[Video] Po hišni preiskavi naj bi policija pridržala partnerja brutalno pretepene sodnice

Daniela Ružič (Foto: Socialna omrežja)

Preiskava v zvezi s poskusom umora mariborske sodnice Ružičeve še vedno poteka v več smereh, po poročanju nekaterih medijev pa naj bi po včerajšnji hišni preiskavi, ki se je sicer zgodila šele slab teden dni po napadu na Danielo Ružič na njenem domu, pridržali njenega partnerja. Lahko bi šlo namreč za njegovo maščevanje, saj se je po informacijah našega vira sodnica v času napada vračala od ljubimca, a ker je sodila v številnih odmevnih primerih, bi prav lahko bila v “napoto” tudi globoki državi.

V petek popoldne je policija v Pekrah pri Mariboru izvedla hišno preiskavo na domu sodnice Daniele Ružič, po njej pa naj bi po poročanju Slovenskih novic pridržali njenega partnerja. Že pred tem smo na Nova24TV na podlagi anonimnega vira poročali, da naj bi bil mož med osumljenci policije, sodnica Ružičeva pa bi se lahko v nedeljo ob enih ponoči, ko je bila brutalno pretepena pred svojim domom, domnevno vračala od svojega ljubimca. Sodnico so sicer pretepli s kijem, ima večkrat počeno lobanjo in zlomljeni obe roki, po napadu pa so jo morali oživljati.

Preiskava poteka še vedno v več smereh, sodnica se napada ne spomni
Sodnica naj bi bila po poročanju Večera izven smrtne nevarnosti, njeno stanje pa naj bi bilo stabilno. S policisti naj bi že opravila razgovor, a se napada ne spomni. Preiskava tako še vedno poteka v več smereh, saj bi bil poskus umora lahko povezan tako z njenim zasebnim življenjem kot z njenim delom. Kot okrožna sodnica, ki je bila zaposlena na gospodarskem oddelku, je namreč sodila v kar nekaj odmevnih primerih.

Mariborsko okrožno sodišče. Slika je simbolična. (Foto: STA)

Je bila Ružičeva v napoto globoki državi?
Kot smo že poročali, je bila v rokah Ružičeve med drugim odškodninska tožba DUTB zoper nekdanje vodilne v Probanki Romano Pajenk, Milano Lah in Vita Verstovška, od katerih terja odškodnino v višini 2,7 milijona evrov. Nekateri med njimi so pomembni in vplivni člani Foruma 21. Ružičeva je sodila še v gospodarskem sporu med Iskro in Mestno občino Maribor glede prekinitve projekta radarji za odškodnino 12,8 milijona evrov ter v odškodninskih tožbah podjetja KND in občine Duplek proti avstrijskemu Verbundu zaradi škode v poplavah Drave leta 2012. Prihodnji teden pa bi morala Ružičeva po podatkih s strani sodišča voditi tudi obravnavo v zadevi odškodninske tožbe Eko jarek d.o.o. proti Zavarovalnici Sava d.d. v višini 28 tisoč evrov pa tudi v zadevi odškodninske tožbe podjetja NGP Nizke gradnje proti Občini Starše v višini 86 tisoč evrov.

J. Ž.

 • Dada

  SLO kristjani se jezite na nasilneže v GB…. Kaj pa nasilneži v SLOVENIJI. Zadnji dogodek. Kje ste SDS ?
  Komentirajte še o NASILNIŠTVU KRISTJANOV,, o domačih nasilnežih, ne zanima me v Pakistanu, ZDA……..

  Po neuradnih informacijah portala Maribor24 so policisti danes priprli njenega partnerja, saj bi naj sumili, da je bil napad povezan z dogodki v zasebnem življenju. V napadu je Ružičeva utrpela hude poškodbe; napadalec bi jo naj pretepel s kijem, zaradi česar ji je večkrat počila lobanja, obrazne kosti, zlomljeni je imela obe roki. Na urgenci so jo morali celo oživljati.

  • Franc Šink

   Saj smo te razumeli Dada. Ni ti treba ponavljati.

   • lojze

    Ne vem, če smo jo razumeli? Kaj ima s tem njena mantra okrog SDS, kakšno “nasilništvo kristjanov”.? Ženska je ali zmedena ali kupljena. Lahko pa je tudi oboje!

    • Dada

     To bo pa moško kar si povedal. RAZGLEDAN SI KOT POLH V DEBLU.
     NAJPREJ NE VEŠ, da je to medij SDS stranke. Dalje, to so SDS “novinarji” in SDS ” Uredniki”. Ta medij je namenjen širjenje politike SDS, zato da se ljudje kregamo in prepiramo v Sloveniji. Ni ti jasno zakaj SDS promovira krščanstvo…… pa niso verniki v SDS ? No pomisli in boš videl kakšna luknja je SDS.
     Ti si še iz starih cajtov… Moški je glava družine, žena mu pa vrat obrača, da prav gleda, ha,ha,ha.

     • macon

      Toliko nisi “diht”, da bi dojela , da te SDS prenaša na svojem mediju, medtem, ko levi mediji brišejo povsem kulturne komentarje in komentatorje.

      Meni se zdi to pomembna razlika, čeprav ste levi komentatorji res v vsem podpovprečni. Režimskega kriminala in korupcije se ne da etično, moralno in pravno zagovarjati, če se še tako zaletavate. Lahko nastopate samo s pozicije moči in ste še bolj bedni, ker nismo več tako zaostali, da bi se priklanjali pred tako vulgarnostjo.

     • rrrrr

      Odgovarjati Dadi ima prav toliko pedagoškega učinka kot učiti Šmarno goro zapeti prvo kitico Marseljeze..

     • Dada

      NISEM DOJELA, česa. Samo napišem;, laži SDS, bedarije SDS, ki nimajo nič skupnega z zdravo pametjo, nesmisle, ki jih SDS objavi, da bi očrnil svoje politične nasprotnike in zgodovinske nebuloze o 2. svetovni vojni. Tu sem zato, da nastavim ogledalo vsem podpornikom SDS, ki sledijo že davno izrabljenemu politiku…….
      Nekdo je omenil “pedagoško”, ha,ha OD SDS ni niti “p” od pedagođkega, samo sovražnost in strup za normalne ljudi.

     • macon

      O zgodovini raje molči, ker nimaš pojma niti o osnovnem redosledu dogajanja.

      Na eni strani je pretežno opozicijska SDS, ki je bojda sovražna, nestrpna… in to razpihuje kriminalni koruptivni neosocialistični režim. Molči no, revica, sramu in pameti nimaš, vse si pobrkljala.

    • rrrrr

     Dada je udbovska baba,
     shirane Udbe edina nada.
     V petek brez dedca ga žura,
     Zato pa pri nas v soboto dežura.
     Na telefonu čepi in trosi laži,
     ker vsi jih prezremo,
     se jim sama reži.

   • alojz

    Vsi tile radi ponavljajo. Kot Rjavc. Stokrat sem se že zlagal pa mi še kar ne verjamejo. Takšne težave ima.

    • Dada

     Enim stokrat napišeš, pa ne razumejo. Zastonj sta dva ušesa in dvoje oči, uporabljajo samo ena usta……

     • Antonius

      Pametni enkrat povedo in pojasnijo, neumni pa vztrajajo in stokrat zapišejo svojo zlobnost.
      Vi niste pametni, a ste prebutasta, da bi bila vsaj za silo neumna. Vi ste v vsej vaši pojavnosti trmoglava in zlobna.

     • Dada

      Sem kontaktirala nekoga drugega. Antonius ni moja tarča. Tako, da se ve, da je bla, bla bla, Antonius V PRAZNO. Se mi zdi kot včerajšnja interpelacija SDS LAJA, KARAVANA GRE DALJE….. Tako, da Antonius kar izvoli lajaj dalje… po mili volji

     • Antonius

      Pravilno sem vam zapisal, da ste prebutasti, da bi mogli biti vsaj za silo neumni.
      Kaj pa je vaše stokrat zapisano drugega, kot svojevrstna oblika lajanja.
      Morda se pa vaše kontaktiranje drugih, tiče tudi mene? Nikjer in nikoli nisem zapisal, da nisem krščen.

     • Dada

      Ha,ha. Vsak osel misli zase kako je pameten. Če pa je član SDS pa šeleo povrhu, oh kako si pameten in kako lep, ha,ha,ha.

    • Franc Šink

     Stokrat se zlaži, pa bo postala resnica.

  • Observer

   O nasilništvu Kristjanov? Pa ti sploh veš kaj Krščanstvo je in kdo je Kristjan?

   Janez 13
   34 Novo zapoved vam dam, da se ljubite med seboj. Kakor sem vas jaz ljubil, tako se tudi vi ljubite med seboj.
   35 Po tem bodo vsi spoznali, da ste moji učenci, če boste imeli ljubezen eden do drugega.«

   Matej 7
   20 Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«

   Torej? Ti je že kaj jasno? Nekdo, ki nima tega sadu ni Kristjan. Osebno ti lahko povem, da kjerkoli pričujem o Krščanstvu na netu med Slovenci, povsod mi na lep ali pa grd način povedo, naj neham. Ljudje nočete več Kristusovih zapovedi. Ljudje hočete Sodomo in Gomoro, in boste tudi dobili in jo že imate (skušnjave so hude tudi za nas ostale, ki moramo to trpeti), dobili pa boste tudi isti konec.

   • Dada

    MENI je jasno. ZATO PA PIŠEM podpornikom SDS in SDS naj ne širijo sovražnost, naj ne kažejo s prstom kaj drugi počnejo, da bi bili tiho kaj se doma, isto ali slabše, počne, naj se ne sklicujejo na krščansko vero, če niso kristjani kot morajo biti, če so hinavci, kot je to papež pozoril ob novem letu in dejal, da taki dvoličneži naj ne hodijo v cerkev !!!
    Torej hinavci, ki jih tu čitam, se sklicujejo, sklicujete, na krščansko korenine, med ljudmi pa širijo sovražnost, nestrpnost, celo grozijo. In stranka SDS to ves čas počne. ZATO PA TA VERA NAZADUJE v Evropi, ker so pravi kristjani po dve uri na teden, ob maši.
    Mene ni treba vere učiti, ker sem ateistka, poznam pa zgodovino, razvoj krščanstva…..
    SE PA MOTIŠ , kristjan je vsak, ki je krščen, ne po njegovem sadu…..

 • Dada

  Kakšna beda od novinarstva pri SDS… Po tem članku, je “globoka država” pretepla in skoraj ubila sodnico. Bedarije na kvadrat, bolan um piše take članke. Te novinarje je treba ozemljiti, prizemljiti….
  SLO kristjani se jezite na nasikneže v GB…. Kaj pa nasilneži v SLOVENIJI. Zadnji dogodek. Kje ste SDS ?

  Po neuradnih informacijah portala Maribor24 so policisti danes priprli njenega partnerja, saj bi naj sumili, da je bil napad povezan z dogodki v zasebnem življenju. V napadu je Ružičeva utrpela hude poškodbe; napadalec bi jo naj pretepel s kijem, zaradi česar ji je večkrat počila lobanja, obrazne kosti, zlomljeni je imela obe roki. Na urgenci so jo morali celo oživljati.

  • resnicaboli

   no in kaj te moti?? da se zve resnica??

 • Joško

  V enem tednu po napadu so lahko po hiši pospravili vse morebitne dokaze, tako da policija ni našla nič. Moda pa so nekateri potrebovali en’ teden, da so dokaze namestili.

  • večni srb

   Če nič ne najdejo, pa prinesejo s seboj, tudi to se je pri nas že dogajalo. Ni treba med preiskavo, lahko poflikajo dokaze kar na policijski postaji.
   Odvisno od poročil družbene samozaščite, slabe volje določenih kriminalistov in seveda socialnega statusa osumljenega, nezakonito se kriminalizira predvsem najšibkejše in najslabše prilagojene, ki so preveč iskreni in najmanj pokvarjeni. Slovenija, kaj češ.

  • Franc Šink

   Eden mora biti kriv. S tem se meri uspešnost policije.

 • anzek

  Glede na številne poškodbe ga. Ružice, je več kot verjetno, da je v ozadju velika osebna zamera!

  Namigovanje na to, da je bil to napad na pravosodje je poceni PR!!

  V civiliziranem svetu nasilje nima kaj iskati med dvema, ki sta tako ali drugače, življenska sopotnika.

  • tomnidari

   V civiliziranem svetu nasilje nima kaj iskati med dvema, ki sta tako ali drugače, življenska sopotnika.

   Hahaha!

 • učko

  Pa kwa tle ni jasno?!! Fukač jo je zbatinal s kurcem, njen dec pa s krepelci. Očitno je ta dama nekomu partnerica samo zaradi koristoljubja, sexa pa rajš z nekom bolj primernim za to. No, koristoljubje je lahko tudi položaj sodnice, ki ji ga je nekdo, mogoče njen partner, zrihtal. Sicer pa se tud slika rada sama in ne s svojim partnerjem, ki morda ni tako privlačen na pogled. S svojim fukačem pa se seveda ne bo slikala. No, polcaji že vejo.

 • učko

  Drugače pa: OBSOJAM TA FIZIČNI NAPAD NA TO OSEBO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEJ SKRAJNO NAFUKA V JEČI IN SE SCVRE V PEKLU TISTI, KI JI JE TO NAREDU IN NAROČNIK SEVEDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • tomnidari

  Da bo forum21 nekatere moral žrtvovati je jasno vsakomur! Poškodbe nakazujejo na osebne travme!

 • večni srb

  Hja, fanta nima več, to je menda jasno, zdaj so vsi okoli nje sumljivi in bodo najebali.

 • Luckyss

  Nekateri boste težko prenesli, če ne bodo “tardeči” krivi
  ;))

  • tomnidari

   Mona!!!

   • Luckyss

    tomnidari •….
    Ne poznam sodnice in je ne bi na pamet obkladal s takšnimi nazivi…

    • tomnidari

     Jaz učkota na srečo ne vidim. Sem pa mogoče narobe sklepal in se opravičujem.

  • Janez Kepic-Kern

   Glej ga glej !
   Vstalega “od mrtvih”.
   No
   – Kristus – zagotovo nisi !
   Preveč brezsmiseln – pišeš.
   A
   siti iz Maribora? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • učko

    Ušel od šintarja, lol

    • Luckyss

     Pravzaprav Janez meni, da ste malo “zarustali” in mi bo nakazal nekaj Forintov da vas predramim…

  • soc

   Hecno. Tak levi fanatik, pa nisi seznanjen z murgelskim pogledom na zgodbo. Krivi so desni mediji, ki širijo nezaupanje v pravosodje.

   Seveda pa murgelskemu pogledu kak ljubosumni mož močno škodi in ga v glavnem ne omenjajo. Desne morilce pa zaenkrat iščeš le ti in kak podoben amaterski leninski fanatik z MMC in Mladine.

   • Vojvoda Šarec.

    Desni in levi morilci praviš. Ti si usekan do globine greznice.

    • soc

     Si spet splezal ven? Nazaj dol, ciao.

 • Janez Kepic-Kern

  Pa?
  Zakaj nekatere ženske -TAKO RADE RINEJO NA SODIŠČE
  in
  so potem samo – predmet posmeha?
  Ali celo
  grobo, grdo zmasakrirane – kot ta na videz – čisto prikupna – “ženskica”.
  Za
  moj občutek – po njenem prikupnem, priljudnem videzu
  – bi
  ta tako grdo “obsojena sodnica” bolj spadala – v vrtec,
  da bi vzgajala otroke itd. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • večni srb

   Moje otroke že ne, ni mi všeč.

 • večni srb

  Po moje, jih je fasala zaradi radarjev, tiste ekipe do se že izkazale, da ne pomeni ne in je Maribor njihovo mesto.
  Samo ugibam, nimam nobenih razlogov za sum, ampak cela scena deluje tako prozorno in naivno, tako klišejsko, da se kaj bolj resnega skoraj ne more skrivati v ozadju. Prevaran fant, gospodarski kriminal, jezne žrtve korupcije pravosodja,… vse to so za take posli kot običajno, edino radarji izstopajo, ker gredo še meni na živce in so šli z njimi res predaleč.
  Mariborčani so vredi ljudje, krivice jih bolijo, ker so srčni, to so med najboljšimi slovenci.

 • totex39

  Vprašanje je, če se bo kaj spomnila ob taki poškodbi.

  • Za

   Tud ce se bo bo rajsi tiho, kot da se blamira pred kolegi.

 • Hamid Begic

  Kdorkoli je bil upam, da bo kaznovan. :)

  PS: Svet ni pravljica. :)

 • Antonius

  Lahko so krivi tudi Marsovci. Policija ni našla nobenega niti med pralci denarja v NLB, niti med tistimi, ki so kopali krater v to banko in zdravstvo.
  Je pa normalno, da je prvi med osumljenci mož žrtve. Preiskati ga morajo, da ga izločijo, če ni kriv. Potem šele, se lahko posvetijo drugim možnim vpletenim.
  Je pa res, da je med policaji veliko *Marsovcev*. Če nimaš vsaj noža v hrbtu, ti pošljejo račun, ker si jih *brez veze* vznemirjal.

  • večni srb

   Ampak pravkar si sam ugotovil, da ni sledov za storilci, torej mož mogoče ni kriv, je pa zagotovo kriv bolj kot vsi drugi.
   Kar 80% revećev je pri nas obsojenih po taki logiki, Evropska sodišča vabijo, če se.je.zameril sodnici, mu nihče pri nas ne more pomagati. Tuid, če se je zameril taki sodnici ne, red in disciplina maorata biti.

  • Dada

   ZMEDEN KOMENTATOR, marsovci…., ha,ha,ha

  • Janez Kepic-Kern

   Evo – em Vam dal +,
   Čuden primer.
   Tak tip ženske – se zdi – ne spada med sodnike.
   Ženska je lahko OK sodnica
   – a mora biti – kot tista JUDGE JUDY s TV. Se mi zdi. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

   • MEFISTO MODRI

    Po videzu in na otip menda res!

   • Miro Jereb

    Mislim, da je njena slika ZELO stara…

 • xtc

  Hm?
  Zanimivo je ,da se o imenu in priimku moža in obiralca picajzlov molči.
  Sicer pa utegne se pokazati ,da je mož le “skate” goat.
  Je pa zanimivo,da se “sodnica” ničesar ne spomni.

  • rabbit

   Saj nista bila poročena, ona je ločena od prvega moža, s tem sta pa na koruzi živela. Sodnica naj bi baje izsiljevala partnerja, ker je želel odit stran, da ne bo dobil niti ficka, da je ona sodnica in bo za to že poskrbela, da ne bo nič dobil. Sosedje so pa rajši tiho, ker se jo bojijo, baje da je ta prava prasi…

 • terminalar

  Glede na minulo delo in izkušnje našega “sodstva” bo obsojen mož.

 • Vojvoda Šarec.

  Medved je napadel.

  • Janez Pavel Kanc

   Medved z rdečo zvezdo . . .

   • Vojvoda Šarec.

    Zver?

 • Nšo-či

  Bi se sodnica vračala domov sredi noči, če bi se bala nasilnega moža? Mogoče sta bila o tem dogovorjema . Glede na to, da je njeno razmerje znano vsem, je to počela poplnoma “odprto”

  Bolj verjetno je, da je nasilneža s kijem najel nekdo, ki mu je sodba sodnice popolnoma spremenila življenje in je maščevanje postalo vodilo njegovega življenja.

  • Luckyss

   Mogoče pa mož sicer ni bil nasilen in je le tiho “požiral” dokler mu ni “utrgalo filma”…Takšnih je veliko in so precej bolj nevarni kot tisti, ki ob priliki stisne kakšno klofuto ali dve….

   • Nšo-či

    .a klofuto ali dve je popolnoma nenevarno in normalno.

    • Luckyss

     Ja, glede na to, da ti žena po polnoči pride od ljubimca je to dokaj normalna reakcija…Seveda v afektu….Zjutraj eden ali drug spakira kovčke in to je to, pri dokaj normalnih ljudeh…;)

    • Vojvoda Šarec.

     Po guzici našeskat.

    • alojz

     Pa podnevi. Ponoči se pa žensk ne tepe. To še Erjavc ve.

   • učko

    Če maš svojo babo rad, pa je ne moreš dobr pofukat, a bi ona to rada, ji moraš omogočit ali pa pustit, da se zgoni kje drugje. Drugač pa je boljš, da imaš samo cucka !

  • janez.pokoncni

   Ne. Res jo je mož nabutal, tako se že od prvega dne govori po MBju.

   Tisto, kar je pa res za kozlat je mega afera, ki je nastala iz tega zato, ker so se AFNALI (policija in mediji) od prve minute naprej.

   • Nšo-či

    Tisto, kar govorijo ljudje, ni vedno res :). Kaj pa, če sta se igrala brezpogojno ljubezen. Meni je nenavadno, da bi se ženska, ki se bala svojega moža vračala ponoči domov? Lepo, da si tu.

    • rabbit

     Sodnica naj bi baje izsiljevala partnerja, ker je želel odit stran, da ne bo dobil niti ficka, da je ona sodnica in bo za to že poskrbela, da ne bo nič dobil. Sosedje so pa rajši tiho, ker se jo bojijo, baje da je ta prava prasi…

     • Vojvoda Šarec.

      Sprijazni se da si grdo zavaljena in tolaži, da je lepota večkrat prekletstvo.

     • rabbit

      A ti to o sebi govoriš……

     • rabbit

      In ker nimaš nobenega pametnega odgovora, se atek spet opira na lepoto. To počnejo izredno neinteligentni ljudje.

     • Vojvoda Šarec.

      Ti imas slabo genetiko
      Niti pameti ne, niti lepote. Samo žlehtnoba, ki veje iz nje opravljivost.

     • Truth

      Bogsigavedi kako ti zgledaš……bi zlo rad vedu…….

     • Vojvoda Šarec.

      Lahko izveš, brez problema.

     • Truth

      Super ti dostavim, paket plenic pa tablete…..

     • Vojvoda Šarec.

      Lahko mi naduvaš jaja.

     • Truth

      Ti jih bom kar spohu.

     • Vojvoda Šarec.

      Tko k teb tvoja spoha od soseda bika jajca, k jo je prej nategnu.

     • Truth

      Ahahahahhahahahahahahahaha…….matr tok si humorističen k Šarec……

     • Vojvoda Šarec.

      Baba je žaba. Tvoja je krota.

     • Truth

      Da boš izkusil večno prekletstvo lepote……

     • Vojvoda Šarec.

      Kuha si djava. Krota.

     • Truth

      Ahahahahahhahah, mater dobr si se opisu.

     • Vojvoda Šarec.

      Krota ne rež se tko nagnusno.

     • Truth

      Ahahahahahhahahahha………

     • Truth

      Pa ne sodit drugih po sebi……

     • Vojvoda Šarec.

      Zlajnan idiot.

     • Truth

      Dobr se opisuješ, ni kej si podedoval to po svojih starih.

     • Vojvoda Šarec.

      Niso bili komunisti kot tvoji oportunisti

     • Truth

      Ahahahahhahahahahahhahahahahhahah

     • Vojvoda Šarec.

      Si se sama izdala, da si grda in priznala.

     • rabbit

      Sicer, pa boljše biti ne preveč lep, sicer te dedec pregoni ko……..

     • Vojvoda Šarec.

      Se prav si možača pa ti desca nalomš. Se mi je zdelo da si grdula in smrdis po švicu.

     • Truth

      Ej, ti maš tok glupe, da glava peče, res…..bo treba spet mal psihiatra obiskat……

     • Vojvoda Šarec.

      Vzami tabletko in zamenjaj plenico.

     • Truth

      Ja zakva pa nis povedu, da rabš plenice pa tabletke……dostavm

     • Vojvoda Šarec.

      Ja zakva, zakva…ne kvakej krota.

     • Truth

      Hahahahahahhahahahahahah

     • Vojvoda Šarec.

      Ravno ti je tvoja krastaca zamenjala plenico, se boš pa uscal od krohotanja.

     • Truth

      Ti si zagotovo tako lep, da se moraš za Kim/Trumpovo sliko skrivat cele dneve……bogi

     • Vojvoda Šarec.

      Resnica te je zabolela.

     • Truth

      Zakaj že? A ker nisem lep? No pa vsaj tepen nisem :)))))

     • Vojvoda Šarec.

      Za namecek, imas še grdo kroto doma.

     • Za
     • Nšo-či

      A mož se je želel ločiti…sodnica pa ne? Zelo nenavadna zgodba.

     • rabbit

      Nista bila poročena, on naj bi izvedel za njene nočne obiske in želel odit, a naj bi mu zabrusila,da naj kar odide, da ona je sodnica, bo že poskrbela, da ne bo nič dobil.

    • janez.pokoncni

     A se ti ne zdi čudno, da bi nek maščevanja željen kriminalec čakal ob 1 ponoči v petek ali soboto žensko na ulici? Kdaj si ti nazadnje “lutala” v takšnih urah naokoli sama?

     btw.,
     Ljudje, ki so meni to “čivknili” živijo, zraven nje (100 metrov stran). ;)

    • Miža

     Kaj pa, če je živela z občutkom, da se partner boji nje in ne obratno, da lahko z njim počne, kar se ji zljubi .. potem pa je poniževanemu in razžaljenemu enkrat počil film.
     Uboga ženska, kar se ji je fizično zgodilo ob tako brutalnem napadu, ker to res ni način, da bi ljudje med seboj tako obračunavali, vendar tvoje iz kdo ve katerega vesolja privlečeno “sta se igrala brezpogojno ljubezen” pa me je le nagnilo, da ti repliciram.

     • Nšo-či

      Se ti zdi brezpogojna ljubezen nemogoča?

     • Miža

      Mogoče med sv. Klaro in sv. Frančiškom Assiškim, pa še tam je vprašljivo, če bi se bil kateri od njiju odrekel božji poti in začel paktirati s hudičem.

     • Vojvoda Šarec.

      Samo v primerih, med materjo in otrokom, skvo.

    • Observer

     Mogoče pa se ga ni bala. Si je mislila, pa kaj mi bo ta copata, ga bom že ovila okoli prsta ali kako drugače izsiljevala. Še ni poznala te njegove plati in ga je spravila na rob oz. kar krepko čez, potem je pa ven prišla zverina…

   • terminalar

    Saj ni neumen.
    Ali bi ti to storil pri zdravi pameti in si zaradi ljubosumja uničil bodočnost?

    • janez.pokoncni

     Ti si že slišal kdaj za afekt?
     Če bi ljudje vse počeli razsodno in bi imeli s čem razmišljati … za začetek levičarjev ne bi bilo, da se o ostalem ne pogovarjamo.
     Za ljubezen ljudje umirajo, za sovraštvo prav tako.

    • Observer

     Ko ljudem film poči, ne razmišljajo razsodno. Razum odpove.

    • janez.pokoncni
     • Za

      Jah tko se zgodi, ce ga je pa menda gospa sodnica izsiljevala, ker je ugotovil da ima ljubimca in hotel it, da naj kar gre, ona je sodnica in bo ze poskrbela, da ne bo nic dobil.

    • Gor Pri

     Če bi vsi vedno pri zdravi pameti delovali, ne bi bilo treba kazenskega zakonika!!!

 • janez.pokoncni

  Vse čestitke NOVI, kjer ste že pred tednom dni (takoj) namignili na ta scenarij medtem, ko so se kar vsi ostali afnali in dvignili pol Slovenije v obrambo sodstvu.

 • tomnidari

  Če je zgodba benigna, nikome ništa! Mož jape ni znal prenest dejstva in to je vse! Če pa je nekdo to hotel naprtit možu, je samo za iskat avtorje napak v postopku!

  • rabbit

   Sodnica naj bi baje izsiljevala partnerja, ker je želel odit stran, ker je vedel za njene nočne obiske, da ne bo dobil niti ficka, da je ona sodnica in bo za to že poskrbela, da ne bo nič dobil. Sosedje so pa rajši tiho, ker se jo bojijo, baje da je ta prava prasi…

 • Dada

  Kakšna beda od novinarstva pri SDS… Po tem članku, je “globoka država” pretepla in skoraj ubila sodnico. Bedarije na kvadrat, bolan um piše take članke. Te novinarje je treba ozemljiti, prizemljiti….
  SLO kristjani se jezite na nasikneže v GB…. Kaj pa nasilneži v SLOVENIJI. Zadnji dogodek. Kje ste SDS ?

  Po neuradnih informacijah portala Maribor24 so policisti danes priprli njenega partnerja, saj bi naj sumili, da je bil napad povezan z dogodki v zasebnem življenju. V napadu je Ružičeva utrpela hude poškodbe; napadalec bi jo naj pretepel s kijem, zaradi česar ji je večkrat počila lobanja, obrazne kosti, zlomljeni je imela obe roki. Na urgenci so jo morali celo oživljati.

  • palačinka

   …možnost napada zaradi zasebnega življenja so preiskovalci dopuščali že od začetka…torej mora že biti kaj na tem….in,če so ga-partnerja- še zaprli za povrh…?

   • Dada

    Ne vem, zaradi hišne preiskave je lahko pridržanje, potem ga odpravijo. Će je ta moški naročnik ali pa storilec gre v 48 urno pridržanje oziroma izročitev preiskovalnemu sodniku.

    • piki

     ..brez vzroka/suma za neko dejanje/ pridržanja ni

  • Observer

   Kaj hočeš povedati? Da je njen partner cel dan pobožno bral Sveto pismo in molil, potem pa je vzel kij in jo pretepel?

   Prosim te, izgini nekam s tem tvojim lažnjivim podtikanjem. Krščanskih žensk ni potrebno tepsti in siliti v ničesar, ker se držijo Kristusovih in apostolovih zapovedi. Če se tega ne držijo in živijo kot preostali svet, in se kurbajo naokoli, potem niso Kristjanke, kakor tudi moški niso Kristjani, če počnejo iste stvari.

   Varati svojega moža, se maščevati in potem prešuštnico pretepsti s kijem, to ni Krščansko obnašanje. To je sekularno “heathen” obnašanje. Jezus je namreč točno povedal kako prepoznaš Kristjane. Če ljubiš svojega moža Kristjana, potem ga ne boš varala, in če ljubiš svojo ženo Kristjanko, potem je ne boš tepel.

   Janez 13
   34 Novo zapoved vam dam, da se ljubite med seboj. Kakor sem vas jaz ljubil, tako se tudi vi ljubite med seboj.
   35 Po tem bodo vsi spoznali, da ste moji učenci, če boste imeli ljubezen eden do drugega.«

   Matej 7
   20 Po njihovih sadovih jih boste torej spoznali.«

  • piki

   ..pazi!.. tacerkveni so scelega…sploh njihove babe…te zanosijo od svetega duha…za vaškim kozolcem

   • JANEZ GUS

    Kako boš vlačuga pa ti zanosila,tudi če bi te z lopato nafilali se te ne bi prijelo.

 • anzek

  Glede na številne poškodbe ga. Ružice, je več kot verjetno, da je v ozadju velika osebna zamera!

  Namigovanje na to, da je bil to napad na pravosodje je poceni PR!!

  V civiliziranem svetu nasilje nima kaj iskati med dvema, ki sta tako ali drugače, življenska sopotnika.

  • palačinka

   ….a sicer je pa dovoljeno?…vojne po vsem svetu…nasilje nad drugače spolno usmerjenimi…nad migranti in ali begunci…nad romi…itd,itd ??!!

   • Observer

    “Nasilje nad drugače spolno usmerjenimi…”

    Lej jo, ko že pedofilijo in posilstvo otrok opravičuje…

    • piki

     …bumbar…to počnete kvečjemu vi…z onim cerkvenjaškim tajnikom na čelu…da bi ga kar po lapah ruknila

     • Observer

      Jaz nisem katolik. Eni res ne veste, da je znotranj krščanstva polno ločin. Jaz katolištva upravičeno sploh ne smatram za krščanstvo.

      Polno je žensk in deklet okoli mene, ki so tradicionalne katoličanke, torej se imajo za kristjanke, oblačijo se pa tako kot vse ostale, pritisnjene yoga hlače, kratke hlačke gor do riti, da se vidi “wedgie”, itd. in njihovi starši to dovoljujejo. To niso več Kristjani. Krščanske ženske dajo nekaj na svoje dostojanstvo. Skušnjave tega sveta so velike, a Kristjan se jih mora znati ubraniti ali pa se greha spovedati Bogu, ne župniku.

    • Vojvoda Šarec.

     Se sprehajata dva duhovnika po fari in srečata 12letnico.
     Odvrne en od božjih služabnikov drugemu: “Ta je bila pa včasih fejst.”

     • Observer

      Ja in? A misliš sedaj, da si me dobil? Nisem katolik. Pedofilija je drugače povsod, tako v RKC kot v sekularnem svetu, samo vi sekularneži svetohlinsko vedno samo na RKC kažete.

      Btw, “božjih” služabnikov, ne Božjih služabnikov. Saj sploh ne poznaš kaj je Jezus rekel o njih, tako da nima smisla.

     • Vojvoda Šarec.

      Jaz pa sem katolik.

     • Observer

      Daj ne nakladaj.

      Jaz pa sem bil katolik. Sedaj že 9 let ne več. Po njih sadovih jih boste spoznali. Sad katoliške cerkve nikoli ni bil dober.

     • Vojvoda Šarec.

      Si ti tudi izgubljena ovčica?

     • Vojvoda Šarec.

      Protislovni observatori.

  • Vojvoda Šarec.

   Hanžek, kdo pa je ga. Ružica?

  • Vojvoda Šarec.

   Kot Hanzek z editiranjem komentarja.

 • Vojvoda Šarec.

  Auš dava, če nauš dava bo sam pokou ejga.

 • palačinka

  …je pa luštna

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, pol kondom ni 100% zaščita!?

 • Peter

  Grem stavit, da je SDSovec, no.

  • piki

   ..potem tukaj o tem niti črhnili ne bi

   • Vojvoda Šarec.

    Petrčk je mala hinavska pizdica.

 • Big Bird-Veliki Tič

  V tako lepi moderni bogati hiši polni inteligence bojda se pa ja znajo na lepši način zmenit…vsekakor pa, preiskovalci so na pravi poti…na domačem pragu je resnica, tam pa tudi tujca ne sme pes ugriznit brez opozorila. Tako, da klerofašisti desničarski zaprite lape o “globoki državi”… Kapish?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Partner sodnice je baje SDS-ovec… Baje !!!

 • Big Bird-Veliki Tič

  Je pa ženska živela na visoki nogi. Standard da se reče. Od kod ji denar? Lahko da od silnih nadur, ali pa od stalne pripravljenosti v nočnih urah. A ve kdo?

 • Janez Pavel Kanc

  Ali ni Pajenkova bližje SDS kot Forumu 21?

 • Poserjemsenavse

  skurbala se je,,,zakaj ni spala, tam ko je dala noge narazen?

  • Big Bird-Veliki Tič

   Ja če pa jo lulika srbi. Potrebno je bilo malo počohat :)

 • Big Bird-Veliki Tič

  Lepo Danijeli Ružič je nekdo drug božal po njeni “ružici”…sedaj pa je revica najebala.

  • Vojvoda Šarec.

   Tunčeka a ti kej svojo kozico Ružo božaš po vimeku?

 • večni srb

  Počakajmo, ni šr konec, odvidno kdo je njen ljubimec, za katerega zdaj vemo, da res obstaja in je z njim varala moža, morda je velik 2 metra in je treniral pri Mosad, ga bo razbil kot kanto.

  • Big Bird-Veliki Tič

   Kako je kaj Draže Mihailović?

   • Vojvoda Šarec.

    Sve su straže đenerala…

  • Vojvoda Šarec.

   Ali pa žogobrc pri NKMaribor?

 • Ivo Coz

  Ojej, Dejan Steinbuch in ostali kekci:
  Dolenjci rečemo “fuk je enu nagraužnu dejlu, abčutki sa pa bažanski”. Torej nič ni narobe z njim!
  Ko pa pride v fazo kriminala, se najprej oglasijo politiki in sodišča, ki v njem najprej vidijo svojo imenitno priložnost! Ko se priložnost skazi, ponižno umolknejo. Kako da ne, a naj bi varnostniki zavarovali vse prešuštnice v FDV (uporabljam ženski spol, kot nas uči FDV) ? Krasna zaposlitev za, recimo, 100 tisoč “garačev”.

  P.S.
  Največ je o tem nabijala RTV&Co, najmanj pa Nova24, kjer vedo, ko ti crkne električni aparat, najprej preveri priključni kabel.

 • zamaškar

  V tej nori vukojebini se boste še dolgo prerekali,kdo ima prav samo,da se zakriva bistvo problema,ropanje, preplačevanje investicij,imenovanja nesposobnih in koruptivnih oseb na najpomembnejše položaje v državi,razdvajanje ljudi,kršenje ustave,ali če hočete rušenje ustavne demokracije in pravne države!!!Seljak…seljačino jedna,za tebe je kazenski zakonik!Ustava pa je Churcila.Tak odgovor je dobil kmet ki je 1946.leta vprašal, kako bo on osebno uveljavlja pravice iz Stalinove ustave sprejete v zvezni skupščini.

 • Steve

  nov slovenski film. naslov:

  vlačuga in pretepač

 • Vojvoda Šarec.

  Lepotica in dec ne more.

  • Ivo Coz

   Ja, nekaj v tem smislu! Turki bi to znali, POP pa mogoče tudi – po končanem kratkem (beri dolgem) učnem kursu pri Turkih. Porsche pravi “stvar je v tehniki”, a kaj ko POP nima veze s tehniko!

 • Olga101

  Bog nam pomagaj s tako državo, takimi sodniki in tako policijo! Če si nedolžen, si v zaporu, če si kriv, si na prostosti!
  Gledam Meseca z mantro fašizma in fašistov in se spomnim mantre levičarjev o revanšizmu! Danes jasno vidimo, kdo je revanšist! Levičarji! Kdo je fašist? Levičarji! Kdo krade? Levičarji pod vodstvom udbomafijca iz Murgel!
  Če se bo izkazalo, da je za napadom udbomafija, se ne bo zgodilo NIČ!

 • Vojvoda Šarec.
 • piki

  ..lepo žensko je nekdo skoraj do smrti potolkel…komentatorji pa s potočke zijalke…sram vas bodi…krščanarji….pfej

  • Observer

   Praviš krščanarji, če ti pa en “krščanar” samo Sveto pismo omeni, pa bežiš stran od njega.

   To so “lepote” 21. stoletja. Ljudje ste odvrgli moralo Svetega pisma, sedaj žanjete kar ste sejali.

   V družbi se dogaja točno to kar nam je Bog povedal, da se bo dogajalo, če ne bomo živeli po njegovih zapovedih:

   Devteronomij 28
   30 Zaročil se boš z žensko, a drug moški bo ležal pri njej; postavil boš
   hišo, pa ne boš prebival v njej; zasadil boš vinograd, pa ga ne boš užival.

   Tudi ženske nosijo svoj del krivde. Verjetno se mu ni tako strgalo, zato ker je bila njegova žena nedolžni angel. Ti si še eden v vrsti naivnih moških, ki še ni spregledal kakšne so lahko tudi ženske v 21. stoletju.

   http://www.returnofkings.com/172638/20-memes-that-capture-the-true-nature-of-women

   Ne veš kaj se je dogajalo za štirimi stenami. Prevare, jeza, prepir, nasilje, izsiljevanje,… Pa kaj še nisi videl noben filmski triler? To je marsikje standard danes. Konstantno poslušam takšne zgodbe od prijateljev. On je prevaral njo, ona je prevarala njega, on je tepel njo, on je pijanc, napila sta se skupaj; pretepel je nekoga, ker je plesal z njegovo punco, itd. itd.

   Seveda nikakor ne opravičujem nasilja nad njegovo žensko, ampak očitno ga je moralo nekaj zelo iztiriti, da je storil kar je storil. Verjetno je ni pretepel samo zato, ker je bila na videz tako nedolžen angelček. Videz vara.

   Za prepir sta vedno potrebna dva.

   • piki

    …izmišljene storije za potrebe poneumljanja ljudi in bogatenja institucije,ki se imenuje cerkev,ter debeljenja pokvarjenih ,ki so se sami postavili nad prav te izmišljotine…,meni ne pomenijo NIČ…

    • Observer

     POTEM PA BODI TIHO IN NE OMENJAJ KRŠČANSTVA IN SE NE ČUDI V KAKŠNI DRUŽBI ŽIVIŠ. SAM SI JO NAMREČ IZBRAL. POJEJ SEDAJ KAR POMAGAŠ KUHATI.

     Drugače pa, lahko da samo hočejo vse obesiti njenemu možu in ga po krivem obtožiti, da skrijejo sledi za sabo, nič novega v naši državi.

    • Observer

     Mimogrede, nekaj mi razloži. Kako so lahko to “izmišljene storije” za potrebe poneumljanja ljudi in bogatenja institucije, ki se imenuje cerkev, če so pa v inkviziciji te prevedene storije zažigali in vse, ki so jih brali? Torej sploh niso hoteli, da bi ljudje poznali te storije. To me pa res zanima, kako boš rešil tole uganko. Jaz drugače že vem odgovor. Čudno mi je, da nikoli nisi pomislil, da to kar trdiš, ni logično. Če bi namreč hoteli, da bi te izmišljene storije poneumljale ljudi, jih ne bi zažigali na grmadah, ampak bi pustili prosti pretok med ljudi, se ti ne zdi? Nimaš ti IQ za tako globoko razmišljanje.

 • Vojvoda Šarec.

  Primitivni slo desnicarji kot primitivni balkanci ali talibani.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Lepo Danijeli Ružič je nekdo drug božal po njeni “ružici”…sedaj pa je revica najebala. Njen partner je ziher volilec SDS-a !!!

 • Big Bird-Veliki Tič

  Verjetno svečkar…kdo drug pa še pretepa ženske..zdaj bo dobil svečko v zaporu…pa to…

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, če partner polomi partnerja zaradi varanja in če je ta zaposlen na pravosodju, je to napad na pravno državo torej? Hm, treba si bo zapomnit to. Mogoče pa je agresor tihi pristaš SDS, pa je napad na državo s tem upravičen. Gamad zabita desničarska!!!

 • MEFISTO MODRI

  Oglejte si sodnico, zgodnjo uro in poškodbe, pa vam bo jasno, da je šlo za napad iz strasti.

  Ko je začel tolči, se ni mogel ustaviti.

 • MEFISTO MODRI

  In takole bo zločin iz strasti razočaral slovensko politično vodstvo, ki je hotelo imeti napad na pravosodje.

  • Observer

   Medtem pa seveda mižijo pri Radonjiću in z Erikom Kerševanom na čelu trdijo, da si je vse samo izmislil.

 • Miro Jereb

  Korl bi reku…a mož jo je…no poj pa v redu…smo še vedno “pravna” država. Baba je žaba pravi serpentinškov citat oz. PREDSEDNIKOV.

 • Gor Pri

  Kaj ni včeraj, ali predvčerajšnjim Mesec rekel, da je Novi24 treba ukiniti financiranje, ker si je izmislila, da je sodnico napadel mož???

 • tramal

  RužIČ. Ne vem kaj me to spominja na priseljenko.

  • Janez Korenjak

   Daniela je hrvatica, ki igra slocenko.

 • Gor Pri

  Že 2x ste mi izbrisali naslednji komentar: Kaj ni včeraj Mesec zahteval ukinitev financiranja Nove24, ker so si izmislili, da je sodnico napadel mož?? Če je vsaj malo načelen, bo danes zahteval ukinitev financiranja Levice!
  Zakaj in za koga je to moteče???

 • traktor

  Baba je fejst ku prasica. Od tu naprej je pa vse možno.

  • učko

   Jah, tako je stopnjevanje ženske lepote na Dolenjskem:
   – luštna
   – lepa
   – zelo lepa
   – lepotica
   – krasotica
   – najlepša na svetu
   – LEPA KO PRASICA

 • Olga101

  Sodnikov nej ne bi bilo dovoljeno snemati med obravnavami…

  • Janez Korenjak

   … da se ne bi videlo, kako nesposobni so.

 • Janez Korenjak

  .. res so izbrisali ta komentar? OK, bom bolj pozoren…. do sedaj brisanja komentarjev nisem opazil.

  • Gor Pri

   Ne, ne. Niso izbrisali! Sem pogrešil, se opravičujem!

 • Dragan Krstič

  Pred približno dvema in pol letoma sem imel to čast da sem na koži moje firme spoznal “pravičnost” te sodnice.

 • Branko Jadran

  Cim vec moznih variant, ter da so si zelo podobne, potem ne najdes prave