3 mrd?!? Ce si ti tok zabit, da ti je ta izracun OK, pol pa bod. Levuharska mafija vodi drzavo, to ti je tut OK?!? Razprodaja imetje tujcem?!? Od 27 let ste rdecuhi na oblasti 22 let in niste nobenega imetja prodal tujcem?!? A imas amnezijo?!?!? Razkol vnasa med Slovence?!? Pod rdeco pleskavico na Kongresnem trgu zdruzuje Slovence, a ne?!? Preklet degen zabit!!!!

   • alojz

    V vladavini kjer ni razkola in bodo vsi enotni v tem, da je treba vsakega drugače mislečega pospravit smo že bili. Zdaj gremo naprej.

   • plavi-mil

    Krtača, daj pokrtači svoje zblojene možgane.

 • von Rhein

  Nikjer ne zasledim podatka koliko je zavrnjenih prošenj in konkretnih izgonov iz Slovenije. Znano mi je,da celo šiptarjem,ki smo pomagali zaživeti v lastni državi in blagostanju, odobravajo pravico do zaščite.Oni potem svobodno hlačajo (ja …hlačajo,dimije so zame hlače posebne sorte) po Sloveniji,dokler jim sorodnik iz West Europa ne pošlje obvestila,da je za prihod vse urejeno.

  • twintop1

   Sem že enkrat napisal,da naj 24tv na uvodni strani ustvari posebno okence,kjer bo števec migrantov; Koliko jih je trenutno v azilu,nameščenih v stanovanjih,koliko jih je odšlo naprej,koliko jih prešlo mejo in koliko se jih zadržuje v parlamentu,ter njihovo poreklo.Kolikor mi je znano pride največ Alžircev in Maročanov,ki pa niso v države v vojni in pomanjkanju.

 • totex39

  Dobro so poučeni o zakonih, še dobro ga niso prijeli je že izustil, da hoče azil, pa to res več ni normalno, da se lahko na tak način izživljajo, to pa samo zaradi tega, ker komunistični režim ni hotel spremeniti azilni zakon.

  • twintop1

   Ko so v prvem valu hodili čez državo,sem jih imel priliko malo opazovat,vsi so bili z dobrimi telefoni,v lokalni trgovinah so pokupili vse SIM kartice,po gostilnah vse čike;tako da so jih umaknili s polic.Denarja jim ni manjkalo,saj so iz nastanitvenega centra hodili ven jest in na kavico,kjer so si tudi polnili telefone.Videl sem,da so non-stop viseli na netu in po vsej verjetnosti dajali napotke prijateljem in domačim o poti,o tem kako čez mejo,poleg tega so vse poslikali kot kaki turisti.Skratka videli so in naprej sporočali,da je v bistvu res enostavno priti v EU.

 • marker

  Takoj izgon nasilnega migranta, tožilca pa zabrisati na cesto. Zaradi takih naše sodstvo nima nobenega spoštovanja.

 • Grenze

  Kuglo v bučo če se ne ustavi streljat a vam je jasno !!!!! Butalci .

  • FUCK COMMUNISM

   Se strinjam! Tako se brani meja! Za tak komentar so mene dal na Zlovenijo. Ponosen sem na to!

   • alojz

    Včasih so streljali še na tiste, ki so hoteli ven. Danes pa isti vabijo not.

 • Suljo

  Šarec povedi nas!!!!JANEZ nas je hudo zadolzil…CMERKO prav tako!!!! Ni druge kot da volimo ŠARCA..

  • FUCK COMMUNISM

   Preklet debil fuknen! Ti, tvoj Sarc in tvoji levuharji! Vmes sta bila se tvoja Pahor in Bratuskarca. Mal podatke poglej kok je kdo zadolzil drzavo! Idiot!

  • spet-sam-jest

   Zakva neb pol rajš kr Kučana? Dej Suljo, pejt rajš nazaj u Bosno svoji Fati pa Ibrotu pamet delit pa predsednike volt! Al pa kr u Turčijo, k predniki (vsaj eden moški) so ti itak od tam!

  • sloustava

   Predlagam, da se drzis teme, ne pa lapas kretenizme. Res pa je, tebi v bran naj dodam, da cesa drugega kot kretenizmov, nisi sposoben napisati, reci, razmisljati. Saj se mi smilis, ti mali zaubijcek….

  • plavi-mil

   Kreten , na kvadrat.

  • Artur

   Ja pa kdo še, koga boš če iz greznice potegnil ?

  • Igor Kavalar

   Suljo ti se raje ukvarjaj z čim drugim, npr. z fuzbalom ali košarko. Z svojim IQ malce večjim od spomladanskega žafrana (po domače poscanke) brukaš vse Bosance na tem planetu.

 • spet-sam-jest

  Ja škoda, de je ni saj mal zaštihou s kkšnim pipcem, bi kura policajska saj za drugič vedla, zakva ma pištolo za pasom! First shot, then ask!

 • Artur

  A nimamo enega Khalila tudi v državnem svetu ?

  • pesjanar

   To je verjetno sorodnik tistega zblojenega etičnega khalila,glasujem pa za njegov azil pa tudi za državljanstvo če si upa prefukati murglske lopove….

 • Artur

  Seveda so ga priprli a brez predhodnih batin po grbi in po čorki takoj z izgonom ampak ga bodo po tem lepo pospremili v azilni dom z vso komoditeto kajnede ? Presneto v kakšnih zblojenih Butalah živimo namesto da bi ga začasno “tema vzela” z obilno porcijo s kolom po grbi kot v poduk drugi parazitski zapečeni drhali.

 • sloustava

  Tisti, ki podeljujejo azile, naj najprej dajo zgled slovenskemu narodu glede svoje cutecnosti, razumevanja, …skratka, osladnosti, in naj jih sprejmejo na svoje domove. Ko bo ”sirijec”, ”brivec”, “ ubogi begunec”, napadel tvojo zeno, hcero , tebe, mu ponudi se sina…! A vidis, podeljevalec azila , fajonovka, kucanist, kako zblojen si!

  • twintop1

   Da se prišleki,kar tako sprehajajo po eu,so nedvomno krive osebe z imeni in priimki,pri nas jih je nekaj deset na vrhu odgovornih za to sliko,ostali le delujejo v okviru službenih navodil.

 • marker

  Vojna v Siriji je končana. Vse vrniti nazaj in nobenega več spustiti v našo državo. Enako velja za vse ostale ekonomske priseljence iz držav bivše skupne domovine. Sedaj imamo vsak svojo državo, tako kot smo hoteli.

 • sprehajalec

  24-letni Ahmed Khalil iz Sirije,

  kje pa je bil dosedaj? Zanj se je vojna končala s porazom Isila, sedaj pa v Europo.

 • Artur

  Želi v Sloveniji živeti v miru in si morebiti celo ustvariti družino ???!!! Mater kakšna pridobitev za naš proračun in prosperiteto naše družbe, živeti neasimiliran, nasilen na tuj račun obešen na socialo štepat froce in jih pod narodno izdajalskimi levajzli vzgajat za levajzlske volilce in obenem za đihad .

 • Marija

  Kaj nisem napisala da bo še nagrajen.Kdo je tu nor?

 • Artur

  Zakaj psihopatološki levajzli tako obrajtajo masovne parazitse migracije?
  https://www.youtube.com/watch?v=Vu1trFe9BsI

 • Artur

  Dogaja se nam biblijska katastrofa s “kobilicami” Slovenclji pa si doma jajca praskajo in čakajo na boljše čase ne, da bi svoje strahopetne riti dvignili proti temu zlu in množično na ulicah na trgih pokazali, da jim je dovolj te zajebancije s strani levajzlskega režima v zvezi z migrantsko politiko. Povsod že domoljubi dvigujejo glave in pesti samo pri nas je eno zatohlo mrtvilo.
  https://www.youtube.com/watch?v=jWWpQiijOaw

  • Novakec1

   Po zakonu ne smeš te bodo pre fu…. in še drakonsko kazen boš plaču. To mamo sloovce butaste.

   • Artur

    Zato so si sloovce to tudi zaslužile , bolj jih narodno izdajalski levajzli z migrantskimi parazitskimi šerijatarji guzijo bolj jamrajo pred par leti se nas je vsaj 500 zbralo proti tej gamadi zdaj, ko zadeve vodijo že k eskalaciji pa tišina samo “cviljenje” se še sliši.

  • twintop1

   Vse te evropske države,ki so zadaj u curcu zaradi migrantov so kar čakale in čakale,da so se mestne četrti filale s to zalego in kar naenkrat jih je potem zadela bolezen tretjega sveta.Simptome, da ni več varnosti,da morajo domači delat medtem ko se podgane množijo,da so otroci v šolah podvrženi maltretiranju,da se okolje drastično spreminja vse so spregledali dokler ni bilo že prepozno.

 • Artur

  Why Does Israel Want to Send African Illegal Immigrants to Europe?
  https://www.youtube.com/watch?v=Cr-gYwuNgSI

 • plavi-mil

  Bolana država pod levosučno vladavino, volite SDS, da se rešimo te levosučne gamadi.

 • Artur

  ( Zapečeni migrantski parazit ) Lahko te ubijem – angleški novinar Tommy Robinson žvajz po njegovem gobcu – tako reagirajo pravi dedci, naše strahopetne pi.kice bi se usrale od straha.

  ITALY: What Really Happened when a Migrant Attacked
  https://www.youtube.com/watch?v=_BNP2y7ELus

 • mona lisa

  Tega in ostale migrante takoj nazaj od koder so prišli. Tiste pa ki pravijo drugač pa kaznovat za izdajo nad lastnim ljudstvom.

 • Terminator

  Moj glas na volitvah dobi najbolj ekstremen borec za zaščito meje.Tukaj je treba uporabiti orožje brez milosti,če pa takih ne bo bomo morali državljani sami poskrbeti za to,kar je najbolj verjetno.

  • skorpijon93

   voliti SDS, druge rešitve tej državi NI

 • skorpijon93

  bravo upam na še več takšnih incidentov, da vas dokončno strezni z policijo vred ! če ne gre z lepa gre pa z grda a izučilo vas bo ! oz izučilo bo migrantoljubce, multikulturnike in podobne družbene odpadnike

  • Goran Hvala

   Najprej zras malo…:-)

 • garfi

  REŠITEV JE JUNIJA NA VOLITVAH !!!
  ENOSTAVNA !!!
  DOL Z UVOZNIKI GOLAZNI “LEVICO” !!!
  ŠAREC ŽE GROZI S ZATIRANJEM SVOBODE GOVORA !!!

 • samsara

  Zakaj niso v lov za ilegalnimi divjaki, potencialnimi džihadisti, spustili službenega psa ali več njih?

 • Striker

  Ali je Slovenija edina država, ki kriminalcem daje azil? Prestop meje izven mejnega prehoda je po KZ-1 člen 308 KAZNIVO dejanje. Ali potem obstaja opcija, da oropaš banko, ko te pa dobijo pa rečeš: AZIL. Seveda moraš vse dokumente pustiti doma.

 • samsara

  Napade policistko pri opravljanju njenih službenih nalog in poten izusti besedo ‘azil’, pa je vse opravljeno. All-inclusive storitev in nastanitev v državi v katero je ilegalno vstopil kot nepovabljen vsiljivec ter napadel njene organe, mu je zagotovljena.
  Davkoplačevalci velikodušno hranimi in oblačimo take in podobne sejalce kaosa in nasilja.Vsaj pod levičarsko veleizdajalsko vlado je tako.
  Zdaj se divjak propsto sprehaja po SLoveniji. Hvala veleizdajalski levičarski satanisti.
  Sicer pa, vaši uvoženi divjaki lahko srečajo tudi vaše bližnje…

 • Slovenka

  Ne boste verjeli. Na kurah in rtvslo so priznali, da je migrantski pritisk na naši južni meji problem. Hvala Novi za poročanje. Če ne bi bilo nje in Demokracije ter Reporterja, bi še zdaj vladal medijski molk.

  • Goran Hvala

   Hahaha….

 • VERRZIFIKATOR

  Vesna G. Kos

  SLABŠA TURISTIČNA SEZONA

  Agencija Žnidar se oglaša,
  blizu je turistična sezona,
  glavni cilj je nova No-go-cona,
  Žnidar že s porastom se ponaša.

  Boljša se sezona nam obeta,
  kot bila bolj klavrna je lanska,
  sicer res ne bo megalomanska,
  Žnidar že z napovedmi opleta.

  Za izplen s turizmom ni prepreke,
  eni pridejo po morski poti,
  drugi cilj določajo si sproti,
  so brezmejno tople naše reke.

  V njih turist pošteno se okopa,
  ves čas še pod budnim je nadzorom,
  priča bomo zopet tam prizorom,
  z njimi da kot v savni se postopa.

  Kopanje in prhanje brezplačno,
  pa zastonj prevoz in tri obroke
  za vse mladoletne, za otroke,
  da ne bo katero dete lačno.

  Naš turizem je predvsem mladinski,
  mladec, ki v deželo pripotuje,
  sleherni se dan le pomlajuje,
  mladoletnost pojem je množinski.

  Žal rekordev bojda ne doseže
  več predlanskih letošnja sezona,
  a z rekordi vendar se okrona,
  tudi če po množičnosti teže.

  Zadovoljna zdi se agencija
  Žnidar, ki presežke nam obljublja,
  važno je, da trend nič ne izgublja
  in da se vzdržuje kolonija.

 • Slovenka

  Nočem biti zlobna, ampak nekaj me res zanima. Belokranjci, polna usta so vas osvobojenega ozemlja med NOB, prakso imate, zakaj ne branite svojega ozemlja z orožjem v roki pred zapečeno nesnago iz Tretjega sveta?

  • Body_Count

   Za to rabimo zakonsko podlago, drugače bomo vsi končali v zaporu. Mi naj skačemo okoli z orožjem in streljamo po migrantih, preostala Slovenija se bo pa zgražala in dalje volila sredino, levo sredino, desno sredino itd, ki nas bo metala v zapor? Če misliš da bi bilo potrebno to reševati z orožjem, brez konsenza na državni ravni ne bo šlo in tudi pričakujemo, da pri temu branjenju meje sodelujejo vsi od štajercev, primorcev, prekmurcev itd.

   • Goran Hvala

    Primorci pa res nimamo nic skupnega z belokranjci in stajerci…ne vem kaj ti pricakujes…svoj drek sam skidaj…

    • Body_Count

     aja? Ne živimo v isti jebeni državi? Moj drek je tudi tvoj drek retard. Še oboji smo na južni meji. Res pričakuješ, da bomo mi po migrantih streljali, vi ostali bote pa pametovali tu, pa se po ritih čohali? Sej je cool, to golazen itak odpeljejo v azilni dom v Ljubljano, ko bo tam polno jih bodo v Maribor potem pa v kak Koper vozili. Ko jih dobiš na Primorsko ti bom jaz razlagal, da si svoj drek sami kidajte, pa da nimamo mi nič z vami.

     • Goran Hvala

      Ej jaz ga ne bom kidal…jebe se meni…jaz imam svoj lajf…v slo pa pridem sam pogledat starce dokler se migajo…pac nismo vsi tolk zagrizeni kot nekateri…in to vas zelo boli vidim…no edini zagrizeni ste janseviki…ostalih ne slisim tolk v luft skakat kot vas zarad 14 migrantov…pa do zdej sm opazu da bi vsi radi cimprej ven iz slo..ocitno tud sami vedo da slo ni glih nek napredek…sam vas tud to boli…ker brz pisete ces kako jim v slo ni dobro itd…pa kaj bi se jih radi znebil al sam neki goflo sukat pa ni vazno kaj in kako…pa da bi jaz prijel za orozje zarad enga bedaka ki se po riti coha v parlamentu…hahaha…91 je blo dost…z raznimi svicami mene ne nategnete vec…zarad mene lahko ze jutri preplavi slovenijo 1miljarda migrantov…pac smo si razlicni..pumpat folk z nekim nacionalizmom in pripadnostjo pa uspe sam tam kjer noben se ni bil dlje kot iz svoje grape…tak da vso sreco..isti princip kot jih pumpajo dol po afrik z tem islamom pa neko sveto vojno..folk ki ne ve nic brz zagrabi…a ni tako..

   • Slovenka

    Samo eno vprašanje: ste Belokranjci res razgrajali, da nočete ograj, dokler niste izsilili njihove odstranitve? Če je to res, sram vas bodi in še vso Slovenijo ste spravili v težave.

 • Republic Commando

  Hardcore leva fašista ĐĐ Style in Luka Marchessi ne bosta nič komentirala?

  • Peter

   So v štabu na sestanku, no.

 • Olga_10

  Nagnati nezakonitega divjaka, kot blesavega sodnika! To je sporočilo prihodnjim divjakom, da lahko nezakonito prihajajo, obračunavajo s policijo in državljani in nato s pomočjo skorumpiranih sodnikov dobijo celo azil,v naše breme!????! Spomnimo, da se danes ni bil kaznovan zločinec mladega policista! Javnosti prikrivajo celo njegovo identiteto!
  Volimo SDS in naredimo red!

  • Goran Hvala

   Pahnil policistko..ko bi ji glavo odrezal ne bi bilo skode…en javni parazit manj…tak imamo sedaj pa dva..enga migranta pa se policistko..in se zdravnisko pomoc je koristila…kar ni poceni…:-)…a ne gre to tako…sem se kaj zmotu?:-)

  • Franc Vidrih

   Se strinjam. Na tak način levaki uvažajo volivce že od leta 91!

 • skorpijon93

  volim SDS- z ponosom !

 • Najbolj zanesljiv način, da ločiš dobre od slabih migrantov je da vsakemu daš v roke “kramp in lopato”. Če poprime za delo, je opravil sprejemni izpit, če začne z izgovori … marš nazaj čez Kolpo :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=hd78x_dwudo

  • sodnikisozločinci

   Narobe! Primeš ga za zapestje in če otipaš utrip je slab migrant, če pa ga ne otipaš je dober migrant.

 • Goran Hvala

  V siriji baje ni vojne…tako pise nova…:-)…

  • xtc

   In Rusi so naredili mir.

  • sevenx

   Če bi bila bi bila večina migrantov otroci, ženske in ostareli. Logika.

   • Goran Hvala

    Sej pravim..v siriji ni vojne…se sam si napisal ce bi bila…logika…:-)…

 • xtc

  Definitivno bi moral biti azil zavrnjen že zaradi incidenta.

 • Olga_10

  Policisti bi morali imeti možnost uporabe strelnega orožja v primeru fizičnega napada divjakov! Vidimo, kako nasilni so v tujini! Ne želimo si se kakšne smrti med policisti v Sloveniji!
  Dol z levičarji!

 • cosmosjasnovidec

  Če nesnaga kamelotrajbarska muslimanska beži ga je potrebno ustreliti in ne teči za njim.
  Muslimanske golazni je v Sloveniji čedalje več tako,da bo že skrajni čas,da se jih prične pretepat kjer koli se pojavi kateri in jih bo kar hitro minila volja do Slovenije kjer nobene muslimanske smeti niso dobrodošle.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Morala

  Azil na Hrvaškem in ne v Sloveniji…zaradi napada na policistko, takoj nazaj…

 • Davor A Lipej

  Zakaj ga je policistka sploh lovila ??? Ilegalen prehod meje, kako rešujejo drugje ? Ni lovljenja in odrivanja, izpostavljanja uradnih oseb nekim kriminalcem, ni osebnega stika…. je samo na kratko in jedrnato. Saj se razumemo. Dokler se to ne bo začelo izvajati pri ilegalnih prehodih bo kriza. Kdor hoče na pošten način k nam se ve- mejni prehod, dokumenti, viza itd. Drugače pa le kot sem zgoraj omenil, brez zadržkov.

  • Tone

   A si bil graničar v JLA, dobro so ti oprali možgane.

 • Franjo Trojner

  Spremljal sem predvoilno oddajo Tarča na TV SLO 1 in bil naključna priča medijski mizeriji najslabše možne vrste. Čudnih, če že ne spornih kriterijev, kdo bo nastopal v elitnimi skupini in kdo med drugorazrednimi, raje ne bi komentiral. Ostro kritiko bi namenil izredno slabemu konceptu oddaje, ki niti približno ni omogočila prestavitev in tekmovanja različnih programov, različnih strank in kritiko namenjam izredno slabemu, katastrofalnemu vodenju predvolilne oddaje voditeljice, ki tako zahtevni nalogi očitno ni kos, saj je celotno oddajo skakala gostom v besedo, pri času namenjenemu odgovorom posameznih gostov pa se je čisto izgubila, tako, da so eni (Luka Mesec) imeli samogovore, drugi pa sploh niso prišli do besede. Gledalec, volilec od te oddaje ni imel nič, saj je voditeljica poskrbela, da predvolilno srečanje ni imelo nobene vsebine in tudi odgovorov na osnovi katerih bi se volilci lahko opredelili za ene ali druge NE. Voditeljica je hitela, da pripelje predvolilno oddajo do konca in to je to. Če bi nacionalni medij RTV Lj res imel za cilj volilcu dati možnost, da se odloči na osnovi suočenja mnej, volilnih programov bi takšna oddaja morala trajati vsaj 4 ure, voditeljev bi moralo biti več, povabljeni strokovnjaki v studiju iz različnih področij bi morali sproti analizirati odgovore političnih prvakov strank in komentirati njihove volilne programe, prvaki strank pa bi jih morali zagovarjati.
  Samo takšna poglobljena oddaja lahko, da odgovore volilcem, kateri volilni program in politično opcijo so pripravjeni podpreti. Ta predvolilna suočenja, ki jih naši dominatni mediji pripravljajo pred volitvami, služijo dejansko samo dvigovanju megle in ribarjenju v kalnem, kar vedno znova doprinese k slabim odločitvam volilcev na sam dan volitev in posledično polne afer in škandalov, nesposobne, nespodobne, katastrofalne vlade.
  Zato se sprašujem, ali dominatni mediji v Sloveniji načrtno pripravljajo tako mizerna, katastrofalna volilna srečanja z razlogom, da volilci ne dobimo pravih odgovorov in nam lahko nato fdominatni mediji podtaknejo svoje favorite, ali pa mediji počno to tako zelo neprofesionalno, ker prprosto drugače ne znajo. Če mediji to počno načrtno, jih je potrebno takoj ukiniti, ker zavajajo volilce kar je neprofesionalno, kaznivo in nedemokratično, če pa to počnejo iz očitnega neznanja, jih je prav tako potrebno tudi takoj ukiniti, ker ne opravljajo svojega osnovnega poslanstva, profesionalnega, odgovornega, etičnega in moralnega informiranja javnosti. Dominatni mediji v Sloveniji so res prava katastrofa, že prav morbidno je, kako visoko mnenje imajo o sebi. Čas je, da se tudi na področju medijev kaj spremrni, mar ne? In na koncu samo še to, predsednike strank ste stišali za tisti pult, kot sardele , drugič jih raje posedite za veliko okroglo mizo in dopustite, da se razvije prepotrebna ravnopravna debata.

 • Zgornji

  … želi v Sloveniji živeti v miru in si morebiti celo ustvariti družino … JA GONITI SE PO NAŠIH BABAH, IN DELATI TAKE NEMIRE KOT JIH SAMO ONI ZNAJO !!! ! !!! TO JE VES DOMET TAKIH MOHAMEDANSKIH POKVARJENCEV !!! ! !!! ZATOREJ : MI NE POTREBUJEMO VAŠEGA ARABSKEGA SLABEGA POKVARJENEGA ZLOBNEGA SEMENA !!! ! !!! IMAMO ŽE Z SVOJIM POKVARJENEM PREVEČ DELA !!! ! !!!

 • Mrš domu

  Putin je zaključil vojno. Migranti mrš nazaj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!