Moški s pištolo v nakupovalnem središču v Krškem dvema grozil s smrtjo!

PP Krško

Ko smo v torek poročali o krvavem pokoli, v katerem je zaradi streljanja umrla 27-letna nosečnica, se je marsikdo zamislil nad tem, da Slovenija postaja kot Divji zahod. Očitno je primerjava povsem na mestu glede na to, da so v torek pozno popoldne policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč zaradi pijanega moškega, ki naj bi v nakupovalnem središču v Krškem dvema oškodovancema grozil s pištolo.

Policisti so se nemudoma odzvali na pomoč, na kraju dogajanja izsledili in prijeli 33-letnega osumljenca. Zasegli so mu pištolo z naboji v nabojniku in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

Tekom preiskave so ugotovili, da je osumljenec  v  nakupovalnem središču opazil oškodovanca iz okolice Krškega, stopil do njiju, vanju nameril s pištolo in jima grozil, da ju bo ubil. Oškodovanca  sta  uspela  pobegniti  in na pomoč poklicati policiste.

Foto: STA

Na domu zasegli naboje in prepovedano pirotehniko
Krški policisti so v nadaljevanju pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo  na  naslovu bivanja 33-letnega moškega, kjer so našli še 41 nabojev in pet prepovedanih pirotehničnih izdelkov. Zoper osumljenca, ki so ga v preteklosti že obravnavali za podobna kazniva dejanja, bo na tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi kaznivih dejanj nasilništva in nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksplozivov.

Hana Murn

 • Unikatna

  To ni rešitev, da pišete kazenske ovadbe, če ste ga že v preteklosti obravnavali! Takoj bi ga moralo sodišče, za par let, zapreti na zaprti oddelek!

  • montyamp

   Če bi grozil migrantom , bi ga LGBTQ udbokrivosodje že zaprlo .

   • Alex Burr

    Komu je pa grozil in kdo je on? Ime in priimek. Res me zanima. V Krškem poznam nekaj ljudi. Čudnih.

  • lokec

   Ne gošpa. Samo čez zimo naj go zaprejo. Potem pa nasledno spet. Spomladi in poleti jet ako lepo v naravi.

 • Alex Burr

  Imel je dobro pištolo. Samo pištola ima malo predebel spodnji del. Meni je všeč policijska pištola. To je Beretta 92FS. Ta je lepa, elegantna. Ta na sliki, ki so jo zasegli policisti v Krškem, je klasična. V šaržerju ima, kot sem preštel, 6 metkov.

 • lokec

  Verjetno so to naši indijanci. Verjetno trgovci s kovinami.

 • šmentanamuha

  No, tko, zaprt pa je Šiško.

 • skorpijon93

  banaan država

 • Garbage man

  V krškem je največ ciganov in šipcev per capita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!