Migranta ukradla avto in povzročila totalko, lastnik avtomobila na Facebooku pobesnel: Bodo stroške krili tisti, ki nam lažejo, da smo varni?!

Foto: Fb

“Zanima me, kdo bo kril te stroške, povzročene s krajo, duševno stisko, ko očitno še doma ne moreš mirno spati. Zanima me, če bodo tisti, ki to zagovarjajo in ki so taki dobro zavarovali naše meje, zanima me, če bodo tisti, ki nam lažejo, da smo varni, da so meje zaščitene, poravnali te stroške,” je na Facebooku zapisal lastnik avtomobila, ki sta ga ukradla ilegalna migranta in ga v bližini Litije povsem sesula.

Včeraj smo že poročali o prometni nesreči, v katero je bil vpleten ilegalni migrant, ki je skupaj s pajdašem ukradel avtomobil in se z njim nato zaletel v bližini Litije. Avtomobil je bil v nesreči povsem uničen.

Zdaj se je preko Facebooka javil lastnik ukradenega in nato uničenega avtomobila in pojasnil svojo plat zgodbe. Objavljamo jo v celoti takšno, kot je bila objavljena (nelektorirano):

“Lep pozdrav vsem skupaj. Rad bi delil svojo zgodbo, mogoče pride ta zapis še komu prav. Sploh ne vem kje naj začnem, niti ne vem na koga naj bom jezen. Danes sem najbolj pogosto slišal, da sem si sam kriv. Mar je res temu tako? Da na svojem privatnem zemljišču nekdo poseže v moj osebni prostor? Danes osebni avto,jutri osebno stanovanje? Mar se res moramo bati zaspati prav vsako sleherno noč, ker ne vemo kaj nas pričaka zjutraj? Tega je vsak dan več in čedalje slabše bo. Me zanima kdo odgovarja za take zadeve, ko se taki incidenti pripetijo …

Image may contain: 1 person, car, tree, sky, outdoor and nature

No da začnem. Iz noči iz 15. na 16. oktober 2019, mi je bil iz dvorišča v okolici Brežic odtujen avto. Ja, ključe sem pozabil v vozilu, seveda pa to še ni vabilo da se neznanci vsedejo v avtomobil in se odpeljejo. Zjutraj okoli 5 ure sem na dom dobil obisk policistov iz policijske postaje Brežice, da so našli moj avto, na regionalni cesti Zagorje- Litija. Avto je bil v katastrofalnem stanju “totalka”. Slike prilagam spodaj. Rečeno mi je bilo, da sta mi 2 ilegalna migranta iz Maroka odtujila avto iz mojega dvorišča in se po domače povedano razbila zaradi neprilagojene hitrosti. Voznik ni ranjen, sopotnik pa lažje poškodovan in se zdravi na naše stroške v bolnišnici. Zanima me kdo bo kril te stroške povzročene z krajo, duševno stisko, ki očitno še doma ne moreš mirno spati. Zanima me če bojo tisti,ki to zagovarjajo in kateri so taki dobro zavarovali naše meje, zanima me če bojo tisti, ki nam lažejo da smo varni, da so meje zaščitene poravnali te stroške. Ne samo meni, temveč vsem, ki se jim je zgodila oziroma bo zgodila ta nevšečna situacija. Taki ljudje so v naši prelepi Sloveniji zaščiteni kot kočevski medvedi in zakon za njih ne velja isto kot za nas, ki bi bili mi sami procesirani zelo drugače za takšna kazniva dejanja (kriminal). Sam sem bil zaposlen v Slovenski vojski in pod vodstvom smo gradili žičnato ograjo. Že v štartu sem vedel da bo ta ograja naredila več škode kot koristi, saj takšno ograjo prehodi vsak, še tisti ki imajo IQ sobne temperature. In kljub ograji, žičnati ali drugačni, kljub obljubam da smo varni, kljub obljubam da so meje varovane, se še vedno dogajajo vsakodnevni ilegalni prehodi, kraje, in posegi v naš zasebni prostor. Kdaj se bo to končalo? Kdo odgovarja za to? Na koga se obrnit? Na koga kazati s prstom? Pozivam vse vodilne, naj se zdramijo in začnejo konkretno ukrepat. Dovolj je praznega govorjenja in brezveznih sestankov. Ljudje, pamet v glavo. Če se ne bomo sami zavarovali, nas ne bo nihče. Ne smemo verjet lažem, ki nam jih vsiljujejo vsak dan. Pa čim manj televizije,pa čim več s svojo glavo razmišljat. Moj osebni nasvet. Kje ste elita? Danes moj avto, jutri moj dom?

Prosim če se objava deli, da se širijo informacije tudi s prve roke, ne pa samo z medijev.”

Image may contain: car, plant and outdoor

Image may contain: car, plant, tree, shoes, outdoor and nature

Demokracija

 • Andrej

  Cerar in njegov Marakeš, policijski minister Poklukar in Šarec, ki vsi trdijo, kako dobro varujejo mejo, naj krijejo stroške. Oni osebno, ne pa proračun.

  • ZatonMesecnikov

   Proračun jih zagotovo ne bo. Če je slučajno imel kasko zavarovanje, morda bo kaj, če pa ne, pa ga bodo napotili na zasebno tožbo Marokancev. Znajo mu pa naprtiti malomarrnost, ker je pustil ključe v avtu. Pa ne bo nič…

  • karlina

   No, saj zato je bila podpisana marakeška deklaracija, prav zato, da spuščajo te zveri v Slovenijo, aja, saj res, je nepomembna in neobvezujoča, po Šmarčevo, vidimo, ja, vsak dan več 100 migrantov mirno vkoraka v državo, minister Gregor pa nič, pardon-butasti Pokljukar pa nič. Že, ko ga pogledaš, vidiš, da ima v glavi slamo.

   • tomven

    Slamo? Zelo prijazen opis vsebine trdonjeve glave. Osebno menim, da ima v betici vaakum.

  • Anton

   tist njegov solo podpis te omenjene deklaracije je ekletanten primer veleizdaje, ljudje pa tiho kot miška

   sarkazem press

   • Lustrator

    Ne le “tiho kot miška” – sodržavljani so ZAVESTNO (kolikor je to pač mogoče pri tako globoko spranih slovencljih) volili za antijanša koalicijo in so VEDELI kakšna so njihova stališča tako do migrantske krize, kakor vojske, policije, notranjeobveščevalne in vseh temeljnih državnih zadev. ne gre torej za pasivno sodelovanje, ampak za aktivno podporo kriminalu. In za to bi jih bilo potrebno poklicati na odgovornost pred sodiščem – ko ga bomo seveda imeli!

    • Anton

     …vse dotlej pa imamo krivosodje, kjer smo priča, da je imamo med ustavnimi sodniki lažnjivce če ne celo pataloške lažnjivce, v vsakem primeru pa ne preveč inteligentnesodnike, milo rečeno povedano, Ámen

     sarkazem press

    • Steiermark

     ***********************************

    • rubec

     ***********

  • lena

   Utvara!

 • Minovak

  Marsikdo, ki to gleda od daleč bo rekel, sam si kriv, a resnica je drugačna takoj, če je ta na tem mestu in oškodovan. Pri nas so migranti tako zaščiteni (nimam pojma zakaj), da lahko naredijo kar hočejo, zato bo potrebna samozaščita, ker nas ne brani nihče. Očitno bo potrebno delovati, kot v Ameriki, ko vlomilca najprej pozdraviš skozi cev in zelo očitno ne bo šlo drugače, torej oni ali mi posebno, ko so sprejeli zakon o tujcih, da se jih NE SME VRAČATI!

  • karlina

   Ne veš, zakaj so tako zaščiteni ???? Zato, da skupaj z izdajalci slovenskega naroda-rdečimi sovragi-JEBEJO UBOGO RAJO !!!!!

 • Stajerka

  …..mafija!!……ilegalna, politična……izdajalci naroda!!

  • karlina

   TOČNO, in to še vedno dopuščamo, pa saj nismo normalni, no.

 • tomven

  Križemgledi in klovn bosta to poravnala, sam čakata če bo opankar kaj nakradenega vrnil v malho…

  • rubec

   križemgledi hehehe

 • Van Der Waals

  milan kučan, berglez, ntoko, kordiš, polmesec… treba bo plačat!!!

  • karlina

   Jaz bi na njegovem mestu tudi poslala račun na vlado, direktno Šmarcu v Kamnik !!!!!!

 • karlina

  OBUP, OBUP ,OBUP, LJUDJE BOŽJI, UKRENIMO ŽE KAJ, PRED VRATI ČAKA ŠE MILIJONE TEH UMAZANCEV, KI JIH BO TURK SIGURNO SPUSTIL V EVROPO !!!!!

 • ZatonMesecnikov

  Ta zapis v članku je iz facebooka. Tip je odkrito priznal, da je pustil ključe v avtu. Sedaj pa so se na to obesili levičarčki, s svojo filozofijo in kričijo, češ da je kriv sam, ker je pustil ključe v avtu.

  V ozadju je seveda zmešana levičarska filozofija, ki se je pri nas razvila v letih samoupravnega socializma. Da ti je dovoljeno “znajti se” kot so poimenovali krajo, dokler te ne ujamejo. Oziroma vedno so vsi drugi krivi za to, kar si storil, ker ti niso to preprečili. Največkrat je pa sistem kriv, pravijo.

  To je seveda narobe, kraja je kraja, če pustiš ključe v avtu je malomarnost, vendar s tem še nisi prepustil avto tatovom.

  V Ameriki nastavijo avto s ključi v njem, da se tatovi ujamejo. Ko je notri, mu ugasnejo motor in zaklenejo avto. Ter v zapor. Tako jih spravijo iz ulic.

  Vedno sem trdil, da je nekaj narobe s slovenskim načinom razmišljanja, kar Slovenijo tepe znova in znova. In to je ena od teh stvari.

  • pajot

   Ključe je pozabil v avtu. Jaz jih nikoli. Je,seveda je sam kriv. Posebej še zdaj v ogroženem območju,kjer se klatijo zamorci in ostala divjad.

   • pajot

    Pa nisem levičar,bog ne daj.
    Ampak,jebela,ključev vendar ne puščaš v avtu,porka fiks.

    • pajot

     In to od audija.

    • ZatonMesecnikov

     Včasih so bile vse hiše nezaklenjene, sedaj se ne spomnim, katere družbe v zgodovini so imele vrata odprta.

     kaj praviš na nastavljanje ključev policije v Ameriki lopovom v avtu? Bait cars?

     pri nas bi bila torej kriva policija?

     • pajot

      Pri nas smo imeli zmeraj zaklenjena vrata. od leta 45. da ne bi kakšen komunist vdrl.
      Kar pa se tiče nastavljanja ključev,seveda se strinjam s tem.
      samo ta človek z audijem ni nastavljal. Šel je spat. To je neumno.

     • ZatonMesecnikov

      Kdo je potem kriv? V Ameriki je očitno tisti kriv, ki je zaradi pozabljenih ključev sunil avto.

      Pri nas pa je kriv tisti, ki je ključe pozabil. In ogrozil Marokanca, da se je potem zaletel na cesti.

     • pajot

      čakaj,ne tako debatirat z mano. Najprej je treba maksimalno poskrbeti za lastno varnost. Kenede?
      Če da ženska pič…ko na izvolte,se ne sme pritoževat,da jo je fant posilil. Jel tako?

     • ZatonMesecnikov

      Narobe. Takšen način razmišljanja kot tvoj je, da je ženska reciva v minici kriva, da je bila posiljena. Saj je izzvala dejanje s svojim oblačenjem. Vzemi se v roke, pa si to levičarstvo izbij iz glave.

     • pajot

      Ej,perjatu…ti kar puščaj odklenjen avto in stanovanje.
      debata s tabo me ne zanima več.
      In ne ti meni o levičarstvu…
      In boli me qurac kako je v Ameriki.
      Jaz sem tu doma.

     • ZatonMesecnikov

      Še žensko nam pusti prjatu. Da nau tko kt u Ameriki.

     • kalavnik

      Tale tvoj zadnji stavek je totalno debilen.

    • kalavnik

     Se pravi, da je kriv lastnik avtomobila. Meni so pred 15 leti vlomili v hiso, vzeli kljuc od avta in mi ga odtujili. Po tvoji logiki sem kriv jaz, ker sem imel na vratih preslabo kljucavnico. Ma kje ti zivis s tem tvojim izprijenim razmisljanjem.

     • pajot

      jaz živim med lopovi že celo življenje.
      Če bi prebrala moj post natančneje,bi lahko doumela,da je možakar povečal možnost kraje s tem,ko je pustil ključe v avtu. In za ta del si je gotovo sam kriv.
      Pa kakšne možgane imate nekateri,ker mislite,da vas obkrožajo sami poštenjaki.
      Qurc,zaklenu bi avto,ključe vzel,pa mu ga najbrž tista dva črnuharja sploh ne bi vzela.
      In še to: moje razmišljanje nikakor ni izprijeno. Daj,premisli prej kaj napišeš.

   • Evil_shadow

    sploh ni važno a so ključi notr ali ne. stvar je v tem, da za njih očitno zakonodaja ne velja. še malo pa bomo morali v avte vgrajevati elektrošokerje, če ne bomo hoteli da ponoči izginejo. pri nas se nikoli ni zaklepal avto pred hišo pa ni bilo nobenih težav zadnjih 25 let. očitno se je vse to spremenilo čez noč…

    • JANEZ GUS

     Zvečer se pri meni začnejo sprehajat rotwailerji.Ko bo raztrgal čefurja-zamorca ,ga samo zakopljem s kopačem.

    • pajot

     No,pol pa puščaj ključe noter. sam ne mi potem jamrat,da ti ga je kdo ukradu.Jebemti slovensko pamet.

     • Novakec1

      Teh ni volila nobena prištevena sloovca. .

    • pajot

     A ti misliš,da un pritepenec iz Maroka ali od koder že,pozna našo zakonodajo. Dej,nehej bluzit. Zaklepej avto,jebenti. In stanovanje tud.

     • von Rhein

      Si prepričan,da verjame v razliko med zakoni Maroka in Slovenije? Kaj meniš,da bi se zgodilo nekomu,ki v Maroku ukrade privat lastnino na privat prostoru?

     • Matt von Glanz

      pozna ali ne. Njegova zakonodaja tudi ne pozna skupne lastnine z nekom, ki ga ne poznaš, ali celo da ne bi poznala lastnine. To je kraja. In v svoji državi je ne bi zlahka odnesel, pod šarijo bi mu sekali roke.

     • rubec

      Ti kar zaklepaj. Poštar ima itak svoj ključ, vodovodar pa tudi.

     • Evil_shadow

      nikoli ga ni bilo treba, ZAKAJ bi ga moral sedaj zaradi nesposobnosti naše politike ?!

   • ZatonMesecnikov

    Kraja je kraja in do tega mora biti ničelna toleranca. Tako je bilo vedno, vse do leta 1945.

   • Observer

    Ja, v tej družbi. Nekoč je obstajala družba, kjer si pustil v avtu ključe in še shotgun pa nobeden ni ukradel ne avta, ne shotguna. Takšna družba je nekoč obstajala v ZDA. Zakaj? Ker so se ljudje držali morale Svetega pisma. Danes se ljudje na vse pretege borijo proti Svetemu pismu, in zato ga nočejo in posledično svet tone v vedno večjo temo. In sedaj so z Bližnjega vzhoda in Afrike prišle še tile arabski antikristi, in potem ni čudno, da je stanje takšno kot je. Kaj šele pride…

 • Janez Novak

  Kdo je odgovoren?
  – Vlada s Šarcem na čelu, ki je podpisala Marakeški sporazum in ga dosledno izvaja, čeprav je “nezavezujoč”.
  – Cerar kot prejšnji premier, ki ni naredil nič, da bi preprečil ilegalne vdore v Slovenijo.
  – Nevladniki in mediji, ki podpirajo ilegalne migracije.
  – Vse druge institucije sistema, na čelu z Ustavnim sodiščem, ki ne naredijo nič, da bi se migracije ustavile, vse pa naredijo, da so migranti spodbujani za vdore v Evropo in Slovenijo.

  • Lustrator

   Pozabil si še ključni element: volivce, ki so z dvotretjinsko večino podprle takšno politiko! Cmerar, bratuškova, Židan, Erjavec, Mesec se pač niso sami izvolili!

   • Imperial Commando

    Erjavc in alenka sta se še kako sama izvolila.

    • Lustrator

     Dobro, pustimo detajle – ljudje so volili njuno stranko v kateri so še večji anonimni nesposobneži, kar je pravzaprav še huje.

 • Janez Novak

  V Evropi je po oblikovanju EU nov etapni cilj globalistov oblikovanje unitarne superdržave, Združenih držav Evrope, ZDE. To želijo globalisti doseči prek odprave evropskih narodov z intenzivnim uvažanjem migrantov iz Afrike in Azije. Nadaljnji cilj globalistov so interkontinentalne integracije med Evropo, Afriko in Bližnjim vzhodom. To je seveda dolgotrajen projekt, ki ne bo uresničen čez noč, vendar ga globalisti vztrajno izpolnjujejo že desetletja. Evropskim narodom pa so globalisti namenili usodo ameriškihi Indijancev, to je kulturocid, etnocid in genocid. Izdajalska slovenska vlada ga vestno izpolnjuje.

  • Janez Novak

   Nekoč smo verjeli, da je Zahod demokratičen. Ko smo postali del Zahoda, to je, ko smo vstopili v EU in Nato, pa smo spoznali, da je tudi zahodna demokracija le privid. Dejansko Zahodu vlada mednarodna globoka naddržava, ki jo tvorijo globalna multinacionalna podjetja, njihovo trdo jedro pa je evro-ameriški finančno-bančni kartel. Ta kartel želi združiti ves svet. ki naj dobi svetovno vlado (zametek OZN), svetovno vojsko (zametek Nato), svetovno valuto (zametek dolar). Svoj končni cilj želi finančni kartel doseči prek etapnih ciljev, kar pomeni prek regionalnih integracij.

  • rubec

   Če že moram postati indijanec, hočem bit Vinetu.

   • Slovenka

    Ne poslednji Mohikanec?

    • rubec

     Tudi ni slabo. Vsaj v filmu je imel dosti bab, pa še oskarja je dobil.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  A je Šerčeva škarpa že dosegla višino 5 m, da ne bo slučajno kakšnen Mohamedovec – Alahovec stopil na njihovo ozemlje???

 • Mademoiselle

  Kot je že nekdo spodaj napisal. V Ameriki nastavijo ključe v avto in čakajo za vogalom, kdo nasede. Plus v klepetalnice nastavljajo ‘mlade punce’ pedofilom. No, na ‘zmenek’ seveda pride kup specialcev. Verjetno drugače ne gre, pač za zagotavljanje reda so včasih potrebni takšni skrajni ukrepi. (Že več serij je bilo posnetih na to temo.)

  Pri nas bi bilo pa to kršenje človekovih pravic. Zdaj bo kaznovan ta človek, da širi sovražni govor.

 • macon

  Če je lastnik uničenega avta volilec levih strank, se lahko zamisli nad svojo nazorsko usmeritvijo. Z njo je namreč omogočil ravno migrantov prihod in posledično vse do uničenja njegovega avta. Če ni, se opravičujem.

  Ja, danes tvoj avto, jutri tvoj dom. To nam namenja levi sistem in režim.

  • Lustrator

   Glede na zapis, levak prav gotovo ni. In to je največja škoda pri vsem tem. Nobenemu človeku na svetu ne privoščim slabega, ker bi jih sovražil, ampak da bi se iz tega česa naučili. Če že ne poslušajo na svetu nikogar razen srpokladivarskih in soroševskih agitatorjev, potem je edini način, da pridejo k pameti to, da se njim osebno ali njihovim najbližjim zgodi kaj takega. Druge variante pri komunistu enostavno ne najdem.

 • JANEZ GUS

  V prvi vrsti je kriv pinokjo,potem oni debil,ki se mu reče notranji minister,potem vsa leva banda v parlamentu,sodniki,tožilci,vstavni sodniki.Vsa ta pokvarjena komunistična banda je vničila državo.In kdor to golazen voli,je tudi sam pripomogel k tej kataklizmi.

 • Artur

  Račun naj pošlje skakalcem v prazne bazene šarčevikom ali pa na naslov ustavnega sodišča oziroma tem osebkom nad katerimi je samo še plavo nebo pa ga bodo obsodili še za nestrpneža in rasista pa še kazen mu bodo naložili, ker je pustil ključe v avtu in tako posredo povzročil to, da je en od “ubogih beguncev”pristal v bolnici.
  http://demokracija.si/fokus/ko-bodo-migranti-posilili-vaso-hcer-zaklali-vasega-sina-odzrli-pokojnino-vasim-starsem-se-spomnite-osmerice-ustavnih-sodnikov-ki-so-omogocili-te-zlocine.html

 • Franc Šink

  Ta ograja je “zgrajena” zato, da so nekateri pobrali provizijo.

  • Steiermark

   “Nekateri”, so provizijo pobrali že prej, od soroša in ostalih barab, zato pa “ograja” ni uspela, kot npr. pri Viktorju Orbanu!

 • FORT WORTH

  Drzava se je znasla v napol vojnem stanju.

  Oblastniki z nevarovanjem drzavnih meja pa to spodbujajo in dopuscajo.
  V drzavi vlada anarhija od sodisc naprej, kjer so lazi, sprenevedanja posledicno pa klientelizem, korupcija, montirani procesi…
  Migranti so za svoja kriminalna dejanja obravnavani milostno in dobrodoslo.
  Delezni so vse podpore vladajoce levice.
  Cas je da vsak poskrbi za svojo varnost.
  Okrepiti bo potrebno vaske straze in na domove izobesiti drzavne zastave.
  Lastniki his v blizini meje s HR, potrebna bo ograditev svojega posestva, kot je to ze naredil Sarec na svojem domu.
  2 para rottwailerjev odlicno branijo lastnika in posestvo.
  Ocitno je en pes pametnejsi od sedanje vlade.

 • Franc Šink

  Ah ta nesrečna ograja.Če bi bila bakrena bi jo hitro zmanjkalo.

  • Steiermark

   Tudi ta, ki je železna in z luknjami “zmanjkuje”, največ po zaslugi levaških aktivistov in rdeče golazni, ki se upira vsemu, kar bi lahko pripomoglo k zaščiti Slovencev v Sloveniji in pred ropi, posiljevanji in klanju, naših ljudi!

 • skorpijon93

  na češkem,slovaškem se to ne dogaja, si predstavljate kje je danes Češka pred Slovenijo ? povsod ? komunisti levičarski uničujejo VSE, lustracije ni bilo, Češka tudi nima težav z begom možganov kakor Slovenija, kjer se umetno zmanjšuje brezposelnost, uvaža pa jugoviče , tega na Češkem NI ! Plače so solidne, davki pa nizki, hrana cenejša, storitve cenejše

  • pajot

   dej ti,še kaj drugega napiši,ne samo o Češki in Slovaški.
   To vsi vemo.
   In?

 • skorpijon93

  na slovaškem, češkem je muslimanov manj kot 0.2 % delež populacije

  • Imperial Commando

   Stari, zaj si pa res že tečen, smo dojeli, češka je zakon, zaj pa daj mir že enkrat.

 • Dragan Krstič

  Glede na današnji Pozareport boste lahko kupili “resnicoljubne” novinarje z Dela. Ali Žerdin in Janez Markeš ne bosta draga. Sta kupljiva in bosta napisala tisto kar jima bodo uredniki naročili.

 • Artur

  SHOCK: EU MIGRANTS REFUSE FOOD, DEMAND CASH MONEY INSTEAD
  https://www.youtube.com/watch?v=TZiW8I0lWeo&t=58s

 • Unikatna

  Bo država poravnala škodo iz davkoplačevalske malhe ali pa podporniki in tihotapci! Na njihove domove dostavite ta razbiti avto kot opomin!

 • tonite falco
 • Franci Pušenjak

  Kadar umetni zakoni in pravila ne funkcionirajo in kadar države na funkcionira v smislu zaščite posameznika, se posledično začne samoobramba. Bojmo se teh časov, a nastopili bodo, ker je politika in vsa državna infrastruktura pohabljena!! Pa ne samo pri nas, najprej tam kjer je že danes neznosno!!

 • ZatonMesecnikov

  Vprašanje za tiste, ki mislijo, da si je tip sam kriv, ker je pustil ključe v avtu. In očitno ga bodo oglobili, to pa bo tudi edini denar, ki ga bo videl iz tega naslova. Njegov odliv iz TRR.

  Pridem v Gostilno, naročim zrezek, grem na WC, vmes ga prinesejo, pa ga ostali gostje pojejo, dokler ne pridem nazaj.

  Kdo je kriv? jaz očitno, ker sem šel na WC. Levičarska kleptomanska družba je očitno tako nagnjena k kraji, da dela krivega za krajo tistega, ki je nekoga z nečim “Spravil v skušnjavo in k kraji”. In ima razumevanje za lopova samega.

  Res je nekaj narobe v Sloveniji. Način razmišljanja.

  • pajot

   Ne,ni sam kriv,samo zmanjšal je možnost kraje.
   Tale z zrezkom je pa mimo.

 • Ph4nt0m

  Edina rešitev: link

 • Boco

  Levi mediji bodo to interpretirali kot rasisticni izpad zaplankanega dolenjca.
  Migranti so potrebovali prevoz in imajo pravico uporabit zastonj bilo katero prevozno sredstvo.
  Tak pac zal imamo.

 • prodriges6

  Če se ne bo zgodilo nič se bomo zbrali na Hrvaškem, odvrgli bomo dokumente in se prijavili kot ilegalci, zahtevali bomo od Slovenije azil. Ko nas bo na meji 100000 bo kolaps sistema. Samo delati se moramo da ne govorimo nobenega jezika in bo na TRR-ju 1000eur na mesec.

 • Lustrator

  Bistvo je zajeto tule:

  “Kdo odgovarja za to? Na koga se obrnit? Na koga kazati s prstom?”

  “Ljudje, pamet v glavo. Če se ne bomo sami zavarovali, nas ne bo nihče. Ne smemo verjet lažem, ki nam jih vsiljujejo vsak dan. Pa čim manj televizije,pa čim več s svojo glavo razmišljat. Moj osebni nasvet.”

  Odgovornost naj prevzamejo vsi volivci vladnega šestorčka vključno z nevladniki – ONI so nastavili to vlado in nihče drug, zato naj tudi oni odgovarjajo za (ne)dejanja svojih izvoljenih! Kaj nam pomaga zaradi kazenske odgovornosti za zapahe spraviti vse podpisnike Marakeša, če imamo v državi še vedno 2/3 ljudi, ki bodo pač volili naslednjo “samodanijanša” opico, ki jim jo bodo v zameno za sladke in prazne besede ter drobtinice z mize ponudili komiji?

 • Felikss_AH

  Edina resnična škoda v tem dogodku je da drekunca (shitfugee-ja) nista crknila… malomarnost lastnika avtomobila pa zdaj služi splošnem dobru… zavesti o novi multidrekultni ogroženosti slovenske najbolj dragocene dobrine – avtomobila. O neumnosti lastnika da pusti ključe v avtu… kar pomeni še vrata nezaklenjena… pa nima smisla niti omenjati.

  Vic je v temu da kradejo tudi avtohtoni… in taki so meni že kradli… zato že več kot deset let imam kamere z alarmom… in tudi ko samo kaj delam okoli hiše, vhodna vrata zaklepam. V odmaknjenih bolj ruralnih krajih pa bo treba vrata ojačit na okna pa rešetke… druge enostavno ne bo, ker je Usrano Krivosodje zagotovilo da bo tega z vsakim dnevom več… trenutno pa tole še niti začetek ni.

  Osnovni in najbolj enostavni alarmni sistemi so zdaj že tako poceni da si to lahko vsakdo privošči… edina resna “investicija” je v odpravo lastne komotnosti in naivnosti… seveda pri tistih ki niso genetsko defektni Levičarji.

  Temu možakarju so ukradli in uničili avto… kar je še vedno manjša tragedija kot če se ti hči na primer pusti odpeljati in “karambolirati” z drekuncem… in na to postaneš še dedek taki tvorbi. Zato bi morala naslednja mentalna investicija, seveda pri NORMALNIH in tudi pri GENETSKO NE-Motenih Levičarjih, biti vzgoja ali bolje rečeno prevzgoja deklet ki so kot se pogosto da videti povsem neodporne na multidrekulturalizem.

  • pajot

   je bila včeraj na kvizu Vem Slovenka s priimkom Zulu. Ko jo je voditelj vprašal kaj je to za en priimek,je rekla,da je afriški. da ima afrikanca za moža. In otroka z njim.
   Bog ji požegnaj.

   • rubec

    A je povedala, kdo in kje ji otroka brijejo?

 • Observer

  Se je razhudu…na facebooku…

  Elita si lahko oddahne, ker imamo internet.

 • Darko

  Mi smo par let v Avstriji….tle v Sloveniji levaki 75 let na oblasti, ni bilo smisla ostati. Dokler so levaki na oblasti, delavski razred je nepomemben in po njemu se stalno pljuva, in se nas lažno obtožuje imenuje, da smo rasisti, fašisti, nacionalisti…itd. Med tem ko LGBT, protestniki, migranti, so za levake neki junaki in dobrosrčneži…ADIJO PAMET.

 • Darko

  Za bolane levake so….LGBT, klima aktivisti, protestniki, migranti, musliči ,..itd,… neki junaki in dobrosrčneži…ADIJO PAMET.

 • Artur

  [KDO VAM LAŽE] 16.10.2019 Nova24TV Gost Mitja Iršič
  https://www.youtube.com/watch?v=7RN_nqMcdus&t=1230s

 • mginko

  Kazenska ovadba za serpentinška in vlade zaradi laganja drugorazrednim državljanom o varovani meji in varnosti v ukradeni državi, ter plačilo vseh stroškov takih posledic.
  Ali se bo ta “zaspan” drugorazredni narod že zbudil ali ne – na dan volitev, da pospravi to sodrgo iz oblasti.
  Če ne – naj ne jamra in spi še naprej.

 • Ponosni Slovenec 1991

  Režimski mediji so informacije prekrivali v totalitarnih režimih, sedaj ponovno prikrivajo določene informacije ter blokirajo in preganjajo ljudi, ki želijo povedati resnico. Ne živimo v nobeni demokraciji dandanes, to je najhujša oblika totalitarizma in to je, da je zavit v preobleko demokracije, kar številne prepriča v to, da mislijo, da dejansko živijo v demokraciji, kar pa je zelo daleč od resnice.

 • ZatonMesecnikov

  Še enkrat razčistimo, ker takšen način razmišljanja, da si je tip sam kriv za krajo s ključi v avtu je povsem identičen razmišljanju, da si je ženska v minici sama kriva za posilstvo, ker se je izzivalno oblačila. Ker če se ne bi izzivalno oblačila, ne bi bilo posilstva.

  Slovenci morajo izkoreniniti takšen način razmišljanja in začeti razmišljati kot normalen svet. Kraja je kraja, ne glede na ključe v avtu. Ker z iskanjem krivca v lastniku, postanemo podobni arabskim deželam, kjer pa velja to z žensko. In je vsaj včasih veljalo, da če si se tam zaletel, si bil avtomatsko kriv. Pa četudi nisi bil. Ker če te tam ne bi bilo, ne bi bilo nesreče.

  Izbijte si to iz glave. To je socializem zanesel v naše kraje, iz azijskih step.

 • Silos

  Će bi bil pozabil svinčnik na strehi svojega avta se ga cigani niti kdo drug nimajo kaj dotikati,
  kaj šele,da ukradejo avto tudi,če so bili ključi v njem.Škodo naj pa poravnajo naši politiki,ki to drhal
  tako vneto zagovarjajo !!!!

 • skorpijon93

  v nemčiji je bilo po lanskih podatkih 16 % prebivalcev pod pragom revščine, prag revščine za samsko osebo znaša 1.135 eur mesečno. Še leta 2005 je pod pragom revščine živelo 12.2 % Nemcev, priseljenci pa lagodno živijo, brez dela, brez jela, od države dobijo mnogo mnogo

 • Nepotizem komunizem

  Ve se kaj sledi poglejte zahodno evropo. Not all and what about molitve belopoltih verskih multikulti fanatikov živečih v belih soseskah furajoč open minded white image.

 • Nepotizem komunizem

  Da bi sedanja vlada na meji uvedla Titov režim seveda za to nima jajc roko na srce tudi opozocija jih nima.

  • Imperial Commando

   Spet en, ki pravi, da so vsi isti.

 • Waltter

  To se ti dobesedno mora vtrgat ko se ti naredi kaj takega. Najvecje sranje pa je da se clovek nima dejansko na koga obrniti. Škodo bi mu morali pkriti tisti ki svojega dela ne opravljajo in ki vabijo tele da se vneto vlačijo v Slovenijo. Ta dva nimata osnovnih pogojev da dobita kakršnokoli zaščito, lepo po reglicih za par let v zapor z delom odslužit – država naj mu vrne škodo in po odsluženi kazni črta nazaj. Pa ne pozabit da si morata za pot nazaj tudi zaslužit. Torej če uspejo Slovencem 5 eur na uro nabijat ko delajo namesto kazni bota tudi tale dva delala 10 al pa 20 let da povrneta škodo in zaslužita za pot domov.
  Al policija je sprejela vlogo za mednarodno zaščito??

 • terminalar

  Kdo spušča migrante?
  Miro in Marjan vendar.
  Na koga se obrnit?
  Na državljana K, on obvlada.

 • Novakec1

  Na cliotu maš lako še vrata odprta, ga tud ne povohajo.

  • xtc

   Na biciklu tud.

 • xtc

  No ne se sekirat;Kučan & Šiptar Xaraxch te ima rad-hitro kupi nov avto,nove stranke čakajo.

 • Poštenjakar

  Če bi bili vsi tako pošten, kot jaz, ne bi bilo kraj.

 • psychocandy7

  škoda, da se nista na drugo stran ceste razsula. tam namreč tik ob cesti teče Sava- takoj bi bila 2 problema manj na svetu. verjamem, da bi se lastnik avtomobila tako vsaj malo laže sprijaznil s krajo

 • lena

  Tukaj je treba napisati, da so sokrivi za take stvari, vsi oni, ki so volili Serpentinska in kompanijo!

 • rubec

  Ta idiot je dosedaj izključno kamele vozil zato totalka ni nič čudnega. Verjetno sta med vožnjo iskala, kje ima audi ušesa za navit, da bi šla še hitreje.

  • kalavnik

   Pa salthebl je zamenjal za kamelji kurec

 • NoName

  V kolikor imaš 3-5 jurjev plače, vse državne ugodnosti in možnost, da vsak še tako banalen primer prevališ na kogarkoli, kot to počne naša trenutno še vodilna politična elita, ki je na oblasti kljub nasprotovanju volivcev, potem pač problema z migranti kakor ne s cigani nimaš in to vse preprosto ignoriraš.
  Našel bi jaz tista dva, ki bi razbila moje vozilo, še tako huda prometna bi bila mačji kašelj v primerjavi kar se bi jima zgodilo.
  Oškodovancu svetujem naj kar stroške za Audija naslovi neposredno na Pokljukarja, Šarca in ostalo politično smetano, dovolj sredstev si nakazujejo, da bodo zmogli tole poplačat, če imajo 2 mio za 4 blindirana vozila, potem tale strošek, ki sta ga povzročila kamelotrajbarja ne bi smel biti problem.
  Pa kakšna je to naša država, ki še za varnost lastnih državljanov ne zna poskrbeti.
  Popolnoma enako se obnašajo kakor so se komunisti vseh 80 let, samo za lastno rit gledajo, mi pa jih kot največji bedaki sveta celo volimo.

 • drzavljanslo

  Naj mu pomagal z odgovorom glede tega kdo je kriv: slovenceljski volilci (če 30 let umsko zaostalo ljudstvo podpira jugo-komunistično udbo mafijo si je samo krivo za to kar se jim v državi dogaja).
  Če tega v 30 letih ni sposobno dojeti, pomeni da je tako butasto, da je boljše, da se priključimo Avstriji.