Na območju Policijske postaje Črnomelj v četrtek izsledili in prijeli 22 migrantov, prijeli pa tudi Makedonca, ki je prevažal 7 Pakistancev!

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Kapljanje nezakonitih migrantov v državo se še naprej nadaljuje. To potrjujejo podatki Policijske uprave Novo mesto, ki razkrivajo, da so v okolici Dolenjskih Toplic v osebnem avtomobilu zasačili sedem migrantov s pakistanskih državljanstvom, ki so na nezakonit način prestopili državno mejo. Med varovanjem državne meje pa so črnomaljski policisti  izsledili in prijeli 22 ilegalcev. 

Novomeški kriminalisti so v četrtek, 12. julija, nekaj pred 20. uro v okolici Dolenjskih Toplic ustavili osebni avtomobil z ljubljanskimi registrskimi oznakami. Med postopkom so ugotovili, da je 37-letni državljan Makedonije v vozilu prevažal sedem državljanom s pakistanskim potnim listom, ki so nezakonito prestopili mejo.

Izsledili in prijeli tudi 22 migrantov
37-letnemu osumljencu kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države so odvzeli prostost in ga pridržali. Državljane Pakistana pa bodo po končanih policijskih postopkih predali v roke hrvaških varnostnih organov. Med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Črnomelj so policisti izsledili in prijeli 22 migrantov, ki so na nezakonit način prestopili državno mejo. Po navedbah policije policijski postopki s tujci še niso zaključeni.

Foto: epa

N. Ž.

 • Olga2345

  “Varovanje” tako “uspešno”, da policaji ne rabijo pomoči….
  Po končanem “postopku” nezakoniti divjaki dobijo azil…pri rdeči šlemarci….in Murgleoneju…Častijo slovenski davkoplačevalci…

 • samsara

  Medtem, ko uradni in zahtevni postopki s temi novodobnimi tujerodnimi, brezdelimi, neukimi pahajači in postapači še trajajo, pa bi jih lahko pripeljali na obisk v Murgle, sosesko dobrih in bogatih ljudi, pravih humanistov, ki odkrito izražajo naklonjenost prav takim, ki jih policija najbrž po nepotrebnem zadržuje in omejuje. Prostora imajo dovolj v praznih sobah njihovih hiš, pa tudi za kakšen šotor bi se našel prostor na njihovih vrtovih.

 • xtc

  Baje so Pakistanci takoj zaprosili za ćlanstvo v LMŠ.

 • sodnikisozločinci

  EU mora propasti za kakršnokoli ceno, meje nazaj in carine tudi.

  • Novakec1

   Deset let nazaj sem težil s tem.

   • sodnikisozločinci

    Imaš očitno dober instinkt za prepoznavanje nevarnosti.

 • Novakec1

  To so okupatorji €U, vse ostalo je bla bla bla….

 • Stajerka

  novinarji….dajte se malo sprehodit do Šentilja…..po pripovedovanjih je na meji striktna kontrola kot v starih cajtih……tudi na tovornem prometu, kakšne bodo posledice za gospodarstvo se NIHČE v tej državi ne sprašuje – NIHČE od tistih, ki bi jih to MORALO skrbet!!!

  • test

   na katerem sentilju? tako je kot zadnje tri lete in nic drugace …

 • Zgornji

  ŠE ŠVERCARJE BI BILO TREBA DEPORTIRAT SKUPAJ Z MOHAMEDANSKIMI ZVERMI – NAZAJ NA MESTO IZVORA ZLA !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Dokler tale migrantska golazen ne bo občutila vsaj pendreka, ne bo boljše. Naši policaji samo delajo budale od sebe.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!