Migrante selijo v naša blokovska naselja! Do Slovenije jih pripeljejo kriminalci, v domove pa vlada

Foto: afp

Migranti kot kobilice skačejo po Sloveniji. Slovenski mediji večinoma ignorirajo opozorila iz tujine, češ da jih je k nam namenjenih okoli 60 tisoč, Avstrija pa medtem po neuradnih podatkih zapira avstrijsko-slovensko mejo. Naša država pri vseh opozorilih “vojne pribežnike” raje seli v blokovska naselja slovenskih mest.

Policisti novomeške policijske uprave so v sredo med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Beli krajini, na območju krajev Vukovci, Preloka, Tribuče, Nova Lipa in Metlika, prijeli 34 tujcev. Policisti na območju policijskih postaj Črnomelj in Brežice so v torek izsledili in prijeli 13 tujih državljanov, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Med njimi je deset sirskih državljanov, dva državljana Alžirije in državljan Maroka. In to so samo podatki zadnjega tedna …

V predvolilni evforiji so zamolčali dejstva
Dejstvo je, da migranti kot kobilice skačejo po Sloveniji. Temu lahko dodamo, da so slovenski mediji v predvolilni evforiji zamolčali vse, kar je nato razkrila hrvaška oddaja Bujica, za katero je Azra Malalić iz Mednarodnega foruma solidarnosti EMMAUS dejala: “Cilj je priti do vstopa/izstopa iz države, točki sta Trebinje, Velika Kladuša; veliko jih je v Veliki Kladuši poskušalo prečkati mejo, a jih vrnejo. Njihov cilj pa je, da gredo proti Sloveniji.”

Foto: afp

Jasni so tudi tuji mediji, ki pišejo o tem, da je Slovenija ciljna država za desettisoče migrantov, in kako se spopada s težko situacijo. “Migranti so se nezakonito naselili v Sarajevu, zato je Slovenija v strahu, saj je 60 tisoč migrantov na poti skozi Bosno in Hercegovino v Slovenijo: slovenske volitve bodo čutile težo tega vprašanja,” piše Visegrád Post. Da pa bo zaradi takšnega navala v Slovenijo Avstrija najverjetneje zaprla avstrijsko-slovensko mejo za vse migrante z Bližnjega vzhoda in Afrike, najbrž ni treba posebej omenjati. Morda pa situacijo še najbolj nazorno opišejo besede ekonomista in nekdanjega poslanca dr. Mateja Lahovnika: “Za dostavo ilegalnih migrantov do slovenske meje s frekvenco 75 ilegalcev na dan torej poskrbijo kriminalne združbe, za prevoz od meje do azilnih domov po Sloveniji pa policija.”

Brez luksuza v Sloveniji ne gre
A v Sloveniji očitno migrantsko krizo jemljemo z levo roko. Kaj pa bi rekli drugega, če so na Občini Brežice povsem po naključju izvedeli, da je zdaj že nekdanja vlada Mira Cerarja  v stanovanjski blok na Bizeljski cesti 18 naselila migrante. Dvosobno stanovanje v bloku s 24 stanovanji sredi gosto naseljenega stanovanjskega naselja ima 57,10 kvadratnega metra veliko bivalno površino, balkon, pripada mu skoraj 10 kvadratnih metrov velika klet. Po podatkih Gursa je vredno dobrih 53.000 evrov. A pozor, gre le za eno od 18 stanovanj, ki jih je vlada lani namenila za azilante.

V Brežicah je vse pripravljeno na sprejem.

“Bolje bi bi bilo, če jih ne bi bilo”
Zunanjost omenjenega bloka in stanovanja v Brežicah smo si ogledali tudi mi. Seveda nismo mogli mimo sostanovalcev, da jih ne bi malce povprašali, kaj si mislijo o novih sosedih. “Poglejte skozi okno. Notri so že ležišča, nastavljena je tudi miza. Kaj naj rečem, bolje bi bilo, če jih ne bi bilo. Seveda smo vsi v soseski prestrašeni, saj nihče ne ve, kaj pričakovati od njih. A kaj naj storimo?” nam je zaupal že rahlo obupani mimoidoči sosed. Žal spodbudnih besed za dotično situacijo nismo našli …

Škandal24

 • macon

  Kaj pričakovati od novih sosedov? Da bodo vsaj eni srali in težili vedoč, da jim nič ne morete in da vas policija ne bo ščitila. Par v enem stanovanju bodo lahko še dokaj normalni, če pa jih bodo strnjeno naselili, zna priti do rednih konfliktov.

  • stajerc5

   Zadeva se ostri in kmalu bo preskocila iskra. Manjka samo prvi incident…

   • dob

    “Zadeva se ostri in kmalu bo preskocila iskra. Manjka samo prvi incident…”
    Potem se bo reinkarniral Drnovšek in nam bo rekel: …. bodite vendar ljudje!!!

    Ambrus je bil prvi (in edini!) antikomunistični upor na Slovenskem po letu 1991!
    In je bil zadušen, ker ga ljudje niso prepoznali kot upor proti komunizmu.
    Napake niso več dovoljene. Vsako bomo plačali.

 • AlojzZ

  “A kaj naj storimo?”

  Bodite pripravljeni. Organizirani.

  • Novakec1

   Nič ne smeš storiti, boš kaznovan.

 • Sonček

  → Tunizija načrtno prazne svoje zapore.

  Italija 04.06.2018 – Nova Salvinijeva vlada po prvem delovnem dnevu že v konfliktu s Tunizijo. Hvala neumnosti EU levakov Tunizijci že dlje časa načrtno praznejo svoje zapore – gre za več tisoč ljudi – in v dogovoru z obalno stražo (in NGO) pošiljajo kriminalce, pomešane z džihadisti in foreign fighterji, po italijanski in grško-balkanski poti v Evropo.

  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/06/04/italys-new-government-diplomatic-row-accusing-tunisia-sending/

  p.s enako počno Alžirija, Maroko, Libija in vsi ostali po vrsti

  # # #

  Dodatek, nimam angleških povezav

  25.10.2017 — Tunizija, 2500 zapornikov na begu v Italijo “Obalna straža nas pusti mimo”
  http://www.lastampa.it/2017/10/25/esteri/tunisia-tra-gli-ex-detenuti-in-fuga-via-mare-verso-litalia-la-guardia-costiera-ci-lascia-passare-QUQ3ZfNxKmJwXoX1LUMTwN/pagina.html

  18.10.2017 — 1600 oproščenih tunizijskih zapornikov, skupaj z džihadisti na čolnih proti Italiji
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/tunisia-avverte-litalia-sui-migranti-allarme-terrorismo-1453874.html

 • Mihilus

  Razbita jajca pa omleta pa to.

 • Rožle

  Vsakemu levaku migranta na dom ..
  .. tudi njihova soproga ga bo še kako vesela …

  • Steiermark

   picajzle imajo že sedaj, aids tudi, torej bo razlika samo v “kvaliteti” oz. trdnosti…..Če pogledamo vse te politike, kot je kahla, cmera in cela njihova garda, potem “trdnosti” res nemoreš pričakovati, ker so vsi sluzasto mehki….

 • Meje zapret….”NEPRODUŠNO ZAPRTA”.

  • Mojca pokraculja

   S čim?

   • Visokimi betonskimi bloki premazani z podlago ki drsi ali pa žica pa 1000 V.

    • Zgornji

     No, jaz bi spustil noter kar 10,000 voltov !!! ! !!! Ziher je le ziher , pa včasih še to ni dovolj . A bo Janša za to ? Jaz sem Za !!! Amennn !!! ! !!!

 • Olga2345

  Kučana, Cerarja, Györkeševo, Fajonovo, Vajgla, Žbogarja za zapahe!

 • David

  No ,ce so ze v bloku jim treba pokazati kdo je tu glavni’nic izmikanja.Za vsako malenkost poklicati policijo pa ce je na dan 15 intervencij.

  • Novakec1

   Tud enkrat ne bodo prišli.

   • Steiermark

    Ne samo, da nebodo prišli, kaznovali bodo tiste, ki jih bodo klicali na pomoč! Ker dokler ti takšen kozjej……. islamist nebo zaril noža pod rebre, neboš upravičen do njihove “zaščite”! Tako je že sedaj, če jih pokličeš, ker ti je neki sosed grozil, te vprašajo ali te je fizično napadel in da oni nemorejo ukrepati, dokler do tega ne pride!

 • Krtača 20

  Dokler ni janša pa grimsgobls z vilam na meji, ni nobene panike. Desno hujskaštvo pač.

  • Mojca pokraculja

   Hahaa, to nam deli, se saj smejemo, hahahaduhovitooooo

 • učko

  Dokler bojo kučanovi levuharji na oblasti, bo policija sodelovala s kriminalci. In sodstvo prav tako !!!!

 • spet-sam-jest

  Sej policija itak ni za čuvanje naših meja, ampak sam še za taxi službo ilegalnim migrantom, de se preveč ne zmatrajo pr okupiranju Slovenije, jih je treba varn prepelat od meje do že prpravlenih stanvanj, de se neb po pot zgubl, al pa kkšn žulj dubl od pešačenja!

  • učko

   Jah, dokler bojo levuharji na oblasti bo to tako !!!!!

   • Steiermark

    ampak pravkar so ljudje, kot izgleda dali “oblast” levuharskim zločincem…..

 • Dokler gre za par 10 družin, ki jih razpršeno poseliš po sloveniji, bo še relativno znosno.
  Toda smo pred poplavo imigrantov, ki pa niso družine, ampak posamezniki v najbolj “testosteronskih” letih. Ti pa so garant za konflikte, nasilje, probleme. Te pa tudi ne bo mogoče kar vseliti v neka stanovanja, zato bo prihajalo do strnjenih otokov in “no-go” con. Zasigurno napovedujem, da bo ena taka bivša tovarna Rog v Ljubljani.

  • Traveler

   V prostore k nevladnikom naj jih spravijo, pa se bodo malo stisnili.Mislim, da bi jih bila tam marsikatera vesela (kot na Svedskem).

   • Saj prav blizu bivše tovarne Rog na Trubarjevi ulici (BTW: Trubarjeva ulica ima že nekaj časa alternativno ime ‘chocolate street’ ker je že postala mali geto) ima kar nekaj NGO-jev svoje prostore. Tako da ….

 • Tom Žnidarčič

  Vse skupaj me spominja na čas do konec junija 41. Levičarji vabijo okupatorje!

  • Goran Hvala

   a to je tista ko so baje komunjare vabile okupatorja. sam pol je pa okupator oborozil manjsino….no sam na koncu je okupator skupaj z manjsino zgubil vojno. a to si mislu?

   • Tom Žnidarčič

    Okupator skupaj z večino je izgubil vojno sem imel v mislih! Manjšina, se pravi komunisti pa niso dobili vojne, ampak so dobili revolucijo!

    • Goran Hvala

     aja komunisti so bli manjsina v jugi.. :-)… aga ok… vecina pa domobranci… kak ste pol lohk zgubil ce ste bli vecina…

    • večni srb

     Kdo je pa potem zmagal v vojni, a so se naveličali ali kaj?

   • if

    Komunisti so vabili okupatorja. Julij 1940, Kominterna evropskim KP: “Sprejemajte naciste prijateljsko, bojkotirajte odporniška gibanja.”

    • Goran Hvala

     no sej sm reku… komunjare wo jih vabipe in sprejemale… potegnil so pa z “odporniskim gibanjem” pa se vojno zgubil…

 • althar

  Vsak takole naseljeni soroševec prinese 20 novih glasov desnici. Velja za Slovenijo in Evropo.

  • Zgornji

   Misliš levici … ?

 • Steiermark

  Upam, da ko bodo na veliko harali po Sloveniji, posilevali, ropali, klali, da prvi in predvsem pridejo na vrsto rdeče opice, ki nam vso to nečloveško in nekultivirano alahovo svinjarijo vlačijo v Slovenijo in nas zmerjajo z rasisti in nehumanimi predvsem pa da dobro “poskrbijo” tudi in predvsem za njihove otroke, od novorojenčkov do odraslih, jih “popedenajo” po titovo” (ki pa ni bil islamist, je pa bil, kot oni, pedofil in množični morilec, njegovih “nevernikov in jih naredijo za “njihove”)!

  • Traveler

   Bodo, samo vprasanje casa je.Opice se bodo poskrile in razbezale,kot so se med vojno.Se kaksni dve nemski ofenzivi pa slavnih “borcev” ne bi bilo nikjer.

 • zaton

  Ne verjemite politikom, ki trdijo, da je vse pod kontrolo. Povem vam, da iz Italije v Slovenijo ilegalci prosto prehajajo mejo.

  • Tom Žnidarčič

   Kakšen mesec nazaj me je med Benetkami in Trstom prehiteval avtobus Avtoprevoza Rižane na njem pa ene 20 zapečenih.

 • Dillinger

  Ljudje kupite si samostrel,nič ne poči,ni smodnika…

  • mojadezela

   Ga že imam.

   • Dillinger

    Jaz tudi.

  • Zgornji

   Čakaj, bom pogledal …

  • Zgornji

   Ma, prepočasno polnenje, … in, kdo ti bo pa puščice izdeloval proti tolikim tisočem mohamedanskih migrantičev … a ni boljše imeti elektrošoker ? Ali morda oboje ?

 • Ivan Suhadolnik

  Najprej jih je treba preluftat. Da bodo cutili naso roko. pol se jim pa pravila pove. Vaske straze kot nekoc.
  Ce ne bomo sami zase poskrbeli drzava sigurno ne bo

  • Zgornji

   IN TOČNO TO JE + OSTANE EDINA REŠITEV !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • zaton

  Levičarji vsi zadovoljni, da prihajajo novi državljani, zato jim tako velikodušno podeljujejo azil.

  • Zgornji

   JA, MISLIJO , DA PRIHAJAJO NJIOHVI REŠITELJI, KER SE JIM ZDIJO ENAKI SEBI . A ŽAL BODO NA KONCU PRESENEČENO POMRLI OBOJI.

 • Ivan Suhadolnik

  pam da Janezu uspe sestaviti vlado in koncno naredi red v nasi drzavi

 • zaton

  V Sloveniji ne bo sprememb dokler bodo volivci neodgovorni. Neodgovornost volivcev se kaže pri volilni neudeležbi in pri napačni izbiri strank, še posebej tistih, ki v svojih mandatih niso pokazale nobenih rezultatov.

 • Bozz

  “A kaj naj storimo?”

  Kako smo se pomehkužili v Evropi. Čehi so včasih (nekaj sto let nazaj) defenestrirali. To pa pomeni, da so šli v občinske oz. državne stavbe in odgovorne pometali skozi okna. Takrat so se te stvari dogajale zaradi religijskega preganjanja in inkvizicije, zažiganja protestantskih stavb kjer so častili Boga in Čehi so imeli vsega dost in so se uprli. No saj, sedaj je situacija podobna, samo da je eno srednjeveško nasilno religijo zamenjala druga. Muslimani, ki prihajajo se trudijo Evropo islamizirati, tudi na silo, ko bodo v večini. Uvaža jih pa levica z žegnom antikrista v Vatikanu.

  Trenutno se to (defenestracija) sliši absurdno, a ko bodo prve ženske in otroci posiljeni (kot v Nemčiji – posiljen deček na bazenu, deklica v parku, itd.), in še kaj hujšega storjenega, se bodo bližnji teh žrtev počutili, da bi najraje koga od odgovornih skozi okno vrgli.

 • Dillinger

  Potrebno bo postaviti table z napisi:
  OBARVANI
  OBOJENI
  COLORED

 • plamen100

  Avstrijci to novo pot imenujejo dzamijska ruta, ker poteka ob dzamijah, kjer malce poskrbijo zannjih nato pa jih poslejo naprej. Hrvaska policija je v v temi dneva 3.6. te migrante ocenila kot izredno nevarne saj so drugacni kot prejsnji, ki so potovali v kolonah po odprtih cestah. Ti pa potujejo v manjsih skupinah in to izven cest skozi tezko prehodna obmocja z enim samim bamenom, da se jih ne odkrije. In to zaradi tega ker je med njimi veliko isis borcev ki se sedaj prebijajo v zahodno Evropo. Tudi ce jih ujamejo so vsi brez dokumentov o svojih podatkih pa normalno lazejo in so c vsakem kampu pod drugim imenom. Nevarni so tudi zaradi tega ker vecino poti prehodijo izven cest in ko pridejo v naselje potem pokradejo vse kar jik pride pod roke. V bosni po vaseh napadajo trgovine in jih med vpitjem izropajo. Skratka gre za vojake in nasim se niti pod razno ne sanja s cim imajo opravka. Na tubu si oglejte hrvasko temo dneva z 3.6 in balkansko tarabo z 30.5 z naslovom 2 miliona arapa stize v bih. Govorijo iz policije in drzavnih sluzb Pri nas pa Luka polmesec na zadnjem soocenju v petek razlaga da gre za uboge begunce! Kako zaplankana in nesposobna je postala slovenska druzba in to so ti dzihadisti dojeli zato racun lastne nesposobnosti sele prihaja!

 • Artur

  Migrante selijo v naša blokovska naselja! Do Slovenije jih pripeljejo kriminalci, v domove pa policija in v prihodnje bo nova komunajzlska narodno izdajalska vlada to še naprej izvajala dokler se glupi levo volilni Slovenclji ne bodo začeli spraševat kaj to pomeni in zakaj je tako , ko bo nastal dar, mar.

 • Bozz

  Levičarski oikofobi (SMC, SD, LMŠ, SAB, Levica, DeSUS,…) uvažajo ksenofobne bližnje vzhodne muslimane. Da, Židan, Cerar, Mesec, Šarec, Bratuškova, Erjavec, ti ljudje islamske veroizpovedi, ki sedaj prihajajo, so ksenofobni do vas in Slovencev, samo vem, da imate premalo IQ, da bi to dojeli. Briga njih, ali ste jim naklonjeni ali ne. Spomnim se dogodka iz Švedske, ko so Švedski levičarji šli v Rosengard (muslimanski geto bližnje vzhodnih in afriških priseljencev), da bi pozdravili te muslimane in jim dali roko, pa so jih muslimani dobesedno zbrcali ven iz geta. Ko bodo ti islamski prišleki iz bližnjega vzhoda svojo ksenofobijo stresli tudi nad našimi levimi oikofobi in njihovimi volivci, se bodo levi oikofobi hitro streznili.

  • plamen100

   Za taksno streznitev imajo Srbi dober pregovor: “Kasno stize Marko na Kosovo”!

  • mona lisa

   Rešitev je da Janša sestavi vlado in počisti drek.

 • spet-sam-jest

  Še dobr, de mamo kr neki louskih družin, na kere po moje lohk raćunamo, sej polcija in vojska skup niso enga kurca vredni!

 • Mare Kranjc

  “Na lokalnih volitvah lahko volijo tudi tujci, ki imajo dovoljenje za stalno prebivanje in prijavljeno stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.”

  V tem kratkem stavku je opisan razlog za “ljubezen” levičarjev, do muslimanskih migrantov.

  • večni srb

   Isto so govorili že za izbrisane, pokazalo se je, da sploh ni res, novi državljani ne hodijo na volišča, ker jih niso zato preselili k nam. Mogoče bodo šli na volitve,ko Slovenije več ne bo, če bo takrat sploh treba, ker potem ne bo več nobene demokracije.

  • Kapitalist

   Upam, da to ne drži !

  • Friderik Peršič

   Daj no , v Sloveniji lahko voli vsak državljan RS , ki na dan volitev dopolni 18 let …saj vem da ti bodo razne Olge in Karline verjele , ker je njihov IQ na nivoju sobne temperature in niso sposobne dojeti nič izven njihovih vasi …

 • mona lisa

  Edina rešitev je janša da počisti s to drhaljo v nasprotnem primeru nas bodo migranti preplavili. Spomnimo se kaj se dogaja na Švedskem, Angliji in še kje ko lastni državljani v nekatere okoliše sploh ne upajo. Da ne govorim o terorističnih napadih. JANŠA REŠI NAS PREDVSEM PA NAŠE OTROKE:

  • zoro

   najprej se je potrebno rešiti levistov, da bi se lahko pozneje rešili teh podganjih iztrebkov, ki jih pošilja sam hudič

  • if

   JJ je potertben mož, potreben pogoj, da bo uresničeno načelo SDS: “Zavarovali bomo Slovenijo”.

   Manjka še en potreben pogoj: “Odziv volilnega telesa mora dati mandat SDS.”
   Tokrat je bilo volilno telo prekratko, da bi lahko JJ uresnničil omenjeno načelo.

   • Traveler

    Volitve so bile ravno pravi cas.Sedaj se je precej tocno izmerila moc komijev (ti so sli na volitve vsi).Z hitrim narascanjem stevila islamistov bodo ti zaceli tudi pri nas s tem kar znajo najbolje,in so po drugih drzavah EU ze pokazali.Glede tega ne bomo nobena izjema. Verjetno bomo imeli predcasne volitve.Na te pa bodo odsli tudi tisti, ki so zadnje bojkotirali. Ti ne bodo volili rdeckarjev, oni imajo kar imajo,vedno bolj bodo hirali.Ce je vse kar lahko pokazejo to kar smo gledali zadnje tedne sem vesel.Potem ne bo problem sestaviti trdne koalicije in spucati stalo.Stare finte “novih ksihtov” se bodo izpele (to se je bilo ocitno ze sedaj po vedno nizjem ratingu Sarca).Ce bi kampanja trajala se teden bi verjetno pristal nekje okoli Desusa. “Hvala” tudi cmeraju, da je vse zasral tako dobro,dobil pa je zal vec kot si je kdajkoli zasluzil.

 • mona lisa

  Za naše državljane pa ni stanovanj. Mladi odhajajo v tujino.

  • Zgornji

   JA, HOČEJO NAS UNIČITI !!! ! !!! ZATO, KER SMO SE TOLIKO POKVARILI !!! ! !!!

 • mona lisa

  UROŠ PALHARTINGER ( šest let je živel na območju islama ) je napisal odprto pismo evropski poslanki ge. Tanji Fajon glede vdora islamističnih hord na ozemlje EU.

  Nekatera dejstva:
  Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab). Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostavljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti, ali ga ponovno osvojiti, hkrati pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom …
  Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za Džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami. Džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je Džihad tudi njihova sveta vojna …
  Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani …
  Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije …
  Po Koranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.
  Islamisti ki vdirajo v Evropo, širijo Islam in ničesar drugega. Ne mislijo delati, takoj postavljajo pogoje, zahteve, od neislamskega prebivalstva zahtevajo usluge, torej se že v samem začetku vedejo kot gospodarji nad neislamskimi prebivalci Evrope …
  Šeriatsko pravo ni del pravnega reda članic EU. Kjerkoli Muslimani vzpostavijo svoj kalifat in vzpostavijo šeriatsko pravo, vzpostavijo deželo Islama, ki jim potem pripada na veke vekov. Prav tako gre za kršitev ustave članic EU, napad na ozemeljsko celovitost, nedotakljivost, suverenost držav, . Jasno je da te horde islamistov ne spoštujejo nobenega pravnega reda drugih držav, ne spoštujejo državnih meja, njihova identiteta ni znana, ni znana njihova preteklost, …
  Omenil bi, da nočete dvigniti življenjskega standarda lastnim ljudem, za islamistične horde pa velikodušno razvežete mošnje, tolerirate jim kršitve zakonodaje, tolerirate vdor na ozemlje brez vsakega preverjanja identitete, … Hkrati pa pričakujete, da bomo ljudje, davkoplačevalci financirali lastno okupacijo, sprejeli nasilje islamistov, sprejeli nov način življenja – ki bo seveda prilagojen Islamu …
  Bizantinski cesar Manuel II. je v 14. stoletju glede nasilne narave Islama dejal, leta 2006 pa ga je citiral papež Benedikt XVI: “Pokaži mi, kaj je novega prinesel Mohamed, in videl boš le slabo in nečloveško. Vero, ki jo narekuje, pa širi z mečem.”
  Dar-ul-Islam je tam, kjer stojijo mošeje, ki so ene od znakov Dar-ul-Islama oziroma znak, da to ozemlje pripada Islamu. Zato je tudi Saudska Arabija Nemčiji ponudila izgradnjo 200 mošej.

  (Vir: Odprto pismo je bilo posredovano na zasebno sporočilo)

  POŠlJI NAPREJ! IN NE RECI, DA TO NI TVOJA SKRB!
  TO JE PROBLEMATIKA VSEH NAS – SLOVENCEV!

 • Rožle

  .. lepo je v naši domovini biti migrant …

  • karlina

   TOČNOOO-http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/vojni-veteran-pristal-na-cesti-spi-med-medvedi-56372 NE PA VETERAN VOJNE ZA SLOVENIJO !!!!!

 • twintop1

  Očitno ena bejba iz tujine ve več kot naši levosučni: https://www.youtube.com/watch?v=xUfy4d5VZUo

  • Zgornji

   Ja, pa še celo iz naših krajev izvira … :-)

   • twintop1

    Hjaa ,mogoče pa res,le angleščina je precej bolj na nivoju od naše ex Alenkine bratovščine.

    • Zgornji

     Ma, čuj, še mnooooooogo slabše smo imeli, pa nismo jamrali … TISTA PRAŠIČJA ALENKINA FACA PA ŽE NA KILOMETRE ODBIJA , NJENA PLAGIATSKA SKORUMPIRANA ANGLEŠČINA PA TUDI !!! ! !!!
     Tko, da Barby ostane bejby .
     Alenka pa Piggy .

 • Osti jarej

  …jih pripeljejo kriminalci,ki imajo v mfijastanu kakor domovinsko pravico?……mafijci,ki se s pravimi imeni in priimki,mirno in prosto sprehajajo po državi ne,da bi jih kdo kaj vprašal ?

 • tramal

  Naj jih solatar jankovič vzame domov ali pa strpa v nedograjeno džamijo.Grdi kučan ima še tudi ogromno prostora,pa še štefo jim lahko ponudi.

  • Novakec1

   Đamija je gotova ampak tisti del ki se ne vidi, pod zemljo, in že dela spolno paro.

 • Osti jarej

  …na meji…..kam pa kam??…….dokumente prosim……

  ..pa vi?…أنا لاجئ….prosim!!!???…..a fjudžitiv,fjudžitiv….ja,gremo,gremo…gov…gov…

 • večni srb

  Vojaško policijska džamaherija, najslabše sorte.

 • Zgornji

  POLICAJI ŽE OPRAVLJAJO ISTO DELO KOT KRIMINALCI, TAKO, DA POSTAJAJO NIČ BOLJŠI KOT ONI !!! ! !!! IN, VPRAŠAJTE SE, KAM BO TO PIPELJALO !! ! !! NE VESTE ??? A STE RES TOLK ZABITI, A SE SAMO DELATE TOLK ZABITE ???

  • mona lisa

   Kriva je bolna vlada. Čimprej se levaki poberejo nekam tem bolje.

   • Zgornji

    AMENNN !!! Ampak, Žal se nebojo, ker vedo kakšne ugodne parazitizme lahko izsilijo z svojo zlobo od delovnega dela prebivalstva … vse dokler jim nebodo začele …

 • večni srb

  To so pač posledice več kot 20 let trajajoče korupcije, in to zgolj tisti delčki gnilobe, ki štrlijo ven v medijih, prava greznica je slovenski narod, ki zaradi stalnega državnega terorja, enostavno ne ve več kaj je resnično in kaj ne.
  Kako sploh lahko pridejo migranti v Slovenijo, če ne po istih kanalih od koder se k nam vsako leto preseli 40.000 hrvatov, bosancev in albancev, ki so jim na las podobni. Vabijo jih tisti, ki so se okoristili z kriminalizacijami nič krivih državljanov, razgrabili njihove nepremičnine, kapital in delo, ko ni več dobrih ljudi, lahko izrojena pošast dela kar hoče.
  Isto kot v nacistični Nemčijio, javni uslužbenci mislijo, da zgolj opravljajo svoje delo, tudi oni se počutijo kot žrtve, čeprav se seveda še predobro zavedajo, kar počnejo svojim sodržavljanom in sočloveku, ni normalno in ne more biti dobro, sploh pa ni zakonito in moralno. Saj zato nam to delajo, da bi čim bolj trpeli. In to se ne bo končalo.

  • Zgornji

   … in to se nebo končalo … in to se nebo končalo dobro … in se nebo končalo vse dokler se ne začne masovna depopulacija … Dooooooobro si to razložil zgoraj, … ampak,… čakaj, … a nisi ti tudi migrant iz srbije ?? Rojen kje ??

  • KP

   k nam se masovno priseljujejo Hrvati,Bosanci, Albanci…uhm,a Srbjancev pa ni? najprej odpel nazaj zajčka Zokija spokija,tko,za začetek,pol pa dalje.

 • večni srb

  Vse skupaj precej spomni na Avtobuse resnice, polne starčkov in babic, ki so krenili iz Beograda proti Sloveniji po svoje otroke, nabornike v JNA in ostale, ki so se zataknili pri nas. Takrat jih je razgnala Udba, njihov kolovodja Ertl pa je od predsednika Turka prejel za ta podvig posebno medaljo za zasluge.

  Zanimivo je, da tisti ljudje niso prihajali k nam zato, ker bi hoteli živeti na naš račun in se naseliti pri nas, ravno obratno, prišli so rešit svoje otroke in odpeljati svoje ljudi ven iz te norišnice, vendar jim je naš vojaško policijski aparat to odločno preprečil
  Danes ne morejo obrniti niti par kombijev,ta isti aparat nam zdaj vozi kombije resnice, naravnost v naša naselja, najraje v stanovanja uničenih slovencev in z denarjem, ki so ga pokradli svojim ljudem.

  • Zgornji

   DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!!
   Ampak, a se ti morda svita kakšna bi bila rešitev ?

   • Novakec1

    Taprvi del je u temobrc, se tolaži ker je bilo precej drugače.

    • Zgornji

     Možno, ja. Ampak, tudi to se bo še razkrilo. Lp do tedaj.

  • KP

   ampak ti pa vedno od nekje privlečeš ven te tvoje uboge srbe,avtobuse,traktorje imt,no dajmo dodat še mitinge resnice…jao jao. v Sloveniji smo,mojster

 • zoro

  a do meje kriminalci od meje do bivališča pa policija – no lepo sodeluje naša policija s kriminalci, tako usklajeno vse poteka, očitno imajo vso organizacijo čez kriminalci, da gre tako gladko – vsak policaj pa tudi verjetno še kakšno polačo zraven dobi

  • Novakec1

   Pa uši in garje tudi, če ma srečo pa še sifili, herpes itd Na meji naj jih zavrnejo pa ne bodo zbolel.

  • karlina

   NIKOLI NE RECI NIKOLI

 • Novakec1

  Kolektivni prisilni samomor sloovc. Zbogom,

 • Vince Blake

  Očitno bo res potrebno, da se nam zgodi katarza. Da se nam bo te golazni tule toliko navleklo, da se bodo končno tudi volilci streznili. Bo menda res najbolje, da Janša taktično počaka, pusti naj levičarji sestavijo vlado, se dokončno osramotijo in da jih enkrat za vselej pospravimo na smetišče zgodovine.

  • Kapitalist

   Edina pametna vlada za trajnostni razvoj in prihodnost Slovenije je desna oziroma kombinirana vlada z desnim prevladkom. Torej kombinacije so lahko sledeče
   SDS + NSI + SNS (Desna Vlada)
   SDS + NSI + SNS + DESUS (Kombinirana Vlada)
   SDS + NSI + SNS + DESUS + LMŠ (Kombinirana Vlada)

   LMŠ ima dosti desen program ampak zdej taktično hočejo imet embargo na SDS, ker jim zavidajo volilne rezultate.

 • Resnica peče

  ?? ja IN ?? saj je Janša 2016 izjavil da je razdeljevanje migrantov po državah torej kvote OK !! In je PRAV da se begunce porazdeli !! Kje je sedaj problem?? a si je SPET premislil?

  • KP

   ma ne seri tle z nekim Janšem,kaj je rekel. Povej rajš,kje vidiš ti begunce? niso niti ekonomski migranti,ampak navadno specialno orožje. za oslabitev Evrope. se motim? upam,da res

  • mona lisa

   Ne kokodajsaj in če že interpretiraš nekoga potem naredi to pravilno.

 • karlina

  http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/vojni-veteran-pristal-na-cesti-spi-med-medvedi-56372 NAŠE LJUDI PA NA CESTO, V GOZDOVE, SRAMOTA, SRAMOTA IN ŠE ENKRAT SRAMOTAAAAAA, TA ZGODBA MORA PRITI V JAVNOST, KOLIKO JE ŠE PODOBNIH PRIMEROV, KI NE PRIDEJO V JAVNOST !!!!!!!!!!! TUKAJ PA SE VIDI, DA TEJ RDEČI GOLAZNI, PRAVI SLOVENEC IN KAJ ŠE HUJŠEGA-VETERAN SLOVENSKE OSAMOSVOJITVENE VOJNE, NE POMENI NIČ, OZ. MANJ, KOT KAMEN NA CESTI, MED TEM, KO SE ZAVZEMAJO ZA TUJO GOLAZEN IZ VZHODA , JIM DAJEJO ZASTONJ HRANO, PRENOČIŠČA, DOBILI BODO SVOJA STANOVANJA IN TO OPREMLJENA Z NAJBOLJŠO OPREMO, ONI PA PRIHAJAJO PRAKTIČNO IZ JAM, ŠE UPORABLJATI NE ZNAJO TEHNOLOGIJE, RAZEN MOBITELA, NOŽEV IN MAČET. SRAM ME JE, V DNO DUŠE ME JE SRAM, DA ŽIVIM V TAKŠNI DRŽAVI, KI SI JE LETA 91, NITI SLUČAJNO NISEM ŽELELA, NE BOM NAPISALA, KAJ JE KOMENTIRAL, OZ. REKEL MOŽ, TUDI SAM VETERAN V VOJNI ZA SLOVENIJO, FUJ P…I .
  MIMOGREDE, SE MOGOČE KDO ČUDI, ZAKAJ JE BENCIN VEDNO DRAŽJI, DA NE GOVORIM O CENI HRANE, KI GRE NAVZGOR, ŠE POSEBEJ GOVEDINA IN PIŠČANČJE MESO-ODGOVOR VERJETNO VESTE.

 • Novakec1

  Vlade nimamo?

 • mona lisa

  Tako vlado je treba na odgovornost in strogo kaznovat. Janša naj čimprej sestavi vlado in počisti z tem migrantskim drekom in notranjimi zajedalci,

 • mona lisa

  Za tem vse stoji skorumpirana, bolna leva vlada s dirigentom Kučanom. Janša reši nas te golazni ki vsakodnevno koraka v Slovenijo.

 • Marija

  Saj to ni res pa je. Kot sem napovedala,da jih bodo razpršili povsod in bostvar popolnoma neobvladljiva.Pišemo oz. nam pišejo sodbo tujci in domači izdajalci.

 • janezjelep

  nase babe se bojo pa f….le z njimi pa bo to to