Kdo je vpliven slovenski pravnik, vpleten v pedofilsko mrežo in trgovanje z afriškimi otroci?

Foto: epa

Znani slovenski pravnik, ki se v svoji korespondenci podpisuje kot Marko, naj bi bil na podlagi svojih aktivnosti v Italiji in v Sloveniji razkrinkan kot pedofil. Med drugim naj bi zalezoval otroke v Prulah in na Rudniku, predvsem v bližini vrtcev, o vsem pa naj bi bilo obveščeno tudi ministrstvo za pravosodje, čeprav tam zanikajo, da bi bili s primerom seznanjeni!

Iz zanesljivih virov smo dobili informacije, da se je v mednarodno pedofilsko mrežo ujel slovenski državljan, ki naj bi spadal med “pomembne ljubljanske pravnike”. Ujeli naj bi ga italijanski preiskovalni organi, če gre verjeti njegovemu podpisu pa gre za odvetnika z imenom oziroma vzdevkom “Marko“, saj naj bi se tako podpisoval pod sporna novačenja mladoletnih otrok. Kot izhaja iz dokumentacije, je ta vpleten v trgovanje in spolno zasužnjevanje majhnih otrok, najraje pa naj bi imel otroke afriškega porekla, mlajše od sedmih let.

Del vsebine sporne elektronske pošte, s katero naj bi vplivni ljubljanski odvetnik novačil afriške dečke.

Pravnik naj bi se zadrževal tudi v okolici ljubljanskih vrtcev
Ta oseba naj bi že bila opažena na svojem gorskem kolesu, s katerim sledi majhnim otrokom v ljubljanskih predelih Prule in Rudnik. Zadržuje se v bližini tamkajšnjih vrtcev, sodelovale pa naj bi še druge osebe. Iz korespondence med organi pregona je razvidno, da se ga sumi novačenja afriških dečkov, mlajših od sedem let, zaradi česar pozivajo pristojne institucije, da prevzamejo primer tega nizkotnega dejanja. Gre namreč za vsaj štiri leta star primer, o vsem tem pa je po naših informacijah že bilo obveščeno ministrstvo za pravosodje, vendar so tam pojasnili, da za primer ne vedo in zanj niso pristojni.

Foto: STA

J. Ž.

 • Valter BraniSlav

  Marko je clan SDS.

  • Andrej

   Na pol imaš prav. Socialni Demokrati Slovenije. Ampak, SD nima v imenu Slovenije. Ti to kaj pomeni? Sitno, ali ne?

 • BlackOpsSystem

  Upam, da ko se izve ime in priimek, da ga kdo poišče in zadavi!!!!

 • Lojz

  V SDS je dosti Markotov.

 • Anton

  Marko je vpliven član SD-ja, vem kdoje pa se bojim, da bi namesto njega, jaz pristal na Dobu.

  sarkazem press

 • DMB

  Takoj vsi v napad na SDS. Pa veste kako pravijo :Napad je najboljša obramba. Bo že čas pokazal na pravo mesto

 • Andrej

  Če je vpliven ne more biti iz SDS. Iz SDS je lahko sposoben, ne more pa biti vpliven, ker ga SD, Levica in njihova stran nikoli ne spustijo blizu vplivnosti. Taka so dejstva na tej strani Alp.

 • Slovenec sem

  V SDS prisegajo na odrasle dobre mačke.

  Po drugi strani se pa ve, v kateri stranki se obdelujejo križem kražem, kjer se ne ozirajo na spol in leta.

 • Andrej

  Vplivnost – možnost vplivanja na tek dogodkov je ekskluzivna domena prvorazrednih. Preberite si dogajanje v ljubljanskem mestnem svetu. Ne moreš biti vpliven, če nisi naš. Sploh ne vprašajo, ali znaš ali ne, si sposoben ali ne, ampak, ali si naš. Samo to jim je pomembno. Jasno, kriv je Janša.

 • miki

  Info drži, gre za Francija Matoza

  • luka globus

   Franci Matoz na gorskem kolesu, saj komaj gor zleze :)

 • joza joza13

  Hahaha… vse njihove rabote so že, ali pa še bodo prepoznane. Narod pa po nojevsko – glavo v pesek.
  Mafija – eni se gredo pedofilijo, drugi se bavijo s švercom migrantov, tretji (bolj skriti) imajo nalogo oskrbe EU območja z drogo, četrti pa skrbijo, da se prvim trem ne onemogoči delovanja in da polnijo kašče z našimi žulji…
  In kdo je koordinator?
  Pri odgovoru na vprašanje bo potrebno upoštevati dejstvo, da so v večini primerov glavni operativci naši, stari, dobri, pokvarjeni . . . udbovci.
  To smo mi! Slovenija!
  ****
  Smo res to mi? Slovenci?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!