Migrantska kriza: Policisti v eni noči obravnavali 31 nezakonitih prehodov meje

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

Policisti Policijske uprave Koper so v noči na četrtek prijeli 15 nezakonitih migrantov, policisti Policijske uprave Novo mesto pa so na območju Bele krajine prijeli 16 ilegalnih migrantov. Večina jih zaprosi za mednarodno zaščito.

Migrantska kriza na območju Bele krajine in Ilirske Bistrice ne pojenja. V enem dnevu so policisti obravnavali kar 31 nezakonitih prehodov meje. Včeraj popoldan so v Ilirski Bistrici policisti prijeli državljana Alžirije, ki je preko železniških tirov vstopil v Slovenijo ilegalno in bo vrnjen na Hrvaško. Zatem so prijeli še dva državljana Pakistana, ki bosta prav tako vrnjena na Hrvaško. Zvečer so v Materiji prijeli dva državljana Maroka in dva državljana Alžirije, vsi pa so zaprosili za mednarodno zaščito. Danes zjutraj so v Ilirski Bistrici ustavili kombi s tremi državljani Srbije in petimi državljani Turčije, ki so ilegalno prestopili državno mejo na cesti za Lisac. Okoliščine še preverjajo.

Na  območju Bele krajine so policisti izsledili in prijeli 16 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Tujci, državljani Pakistana, so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po zaključenih policijskih postopkih odpeljani v azilni dom.

C. Š.

 • sprehajalec

  Resnično vam povem, tole ne sme biti takole. Ograjo ali pa vse vračati hrvaški, dosledno. Ker naj bi bili zaenkrat varna država, Hrvati. Kurz se tokrat ne bo vključil, ker v Avstrijo ne bodo prišli.

  Erjavec, pizdun, namesto da plešeš kolo po Ljubljani, se raje primi svojega dela.

  tragedija je, da smo ena najmanjših držav na svetu, imamo tistih 20.000 km2, smo sredi europe, pa nafilali se bomo z migranti. Takoj je to treba ustaviti.

  • karlina

   podpis

  • samotoje

   Če vprašaš Erjavca, on ni nič kriv. On opravlja samo tekoče posle. Verjetno z Židanom “zaščiteni” teran cukata.

 • Olga_10

  Policaji si delajo norce iz Slovencev! Vsak “azilanti” nam pobere minimalno 1963 evrov!??? Odšteti ga je treba od plač policajev in ministrice! Cerarja pa zapreti!

  • karlina

   Policaji so samo v službi, Olga-delajo, kot jim naročajo levičarski izdajalci, plačani s strani-krvavega denarja, satana SOROSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Olga_10

    Oprosti, me je malo zaneslo. Saj vem, da je v ta znesek všteta tudi kakšna plača naših delavcev in material naših podjetij, ki tako tudi živijo na račun migrantov. Ampak ponavljati pa moram, da bom verodostojna pri Janezu.

   • cosmosjasnovidec

    Ma kurac so samo v službi.Če je tako se jih ne potrebuje,ker so brez koristi.
    Musliče se stira nazaj od koder so prečkali mejo ne pa vozi v azilantske domove.
    Seveda se jih pa policaji bojijo ter jih raje odpeljejo v azilni dom kot pa,da bi od musličev dobili batine.
    Jebeš tako nesposobno policijo katera je na sramoto nekdanjim MILIČNIKOM pri katerih se tole ne bi dogajalo in bi musliči kar na veliko plavali po reki.
    Gledano z te strani je res velika škoda,da miličniki več ne obstajajo in so jih zamenjali posranci.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • karlina

     Zato pa so na policijo nastavili svojega komandirja, ni čudno.

  • Maja

   Naj zmaga SDS in zaščiti Slovenijo pred tistimi, ki samo jemljejo davkoplačevalski denar.

 • stajerc5

  Slovenci, to so podatki ulovljenih!!!! Kaj mislite, koliko jih je prislo skozi stotine lukenj, ki niso cuvane!?
  Tako kot je Slovenija majhna, jo verjetno jemljejo kot azilni dom ali sotor…

  • Hun

   migrantje naj ti zafilajo luknje

   • stajerc5

    Ne govori s polnimi usti! Cuj, a je res, da je od dvakratzganih sperma crna!? Ko bo Zumba koncal nam javi!!!

    • KAPIBARA

     Ja res je, boš kmalu zvedel, ti in tvoji bližnji..

    • cosmosjasnovidec

     Saj je on tudi črn čefutarski cigan in vem kdo je in od kod,ker se je enkrat izdal pa če še bo malo klamfal mu bom šel razbil gofljo.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

   • karlina

    Pelji si jih domov in jih futraj na svoj račun, nihče ti ne brani, bedak levičarski, plačanec !!!!!

   • cosmosjasnovidec

    To pričakuješ ti čefutarski bosanđerovski cigojner ,da boš lahko namesto fukanja domačih kokoši buzeriral tvoje sonarodnjake kamelotrajbarske musliče nesnaga odurna.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • karlina

   Točno tako, to je najmanjša številka, pa še to je grozljivo, si lahko misliš, da dobimo na mesec, več kot 1.000 teh nemigrantov, teh zveri, ki bodo napadale, morile in posiljevale za zahvalo, kot v vseh mestih po Evropi. Če si kdo zatiska oči , da se kaj takšnega v Sloveniji ne bo in se že dogaja, je enostavno -NEUMEN !!!!! Še vprašanje-je Slovenija še varna država ??????

  • samotoje

   Oni načičkani mulc v Veliki Kladuši dobro ve:” Zlovenija veri gud for azil.”

 • RATATA

  Kumunajzrska drhal se norce dela iz nas in naših prednikov, ki so umirali stoletja, da so obranili slovenske Dežele.
  To je treba ustavit za vsako ceno!!

  • karlina

   NA CESTE IN ORGANIZIRATI VSESLOVENSKI PROTESTNI SHOD !!!!!!!!!!!

 • Hribouc

  Pa, kako, “obravnavali 35 prehodov”?
  Kaj pa delajo Miličarji? Kje so okrepitve?
  KJE JE OPEVANA ŽICA?
  A so zjebali tudi to zadevo tako, da so načrtno pustili praznine v žični ogradi na meji?
  KJE SO OGRAJE ?

  Pa je ta rdeča vukojebina Slovenistan še pri pameti ali so zjebali že čisto prav vse?

  Vile, kose in cepce v roke!
  LE VKUP UBOGA GMAJNA, GONIT BANDO SKORUMPIRANO!

  • karlina

   To niso več nelegalni prehodi, pač pa kar-LEGALNI, če mene vprašaš, vsi levičarji se pripravljajo na volitve, briga njih za nemigrante in za to, koliko jih dobimo-nepovabljenih, s strani večine državljanov, koliko jih mi-DRŽAVLJANI, DAVKOPLAČEVALCI PRISILNO PLAČUJEMO, še veseli so jih, samo, da niso kristjani, navijajo samo za muslimansko drhal !!!!! Bomo to miroljubni SLOVENCI kar gledali, zakaj za vraga ne organiziramo vseslovenski protest v Ljubljani, ob mejah ,kot je bil na Kotnikovi, leta 2015 ?????????

 • KAPIBARA

  Izraelci bi v tem primeru imeli 31 rešitev nelegalnih prehodov.. !

  • Novakec1

   Yugo vojsko nazaj na mejo, jih je še dost v slolandiji na plačilnem spisku.

 • karlina

  Bravooo, vsaka čast, no sedaj pa začnite računati-najmanj 30 na dan-na mesec, najmanj-900 ????????, se pravi-do jeseni-najmanj še : 4.000 nemigrantov, vse naše sosede pa zapirajo meje, oz. Italija jih tudi pošilja na veliko v Slovenijo. Si lahko zamislite , dragi DOMOLJUBNI SLOVENCI, kam to pelje, kaj pomeni za SLOVENIJO, recimo-10.000 nemigrantov ????? KATASTROFO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Lisjak

  Malo po malo in na koncu bomo postali en velik zbirni center za celotno Evropo.

  • Novakec1

   Big “žep”

 • Maja

  Bogu hvala da SDS vodi v anketah in upam da tudi zmaga na volitvah, da do tega ne bo več prihajalo! V drugih državah bi take pretepli in strpali v zapor.

 • Republic Commando

  Levićarji vzemite si jih na dom!

 • Striker

  Če ste jih odpeljali v azilni dom, jih tam zadržujte toliko časa, dokler se ne odloči o njihovi zahtevi za azil. Ta čas ne potrebujejo komunikacijskih naprav, denarja, zlatnine, droge ,orožja itd. zato jim je treba odvzeti vse, kar so neprijavljeno prinesli čez mejo. Ob odhodu iz Slovenije se jim vse vrne, iz denarja, ki pa ga niso prijavili, pa se pokrijejo stroški kazni za nelegalen prehod meje. Predvsem pa jim Slovenija, dokler njihov status ni rešen, ne sme dati niti enega centa denarja, saj imajo hrano in stanovanje brezplačno, da ne postanemo kot tile: https://voiceofeurope.com/2018/05/asylum-seekers-barely-work-an-overwhelming-majority-lives-on-benefits-and-endangers-the-welfare-state/

  • sprehajalec

   Skrajna naivnost Striker. Spisek in predlogi na nivoju srednješolca….

   • Striker

    poglej si KZ-1 člen 308, pa boš videl, da bi bilo zadrževanje v azilnem domu, brez dovoljenja za prosto gibanje samo posledica kršitve tega zakona. In kako ugotoviti za takega, ki nima dokumentov, da ga nekdo preganja? Torej, dajanje azila na nepreverjen način je protidržavno delovanje oz. izdaja. In kdor je podpisan pod odločbo, da se nekomu dodeli azil, ni pa preverjeno, ali ga v njegovi domovini res preganjajo, sodi na hitro vojaško sodišče. In če se ti zdi upoštevanje zakonov in podpisanih konvencij skrajno naivno, lepo pozdravi Soroševega odposlanca, ko ti prinese denar.

    • cosmosjasnovidec

     Točno tako.
     Vojaška sodišča so predvidena tudi za izdajalce domovine kateri so pa v Sloveniji celo predsedniki države in ne,da bi šli pred njih.Da se ne omenja še ostalih zadev,ker ni smisla.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

    • sprehajalec

     poslušaj, če izusti čarovno besedo azil, vse gornje odpade. V tem je težava.

     • Striker

      Azil je čarobna beseda, ki temelji na zakonu, ki je ga je podpisala tudi Slovenija http://www.mnz.gov.si/si/mnz_za_vas/tujci_v_sloveniji/mednarodna_zascita_azil/ in je žal v teh časih izrabljen za ropanje socialne pomoči držav, ki so sklade socialne pomoči naredile s svojim delovanjem. S takim opisom, kot je spodaj države ne potrebujemo, samo enega, ki bo denar kar talal. In najbolj me je presenetil tale stavek: “V primeru negativne odločitve pa se tujca v skladu z Zakonom o tujcih preda policiji, Centru za tujce v Postojni, ki izvede postopek vrnitve v izvorno državo.” In brivcu Ahmedu je bila izročena negativna odločitev, pa ga niso odpelajli v Postojno, ampak v parlament. Kot bi rekel ljubljanski imam: Tistega, ki je to storil, si bomo zapomnili !!!

     • sprehajalec

      Nam nič ne pomaga, če je zlorabljen. tukaj se kopičijo. Ko pa je postopek zaključen, je pa tako kot s Šamijem. tako bo z vsemi.

     • Striker

      Ja, zato je treba voliti take, ki bodo po prihodu na oblast sprocesirali te, ki so nam naredili to štalo. In če znajo reči azil, potem ne rabijo prevajalcev, če pa rabijo prevajalca potem pa beseda AZIL ne pomeni nujno zatočišče, ampak je lahko to njegov prijatel Ibrahimi Azil. Torej, poslati jih je treba k Ibrahimiju Azilu https://www.facebook.com/search/top/?q=Ibrahim%20Azil

     • sprehajalec

      Poslušaj edina preiskušena zadeva je Ograja. Visoka. Kot Madžarska. Dvojni pas. Vse ostalo je nakladanje. ker boš imel zahodne kretene migrantoljubce takoj tukaj.

     • Striker

      To sem jaz napisal takrat, ko je Madžarska postavljala svojo ograjo. Vsak zamujen dan nas je pripeljal v pogubo. Ko bojo pa zahodni migrantoljubci prišli sem, bomo pripravljeni http://generacija-identitete.si/. Pa še račun lahko izstavimo EU, ker gre za varovanje zunanje šengenske meje. Za mejo z Italijo bomo pa žal moraliplačati enako ograjo sami.

   • cosmosjasnovidec

    Striker ima popolnoma prav,ker je tako določeno tudi v zakonu.
    Kdor ilegalno prečka mejo pa nima pravice vloge oziroma zahteve za Azil ter se denarno kaznuje v kolikor ima denar v kolikor ga nima pa z zaporom 30 dni potem se pa izroči nazaj v državo iz katere je prečkal mejo.
    Tole kar se dogaja je pa levuharski sporazum vlade med prasico “merkelco” ter hrvati kateri to muslimansko golazen spuščajo čez mejo.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • cosmosjasnovidec

  Pizda jim materina in taki komunajzersko levuharski vladi katera podpira to golazen za Slovenske ljudi se pa ne zmeni.
  Ogromne količine denarja se meče za to muslimansko svojad nikjer pa nisem zasledil,da bi se kdo zavzemal za naše SLOVENSKE BREZDOMCE kateri so na ulicah.
  Preklete levaške svinje pričakujejo podporo te kamelotrajbarske muslimanske drhali na voliščih v kolikor jim odobrijo azil tako,da gledajo samo za svoje interese.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!