Novo opustošenje migrantov nedaleč od Zilj ob Kolpi: Vaščani v strahu, bodo za senikom na vrsti njihovi domovi?

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj (vir: Facebook)

Prebivalce Zilj nad reko Kolpo je presenetilo opustošenje, ki so ga zgolj 15 minut hoje stran od vasi za sabo pustili ilegalni migranti. Ti so namreč skušali zažgati senik, polomili klopi in pustili za sabo vse razmetano in onesnaženo.

Nekoč mesto za druženje s prijatelji in sprostitev med vikendi je po obisku ilegalnih migrantov ostalo zgolj spomin. “Tast ga z veseljem, odkar ga je podedoval, ureja in vzdržuje za naslednje rodove,” je o uničenem seniku nedaleč od Zilj na Facebooku zapisala Barbara Balkovec, “žal pa je očitno v današnjih časih škoda karkoli urejati, saj begunci to spretno uničijo.”

“Razumeli bi, da so se skrili pred dežjem, tudi to, da so se usedli, pojedli, popili, naspali … Ampak zakaj je treba vse uničiti?” se je spraševala Balkovčeva.

Ilegalni migranti so namreč za seboj pustili vse uničeno: polomljene klopi in mize, vse razmetano, raztresene pločevinke, plastiko, prazne pločevinke, cigarete in celo “človeške iztrebke”, ki ležijo povsod okoli. Čeprav so tudi kurili sredi senika, jim tega ni uspelo zažgati.

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj. (Vir: Facebook)

“Toliko o tem, da ni beguncev v Beli krajini oziroma da so to ‘ubogi’ fanti, ki iščejo boljše življenje …” je zapisala Balkovčeva, ki se sprašuje, da če to sedaj migranti počnejo po senikih nedaleč od vasi, kako dolgo bo trajalo, preden se bo to začelo delati po njihovih domovih?

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj. (Vir: Facebook)

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj. (Vir: Facebook)

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj. (Vir: Facebook)

Uničenje, ki so ga pustili ilegalni migranti nedaleč od Zilj. (Vir: Facebook)

Ivan Šokić

 • Common Sense

  In spet se bodo pojavili nejeverni Tomaži, ki bodo rekli, da je to Janševo maslo (tako kot pred nekaj dnevi ugrabitev 79-letnika) . Oziroma bodo rekli, da par razmetanih palet pa res ni problem. Dokler nisi ti tisti, ki vsak teden pospravljaš in popravljaš kar ti bodo naslednji teden spet razmetali. V Liki so nehali popravljati, ker nimajo denarja, ne časa. Migranti vse sproti razturijo. Zanimivo, Boštjan Videmšek v njih ne vidi neizobražene drhali;)

  • JANEZ GUS

   Mogoče so pa SD IN NSI imeli picknik.Preselili so se s Škrabčevega kozolca.

   • Common Sense

    Za NSI ne vem. Vem pa, da bo treba sodelovati. Če pa moram izbirati, potem imam v vladi raje NSi kot SD ali Levico (kot je sedaj), ne glede koliko fuzbal igrajo skupaj in koliko se Ljudmila slika s Che Guevarami. Čisto tako – pragmatično. Matematika ne laže, potrebuješ 45 poslancev. Sicer je vse b.v. Poleg tega je Tonin svetlobna leta bolj razumen kot bo kadarkoli Lukec ali Mihec Kordiš. Tako, da … izbrati manjše zlo bo na koncu vseeno potrebno. To pa ne pomeni, da bom volil Nsi. Verjamem sicer, da so dobromisleči, a so benigni.

    • JANEZ GUS

     O.K. ni pa politično higjenično od strani NSI.,da se družijo z banditi.Podpora dodatka žveplenovi penziji,ni bil slučaj.

     • Common Sense

      Seveda,da ni. Ampak, pomisli. Morda pa to ima nek širši smisel. Ti na desnici potrebuješ nek vezni člen do sredinskih in rahlo levo-sredinskih volilcev, ki so nagnjeni k temu, da če jih na pravilen način prepričaš, morda enkrat poskusijo spet na desno sredino voliti (swing voters). Predvsem pa jih ni za strašiti in blag pristop Nsi, blag pristop Ljudmile in Tonina je pravzaprav čisto pravšnji. Če bi Nsi res želela igrati to povezovalno vlogo do sredinskih volilcev (npr. SMC, SAB), konec koncev, zakaj pa ne? Nekdo bo moral. Desnici manjka 10-15% kakorkoli obrneš. Brez teh (pogojno rečeno) sredinskih volilcev ne bo prišla na oblast. Torej morda Ljudmila celo dela uslugo vsem na desnici. Jaz pravim, Ljudmilo poslati v Bruselj, ker ona ima osebne zamere do JJ. Potem bo laže sodelovati. Ker v slogi je moč! P.S. ko govorim o levici, sredini in desnici, to govorim upoštevajoč slovenske razmere. Pri nas je sicer vse zamaknjeno 45 stopinj v levo. Za ameriške razmere je SDS zmerna levica:))) Toliko o shizofrenosti situacije pri nas.

     • pajot

      Pomota. V Sloveniji sredinskih volilcev ni. So samo pošteni ljudje in boljševiki.

     • Common Sense

      Morda pa je tvoja opredelitev res pravšnja:) Itak. Škoda je, ker se pri nas večinoma voli “proti”, ne pa “za” neko politiko. Pa še za politiko se ne voli, ampak za točno določenega človeka. Npr. proti Janši. To se je videlo na zadnjih volitvah. To je škoda. A jebi ga. Tudi za to obstaja nek lek.

     • pajot

      Oprosti ampak jaz sredine v Sloveniji ne vidim. Žal. Vidim samo leve in poštene ljudi,od katerih se jih velika večina distancira od volitev.

     • Common Sense

      Pa saj ti ne nasprotujem. Zadnji del tvojega stavka je poveden. In v njem je ključ do boljše prihodnosti. Naši politiki so večinoma slabiči, ki ne adresirajo realnosti na pravi način. Večinoma niso persone. Niso državniki pač pa mali politikanti. Temu primerno ne znajo “povleči” za sabo. Saj še sebi ne verjamejo. Temu primerno je ljudstvo postalo apatično (pa še predobro mu gre – dokler ima za dva tedna v prikolici v kampu, za leasing za avto in dva pira po košarki je Slovenceljn čisto krotek).

     • JANEZ GUS

      Zajec tiči v naših medijih.Javna RTV,katero moramo obvezno plačevati je zraščena s komunizmom i, vsi komercijalni.Javno je treba razterat v nulo in začeti z 300 objektivnimi novinarji ne pa družbeno političnimi delavci.,ali pa jih uvozit iz tujine,kakor tudi sodnike.Prej tu rešitve ne bo. Po naravni poti,kot smo mislili ne.Ker se stalno indoktrinirajo novi.Isto,kot ISIS.

     • Common Sense

      V Grčiji so ukinili RTV. Pa ne zaradi politike. Je zmanjkalo denarja. Je bil halo in jok in stok. Pa so še kar živi. Moramo dejansko priti na kant tudi mi?

     • karlina

      Očitno moramo pasti čisto na dno, no saj potapljamo se ze hitreje od Titanika.

     • Common Sense

      Hmmm. Ne vem. Mislim, da ti bo udobneje, če se nekam preseliš. Ne moreš presaditi možganov folku. Novinarji in politiki, sodniki so slika folka. Moja želja je bolj skromna. Doseči 45 poslancev;) Saj dvakrat je že uspelo, zakaj ne bi še kdaj. S pravim pristopom se vse da – tudi v komunisitčni Sloveniji. Kjer je volja, tam je pot.

     • karlina

      Se še kako zelo, zelo strinjam s tabo.

     • karlina

      Hvala enako .

     • karlina

      TOČNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • JANEZ GUS

      Popovnoma se strinjam s tabo,in v to smer je treba razmišljat.Je pa tudi res,da je bil velik osip članstva ,z mano vred zaradi nepremišljene poteze Tonina,drugi vdarec pa je desni strani zadala Milka z tem nesrečnim referendumom.Dala se je prepričat,mogoče pa tudi ne.Bajuk tega ne bi delal.

     • Common Sense

      Kar precej je bilo strateško in taktično napačnih potez na desnici. Ni bilo nujno, da so bile v zadnjih 10 let tri vlade leve. Eno bi se gotovo dalo “rešiti”, a z drugačnim pristopom. To pač verjamem.

     • ROMAN Naprudnik

      NSI zmanjka vsaj 8%!

     • Slovenec

      Bodo dobili več ko bodo prepričali volilce, da ne
      paktirajo več s komunisti.

     • Franc Šink

      Tu so se zmotili Mislili so da se tudi po ostalih kozolcih nahajajo slovenske političarke in pedri.

   • mginko

    Tovarišici Novak je verjetno razneslo plinsko bombo na pikniku.

  • pajot

   Kakšna neizobražena drhal? To so sami znanstveniki. Zvezdogledi,tako rekoč.

   • samsara

    Sledi, ki ostajajo za njimi pa so rezultati znanstvenih raziskav in poskusov.
    Neizmerna je modrost našil ljubljenih političnih voditeljev, ki nas blagoslavlja z dnevnimi prilivi inteligence v podobi visoko ozaveščenih humanistov.

  • ZatonMesecnikov

   Ja, rekli bodo, da gre za “predvolilno kampanjo”.

  • karlina

   Itak, ampak te zveri, ki puščajo za seboj svojo nagravzno navlako, s tem vlačijo v drzavo -nevarne bolezni, njihovi ostanki so na njihovih cunjah in vsem, kar odvrzejo, super, ni kaj.

 • to_mi_delaj

  dejte tisti ki se spoznate naredite aplikacijo in dajte vse naslove talevih gor in napisite da so tam dobrodosli.

  • ZatonMesecnikov

   Naloga “ta levih” je, da usmerjajo s svojim gobcanjem, “kaj bi ljudje morali” in “kaj bi bilo treba”. in kakšni bi morali biti ljudje.

   Za to svoje gobcanje seveda pričakujejo nagrado”, finančno. Daleč pa od tega, da se čutijo zavezane k kakšnemu svojemu finančnemu prispevku.

   koliko levičarskih Bogatunov si pa že videl, da so dali naprimer za Charity? Tega termina ni v levičarskem besednjaku. Ima pa poln gobec seveda, kako bi drugi morali dajati za Čeriti…

 • Morala

  Za tujo lastnino jim dol visi, le uničevati znajo! Treba je nekaj konkretnega ukreniti, ne samo 25 vojakov tja poslati…Kaj so oblastniki sami sebi namen, da vlečejo velike plače? Dovolj je tega, zavarujte ljudi in njihovo imetje ob južni meji!!!

 • Olga101

  Račun izstaviti Fajonki, ki se “bori” za uvoz nezakonitih divjakov! Slovenska murglska zloženka od vlade se pa “čudi”, da Avstrijci ščitijo svojo mejo proti Sloveniji z vojsko!???

  • ZatonMesecnikov

   Fajonkin TRR je najvišje varovana Državna skrivnost.

   • KAPIBARA

    Mislim, da je gradbeno dovoljenje za dvig zidu,v Kamniku, pri seprentinškovi hiši, bolj skrivnosten…

   • karlina

    ITAK, pa ne samo njen, od vseh levičarjev, ki se zelo, zelo trudijo in branijo to umazano drhal, ki so jo spustili v našo drzavo !!!!

  • Janez Kepic-Kern

   SE STRINJAM.
   VSE NA TABORU SLS – VČERAJ V KRŠKEM
   SEM
   OPOZARJAL
   NA POZITIVNO TRADICIJO, UPORABEN – VZGLED
   “ORLI” DR. J.E. KREKA, 1908-1940.
   NE DELAJMO – IZ POLITIKE – KOZMETIKO !
   Tako kot to – se zdi
   – počnejo ex KP, ZK
   “ŽE BOLJ “SCUFANI” LEPOTCI “žal preds. B. PAHOR, SD M. NEMEC,
   EX KP, ZK – ” LEVIČKA” L. MESEC, M. KORDIŠ ITD.
   POIŠČIMO
   PREVERJENO POZITIVNE – VSEBINSKO
   IN
   V PRAKSI DOBRO DELUJOČE – NAŠE LASTNE – SLOVENSKE – VZORE !
   ŠE 1X.
   POMEMBNO.
   ORLI” DR. J.E. KREKA, 1908-1940,
   SO PRED 2. SV. VOJNO
   – OPIRALI TEDANJO VSESLOVENSKO – LJUDSKO STRANKO.
   No ja ?
   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

  • JANEZ GUS

   Žalostno od naše šivilje,kje je dobila še eno šiviljo.VAvstriji je niti povohali niso.

   • Joško

    Tudi pri nas bo klavrno končala in to že čez 13 dni.

  • karlina

   Res je, ne samo ona, vsi levičarji se čudijo in celo-Serpentinšek se zgraza in javno na glas to govori, da se sramuje pred vsemi drzavami okoli nas. Saj skregal nas je ze z njimi, če mene vprašate, začenjamo biti-migrantski zep, kajti tudi tisti, ki jim uspe uiti naprej v Avstrijo in še kam, jih vrnejo v Slovenijo, s posebnimi letali in zgodba se ponovi, naši veseli levičarski aktivisti, pa jih ponovno vozijo v azile, skratka-GROZAAA IN OBUP !!!!!!

 • xtc

  Ko jih bodo prvi v r**** dobili s soljo in ščetinami bo precej drugače.

 • Novakec1

  Te stvari so sposobni porihtat edino lovci v sodelovanju z gasilci.

 • Anton

  veliko dolencev ima puške ker so bili njih starši lovci oz so sami in sem prepričan, da bo enmu enkrat poču film in bo enga prepečenca ustrelu, poj pa bo haloo

  sarkazem press

  • Observer

   Če dvigne nož nad njega, mu drugega ne bo preostalo. Saj je rekel g. Moravec, da so mu najprej z nožem grozili. Je rekel, da bo šel po orožni list. Me prav zanima, če ga bo dobil od te mačehovske države. In tisti, ki imate orožje in če pridete v takšno situacijo, pazite, da vas ne napadejo iz zasede in vam ne iztrgajo rok iz orožja. G. Moravec je povedal v intervjuju kako so ga obkolili, da ne bi mogel pobegniti po drugi strani. Kar hočem povedati je, da moramo imeti tudi oči na zadnji strani glave. Ker če se kaj takega zgodi in ti divjaki poberejo še orožje kakšnemu nesrečnežu to ne bi bilo dobro. Zato v taki situaciji, če kdo od teh dvigne nož, samo takojšen strel v prsi ali čelo. NIč čakat in mencat. Samoobramba je opravičeno dejanje.

   • KAPIBARA

    S kuglami, pa ne pretiravat !
    Ta oblast, ti hitro obesi prekoračen silobran !
    Torej: Eno, pa to direkt v čelo..

 • Observer

  Jaz imam v majhni hiški ob travniku osje gnezdo, so se same nekako not prikradle in naselile. Sedaj jih ne bom odstranjeval. Bodo dobre stražarke proti morebitnim vlomilcem v toplejšem obdobju leta. Predlagam vsem, ki imate vikende, v katere je že bilo vlomljeno ali pa bo še, da zunaj na steni ali pa kar noter v vikend naselite ose ali sršene.

  • Franc Šink

   Raje sršene.

   • JANEZ GUS

    Jaz sem za mrtvo stražo.Zraven vikenda pa parkiran JCB.

   • Observer

    Eksodus 23
    28 In sršene pošljem pred teboj, da preženejo izpred tebe Hivéjce, Kánaance in Hetejce.

 • Franc Šink

  danes piše na 24 žurnal da še kot “domačin” še ni videl niti enega migranta in da je vse prenapihnjeno. hotel je ostati anonimen. Ime in priimek naj bi bil znan v uredništvu.

  • Andrej

   Ja, tepec ostane tepec. Ti tepci ne vidijo mihrantov in zdaj trdijo, da ne vidijo niti tisega, kar ostane za njimi. Kmalu bodo začeli trditi, da Belokranjci sami razbijajo, da lahko politične točke nabirajo.

  • PLavi-mil

   Ga bo vide takrat, ko mu bodo sredi sobe kurili, lažnjivi rrdečio klukec.

  • karlina

   Itak, kdor verjame še levičarskim medijem, jaz ze doooooolgooooooo časa več ne.

 • Andrej

  Ene par psihiatričnih ustanov imamo. Daj, obišči katero.

 • Andrej

  Ni druge pomoči kot vaške straže. Na “našo” oblast ni možno računati. Oni jih vabijo.

  • karlina

   TOČNO, zakaj ze, so se naši dragi, pridni , verni PRAVI SLOVENCI, branili najprej proti Turkom, nato še proti lastnim sovraznikom v 2. svetovni vojni, skratka zgodovina se zopet še kako zelo, zelo ponavlja, edino, ne vem in ne verjamem, da bo moč in volja, da se zopet -domoljubi zganemo in ze končno postavimo na svojo stran, tako ali drugače, kdor me razume. Mimogrede-VELIKI , SLOVENCI, KRISTJANI, SE OBRAČAJO V GROBU IN TO UPRAVIČENO !!!!!!

 • Common Sense

  Dej balonček. Ne seri. Ne rečem, da mi tu vemo kaj točno je zgodba. Ker ne nas, ne tebe ni bilo tam. A pokaži mi Dolenjčka, Belokranjca, ki v vsakem objektu nima vsaj malo alkohola?! ;) Jaz ga ne poznam, pa jih poznam kar nekaj. To ti je kao kronski dokaz za fake news? Hecen si, balonček:)

 • Antonius

  Belokranjčani, prišel sem, prišli smo, za vas in Slovenijo protestirati proti šerijatarjem, a vas kot po čudežu ni bilo, niste prišli zraven.
  Prišli so *vajde* iz Maribora, prišli so knapi iz Velenja, prišli smo Vztrajniki iz Ljubljane, vas pa od nikoder ni bilo.
  Ko je opozicijski Janša predlagal ustanovitev rezervistov v vojaški sestavi, ga je bosanska presstitutska na RtvS ozmerjala kot politika, ki si hoče za svoje potrebe, ustanoviti privatno vojsko. Šiškota so zaprli, njegova vajda je pa iz Maribora kljub temu prišla, vam, Belokranjcem v pomoč.

  • totex39

   Točno tako, če zabitim domačinom ni do tega, zakaj bi hodili ostali protestirati, naj imajo tako, če hočejo in njihove pritožbe v bodoče ne bodo vzete resno.

  • karlina

   Res je, kar je zelo, zelo zalostno.

  • Janez Kepic-Kern

   Res je,
   kar pravi g. Antonius !
   Naša
   t. i SLOVENSKA VOJSKA
   JE
   PREMALO NAŠA – SLOVENSKA !
   Je
   v naši SLOVENIJI
   NA
   TISOČE MOŠKIH – SLOVENCEV,
   ki
   SO BOLJ PRIMERNI ZA
   OBRAMBNE NISTRE
   KOT JE TO
   TIDTI
   NEUGLEDNI, NEIZVOLJENI
   KARL. E.
   Naj że končno odstopi
   oz.
   naj naše strake uredijo
   ODSTAVITEV KARLA E.
   L. r. JANEZ K. Kern KOMENDA

 • FORT WORTH

  To delajo, ker lahko delajo.
  Ce bi stvar vzeli v svoje roke in se organizirali v vaske straze bi bilo drugace.
  Kako je to mogoce, da se nihce ne zgane in ne reagira, ne mladi in ne stari ??!!
  Smetijo in unicujejo vse pred sabo, beboti pa mirno gledajo ??!!

  • samsara

   “Smetijo in unicujejo vse pred sabo, beboti pa mirno gledajo ??!!”

   In dobijo kar zaslužijo.
   Brez muje se še čevelj ne obuje. Razumem, da vse terja nek čas, a dokler ne bo storjeno kar mora biti storjeno, bo šlo naprj kot je vpeljano.

   • FORT WORTH

    Meni je to nenavadno.

    • samsara

     Dogaja se kar se pač dogaja, prizadeti pa imajo svobodno voljo, da odreagirajo, pač skladno z nekimi veljavnimi normami in zakoni. Menim, da vse to še zdaleč ni izčrpano, če se na protestu zbere par sto ljudi. Skladno z svobodno voljo lahko tudi ne storijo nič in večina ravna tako. Bo treba zapustiti cono udobja in se ustrezno odzvati na aktualno dogajanje a ponavadi se ljudje učimo zgrda. Koliko zgrda? Kolikor je potrebno.

  • Observer

   Ljudje nočejo iz svoje cone ugodja. Zatiskajo si oči, tiščijo glave v pesek in upajo, da bodo z ignoranco premagali problem. Saj je razumljivo. Kdo pa hoče prekiniti normalno življenje in se iti vojsko? Samo bodo to primorani, ko bo nastopil Švedski scenarij. Takrat bo pa še huje in jih bo še bolj strah in bodo še bolj paralizirani, tako kot so nekateri Švedi. Komunizem in socializem pod krinko liberalizma je ljudem dodobra spral glave.

   • karlina

    TAKRAT BO ZELO, ZELO PREPOZNO !!!!!!

   • Lustrator

    Ključno je predvsem to:”
    Komunizem in socializem pod krinko liberalizma”.Zahodnjaki, ki nikoli v zgodovini niso imeli komunizma na lastnih tleh, so se kot ovce pustili zmanipulirati rdečemu volku, ki jih pod humanističnimi floskulami že od francoske revolucije pelje lepo počasi na skupinski zakol. Komunizma in socializma sploh ne prepoznajo – mislijo, da so s tem ko nasprotujejo konservativcem, nekakšni “napredneži”, “človekoljubi”, “strpni”, “solidarni”, dejansko pa korak za korakom nevede rušijo resnične temelje vseh teh vrednot in jih uporabljajo za gradnjo novega brezčloveškega totalitarizma tistih, ki to igro kulturnega marksizma vodijo.

  • karlina

   Se strinjam, ampak očitno je ljudi strah, kaj naj rečem drugega.

   • FORT WORTH

    Verjetno res.
    Ko bi tem unicevalcem vsaj zanke nastavili, da bi se pijandura ulovil.
    Tile pijejo alkohol samo, ko je tema.
    Toliko su ubrisani tile doktorji znanosti, da so prepricani, da jih v temi alah ne vidi.

   • samsara

    Na njih je, da ta strah presežejo. To je življenska preizkušnja. Lahko pa ga še naprej uporabljajo za izgovor (če je to razlog za nedelovanje), dokler ne bo prehudo in bo šlo za biti ali ne biti. V tem smislu gre za njihovo svobodno voljo. Delovati ali ne delovati, glede na to kar od njih (pa tudi od nas) očitno terja situacija.

 • Joško

  Belokranjci, puške v roke.

  • totex39

   Zakaj le, saj pravijo, da ne vidijo migrantov, pol pa res ni potrebe.

 • PLavi-mil

  Veš ti tvoji musliči pijejo vse kar dobijo, samo delajo se da ne, škoda ker tebi niso razdejali lastnine, sicer pa verjetno jo nimaš , tako kot polovica rdečih uši, samo po drugem prste steguješ in jim privoščiš nesrečo.

 • Janez Kepic-Kern

  Mi tu nismo terapevti.
  Daj ne teži več – odidi na pregled – pač.
  da ti porihtajo – tvoje “podstrešje” – če se ga da.
  Pa
  tudi, če terapevtom – ne uspe ! Bo pa Matildi – uspelo.
  Njej vedno – uspe – vsakogar – porihtati. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Janez Kepic-Kern

   RDEČI BALON – SPODAJ
   SE RAZBURJA – NAD MOJO OPOMBO.
   Zgleda,
   da se zelo boji
   1.. psihoterapevzov — in
   2. MATILDE.
   AHA !?
   Sem pozabil.
   Ko pa tako “lovske” stresaš..
   Je težko ne reagirati -na – take – o flaši ruma. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • sloustava

  Pa dobro no, mufti, zakaj si pa ti tiho? Mislili smo, da zivis v Sloveniji? Japajade, tvoj neodziv je potrditev, da ti za Slovenijo, drzavljane, tudi muslimane, ni popolnoma nic mar. Noro, kretetensko in nebulozno . Lahko in morali bi tebe in tvojo falango postaviti pred vrata oz. se bolje, cistokrvnemu mesancu domov in Fajonovi ter Kucanu pred vrata doma!

 • Joža

  Je razlagal policist s teh krajev, da bi bil problem migrantov zelo hitro rešen na JLA način: nekaj natančnih strelov in do grških otokov bi se takoj vedelo, da je konec tega demonskega nasilništva. Ljudje pa že kupujejo velike doze solzivca, ki je zelo dober za obrambo, kdo pa bo nabavil tudi kakšno črno pištolo in podobne stvari.
  Kdor ima škodo, naj se poveže z Ušajevo, da sestavijo skupinsko tožbo proti državi. Šarec bo MORAL plačati škodo.

  • karlina

   TOČNO

 • Joža

  Je razlagal policist s teh krajev, da bi bil problem migrantov zelo hitro rešen na JLA način: nekaj natančnih strelov in do grških otokov bi se takoj vedelo, da je konec tega demonskega nasilništva. Ljudje že kupujejo velike doze solzivca, ki je zelo dober za obrambo, kdo pa bo nabavil tudi kakšno pištolo in podobne stvari za obrambo.
  Kdor ima škodo, naj se poveže z Ušajevo, da sestavijo skupinsko tožbo proti državi. Šarec bo MORAL plačati škodo.

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++++

 • Antonius

  Cepec!
  *Domači* fantje imajo domačega žganja dovolj, zato ne rabijo v trgovini kupovati rum.

  • KAPIBARA

   Hudiča. Velikokrat ti dam +, toda v tej flaški ruma , je prozorna tekočina..
   Vem pa iz lastnih izkušenj, da se domača žganjica, hrani in nosi, v vseh možnih stvareh… Pa ta okolica navoja, daje slutiti, da je tudi že krepko star- obrabljen..
   Ena (znana+dobra gostilničarka) je imela Varekino v flaški od šnopca, pa gostu to,(precej zgodaj, ko je oral ), postregla, so ga komaj rešili.. Bilo pa pred leti, na obrobju Ljubljane..

   • Antonius

    V tej steklenički je vse kaj drugega, samo žganja ni v njej. Žganje je vedno prozorno belo. Če je pa v lesenem sodu starano, mu pa les da barvo, ki potegne na rjavo-rumeno.

   • pajot

    Mislim,da je bilo v gostilni pri Micki. Na cesti v Polje. Fasal je varekino zjutraj,ko je prišel po obvezni kozarček šnopsa.

 • macon

  Zanimivo, da ta sodrga takole svinja, lomi in uničuje. To je mentaliteta “boli me krulac, kdo mi pa kaj more” na delu. Bedaki bodo velik del Evropejcev obrnili proti sebi, vkolikor jih že niso in posledice seveda bodo.

  • samsara

   Mentalitete muslimanskih retardirancev, še zaslepljenih za dobro mero, “pokonzumiraj v deželi nevernikov vse kar lahko in uniči za sabo vse kar lahko”.

   Naslednji korak bi utegnil biti, da bodo začeli kar moriti nemočne in nedolžne civiliste, ne le uničevati njih imovino. Takrat bo hudo in prepozno za politično korektne floskule domačih veleizdajalcev.

  • Observer

   Oni so zelo arogantni. Mislijo, da je njihov Islam najboljša stvar na svetu, oni pa zaradi tega nadrasa, in ko pridejo k nam se tako tudi obnašajo. Zaradi incestnih porok, pa imajo tudi nižji IQ. Potem pa jim dodaš se surovost Islama, in imaš zagotovljeno divjaško obnašanje. Ne zavedajo se in nočejo priznati, da bi brez zahoda, ki ga v svojih trlih beticah smatrajo za manjvrednega, še vedno pasli koze po puščavi, o kakšnem Dubaju in razvoju nasploh pa bi lahko samo sanjali.

  • karlina

   Ne, to je mentalitega na stopnji, 100 let, za opicami, nič drugega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Matija Mataja

  Dej ne bluzi fluidek. To so horde slabših od živali, ki se bojo tu v Evropi strgali iz verige.
  Ne pijejo alkohola….ker kretenizem. Niso ga pili tam, kjer bi jih kamenjali…tu bodo počeli še marsikaj drugega kot le pili alkohol.
  Tud u rit te bojo piknel…..a to si le želiš, pa vseen ne verjameš ker muslimani se ne pravš?

  • wert

   to je trčeni, plaćani provokator – škoda besed.

 • macon

  Seveda, muslimani se po tvoje kot pribito držijo nepitja alkohola, ker imajo trdne značaje in “vrednote”.

  In potem boš enkrat končno odrasel, ker si zaostal v dojemanju.

 • Joža

  Rdeči prdec lastne možganske smrti?

  • Janka Kranjka

   Hahaha ta mu bo mogoče tut všeč :)) prdecu našemu zarukanemu ščenetu :D

 • ALERON

  To bodo delali, dokler vas ne bo na protestih 5000, ne 500. Kje ste bili vsi domačini v soboto ???

  • Observer

   Se jim še ne zdi tako resno. Ne verjamejo, ne dojamejo. Hočejo Švedski scenarij (posilstva, umori, kriminal, geta kamor si policija ne upa,), prej ne bodo verjeli. Če bomo pa imeli Švedski scenarij, bo pa prepozno. Švedi jih že imajo na stotisoče, če ne več in jim preostane samo še vojna, ko bo počilo. Vsi analitiki, ki dobro poznajo Švedski problem, pravijo, da bo Švedska do leta 2030 postala država na ravni Afrike, torej 3. razredna država. Mi se temu še lahko ognemo, če preprečimo vstop tem divjakom in vrnitev teh divjakov iz Nemčije. Za to pa potrebujemo močne politike na oblasti, ki bodo Merklovi rekli naj se nekam spelje. Dvomim pa, da je Janša sposoben kaj takega, ker je tudi kvote zagovarjal. Potem nas bodo pa udarili z vsemi mogočimi sankcijami in pritiski, samo da bomo klonili in sprejeli te divjake.

  • rabbit

   Misliš vsaj 50.000. Menda na birmi.

  • sodnikisozločinci

   Koliko pa sploh je domačinov? Bela Krajina je zelo redko poseljena, večina prebivalcev je starejših od 60 let, mladina je šla. Vsi pa dobro vemo, da s protesti narodnih izdajalcev ne bomo ustavili. To se bo zgodilo šele takrat, ko bodo začele padati njihove glave.

   • Zgornji

    Padale bodo padale … oboje glave. Mohamedanske, in tudi od naših voditeljev. Žaaal.

 • rubec

  Slovenci in Slovenke za razliko od teh banditov kulturno dediščino spoštujemo že od otroštva. Tudi če sem na seniku mečkal dve naenkrat, se ni nikoli vnelo.

  • pajot

   he,he,he…jebela,pa še kako res…

  • Observer

   Ravno zato prihaja Božja sodba. Užival si v kršenju njegovih zapovedi kakor ves svet, greha se je nagrmadilo do neba, sedaj prihaja pa račun izstavljen od Boga. Tega sem kriv tudi sam, a jaz se kesam za svoje grehe in verujem.

   • Zgornji

    AAAMEEENNN !!! ! !!! SEDAJ BOMO PLAČEVALI ZA GREHE NA ZAŽGANIH SENIKIH !!! ! !!! TUDI JAZ SEM BIL ZVABLJEN V PAST NA SENIKU, PA SE NA SREČO NISEM VDAL NJENIM ČAROM , KER ME JE BOG VAROVAL !!! ! !!!

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU.
  VSA – ČAST CENJEMU GOSPODU TONETU K.
  IN – HVALA MU – ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
  IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

  DANAŠNJI SHOD – V ČRNOMLJU
  JE BIL
  LEP,VSEBINSKI
  IN
  DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

  TUDI TU
  IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
  KI SE JE ZGODILA,
  PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
  – SEVEDA
  TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
  iN
  MU ČESTITAM,
  KER
  JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
  , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
  Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
  DOLŽNOST
  NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

  Absolutno podpiram-o
  pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
  Se oprosti
  “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
  ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
  NA
  UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
  Vsaj
  meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
  “žal”
  preds. B. PAHORJA !
  Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
  na
  TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
  sam
  ZAPRAVLJA
  ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
  KI
  GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
  Vedno
  bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
  ki
  v odločilnih, težjih situacijah in pod
  PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
  ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
  In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
  Slovencev, ki se po nas ta dežela in
  naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  SDS
  NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.

  • Silos

   Današnji ?

 • Observer

  Bolje denar iz proračuna ljudem kot 75 milijard utajenih davkov in nakradenega davkoplačevalskega denarja v davčnih oazah, ki so ga tja spravili tvoji rdeči baloni na oblasti v zadnjih 28. letih.

 • Observer

  Meni se zdi, da si ti plačani komentator SamoRes, ki straši tudi po MMC forumu s svojimi nebulozami. Sklepam po tvoji grozni fotki klovna. Podobnega imaš namreč tudi tam na sliki. Imam prav?

  Drugače pa, si zelo nerazgledan kar se tiče muslimanov in alkohola. Pred kakšnim letom ali dvemi je bil na Ruski RT dokumentarec o muslimanih v Libiji, ki se vozijo 30km iz mest v puščavo na posebno mesto, kjer se ilegalno prodaja alkohol. Oblast to ve, a to dopušča. Tam potem kupijo vino, pivo in druge močnejše pijače in se ga tam tudi napijejo po želji. To še ne pomeni, da niso muslimani, samo nočejo se držati te prepovedi alkohola. Verjetno pa je med njimi tudi nekaj takih, ki muslimani sploh nočejo biti, a so v to prisiljeni, ker drugače bi jih drugi pobili, saj imajo za zapustitev Islam smrtno kazen. Kakšna religija je to, ki prisili svoje ljudi v njihovo vero z grožnjo smrti? To je diktatura.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TUKAJ,
  JE POMEMBNO !
  EX KP, ZK STRANĆICE – ZAJEMA – P A N I K A ”
  TUDI EDINA RES OK
  STRANKA – SDS – NAJ SE PRIPRAVI – NA MOŽEN – RAZPAD – LMŠ VLADE !
  VERJETNO
  BO – “ŽAL” OBRAMBNI MINISTER – UPAJMO – ODSTOPIL !?
  OD
  EX KP, ZK KANDIDATOV – V EU PARLAMENT – NE BO IZVOLJEN – PRAV NIHČE !

  UPAM, UPAJMO,
  DA BODO Z RAZNIMI NEČEDNOSTMI DOMNEVNO – OBREMENJENI EX KP, ZK LJUDJE
  NA
  VSEJ – ČRTI – O D P A D A L I ”
  SE
  POZITIVNI “VIRUS” ZGLEDNEGA SOJENJA – VZORNEGA SODNIKA g. Z. RADONJIĆA

  ŽE
  ŠIRI TUDI NA DRUGE, MLAJŠE, AMBICIOZNE PRAVNIKE, SODNIKE !
  KAJ BI SI MAZALI
  SVOJA IMENA IN KARIERE
  ZARADI
  TAKO SPORNIH LJUDI, KOT JE TA MOL Z.J.
  Tale MOL Z.J. – KI BO V KRATKEM – OBRAVNAVAN – NA USTAVNEM SODIŠČU !
  IN
  OSTALI SPORNI LJUDJE V PRVIH VRSTAH EX KP, ZK STRANČIC !?
  NPR.
  KARL E. – BO VERJETNO MORAL ODSTOPITI – KOT OBRAMBNI MINISTER ! Upajmo.

  TUDI
  VSI KANDIDATI IZ STRANČIC – EX KP, ZK – NE DODO IZVOLJENI ”

  Prav NIHČE od spodnjih – NE BO IZVOLJEN !

  Tale MOL Z.J.
  – BO “ODLETEL” – NA USTAVNEM SODIŠČU !

  DOGAJANJA V PARLAMENTU – EU
  NASLEDNJA LETA – BODO – RES POMEMBNA !

  Mislim, da ljudje-SLOVENCI – TO VEMO
  IN
  DA NIHČE OD EX KP, ZK KANDIDATOV – NE BO IZVOLJEN !

  Zakajj –
  bi le volili ex KP, ZK LJUDI,
  KI NIMAJO NOBENEGA POZTIVNEGA ODNOSA – DO NAS SLOVENCEV?
  BOLJE REČENO,
  KI IMAJO DO NAS SLOVENCEV – ŠKODLJIV ODNOS !?

  AH TE VIOLETE T.
  ŠE “KOLEGI” iz njene “LEVICE” – NE BODO VOLILI. Se zdi.
  še 1x
  ŠALA

  KONKRETNO BO
  GLASOVANJE – T A K O !
  1
  za LJ. NOVAK
  – bo glasovala LJ. NOVAK – drug nihće,
  2
  za LMŠ JOVEVO
  – bo JOVEVA SAMA IN LMŠ MARJAN Š – drug – nihče
  3.
  za SAB kandidarko NEZANIMAMEKAKO SE PIŠE
  – bosta A.B. in Maša KOCIPER in kak A. B . “podrepnik,”, drug nihče
  4.
  za SD TANJO FAJON
  – bo le Tanja F. drug nihće,
  5.
  za LEVICA – VIOLETO T.
  – bo Violeta T. in morda še kdo, MIHA K. bo napisal – “SM PROTI Violeti “!
  6.
  za SMC kandidata NEVEMKAKOSEPIŠE
  bo le dr. MIRO C., kako bo volil SMC JANI M . – se ne ve.
  7.
  za DESUS ŠOLTESA bo
  – I. ŠOLTES, Karl E. in ex KP, ZK “ starci”
  – stari KP, ZK “SISTEMĆIKI”, “ITD.

  Žal” preds. B. PAHOR bo volil gospo TOMC,
  – TUDI
  – “ŻAL” NAŠI PROVOKATORČKI bodo volili – gospo R. TOMC – OK GOSPA JE PAČ !
  ITD. ITD.

  90 PROCENTOV GLASOV
  bosta DOBILI
  – SDS – SLS, in
  DOM !

  Nihče
  NE
  ŠOLTES
  – niti OSTALI EX KP, ZK – NE, NE, NE

  NE BODO
  NE BODO IZVOLJENI ! Nihče od njih ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  P. s.
  NEVELJAVNIH GLASOVNIC
  – BO PRECEJ:

  – na večini takih glasovnic – BODO – PSOVKE,
  na eni
  NEVELJAVNI GLASOVNICI pa bo pisalo

  “ moja KOZA JULIKA – za EU poslanko iz Slovenije”

  UDELEŽBA NA GLASOVANJU
  – BO BOLJŠA, – CCA 35%,

  – PRECEJ SENIORJEV IZ VRST EX KP, ZK – NE BO GLASOVALO,
  NEKATERI – ZARADI GIBALNE NEZMOŽNOSTI,

  NEKATERI PA MORDA ZATO – NE BODO GLASOVALI,
  KER BODO PAČ ZGREŠILI – POT DO VOLIŠČA. Se zdi.

  “Ja starost je pa res huda reč” je rekek na TV tudi
  žal pokojni Slavko Avsenik.

  SKORAJ SEM POZABIL: IZVOLJEN PA BO EX KP, ZK
  – SNS – Z. JELINČIČ : po starih “UhUA” seznamih bo skup postrgal potomce preverjenih “kadrov”. In – bo izvoljen, Morda !

  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   POMEMBNO.
   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • karlina

  Prekleta, usrana banda, zveri, naj gredo v center Ljubljane, k Jankoviću, pa v Murglje, k Sorosovemu plačancu-Kučanu, naj uničijejo njihovo premozenje, bomo videli, koliko časa bodo še vabili te zveri v našo drzavo, itak, daleč od Ljubljane, daleč od svinjarije in vsega, kar delajo te zveri, smradi od smrada. Hm, vedno bolj se mi dozdeva, da zelijo levičarski plačanci, satana Sorosa in “nevladne ” organizacije, da bi se pravi SLOVENCI, zaradi vsega tega in predvsem strahu, izselili iz NAŠE SLOVENIJE !!!!!

 • Janka Kranjka

  Ta JJ pa Grims pa imata časa in volje upostošit po Sloveniji… :)))

 • Janka Kranjka

  Ahaha ti pa si tele..na kvadrat! :D kak te ne pijejo, širno znano je da so pijanci in zdrogiranci ti tvoji islamski ljubljenci. Slabi spremljaš pjeb, slabo! ;))

 • Janka Kranjka

  Ej zarukani.. ti ja.. teslo ta kvadr…KUBIK! :D
  Tile musliji so zdrogiranci in pijanci, samo ti živiš v neki svoji pravljici, slep ko človeška ribetina. Teslo. :))

 • Janez Novak

  Zakaj uničujejo?Ker nas sovražijo. To so zavojevalci Evrope. Prihajajo sicer brez orožja, toda na dolgi rok bomo Evropejci doživeli usodo ameriških Indijancev. Z vsako ladjo bledoličnikov, ki je pristala na ameriških obalah, je bilo rdečekožcev relativno manj. Podobna usoda čaka Evropejce. Izrinili nas bodo, ker je afro-azijski bazen neizčrpen vir migrantov in ker imajo migranti tudi v Evropi bistveno višjo rodnost kot domačini. Za nameček se z domačini sploh ne meašajo, tako kot se niso belci z Indijanci. Kulturocid, etnocid in genocid nad Evropejci je neizbežen.

  • Minovak

   Vsi vejo, da se že dalj časa tihotapi orožje v EU in gre na skrivna mesta (o tem se je že poročalo), ter čaka, da ga pobere alahova vojska, kar tudi dela. Sicer pa je lahko vsakemu jasno, kakšni migranti prihajajo, 99 % so stari med 20 in 35 let, vsi za boj pripravljeni, torej…

   • Janka Kranjka

    Đamije po Eu so že polne zalog.

    • mona lisa

     Za to je poskrbel ljubljanski šerif.

 • Minovak

  No takole jih Američani, pa še kdo, ne bi, kar tako gledali, ampak bi jih skozi puškino cev prosili naj nehajo. Sem prepričan, da bi zaleglo.

 • Janka Kranjka

  Rdeči prdec komunistični ali
  Rdeče teslo zarukano
  Ali še boljša (meni osebno pač;)
  Balon zvrhan rdeče gnojnice
  Kaj praviš kolega? :D
  Samo izberi po lastni volji, namreč
  Tvoja želja tvoj novi nick, picknick! Yihaaa :D rdeča sodrga napihnjena kot balon! :D

 • Van Der Waals

  šarec ne zna braniti meje!!! počas se bo treba kako drugače organizirati!!!

  • Imperial Commando

   Počas?? To bo prepozno.

 • Zgornji

  POVSEM OČITNO JE, DA JIH NE VODI NIČESAR DRUGEGA, KOT SAMA SATANOVA ZLOBA , DA DELAJO TAKO UNIČEVALSKA DELA !!! ! !!! TAKO KOT TUDI ŠAROTA VODI SAMO ŠE SLA PO OBLASTI IN SATANSKA ZLOBA !!! ! !!!

 • Zgornji

  Druge izbire ne bo(š)mo imeli, razen, če se ne odkupimo za grehe !!!

  • Observer

   Za grehe izbranih se je odkupil oz. jih je odkupil Gospod Jezus Kristus.

 • Zgornji

  Ne sklepaj vsega po sebi :-P

 • Observer

  Izaija 28
  22 In zdaj se nikar ne posmehujte, da se vam vezi ne bodo še zategnile. Kajti slišal sem od Gospoda, BOGA nad vojskami: odločeno je, da bo dokončno uničena vsa zemlja.

  Premosorazmerno s tem kar se dogaja na zemlji, se dogaja tudi na nebu. Vreme je vse hujše.

 • piko8

  Vaška straža ni problem! Vsaka vas ima po par lovcev, ki ima po 2 ali več pušk in glej ga zlomka 10 lli več oboroženih moških je pripravljenih za spopad z migrandsko golaznijo!!
  V šrotarco marsikaj paše, tako, da bo imev zamurc rit kot GAVTRAŽA!!

 • Observer

  Apostolska dela 16
  30 nato ju je popeljal ven in vprašal: Gospoda, kaj naj storim, da se rešim? 31 Odgovorila sta mu: Veruj v Gospoda Jezusa in rešen boš ti in tvoja hiša.

  Samo to valuto Bog sprejema.

 • Sonce

  Res ni videti to kakor smo navajeni od teh astro fizikov in inžinerjev

  Da niso lokalni fantje malo pregloboko pogledali v steklenico?

 • milanček

  ponovno javno vprašanje, če sem ogrožen, če je ogrožena moja družina, oz državljan-ka Slovenije, ali lahko z vsemi sredstvi branim sebe, ljudi pred temi kriminalci! kaj mislim, z vsemi sredstvi, tu pride u poštev strelno orožje, če jih že pač ne bom mogel potolči z vilamo, sekiro, itd!!!!!!

  • mona lisa

   Če bi si branil življenje in življenje svoje družine in ob silobranu ranil ali ubil kakega kozojebca bi bil kaznovan ti. Tako poteka to v naši zafurani državi. Migrantska golzen je bolj zaščitena kot beli medvedi.

 • Slovenec

  Ah, ali je spet Janša kriv ko opozarja na zavoženosti v protislovensko politiki?

 • holzer

  Ne bo dolgo.morda kakšno leto,ko bo potrebno v celoti z vojsko it na našo južno mejo,še posebno če bodo šli ti prehodi ilegalnih migrantov v tem tempu naprej.Čedalje več migrantov,večja škoda na objektih v gozdu ob meji,neizbežno večja verjetnost konfliktov z domačini.

 • Kr En Boštjan

  Jaz bi kar štrom napelju na kljuko, pa da vidimo koliko podgan se bo ujelo!!!!

 • if

  Ne jadikujmo.
  Ukrepajmo. Prvi direkt usmerimo v oblast, drugega v oblast, tretjega v oblast …

 • Slovenec

  Ljudje organiziramo se v vaške in krajevne straze in začnimo z demonstracijami v Ljubljani.

 • totex39

  Domačini so sedeli v gostilni in gledali ven in se smejali , SRAMOTA.

  • Amerikanc

   Dokler ne bo kakšnega Bejlokranca “uzela magla”, se bojo zajebavali,….potem pa ne več.

  • ljubinica

   Casi so taki, se ljudje ne upajo javno izpostavljati.

   • mona lisa

    Žal in škoda. Vsi bi morali na ceste in ulice in povedat tej izdajalski vladi da se tega več ne gremo.

 • Amerikanc

  Šarc je že rešil situacijo. Sedaj bo vse drugače. Na mejo je poslal 35 vojakov, samo ne ve se še, ali na svojo v Šmarci ali okoli Kućanove drvarnice v Murglah.

 • Den456

  Za leftarde (leve retarde) ni zdravila.

 • Luiggi

  Ce bi jaz bil tam ob meji in bi mi nekdo uniceval moje imetje,ti povem tole,imam srotarico 12 Ga.v katero pase tudi idelka,da vidis kaksno luknjo naredi.Jaz bi jo ne sparou.Prvo pucam,poslje pitam,OK!

 • šmentanamuha

  Dokler bo Šarčeva vlada (prej Cerarjeva) dopuščala nevladnikom, da delajo, kar hočejo in nemnoteno izvajajo migrantsko trgovino z ljudmi, bo tako in še slabše. Totex39 pravi, da so se domačini posmehovali protestnikom na sobotnem shodu. Je to res?

 • šmentanamuha

  Šarec si je v svojem napuhu začel domišljat, da je pomemben svetovni politik, voditelj države. Ceno njegovega napuha (tudi Cerarjevega), bomo plačali mi vsi.

  • mona lisa

   Že plačujemo in še bomo.

 • ljubinica

  Levaki se vedno podlo natolcujejo, da je bila ugrabitev Moravca zrezirana, in sicer s strani SDS …. (Glej Slovenske novice, ki navajajo tvit levaka Hada ….).
  Po moje bi moral Moravec vse te zle hujskace toziti.
  Tako kot je v ZDA tozil laznivce tisti dijak katoliske sole.

 • cosmosjasnovidec

  Situacija je popolnoma jasna.Brez šibrovk se pri muslimanski golazni ne,da nič rešiti.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • mona lisa

   Vojsko z municijo na mejo pa streljat na vse kar ilegalno prestopi mejo. To je edina rešitev da se ubranimo te golazni.

 • Slovenec

  Slovenci moramo biti gospodarji na svoji zemlji in zamenjati izdajalsko oblast.

 • Zgornji

  To pa ne gre kar tako enostavno . Župarji nimajo Ničesar z tem !!! Namreč, treba se je odkupiti z Dobrimi Deli in trpljenjem ter Potrpljenjem. Valuto ? Hmmm, no, Ljubezen bi že bila vsaj Ena od večih “valut” .

 • Zgornji

  Tudi Poncij Pilat je Zelo Obžaloval, da je imel tako opraviti z Jezusom !!! ! !!!

 • Zgornji

  Torej, ker tako sklepaš sam po sebi, si samo Ti čudak v sebi , ni pa tako z Stvarnikom-Bogom !!! ! !!!

 • Janez Kepic-Kern

  INFO S SEJE
  DZ
  PARLAMENTARNEGA ODBORA – ZA NOTRANJE ZADEVE.
  VODJA
  TEGA ODBORA . CENJENI GOSPOD – ZVONE ČERNAČ je dejal:
  “pred
  KRATKIM SO
  AFROISLAM MIGRANTI ODPRLI NOVO MIGRANTSKO POT – preko H A L O Z !
  Toliko
  v vednost tistim aktivnim na tem OK E-PORTALU NOVE24TV,
  KI
  SO DOMA NA OBMOČJU – H A L O Z . PTUJA !
  Zna
  se zgoditi, da jim bodo V KRATKEM – AFROISLAM MIGRANTI – ZAČELI DVIGOVATI ROLETE
  NA
  NA OKNIH NJIH VIKENDOV, STANOVANJ,
  da
  bi videli – ALI SO DOMA – ALI JIH – NI – DOMA !? L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  PRENOS
  SEJE NA TV 3 ŠE TRAJA.

 • Janez Kepic-Kern

  Vsem “naslednikom” ex KP, ZK !
  Kaj
  se greste – “HUMANITARCE”?!
  Na shodu v ČRNOMLJU –
  JE
  BILO – JASNO SLIŠATI SKANDIRANJE: ” VOJSKO NA MEJE , VOJSKO NA MEJE !”
  NE VEM-O,
  KAJ SE V SEDANJI SITUACIJI
  – S TOLIKO ILEGALNIMI PREHODI MEJE NAŠE R. SLOVENIJE
  S
  STRANI AFROISLAM MIGRANTOV – TAKO KOMPLICIRA !
  Se
  spreneveda: TITO YU JE IMELA – NA SVOJIH MEJAH – VOJSKO, T.I. JLA ! Dejstvo.
  ALI KDO VE – KDAJ BO KONEC
  TE VPRAŠLJIVE LMŠ “VLADE”?
  LMŠ VLADA ?
  ZELO NERESNO “ŠČITI” – JUŽNO MEJO. Se zdi.
  Jaz sem letnik 1952
  in sem bil , moral biti – še v t.i. JLA.
  PRI
  T.I.
  GORSKI PEŠADIJI OZ. ALPINCIH – V TOLMINU.
  Ni
  mi čisto jasno,
  zakaj
  se te ex KP, ZK STRANČICE – SPRENEVEDAJO.
  V
  ČASU EX SFRJ – JE MEJE – STRAŽILA – VOJSKA, JLA – seveda – JLA GRANIČARJI.
  CCA
  3 MESECE SEM BIL PRI NJIH: karavle so bile, patrulje itd.
  Vse
  S PRAVO OBOROŽITVIJO, S PRAVIM STRELIVOM.
  Nihče pameten- ni – RINIL ČEZ MEJO.
  JLA GRANIČARJI
  BI GA USTRELILI – KOT ZAJCA !
  Torej!
  R. SLOVENIJA – VOJSKO – SV – NA OGROŽENE MEJE ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • mona lisa

  In budale od politikov še zmeraj kokodakajo da smo varna država in ne storijo prav nič.

 • Zgornji

  Ma, ne, jaz sem na splošno mislil za Poncija . Ma, nimaveze .

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!