Podrobnosti krvavega napada na poljske MMA borce sredi Beograda

Foto: Instagram

V sinočnjem krvavem napadu na borca MMA, ki sta prišla v Srbijo na prvenstvo, sta bila poškodovana dva poljska državljana, zdravniki pa se borijo za življenje enega od njiju, je izvedel Blic. Storilce še iščejo.

Na Savski ulici pred klubom Stefan Braun sta bila sinoči napadena poljska državljana Brajan Przysiwek (23) in Nikolaj Andrejczak (20), ki sta MMA borca ​​in nastopata na prvenstvu v Areni. Napadlo ju je pet ljudi, ki so ju najprej udarjali s pestmi, nato pa je eden od njih vzel nož. Oba napadena so sprejeli v Urgentni center na oddelek za reanimacijo. Kot poroča Blic, je Brajan Przysiwek huje telesno poškodovan, njegovo življenje je ogroženo. Nikolaj Andrejczak je lažje telesno poškodovan in ni v življenjski nevarnosti. Utrpel je vbodne rane v predelu desnega stegna.

Življenje Brajana Przysiweka je ogroženo. (Foto: Facebook)

Mladinca sta prispela v Srbijo, da bi se udeležila svetovnega prvenstva v MMA v Beogradu. Poljaka, ki sta bila ponoči zabodena v središču Beograda, sta dva dni po dvoboju v Areni izpadla že v prvem krogu. Glede dogodka nimajo komentarja, saj se je zgodil izven organizacije prvenstva, so sporočili iz zveze MMA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mma Polska (@mmapolska_org)

Sara Kovač