fbpx

Nekdanji novomeški hodža obtožen, da je ženo razsul z džezvo in spolno zlorabljal vernice v stiski, glavne obravnave pa še vedno ni!

Midhat Mujkić (Foto: družbena omrežja)

Slovenija je v teh dneh šokirana nad tem, kako počasi meljejo sodni mlini v primeru, kakršen je očitno tudi nekdanji novomeški hodža Midhat Mujkić. Ta je bil po poročanju Slovenskih novic do svoje partnerice, s katero sta poročena po šeriatskem pravu, večkrat brutalno nasilen, med drugim jo je dobesedno razsul z džezvo. Z džezvo je žrtev dvakrat tako močno počil, da je ta zletela po tleh, po tem pa je ignoriral ukrep prepovedi približevanja. Mujkić naj bi bil tudi pravi spolni izprijenec, ki je prežal na naj najranljivejše žrtve. Med drugim svoj prst zaril v vagino ene izmed žensk, nato pa je s sluzjo zamazal 17. besedo na neki strani v Koranu in nadaljeval s prepričevanjem, da bo z Božjo knjigo povezana le tako, da bo pogoltnila njegovo spermo, težav pa bi se odrešila tako, da bi prodrl vanjo.

Slovenija je v teh dneh dobesedno šokirana nad še enim primerom počasnega mletja sodnih mlinov, tudi tokrat v primeru osebe oz. predstavnika islamske skupnosti. Gre za nekdanjega novomeškega hodžo Midhata Mujkića, ki je partnerico dobesedno razsul z džezvo, ker naj bi tako hotel bog, sodnega procesa pa še kar ni, čeprav je od predobravnavnega naroka po poročanju Slovenskih novic minilo že petnajst mesecev.

Predobravnavni narok potekal brez prisotnosti javnosti
Kot so že pred časom poročale Slovenske novice, 67-letni Mujkić prihaja iz Smolenje vasi, po izobrazbi je teolog in svoje poslanstvo opravlja kot svetovalec v okviru svojega podjetja Emerald, Svetovanje za izboljšanje življenja. Sodni postopek je vzbudil že na začetku kar precej pozornosti, med drugim so na predlog Mujkićeve odvetnice izključili javnost, čemur je sodnica Mojca Hoda ugodila pod pretvezo varovanja zasebnosti oškodovanke in njunega skupnega sina.

Do družinskega nasilja med zunajzakonskima partnerjema, ki sta sicer poročena po šeriatskem pravu, naj bi prišlo, ko je Mujkićeva partnerica skuhala kavo. Na očitke, da je ni skuhala tudi njemu, je odgovorila z vprašanjem, kdaj je on njej nazadnje skuhal kavo. Živci so nato očitno popustili in razjarjeni hodža je partnerico dvakrat tako močno počil z džezvo, da je ta zletela po tleh, nakar je njun sin na pomoč poklical reševalce.

Mujkić je bil sicer že v preteklosti fizično nasilen do svoje partnerke, preden se je ta decembra 2017 odpravila na službeno pot jo je, ko se je sklonila k torbici, zgrabil za vrat in jo tiščal k sedežni garnituri. Rešiti se je uspela šele z vpitjem, na službeni poti pa naj bi večkrat bruhala.

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Prepoved približevanja Mujkić ignorira
Potem, ko je Mujkić ženo pretepel z džezvo, so mu policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja, ki pa ga je sodišče podaljševalo, a Mujkić je kljub zagroženi kazni v višini tisoč evrov ukrep ignoriral, po člankih Slovenskih novic so se na vetrobranskem steklu partnerice pojavila sporočila z grožnjami. Za žrtev Mujkić trdi, da naj sploh ne bi bila njegova žena, saj je že 40 let poročen z drugo žensko, s katero ima prav tako otroke.

Foto: iStock

Kot v cenenem porniču izprijeni hodža po vzoru Jankovića spolno zlorabljal ženske v stiski
Mujkić pa očitno ni le navaden nasilnež, pač pa tudi izprijenec, kot so prav tako poročale Slovenske novice, se je nanj v hudi stiski obrnila ženska. A namesto, da bi ji pomagal, jo je Mujkić po vzoru osramočenega ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića, spolno zlorabil. Ko naj bi začuti, da negativna energija ženske iz hrbta poteka v jajčnik, je svoj prst zaril v njeno vagino, nato pa je s sluzjo zamazal 17. besedo na neki strani v Koranu.

To še ni vse, nato naj bi hodža ženski dejal, da bo z Božjo knjigo povezana le tako, da bo pogoltnila njegovo spermo, težav pa bi se odrešila tako, da bi prodrl vanjo.

Na spletnem forumu med.over.net pa je še ena od uporabnic zapisala, da je hotel z roko seči pod njene hlače, “takrat sem ga odločno ustavila, vstala in mu par krepkih napeljala. Vmes me je zmerjal, govoril, da z menoj itak ne bo nič bolje, in podobno. Pobrala sem svoje stvari in odšla. Pozneje sem od par prijateljic izvedela, da se jim je zgodilo enako ali pa še huje.”

Foto: iStock

Rok Krajnc