Mokre sanje družbeno-politične delavke RTV Špele Kožar razblinjene: Plakatov z nacistično vsebino po Velenju niso lepile ekstremistične skupine, povezane z “eno stranko”, temveč mladoletnik! Bo vodstvo RTV zoper njo ukrepalo?

Foto: Fb

“Plakate z nacistično vsebino je junija letos v Velenju nalepil mladoletnik. Med preiskavo je bilo ugotovljeno, da je dejanje storil sam in da motiv za storjeno dejanje ni bil povezan s problematiko ekstremističnih skupin,” so po mesecih preiskave sporočili s policije. Spomnimo, da je ob najdbi praktično vsa politika te tri plakate izkoristila za 5 minut kulturnega boja proti namišljenim sovražnikom. Velenjski župan Bojan Kontič je v stilu svojih komunističnih vzornikov pozival k ustavitvi sovražnega govora, novinarka RTV Špela Kožar pa je dogodek celo povezala z Janševo SDS.

Leva politična scena na čelu z nekdanjim predsednikom vlade Mirom Cerarjem, direktorico Mirovnega inštituta Nežo Kogovšek Šalamon ter velenjskim županom Bojanom Kontičem, je meseca junija prišla na svoj račun, ko so se v Velenju pojavili trije plakati z nacistično vsebino. Vsi trije so v en glas obsojali nestrpnost v družbi in pojav sovražnega govora ter pozivali k brezkompromisnemu pregonu.

Bo vodstvo RTV sankcioniralo novinarko zaradi klevet in širjenja nepreverjenih dejstev?
Najdlje pa je šla novinarka RTV Špela Kožar, ki je na Facebooku med drugim zapisala, da “le ena stranka nenehno širi tako propagando, na svoji Novi24 govori ne le o deratizaciji, Janša je za kulturni praznik govoril tudi o preštevanju – in spomin na ure zgodovine glede naci propagande mi je ostal v glavi. Nehajmo se sprenevedat no, da Janša ni nevaren in zakaj je temu tako. Hvala”. Prvak Slovenske demokratske stranke Janez Janša se je na Twitterju odzval na zapis Kožarjeve in zapisal, da se sprašuje, če bo “vodstvo RTV Slovenija reklo kako na sovražni govor novinarke ali se molče strinja?”

Plakati so bili velikosti formata A3, na njih pa so bili ilustracija nacističnega vojaka in pripadnikov paravojaške organizacije nacistične stranke, v gotici podobni pisavi zapisano geslo “Za družino, za državo, za raso”, svastika in “1488”.

Več mesecev so se ukvarjali s preiskavo
Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje, je mladoletnik nalepil šest plakatov z nacistično vsebino. Na plakatih na velenjskem grbu je bila tako natisnjena svastika z napisom “za raso” ter častnik nemške vojske z odlikovanjem viteškega križa. Plakati so s svojo vsebino vzbudili zgražanje in prizadetost širše javnosti, s čimer je bil ogrožen tudi javni red in mir. Celjski kriminalisti so takoj po prijavi začeli z zbiranjem obvestil ter drugimi klasičnimi policijskimi ukrepi. Plakate so poslali na pregled v nacionalni forenzični laboratorij, na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Celju pa pridobili odredbo za hišno preiskavo pri mladoletniku, sicer doma z območja PU Celje. Zasegli so mu računalnik, mobilni telefon in druge naprave.

Z omenjenimi ukrepi so kriminalisti pridobili dovolj dokazov, da je mladoletnik iz spleta pridobil nacistične simbole ter na svojem računalniku izdelal in natisnil spornih šest plakatov, ki jih je nalepil v Velenju. Mladoletnika so policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja javnega spodbujanja sovraštva ali nestrpnosti.

C. Š.

 • samsara

  “Bo vodstvo RTV sankcioniralo novinarko zaradi klevet in širjenja nepreverjenih dejstev?”

  Ne glede na to vprašanje, lahko omenjeno novinarko toži zaradi klevet stranka SDS.
  Zakaj bi se branili nekaj garantiranih novcev odškodnine?

  • Steiermark

   Mislim, da ti primitivci z rdečo zvezdo, sploh nič ne razumejo! Oni samo ponavljajo, kot papige, kar jim njihovi dreserji naročijo!

   • večni srb

    Ti boš pa to preprosto okoli obrnila in vrnila isto, pa gremo lepo počasi nazaj.

 • garfi

  rdeČĆi nacisti in njihova svinjska lažniva propaganda
  podobno kot napad z avtomobilom na rtv presstutke
  vsa politika na rtv je sedaj komunajzarska, ko so jo ovobodili že pred leti
  in zunanja 100% gLobaListična in proti Trumpu
  Slovenci smo proti vsem totalitarizmom in njihov komunistični je najhujši
  sedaj nam uvažajo še totalitarni islamizem
  podpirajo tudi vse diktatorske režime kot je koreja kitajska iran in palestinske teroriste

 • zvone gabrijan

  Oni lahko vse, nedotakljivi in zmeraj imajo prav, resnica iz Murglstana.

 • Brane Pomahaj II

  ZLOvenija NI ratificirala EU direktive, ki prepoveduje vse simbole totalitarnih režimov. V ZLOveniji je posledično dovoljeno mahati tako z rdečo zvezdo kot s svastiko!

  • VERRZIFIKATOR

   Elisabeth Koschar

   PLAKATI IN GETO

   V getu se varšavskem ni zgodilo,
   a je to resnični pravi geto,
   ves zabit, uboren, strogo vzeto,
   kar se je iz kraja naredilo.

   Wöllan piše v gotici debelo,
   feldmaršalova tja vodi cesta,
   firer v kamnu je na sredi mesta,
   ni, prijatelj, se ti vse le zdelo.

   Je zastav na kilometre rdečih,
   kljukast križ deluje kakor zvezda,
   okrog žice najdeš strelska gnezda
   in še vrsto ostrostrelcev spečih.

   Wöllan kajpak, vse po nemško čisto,
   pa totalitarcev horda cela,
   zraven postopačev kup brez dela,
   pritepenih v geto, to je tisto.

   V getu se varšavskem ne dogaja,
   tam vsaj vladala je urejenost,
   tukaj pa neznanska omejenost,
   firerja učencem ki ugaja.

   Vsepovsod po mestu so plakati,
   v gotici in vsi zares strašljivi,
   s prstom kažejo, kdo vse so krivi,
   kdo jih risal je in lepil hkrati.

   Kriv za vse je pač slovenski Janez,
   ki je zapovrh možak iz Kranjske,
   krivde se obešajo mu lanske,
   kriv je včeraj, jutri, najbolj danes.

   Ne pomaga nič, je že sprejeto,
   v getu namreč tem je vse soglasno
   in okoličanom skrajno jasno,
   da je Wöllan radikalcev geto.

 • Slovenec sem

  Le kako sme in more državni organ tako lagati.?

  Ideološka puščica je bila preveč ciljno namerjena, da bi bil lahko mladoletnik sam avtor in financer tako premišljenega projekta.

  Plakat je bil preveč v sozvočju s pevladujoči titovelenjsko rdečo politiko.

  • macon

   Levi skrajneži projecirajo lastno fašistoidnost na opozicijo. Tipična je lažna opozicija komunisti-fašisti ali partizani-domobranci, medtem, ko smo v tem oziru pretežno vsegliharji. Isto sranje so nam vsi klavski totalitarci.

   • Slovenec sem

    To so komunisti in udbaši vedno obvladali.

 • Nata

  Bom vseeno napisala, kar mislim.
  Kaj pa je tako hudo narobe s tem plakatom ?
  Pustimo uniforme, pa v kakšnem času je bil objavljen.
  Vendar pa, ali ne gre danes za Državo. . . za Družino. . . . in končno tudi za Raso ??

  • macon

   Ne, gre za individualnost in individualne svoboščine proti čredi in državni represiji. Vsi uniformiranci so na drugi strani.

 • soc

  Ministrstvo resnice, kar v socialistični utopiji Sloveniji predstavlja RTV Slovenija, pač ni zavezano dokumentiranim dejstvom. Oni vedo, kaj je prava resnica. Danes belo, jutri črno, kot ukaže Veliki brat.

  In več kot pol Slovenskih državljanov tej resnici verjame, kakršnakoli je danes ali bo jutri. Orwell se križa, Tito in Kardelj krohotata.

 • Franjo Trojner

  Še eno potrdilo v nizu več, da so za blatenje stranke SDS in njenega predsenika dovoljena vsa sredstva. Novinarko za zapisano nihče ne bo sankcijoniral, gotovo bo pa pri priči sankcijoniran g. Janez Janša, če bo zapisal kako krepko na račun omenjene novinarke.
  Me pa vse bolj moti tudi selektivno novinatstvo v naših dominatnih medijih, o nekaterih dogodkih poročajo bombastično, o belem genocidu v JUŽNI AFRIKI, ki ga večinsko prebivalstvo izvaja nad belimi posestniki, pa novic v naših dominatnih medijih skoraj ne zaslediš, niti ga javno ne obsoja naša leva oblast. A bo naša vlada, Šarec, Cerar, zunanje ministrstvo z kakšno protestno noto kaj ukrepalo???

 • garfi

  Se jim je zmešalo? Smrt janšizmu na seji programskega sveta RTV Slovenije
  »Smrt janšizmu, svoboda narodu,« se je glasil eden od transparentov, ki so jih ob začetku seje programskega sveta RTV Slovenije nosili novinarji in uredniki (ob pomoči nekaterih »gostov«) nacionalne javne medijske hiše.
  https://reporter.si/clanek/slovenija/se-jim-je-zmesalo-smrt-jansizmu-na-seji-programskega-sveta-rtv-slovenije-474747

  Janez Janša
  ✔ @JJansaSDS
  No, to pa je še malo hujše od bordela @RTV_Slovenija

 • rubec

  Že res, da je janez janša osamosvojitveno vojno prespal v kleti cankarovog doma, ampak zame je on slovenska IKONA. Ne morem pomagat, tako kot ne morem pomagat črncu, ki bi na vsak način hotel biti bel.

  • garfi

   očitno se je tebi tudi zmešalo

   • rubec

    To priznam. Ne priznam pa nedeljskega poraza mojega najljubšega kluba v tretji mongolski nogometni ligi Đingiskankana Športferajna, ker je bil sodnik zelo pristranski.

 • garfi

  “Da spomnimo. Javno medijsko hišo smo s prisilo (in pod grožnjo z izvršbo) primorani plačevati davkoplačevalci oziroma lastniki električnega priključka. Gre za obvezno dajatev, ki je prisilna in plačilu katere se ni mogoče izogniti. Ne gre torej za prosto izbiro posameznika, ampak za zakonsko določbo. In ti novinarji in uredniki pred slovensko javnostjo nosijo plakat, v katerem pozivajo k »smrti janšizma«, se pravi politike opozicijskega prvaka. Možno je samo dvoje: ali se jim je zmešalo ali pa so tako pokvarjeni.”
  javna hiša press

  • večni srb

   Dokler bodo ljudje brez vprašanja plačevali položnice, sicer jih lahko država še deložira, se ne more nič spremeniti. Pošteno gor ali dol, ne da se, državljani nismo zadovoljni z nacionalnim medijem in jih nočemo več financirati, ampak brez organizirane politične akcije ne bo nič, ker je neplačevanje državi pri nas najhujši kriminal in vedno izterja svoje, pa če zato vsi okoli pocrkajo in tudi, če so izstavljali neupravičene ali celo fiktivne račune.

 • rubec

  Kdaj se bo pa kaj pri tovarišu kontiču preverjalo premoženje in njegov izvor? Da se pri njemu nikoli nič ne najde je slab izgovor. Že glavo ima tako veliko, da človek zlahka tja zloži kak milijonček. Eni pravijo da celo dva.

 • Miccy

  In sedaj ima SDS problem. Ko nekdo toliko časa širi nestrpnost in sovraštvo, preko svojega glasila Nova24TV in povezanih kvazi medijev vsakodnevno #FakeNews, mu nihče ne bo verjel, da v neko dejanje ni vpleten.

  • garfi

   ja že 25 let ima problem
   že kakšnih 10.000 medijskih napadov in umorov od vas komunajzlov

   • Miccy

    Od nas komunajzlov? Ne podtikaj ljudem svojih lastnosti!

  • večni srb

   Probaj razumeti tega fanta in kritizirati državni terorizem na nacionalki ter v drugih medijev, takoj vse pobrišejo, komentarji so strogo nadzirani.

   Bravo Nova, samo zato vas podpiram, ker edini v Sloveniji razumete vrednote svobode govora.
   Drugače povedano, če ne bi bilo tega medija, bi lahko brali edino uradno poročilio kriminalistične preiskave, za fanta je pa verjetno najbolje, če bi se ubil.

   • Igor Kavalar

    Na mainstreamu že nekaj let vladajo fašisti. Hitler jim je bil zgleda izredni profesor, zato tudi ne moreš svobodno komentirat pomembnih tem npr. ilegalni migranti, pedri itd.. lahko pa komentiraš kakšne barve nohtov in guzo ima Kim Kardashian in kaj si o Sloveniji leta 2050 misli Barbapapa.

    • večni srb

     Noro, hujša sovražna vojaška propagada kot med najhujšim komunizmom,potem se pa čudijo, da čedalje manj ljudi hodi na volitve in vse več ljudi dvomi v vse kar rečejo komunistični fašisti.

     Saj mogoče pa to hočejo, najprej kaznovati čim več nedolžnih, potem bodo pa vso krivdo zvalili na retardirane komuniste, ki sicer niso odredili takih kriminalističnih akcij, razumeli pa tudi niso kaj se dogaja in se jim zdi načelno prav, da se krivca kaznuje. Ne vedo pa, da je tudi fant žrtev, da se policija ne sme tako obnašati in da zaradi takih stvari vse več občanov pljuva po županu in komunistični eliti. Župan bo nekoč itak prestar, zarukani in pokvarjeni udbaši bodo pocrkali, upornikov pa bo vse več in bodo nekega dne enostavno zavzeli celo regijo. Takrat se nihče več ne bo spomnil kako se je to začelo in kako hinavsko se je podtikalo čedalje več malenkosti, da so lahko sprovocirali totalitarno reakcijo itak gnilega represivnega aparata.

    • Miccy

     Zame so pomembne teme denimo to, od česa živim, kako bom živela jutri ipd. in ne neka umetno ustvarjena histerija ter sovraštvo do homoseksualcev. Itak je pa zlivanje gnojnice v neomejeni količini dovoljeno na redkih mestih, Nova24TV je denimo eden od teh prostorov.

     • večni srb

      Ni res, ti izhajaš iz neresničnih predpostavk, če sklepaš, da se ljudje že rodijo nekaj vmes, imaš seveda prav, ker pa veš, da lahko imajo le ženske maternico, potem je popolnoma jasno, da obstajata edino dva spola in se nihče ne more roditi kot homoseksualec.
      Desni imajo pa svoje zablode, oni verjamejo, da v noseči ženski živi še en človek, kar je seveda kompletna oslarija, ampak zarukanci so med poukom biologije sedeli na ušesih in si zdaj pač tako predstavljajo.

     • Miccy

      O tem, o čemer pišeš, sploh nisem razpravljala. Zdi se mi podlo, da se danes in tukaj žali homoseksualce preko nekega glasila ali določenih skupin.

     • sodnikisozločinci

      Kaj je to čudnega, da v noseči ženski živi še en človek? To pomeni, da sta notri dvojčka. Saj tudi v pedrski danki živijo ljudje. V Kučanovi je celotna ekipa Hanzi TV.

     • Igor Kavalar

      Seveda so pomembne teme o gospodarstvu in itd.. Kakšna umetna histerija? Pa sej ste sami krivi, da ustvarjate te zgodbe. Mi ne sovražimo pedrov to je njihova svobodna izbira. Zaradi mene si ga lahko tudi odrežejo in pojejo za zajtrk če jih to seksualno zadovolji. Ne boste nam pa ostalim govorili, da homoseksualcu ne smeš reči da je peder ampak, da moramo slovenski jezik zastrupljat z angleško izpeljanko gej, zato da bo to politično korektno. Sami ste odpirali te teme in zahtevali da dva pedra dobita status družine in enake pravice kot jo imajo ženske in moški in da lahko imajo otroke. Kako pa, če jim narava tega ni dala? Vi v primeru spolne dekadence želite spreminjati naravi zakon, ki jasno in glasno pravi, da je človek dveh različnih spolov z razlogom. Namesto parade sramu in prezgodnje smrti zaradi okužbe z HiV jim raje ponudite zdravstveno pomoč. Če še ne veste homoseksualnost je ozdravljiva, bivši pedri pa so dokaz zato, samo vi na main streamu tega še slišal niste! In večjih hinavcev še videl nisem, na eni strani zagovarjate homoseksualnost, kako napredna je na drugi strani uvažate verske fanatike, ki vaše podpornike z kulturo 7 stoletja mečejo z stolpnic. V glavnem za zbruhat!

     • Miccy

      Mi? V ta “mi”, o katerem pišeš, ne spadam. Kot sem že zgoraj zapisala, zdi se mi podlo, da se danes in tukaj žali homoseksualce preko nekega glasila ali določenih skupin.

     • Igor Kavalar

      Kakšna žalitev?

      Žalitev bi bila, če bi heteroseksualcu rekel da je peder.

   • Miccy

    Zakaj bi bilo za fanta najbolje, če bi se ubil? Kaj ne bi bilo bolje, če bi starši plačali kazen, ki mu bo izrečena in ga podučili, kaj je to nacizem? KZ lagerji, pobijanje nasprotnikov, genocid in te zgodbe? Morda bo tako dojel, da svoboda govora pomeni tudi odgovornost, ne pa neomejeno širjenje sovraštva?

    • večni srb

     Ker se je zanj šele začelo. Nima računalnikov, vsi se ga izogibajo, ker ga sledijo kriminalisti, ne sme se več pogovarjati niti po telefonu, kraj ga ima pa za največjega terorista, edinega, ki ne spada med njih. Pa to je šele začetek, zdaj mu bodo pa glavo prali ,odvetnika ne bo dobil, razen skorumpiranega, ki bo delal za tožilstvo, da bo čim prej zaslužil, kar pa je najhuje, zdaj je v bazah podatkov ekstremistov in ga nikoli več ne bodo pustili na miru, vsaj v EU ne.

     Saj tudi zato to delajo, morajo nekaj delat, rabijo eno par, za EU statistike ,da zgledamo podobni razvitemu zahodu, čeprav seveda nismo niti približno taki. Na zahodu, bi smetarji odstranil tistih par pildekov in bi bil mir, storile bi pa sam obupal, ker ne bi nič dosegel.

     • Miccy

      Kaj vem, če gre ravno za statistiko. Ni bilo to prvič, da so se nacistični simboli pojavljali v javnosti.

     • večni srb

      Provokacije so bile vedno in bodo, saj to je moč simbola, da vpliva na kolektivno nezavedno. Ampak ne vedno neposredno, včasih služi simbol zgolj kot opomin, saj lahko v popularnih filmih in igricah tudi vidimo svastike, potem še z večjim veseljem gledamo masovne pokole nacistične golazni. Skoraj tako, kot bi jih pobijali z lastnimi rokami.

  • Igor Kavalar

   Brez desetletij nestrpnosti, sovraštva, enoumja, fejkanja, lajnanja in cenzure na mainstreamu preko različnih imen (pod krinko medijske konkurence, a vedno z isto vsebino) tudi alternativnih medijev nebi bilo.

   • Miccy

    Nova24TV je medij? Vse bolj spominja na glasilo partije

    • večni srb

     Ampak ta medij je odraz tega kakršni smo v resnici, kaj so potem vsi ostali, kjer je vse filtrirano in režimsko nadzorovano?

     • Miccy

      Eh, saj je tudi tukaj sproščanje sovraštva in zlivanje gnojnice nadzorovano ter zaželjeno. Drugod pač ni.

     • večni srb

      Se pa tako tudi marsikaj pametnega pove, kar bi bilo sicer v kolektivno nezavednem zamolčano.

      Prepoved govora je prepoved razmišljanja, ne obstajata dve ali več znanstvenih resnic, lahko je samo ena, sicer ni znanost. Tukaj pa lahko vidimo, da ni vse tako preprosto, zakaj bi potem vsiljevali spravo, zatiramo pa dialektiko, to zagotovo ne pelje nikamor, razen v hudo tiranijo, kar Slovenija nenazadnje tudi je.

     • Igor Kavalar

      Bolje se je pogovarjati in prerekati do konsenza preko papirja, online, v parlamentu na referendumih… kot se zaradi cenzure pogovarjati preko puške.

    • Igor Kavalar

     Zaenkrat je to delniška družba in je lahko lastnik vsak, ki kupi delnico. Torej kupi delnico, še prej se izpiši iz stranke kateri pripadaš in jo boš na ta način naredila bolj ljudsko in neodvisno :)

     Partijska glasila katere lastniki so bogati posamezniki, Američani, Grki itd… lahko gledaš vsak dan in se začnejo zvečer prva že ob 18h na Kanalu A in Planet TV nato pa se ponovitev zgodi še na RTV in Pop TV. Vsebina je ista, novinarji imajo izoblikovano le eno mnenje po navodilih urednika, samo zaporedje novic je drugačno. Edina razlika je da imajo eni zabavno oddajo v turščini, drugi pa kopijo oddaje iz kapitalističnega zahoda za katero so plačali pravice, da jo lahko izvajajo.

     Program RTV zakasirajo kot obvezni prispevek in na ta račun 3000 ljudi tudi vegetira (se opravičujem izjemam).

     Verjetno, je prispevek za plačilo RTV, za vas medijske humaniste pridobljena človeška pravica v tej državi, ki pa jo moramo seveda tudi plačati, skoraj tako kot ustavna pravica do pitne vode. Vsak ima to pravico, samo plačat zanjo je pa tudi treba (ali preko položnice, ali v štacuni)ane?

     • Miccy

      Kar se moje strankarske pripadnosti tiče, nisem več članica nobene stranke.

      Glede delnic družbe, ki izdaja glasilo Nova24TV, se za tak nakup zlepa ne bi odločila. Nova24TV vsak dan ponuja #FakeNews, širi sovraštvo in nestrpnost, v komentarjih omogoča sodelujočim neverjetno podlo zlivanje gnojnice. Ravno tako gre za glasilo določene politične stranke, zato ga le-ta lahko financira magari iz članarin.

      Glede RTV prispevka menim, da je imela tudi t.i. desnica povsem dovolj priložnosti, da ga ukine, vendar ga ni.

     • Igor Kavalar

      Ti še slišala nisi za FakeNews ali za cenzuro v Sloveniji in po svetu dokler Trump to ni omenil za CNN, ki so bili 99.9% navijači Clintonove, katero so podpirale tudi vse slovenske kvazi neodvisne medijske hiše in to se je zgodilo leto in pol nazaj na predvolilnih shodih republikancev.

      Sprevrženo iz strani mainstreama pa je, da fejk news mediji po Sloveniji, ki izvajajo cenzuro že desetletja v Sloveniji, danes pridigajo kaj je fejk news.

      RTV prispevek lahko ukinemo na referendumu, če je večina za. Samo nekomu na oblasti ni v interesu, ker gre za milijone evrov sredstev zato ste vedno proti, da bi ljudje o tem odločali!

      Sam komunikacijski software ni od Nove24 ampak od Disqusa!

      Glede komentiranja, vsak je polnoleten in odgovarja za svoja dejanja. To če ima nekdo nikname npr. miccy, še ne pomeni, da te ne morejo dobiti ker ima vsak svoj IP in ga z lahkoto tudi kaznujejo!

      Seveda, si pravila oblastniki ne morejo kar zmišljevati in jih prilagajati enkrat tako, drugič tako, ker mora biti zakon za vse enak.

      Če pa posamezniki oblast zlorabljajo, jih pa čakajo tudi hude posledice! Se spomniš kaj se zgodi z oblastjo, ko prekorači pooblastila in zatira ljudi in svobodo govora kot jo je npr romunski diktator.(Ceausescu?)

      Enake probleme kot z Disqusom imate “borci sovražega govora še z” Facebookom in YouTube in na stotine ostalimi alternativnimi viri informacij, kjer ljudje na terenu pošiljajo informacije v svet, katerim želite zapreti usta, ker nad njimi nimate absolutne kontrole!

      Sprijaznite se že enkrat, da vam nikoli ne bo uspelo utišati svobode govora in misli!

     • Igor Kavalar

      Če ima nekdo drugačno mnenje kot je to tvoje, to še ni sovražni govor in to tudi ni razlog za cenzuro!

      Predsednik ZDA Bush je prek nekaj sto svetovnih medijev leta 2003 povedal, da bo zbombardiral Irak in je to potem tudi storil, pa je zaradi tega umrlo na tisoče ljudi, pa to ni bil sovražni govor. In ga ne vidim robijat v arestu!

      In zdej boste vi strokovnjaki določal, kaj je sovražni govor!

 • večni srb

  A nacistični shodi ustašev, domobrancev in fašistov so pa v redu, to pa ni dobro organizirana kriminalna družba in terorizem, a ne.

  • Steiermark

   ….. srbski ludožerci ste edino primerni, da se vrnete v srbijo , vašo otačbino, ter se naselite po gozdovih in delate konkurenco vašim medvedom….

   • večni srb

    Kakšen kanibalizem, mogoče imaš hčerko in je v ustih grickala kakšno tako klobaso, zdaj ti pa ne gre iz glave, drugo ne vem.

    • Steiermark

     sanjaš o svoji “tanki in posušeni klobasici?

  • DMB

   Kaj pa “partizani” sodijo v isti koš, oni so pa ah in oh. Cel svet se otepa rdeče zvezde samo (:naši ) jo slavijo.

   • večni srb

    Kje se otepajo Rdeče zvezde, ti nisi normalne, so se ja skoraj vsi narodi sveta rešili fevdalističnega fašizma pod neko obliko rdeče zvezde, samo nacistične zaveznice jo obsojajo, ker jim jih je naložila po pički.
    To je zelo resen problem, očitno tudi najbolj razvite države nimajo dobrega osnovnega šolstva, vzgajajo spretne in sposobne zarukance, kar je dobro za biznis, pa zelo, zelo slabo za človeštvo.

    • DMB

     Razgledan do konca svojega nosu

     • večni srb

      To je tvoja osebna opazka o meni ,kaj pa vsebina tega kar sem napisal, kje sem sploh omenil nos?

   • opazovalec

    Čuj, jaz vsak dan slavim rdečo zvedo…

    PS.: ker si tolk zabit, ti povem da na flaši pira, https://www.flickr.com/photos/markmorgantrinidad/5191969760! Ampak s križem je pa še nisem načel, da biti jo priporočil

 • david23

  A se bo zdaj ga. Špela Kožar opravičila SDS in g. Janezu Janši ali ne?

 • Amerikanc

  Pobček, za kazen pobirat pikavce pred Kontičevim Titejem v Veleju.

  • Franc Šink

   Pa ja ne misliš na Kontićev Trg ?

 • Duhec

  Pozabli ste napisat, da je fotr SDSovc. Jap.

  • večni srb

   Lepo, sin pa debil, počasi nastaja stereotip o tipičnem janševcu.
   Ne šuhta se svojega otroka ampak tuje, sploh tam, kjer je skoraj vsakdo rdeč, ja kje bo pa živel.

  • Imperial Commando

   Ma kaj spet nakladaš, dokaži.

  • xtc

   He,he,he a so zopet tablete popustile?

 • Franc Šink

  Eks Burgermeister von Stein,(bivši župan Kamnika) bo kmalu odlikovan z nemškim viteškem križem. In to na predlog same Merkelce.

  • večni srb

   Vsi veliki slovenci, po rodu iz Hrvaške, si zaslužijo posebno nagrado.

   • Schemva Miro

    Po tvojem Slovenci sploh ne obstajajo,so samo Srbi in Hrvati.

 • večni srb

  In kakšno štalo so naredili, spremljali so ga preko interneta,organizirali so celo zaroto, na koncu se izkaže, da so vdrli družini domov,za par butastih plakatov, ki nenazadnje sploh niso tako sporni, butasti toliko bolj, ne pa sovražni.
  Ugotovili so celo, da NI bil del nobene teroristične skupine, tudi ne more biti, ker ni nobenega terorizma, spravili so pa se na navadnega mulca bolj kot bi se na Bin Ladena. NIso normalni, še manj družba, ki jih tolerira, tisto tam v Celju je treba vse razgnat.

  • sodnikisozločinci

   Me zanima, če je bila policija tako vneta pri preiskavi pobojev v Hudi jami, če je zaslišala domačine in partizanske bandite. Pokol 300000 ljudi je za njih očitno manjši zločin kot lepljenje plakatov. Vse po direktivi Fuhrerjev genocidnega slovenistanskega režima.

 • Rožle

  Leve kukavice so znane po podtikanju svojih umazanih jajc …

  • večni srb

   Lahko bi bil kdo drug, otroci so naivni in se je mogoče solidarno pohvalil pred kakšnim udbašem, čeprav fant sam ni nalimal nobenega plakata, ta ga je pa ovadil naprej.
   Možno je tudi, da so ves čas vedeli kdo je in kaj namerava, ko je naredil, so ga pa zgrabili, prej mu niso mogli nič.

 • francelj3

  Ne razumem, čemu takšen cirkus. Ali dovolimo totalitarno propagando ali pa ne. In očitno jo, saj bosta čez nekaj dni na stroške Ljubljančanov opankar in drugarica Svetlana spet norela z rdečimi zvezdami. Čemu ne bi nekdo drug potem lepil plakatov s kljukastim križem? Prepovejmo eno, pa bomo lahko prepovedali in preganjali tudi drugo. Komunistični zločinci so zakrivili več smrti kot nacisti.

  • večni srb

   Ti ne boš nikoli normalen, nekdo te je napumpal, da je bil Hitlerjev pohod nad človeštvo v bistvu parada ponosa in ni so nacisti naredili nič slabega, komunisti so se pa nekega dne vstali iz postelje in se odločili poklati vse sosede, svet je pa nor ,ker ne razume teh preprostih dejstev, takim kot si ti se ne da več pomagati, ker si prestar za osnovno šolo.

 • marker

  A je spet kriv JJ?

 • xtc

  He,he,he bolj zanimivo je vedeti od kod mu ideja ali ni bil namerno naščuvan od levih,za podtikanje tega desnim,ker pa je mladoleten mu pa itaq ne bio hudega,sploh pa če je bil angažiran za to.

 • Zgornji

  TAKE SMRKLJASTE KRASTAČE SO HČERE ZBLOJENIH ZLOBNIH ČAROVNIC KI NISO VEDELE KAKO JE TREBA OTROKE VZGAJATI !!! ! !!!

 • največji ljuzer jjajo

  seved bo odgovarjala, hkrati ko bodo odgovarjali za širjenje lažnih novic, recimo o trenirkarjih in podobnih prikaznih Tomaža Majerja, odgovarjali tudi na NOvi tretjerazredni orbanovski pisuni

 • Slovenec sem

  Pričakujem še dodatno pojasnilo, in sicer, da je bil inkriminirani mladoletnik zaradi motenj v duševnem razvoju diplomant osnovne šole s prilagojenim programom (posebne osnovne šole).

  Mora biti pa ta posebna osnovna šla zelo kvalitetna izobraževalna ustanova, saj njeni proizvodi dosegajo znanje diplomantov Marksove kocine , utelešene v FDV.

  • večni srb

   Kaj si rekel, a celo na invalida so se spravili?

   Takoj je treba sprožiti nadzor nad kirminalistično policijo in obvestiti Evropske varuhe človekovih pravic, tam v Celju niso normalni.

 • dob

  Pomladne strabke so hotele podpisati EU resolucijo o izenačitvi treh diktatur: nacizma, komunizma in fašizma! Pa so jim to komunistične stranke, ki slavijo komunistični totalitarizem in g nadalmujejo…. preprečile.

  Koalicijske (komunistične!) stranke so s tem, ko so preprečile podpis resolucije, potrdile poleg komunizma tudi nacizem in fašizem! Zanje so s tem dejanjem zavrnitve podpisa – VSE diktature sprejemljive!
  Zdaj pa te stranke, ki častijo komunistični totalitarizem, obtožujejo Pomladnje stranke, češ da slavijo nacizem!” Pa saj so hotele podpisati resolucijo o zavrnitvi VSEH diktatur!!!!!!!!!

  Kako tipično!
  S tem, ko so zavrnile podpis, so komunistične stranke sprejele in podprle VSE totalitarizme, tudi islamskega! Zdaj pa s emoramo z njimi (in z muslimani) mi ukvarjati in skrbeti za njihovo financiranje. Medtem ko oni prevzemajo oblast in kradejo državo!

  Če bi takrat podpisali resolucijo o iznečitvi VSEH totalitarizmov, bi zdaj imeli demrokacijo in se ne bi ukvarjali s potencialnimi moprilci na oblasti in z mafijo, ki vodi to državo. Mi smo mafijska združba, ki je sebe organizirala v državo! Medtem “glumi” Pravo in misli, da je to demokracija. Bolezen si je pa tačas zgradila svoj lastni imunski sistem, uperjen PROTI Zdravju. In zmaguje.
  (kako sramotno!)

  Pravni sistem naj bi sam izločal morilce in lopove iz sistema.
  V resnici jih pa jemlje v zaščito.

  Mimogrede: koji kurac dela Šiško v zaporu?! Kaj hočejo s tem povedati, ko ga držijo v zaporu?
  Da jih je strah lesene puške?

  Nam hočejo dati Šiška za zgled, češ, če se nam boste upirali, vas bomo mrcvarili skozi revolucionarni “pravni” sistem, dokler ne odnehate????

  • večni srb

   Ti boš neprestano ponavljal isto, ne ljubi se ti razumeti in tudi nočeš, obseden si z lažnimi stereotipi in neumnimi parolami, ker tako si si ti zapomnil leta socializma.

   • dob

    spizdi, jugoslovenar blesavi.
    hodiš sem na portal in serješ v Sloveniji…. po Hrvatih!
    otročji si! Ne veš kje maš rit in glavo. Po moje imaš velike probleme z lastno identiteto.
    Ves čas relativiziraš pojave, ki jih tukaj navajamo in o njih debatiramo, kar samo pomeni, da se ne znaš odločati in si zato tipičen primerek neodločnega bolezenskega kritizerja in jugo-petokolonaša.

    • Kaj si Hrvat? Bi razumel, da bi bil užaljen če bi on sral po Slovencih, samo očitno marsikomu tukaj Hrvaška pomeni več kot Slovenija.

     • Rožle

      Očitno si ti večni srb – oz. njegov klon ..

     • dob

      Spizdi budalo. Nisem Hrvat, sicer pa kaj te to sploh briga.

    • večni srb

     Ja, ti ubogi revež ti, zgleda si prebral komentar pod drugim komentarjem, ker tebi nisem repliciral nič o hrvatih, pa si spet vse pomešal v tvoji nori buči.

     • dob

      Aha, že razumem. Ti nisi ti ob vseh časih dneva. Enkrat si, drugič nisi.
      Po moje si mona ves čas!

     • večni srb

      Ok, ne se pustiti motiti, bom sam zbrisal vse svoje komentarje pod tvojim komentarjem, bistvu te rad berem, ker si poseben. Ne se sekirat, saj veš, da škodi.

     • dob

      Se že odgovoril tvojemu somišljeniku etrusk-u in se zato ne bom zdaj tu ponavljal.

     • večni srb

      Vidiš ,ti si isti kot režim. Poglej kaj si naredil, človek ti je hotel lepo nekaj dopovedat, pa poglej kako si reagiral. Jaz te nočem sekirat, svoje benevolentne komentarje sem umaknil, zdaj si pa dobro poglej kaj je ostalo.

      Eno samo sovraštvo in pljuvanje, za prazen nič, a ne vidiš, da si isti kot oni? Točno to se je zgodilo, v tem primeru, fanta nihče ne pozna, tisto ni nič, beri konstrukte tožilstva in policije, sami kriminalni umi, glej kaj so pa oni naredili.

     • dob

      Ko te jebe useglihar jugoslovenarski!
      V Sloveniji ščuvaš Slovence proti Hrvatom!

      Zame ste jugoslovenarji okupatorji naše dežele in mešate meglo kjer morete. Niso nas Hrvati napadli pač pa jugoslovanska vojska, torej Jugoslavija! Okupatorji ste vi, jugoslovenarji.
      Spizdi v Jugoslavijo, v svojo SFRJ, potem pa tam ščuvaj kopgarkoli hočeš proti komurkoli hočeš.

      Norčujete se iz tega naroda.
      Jebi se!

    • etrusk

     Že 50 leta sem zvedel,da Hrvate ne mara nihče

     • dob

      Ne gre za Hrvate.
      Gre za tole:

      “Žive naj vsi narodi…..”
      (to je himna tega naroda, s katero se ta narod identificira in se predstavi)

      V resnici pa skregani s:
      Hrvati, Italijani, Madžari, Avstrijci… skratka z VSEMI sosedi!

      Glede na to, da himna NE SME omeniti Slovencev (lastna himna NE SME omeniti SVOJEGA narodam ker je to baje ksenofobno!), smo skregani tudi med sabo in še sami s sabo!
      Imamo vkade, ki sovražijo najmanj polovico lastnega naroda in bi ga nbajraje pobili, zato pa uvažajo Islam, da to stori zanje pod njihovo taktirko.
      Tačas mi vse to plačujemo in vzdržujemo. In pljuvamo po sebi.

      Zato me en kurc briga, če tebi ali večnemu srbu Hrvati niso niti malo všeč. Oni so sami sebii všeč. Pa Srbi so tudi sami sebi všeč. Pa vsi ti narodi, s katerimi smo skregani, so tudi sebi všeč! Njihove himne pojejo o njih samih in poudarjajo, da so ponosni nase, da so si všeč!
      Niso oni okupirani – MI SMO OKUPIRANI!!!!

 • Vlado77

  Če bi ta Špela delala v kakšnem privat mediju morda bi zamahnili z roko. Vendar nihče ne sme pisati laži. Njene domneve in halucinacije naj pusti doma. Ker pa gre za RTV Slovenija je enostavno nedopustno. Odgovorni urednik bi jo moral nagnat in pika. Če seveda da na nepristranskost in profesionalnost. Ker ne bo nastradala pomeni , da se odg.urednik s tem strinja. Potem se čudijo, da vedno več ljudi noče plačevati RTV-ja . Prav zaradi takih, ki pa ni osamljen primer.

  • večni srb

   Se strinjam, to je zdaj režimsko trobilo, cel narod ima pod vplivom hrvaška naveza, leva in desna.

   • Vlado77

    Seveda ker si “večni srb” . Srbi so čisto v redu kajne. O dokazih te nima smisla niti vprašati.

    • večni srb

     Dokazi? Večino člankov pišejo novinarji s hrvaškim priimkom, ne vse, ampak čedalje več. Pišejo o hrvatih in slovencih, ki so po rodu hrvati. Ne kritizirajo hrvaške, ne govorijo o hrvaških povezavah, ne obsojajo ustaštva oziroma ga celo zagovarjajo isto kot hrvaški neonacisti, vsak hrvaški drek pa prikazujejo kot izjemen uspeh in prihodnost.
     V bistvu so taki kot Jelinčič, ne marajo hrvatov, le neprestano jih omenjajo ter širijo o njih neumne mite in stereotipe, da nas bolje seznanijo z ustaškim fanatizmom in okultno mistiko, edino tistim stvarem, kar je res kritično pomembno in bi lahko močno škodilo hrvaški navezi, ki načrtno izčrpava in asimilira Slovenijo, se pa izogibajo.
     To so zelo komplicirane nacionalne zarote, ki očitno delujejo in jim bo na dolgi rok uspelo, mi se o teh stvareh ne pogovarjamo, mislimo da smo prijatelji še od osamosvojitve naprej, ki je itak ne razumemo, če je kdo jezen na hrvata, sega pa pelje malo na morje in se mu pokažejo tudi lepe strani nekoč italijanskega dalmatinskega melosa. Potem pa niso več jezni, ker imajo na hrvate in Hrvaško tako lepe izkušnje, ampak tako se potrudijo samo za take, ki imajo res kakšen vpliv.

     • Rožle

      Hrvaški in Srbski priimki so dostikrat eni in isti ..

     • večni srb

      Je res, to so posledice bratsva in enostnosti, pa tudi zarukanosti naših kmetic, ki itak niso vedele kaj je tam dol, čez balkanske planke.

      Ime je samo prvi indikator načelne polarizacije, ko počasi spoznavaš določene osebe, pa lahko opaziš čedalje več hrvaškega okoli njih, tudi če so starši delno srbi oziroma nič od tega. Včasih pa tudi ne, ker po imenih je res nemogoče pametno sklepati, ampak praviloma je tako kot sem omenil.
      To je asimilacija celega naroda in lahko traja stoletja.

     • Rožle

      Hrvati so neko Iransko pleme ..
      Srbi pa so potomci Hrvatov ..

     • večni srb

      Po pravici ti povem, da ne vem, neka slovanska plemena so se selila čez Karpate, ostalo je pa vse v angleški Wikipediji in enciklopedijah. So bili prej hrvati ali prej srbi, po mojem srbi ,ker so zgradili centralno slovensko kraljestvo ,medtem ko smo mi in hrvati samo kolonije, ki se niso uspele obraniti ostalih kolonialnih narodov v soseščini. Ampak res ne vem, prvič slišim, da so hrvati neka posebna civilizacija, očitno niti ne.

      Vem pa, da so ob Jadranu živeli potomci iranskih nomadov, s katerimi so se hrvati parili, ampak saj so bili vedno kurbe za pol Evrope, to je tam vse pomešano in kulturno degenerirano.

     • Rožle

      Ja, jest tut nisem bil zraven .. ko so se parili in selili

     • etrusk

      Ob jadranski obali so pred tisočletji živeli Etruščani -zgodovina o tem molči.

 • Garbage man

  Zoofilija , vprašajte jo, pedofilija, vprašajte jo………..

 • Olga2345

  Tovarišici sporočam, da nenehno sovraštvo, izključevanje in podtikanje prihaja iz njenih logov in iz legla leve fašistične svojati (po Trčku), ker ne morejo živeti brez namisljenih sovražnikov!

 • Gor Pri

  Policija se je s temi plakati ukvarjala več mesecev!?! Zato pa imamo polno korupcije in gospodarskega kriminala! Spet postajamo Jugoslavija!

  • večni srb

   Oprosti, Jugoslavija je bila drek ,ni bila pa fašistična.

   • Rožle

    Fašistični drek ..

    • večni srb

     To bi pomenilo, da je Jovanka še danes najmočnejši fašist na balkanu, pa očitno niti približno ni res, noben iz Titove družine ni nič posebnega.
     Fašizem je vladavina posameznih družin, teroristična vojaško policijska džamaherija, ki uporablja fašistične metode, je pa nekaj drugega.

   • Jan Kovalski

    Bila je socialistična diktatura in kot taka fašistična!

    • večni srb

     Ampak fašizem je vladavina posameznih družin, ki si podredijo ves aparat v državi. V partiji so bile vse mogoče vrste ljudi, niti slučajno samo ena družina. Brozovi so navaden p* dim, isto kot Kardeljevi ali katere koli komunistične dinastije. Poglej si borce, sama sociala, če so uspešni, je to zato, ker so res izobraženi in so počasi napredovali po poslovnih hierarhijah. Največji fašisti so pri nas potomci ljudske stranke, ki so si z denacionalizacijo prilastili pol države in so tudi financirali državni udar v SFRJ.

     Obstaja pa še ena teoretična možnost, ali je bila partija ena velika, srečna družina?

  • Kataklizma

   Ja, in to je PRIMER, po katerem bo šlo vse navzdol.

  • traktor

   Nimajo cajta, v glavnem se vozijo od bufeta do bufeta, vmes pa itak kar naprej štrajkajo.

 • Mladoletnik simpatizer sda?

  • Rožle

   sd-a ..

 • Slovenec sem

  Svojo sramoto so dobro rešil z mladoletnikom, saj ne smejo objaviti njegovega imena.

  Mar ne, Trikotnik?

 • Antonius

  Ježeštana Marija?! Velenjčani so se ustrašili nemške gotice in nacistične svastike?!
  Ko je Hitler začel vojno po kapitalistični Evropi, so bili vendar Titovi komunisti, zelo prijateljski s Hitlerjevim nacionalsocializmom, svastiko in nemško gotico.
  Če Velenjčane razjedata poštenje in morala, potem je skrajni čas, da se odločijo v katero topilnico bodo z maršalskim morilcem Titom.
  Dokler imajo Velenjčani morilca Tita v parku sredi Velenja, mladoletni smrkavec niti ne more biti česarkoli kriv.

  • etrusk

   Pa me res zanima, ko omenjate svastiko , Kaj je Hitlerju pomenil ta znak , kaj za nas Slovence pomeni znak svastike. In še to , kdo so bili naši predniki ki so imeli svastiko za sveto podobo svojega božanstva. Pa še to poznate kje se ta znak še ceni in uporablja -hvala.

 • Mladoletni simpatizer stranke sds?

  • večni srb

   A je to važno, država je uporabila prekomerno silo in ga nezakonito procesira, to je prvo treba ustaviti in odpraviti, potem pa naprej, po pameti.

   • sodnikisozločinci

    Če je država kršila zakon, potem jo je treba zapret kot vsakega drugega kriminalca.

 • Imperial Commando

  Včeraj pa tudi ni bilo domobranske zastave na protestu, kot sta se drla ĐĐ in Tunek, levićarji jo nenehno mešate z zastavo VOJVODINE KRANJSKE.

 • večni srb

  Mislim, da je naša dolžnost, da kritiziramo državni aparat in poskušamo pomagati kriminaliziranemu mulcu, morajo ga spustiti in mu takoj vrniti opremo, sicer smo isti drek.

  • Opremo?

   • večni srb

    Računalnike so mu pokradli, tako sem prebral v drugih medijih in je itak normalna rutina. pa še nadzirali so njegove povezave, kar je že resen poseg v intimo osebnosti in doma. Dejansko bi rabili samo printer, če se odtis ujema, pa še to je brez veze, mogoče bi celo po pravici povedal, če je sploh kriv ter ga ne bi strašili in pritiskali.

    • Slovenec sem

     Računalnike so mu pokradli, praviš.

     Za “mulca” to ne bo tako huda kazen, kot bi bila zate.

     • rabbit

      A je mladoletna oseba sploh kazensko odgovorna s katerim letom že.

     • večni srb

      Zgleda, jih to nič ne zanima, red mora bit.

     • večni srb

      Ampak kaj to pomeni, kakšen odnos kaže ta država do Ustave, človekovih pravic,nedotakljivosti doma, svobode govora in neodtujivosti osebne lastnine, kaj te to, to ni nič. Mulc pa trpi, brez skrbi, sicer verjetno za mladega človeka ni konec sveta, ampak škoda je vsakega dneva, ki ga bo preživel v fevdalizmu, brez električnih naprav in socialnih omrežij, upajmo, da ga niso olupili nazaj v kameno dobo.

  • macon

   Mulc ne bo kriminaliziran, ker je oblatil opozicijo.

   • večni srb

    Na hitro sem prebral, da si napisal policijo, ker potem bi ga pa trdo zagrabili.

 • Slovenec sem

  Ugotovil sem, da bi ta mladoletnik lahko bil naš mož tisočerih nickov, Tunek vulgo ĐĐ Style vulgo itd., ki tudi pogosto uporablja tipkovnico brez šumnikov.

  Poleg tega je pa že tako star, da bi ga po pameti spet lahko prištevali k mladoletnikom.

  • večni srb

   Ampak ,a se to tebi zdi normalno, si prepričan, da bi rad živel v taki družbi ,kjer takoj odpeljejo celo otroka, pa se ni nikomur nič hudega zgodilo?

   • Slovenec sem

    Otrok je samo po pameti, ne po letih.

    • večni srb

     Ja, potem je pa še ubogi revež zraven,na take se pa sploh ne bi smeli spravljati. Včasih bi ga samo malo opomnili, naj se neha zajebavat, pa bi bil tudi hitro mir.

 • domovina mili dom

  Naj policija razkrije poreklo, pripadnost politično, staršev tega mladoletnika. Navsezadnje bomo zvedeli, da so v žlahti kakšnega levega devianta. Kajti panika, ki jo je zagnala ta levičarska novinarka, ob določenem času, na določenem kraju, kaže na sinhrono delovanja.

 • Caetano

  Od sedmih kriterijev fašističnega totalitarnega režima komunizem ne izpolnjuje samo enega. Podobnost je tudi teoretično zelo velika.

  • macon

   Katerega?

   • Caetano

    Skrajni nacionalizem zamenja skrajni internacionalizem.

    • večni srb

     Zakaj potem komunisti niso napadli in okupirali nobene tuje dežele?

     • Caetano

      Saj so jih celo vrsto. Poljsko so hoteli uniciti ze leta 1920 pa jim ni uspelo. Zasedli so samostojne drzave na Kavkazu po prvi svetovni vojni. Po sporazumu s Hitlerjem so zasedli sest drzav v Evropi. Vedno so imeli za cilj zasesti cel svet.
      Kasneje so zasedli Afganistan. Podpirali so prevratna komunisticna gibanja po celem svetu in organizirali celo serijo drzavnih udarov in komunisticnih revolucij. Nekatere so zal uspele kot na Kitajskem, v Vietnamu, Indokini ipd. in je zato umrlo vec kot 70 milijonov ljudi.

 • večni srb

  kako bomo pomagali temu fantu, kako ga bomo rešili pred Pahorjevo vojaško policijsko državo, to mi najprej povejte, sicer ne bom zgubljal čas pod to novico, da ne bodo še mene.

  Če mu ne bomo pomagali, smo mi naslednji.

  • večni srb

   Še tole bom povedal, Za navadnega najstnika gre, navaden p* dim, taki ekscesi države so najboljše priložnosti za konsolidacijo celotne opozicije. Ker to se lahko zgodi vsem.

   • Kataklizma

    Hićo is coming ….

 • bubamara

  Če kleveta levičarska mantra je to pravično; če desničarska je fašizem. Noro. Enim res drek kaplja na možgane.

  • Kataklizma

   drugim pa iz ust

 • Slovenec sem

  Res je, ta “mladoletnik” ni nič kriv.

  Če je dovoljena morilska rdeča zvezda, je dovoljena tudi svastika.

  • Jurko

   Več so jih pobili pod svastiko. Razen če ti za tebe niso bili nedolžni. XD

   • Imperial Commando

    A ti sploh veš kaj pišeš?? Resno, preberi predno stisneš “objavi” :))

   • slosin

    pojma nimaš, lupetaš kot večina levakarjev…

   • Slovenec sem

    Jurko, kam si pa ti hodil v šilo, da si tako butast, da še tega ne veš, da je rdeča zvezda v slovenskem in svetovnem merilu pobila veliko več ljudi kot svastika in da jih še pobija.

    • večni srb

     Še enkrat, zaradi Hitlerja je gorel cel planet, praktično ni bilo kotička na svetu, kjer se ne bi bombardiralo, celo naše rovte so bombardirali, toliko je bilo vsega, ti pa govoriš o nekem komunistične pomoru, ki se preprosto nikoli in nikjer na svetu ni zgodil. Največ komunistov je umrlo verjetno v Vietnamu, če so pa požgali z napalmom cele doline, pa v Koreji, pobili so na milijone kitajcev, premaknili se niso pa niti za milimeter dlje od zasedenih zahodnih gospdarskih portalov. Malo je manjkalo ,pa bi metali atomske še na vietnamce, mimogrede.

   • rabbit

    STALIN – komunist zvezda med 40 in 50 milijoni
    HITLER – nacist svastika 10 milijonov
    MAO- komunist zvezda 60 milijonov

    Ostale si pa sam najdi tudi TITO komunist je med njimi.

    • večni srb

     Kr neki, rusov ni bilo vseh skupaj sto milijonov, pa si pravkar napisal, da je v eni sami generaciji umrla več kot polovica, že v naslednji generaciji, takoj po vojn, jih je bilo pa trikrat več, ti človek ne veš kaj govoriš.

    • samotoje

     Če se ne motim, je Tito na desetem mestu na seznamu največjih zločincev 20. stoletja

   • macon

    Več pod zvezdo in desetletja dlje. Poleg tega so zvezdaši pobili še milijone možganov, tvoje recimo, da nisi sposoben samostojnega mišljenja na podlagi različnih podatkov iz različnih virov.

    To pišem zato, ker sva šla skozi isto šolsko in medijsko indoktrinacijo, potem pa sem se od tega nekako odlepil, ti pa žal ne.

    No, eni morate tudi police v trgovinah polniti.

    • večni srb

     HOčeš povedati, da je komunizem povzročil po Evropi in svetu isto razdejanje kot nacizem in fašizem, verjetno se samo šališ, ker tak idiot pa spet nisi.
     Pravzaprav so ga, ker je bilo treba zjebat naciste, ampak neprimerno manj od britancev i nše posebej američanov, sploh potem, ko so židi dali atomsko bombo njim, ne svojemu domačemu nemškemu narodu. Če ne bi bila ravno Evropa, bi letele atomske najprej na nas, ne na japonce, ne se zajebavat s tem.

     • macon

      Veliko hujše, ker so se spravili na inženirstvo uma in duš. Kapitalizem in demokracija sta cinična in amoralna a te zato pustita, da drekaš po svoje, dokler ne delaš sistemu škode.

     • večni srb

      Torej meniš, da so jih imeli nacisti in fašisti prav zato pravico pobiti, da ali ne?

     • macon

      Nihče ni imel nikoli in nikjer pravice nikogar pobijat.

     • večni srb

      Potem se končno strinjamo,da je bil najhujši zločin v zgodovini Slovenije okupacija in holokavst slovenstva.

      Če pridemo tukaj skupaj, smo naredili za začetek sprave ogromno.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Holokavst slovenstva se je z vso ostrino začel po II sv. vojni z izven sodnimi poboji in z nasilno vzpostavitvijo diktature neke zblojene kvazi-komunistične ideologije in terorjem nad svobodno miselnostjo Bomo sedaj še lahko prišli na tej točki skupaj?
      Pa še tole: sprava pač ne bo možna, ker je 99% teh ali onih na različni strani pobitih ali umrlih(naravne smrti). S kom neki naj se novi rodovi spravijo? Bi rekel, da je najbolje, da se levi pol spravi sam s seboj in terorjem, ki ga je ustvarjal 50 let. Ko se bodo spravili s svojimi možgani, potem bo Slovenija funkcionirala normalno.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Bravo macon, to si dobro povedal. Vsi smo šli skozi isto indoktrinacijo, samo da so nekaterim (so je jim postili) oprali možgane, drugim pa ne. Samostojno mišljenje je pa za oprane možgane napor.

  • Kataklizma

   Konec koncev, in eni in drugi opravičujete zločine.

   • večni srb

    Niti ne, zaenkrat vsaj eni še ločimo kdo je začel in je bil vzrok vsega kar se je zgodilo potem.

    • Kataklizma

     No, probaj tole: ko odkriješ “začetnika” oz. tistega, ki je začel, probaj iti še en korak nazaj … in potem še enega in še enega, vedno boš našel krivca, tako da obračanje v nedogled prinaša enake rezultate … sedanjost in prihodnost pa ostajata negotovi (oz. če se gre iz zgodovine kaj naučiti, potem še predobro vemo, kaj nas čaka). In ravno zato bi morali imeti več pameti in moči, da to preprečimo. Fašizem še nikjer ni zmagal.

  • etrusk

   Svastika je že več tisočletji sveti znak naših prednikov.

   • večni srb

    Mojih ne, hrvaških mogoče.

 • rabbit

  Ker ime in priimek mladoletne osebe ne smejo objaviti v javnosti nič ne verjamem, Čisto priročno so našli mladoletnega, pa primer zaključili.V resnici pa je to delo udbovcev.

  • največji ljuzer jjajo

   največ udbašev je ravno v SDS; tisti,ki niso bili po službeni dolžnosti (obramboslovci kot Janša, miličniki kot Gorenak Piškotek) so bili pa aktivni sodelavci (Brezigar, Drobnič, Tinček Stanovnik). torej je res mogoče, da je vse skupaj delo udbovcev

   • rabbit

    A ti si kot Darijan Košir ropota o udbovcih v SDS, ko pa ga Gorenak povabi v arhiv, da vsak dvigneta svojo mapo in jo javno objavita pa rep med noge in vse tiho je bilo.

    • Brezno

     Zakaj je gorenak sam ne objavi? Rep med noge?

     • rabbit

      Zakaj bi pa jo saj ga je Košir drkal, da je Udbovec, ko mu je pa Gorenak predlagal, da gresta skupaj v Arhiv pa rep med noge. A je prpa stisnila.

     • največji ljuzer jjajo

      Gorenaku Piškotku bi v mapi, če je ne bi pisal on sam in preuredila njegova strankarska kolega Bavči Medo Murglski in Brejc, pisalo vsaj kaj o pedranju po parkih ali pa o prekomerni uporabi sile na mariborskih vstajah. tako pa so si vse počistili, roka roko, ob pa SDS rit, v kateri je bila še ravnokar roka rojaka

   • milanček

    luzer je tvoj foter, kaj je spacal skupaj, da si se ti skotil!

    • rabbit

     To je družbeno političen delavec GUEST z novim nadimkom.

     • največji ljuzer jjajo

      sami udbaši, očitno, strokovnjaki za vzdevke, vendar so šli oni skozi srbohrvaške in šiptarske kurze, zato vzdevku ali nicku rečejo nadimak, bravo : bilo kuda, sds udba svuda

   • rabbit

    O družbeno političen delavec GUEST si si spet nadimek spremenil včeraj si bile še GOGA, a danes pa že luzer res si si nadel pravi nadimek.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Kučan, šef partije je bil pa demokrat. In svizec je zavil čokolado. To bo to.

 • Silos

  Trikrat več so jih pobili pod petokrako,in to po vojni pa še zmeraj vihrajo z njo, prirejajo razne
  mitinge in proslave,pa nihče od njih ni mladoleten in nihče kaznovan pa je vse uredu!
  Tukaj se pa šopirijo zaradi treh plakatov,in nam mečejo pesek v oči !

  • rabbit

   Ki so jih sami izobesil ti si se kdaj vprašal kdo pošilja bel prah še nobenega niso dobili. Pa nas vsaka intervencija stane 3000.

   • večni srb

    Morajo vadit.

  • janko

   Sploh v tej regiji – veličasten Titov spomenik, njegova vojska je spravila tu pod zemljo ca 20 000 bežečih, predvsem civilistov v Avstrijo (razlaščeni tovarnarji, veliki kmetje itd)… Tu torej dva hodita po kosteh tretjega….

   • večni srb

    Razlaščeni kdo prosim?

    Ne se hecat, kakšni kmetje in industrijalci, saj ni noben slovenec nič prodal in ni dobil nobenega denarja, nič niso vprašali, nobenih papirjev, razen vojaških ukazov za vzpostavite kolonije na slovenskem. Prišli so in si priposestvovali, tiste podalpske cigane so pa razgnali, pozaprli ali pobili, tako je nastala prvorazredna gospoda.

    • janko

     Knjige, stari še živeči ljudje in stric Google pravijo drugače…

  • večni srb

   Ti nič ne razumeš, Slovenija je bila izdana in okupirana, slovenstvo izbrisano, narod razslojen na tri razrede državljanov, od katerih je bil zadnji obsojen na smrt, po Zakonu o rasni higieni, če sploh veš kaj to pomeni. Prišli so nas pobit, pod svastiko, ne pod Rdečo zvezdo, pod njo smo se uprli.

   Zdaj pa ti meni povej kdo je tu nor, Celje je znano po komemoracijskih prireditvah za pokojne fašiste, ustaše in naciste, pridejo tja in jokajo za svojimi, ki jih nikoli niso poznali, stojijo na zemlji, ki so jo hoteli vzeti zase, gledajo ljudi, ki so jih hoteli iztrebiti do zadnjega, pobiti kot obliko živali, in se repenčijo, to isto pravosodje in eclo kriminalistična policija jih pa varuje in pazi, da se jim ne bo kaj zgodilo.

   Samo to me še zanima, kdo je tu nor!

   • janko

    Resnica je vedno samo ena, gledana pa mora biti iz obeh plati!
    Leta 1940. je nemški rajh zasedel tudi Jugoslavijo. Če bi ljudje ostali mirni, bi danes bila to Nemčija. Pojavljali pa so se že komunisti, delali sabotaže in Juga jih je zapirala, hoteli so prevzeti oblast kot v Sovjetski zvezi. Ljudje so svarili pred njimi: komunist pravi, kar je tvoje je moje, kar je pa moje, pa tebe nič ne briga. Toda Srbija kot kapo di Balkan (veliko Srbov se je tako obnašalo do razpada Juge) ni hotela predati primata in so divjali po Beogradu: bolje rat nego pakt. In je nastalo klanje po celi Jugi! Hitro pa so komunisti zagrabili pobudo v “narodno osvobodilni borbi”, prevzeli oblast, politkomisarji v vsaki četi Juge so bili N1 – naredili politične čistke, nadaljevali še leta po končanju WW2 in pobili še enkrat več svojih bratov in sester kot jih je padlo v vseh bojih proti Nemcem in Italijanom!
    To je to, tako je bilo!

    • večni srb

     Ampak to je samo delno res, podatki pa sploh ne držijo.
     Nihče ni v sovjetski zvezi pobil toliko ljudi, ne ker ne bi hoteli ampak preprosto zato, ker se ne da, ni tehnično možno. Edino Hitler je to lahko naredil, ker so celo nemško policijsko državo organizirali kot ogromno klavnico, pa še oni so imeli s pobijanjem ogromno problemov. Poglej si Jasenovac, vsak ustaš je moral tam zaklati vsaj 1.000 hrvatov, ki so bili po rodu srbi, romi, judi ali slovenci. Enostavno so vzeli nož, kih poskušali postaviti zvezane v ravno vrsto, spraviti na kolena in so jim lepo od zadaj prerezali vrat,nato pa trupla naložili na vozičke in zmetali v reko. Potem so jih zakopavali še z buuldožerji, ampak ni bilo dovolj prostora, goriva, nihče ni hotel več tega delat… sami problemi.
     Zakaj so se sovjeti pobijali med sabo, pol je bilo norih, enostavno so verjeli v palčke, dobre vile, duhove, duše, … marsikaj, predvsem pa so imeli polno rit. Na račun razreda državnih hlapcev in sužnjev, ki se naenkrat niso hoteli iti več. Potem je bilo pa takole, kdor se je kje res zameril ljudem, so ga nabili na kol, sodelavce in ovaduhe so postavili v vrsto in pobili v gozdovih, kjer so jih zagrebli s prstjo in pustili lepo zgnit, barabe so pa poslali v gulage, kjer so pazili na nemške ujetnike in preživeli težko življenje. Statistika je tu nedvoumna, poglej koliko ljudi je živelo v SZ pred vojno, koliko so jih pogrešali med vojno in koliko jih je bilo takrat, ko ti trdiš, da jih je umrlo več kot jih je sploh živelo. Kako je to mogoče, pa veš samo ti, ker so ti strici povedali.

     Več se mi pa ne ljubi, kr si kr neki.

     • janko

      Kr neki – ne, povprečen človk sem. Ti pa se skuliraj. Živimo v času, ko so vsi podatki vidni – čas je vse pokazal! Dan je, megle ni več.

     • večni srb

      Saj točno to je kr neki, kaj ni res kar sem napisal in piše v vsaki referrenčni enciklopediji. To pomeni, da imam verjetno prav jaz, ti se pa motiš v teh zadevah ali jih pomanjkljivo razumeš, najino mnenje nikakor ne mre biti enakovredno. Seveda si lahko misliš kar hočeš, ampak potem tako povej, da še sam ne veš zakaj, ampak tebi se pač nekaj zdi in si še sam ne moreš nič pomagat, Zanima te ne, iz glave ti ne gre, tako pač je, saj to mene res nič ne briga. Govorimo o dejstvih. jaz bi se na tvojem mestu zamislil, mogoče so te napumpali kar starši, ampak ne zato, ker bi bili hudobni, ne nujno, tudi njih je nekdo napumpal, tudi njih ni nikoli v resnici zanimalo, zdaj pa sploh ne več, ko je življenje dobro.

      Kaj bo pokazal čas, a bomo odkrili še eno znanost? Potem boš čakal dlje kot bo obstajalo vesolje.

     • janko

      Plavaš v rdečih oblakih komunističnih fantazij, laži, prikrojitev… pa tudi Balkanci so vsi enako iracionalni, tam nikoli ni realnosti…. isti so danes evrski in seveda naši levičarji.

     • večni srb

      Ti si jezen, misliš, da si frajer, če pljuvaš po komunizmu, ker to delajo vsi okoli tebe. jaz sploh niseme komunist, prej njihova žrtev, zagotovo mi niso nič pomagali, dolžni so mi pa res veliko.
      Zakaj zgleda, da jih jaz branim, pa imam več razlogov, da bi jih sovražil kot ti?

      Ker name nič ne vpliva, rad si vzamem čas in preštudiram kakšno materijo, potem bolje razumem kaj se dogaja okoli mene, kdo so ljudje, ni me strah stvari, ki jih ne razumem, sicer od tega nimam materialnih koristi in se izpostavljam po nepotrebnem, ampak vseeno, vsaj vem kdo sem in kaj sem, tega mi pa ne morejo vzet. Ne eni in ne drugi ,niti moji najbližji, ne stroka ali katera koli druga znanstvena avtoriteta, nihče, pomeni niti Bog.

      šele na tem mestu se splača pogovarjat o resničnih človeških usodah in krivicah, ker povsod so dobri in slabi ljudje, krivice pa mene tudi bolijo in nočem živeti v družbi, ki jih ignorira.

     • janko

      “…. o resničnih človeških usodah in krivicah, ker povsod so dobri in slabi ljudje, krivice pa mene tudi bolijo in nočem živeti v družbi, ki jih ignorira.”
      Ja!
      Skrbi me za mir v Evropi in obstoj Slovencev; pa tudi našim zanamcem želim lepšo prihodnost od naše. Samo to je! Levičarstvo pa nas vse ugonablja, smo pet minut pred dvanajsto, pri nas in v Evropi, samo zaradi njih! SAMO TO JE, to želim povedati vsakemu, SAMO TO JE, MORDA ŠE OBSTAJA REŠITEV, MORDA ŠE NI PREPOZNO!

 • ANA JOB

  Kot zanimivost, v Avstriji se je na temo migrantskega nasilja, oglasila ena nemška Gospa. Rekla je samo, da peči še niso ugasnile… Prislužila si je 18 mesecev zapora.

  • večni srb

   Kje se je pa to zgodilo, morda v rojstni vasi Adolfa Hitlerja.

   • ANA JOB

    Kolega pravi, da v Avstriji. Mogoče res rojstna vas Hitlerja.

    • večni srb

     Še peči niso dobro ugasnile, pe že spet?

  • sodnikisozločinci

   Kaj pa, če bi šel jaz v Celovec s transparentom z napisom “Peči so že ugasnjene!”. A bi dobil pohvalo za strpnost do migrantov?

   • ANA JOB

    Verjetno bi te poljubčkali v znak zahvale! ;-)))

 • MižekFiga

  Špela je izbrušen diamant (večletna praksa) RTV Štefančiča.
  Štefančič deluje po naročilu ddr. Kučana in njegovih mesečnih levičarjev.
  Kar so sami nesposobni izvest, najdejo plačance in poizkušajo to obesit pravi SDS opoziciji.
  FUJ komunistom. IN nismo presenečeni zaradi njihovega balkanskega sprenevedanja,

  • večni srb

   Ti nič ne trpiš, fant je pa v postopku, nima računalnikov in se boji lastne države, to se dogaja v resnici, ne pa kr neki, pa vsak dan isto.

   • MižekFiga

    Koliko let so Vas Turki učili sprenevedanja, 400 ali 500. Vmes ste se naučili še nabijanja na kolec in zidanja z lobanjami. Komunizem pa ste posvojili mnogo kasneje po rusih s slovensko pomočjo. JLA je bila 90% srpska. Za nobeno pravo delo ste bili NE DOBRI. FUJ!

    • večni srb

     Ti ne razumeš, da nič ne razumeš ampak si napumpan. Tvoje misli niso tvoje, verjameš to kar si želiš verjeti, da bi se počutil bolj član svoje ga tropa.
     V Jugoslaviji je živelo kakšnih 22-24 milijonov ljudi, od tega je bila polovica srbov. Vojska je bila organizirana po nacionalnem ključu, ker to ni bila Rdeča armada ampak Titova vojska bratstva in enotnosti vseh jugoslovanskih narodov. To pa pomeni, da je bilo v vseh garnizijah in kasarnah zaposlenih približno enako število pripadnikov vseh republik. Razumeš? Povsod je bilo enako število srbov, slovencev, hrvatov, bosancev,… celo kosovarjev. Ni imel vsak en glas ampak se je štelo glede na število prebivalcev,na dva hrvata, je prišel en slovenec, pa štirje srbi. Ker je bilo srbov pol.

     Slovenija ni imela svoje komande JNA, mi smo spadali pod Zagrebško garnizijo, ki je tudi ukazala vojaške premike v Sloveniji in danes skuša legalno okupirati nekdanje ozemlja nekdanjih kasarn JNA, ki na meji niso nikoli zapustili Slovenije, tako kot ostali jugoslovanski vojaki. Rešil nas je Miloševič, ki je zahteval umik srbskih nabornikov izpod komande ponorelih hrvaških predsednikov, s tem so hrvati ostali brez več kot pol JNA in nas seveda niso mogli več okupirati.
     Vse, kar vidiš okoli sebe, je bilo po 2.sv porušeno, izbrisano iz zgodovine, ruševine nam je pomagal čistiti Beograd, ki nam je tudi omogočil zgraditi vse kar imamo danes.

     Ti si enostavno nor ali pa si zelo pokvarjen, najbrž samo čedalje bolj zarukan.

 • žogica

  Le čigav podmladek je ta mladoletnik, uganite!

  • traktor

   Janšev?

   • žogica

    Bravo, Janša ti bo dal nagrado za pravilen odgovor!

    • traktor

     Vem tudi čigav podmladek si ti.

     • jovan jovan

      ivanov?

     • žogica

      Ne veš, jaz pa vem, da imaš ti rdeči traktor.

     • traktor

      Nimam, mam zelenega. Nekako se ne morem znebiti pomisleka, da si v žlahti z mojim ta velikim volom, v štali. Ne vem, ampak zelo me spominjaš nanj.

     • žogica

      Očitno ti je vol zelo pri srcu, VOL se vedno druži z VOLOM!

     • traktor

      Kaj čem s tabo? Dober, da nisi ženska, če bi bla noseča bi rodila Janšo.

     • žogica

      ČE bi bil ti Janša, bi imel Urško!

     • Slovenec sem

      A zato, ker je brez jajc?

     • žogica

      Jajc res nimam, imam pa toplo in široko srce, za razliko od tebe.

    • janko

     Odgovor je napačen, zato dobi ostav.

  • janko

   Podmladek mladosti, norosti, ni vredno omembe.
   Policaj naj se z njim pogovori, mu razširi obzorje, da to lahko kakega starega butelja vznemiri… in to naj bo vse in amen!

   • žogica

    Mladost je norost….

    • slosin

     pr teb tudi starost…

     • žogica

      Sodiš po sebi?

  • šmentanamuha

   Kontičev velenjski SD podmladek.

   • žogica

    Narobe muhica, uporabi malo možgančke, če jih je še kaj ostalo!

 • večni srb

  Zdaj je pa tisti pamflet objavljen na internetu in ga lahko vsak vidi, ja, to je pa res super.

  Nekaj mi prosim razložite, recimo, da ne bi nihče hotel okupirati Slovenije in nas hotel vse sužnjiti in pobiti, ali bi sploh kakšen vojak umrl na slovenskih tleh in, bi se res šli pobijat slovenci med sabo?

  Jaz bi to dobro razmislil, ker se mi zdi, da vam nekaj zelo ni jasno, ampak pranje možganov se zdravi.

 • večni srb

  Fant ni kriv, takoj bi morali ustaviti postopek in mu vrniti vse kar so mu zasegli, to je samo reakcija na popolnoma legalno in s strani občine Celje organizirane nacistične shode in sovražno fašistično propagando, ki jo pravzaprav širi tožeča stran, ki je začela postopek. Kaj je pa naredil, kdorkoli je bil, povedal je to kar se dogaja na komemorativnih shodih nekdanjih okupatorjev, če je to legalno, so tudi ti pamfleti pič* dim, sicer nihče ne more biti kriv. Je kriv ali ni kriv, ne moreš biti napol kriv ozioma nekriv.

  Naj mi prosim nekdo pove, če se slučajno motim.

 • Janez

  Del SRBOV – se zdi-
  JE PRAVNO IN KULTURNO-ETIČNO – NA VIŠINI.
  LETA
  2015 SO SRBI V BEOGRADU URADNO, SODNO REHABILITIRALI D. MIHAJLOVIĆA.
  Ki ga je kot vemo dal leta 1946. Spraviti pod zemljo .”hvalabogu pokojni J.B, Tito”
  Tako
  v državi R. Srbiji. Kako pa v R. Sloveniji?!
  Tudi tega ne vem, kako je z našim “večnim srbom”?! En čudak – najbrž? L.r. Janez K. Komenda
  P.s.
  O RES IZVEDENI URADNI SODNI REHABILITACIJI D. MIHAJLOBIĆALETA 2015 – NAJDETE V MOJI REVIJI IN NA MOJEM ZSEBNEM E-PORTALU ” S L O V E N I A N A” na: sloveniana.si

  • večni srb

   Saj ga niso zastonj, Mihajlovičev upor nacistom ni bil nikoli sporen, niti ni bil nikoli v Gestapo, Wermach, v SS pa nižjo raso človeka itak nebi vzeli.

   Seveda se je boril proti nacističnim izrodom, če so hoteli pa pobiti vse ljudi, ki so bili za njih navadne živali, a ti sploh kaj razmišljaš?

 • jovan jovan

  Saj se ženska ni nič zlagala na FB.

  • žogica

   Ženske ne lažemo!

   • Foglof Tunek

    Čuj žogica, tudi možu poveš fse po pravici? Se mu nikoli ne zlažeš? :)

    • žogica

     Sem povedala, da ženske ne lažemo!

     • Foglof Tunek

      No, no…fčasih pa že :)

     • žogica

      To so tvoje izkušnje, Tunek?

     • Foglof Tunek

      Daj no žogica priznaj… Tudi jas se Juliki fčasih zlažem :)

     • žogica

      Tunek, ne smeš lagati Juliki, to je smrtni greh!

  • david23

   Torej zdaj trdiš, da Policija laže, ali kako? Policija je uradno izjavila, kdo je po njenem prepričanju zadevo storil in iz njene izjave je možno razbrati, da ta zadeva z SDS-om in člani te stranke nima popolnoma nič! In potem še kar naprej kvačkaš in strikaš, ne?

   • anzek

    Nič nima s SDS-om, menda pa je to storil vnuk od nekdanjega člana CK-ja.

    Zakaj ta podatek ni mogoče nikjer v medijih zaslediti??

 • Foglof Tunek

  Jas pa še vedno mislim, da je to storila “ena stranka” !!!

  • žogica

   Podmladek ene stranke…

   • Foglof Tunek

    Tisti podmladek ki snifa :)

    • žogica

     Še niso nehali….

     • ĐĐ Style

      sneg, sneg, sneg….

     • Foglof Tunek

      Sneg je pobelil SDS-of podmladek :)

  • Schemva Miro

   Če ignoriraš sliko in svastiko,čisto pravilno piše.

  • šmentanamuha

   Res je, stranka Kontičeva velenjska izpostava SD.

 • Foglof Tunek

  Marjan Šarec: “Referendumi so njihovo vsakodnevno orožje za sproščanje negativne energije.”

  • večni srb

   Še nisem slišal, da bi kje referendume sprožila vlada ,proti komu pa proti samim sebi že ne. Opozicija je pa pri nas že od nekdaj opozicija, ne bo se spremenila, ker nikoli ni bila drugo kot opozicija, še ko so vladali in so jih odnesle ulične demonstracije ne.

   • Foglof Tunek

    Jas ne vidim potrebe po referendumu o globalnem dogovoru ZN o migracijah, saj se mi referendumi o tovrstnih temah ne zdijo smiselni. Kapish?

    • Slovenec sem

     Revež, kje si pa pobral besedo smiseln, ki je ne razumeš?

    • Mimoidoči

     Ti si samo en in ne govoriš v mojem imenu. Jaz pa vidim smisel v tem referendumu in verjetno še ostalih vsaj 90% Slovencev, kot leta 91.

 • Slovenec sem

  Kaj je tesla, ki vam je ON dal imena Foglof Tunek, žogica, jovan jovan, večni srb, največji ljuzer jjajo, ĐĐ Style in druga taka lepa imena.

  Kaj bi radi še dodali?

  Mar ni modri Slovenec sem že vse povedal, kar je bilo treba reči?

  Ne delajte še nadaljnje sramote, sebi, ljubeči ženi in otrokom.

  • večni srb

   Ko že omenjaš mojega avatarja, kaj bi pa ti rad povedal, mogoče bi lahko šli vse še enkrat od začetka, kaj ti misliš?

   • Foglof Tunek

    Čuj srb, ti si naš. Pravi levičar par excellence. To mi deli :)

    • večni srb

     Bomo videli, ker jaz mislim, da tudi je tudi levica zavozila, v takem okolju si lahko edino nevtralen in vztrajaš na dejstvih,ne glede komu se pri tem zameriš.

     poglej stare arhive, beri pisma in poročila ljudi, takoj se vidi, kdo je bil obseden z nacizmom, kdo se je boril samo za svojo rit, kdo je brezpogojno izvrševal ukaz, večina je bila pa zaskrbljenih, prestrašenih ,zmedenih,… mali ljudje pač, ki so se ujeli v kolesje ogromne mašine za mletje živega človeškega mesa.
     In takih norcev je pri nas danes ogromno, od hipersenzibilnih rev, ki se jim srce lomi že, če morajo speštati komarja, ki jih je pravkar pičil in jih bo spet, pa do popolnoma razčlovečenih in razosebljenih psihopatov, ki nimajo nikakršnega občutka za realnost, ne čutijo nič in so sposobni narediti popolnoma vse kar se slabega narediti sploh da. levica je posrana, že na vrhu so sami atijevi in mamini sinčki, potem gre pa samo še navzdol, razlog je kronična razvajenost, ki jo je omogočila kriminalna tranzicija in pa seveda paradoks nacional socializma. Zakaj misliš, da se nekdo spravlja na take reveže, za take malenkosti, oni res mislijo, da so še vedno v komunizmu. To je resen problem, najprej so prav oni izdali ijn uničili komunizem, zdaj pa bi radi eno tako demokracijo, kjer bi lahko delali še naprej popolnoma isto. Moralo na stran, to sploh ni več mogoče, saj nismo več enaki, od kdaj morajo mene skrbeti iste stvari kot oligarhije, tajkune ali javne uslužbence, saj nimamo niti istih zavarovanj, niti istih pravic, pravzaprav se samo poznamo od nekdaj, ker smo pač skupaj živeli, pa čisto nič več drugega kot to. Zakaj se potem obnašajo kot komunistični avtoritativci, to so zdaj ja fašisti, komunizma ni več. Ne da se jih razumet in ubogat, ne glede kako se trudiš, oni niso več del našega sveta, so že predaleč… Saj še na izlet ne moremo več skupaj, eni lahko grejo edino peš, drugim zaenkrat pustijo vsaj bicikle, tratji se peljejo z novim avdijem, eni lahko celo letijo, ni šans, da pridemo skupaj na cilj. Čakam samo še, da nas bodo komunisti vabili zraven v vesoljskih ladjah, Aja, ne morete zraven, vi pa ne morete še niti letet… to so danes lievica.

  • Foglof Tunek

   Čuj Slovenec zabiti desničarski…glede na to, da nismo imeli referenduma za kjotski protokol, pa nismo imeli referenduma za druge takšne deklaracije, tudi za svet brez jedrskega orožja ne…ne bomo imeli referenduma za kršenje človekovih pravic. Tudi begunci so ljudje…kapish?

   • Slovenec sem

    Tunek,če boš take razdiral, te striček iz ozadja ob svoji devetdeset letnici ne bo povabil na skromen sendvič in na ljubljansko fukušnico.

  • jovan jovan

   …..Slovenec tja!

  • žogica

   Če mi imaš kaj povedati, mi povej v obraz, ne za ovinkom….

  • macon

   Večni Srb je original, ni en od režimskih plačancev. To je povsem jasno, glede na to, kaj piše.

 • Olga2345

  Mogoče je pa fanta plačala UDBA z milovanom in konticem, pa ni sodelavcev….. Stari junci so polpismeni, pa rabijo mlade sile za za diverzije…

  • večni srb

   Vsa rudarska mesta so večja kot zgleda na površini, če pa desetletja ne delajo drugo kot rijejo pod zemljo. Kaj pa veš koliko je že tega, pod Velenjem se koplje že sto let.
   To ni kar tako, ljudje so ponosni na svoje mesto, ki so ga zgradili iz nič, je tam ja vse novo. Vsa industrijska mesta so taka, le da so naša postavili komunisti. No ja, oni osebno bolj malo, ampak ljudje so pridno garali, vsak dan malo, pa je nastalo vse kar je. Pa ne samo to, tiste rude so poganjale še vse kaj drugega, da so se lahko tudi ostala mesta razvila z relativno poceni energenti. To so vse naredili komunisti. No ja, v prenesenem smislu, ker so bolj kot ne komandirali, ampak saj to je ključno, podivjana drhal sama si še luknje ne bi znala skopati.

   Vsi slovenski župani, ki tolčejo že svoj 3+ mandat, so zanič. Tudi ,če so v resnici sposobni, ampak saj pri nas ni nobenih takih mest, ki bi bistveno odstopala od ozkega državnega povprečja, same rovte in malomeščanstvo so povsod. Dlje kot vladajo, več je občanov, ki jim niso pomagali ali so jih celo namerno zajebali, zato.

  • Slovenec sem

   Junci niso nikoli stari.

   Potemtakem so lahko le stari voli.

   • Olga2345

    Voli so miroljubni! Potem gre za starel bike, ki uničujejo Slovenijo s svojim divjaštvom ob asistenci koz!

    • Slovenec sem

     To, pa to!

     Z biki se pa lahko primerjajo.

     Seveda le po pameti.

 • ZatonMesecnikov

  #Bo vodstvo RTV zoper njo ukrepalo?#

  Ne bo.

  Niti opravičila se ne bo. Saj kot pravi Luka Polmesec, gre za boj za civilizacijske pridobitve. V tem boju pa je dovoljeno lagati, klevetati, celo ubijati. Kot je pokazala zgodovina.

 • šmentanamuha

  “Mladoletnik” je mladič vplivnega levega politika in je dobil natančna navodila. Ker je “mladoletnik”, ne bomo o njem nikoli ničesar izvedeli, niti imena ne. Za to podtaknjeno akcijo stoji Kontičeva SD, torej ekipa. Da se ne bi izvedelo, kdo je bil, so zdaj izumili “mladoletnika”, o katerem se ne sme poročati in tako tudi nihče ne bo mogel spremljati, kaj se bo z ovadenim “mladoletnikom” dogajalo. Vmes bo postopek zastaral ali pa bo ustavljen, zaradi pomanjkanja dokazov. S tem “mladoletnikom” mora biti pa precej hudo, da se ukvarja s komunistično-nacističnimi temami, glede na to, da se v šoli praktično ničesar ne učijo o 2SV in Slovenski osamosvojitvi.

  • žogica

   Muhica, te je jajo informiral?

   • šmentanamuha

    Recimo temu raje, da imamo nekateri bolj razvito logično sklepanje. Saj ni nič hudega, če si ti “kupila” to zgodbo. Prav s takimi računajo. Pa nič slabega ne mislim s tem, samo žal mi je ljudi, ki vedno znova nasedejo na finte globoke države. Komunjare so mojstri v psihologiji množic, to jim je treba priznati. Navsezadnje imajo že celo stoletje prakse v manipulaciji naivnega ljudstva. Kako je bilo na Jankovičevi fešti pod rdečo zvezdo, ste se imeli fajn?

    • večni srb

     Čarovnija ne obstaja, kot tudi serum resnice ne, če pa človek laže samemu sebi, zato nehajte jamrat o psihopolitičnih tehnologijah in raje razvijmo učinkovit protistrup.
     Kadar propaganda deluje skladno z epistemološkimi dejstvi, potem je pa itak prav in lahko nastane iz tega samo dobro, ampak to je zelo, zelo redko.

     • šmentanamuha

      Zakaj tako zapletaš nekaj, kar lahko poveš preprosto in vsem razumljivo?

 • večni srb

  Recimo, da bi si narisal pamflete, kjer bi bile upodobljene šljive, brokoli in sredstvo za škropljenje rastlin, pod katere bi napisal;
  šljive – družina
  brokoli – zelenjava
  strdstvo za škropljenje – strup

  A bi bilo to kaj narobe?

  • večni srb

   Pa recimo še, da bi jih sprintal 12.

   • Rožle

    A že spet si pri 12 …

    • večni srb

     Nič v naravi ni brez veze, sicer matematika ne bi obstajala.
     Saj se da moj plakat tudi znanstveno analizirati, če simbol zapišemo v obliki matematične formule:

     a = x
     b = y
     c = 0
     a + b + c = x . y . 0
     abc = 0+

     Pomemben je tisti + na koncu izhoda enačbe, ki se itak konča z ničlo, saj je vso življenje škodljivo za vse ostalo in kratkotrajno. Pove pa, da se ciklus življenja vedno osvežuje prav zaradi tiste nedoločne ideološke komponente, ki je v materialnem smislu vedno nič, vendar omogoča, da iz narave zrastejo snovi, ki jih vsak človek potrebuje za življenje edino, če rastline nekaj varuje pred škodljivci. paradoks je v tem, da je za ohranjanje življenja nujno potrebno tudi zlo, ampak seveda kakor za koga, škropiva vendar človeku ne škodijo, ščurke in podgane pa pobijejo.

     • Rožle

      Enakovredne enačbe …
      potem je ves svet v ravnovesju …

     • večni srb

      Ja, ampak poglej kako subtilno deluje današnja ideologija, na plakatu piše “šljiva”, ampak v oklepaju je narisan emoji banane, medtem ko se brokolijem v resnici skriva koruza. Ne moremo vedeti niti kaj je škropivo, škropi tudi voda, mogoče je zgolj nedolžen kemični občutek v možganih, vendar je v oklepaju simbol smrti, ki nas opozarja, da je v celotnem konceptu nekaj narobe in zloveščega. Govorimo pa o pomenu uživanja zdravega sadja in zelenjave na človeka.

     • Rožle

      Ja.. očitno se da od zdravja tut umret .. :)
      grem spat
      lahko noč

 • Brezno

  Kako da je jajota se v domaci vasi sentilj kontic nazgal?

  • ZatonMesecnikov

   kako da je Zokija v rojstnem Smederevu nažgala gradonaćelnica Jasna Avramović?

   • opazovalec

    Čuj, prvič slišim, da se ljubljanski župan pojavlja na volitvah v Srbiji. In zakaj je važno, da se je rodil v Smederevu, končno se polovica Slovencev rodi v čefurskem gnezdu (to so navedbe na tej strani). Če torej kraj rojstva definira nacionalnost, je pol Slovencev čefurjev, ta spodnjih, ta južnih, kakorkoli jih že imenujete. Do sedaj sem bil namreč vedno mennja, da je pomemben atribut narodnosti materin jezik…….

 • samotoje

  Da bi se RTV in Kožar opravičila? Ni variante. Opravičilo je civilizacijska norma, ki je Kožarjevi in RTV popolnoma neznana.

  • ZatonMesecnikov

   “Levičarju se vsled boja za “civilizacijske pridobitve” in posledic tega boja, ni treba opravičevati” Luka Polmesec, POP TV predvolilna soočanja, Maj 2018.

   • samotoje

    Seveda. Glede na moje izkušnje, glede na videno in slišano se mi zdi fantičevo stališče logično.
    Če pomisliš na civilizacijsko razvitost vojnih in povojnih revolucionarjev (Maček, Dolanc, Popit, Ertl, Leskošek, Kardelj) in dejstvo, da so pregnali, pomorili ali kako drugače prisilili k molku večino prave slovenske inteligence, je stvar logična. Zato se morda komu zdi, cumbajšpil, Tomićka inteligentna. Ali pa Židan pameten. In tako dalje.

    • večni srb

     To je vse večkrat prepognjeno.
     Poglej si Ertla, tiste avtobuse resnice je ustavil in obrnil nazaj od koder so tiste ženice prišle, 20 let kasneje mu je zato predsednik države podelil medaljo za najvišje zasluge. Pa tisti starčki sploh niso prišli delat nobenih pizdarij, samo po svoje nabornike so prišli, da jih odpeljejo nazaj domov, ker smo podivjali.

     Na, zdaj imamo pa prave migrante, ki so nas res prišli razbit in asimilirat, pa nikomur nič, ne hrvatom in ne arabcem nihče nič ne reče.

     • david23

      Tiste t. im. jogurtne in mitingaške revolucije so bile uperjene najprej v takratna vodstva. Kar spomni se, kako so se menjavala vodstva v Črni Gori, na Kosovu, v Vojvodini. Ta vodstva so postala marionete smeri, ki jo je takrat uveljavljal Slobodan Milošević. Ponavadi so se organizirali t. im. mitingi resnice in se je kar na zborovanju zamenjalo vodstvo takratne posamezne jugoslovanske republike ali avtonomne pokrajine. Takratnemu slovenskemu vodstvu, po vsej verjetnosti, res ni bilo do tega, da se tak miting organizira v Ljubljani (kot je bilo predvideno) in se potem njih zamenja ter postavi druge ljudi na oblast. Torej je takratni slovenski oblasti bilo verjetno kar nekaj do tega, da do tega mitinga v Ljubljani ne pride. Ne vem, če je umestno trditi, da se je miting takrat v Ljubljani preprečilo zgolj in z namenom obvarovati takratno razvijajočo se demokracijo v Sloveniji. Zadeva ni tako enoznačna, ampak je najmanj večplastna in več značna ter večpomenska!

     • večni srb

      Ne razumem, kako je lahko en komunist hodil po republikah in na mitingih nastavil predsedstvo, a tiste republike pa niso imele nobene svoje republiške zveze komunistov?

  • večni srb

   Zakaj bi se opravičila, saj je smrkavec najebal ,ne ona.

   • Garbage man

    Mogoče zaradi zoofilije

 • Caetano

  Fasizem je dokaj jasno manjse zlo od komunizma, ki je pa enak nacizmu. To je prava formula in to se vedno bolj potrjuje.

 • Janez

  Pa !
  V Srbiji so leta 2015 URADNO, SODNO REHABILITIRALI D. MIHAJLOVIĆA !
  Tu
  v Sloveniji – pa take brezsmiselne zadeve – s sklicom na 2. vojno s strani oseb, ki so rojene več deset let po letu 1945.
  Kaj vse
  pokomunisti R. Slovenije – ne bi storili,
  da se jim njih paradna disciplina, tema (“slava” stalinskih komunistov v 2. vojni)
  NE RAZBLINI V NIČ.
  Ni
  za verjeti. Kakšno čudaško vztrajanje.
  Pokomunisti so – “ALEKSANDRI PRAZNIH ROK” – bi rekel nek čudaški pisatelj. L.r. Janez K. Komenda

 • Radolf Mitler

  V veleju smo imeli zaradi teh plakatov veliko število samomorov. Eni so pojedli strupene gobe, ene je kap, ko so poslušali Kontiča, nekateri pa so kar sami skuhali v kropu. Javnost je bila zelo hudo vznemirjena. Jaz se bojim, da bo še hujše, ko bodo videli zastavo z rdečo zvezdo. Upam, da bo policija takrat tudi ukrepala in storilce zaprla. Leva banda je osamosvojitev Slovenije izkoristila tako, da se je še bolj utrdila na oblasti, kot v SFRJ in nemoteno propagira komunistično nasilje in. Sicer pa ne bo dolgo, ko bodo v Veleju oblast prevzeli razni kosovski migrantski smrduhi. potem me zanima, kako bodo rdeči vznemirjeni.

 • Garbage man

  Kupimo ji box v pasjem zavetišču, za psico mislim……

 • Vin Dizl

  Jaz bi jo prisilil, da se javno opraviči za blatenje in sejanje nestrpnosti proti nekomu.

 • METULJ

  PA TOLE:

  CELA HAJKA JE POTEKALA V TITOVEM VELENJU, DA SE IZSLEDI KRIVEC ZA POSTAVITEV 6 PLAKATOV KI ČASTIJO ENEGA IZMED TREH ZLOČINSKIH TOTALITARIZMOV, NACIZEM!!

  KONČNO SO ODKRILI KRŠITELJA TEGA, RILCI RDEĆI SO SE POVESILI MOČNO, KAJTI TA PREKRŠEK SO HOTELI IN ŽELELI OBESITI NA POLITIČNE NASPROTNIKE! BEDNO, A RESNIČNO!!

  PRIMERJAVA. Z NAVEDEMNIM PREKRŠKOM, EWO NEŠTETO DRUGIH PREKRŠKOV, NA KATERE RDEĆA POLITIČNA BANDA NE REAGIRA – NE REAGIRA:

  V SLOVENIJI RDEĆA POLITIČNA IN OSTALA KLIKA JAVNO SPODBUJA ČAŠČENJE RDEĆE ZVEZDE SIMBOLA ZLOČINSKEGA KOMUNIZMA, KATEREGA JE OBSODILA EU – KATEREGA JE OBSODILA EU, KOT ENEGA IZMED TREH TOTALITARIZMOV!!

  RDEĆA KLIKA V SLOVENIJI NAM DELA SRAMOTO V EU KER STALNO VZNEMIRJAN IN ŽALI SLOVENCE S TEM DA:

  – RDEĆA OBLAST DOVOLJUJE POVSOD, CELO V PARLAMENTU NOŠENJE SOVRAŽNIH SIMBOLOV ZLOČINSKEGA KOMUNIZMA, KRVAVE RDEĆE ZVEZDE (POVOJNI POBOJI, ETC..))!!

  – RDEĆA OBLAST DOVOLJUJE ORGANIZIRANJE JAVNIH PRIREDITEV – ČAŠČENJE RDEĆE ZVEZDE IN ZLOČINSKEGA KOMUNIZMA (NPR V LJUBLJANI – MESECA MAJA VSAKO LETO),
  IN NE SAMO TO, DRŽAVA TUDI ZAŠČITI – ZAŠČITI TO ZLOČINSKO PRIREDITE Z DVOJNOM – DVOJNIM KORDONO POLICAJEV!! PRED KOM JO ŠČITI, ZAKAJ JO ŠČITI?!!!

  – DOVOLJUJE IN SPODBUJA PRIREDITVE V TITOVEM VELENJU, KI STALNO – STALNO ČASTIJO ZLOĆINSKI KOMUNIZEM!!

  SLOVENCI GLEDAMO IN SE ZGRAŽAMO NAD BEDNIM ENOSTRANSKIM – ENOSTRANSKIM POĆETJEM OBLASTNIŠKE KLIKE V SLOVENIJI.

  RDEĆA BANDA STE SRAMOTA ZA NAS SLOVENCE IN ZA DRUGE DRŽAVE V EU!!

  SLOVENCI BOMO OČISTILI NAŠO DEŽELO OD NAM ŠKODLJIVEGA RUDEĆEGA SMETJA!!

  • večni srb

   Svastika – pod tem simbolom so nas okupirali in hoteli vse pobiti

   Rdeča zvezda – pod tem simbolom smo se uprli svastiki in jo ubili.

   • učko

    Simboli niso nič krivi !!!!! IDIOTI !!! No, svastike itak niso izumili nemški nacional socialisti !

 • THOR

  PRAVI KRVOLOK STOJI SREDI ČARAPANARSKEGA “GRADA”-ČEFURSKO -mesto!!!!!!!!!! JEZIK CIRILICA !!!!!!!!!! KRETENI ;POŽGITE TO GNEZDO Z VSEBINO IN POSTAVITE NOVO , SLOVENSKO!!!!!!! TUDI MOČVIRNIKI, PA HORENCI ….. JE TREBA POSTAVIT SLOVENIJO NA NOVO IN NA SILO , ČE NOČEJO VEN DRHAL Z JUGA IN ALAHOVCE !!!!!!! A BI TO NAREDILO PA HITRO !!!!!!!! ZIGH HEIL , PORKAŠ DO KDAJ BOMO TIHOOOO !!!!!!??????????RDEČO BANDO PA V NJIHOVE JAME “!!!!!!!!!!!!!!!!

 • učko

  Špelca je tipična predstavnica golazni, ki se prekomerno udinja režimu !

 • Get Smart

  Razumemo? Ni kastiljske Barcelone in Katalonskega Reala.
  Real je kastiljski, Barca je katalonska.
  .
  KOMUNIZEM in vse njegove pojavne oblike SOCIALIZEM = FAŠIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebize=vukojebizem=pedrizem =
  =TRANSIćIZEM …
  so v lasti in oblasti kaviarŽIDO KOMINTERNE in njenih SERBUSOV=hlapcev.

  • Get Smart

   Kožarće ni novanarka, je samoimenovan in dokazan WATCHDOG = pes čuvaj MURGL JUGOKOMUISTIČNE REVOLUCIJE =
   = kot pravilno uradno gor piše:
   “družbenopolitični delavec MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE”.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«