Neuradno: Stefanu Cakiću, proti kateremu je bila končno vložena obtožnica, ki ga bremeni uboja Gašperja Tiča, bodo zaradi “morale” sodili za zaprtimi vrati

Foto: Facebook. Na sliki skrajno levo Stefan Cakić.

Sojenje osumljenemu za uboj dramskega igralca Gašperja Tiča se, tako kot smo na Novi24TV v preteklih tednih že poročali, ne bo začelo pred jesenjo, je pa bila po dolgem odlašanju na kazenski oddelek Okrožnega sodišča v Ljubljani 1. avgusta naposled vendarle vložena obtožnica zoper 20-letnika, sicer nekdanjega člana tujske legije, pred tem pa tudi vratarja Nogometnega kluba Radomlje. Cakić, ki je v priporu od 20. junija, je osumljen, da je v jutranjih urah 18. junija letos s kuhinjskim nožem več kot desetkrat zabodel Tiča, od takrat naprej pa je javnost ves čas ugibala, kakšno je bilo ozadje njegovega motiva, da odvzame življenje 44-letnemu popularnemu igralcu. Medtem, ko je policija molčala, homoseksualni lobiji pa pritiskali na javnost, naj o uboju na Trubarjevi ne poročajo, so na dan vseeno prihajale informacije, da je Tič Cakića omamil in posilil, zaradi česar naj bi se mu nekdanji član Mladih zmajev želel maščevati. Cakić je sicer policistom ves čas zatrjeval, da ga je Tič želel posiliti, njegov odvetnik Gorazd Fišer pa nam je povedal, da ima obramba svoje dokaze, s pomočjo katerih lahko ubrani svojega klienta. Iz državnega tožilstva pa so nam v sredo znova potrdili, da obstaja velika možnost, da bo sojenje potekalo za zaprtimi vrati.

“V zvezi z vašimi vprašanji vam sporočamo, da je bila v zadevi, o kateri sprašujete, dne 1.8.2017 na Okrožno sodišče v Ljubljani, Kazenski oddelek. vložena obtožnica zaradi kaznivega dejanja uboja po 1. odst. 115. člena KZ-1C. Zaradi določb Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o kazenskem postopku vam podatkov o vsebini obtožnice ne moremo posredovati,” so nam odgovorili iz državnega tožilstva na prošnjo, naj predstavijo tudi konkretno vsebino obtožnice zoper 20-letnega Stefana Cakića, ki je osumljen uboja Gašperja Tiča. Zakaj je bil pripor podaljšan za tako dolgo časa, nam tudi niso želeli odgovoriti.

Se bodo sklicevali na 295. člen ZKP in javnost izključili zaradi “morale”?
Sicer pa so na tožilstvu v nadaljevanju potrdili, da obstaja možnost, da bo glavna obravnava potekala za zaprtimi vrati, daleč od oči radovedne javnosti, ki še vedno ugiba, kaj je bil razlog za uboj. Zapisali so: “V zvezi z javnostjo glavne obravnave vam sporočamo, da se sme na podlagi 295. člena ZKP od začetka zasedanja pa do konca glavne obravnave javnost izključiti, če je to potrebno za varovanje tajnosti, varstva javnega reda, morale, varstva osebnega ali družinskega življenja obtoženca ali oškodovanca ali koristi mladoletnika, ali če bi po mnenju senata javnost škodovala interesom pravičnosti.”

Foto: Mediaspeed.

Po naših informacijah se utegnejo sklicevati prav na dejavnik morala in varstvo družinskega življenja oškodovanca, zato naj bi sojenje za javnost zaprli. Tožilstvo sicer vabila na predobravnavani narok oziroma glavno obravnavo v zadevi še ni prejelo. To jim mora namreč posredovati Okrožno sodišče v Ljubljani, kjer pa v sredo za naša vprašanja niso bili na voljo.

Cakića se drugi zaporniki izogibajo, nekateri zaradi strahu celo zahtevali premestitev drugam
Sicer pa smo od naših dobro preverjenih virov iz pripora na Povšetovi ulici v Ljubljani pridobili podatke o tem, da je Stefan Cakić še vedno v zelo slabem psihičnem stanju in da je med zaporniki zelo osamljen, pogosto agresiven, zato se ga preostali priprti izogibajo. Njegovi “cimri” naj bi celo večkrat zahtevali premestitev drugam, saj si z njim nihče ne želi deliti zaporniške celice. Čeprav redko govori, naj bi drugim zapornikom potrdil, da je bil v tujski legiji.

Osumljenega 20-letnega Stefana Cakića sicer doslej še niso obravnavali zaradi kakšnega kaznivega dejanja. Obtožnica ga bremeni kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.

T. F.

 • rubec

  Je pa moral bi velik tič da ga je desetkrat zadel.

 • Steiermark

  Od kdaj so pa za te komunajzle, pederstvo in nasploh perverznost, “moralno vprašanje”? Za komunajzle ne obstaja morala – vsaj takšna ne, kot jo poznamo normalni ljudje, ki smo bili vzgojeni z moralno etičnimi načeli!

  • Kosobrin

   Ti si še daleč od morale! Preberi svoje pisanje še enkrat – pa saj ti ne pomaga, tudi če prebereš tisočkrat!

 • tarantela

  Predlagam, da v zameno za prikrajšanost pri sojenju vzamete v roke kakšno knjigo De Sade-ja.

 • upornik22

  prav je naredil branil se je pred poslistvom.,,,,,,,,,,,,,,zato upam da bo oproščen

  • resnicaboli

   Navadno gre za premalo plačilo pri takšnih.

  • Kosobrin

   Kako veš, si bil zraven? Čisto v stilu poročanja NOVE 24 – domneve, obstojanje, laži.

   • m&m

    Spet obsojaš vsevprek. Kdo si ti, ki si jemlješ to pristojnost ?

 • resnicaboli

  Verjetno je nevarnost je da bi javnost zvedela kakšne prominente stranke tega morilca iz samega vrha države?

 • Kosobrin

  “Društvo novinarjev Slovenije medije poziva, da pri poročanju o tragičnem dogodku spoštujejo Kodeks novinarjev Slovenije. Predvsem njegov 17. in 18. člen, ki govorita o varovanju človekove zasebnosti pred neupravičenim razkrivanjem v javnosti in spoštovanju domneve nedolžnosti.

  Novinarsko častno razsodišče je že leta 2006 v izjavi o spoštovanju pietete ugotavljalo, “da je v slovenskih medijih, zlasti v tabloidih, močno padla občutljivost za temeljno dostojanstvo človeškega bitja po smrti. Vsak človek ima pravico do pietete, tudi ljudje, ki so zaradi tega, ker so javne osebe, sicer bolj izpostavljeni medijski radovednosti. V omenjenih medijih pa se ta radovednost že pri “navadnem” človeku, pri katerem je pogosto nasilna ali nenavadna smrt edini povod, da utegne postati zanimiv za javnost, velikokrat spušča pod dopustno raven – pri čemer način obdelave novice služi zgolj zadovoljevanju plehke in opravljive radovednosti. Objava fotografij in posnetkov trupel, posmrtnih ostankov in obdukcijskih zapisnikov je neetična. Upravičiti jo je mogoče le v izjemnih primerih.”

  Zapisi podrobnosti, ki očitno izhajajo iz obdukcijskega zapisnika, kot tudi izjav, ki namigujejo na motiv, se v tem primeru žal pojavljajo tudi v resnih medijih. Društvo novinarje in medije poziva, naj poleg profesionalnih spoštujejo tudi obče človeška merila dostojnosti in z objavami, ki niso v javnem interesu, družinam, ki prestajajo hudo izgubo, ne povzročajo dodatne bolečine.”

  • totex39

   Ja seveda, da bi le za vse to enako veljalo, kar si sedaj napisal.

  • WatsonForus

   a bejž no !!! a za tamalo iz Jesenic pa to ni veljalo ?

   • Kosobrin

    Za vse velja, za vse!

  • šmentanamuha

   Izprijenost, perverznost in dvojno življenje tega kulturnika, ki smo mu droge in razvrat navsezadnje mi plačevali, je še kako v javnem interesu. Da izvemo, kam gre denar za kulturo. Za tega ogabnega prasca nimam več lepih besed. Kako bo to vplivalo na njegove otroke, ko bodo enkrat izvedeli, pa bi moral misliti sam. Če ga še pedri niso marali, ker se je onegavu s fantki, pol je vsako moraliziranje tu odveč. Pa tudi skromna udeležba gledaliških kolegov ob zadnjem slovesu je pomenljiva. jebi se s svojo dvoličnostjo.

 • totex39

  Upamo samo lahko, da mu bodo res sodili pravično in da bo javnost izvedela resnico, ne pa, da bodo so stvar prikazali spet lažnivo v prid geju Tiču.

 • WatsonForus

  kakšne morale neki ? da je Tič dobil tiča?

 • Egon83

  Javnost ne sme izvedeti umazanih detajlov in perverznih namenov, kako se je Tič lotil mulca. Drugo, mulc je bil diler in lahko ste milijon procentov prepričani, da Tič ni bil njegova edina stranka med kulturniki, morda celo politiki. Imena, kraji, kupčije, podrobnosti enostavno ne smejo priti v javnost. Recimo o Plutu, ki je zagrešil veliko hujše zločine – iznakazil je tri ženske (ena noseča) – je bilo narejeno več oddaj, dobiti intervju s serijskim morilcem sploh ni bil problem! Torej je povsem jasno kam pes taco moli, zadevo je treba utišati za vsako ceno. Banda ciganska pokvarjena se bo izmazala še enkrat več.

  • samsara

   Enkrat se jim bo zalomilo. Slejkoprej. Noben sistem, ki ga ustvari človek ni popoln.

 • vsemojebabe

  Zdaj mi pa ni čisto jasno, ali bodo v sodbo v imenu ljudstva vključili ali izključili moralo, da mora biti sojenje tajno.

  • Kosobrin

   Nova 24 jo skoraj v vseh prispevkih izključi!

 • m&m

  Torej – vse kaže, da bomo priča SODBI, ki NE BO “V IMENU LJUDSTVA” – v imenu koga pa ???
  Kje je tu demokratična država in koga se ščiti ?
  Kdo je v tem primeru ŽRTEV ??? Umorjeni, ali Morilec ???

  • pupa

   V imenu koga bo SODBA? sprašuješ. Ta bo v imenu PEDROV in zasvojencev z drogami, da se bo prikrilo alarmantno stanje v Sloveniji.

  • Hun

   komunisti so spet vsega krivi

  • samsara

   V imenu udbonarkomafije.

 • soc

  Močni orodji levice za oblast na Slovenskem, Srbi in pedri, so se sporazumeli, da bodo medsbojni zaplet reševali med brati. Kot sem že zapisal, bo mladec dobil najnižjo možno kazen, potem pa bo zaradi lepega vedenja hitro na svobodi.

  • samsara

   Podobno kot se obeta ‘Merkurčku’.

 • m&m

  Zaradi morale PREPOVEDATI Parade ponosa, ki so letos terjale celo življenje !

  • samsara

   Parade prepotentnih spolnih deviantov.

 • Hun

  za tega Cakića je bilo samo vprašanje časa al bo on kšnga zaštihal al bo kdo njega…

  • Duhec

   Zakaj???

   • Hun

    ker je hodil po lublan s čakijo in mantretiral folk…pač ni bil za normalen svet

    • Duhec

     Aja… nism vedla.

     • Hun

      da ga še v zaporu nočjo…pol ti je lahko jasno da je orng straumuran.. treba se je pa vprašat kje je vzrok njegove psihoze…mislm pa da ga bodo strpal na psihiatrijo zaprtega oddelka

     • Duhec

      Mogoče…. verjetno bo pa prej skoz sam v celici.

     • Hun

      Cakić je šel zavestno z vec kot 20let starejsim moškim preživet noč to je men logično.

     • Duhec

      Preživet jutro… verjetn so zaprli lokal. Ga ne zagovarjam, sam se mi zdi umor posledica nečesa groznega…. ga bojo pa itak prbili na križ.

     • pupa

      Ne boj se za njegovo pribitje na križ, ker bi v tem primeru razkril precej neprijetbih dogodkov o dekadentni eliti. Čakić ima te preverzneže v šahu. Verjemi mi, da če bo šel v zapor ne bo dolgo in se mu tam ne bo slabo godilo, Sigurno bo med priviligiranimi.

 • RATATA

  Nemoralno se je sklicevati na moralo v primeru nemoralnosti.
  Zaščititi ni mogoče ne prvega in ne drugega tiča. Ščitili bodo na kupe tretjih tičev in tičnic. Saj vse vsaj približno vemo.

  • Hun

   se strinjam …pedofilski duhovniki so imel vsi obravnave za zaprtimi vrati..

   • RATATA

    Živjo. Imej slab dan.

    • Hun

     hvala.enako, naj ti crkne pes

     • Duhec

      A vidiš kak je hinavc z mehkim lulčkom???

     • RATATA

      Žlehtnobam se ne piše dobro.
      Bogi ldje ki te srečujejo in vohajo smrad razpadanja tvoje notranjosti.

     • Hun

      jebi si mater arijec pedofilski

     • Ana Job

      Dej umiri se malo, fant!!!

     • Ana Job

      Ratata ne spada med hinavce z mehkim lulčkom.

     • Rožle

      Duhec ima izkušnje z impotentneži zato jih tako rada non stop omenja ..

     • Ana Job

      Ja, Rožle to bo. Sama problemov z Impotentneži nisem nikoli imela. ;-))

     • Rožle

      Itaq…pri njej vsakmu pade dol …:)

     • RATATA

      Pejt že enkrat rakom žvižgat ćefurant buzefursk

     • Ana Job

      Ne se kregat na Huna, ker ima glede pedofilskih duhovnikov prav.

   • pupa

    Tudi pedofilski vzgojitelji, kulturniki in skrbniki so imeli obravnave za zaprtimi vrati in to zaradi otrok – predvidevam. V naslovnem primeru sta bila udeleženca polnoletna.

    • Hun

     drek je prplaval na površje že z kruto smrtjo…Tić si je tega sam kriv…niso pa krivi njegovi nepolnoletni otroc da bodo v mali državici vsi s prstom kazal v njih….
     mene izprijene podrobnosti ne zanimajo…eni ste pač bl firbčni

     • pupa

      Si dvignil svoj glas tudi v primeru rosno mladih otrok JJ? Pa še toliko drugih primerov. Če si ti čestitam.

     • Hun

      ne vtikam se v zasebno živlenje drugih…ne pustim da se kdo v mojega

     • pupa

      Niti besedice nisem prebrala na tem spletu o tvojem zasebnem življenju, ker si nepomemben tako kot jaz.

     • Hun

      vsak se zaveda ko stopa na javno funkcijo kaj ga čaka..prav tako se naj to zaveda njegov zakonski partner, ki bo deležen sikaniranja, laži, podtikanja…

    • MižekFiga

     Zato, da niso obelodanili članstva v ZK!

   • Rožle

    Drži se teme … Hunt

    • Hun

     na koncu predora je vedno luč…dost mam te negative na novi24tv …ajd Ružla naslajej se naprej

   • Ana Job

    Prav imaš.

   • MižekFiga

    Ker jim niso mogli NIČ dokazat!

 • indijanka

  Članku sta pripeti dve sliki. Popolnoma različni, a z istim naslovom. Prijateljstvo. To slednje bo očitno zaključilo to zgodbo. Tičevi prijatelji bodo poskrbeli, da ne bomo nikoli razumeli, na kakšen način sta se prepletli ti dve okolji. Čeprav sem ljubiteljica Gašperjevih oddaj in mi veliko pomeni človeško dostojanstvo, se s tem molkom ne strinjam. Kako naj ljudje zavzamejo kritičen odnos do stanja v družbi, če si sploh ne predstavljajo, kaj se dogaja? Ali lahko sodišče na sojenju zaprtem za javnost sploh ugotovi razsežnost te zgodbe in prepreči ponovne tragedije? Ali celo poišče pravico? Ali pa pokaže stanje duha te družbe? Se oblast boji, da smo bolj konzervativna družba kot nas slikajo v tujini? Bi lahko skrajna levica izgubila vse simpatizirje? Bom končno razumela tisti njihov transparent pred porodnišnico “Rada imam želve.”

  • samsara

   Nič ni višje od resnice.

 • Antonius

  Človeka preveva občutek, da bo Cekić obsojen tajno samo zato, ker je z ubojem Gašperja Tiča ogrozil lobi mamilarskega in homoseksualnega razvrata, ki preko vseh por družbenega obvladovanja sega v sam vrh slovenske politike.
  Po členih sestavljena veriga slovenskega političnega kriminala, pronicljivim da kar precej vedeti o ozadju skrivanega. Bančniške “rabote” finančnega kriminala so podvodni del ledene gore, ki potaplja slovenski “Titanik”. Z njega odnašajo in kradejo vse, kar je kaj vrednega. Mamilarski lobi in in ostala razvratna svojat so kot združba človeških podgan, ki jim ni do ničesar skupnega mar. Morala je njim prazna beseda, ki jo očitajo predvsem s fašisti ozmerjanim, ker se trudijo in razkrivajo tajno brezno prikrito nastlanega. S skrivanjem morišč je mogoče primerjati ves njihov očem skriti kriminal.
  Slovensko volilno naivnost cepljeno z neumnostjo in z njo državo, obvladujejo mafijsko preizkušeni kriminalci, ki si v spregi s krivosodjem lahko nepreganjani dovolijo vse, kar jim dobitnega pade v glavo.
  Nepomembna Cekić in Tič sta jim samo opozorilo, da se kaj njihovemu razkritju nevarnega, ponovno ne zgodi.
  Sodba bo izrečena v maniri zlorabljenega imena ljudstva, kar nas spominja na komunistične obsodbe nekdanjih povojnih dni.
  Kdaj bo slovenski sodnik na podlagi zakonov obsodil v svojem imenu, bomo pa šele v prihodnosti doživeli in videli.

  • Preprodajalec droge

   Teslo, obsoditi človeka samo zato, ker je ubil človeka, je zate sprevrženo dejanje. Gnoj si

   • Antonius

    Prav imate! Vsi preprodajalci drog so družbi in zdravju nevarna “tesla”!
    Da ste “teslo”, dokazujete tudi s tem, da ne razumete, kar sem zapisal.

    • Preprodajalec drog

     Se mi je zdelo, da gnoj sodi druge po imenu in ne po vsebini. Ubiti človeka je sprevrženo dejanje, ki zahteva pravično sodbo, ki je na naših sodiščih morda možna le z vklučitvijo javnosti. Naj se je, kakšen razvrat vlada v naši družbi, in še zlasti kdo ne bi smel nikoli opravljati nobene javne funkcije. Zagovarjati morilca brez poznavanja dejstev, je prav tako sprevrženo, kot soditi mu brez zagovora. Isto velja za žrtev. Tudi on, čeprav mrtev ima pravico do zagovora. Otroci bodo dediči njegovih sprevrženih dejanj, tudi oni imajo pravico, da ne delajo cse źivljenje pokore za grehe svojih staršev. In ti jim zaradi tvojega slepega sovraštva to onemogočaš, fej.

     • Antonius

      Teslu ste dodali še sprevrženost in gnoj.
      Vsebina mojega komentarja z vsem skupaj je politični, bančni in ves ostali kleptomanski kriminal z dodanim razvratom mamilarskega, pederskega in ostalega zlaganega človekoljubnega in LGBT-jevskega lobija.
      Ko Gašperja Tiča poizkušam povezati z moralo, ugotovim, da je bil najbolj nemoralen prav do svojih otrok. Gašper Tič je bil zagotovo velik in sposoben igralec, ampak starševsko zaseben je bil velik prevarant in lažnivec, najprej svoji ženi in njunima otrokoma.
      Cakić je žrtev lastnega umskega dometa in povzpetništva. Mlad je verjel, da je sposoben in velik. Uporabljeni nož mu je šele omogočil, da je ugotovil, kako kratke pameti je bil.

      Preprodajalec, ne moralizirajte tam, kjer ni morale. O kriminalcih in razvratnih človeških podganah je tema.

     • rrrrr

      Antonius, ne trudite se z edukacijo nedoraslih osebkov. Kar so zamudili njegovi starši, za kar ga je zlorabila najprej šola, potem državni mediji in na koncu bogato nagradila z obilico privilegijev še psevdokapitalistična socialistična kamarila, vi pač ne morete s svojo modrostjo in izkušnjami nadomestiti.
      Beda, ki ji odgovarjate, se še pod psevdonimon ne upa prijaviti.

     • MižekFiga

      Bravo morilci, poznamo jih že od 1941 naprej. Vsi neobsojeni. Saj si tako mislu? Verjetno si vratrar na nekem socialističnem krivosodju! Peder!

    • Hun

     breme družbi so uživalci drog…

    • samsara

     Predlagam popolno ignoranco ‘sivčkov’, ki se jih ne da blokirat.
     Tu niso prisotni na način kot ostali, ki spoštujemo nek red. Obstaja razlog.

 • Kučko pod pručko

  LGBT in tardeči

  Istospolno usmerjeni so nenavadno glasni, ko imajo svoje povorke in se brezsramno razkazujejo po raznih mestih. Prav nič drugače ni bilo tudi v Berlinu, ko so imeli lansko leto svojo LGBT parado. Na tistem pohodu so ob znatni finančni podpori, ki jim jo je dodelila Cerarjeva vlada, sodelovali tudi slovenski lgbt-jevci. Na njej je bila prisotna tudi naša veleposlanica v Berlinu, Marta Kos.

  Ker je znano, da imajo homoseksualni lobiji pri nas zelo močan vpliv v vladi, nam je razumljivo, zakaj tako ščitijo vsako svinjarijo, ki kaže na njih. Prav tako je znano, da so veliki LGBT navijači tudi člani Meščeve Levice. Zato se ne smemo čuditi, da uboj Gašperja Tiča, ki je očitno imel homoseksualna nagnjenja, tako skrbo skrivajo pred javnostjo. Tardeči vedno ščitijo svoje, pa naj gre za razne goljufije, kriminal, uboje ali pa seksualno najbolj sprevržena dejanja. Očitno se bojijo, da bi v javnost iz sodne dvorane pricurljala tudi kakšna povezava z njimi.

  Sicer se pa tudi o Cmerotu, Pahorju, Kresalovki, Senici in nekaterih drugih murgelskih politikih marsikaj šušlja!!!

  • Politik

   Tako je, ve se, kdo vse je v družbi spolnih perverznežev. In tja ne sodijo samo pedri. Teren uživalcev drog, ki jih je morilec oskrboval, pa je še nekajkrat večji. Se bojijo, da ljudje končno sprevidijo kakšna sprevržena drogirana mafija jih vodi?

  • samsara

   “Sicer se pa tudi o Cmerotu, Pahorju, Kresalovki, Senici, svingerju Avreliju in nekaterih drugih murgelskih politikih marsikaj šušlja!!!”

   “Kjer je dim je tudi ogenj.”

 • centurion

  Če ne bi bil LGBT lobi do vrata v dreku oziroma dobesedno
  v riti v tem primeru, bi bil morilec in dejanja prej in med dgodkom,
  vse vnešane družine posredno in neposredno štiri kolena nazaj
  obelodanjene v javnem linču na hanzitvPress in ostalih levih madiapress v
  tiskovnih konferencah in posebnih poročanjih o dogdku.
  Tako pa….tema. Nič. Tajnost zločina.

  • samsara

   “Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje.”
   V tem primeru ne ravno dobesedno, a nekako v znani maniri, kot jo je ubesedila nekdanja slavna levičarska državna tožilka.

 • Duhec

  Če ste mel intervju z Novičem, zakaj ga nimate s Cakićem???

 • Duhec

  Homoseksualno posilstvo je neki najbolj grozljivega, če se izvzame pedofilija… SDSovci bi posiljevalcu ploskali. Jap…. tud v takih primerih je potrebno met ponos in pogum.

  • pupa

   No no Duhec pa ja ne misliš, da je morilec bil prepričan, da je prišel k tiču v poznih jutranjih urah zgolj na čaj in , da je to doživel prvič v življenju.

   • Duhec

    Ne vem… vseen je 25 let razlike. Pa tud peder mi ne deluje…

    • von Rhein

     …money…money

 • pupa

  Tudi afera Baričević in psi ni dobila javnega sodnega epiloga le zakaj? Morda bi javnost zvedela kako se obnaša dekadentna elita, ki je v posmeh celotni Sloveniji.
  Preganjali so Tožilko Dragico Kotnik, ki je želela delati po črki zakona.

  • primsek

   Ki je prekoračila pooblastila in po nareku udbomafijke Brezigarce, ki je pokrivala Mladino in Novo revijo kot tožilka, prikrajala dokaze. potem se je po partizanski janšistični taktiki skrivala pred sodiščem, vse ostalo so pupaste orbanovske tretjerazredne bedarije

 • Ana Job

  Očitno gre za zelo velike buzerantske svinjarije, da je sojenje na tako “občutljivi ravni”. Homolobij se je vmešal in zamašil usta sodstvu. Vseeno bomo vse zvedeli. Tič je Cakića izjemno razjezil. Velike napake se vedno drago plačajo!

  • primsek

   Oćčitno gre pri predstavniku srečne družine po formuli družina je sin minus mati minus oče, ki je v Kobaridu obglavil starša, za močan Primčev lobi, saj sojenja ne bo niti za zaprtimi vrati, namesto tega bo psihiatrična ustanova

 • Rožle

  Kaj vam ni jasno …. ?
  Našmrkana sta bila oba do konca …Cakič je bil pa njegov nabavni …

  • Jezus Kristus

   Deveto pravilo: Če česa ne veste, to priznajte…

   • MEFISTO

    To je enajsto pravilo, ki ga komunisti niste nikoli upoštevali, kot se niste ravnali po prvih desetih pravilih.

    • FRANC3

     +++++++++++++++++++

 • montyamp

  Ka tistim sodnikom in tožilcem ki so montirali PATRIO , pa ne oklepnika , v greznico padli proces proti Janši , tistim se bo tudi sodilo za zaprtimi vrati .

 • montyamp

  Posiljene bulmastife so komunisti postrelili , posiljenega mladeniča bodo pa komunisti tak dugo jebali v glavo , da se bo sam pokončal .

  • cosmo

   Posiljujeta tebe marjanca s Stojkotom in Grimsek Sluzko Kaco Paparaco s svojimi novicami vsak dan, da potem misliš, da je bil Cakić posiljen, kot si bil ti očitno v mladosti od Knezoškofa ali koga od njegovih

   • m&m

    Grims ima tudi otroke, ki tole berejo. Ali ti pa niso zaščiteni pred takimile faloti, ki jim mažejo njihovega očeta.

    • cosmo

     Umazani so že od očeta. On jih vlači po rokah na Brezjah, on je bivši partijec, on je paparaco in mentalna gnusoba, tako da ja : otroke bi morali takšni moralni pokveki odvzeti in jih dati v rejo, kot se to dogaja v vseh disfunkcionalnih družinah

     • FRANC3

      Če imaš ti otroke, jih pa verjetno vlačiš v Beograd gledat trugo s peskom.

     • cosmo

      Vsaj generalisima Rupnika ne hodimo gledat in v Hudo jamo ne kosti ustašev

 • montyamp

  V Avstriji so prejšnji teden obsodili na zaporne kazni 7 ljudi .
  Župana Salzburga na 3 leta in tako po hierarhiji navzdol .
  Razlog oz vzrok za nejevoljo sodišča so štirje milijoni EUR , s katerimi so mešetarili sorodniki naših banditov .
  Koliko je za miljarde zaprtih pri nas ???
  Kaj dela udbokrivosodje , banda pokvarjena .

  • FRANC3

   Naši dobijo kazen, da sedijo v nadzornih svetih. Če pa živiš v tujini, ti plačajo še potne stroške. Tako kot Marko Voljč, ki živi v Mehiki. V času njegovega direktorjevanja na NLB, je imela banka izredno slabe rezultate (podobno za njim tudi Kramar), prav tako je imela banka velike težave z informacijskim sistemom, ki ga je izbral prav Voljč. Toliko o uspešnih direktorjih iz LDS tabora.

 • Ryuk

  Samo licemerji se sklicujejo na moralo.

 • neny

  Najlepše je, če so jasli izgovor za hlev.

 • Olga

  Cekiču hotel A kategorije, da si bo popravil duševno stanje! Javnost je pa že tako navajena “morale” levakov, tako da “varovanje” v interesu zaščite morale javnosti, odpade!

 • Jezus Kristus

  Deveto pravilo: Če česa ne veste, to priznajte.

 • montyamp

  Jahači korupcije nam vladajo in sodijo .

 • Ana Job

  Mogoče bi komunist Lovšin tudi pri Ljudmili v predvolilnem času zapel “kakšno domačo” da ne bo samo Jankoviću pel???
  Pa Bandera rossa ji tudi lahko zapoje,ko je tako komunistično nastrojena.

  https://youtu.be/CEWASXUwd8o

 • MižekFiga

  Novinarji pozor!
  Cekan je član “Mladih zmajev”.
  Cekan je pobegnil iz francoske legije!
  Cekan je potomec balkancev, ki niso avtohtona in do Slovencev prijazna rasa. Granitne kocke so jim vedno pri roki.
  Želim, da “Družbeno politični delavci” ne bi zapackali in skrili pravo vsebino.
  Vem, da “Muško, pa jebeno” balkancem ne znese.
  Za Tiča mi je vseeno, kar je iskal ga je našlo.

 • Hun

  pokažte mi eno velemesto na svet kjer ni izprijenost prisotna ko padne mrak…luksuz vse omehča če ne guzice in tiča, pa fašeš infarkt, putiko…

  • pupa

   Ali se meri pomembnost svetovnih velemest po izprijenosti in mehkobi “guzic” in tičev???

   • Hun

    lahko se bi reklo.. katere pač interesira razuzdano nočno živlenje…milana, amstrdama, berlina, londona, sao paula, new yorka, bankoka, tokya, sidneya…

    • pupa

     Tako razuzdano življenje v teh mestih zanima samo tiste, ki imajo na pretek denarja sumljivega izvora in so prepričani, da morajo probat in doživet tudi to in bodo s tem bli v svojem okolju bolj pomembni. BEDNO

     • Hun

      in tega je venomer več …Soda in Gomora al kako že se je tak primer opisan že v Bibliji

  • garfi

   ja, levićarji ste povsod

  • MEFISTO

   Ti že veš!

   • Hun

    a ne odgovarjajo samo levičarji ne argumentirano

 • Osti jarej

  ….tič je pokopan,cako bo dobil slaba tri leta in ,ker bo priden,bo na odprtem,in po letu in pol zunaj,če mu slučajno ne neha biti srce in bo padel ob rob mize,ter umrl naravne smrti?!?…najbolj važno pa je,da se nič konkretnega ni izvedelo….klasika slomafijandžijska

 • garfi

  tako izgleda levićarska enakost v praksi
  za Janšo objavijo vse, tudi kdo mu plačuje položnice
  ljubezen je ljubezen press

 • Najplemenitejši

  Največji problem je, ker je Stefan Cakić član Slovenske demokratske mladine, povrhu vsega je pa tudi peder.

  • chico

   Kako to, da nam tega še do danes nisi povedal ? Te je sram, da sta s Cakićem kolega ?

  • xtc

   A ti je toleTič iz homo nebse prišepnil v spanju?

  • pupa

   No, no nikar ne seri klanfe. JJ je za srbijance, kar je menda tudi Čakić, sovražnik štev. 1. JJ, Igor Bavčar, Tone Krković in vsi drugi vidni osamosvojitelji so peljali vso Jugovojsko žejne čez vodo kar jim srbijanarji kar jih je v Sloveniji ne bodo nikoli odpustili. Zato ne smeši se.

   • FRANC3

    +++++++++++++++++++

 • samsara

  In s takim se je družil, če že ne prijateljeval, pokojni Tič.
  “Iste sorte ptiči skupaj letijo.”

 • xtc

  Nehajmo biti hinavci naj se javnosti jasno pove,kaj je botrovalo takemu obračunu in zakaj,Tič je pač javna oseba(bil) in treba je povedati resnico o dogajanju.Skrivanje za moralo ni izgovor za prikrivanje,kaj se je v resnici dogajalo,vendar pa je hudo dvomljivo,da je ravno morilec odgovoren za vse.
  Izključevanje javnosti iz primera ni ne v interesu javnosti ne sodstva,kajti sodišče mora osvetliti obe strani zgodbe in šele nato izdati trdo utemeljeno sodbo,tukaj pa se ves ćas ustvarja enostransko poročanje in vsiljuje enostranska razlaga,kar meče sum na pošteno sojenje.
  Karkoli je bilo verjetno morilec nuiTiča ubil kar tako v tri dni saj bi verjetno ravnal drugače kot je očitno je stvar umazana in prav je da se razkrije kot celota saj bo le tako sodišče zadostilo kriterijem pravičnosti.Zgovarjanje na otroke in družino je zavajanje,otroke bo resnica o očetu tako ali tako dohitela,treba jo bo sprejeti in se soočiti z njo laganje in izkrivljanje ni v pomoč k večjemu v škodo in vzniku še večjih čvek in še več škode zato je treba zadevo obracvnavati javno,razen mogoče delih ki so predelikatni.

  • FRANC3

   Se strinjam. Potrebno si je naliti čistega vina, pa čeprav malo cikne.
   Če bo sojenje ”za zaprtimi vrati” bo v slovenskem sodstvu dosežen še en paradoks, ker bo na obsodbi ( ali celo na oprostilni sodbi) pisalo: V IMENU LJUDSTVA. Katerega ljudstva, Slovenci?
   A v imenu LGBT,…. članov, ki se imajo la LJUDSTVO?: