[Video] Spoznajte “turističnega agenta”, ki migrantom ponuja ilegalna potovanja! – Posneli celo Prešernov trg!

Foto: posnetek zaslona

Na družbenem omrežju Facebook se je oktobra pojavila precej priljubljena stran “turistične agencije”, ki ponuja vznemirljiva nelegalna potovanja po Balkanski poti. Stran tako objavlja utrinke muslimanskih nelegalnih migrantov s te poti, poleg tega pa med drugim muslimanom svetuje, naj se poročijo z evropskimi ženskami, ki naj jih uvedejo v islam. Zasledili smo tudi videoposnetek, v katerem se eden od nelegalnih muslimanskih migrantov prosto sprehaja po središču Ljubljane in naravnost s Prešernovega trga v arabskem jeziku nagovarja svoje rojake, naj se tudi oni podajo na pot in islamizirajo Evropo!

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavila stran “potovalne agencije”, ki jo očitno upravlja eden izmed muslimanskih nelegalnih migrantov, ki že živi v Evropi in ponuja svoje nasvete oz. storitve ostalim, ki se nameravajo podati na nelegalno pot z Bližnjega Vzhoda proti Zahodni Evropi. Stran “turističnega agenta” z naslovom Evropa kliče (أوروبا تنادي) je aktivna od letošnjega oktobra, v tem času pa je postala tudi precej priljubljena. Všečkalo jo je namreč že kar 57.669 uporabnikov Facebooka, sledi pa ji skupno 67.204 uporabnikov, po komentarjih in ostalih aktivnostih sodeč gre zlasti za muslimane, ki se sporazumevajo v arabščini. V arabskem jeziku objavlja tudi stran, a smo si pri razumevanju besedil pomagali s prevajalnikom in naša odkritja so naravnost šokantna.

Migrantom “potovalna agencija” ponuja delovna mesta v Zahodni Evropi
Da gre za profesionalno vodeno stran, kaže to, da je administrator dobro seznanjen z dogajanjem v Evropi, med drugim potencialnim migrantom ponuja tudi solidno plačana delovna mesta. Tako najdemo informacijo o prostih delovnih mestih v tovarni družbe Ford v Španiji, kjer naj bi iskali 200 moških in žensk v starosti od 18 do 50 let za delo v njihovi podružnici. Za delo je ponujena solidna plača v višini 850 evrov mesečno, delovni čas pa naj bi trajal 8 ur dnevno, pri čemer so plačane tudi morebitne dodatne ure. Zagotovljeno naj bi bilo tudi zdravstveno zavarovanje in kritje stroškov potnega lista, za prijavo pa naj bi se bilo potrebno obrniti kar na Facebook stran. Sicer ob tem velja poudariti, da imajo nelegalni migranti iz muslimanskih držav na Bližnjem Vzhodu in v Afriki občutno nižji inteligenčni kvocient od Evropejcev in so tako ne le popolnoma nezaposljivi, pač pa tudi opravilno nesposobni in tako tudi kazensko neodgodovrni za svoja dejanja, o čemer lahko preberete več TUKAJ.

Foto: posnetek zaslona

Stran pretežno objavlja utrinke z nelegalnega potovanja po Balkanski poti
Facebook stran obsežno pokriva nelegalno potovanje po Balkanski poti s fotografijami in z videoposnetki. Med drugim se tako pojavljajo utrinki iz Grčije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in tudi Slovenije.

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Kot vse kaže, policijsko varovanje meje nelegalnih migrantov prav nič ne skrbi. Več kot je policije, bolj zabavna se jim zdi pot.

Foto: posnetek zaslona

Tako smo zasledili tudi videoposnetek, na katerem je razviden muslimanski nelegalni migrant, ki se prosto sprehaja po samem središču Ljubljane, nato pa se brez sramu postavi pred frančiškansko cerkev Marijinega oznanenja na Prešernovem trgu, kjer v arabščini nagovarja svoje rojake, naj se podajo na pot in islamizirajo Evropo.

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Ne nameravajo se integrirati, pač pa islamizirati Evropo in vzeti naše ženske
Nelegalni migranti prek Facebooka nikakor ne izkazujejo namere, da bi se v Evropi integrirali in prilagodili naši kulturi. Prav nasprotno, Facebook stran spodbuja potencialne muslimanske imigrante, naj se poročijo z evropskimi ženskami in jih uvedejo v islam, omenjajo pa se tudi morebitna nadaljnja romanja v Meko. Če bi želeli živeti v skladu s svojo kulturo, bi bilo sicer najbolj logično, da se podajo v Savdsko Arabijo in se poročijo kar s tamkajšnjimi ženskami, a očitno so v ozadju poleg socialnega turizma tudi drugi razlogi, da raje izberejo Evropo. Pogosto se namreč govori o izprijenem načrtu, s katerim se Evropa načrtno islamizira. Na ta način se izriva bela rasa, krščanska kultura in evropski način življenja, o čemer lahko več preberete TUKAJ.

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Na več fotografijah vidna ista ženska, gre za sprovajanje?
Na več fotografijah, objavljenih ob različnih časih, se pojavlja tudi ista starejša ženska evropskega videza, ki jo administrator naslavlja kot “drugo mater.” Po vsej verjetnosti bi lahko v tem primeru šlo za predstavnico katere izmed nevladnih organizacij, ki poslujejo na račun davkoplačevalcev, lahko pa bi delovala tudi na lastno pest pod vplivom multikulti propagande, ki smo ji priča v mainstream medijih.

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Foto: posnetek zaslona

Rok Krajnc

 • samotoje

  Drhal, ki se vlači čez mejo, prihaja Evropo islamizirat. To je jasno. Kar se pa deklin tiče- ko so bosanski in srbski delavci na veliko prihajali v Slovenijo, so tiste dekline, ki so se družile z njimi, spadale na socialno dno. Nepoklicne in poklicne vlačuge. Tako je verjetno tudi v primeru muslimanskih “intelektualcev”.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Vse katere so se spetljale z čefutarsko nesnago so navadne cipe čez katere je že šlo vse kar je možnega tako,da ne morejo dobiti poštenega Slovenca,ker jih vsakdo pozna kaj so bile.
   Zato se vse te drolje spečajo z čefutarsko golaznijo potem se pa pritožujejo ko jih ti pretepajo in,da morajo delati ter garati za to svojad katera zapravlja njihove plače po lokalih za pijačo..
   ——————————————————————————————————————————
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   ——————————————————————————————————————————–

   • Samov sin ☢

    Čuj pes stekli, kritizirate same levičarje, uboge migrante, SD, Šarca, Bavcona, islam, halal meso, Milana iz Murgel. župana najlepšega mesta v EU, itd- itd…. Kaj pa desničarski ološ…SDS, Grims Goebbels, zavaljeni in antipatični Mahnič, miličnik Gorenak, portal Nora24TV in seveda stric iz ospredja in pastir ovc Princ Teme – Janez Janša?… Zato ker ste tako nekorektni vam želim srečno novo leto, ve umazane živali !!!

   • lena

    Casi se spreminjajo, tudi “fine” in izobrazene zenske imajo rade olupan korencek!

    • Anton

     Take največkrat. Ko ne vejo kaj bi še probale se pa fukarijo z južnaki ali pa se pederirajo.

 • Jernej

  Ja a ne v vseh drzavah v Evropi. Ne na Poljskem, Ceskem, Avstriji ali Svici kjer zivim. Eni so pametni a drugi neumni kot so Francija, Belgija, Svedska in ja celo Slovenija. Lp

 • Samov sin ☢

  Meni pa so tile izleti simpatični :)

 • Van Der Waals

  PO VSEH BREZPOSELNIH FORD IŠČE MUSLIMANE!!

  • JANEZ GUS

   Bi ga ti zaposliv……..

   • maček ivan

    Z veseljem bi ga “upeljal”

  • maček ivan

   Ta “zapečen” bi lahko kvečjemu “delal” tam v tisti “luštni fabriki”, ki je imela tisti luštni napis nad vhodom….

 • Andrej

  Glede na to, da EU večina ne dojame pravega namena ilegalnih muslimanov kaj prida inteligentni ne moremo biti. Še bolj smo neumni od njih.

  • pajot

   Pardon. Samo tisti,ki volijo komuniste.
   Upam,da si mislil njih.

 • joza joza13

  Kako je pa s Štromajerjem?
  Na Roglo danes ni upal smučat, ker bi mu lahko katera od živali vzela mero…hajhajhaha. on je ena luzerska p*čka

  • JANEZ GUS

   To je rdeči mandril.

  • zokispoki

   Stromflyer in Pickalo sta cel teden odpirala sampanjce, ker je minilo se eno leto od sodbe ustavnega sodisca, ki sta jo tako vestno in uspesno udejanila, de ! Zivela pravna drzava LBGT, pedri, komunisti in pasjejebci !

   • SIMON ROZIC

    ….živeli ! In- crknili!

 • Unikatna

  Samo bebci to dopuščajo! Kaj drugega še naj rečemo ob tem?! Če bi se Slovenci norčevali iz policije, bi te preganjali…

 • Zoran Šuštar

  Tista žival ki jo imajo nataknjeno na palico, da jo bodo pekli, je verjetno manjši pes, po repu sodeč. Morda maček,

 • Garbage man

  Nepofukane babe

 • JANEZ GUS

  Ta golazen je slikana na primorskem

 • Mirko

  Seveda je treba preganjati vardo in take ki “narobe” všečkajo po spletu, take, ki pa zares pozivajo k rušenju ustavne ureditve v Sloveniji in vojnemu udaru, pa NVO “crklja” na davkoplačevalski račun. Vse tiste ki so na teh slikah je treba “najti” jih kaznovati in izgnati direktno domov.

 • McBobo

  In potem bomo spet brali, da so posilili dve miroljubne migrantoljubke in spet se bo cela Slovenija zgražala ob nedejavnosti policije. Kje je sedaj tisti strelec, ki je počil Krambergerja? Naj gre sedaj narediti red še nad migranti. Če bi bil Kramberger še živ in predsednik države, bi mi imeli sedaj “wasserdicht” mejo. In ja, dekline, ki se bodo spečale s to drhaljo, bodo same postale socialno dno. Včeraj sem si pogledal film Rambo last blood. Dobra primerjava, v kaj se Evropa spreminja; ena sama revščina, kriminal, mlade punce za spolne sužnje. A je to bodoča Evropa, ki si jo želimo? To pride od samega izobilja na tuj račun-sociala in nedela. Taki ljudje so preveč spočiti, zdolgočaseni, zato jim hodijo bedarije po glavi. In zato je treba socialo ukiniti in vse okoli nje. Narod je treba prisiliti, da bo začel delat.

  • maček ivan

   Moj globoki poklon.
   Delat, gamad zahojena, ne pa “kurbarijo trajbat”.

 • Garbage man

  Verjetno je dobil 100k € od merklove kurbe

 • maček ivan

  Kar se “žensk tiće” mi je vseeno. Pogled na te opice, to je pa nekaj drugega…..

 • Piš

  Modeli pod krinko bi se morali prijavit na to “turistično potovanje”, in nato pozapret celo verigo teh “turističnih delavcev” in njihovih pomočnikov.
  Za prvi izlet bi izletnika opremili recimo z nekimi skritimi avdio/video snemalnimi napravami, napravami ki sporočajo točno lokacijo ipd.,
  po končanem celotnem izletu, bi pozaprli vse “turistične delavce” na celotni trasi izleta.

 • PLavi-mil

  Babe so pa res potrebne batine, vse kar bodo kasirale, bodo pošteno za svojo neumnost.

 • macon

  Zabite belke bodo živele z zabitimi muslimani, nobene posebne škode torej. Pa burke naj si nadenejo, da se ne bodo videli njihovi debilni ksihti, ob tem pa naj na glas in potiho razmišljajo o feminizmu in ženskih pravicah.

  FB seveda taki zapisi nič ne motijo, vse v skladu s skrajno levo protizahodno agendo.

 • Minovak

  Naj bo islamsko in levakarsko leto 1421, zadnje, ki ga praznujete skupaj. Toliko, kot manjka do l. 2020 pa ste zaostali po mentaliteti, obnašanju in “dosežkih”, torej zaostajate za 599 let. Da je to res pa ste se že prevečkrat podpisali in priznali.

 • Novakec1

  Na Bloškem jezeru ma Šami turistično poslovalnico za migrante in to ilegalno.

 • xtc

  Takole realno_ostarele levičarske k*********+++ iščejo f****.
  Mlajši generaciji je kolikor je finančno pokvarjena začelo kapljati ,da muslim afro opice ne zagotavljajo standarda,ki ga želijo, in da pač tič ne odtehta kupa denarja,kar si z njim lahko prvoščijo.
  Je še del debilne populacije,a tudi ta se vedno bolj odmika,kar skušajo EU izdajalci nadomestiti z večukradenega denarja za drhal ,a tudi to ima kratek rep EU gospodarstvo se seseda,od tod pa do Adi industrije pač ni daleč.
  Boleči zgodovinski naulki,ki držijo so pač realnost narave.

  • McBobo

   — ki se tistih, ki bi se jih morala zgodovina zadevati, se jih ni nič prijelo. In tako se bo zgodovina spet ponovila v še večji in hujši obliki.

 • Marija

  Groza.