Milko Novič še naprej ostaja po nedolžnem zaprt, ustavni sodnik Jaklič pa opozarja, da so ključna vprašanja umora Jamnika in poskusa umora Plavca še nepojasnjena!

Janko Jamnik se je že dlje časa bal za svoje življenje. Njegova mama pravi, da se Milka Noviča nikoli ni bal. (foto: STA).

Ustavno sodišče je odločilo, da treh ustavnih pritožb, ki jih je zoper več sklepov o podaljšanju in odpravi pripora Milku Noviču vložil njegov odvetnik Jože Hribernik, ne bo sprejelo v obravnavo. Ocenilo je, da so sodišča, ko so odločala o priporu zoper Noviča, svoje odločitve obrazložila primerno, kar je bil sicer glavni očitek Novičeve obrambe. Proti odločitvi sodišča pa se je postavil ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič, ki je preučil tudi sodni spis poskusa umora dr. Janeza Plavca, katerega je osumljen Libanonec in nekdanji uslužbenec Kemijskega inštituta Michel Stephan. “Po tem, kar sem v spisu videl, vključno z delom preiskovalnih in (pravo)sodnih organov do sedaj, mi vest ne dopušča, da bi, preden ti ne razjasnijo nekaterih očitnih in ključnih vprašanj glede povezanosti obeh zadev, sodeloval pri potrjevanju ustavne skladnosti kakršnihkoli odločitev, ki temeljijo na zame očitno nerazčiščenih oziroma špekulativnih predpostavkah (in s tem eo ipso očitno napačno ne/obrazloženih sklepih) o tem, kaj se je v primeru umora dr. Jamnika (direktorja Kemijskega inštituta) ter poskusu umora njemu neposredno podrejenega dr. Plavca (vodje NMR centra na Kemijskem inštitutu) v resnici zgodilo,” je zapisal Jaklič.

Ustavni sodniki so najprej odločili o dveh ustavnih pritožbah Novičeve obrambe na sklepe, s katerimi so sodišča (najprej prvostopenjsko, po pritožbi pa še višje) leta 2016 ugotavljala, ali še obstajajo priporni razlogi za Noviča, in sklepe, s katerimi so sodišča zavrnila Novičeve predloge za odpravo pripora. V sklepih so sodišča pripor utemeljevala s tem, da je podana ponovitvena nevarnost, da Novič svoje dejanje ponovi.

Novičev odvetnik Jože Hribernik je ustavni pritožbi vložil, ker je menil, da je bil pripor Noviču odrejen in podaljševan nezakonito. Sklepi naj bi bili med drugim premalo obrazloženi. Ustavni sodniki se s tem niso strinjali. V sklepu, s katerim so odločili, da obeh pritožb ne bodo obravnavali, so zapisali, da so sodišča obrazloženo odgovorila na Novičeve očitke, samim obrazložitvam pa da ni mogoče očitati nerazumnosti, prav tako ne očitne napačnosti. Sodišča so po oceni ustavnih sodnikov zadostila zahtevi po konkretizaciji svojih odločitev in zato niso kršila Novičevih pravic.

Primera kažeta na povezanost in še vedno nista razčiščena
Proti odločitvi sodišča pa se je postavil ustavni sodnik ddr. Klemen Jaklič, ki je preučil tudi sodni spis poskusa umora dr. Janeza Plavca, katerega je osumljen Libanonec in nekdanji uslužbenec Kemijskega inštituta Michel Stephan. “Po tem, kar sem v spisu videl, vključno z delom preiskovalnih in (pravo)sodnih organov do sedaj, mi vest ne dopušča, da bi, preden ti ne razjasnijo nekaterih očitnih in ključnih vprašanj glede povezanosti obeh zadev, sodeloval pri potrjevanju ustavne skladnosti kakršnihkoli odločitev, ki temeljijo na zame očitno nerazčiščenih oziroma špekulativnih predpostavkah (in s tem eo ipso očitno napačno ne/obrazloženih sklepih) o tem, kaj se je v primeru umora dr. Jamnika (direktorja Kemijskega inštituta) ter poskusu umora njemu neposredno podrejenega dr. Plavca (vodje NMR centra na Kemijskem inštitutu) v resnici zgodilo,” je zapisal Jaklič. Od sodnikov ustavnega sodišča je omenjeni spis edini preučil, zato bi kakršnokoli končno sklepanje o zadevi brez vpogleda v spis bilo sklepanje brez ustreznega temelja.

Milko Novič ostaja v zaporu. (Foto: STA)

“Državljanke in državljani, predvsem pa družina in starša umorjenega, imajo pravico, da se vprašanja glede povezave obeh zločinov, ki bodejo v oči, v resnici raziščejo, in se ugotovi, kdo in kako je umoril njihovega sina oziroma moža in očeta. Prav tako si Slovenija, kot država, ki stremi k idealu pravne države, ne more privoščiti, da bi, zaradi ne dovolj temeljitega razčiščenja ključnih očitnih vprašanj, ki pa jih je mogoče preiskati in razčistiti, tako huda kazniva dejanja ostala nepojasnjena. Najhuje pri tem bi bilo, če bi se razčiščenje takšnih zločinov na kakršenkoli način – pa če še tako subtilen in blag – oviralo. Iz zadev med drugim izhaja nevarnost novih umorov, o čemer so se pojavili novi dokazi v spisu,” v svojem ločenem odklonilnem mnenju opozarja ustavni sodnik Jaklič.
Politkomisarka Mežnarjeva spisala pritrdilno ločeno mnenje
Ustavni sodniki so nato odločili tudi o Novičevi ustavni pritožbi na zavrnitev predloga za odpravo pripora, ki ga je Novič podal potem, ko mu je bila izrečena obsodilna sodba na prvi stopnji in mu je bil po nekaj mesecih na prostosti znova odrejen pripor. Novičeva obramba je v tej ustavni pritožbi med drugim menila, da sodišče zavrnitve predloga za odpravo pripora ne bi smelo opreti na utemeljen sum, ki naj bi ga dokazovala obsodilna sodba prvostopenjskega sodišča, ker da slednja še ni bila pravnomočna. Ustavni sodniki so bili tudi tu drugačnega mnenja. Takšno odločitev so ustavni sodniki sprejeli s sedmimi glasovi za proti enemu proti, poroča STA. Proti je bil sodnik Jaklič, ki je spisal odklonilno ločeno mnenje. Pozitivno ločeno mnenje pa je podala ustavna sodnica Špelca Mežnar. Ustavni sodnik Marko Šorli je bil tudi pri tem odločanju izločen.
C. Š.
 • Franc Šink

  Imam občutek da se je sodstvo v primeru zapletlo v lastno mrežo.Kdo koga ščiti ? V čemu interesu?Zakaj končno ne prizna svoje zmote? Zakaj.

  • rabbit

   Ker bi s priznanjem izkazali svojo nesposobnost.

   • Lustrator

    Niti pod razno tu ne gre za nesposobnost (čeprav seveda tudi te ne manjka), ampak za zelo prozorno zrežiran konstrukt – scenarij je bil domošljen že na samem začetku, ko se je že takoj po sami aretaciji zareklo tistemu režimskemu policistu. Od takrat dalje se dogaja točno to, kar je udbomafija zrežirala – ne glede na vse protidokaze ter strokovne in pravniške ugovore stroke.

 • Hun

  resevanje SS vojaka Novica

  • Iva

   Le kdo je plačan udbomafijski prostitut?! (retorično vprašanje)
   Človek brez vzgoje je kot telo brez duše.

   • Hun

    sektaska cvandra

    • dob

     Ivo poznam od otroštva naprej.
     Je vse kaj drugega kot to, kar ti praviš da je.
     dob

     • Aresnica

      Hun je ovčka ali pa del golazni SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA-(Laže, krade pa še terorizem podpira.)
      _______________
      Lep pozdrav

   • diler resnice

    Še več.. k takšnim primitivcem bi lahko dodali da se hranijo z verbalnim deliktom, da si ohranijo svoj privilegiran komi status, za zaščito zasebnosti pa si postavijo visok zid idiotizma !?

 • RATATA

  Slovenija, kot država, NE stremi k idealu pravne države,
  ZATO SI LAHKO privošči, da, zaradi ne dovolj temeljitega razčiščenja ključnih očitnih vprašanj,
  ki pa jih je mogoče preiskati in razčistiti, tako huda kazniva dejanja ostanejo nepojasnjena.

 • Antonius

  Volite, podprite SDS, da bo avgijev hlev slovenskega tožilstva in krivosodja enkrat za zmeraj temeljito počiščen.
  Policija sicer ne domuje v hlevu, ker se njihovemu hlevu strokovno in bolj prefinjeno reče štala.
  Nedolžni dr. Milko Novič je žrtvovan, da v zaporu pozabljen in zgubljen plačuje za nedokazano krivdo, ki ni njegova.
  Ko bo na koncu vseh pritožbenih inštanc z evropskim sodiščem za človekove pravice vred dokazano, da je slovensko krivosodje načrtno spravilo nedolžnega človeka v zapor, bi morali zaradi zlorabe sodniškega položaja pred sodišče spraviti sodnico, ker si je dovolila NEDOLŽNEMU storiti sodniški kriminal.
  Svete krave niso samo Penismanković in njemu podobni, svete krave so tudi tožilci in sodniki obeh spolov s trajnim mandatom na slovenskem krivosodju.

 • soc

  Hja, spomnim se nekega objavljenega Facebook posta poslanke SMC, Bosanke Jasne Murgel (…), ko se je pred nekaj leti po polomu Družinskega zakonika veselila prihajajočih kadrovskih sprememb na Ustavnem sodišču. »Bomo delali naprej, saj eno leto hitro mine. Vmes menjamo ustavne sodnike ustavnega sodišča«.

  KIBK in IJS ostajata sila skrivnostni javni instituciji, ki se ukvarjata z marsičim, kar javnosti ni znano. Tudi vse dosedanje nerdečkarske vlade se niso upale vmešavati v tamkajšnja dogajanja…

 • simofd

  No, pa zlobneži pravijo, da Špelca ne piše ločenih mnenj. Seveda jih, za zavrnitve. :D

 • Antonius

  Ne nasedajte Hunu in njemu podobnim, ker so itak psiho bolniki. OKM je njihova diagnoza, ker Janšo vidijo tudi tam kjer ga ni. Obsesivna kompulzivna motnja je njihova diagnoza, zato jim v glavi vsakokrat preganjavično zavre, ker se bojijo za izgubo oblasti, Kučanovega enopartijskega nedemokratičnega sistema.
  Ne nasedajte jim, izogibajte se njihovim provokatorskim polemikam z njimi.
  OKM je bolezen v njihovih glavah, pustite jim, da se prepuščeni samim sebi, veselijo in dolgočasijo s svojo preganjavico.

 • Mojca pokraculja

  Bravo ddr. Jaklič!
  Eo ipso ! Tiha večina ustavnih sodnikov je sedaj tudi oslepela.
  Eo ipso ustavnega sodišča ni več, je samo še glasovalni stroj režima!

  • Antonius

   Seveda je po tehtnih razmislekih, sestavo glasovalnega stroja v Cerarjev koalicijski parlament predlagal predsednik države, Pahor.
   Ddr. Jalkiču se Pahor ni mogel izogniti, ker si je upravičene kritike stroke naložil, ker je poskrbel, da ddr. Jaklič ni bil izvoljen na ESČP.
   Več, kot od Jakličevega dela na ESČP, imamo sedaj od njegovega dela na Ustavnem sodišču. Zahvaljujoč njegovim in Šorlijevim ločenim mnenjem vsaj vemo, kaj in kako razsoja glasovalni stroj na Ustavnem sodišču.
   Težava se bo pojavila, ko bo Šorliju potekel mandat. Upam, da bodo takrat v parlamentu sedeli povsem drugi poslanci, ker jim bo Pahor v potrditev, zagotovo poizkušal podtakniti še eno Kučanovo /pardon, lapsus/, kukavičje jajce.

   • Mojca pokraculja

    Točno Antonius. Dokler se edini dveh Sodnikov, pravilno pisano z maiuskulo, ne znebijo, bo tiha večina vegetirala obenem pa se šla teater o pravni državi.
    Pričakujmo, da bodo v naslednji fazi Jakliču prepovedali in onemogočali “brskati” po drugih spisih. Njegov glas in Šorlijev glas je treba utišati.

    • Antonius

     Pravica ustavnih sodnikov, da javno objavijo svoje ločeno mnenje je tisto, kar jih NAJBOLJ boli.
     Volivci se niti ne zavedajo, kakšno moč je imela Cerarjeva vladna pozicija v parlamentu. S skoraj ustavno večino v njem bi lahko s kakšnim podkupljenim poslancem, kleptomanska Cerarjeva vlada dosegla karkoli bi ji padlo na pamet.
     Ustavnim sodnikom bi lahko prepovedali objavljati njihova ločena mnenja.
     Velika svinjarija /po Cerarjevi mami/ je tudi zamznjen trajni sodniški mandat Murglove. Ker se je *zamrznjena* sodnica Murglova politično javno opredelila, ne bi smela nikoli več opravljati sodniškega dela. Sodnik vendar ne more biti JAVNO politično opredeljen, ker ga njegova sodniška funkcija postavlja nad politiko. Jaz bi jim odvzel celo volilno pravico. Moralno ne gre skupaj, da sodnik na volitvah izbira v parlament, ki sodnikom nalaga, kako in kaj, bodo v pravici in poštenju, nedotakljivi delali.
     Pošteno tožilstvo in sodstvo sta temelj vsake demokratične države, zato morajo tožilci in sodniki zaupati tistim z volilno pravico v katerih imenu presojajo in obsojajo.

     • Mojca pokraculja

      Vse kar si napisal brez dvoma drži. Tudi “oni” vedo da to drži, bodimo brez skrbi, a dokler ima oblast mafija nočejo videti, slišati, vedeti. Ni se še našel tožilec, z izjemo Dragice Kotnik, ki bi se uprl. Reskirala je dobesedno svojo glavo.
      Mafija v Italiji take pospravi in to prekleto dobro vedo vsi sodniki, tožilci, preiskovalci, policaji, skratka tisti, ki preganjajo kriminal. Njih je ugrabila mafija, pa če si to priznajo ali ne.

     • Antonius

      Podkupljivih sodnikov ni treba ugrabljati, ker so naprodaj.!!!
      Delo neodvisnega tožilstva in pravosodja je slika v zrcalu demokracije.

     • Mojca pokraculja

      Na prepoved objavljanja ločenih mnenj pa nisem pomislila. Groza !
      Vse je možno, pa saj pravim, slovenije ni več. Samo “štempeljni” na dokumentih in napisne table na pročeljih oblastnih zgradb, to je vse kar je ostalo od države. S tem se še identificirajo, drugega ni več.

 • princeska

  Hudodelce sodišča načeloma ne obravnavajo, skrbno varujejo le politične zapornike.

 • Iva

  Partijsko usmerjani ustavni sodniki , brez vesti (!) so,
  tako kot kot Štrukelj, Merčunova in Živičeva – člani senata višjega sodišča, ljudje brez vesti (!), ki so pravnomočno potrdili sodbo dr. Noviču brez materialnih dokazov in prič, po ukazu globoke države vpletene v mafijski umor dr. Jamnika,

  upoštevali smernice (ukaze) stricev iz ozadja in se seveda niso spuščali v vsebino in več kot očitno POVEZANOST obeh primerov. Izjavo dr. Kobeta policiji so na višjem sodišču (22.dec.2017) obravnavali za zaprtimi vrati, da se novinarji in prisotna javnost ne bi seznanili z resnico o povezanosti obeh primerov(!) in vpletenosti Stephana&Co v umor Jamnika! In celo materi niso dovolili spregovoriti, kajti oboje bi porušilo scenarij obsodbe Noviča in uvedbe nove(!) preiskave.

  JAKLIČEVE besede
  “Po tem, kar sem v spisu (sodni spis o poskusa umora dr. Plavca) videl, vključno z delom preiskovalnih in (pravo)sodnih organov do sedaj, mi vest ne dopušča, ….
  povedo, da je to EDINI USTAVNI SODNIK (poleg izločenega Šorlija), KI IMA VEST in, ki ŠČITI ČLOVEKOVO DOSTOJANSTVO in posameznika pred močjo države !!! Vendar o tem ne pišejo maistream mediji, zato KRIVOSODJE mirno spi in krši celo ustavo!
  Kdaj se bodo zbudili pošteni, resnicoljubni pravniki in DVIGNILI SVOJ GLAS ???!!!

  • Mojca pokraculja

   Danes je narok v zadevi Stephan. Bo javnost izključena ?

 • Neverjetno.
  “V sklepih so sodišča pripor utemeljevala s tem, da je podana ponovitvena nevarnost, da Novič svoje dejanje ponovi.”
  Ali želijo sodišča, vključno z Ustavnim sodiščem povedat, da obstaja nevarnost, da dr. Novič še enkrat ustreli dr. Jamnika” ???
  Kaj vse MORAJO naši SODNI papirji PRENESTI !!!

 • Molimo, da se Slovencem in Slovenkam – še posebej v pravosodju spet obudi VEST !

 • Olga_10

  Sodnico, ki je dr. Novica “pravnomočno” zaprla, boli patka, saj bomo bedasti državljani plačevali odškodnino dr. Novicu!
  Babi je treba vzeti licenco,, ji vse pobrati in naj do smrti koplje jarke za odškodnino dr. Noviču!
  Vsi na volitve! Volimo SDS in naredimo reformo skorumpiranega komunističnega krivosodja!

  • Lustrator

   Bravo!

 • lado

  GOLAZEN RDEČA ,NEŠOLANA ,VEČINA !!!!! Celo MAMA OD POKOJNEGA JAMNIKA JE REKLA ,DA GA NI NOVIČ USTRELIL !!!!!!!!! KREEEETEEEEENIIIIIIII SODNIŠKI,CIPE ŽLEHTNE !!!! DOBITE TUDI VI SVOJE ,GOLAZEN NEPOŠTENA AAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BREZ DOKAZOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŠTRUDL VAS ČAKA !!!!!!!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  PONOVITVENA NEVARNOST ZNOVIČ IN VNOVIČ

  Sodnik je zalamejski dvignil glas,
  sam že dolgo pravdam več ne sodi,
  dvignil, da nikamor to ne vodi,
  ko pravica vsem je španska vas.

  Vnovič ista znana pesem stara,
  pod preprogo da se vse pometa,
  se potem z jezikom ne opleta,
  ker justica teh stvari ne mara.

  Vnovič namreč se je razsodilo,
  draga da svoboda je osebna,
  kaj če stvar ni čisto vsa prisebna,
  se zato jo bo v temí pustilo.

  Znovič kriva tu ni malomarnost,
  da zadevo se v temnici pušča,
  kanček le svetlobe k njej pripušča,
  razlog: ponovitvena nevarnost.

  Vnovič namreč se lahko dogaja,
  ne lahko, dejansko zagotovo,
  vedno vnovič, znovič in na novo,
  slaba vest na plano da uhaja.

  Jo zato na temnem gre držati,
  da se zunaj vnovič ne bohoti,
  bolje s slabo je vestjo v slepoti,
  kot da znovič se z resnico brati.

 • domovina mili dom

  Novič bo v zaporu, dokler udbomafija ne zabriše vseh sledi. Slovenci pa brez spomina, bodo še naprej volili to mafijo.

 • Korenjak

  Če lahko na tak način pometajo z g. Novičem, če so lahko, kot so, z nesmiselnim procesom patria v zapor spravili celo vidnega opozicijskega politika… če se jim tako jebe, da vse to počenjajo kar na očeh javnosti… kaj menite, kaj se lahko zgodi komurkoli od nas navadnih državljano, če se po pomoti zaplete ali upre mafiji?
  Tudi to sporočilo je bistven del sodbe: ne sanjajte sužnji, da boste kdaj svobodni. Ne upirajte se, ker vas čaka enako.

 • tko

  Ne verjamem, da je nedolžen!

  • Lustrator

   Bolj verjameš udbomafijski navezi, ki ga je obsodila brez resnega dokaza, ki bi ga potrdil katerikoli neodvisen strokovnjak? Ali si na strani krivosodja le zato, ker so ti režimski propagandisti rekli, da imamo pri nas deelujočo pravno državo in če je tako rekel režim, nekaj že mora biti na tem?

   V vsakem primeru upam, da te bo življenje izučilo zaradi teh besed.

 • črnaovca

  Kdo je že videl koga v restu ki ni bil nedolžen

  • homoeroticus

   Enako so govorili za g. Uhernika in verjetno se za marsikoga. Tako razmisljanje je izjemno nevarno ker jutri lahko v tako situacijo spravijo kogarkoli.

  • Lustrator

   O tem koliko nedolžnih sedi po zaporih je odvisno predvsem od kvalitete in neodvisnosti pravosodnega sistema. In ker smo pri nas tudi v tem vidiku prav na dnu v Evropi, ni nič čudnega da imamo po zaporu en kup krivično obsojenih ljudi, množične morilce in poveličevalce rdeče zvezde pa smatramo za junake z vsemi privilegiji vred. na glavo postavljena družba.

 • joza joza13

  Vsak je nedolžen, dokler mu krivda ni nedvoumno dokazana. Velja za leve, desne, in srednje…

  • wert

   Edin Noviču krivde ni treba dokazovat. So ga kar v čuzo strpal.

  • je že v zaporu, torej je kriv.

  • Joško

   V Sloveniji veljajo malo drugačna pravila. Krivca moramo imeti; če ga ne najdemo, ga pa naredimo.

   • čips

    Sploh,ce si desne politicne opcije.

 • tko

  a imate dokaz, da je nović nedolžen?

  • šmentanamuha

   Problematični in to zelo so dokazi o njegovi krivdi, če že sprašuješ. To bi moralo skrbeti tudi tebe, kot državljana Slovenije, ki spadaš pod to zakonodajo.

  • Korenjak

   V neki normalni državi nihče ne bi rabil dokazovati, da je nedolžen. Tožilstvo je tisto, ki mora dokazovati krivdo, sodišče pa mora slediti zakonom: v dvomu se obtoženca oprosti. In v tem primeru upravičenih in tehtnih dvomov mrgoli.
   Predvsem pa bi se moral vsak državljan – po enem umoru in enem poskusu umora – vprašati, s čim se Kemijski inštitut pravzaprav ukvarjajo?

  • večni srb

   Meni se zdi čedalje bolj kriv.

   • Lustrator

    Tudi meni se večina tvojih komentarjev zdi popolnoma norih, pa to še ne zadostuje, da te strpam v bližnjo norišnico. Pač nisem izvoljen član udbomafijske elite, ki lahko sama odreja koga želi v zaporu in koga na najbolje plačanih stolčkih v državi.

    • večni srb

     A danes si spet direktor psihiatrične ustanove? Lepo se igraj še naprej.

  • Lustrator

   Še en fan revolucionarnega prava v Evropi 21. stoletja, vidim. Močno upam, da bo lustracija (ko do nje končno pride) počistila prav z vsakim Janezom in Micko, ki razmišlja tako kot ti. Na prostosti ste nevarni demokratičnemu družbenemu redu in pravni državi.

  • Jan Kovalski

   Potreben bi bil dokaz, da je kriv!!!

 • šmentanamuha

  Pri nas se odvija prava sodniška vojna. Še dobro, da nismo leta 1945 ali 50 in še dobro, da imamo ddr. Jakliča.

 • večni srb

  Novkovič je bil torej že na prostosti, in sicer več mesecev, pa dejanje, za katero je osumljen, očitno ni ponovil.
  Meni se zdi, da to dejstvo izpodbija tezo sodišča o ponovitveni nevarnosti.

 • Radolf Mitler

  Sodnica prasica!

  • Olga_10

   Žalite prašiče…to so inteligentne živali…

 • čips

  Vsak od nas je lahko ze ta trenutek,ce se nekdo odloci dr. Novic

 • xtc

  Novič ni zaprt zaradi umora Jamnika,to je bil le izgovor ,da so ga zaprli in našli dežurnega ,krivca Novič ve nekaj drugega večjega kar nekoga hudo ogroža in zato je zaprt,tudi,če mu uspe priti na ESČP in tožbo tam dobiti utegne peje “preminiti” v zaporu,ravno zaradi tega kar ve ne tega kar ga dolžijo.

 • Nenad Pavlić

  Za zanesljivo in brez tveganja posojilo([email protected])

  DA BI PREKINIL MRTVE TOČKE REVŠČINE ALI REŠITI SVOJE TEŽAVE IN SKRBI, POMEMBNO JE DENAR AMPAK NI VAŽNO KAJ.

  JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANČNA POSOJILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV.
  Pridruži se mi po pošti: [email protected]
  WhatsApp: + 33789770894

 • Božobožo

  Tip je kriv ko satan. Upam da ga zaprejo do smrti, ker takšni morilci nimajo kaj delati med poštenimi ljudmi.

 • Butalc

  V zloveniastanu nič novega! Od likvidacije Iveka naprej…

 • večni srb

  Le česa se je tako bal pokojni Jamnik, kaj lahko skrbi direktorja nacionalnega Kemičnega inštituta, pa ni prijavil kriminalistom ali vsaj varnostnikom?

 • Franjo Trojner

  Nekaj nea štima pri toti zgodbi, ki se plete okoli kemijskega inštituta.
  Umor in poizkus umora gotovo vlečeta vzporednici, nekaj velikega mora biti v ozadju, da se nihče ne trudi priti zadevi do dna.
  Če v naših zaporih sedi nedolžen človek bo potrebno naše organe pregona z sodnicami, sodniki in sodstvom vred poslati na temeljit remont.

 • Grenze

  TO NISO SODNIKI AMPAK RDEČI FAJDICI HLAPCI !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!