Nekdanji novomeški hodža obtožen, da je ženo razsul z džezvo in spolno zlorabljal vernice v stiski, glavne obravnave pa še vedno ni!

Midhat Mujkić (Foto: družbena omrežja)

Slovenija je v teh dneh šokirana nad tem, kako počasi meljejo sodni mlini v primeru, kakršen je očitno tudi nekdanji novomeški hodža Midhat Mujkić. Ta je bil po poročanju Slovenskih novic do svoje partnerice, s katero sta poročena po šeriatskem pravu, večkrat brutalno nasilen, med drugim jo je dobesedno razsul z džezvo. Z džezvo je žrtev dvakrat tako močno počil, da je ta zletela po tleh, po tem pa je ignoriral ukrep prepovedi približevanja. Mujkić naj bi bil tudi pravi spolni izprijenec, ki je prežal na naj najranljivejše žrtve. Med drugim svoj prst zaril v vagino ene izmed žensk, nato pa je s sluzjo zamazal 17. besedo na neki strani v Koranu in nadaljeval s prepričevanjem, da bo z Božjo knjigo povezana le tako, da bo pogoltnila njegovo spermo, težav pa bi se odrešila tako, da bi prodrl vanjo.

Slovenija je v teh dneh dobesedno šokirana nad še enim primerom počasnega mletja sodnih mlinov, tudi tokrat v primeru osebe oz. predstavnika islamske skupnosti. Gre za nekdanjega novomeškega hodžo Midhata Mujkića, ki je partnerico dobesedno razsul z džezvo, ker naj bi tako hotel bog, sodnega procesa pa še kar ni, čeprav je od predobravnavnega naroka po poročanju Slovenskih novic minilo že petnajst mesecev.

Predobravnavni narok potekal brez prisotnosti javnosti
Kot so že pred časom poročale Slovenske novice, 67-letni Mujkić prihaja iz Smolenje vasi, po izobrazbi je teolog in svoje poslanstvo opravlja kot svetovalec v okviru svojega podjetja Emerald, Svetovanje za izboljšanje življenja. Sodni postopek je vzbudil že na začetku kar precej pozornosti, med drugim so na predlog Mujkićeve odvetnice izključili javnost, čemur je sodnica Mojca Hoda ugodila pod pretvezo varovanja zasebnosti oškodovanke in njunega skupnega sina.

Do družinskega nasilja med zunajzakonskima partnerjema, ki sta sicer poročena po šeriatskem pravu, naj bi prišlo, ko je Mujkićeva partnerica skuhala kavo. Na očitke, da je ni skuhala tudi njemu, je odgovorila z vprašanjem, kdaj je on njej nazadnje skuhal kavo. Živci so nato očitno popustili in razjarjeni hodža je partnerico dvakrat tako močno počil z džezvo, da je ta zletela po tleh, nakar je njun sin na pomoč poklical reševalce.

Mujkić je bil sicer že v preteklosti fizično nasilen do svoje partnerke, preden se je ta decembra 2017 odpravila na službeno pot jo je, ko se je sklonila k torbici, zgrabil za vrat in jo tiščal k sedežni garnituri. Rešiti se je uspela šele z vpitjem, na službeni poti pa naj bi večkrat bruhala.

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Prepoved približevanja Mujkić ignorira
Potem, ko je Mujkić ženo pretepel z džezvo, so mu policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja, ki pa ga je sodišče podaljševalo, a Mujkić je kljub zagroženi kazni v višini tisoč evrov ukrep ignoriral, po člankih Slovenskih novic so se na vetrobranskem steklu partnerice pojavila sporočila z grožnjami. Za žrtev Mujkić trdi, da naj sploh ne bi bila njegova žena, saj je že 40 let poročen z drugo žensko, s katero ima prav tako otroke.

Foto: iStock

Kot v cenenem porniču izprijeni hodža po vzoru Jankovića spolno zlorabljal ženske v stiski
Mujkić pa očitno ni le navaden nasilnež, pač pa tudi izprijenec, kot so prav tako poročale Slovenske novice, se je nanj v hudi stiski obrnila ženska. A namesto, da bi ji pomagal, jo je Mujkić po vzoru osramočenega ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića, spolno zlorabil. Ko naj bi začuti, da negativna energija ženske iz hrbta poteka v jajčnik, je svoj prst zaril v njeno vagino, nato pa je s sluzjo zamazal 17. besedo na neki strani v Koranu.

To še ni vse, nato naj bi hodža ženski dejal, da bo z Božjo knjigo povezana le tako, da bo pogoltnila njegovo spermo, težav pa bi se odrešila tako, da bi prodrl vanjo.

Na spletnem forumu med.over.net pa je še ena od uporabnic zapisala, da je hotel z roko seči pod njene hlače, “takrat sem ga odločno ustavila, vstala in mu par krepkih napeljala. Vmes me je zmerjal, govoril, da z menoj itak ne bo nič bolje, in podobno. Pobrala sem svoje stvari in odšla. Pozneje sem od par prijateljic izvedela, da se jim je zgodilo enako ali pa še huje.”

Foto: iStock

Rok Krajnc

 • Van Der Waals

  A TO SO TE ZAVEZNIKI KOMUNISTOV.

 • upornik22

  Kaj mogoče ima zlata jajca in je zasčitena vrsta,v sloveniji nebi smelo biti tega ,mogoče u bosni je drugače,lepa reklama za tega”svetnika”,sramota lep imidž

 • rubec

  Džezva je za rjuharce prešvoh. Ta majmun očitno ni prebral korana. Tam lepo piše, da moraš babo užgat z aparatom za ekspreso.

  • pajot

   V koranu tud lepo piše,da moraš mohamedu vsaj dvakrat na dan potegnit.
   Se ve kaj.

  • samsara

   Morda pa je le nekoliko konzervativen no. Ortodoksen.
   Nemara se še spremeni, če bo dana priložnost?

  • Jefferson Vendski

   Nusdorferca je očitno tud enkrat prepočasi kofe kuhala. Je pol tok fasala z bakreno džezvo, da se ji še dans na čupi pozna,

   • rubec

    Hehehe

 • rubec

  To bo pokalo, če v novi ljubljanski džamiji postavijo mujkića za kavo kuhat. Bodo bežigrajčani imeli vsaj vsak dan Silvestrovo.

 • Antonius

  Veliki alah je do vseh enak. Njegova podaljšana roka so ajatole, hodže in njihova vojska, terorističnih šerijatarjev.
  Nisem pa vedel, da se alahu klanjajo tudi na slovenskem krivosodju.
  Krščanski Bog je za njih pedofil in krivoverec, ker se ni v partijo nikoli včlanil in ji podredil.

 • rubec

  Za babo mi je vseeno, bolj me zanima kaj se je zgodilo z džezvo. Pa to ni tako poceni stvar jeboga alah, sploh če je bakrena.

  • pajot

   Ha,ha,ha…Džezva je končala v kuhinji od Štefke. da bo končno nehala kuhat čajčke.

 • if

  “Mujkić, Majke mu”, ali, to ni Slovenija!

  “Matiček se ženi ali Ta veseli dan”, to je Slovenija, podprta s 6. členom ustave RS: “Bog živi Vas Slovenke.”

  • samsara

   3.
   V sovražnike ‘z oblakovrodú naj naš’ga treši gróm;prost, ko je bil očakov,naprej naj bo Slovencov dom;naj zdrobénjih rokési spone, ki jih še težé!

 • Slovenec

  Kaj neki na to porečejo levaki?

  • šmentanamuha

   Da je to pač njihova kultura, ki jo moramo spoštovati….medtem pa se onegavijo s psi.

 • rubec

  Ja kurba, kaj naj rečem za Lidl drugega kot to, da so hitri in podjetni. V novem katalogu že ponujajo nove džezve, model mujkić.

  • pajot

   v Hoferju dobiš džezvo Midhat za 25 centov. Lidlovce so zgleda prehitel.
   Moraš pa zraven džezve kupit tud eno zakamuflirano babo.
   Nisem kupil,ker ne vem,kaj se skriva pod vsemi tistimi cunjami.
   Bom kar ostal pri svoji,čeprav ji vsak večer dam čez ksiht kakšno cunjo. Zato,da mi lahko mal fantazija laufa.

   • rubec

    hehehe

   • Steiermark

    Če bi ono iz lidla , brezplačno s cunjami vzel, bi se je verjeno težko rešil, če te že nebi takoj, zaradi smradu od nje in njenih cot, takoj pobralo!

    • sloven

     Evo ta bi bil zate, da te reda nauci

 • rubec

  “Med drugim svoj prst zaril v vagino ene izmed žensk, nato pa je s sluzjo zamazal 17. besedo na neki strani v Koranu in nadaljeval s prepričevanjem, da bo z Božjo knjigo povezana le tako, da bo pogoltnila njegovo spermo, težav pa bi se odrešila tako, da bi prodrl vanjo.”

  HAHAHAHAHA. Do sedaj najboljši zapis na novi. Boljšega ne bo, pa če orban da še 10 maljonov.

  • pajot

   Vagina? Mi,preprosti ljudje temu rečemo pička. Obstaja še kak drugi izraz?

   • rubec

    Jih je kar nekaj. Spomenka Hribar, Romana Jordan…. Hočeš še?

    • pajot

     Bruuuh…spomenka?
     Ne se zajebavat,te prosim. Romano bi pa jaz mirno vprašal za kakšen randi.

   • Steiermark

    To je balkanski prostaški izraz …..ne pa izraz “nas preprostih ljudi”!

 • rubec

  Levaki bodo hitro rekli, da je ta na sliki Drobnič.

 • samsara

  Kolikor sem seznanjen tudi Mohamed ni bil ravno nekdo, ki bi ga lahko imeli za dober zgled ljudem na tem svetu.
  A to očitno ni ovira, da ga sledilci ne bi voljno ali morda včasih malo manj, vseeno imeli za zgled, ne glede kaj to prinaša in budi v ljudeh in kakšen vpliv ima dolgoročno na človeštvo.

  “Kdor je vzgojen, naj vzgaja druge,
  kdor sam zares tako živi,
  kot druge vzgaja in uči –
  najtežje je samoobvladovanje!”

  Dhammapada (Besede/nauk modrosti), v. III./159

 • Rožle

  Ja, če maš ekonom lonc na glavi ne gre drugače …

  • rubec

   Sem glih gruntal, kje ima ventil. Je mogoče tam, kjer imamo mi nosove?

   • samsara

    Ne vem, ne vem. Pri njih je menda vse drugače. Zato, da se ne bi kaj spremenilo/’pokvarilo’, se tudi ne smejo mešati-pariti z ‘neverniki’ ampak raje kot to, medsebojno, tudi med krvnimi sorodniki.
    Je že mohamed dal zgled, da je tako prav.

   • Rožle

    Ne vem točno … vem pa, da sigurno deluje na induktivni plošči s tem pripadajočim kuglastim pokrovom vred ..

 • rubec

  Če pri vsaki zamaže eno besedo, si predstavljam, da jih je možakar kar nekaj porihtal. Če vemo, da gre z mazanjem besed že drugič čez Koran, sta rubec in Mik Džezvar iz Roling Stounsou prava amaterja.

 • samsara

  Kaj falanga feministik udbofevda je že aktivirana?
  Ali pa so še vedno na posodabljanju programa Anti Janša,1001.0, in torej terensko niso operativne?

 • Rožle

  Naš Cmerar kahle meče .. sedaj že v bivšo tastovo fasado ..
  .. tale Hođar pa đezve ke u glavo … ni razlike ..

  • samsara

   Novodobni oportunistični vandrovci, večinoma znanstveniki, zdravniki, umetniki…pa preferirajo metanje kamenja. Tisti že nekoliko udomačeni, lahko tudi druga, tretja generacija v urbanih središčih zahodne Evrope, včasih kamenje zamenjajo že tudi z modernejšimi, bolj sofisticiranimi rekviziti. Molotovkami recimo. Med drugimi so njihovi priljubljeni cilji oz. tarče, gasilci na intervencijah. Sicer pa je Miroglu že od samega začetka kazal neko afiniteto do omenjenih.

 • Slovenec 33

  Preberite si prosim, da boste dojeli.
  ISLAM JE KRVAVA,
  HISTERIČNA. AGRESIVNA IN PEDOFILSKA RELIGIJA, KI VSE, KI PRIDEJO V STIK Z
  NJO, POTISKA V MRAČNJAŠTVO IN FEVDALIZEM
  Njihova “SVETA” knjiga imenovana koran je dejansko priročnik za pobijanje in maltretirane ostalih

  Prevod izvlečka je v linku naprej
  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

  • samsara

   Temelji na izključevanju. Kdor ni z njimi oz. ni njihov, je proti njim. Pove tudi kako je treba s takimi.
   In to naj bi bila religija, poslane z nebeških višav?
   In Mohamed, ‘zgled čistosti in svetosti’, naj bi bil prevodnik le te nevednim bratom in sestram?
   Demoni press

   • Slovenec 33

    Ja vsaka podobnst s komunizmom je slučajna in dobronamerna.

 • Steiermark

  No, sodni mlini jugotitoističnih komunajzlov pa zato, precej hitro “meljejo”, ko je potrebno, brez dokazov obtoževati spolnega nasilja katoliških duhovnikov. Verjetno iz razloga, da ljudje nebi opazili pravih posiljevalcev, muslijevskih imamov in komunistične drhali, ki so vse to, z žegnom titoistov počeli, nekaznovano, od 45 do 1991! Fuj, ćeffutarska iztirjena drhal….

 • Black_hawk

  Zigojnarjev v sloveniji kolikor hočeš.

 • Unikatna

  Ma kaj si nor, to ne moreš verjeti…bruhaš lahko kakšno sodstvo imamo….

  • pupa

   Čim se bo sodstvo zoperstavilo Alahovemu nauku bo takega sodstva kot ga imamo hitro konec. Alahovci bodo prišli pred sodišča z drugsčnimi rekviziti kot VSTRAJNIKI, ki so prihajali s svečkami.

  • šmentanamuha

   Ja, evri pa so vseen fajn, ko priletijo na TRR.

 • Olga101

  “Miroljubni”islam po Poriću in “kultura” po pater Cestniku!

 • PORK Amashina

  Zdaj manjka samo lajanje feministk o multikulturizmu sistema ko Mujo pač pride domov mora Fato parkrat užgat,ker se po njihovem to v neki veri spodobi.

 • AxCrypt

  Bo po božji volji pristal v zaporu. Samo ne vem, bo potlej vpil na svojega “vrhovnega vodjo”?

 • Jefferson Vendski

  K presvitlemu (al kako kameltrajberji rečejo) hodži naj pošljejo Đurota. Mu bo skuhao bio pravu tursku kafu. U minuti. Če ne bo pa fasal po tintari, da ne rečem po pički.

 • Jefferson Vendski

  Joj, če bi hodža to delal v Dravljah z Lolitino sluzjo, bi mu totalno skupaj zalimalo celo bukvo ko bi se posušilo. Predtem bi mu pa bukla iz rok polzela ko žajfa.

  Ne me vprašat, kako vem.
  Povem samo, da za odlimanje pomaga namakanje v močeradovcu.

 • xtc

  Razni “Mujkičći” po normalnem pravu zahoda sodijo se ve kam-zagotovo pa ne v zapor.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Muslič uporablja šeriatsko pravo kazni, v Ljubljani bodo ustanovili šeriatsko sodišče islamistični sekret so že zgradili golqazen na oblasti ga je pa požegnala.

 • Viktorh

  Pa kaj, rad fuka….

 • šmentanamuha

  No, muslimanke, ki živijo pri nas, imajo zdaj priložnost, da nabrcajo svoje jebene tipe v jajca in se jih rešijo za vedno. Kar korajžno, punce!

 • piko8

  Pred leti v bivši jugi sem biv na delu v Prištini in sem imev priliko pobližje spoznat kulturo prištnskih muslijev in mi je sogovornik musliman povedav, da če žene vsaj dvarat na teden fajn ne stovče, žena misli, da je nima več rad!!
  Kaj pa naše feministke porečejo na to ljubezen???