fbpx

Grozno: Osemletnik do smrti pretepel malčico

Malčica umrla nasilne smrti (foto:YouTube)

Tepel jo je, pri tem pa ji je zadal tako močne poškodbe, da je čez noč umrla. Če bi ji pravočasno nudili pomoč, bi morda še preživela, tako pa je jokala, dokler ni za vedno utihnila.

Alabamo je pretresel tragičen primer, poln nejasnosti. Tožilci v Birminghamu v ameriški zvezni državi Alabama so v sredo osemletnega fanta obtožili umora leto dni stare deklice Kelci Lewis. Deklica je glasno jokala, fant pa jo je tepel, dokler ni utihnila, pri čemer ji je zadal tako hude poškodbe, da je čez noč umrla. Mama ubite deklice pa se je medtem s sostanovalko zabavala po nočnih klubih.

Kdo je bil fant, ki je deklico pretepel?
Sodišče je 26-letno Katerro Lewis, mamo pretepene deklice, v ponedeljek izpustilo iz pripora po plačilu varščine 15.000 dolarjev, vendar pa jo je tožilstvo obtožilo uboja iz malomarnosti. Za fanta, katerega imena niso objavili, ni jasno niti to, čigav je. Zaenkrat ostaja za zapahi, kjer bo verjetno ostal najmanj do polnoletnosti.

Prav tako ni jasno, čigavi so ostali otroci, ki so bili v stanovanju, kjer je Lewisova živela med čakanjem na odobritev prošnje za lastno socialno stanovanje.

Mati se je s sostanovalko zabavala po klubih
Katerra Lewis, ki se je s sostanovalko vrnila domov okrog 2. ure zjutraj, zanika, da bi otroke pustila doma same. Ni sicer jasno, kdo naj bi jih pazil, vendar naj bi bila z njimi vsaj na začetku še ena odrasla oseba.

Nenavadno pa je, da je šla dekličina mati takoj ob prihodu domov spat, ne da bi preverila, kaj je s petimi otroki, starimi od enega do osmih let. Da se deklica ne odziva, je mati ugotovila šele naslednji dan. Mrliški oglednik Birminghama ugiba, da bi deklica morda preživela, če bi ji nudili pomoč.

 

STA, V. V.