fbpx

Najdeno neznano moško truplo

Neznani moški, ki so ga našli na bregu Drave (foto: PU Maribor)

Včeraj, 2. 8. 2021, je Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor ob 12.24 prejel obvestilo, da so med rednim vzdrževanjem na Hidroelektrarni Zlatoličje ob 12.15 iz kanala reke Drave izvlekli truplo neznanega moškega.

Moški je star okoli 40 let, visok 180 cm, temno rjavih kratko pristriženih las, rjavih oči, srednje postave, z rahlo poraščeno brado in brki (neobrit). Oblečen je bil v majico s kratkimi rokavi modro-zelene barvne kombinacije z napisom “AD ŠTAJERSKA” in v črne kratke hlače. Obute je imel črne nogavice in črne športne copate z belimi vzorci in napisom Kipsta.

Preberite še: Lovec naložil truplo

Kriminalisti so opravili ogled kraja najdbe trupla. Opravljena je bila tudi obdukcija pokojnega. Dosedanja kriminalistična preiskava ni pokazala suma, da bi moški umrl zaradi tuje krivde. Kdo je pokojni moški, policiji doslej ni uspelo ugotoviti. Prav tako na naši in sosednjih policijskih upravah nimamo prijave pogrešane osebe, ki bi ustrezala opisu tega moškega.

Ker s klasičnimi metodami dela policisti in kriminalisti zaenkrat ne morejo ugotoviti identitete pokojnega moškega, za informacije naprošajo javnost. Če moškega na fotografiji prepoznate, čim prej pokličite na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: PU Maribor