Kdaj bo policija prišla po Tita Turnška?

Foto: STA

Policija je aretirala dve osumljeni osebi zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve. Pri tem so aretirali in odpeljali vodjo Andreja Šiška in še eno osebo, ki je bila poleg pri oblikovanju paravojske “Štajerska varda” na območju Apač. Sedaj javnost pričakuje tudi akcijo policije na domu predsednika zveze borcev Tita Turnška – vodje največje paravojaške enote, še vedno oborožene na partizanskih proslavah.

Slovenska policija je v preteklih dneh z vso resnostjo in v okviru razpoložljivih zakonskih pooblastil obravnavala primer, o katerem so bile objavljene fotografije na družbenih omrežjih. Intenziven predkazenski postopek je usmerjalo Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.

Danes zjutraj so kriminalisti Policijske uprave Maribor in Generalne policijske uprave začeli z izvajanjem 5 hišnih preiskav stanovanjskih objektov in vozil. Na podlagi določil zakona o kazenskem postopku so odvzeli prostost in odredili pridržanje dvema osumljenima osebama. Operativne aktivnosti izvaja 40 kriminalistov.

Policisti še naprej zbirajo informacije
Preiskovalna dejanja se izvajajo na območju PU Maribor in PU Murska Sobota s ciljem zbiranja dokazov in zavarovanja sledov storitve kaznivih dejanj ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve po členu 359/I KZ-1, nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva po 307. členu KZ-1 in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po čl. 186/I KZ-1.

V preiskavi navedenih kaznivih dejanj so kriminalisti ugotovili, da je bil določen del oseb, ki so bile 1. septembra 2018 prisotne na zborovanju na območju Apač, s strani organizatorjev zaveden, zato pozivamo vse osebe, ki bi karkoli vedele o tem dogodku, da se javijo na najbližji policijski postaji, pokličejo na 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

C. Š.

 • Olga2345

  Kdaj bodo prišli po Milana Kučana in Tanjo Fajon, ki sta z Antifa teroristi, zakrinkanimi in oboroženimi, grozila po Ljubljani?!! To ni “rušenje ustavnega reda, ker gre za komunističnega zločinca in Sorosova plačanca?!!

  • Steiermark

   ja, eni pa lahko……

  • Borut Stari

   Kje živiš. “Oni” so na oblasti. In če ne bi bili na oblasti “oni”, bi bil kdo drug. Tega pa ne bodo nikoli dovolili.

   • janez cepec

    točn tko je in tko mora bit. če bi pa biu ON na ablast, poj smo ga pa najebal. usi, brez pardona, tud ti, ovca zblojena

    • Borut Stari

     Oblast se v Sloveniji ne spreminja že 73 let. ON je pa splošno uporaben del te oblasti. Vsaka oblast ima svoje nijanse, ki se spreminjajo in za to rabi NJEGA.
     PS: Jaz sem stari ti pa cepec.Kapiš.

  • Miha

   Za vladajoči razred ne veljajo enaki zakoni. Vladajoči razred upravlja ves državni represivni aparat za izkoriščanje drugorazrednih. Hlapci to sprejemajo, zato nikoli ne bodo svobodni.

  • VIKTORE

   govora JE O ŠIŠKU IN ČLANU POMLADKA sds! nE O zb NE O Kučanu ne o Fajonovi… Ne preusmerjajte ugotovitev,ki so trenutno prisotne! To jr podobno malim otrokom, ki tožarijo druge, sebe pa ne vidijo!

 • Slovenec 33

  Sedaj pa vidite, kako se okupatorsko veleizdajalske veje oblasti obnašajo do drugorazrednih. Prvorazredne pa kjub paradiranju z orožjem po slovenski zemlji pustijo pri miru vključno z njihovimi podporniki, ki jih vidte na fotogafijah.

 • Soave

  Večni optimisti ? ? ? ? ?
  Kar naprej nas tepejo, pa še vedno nekaj upamo ?
  Tov. Turnšek je dobrodošel faktor . Neprecenljiv za komunjare.
  G. Šiško pa bi moral vseeno malo paziti. Ne vem, kje so našli ” nasilno spreminjanje Ustave ” ??? Zato se sprašujem, zakaj izziva, saj je pravzaprav naredil uslugo komunistom.

  Pa policija. . . . . . jojmene, no ? Menda raziskuje že celo leto.

 • bubamara

  Ka te? Štajerce še zmeri žabarji tepejo? Nikdar nič od štajercev. Samo ritoznojčan.

  • Steiermark

   kaj pa od vas kranjcev, “ritoznojčana ližete” Štajercem?

   • ZatonMesecnikov

    Zgodovinski Kranjski grb je orel, ki drži Štajerca v kljunu.

    • Steiermark

     Lepo si povedal, to kar sama vem, od malih nog naprej, da ste Kranjci naši zasužnjevalci! Sicer pa, ker mi Štajerci nikakor k vam ne spadamo, zakaj nas ne pustite svobodne, po okupaciji od maistra in divjakov srbov, mislim, da ne samo Štajerci, da tudi večina Kranjcev bi si želela vrniti nazaj, pod okrilje matične domovine Avstrije, posebaj mi Štajerci! Toliko v vednost, tebi in ostalim, ki ne veste , kaj je simbol Štajerske, ki nima nekega krokarja v grbu ampak črnega panterja, na zeleni podlagi! Pa tudi šiškota in njegove privržence si lahko vzamete.

     • ZatonMesecnikov

      Pravzaprav kranjci nič niso imeli s Štajerci. Deželna meja je bila na Trojanah, še danes se tam vsi ustavijo. Da gredo po krafne. Ko je izbruhnila kuga na Kranjskem, so morali potniki na Trojanah čakati v karanteni, če se bodo pojavili bolezenski znaki. Šele potem so jih izpustili naprej.

      Nategnil vas je Maister.

     • Jovo Jamnica

      Če ne bi blo uskokof, tut Krajnci nebi meli ruske zastave…

     • ZatonMesecnikov

      To je mit. deželo so ubranili Avstrijci, ki so financirali in gradili utrdbe. In plačevali najemnike. med njimi tudi uskoke.

      Princ Eugen savojski je slavno ime turških bojev. pa ni bil nikakršen uskok. Povej mi enega uskoka, ki se je proslavil poimensko.

     • Jovo Jamnica

      Hej, uskoke so na Krajnskem naselili glih Eugeni pa taki patroni… Seveda niso računali, da se bojo pol tam ustalili in namnožili. F cajtu ot turških fpadof pa so praktično zavzeli njihovi potomci celo Dalensko, pol pa počasi še Krajnsko. Kak pa te ti misliš, da bi lahko dans grato žopan največjega slovenskega mesta… potomec uskokof???

     • ZatonMesecnikov

      prodor iz juga se je začel za časa turških zasedb balkana, torej okoli 1500 in naprej. Slavonija je bila kajkavska, štokavci ki so prihajali čez savo (Bunjevci, šokci) so spremenili pogovorni jezik sčasoma v štokavski. S sprejemom rimokatolištva so postali Hrvatje. Enak proces je bil po vsej hrvaški. Pri nas samo deloma v beli Krajini. Pa priimek je ostal Horvat in variante.

      Ti zadnji uskoki so pa prišli s srbsko vojsko leta 1919 in pa 1945 pa JNA kasneje.

     • Steiermark

      Kdo nas je “nategnil”, to je pa dobro vprašanje! To zadevo vidim malo iz drugega zornega kota: nas Štajerce ni nihče “nategnil”, ampak samo zasužnjil in to debil od maistra – kranjca in srbov! Če ne bi bilo tako, bi mi še danes bili združeni v eno Štajersko v Avstriji! Nas Štajercev ni nihče vprašal ali hočemo biti sužnji kranjcev in srbov ampak so nas je enostavno okupiral maister, potem so ga pa “nadmudrili” srbi in ga tudi spodnesli! Če bi pa tudi nam omogočili, tako kot Korošcem, da se izjasnimo, s kom hočemo in s kom nočemo biti, potem bi pa bil rezultat isti, kot na Koroškem, kjer so se z veliko večino odločili, da hočejo ostati v matični domovini Avstriji. Pri nas pa svojat ni dovolila plebiscita, ker je vedela, da bi s tem zadala , sebi, smrtno rano in bi morala spokat s Štajerske! Kar se pa odnosov med Štajerci in Kranjci tiče, pa ti lahko povem, da so se kranjci vedno počutii vzvišene nad Štajerci (to je verjetno zdravljenje kompleksov in ega….). Takrtat, ko smo bili okupirani od kranjcev, se je prave Štajerce izganjalo, jim odvzemalo premoženje in državne službe ter krepilo prisotnost in vladanje s strani nepismenih in neukih srbov in čičov, ki so delovali proti Štajercem , si prilaščali naša imetja itd……. Ti pa blebeči, karkoli hočeš, resnica je samo ena.

     • ZatonMesecnikov

      Sedaj ste pač v krempljih kranjskega orla. Sprijazni se s tem…

     • Steiermark

      Kranjski orel, kot si sam priznal, ni štajerski simbol! Simbolov pokrajin se nemore spreminjati, to so zgodovinska dejstva! Naš, štaerski simbol, je črni panter, na zelen podlagi! Sprijazni se z resnico….

     • Steiermark

      Že dolgo časa je od takrat, ko ste vi kranjci stegovali kremplje po nas, nazadnje ste pa tudi sami padli v kremplje srbskega orla, ki tudi vam, še danes greni življenje in vas obvladuje! Sprijazni se s tem, s čisto resnico!

     • totex39

      Za Maistra se ve kaj slabega je naredil, ampak še vedno ga opevajo kot osvoboditelja, čeprav je Slovenijo povezal z komunisti.

     • Jovo Jamnica

      Belega pantera… Črnega majo Korošci…

 • ZatonMesecnikov

  #ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve#

  Obrazložitev za aretacijo pa je prava. spominja na člen 133. Kazenskega Zakonika SFRJ in spodkopavanje ustavne ureditve. Ki očitno še velja.

  obrazložitev je samo ena. da če določeni Lobiji pritisnejo na Policijo, potem se lahko izvede aretacija. In se ven potegne spodkopavanje ustavne ureditve.

  po tem členu je lahko aretiran prav vsak v Sloveniji. In Šiško kakršen je, bo potem od Sodišča v Strassbourghu potegnil lep denar. Zagotovo. Oziroma od Slovenije. Ker če levičarska množica hoče, bo nekdo aretiran. In to je lahko prav vsak.

  Ker po tej logiki je šef vsake paintball firme v Sloveniji na spisku za aretacijo.

 • Rotar Jakob

  kdaj bo pravosodje aretiralo kurćana ki je z oboroženo antifo paradiral na kotnikovi !

  • ZatonMesecnikov

   Tisti so v službi progresa, Jakob.

   Če je oborožena formacija v službi progresa in napredka ter v obrambi civilizacijskih vrednot, potem ne spodkopava ustavne ureditve. (Luka Polmesec, Misli za vsakdan, Rdeča knjižica, Založba mladinska knjiga Ljubljana 2018)

  • SIMON ROZIC

   Nikoli, dragi moj (a), nikoli !

 • alojz

  Saj so tudi vsi, ki volijo levico zavedeni. Kdaj bodo aretirali Meseca?

 • Steiermark

  Sedaj je priložnost, da se naši oblastniki s policijo, izkažejo, da so zavezani pravici in volji ljudstva ter poskrbijo za njihovo varnost in končno aretirajo in vržejo v čuzo, agresivnega in obljubljajočega pogroma nad nami, ter ga obsodijo zaradi delovanja proti demokraciji, paradiranja z vsem orožjem in zločinskimi rdečimi zvezdami, z uporabo tujih, nam sovražnih držav, z označevanjem naše slovenske zastave, s krvavo zvezdo, hujskanja ter groženj in nasplošno , poskušanjem rušenja demokratične države, z grožnjami vsem, ki se ne strinjamo z njegovo lažnivo izmišljeno titoistično zgodovino s pretakanjem krvi nedolžnih Slovencev…..pa še in še, bi se našlo za obtožbo! Zraven pa naj zaprejo vse njegove podrepne prisklednike, ki skrbijo za zmedo in bedo v naši državi, katero smo si pa kar sami izborili, brez rdečih borcev, ki so vedno in še, nadaljujejo s “tepihovanjem” slovenstvu zavezanih, tudi kratkonogega itd…..Čakam, kaj bodo ukrenili v zvezi s tem in upam, da nebom prej umrla, preden bi lahko zaznala rahel preobrat iz suženjsega rdečega jugosistema v demokracijo, prijazno vsem ljudem!

 • WatsonForus

  no zdej pa še une iz Dražgoš in Pohorja !

  • ZatonMesecnikov

   Sil progresa in napredka, Policija nikoli ne bo aretirala….

 • totex39

  Vse te partizanske maškarade, ki paradirajo celo leto po Sloveniji bi morali tudi aretirati, pa nehajte prikazovati dvojno moralo, kar v Evropi nikjer ni več, pa se končno osredotočiti na prihodnost.Če ne bi imeli teh partizanskih javnih parad in koncertov, sigurno tudi Šiška ne bi bilo. Preprečite raje taka izzivanja in se pri nas ne bodo dogajale take stvari.

  • Vojteh Dovč

   ko bodo domobranci nehali bo vse ok

   • ZatonMesecnikov

    In komunisti bodo zmagali…

   • if

    Domobranci danes ne obstajajo, neokomunsti da.
    Know-how neoomuniustov je bil kolabronat Hitlerja v času napada Hitlerja na Slovenijo.

   • Mojca pokraculja

    Ne bodo ker domobrancev ni. So pa še “partizani” v tvoji podobi, ki so vodili vojno zoper domobrance in zoper lastne borce ( Pričevalci Zora Pavlin), ne pa zoper zunanjega sovražnika. Z njim so celo kolaborirali. Imperialistični boj so nadaljevali še po vojni. Imperialistične kapitalistične slike,umetniška dela, pohištvo in perzijske preproge so pa končale pri “partizanih” ( Juš Kozak)
    In to sedaj ne gre skupaj. Zato “kurci” stari lažejo in potvarjajo, kajneda !

  • ZatonMesecnikov

   Še huje od tega je, da imamo Rdeče brigadiste, Ultra levičarje ob vsakem shodu, kjer Levičarske Vlade potrebujejo podporo. Po vzoru italijanskih Črnosrajčnikov ter nemških Rjavosrajčnikov. Ter kasneje po vzoru italijanskih rdečih brigad ter nemške frakcije rdeče armade. Zrele demokracije so jih potem pospravile po zaporih, pri nas pa so še vedno simbol napredka in “zdravih sil” družbe…

   • totex39

    V glavnem to je potrebno vse prepovedati, v koliko hočejo vse to proslavljati, naj se vrši v zaprtih prostorih, ne na očeh javnosti in to je potrebno nemudoma sprejeti, kajti vse to je samo provociranje in nič drugega. Tudi mediji ne bi smeli o tem več poročati.

    • ZatonMesecnikov

     Gre za ptičice iz istega naprednega gnezdeca, Filo in Dolančev faks za Bežigradom. Ter smernice dr. Beblerja z naslovom “Komunizem in neuvrščenost v bipolarnem svetu”.

     Povsod sedijo te ptičice, pa cvikajo, da jim bo “striček” Turnšek navil ušesa.

 • Vojteh Dovč

  kdaj bodo zaprli novo 24tv–
  če nebi blo nje bi blo vse ok.dokler brunda nova bo pa tako
  o janshevi vojski pa nič

  • xtc

   Zopet halucinacije?
   He,he,he saj ste hoteli tole kar je spodletelo,vam amaterjem,kot Patrija sedaj podtakniti zopet JJ,zanima me le kdo vas je ob nepravem času izdal in je propadlo,JJ ev agent ali kdo izmed tujih obveščevalnih služb,ki je JJ ja obvestil in mu priskrbel posnetke,da jih je spravil v javnost.

  • ZatonMesecnikov

   Vojc, komuniste vas je vedno motila svobodna beseda in resnica. tako ste maja 1945 ukinili časnik Slovenec, pa potem takšne kot ti indoktrinirali, da so ga Italijani ukinili že leta 1942.

  • if

   Zapiranje resnice je značilnost komunistov in neokomunistov.
   Brez zapiranja resnice oba tipa ljudi in pripadajoča komunistična ideologija ne mora obstajati!
   Zato so, komunisti in neokomunisti, zločinci!

  • Mojca pokraculja

   Ti si eno staro komunistično teslo, ker ne štekaš, da prepovedi govorjenja in pisanja na podlagi odločitve CK ZKS ni več. Smo v dobi interneta in informacije ni več mogoče ustaviti.
   Naredi sebi in nam uslugo in ne hodi več na portal Nove 24. Misli si da si v starih dobrih časih, ko so lahko “zaprli” časopis.

 • xtc

  Gledališke predstave za leve ovce,sedaj ko je propadlo bistveno,kako JJ obdolžiti ozganiziranja vdora v parlament oz. nasilnega rušenja vlade se le še zavaja leve ovce,kako ostro ukrepa policija proti “desnici”,ja ampak kateri tisti povezani z ZZB,kot Šiško?
  Zgolj predstava za ovce in nič več,po propadlem poizkusu podtikanja neuspelega puča JJ ju ,je treba zadevo čim preje umakniti z javnosti,kar tudi bodo.
  Aretacije so show nato bodo zadeve poniknile v tožilskih predalih saj je šlo za levega plačanca,ki nikjer ne dela a ima dovolj denarja za hojo po ZDA in zavajanje tamkajšnjih Slovencev,da naj dajo denar za rušenje komunistične oblasti,da saj desne stranke podpirajo Šiška,ko so izseljenci preverili pri desnih strankah kako jih je skušal policijski podtaknjenec nadmudriti v smislu ,da SLO sovražna imigracija v ZDA zbira denar za zrušenje oblasti v SLo in zraven soseluje še SLO desnica jo je jadrno pobrisal nazaj v SLO od kot človeku ,ki ne dela nič,pa drugo vprašanje-zelo ustreza ljudem iz bivše Yuge,ki so bili SDV jevci praktično nikjer v službi a z vedno dovolj denarja-od kod že?

 • xtc

  ZZB ,bi bila v vsaki normalni državi že davno prepovedana kot zločinsko teroristična organizacija,ki podpira zločine in genocid.
  Vodje in pomembni člani zaprti.
  Še živeči NOB zločinci pa pred sodišči in zaporih kot bratranci SS ovci

  • ZatonMesecnikov

   V normalni državi…

  • Ivan

   Tako je,Turnška takoj v arest!

 • Borut Stari

  Ukrepanje represivnega aparata je vedno odvisno od gledišča.

 • xtc

  JJ je dobro povedal ,da gre za igrico globoke države v kateri naivno sodeluje tudi Pahor.
  JJ se sicer dobro zaveda za kaj je šlo in da mora biti hudo previden saj mu bo Kučan,potem ,koso levaki ugotovili,da bo Šarčevina zelo kratkega veka,na vsak način skušal podtakniti nezakonito rušenje države in ureditve in ga zapreti.,kajti po novih voliotvah od večine levih strank nebo ostalo nič še pogorišče komaj.

  • janez cepec

   vaš JJ že dolga leta sodeluje u igrici globoke države, opozicija mu namreč paše, za vodenje in vladeje nesposobn, to je že dokazov. Kučko mu ne bo poskušau nč več podtakniti, kajti največ uspeh levičarjev je, de so desnakarjem podtaknil prav NJEGA, zadtraga in pravovernega komunajzarja za vodjo opozicije. pa kva čjo še več?

   • xtc

    Ne naprezaj se ,JJ je kučanove amaterjske režiserje zasačil s spuščenimi hlačami-ha,ha,ha kaki amaterji ni čudno ,da je Patrija čisto POGORELA in to po vseh EU sodiščih.

    • janez cepec

     čak pust zdej Patrijo, ni sicer pogorela, ker se vaš veliki luzer ni udeležvov sojenja, je stvar zastarala. tok u vednost. drgač pa kerga je zasaču JJ s spuščenim gatam? pa dko je amater? dej povej, a je vaš luzer mrbit predsednik vlade, k’ je tok hudiču kujštn? in zakaj ne, sej je baje zmagu volitve, ane?

     • montyamp

      Počak mau

     • janez cepec

      čakam mau

     • merim

      Sam pazi da ne bos tok dolgo caku ko janez na oblast

     • janez cepec

      povej ti tvojmu Janezu, de se bo še načaku

     • merim

      Janez ni moj a si nor

     • janez cepec

      nor je tvoj Janez, k’ misle, de bo še kdej vladou

     • tohuvabohu

      Ni zastarala. Zadeva je še vedno na sodišču. Slabo si informiran, dudek blesavi.
      In zakaj bi bil luzer? Saj indijančki že na zalogo jokate, cvilite in se pritožujete, da bo Janša rušil vašo kilavo vlado in bo za to še dobro plačan.

    • VIKTORE

     Na katerih evropskih sodiščih? Zaenkrat samo na slovenskih.

 • von Rhein

  Tale Šiško s svojimi trebušniki mora biti res nevarna zadeva za obstoj države,če se z njim ukvarja 40 kriminalistov medtem, ko čez mejo vstopa dnevno po 200 šiškotov.

  • tohuvabohu

   40 pandurjev so poslali nad Piko Nogavičko, ker se je “samopredlagala” za komisarko. Še danes ne vemo, kaj so našli na njeni domačiji. So pa izdavili, da so našli, kar so iskali. LOL.

 • montyamp

  Pazite se Kučanove falange .
  Vse bi murglosrbi dali za izredno stanje v državi , sedaj ko preko kastriranih marionet držijo pozicije na oblasti .
  Ko bo prišla na oblast demokracija s SDS , bodo njihove mokre sanje o totalitarnih prijemih šle rakom žvižgat kot nekdanja vukojebina polna zločincev takoimenovana yugoslavija .
  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE SOCIALISTIČKE FEDERACIJE STALINOVE GLISTAVOSTI ima generalštab tam kot udbopartijska teroristična celica .
  Šef komunistične partije v Sloveniji leta 1988 , nič ve o atentatu na Nikolo Štedul na škotskem .
  To je hudičeva , polna retardiranih neuravnovešencev banda , ta prekleta UDBA , en za drugega ne vedo kdo je zadolžen za neuspele atentate .
  Ne vem če ni bil takrat blizu žvepleni pritlikavec .

 • montyamp

  Izredno stanje se razglasi, kadar velika in splošna nevarnost ogroža obstoj države. O razglasitvi vojnega ali izrednega stanja, nujnih ukrepih in njihovi odpravi odloča na predlog vlade državni zbor.

  Državni zbor odloči o uporabi obrambnih sil.

  Kadar se državni zbor ne more sestati, odloča o zadevah iz prvega in drugega odstavka predsednik republike. Odločitve mora dati v potrditev državnemu zboru takoj, ko se ta sestane.

  Uradni list RS, št. 33/1991 z dne 28. 12. 1991: 92. člen URS

  Uradni list RS, št. 47/2013 z dne 31. 5. 2013: URS-NPB9

  • montyamp

   Izkoristili so UDBOVSKA DECA že skoraj vse pravne možnosti , tudi neuspele montirane procese , sedaj je na vrsti provociranje oz. produciranje izrednega stanja .
   Paziti se treba mladičev zazidarskega podjetništva , ki se v glavnem ukvarja s tem , kako obdržati oblast in to seveda za naš krvavo zaslužen denar v tujini .
   Komunistfašistična združba debilov , dati jim treba dva krat puding na dan , ne pa oblast v krvave roke .

   • Mojca pokraculja

    V igri sta dve “možnosti”: Požig Rima ali požig Reichstaga !

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Kdaj bo Interpol izdal mednarodno tiralico za Janeza Janšo, zaradi trgovanja z orožjem in pranja denarja? :)

  PS: Kdaj se bomo rešili tega izmečka? :)

  • merim

   Janez ustreza milanu, saj z janezom desnica ne bo nikoli na oblasti.

   • janez cepec

    ma največji upeh Kučkota je ta, de je desnakarjim podvalu komunajzarja Janeza za vodjo opozicije. jebeš tako opozicijo

    • merim

     Tega se sam zabiti sdsovci ne opazijk

     • janez cepec

      ocve, kva češ

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Seveda. V Sloveniji je vse to povezano. Važno, da se krade. :)

    PS: Samo pred zid in…… Vsi vemo, kaj. :)

  • xtc

   Ko boste imeli kaj oprijemljivega LOOOOOOOOSerji-dotlej pa sami polomi Patrija,Trenta,tole s Šiškom-jep! Res amaterji,pravi srbskispecialci,ha,ha,ha.

   • janez cepec

    dej še enkrat povej, kdo je LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZER?

    • xtc

     Tisti,ki JJ ja že 25 let zapirate pa vedno potegnete k***
     Ha,ha,ha,ha,kaki nesposobneži,pa z vso policijo,sodnijo in tožilstvom ne zmorete spraviti skupaj nekaj kar vam EU sodišče nebi razsulo,res STE AMATERJI.

     • janez cepec

      teb pa res ni pomoči, tud za u Begne s preveč fuknen

     • xtc

      A se javljaš od tam kot stalni prebivalec ali rezident?

   • merim

    Pa zakaj bi se milan ukvarju z janezom? Janez vas sam unicuje milan sam gleda in se vam smeji

    • xtc

     Glej čisti amaterji ste kučan se že 25 let trudi kako biga zaprl na vse načine a vedno izpade amater,kot vsi levaki-spušite niste sposobni še enega JJ zapret z trdnimi dokazi,vas vsaka sodnija razsuje kot kup kur.

     • janez cepec

      BUTL

     • merim

      Le kdo je amater ki 30 let caka na oblast pa mu nikakor ne rata

  • Slovenec 33

   Ta tiralica bo šla ven takoj za tiralico za palčka zaradi prikrivanja genocida nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji, ki so ga izvedli njegovi prehodniki.

   • merim

    Kaj cakas z ovadbo?

  • tohuvabohu

   Kdaj se bomo rešili rdečkarjev, ki že 75 let tlačijo slovenski narod?

  • O’Brien

   Torej je jasno. V resnici sploh ni šlo za Šiška, ampak spet za zmagovalno SDS. Mora biti hudo, ko vas Janša vedno znova premaga.

 • dob
  • xtc

   Pazi nekaj,Šiško je bil večkrat zaprt zaradi dokazanih mu kriminalnih dejanj-že v Yugi pa so komunisti vedno rekrutirali,če se je le dalo za sodelavce SDV zapornike.
   In sedaj logično razmišljaj.
   Šiško nikjer ne dela,dobr živi,hodi po ZDA in zavaja tam živeče Slovence,ustanavlja stranko in gardo,ima dovolj denarja itd.
   Logično vprašanje od kot mu denar?
   Tisi,ki poznamo zadeve iz Yuge nam je hitro jasno..

   • janez cepec

    verjern ga financira vaš veliki luzer, mu je bojda ostal še neki Dojč Mark od šverca z orožjem, k’ jih je pozabu u ojre zamenat

    • xtc

     Ne trudi se vemo od kod denar in njegove povezave z ZZB-ne se matrat.

     • janez cepec

      no ja, možn, de je puf u Bosni uzeu, to j’ zdej popularn, ane?

     • xtc

      Ne trudi se-jasno je dokazano ,da ga podpira ZZB,čigavi so že ti?

     • janez cepec

      komunajzarski, ni kej. ker je že veliki luzer? komunajzar, ni kej

     • xtc

      Ne trudi se tepček,Šiško je Kučanov človek dokazi so več kot jasni sedaj pa se zjoči.

     • janez cepec

      ma za zjokat se je teb, pa tebi podobnim debilkotom, že od preštetja glasov na volitvah.

     • xtc

      Boli ,ko bo kmalu na oblasti in ne morete več tega preprečiti,kar jokcaj.

     • janez cepec

      kdo bo hmau na ablast?

     • xtc

      Tistega,ki z vsemi sredstvi zapirate in Kučan ve ,da tega ne bo mogel dolgo zadrževati zato tele predstave za vas ovce kučanove.

     • merim

      Tale kmal pa velikrat uporabis

     • xtc

      He,he,he nič ne morete,le z grozo lahko opazujete,kako prihaja,kot desnica po celi EU,NIČ ne morete,pa tudi te igrice vam ne koristijo več veliko-EU gre vedno bolj desno in nič ne morete,he,he.

     • merim

      Kmalu kajne? Zakaj niste ze zdaj pa se volitve ste zmagal?

   • dob

    kavbojc

    • xtc

     Da,vendar mora imeti podporo nekoga z oblasti.
     Poizkušaj ti kaj podobnega pa boš videl kje boš pristal,pa še na 1/50 njegove poti ne boš prišel.

     • dob

      xtc,
      jaz na tole gledam kot na predstavo, torej ne preveč resno.
      Vprašam pa se: koliko žensk so pa posilili tile vardijani, da bi se jih morali bati?
      Po moje so tudi vsi zaposleni in jim država ne šenkuje našega dnarja. Predvidevam, da ima vsak od njih osebno izkaznico ali kak drug dokument za identifikacijo.

      Pa cepljeni so tudi.

 • Jovo Jamnica

  90 kriminalistov je v Kranju in okolici izvedlo obširno akcijo s hišnimi peiskavami. Aretirali so osumljenca, ki si je bojda protipravno prisvojil 200€…

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Da je bila ta operacija speljana, pa je bilo porabljeno 50.000$. :)

   PS: Slovenija je neprijazna do majhnih kriminalcev. :)

   • Steiermark

    Zato je pa prijazna do velikih, svetovne veličine, na 6. messtu, kot je tvoj soimenjak, ter njegovim oboževalcem in posnemovalcem….

  • ZatonMesecnikov

   Ja, Florijana, s tehničnih pregledov….

 • Jovo Jamnica

  90 kriminalistov je v Mariboru in okolici izvedlo obširno akcijo s hišnimi preiskavami. Pridržali niso nikogar, kot dokazni material pa zasegli ptičjo hišico…

 • xtc

  Ko pogledate “aretacije” po mainstream medijih vam gre ob zrežirani predstavi na smeh policaji kot gruča kekcev in amaterizem-hja show za ovce.Če berete “strokovne” komentarje novinarjev in “strokovnjakov” vas prime,da bi kar na školjo-najraje bi se začeli dreti ,da gre za JJ vo vojsko,ki ne obstaja.
  Čeprav je ob tej “para formaciji” jasno,da naj bi bila kao Šiškova strankarska vojska,pa levi mediji ne morejo in ne morejo, proč od “strokovnih ugotovitev” ,da saj to ni to ,da problen so desne stranke,ne ta čigar vodjo naj bi “aretirali” ompak “one”.
  Seveda se človek začne režati,če nebi bilo hudo resno,popolni amaterizem policije in na vsak način zadevo zvrniti na opozicijo je jasen namen-a težava so dokazi,ki Šiška povezujejo z podporo ZZB in to neomajni-zato je težava hud polom kučanove režoje.
  Seveda pa je še bolj smešno brati ubupane leve komentatorje po portalih,ki že čez mejo slaboumnosti ,javkajo in tulijo po polomu,da saj je vsega kriv JJ.
  Prav bedni in patetični so.
  Seveda pa je nekaj jasno,Kučan je ugotovil ,da lahko Šarca obdrži malce dlje na oblasti,le z izrednimi razmerami in zaprtjem opozicije,kar mu je spodletelo,seveda pa je prav ,da opozicija seznani tujino,z kučanovimi igricami,kako vzopstaviti izredne razmere in zacementirati komunistično vlado za trajno in pozapreti opozicijo,kot Ferdo in Maduro.

  • tohuvabohu

   Šiško je lulibuli. Danes v Dnevniku banda SRP (stare revolucionarne pizde) navaja, da je Janša ustanavljal armado 25.000 prostovoljcev. Oni že vejo, hehehe.

  • VIKTORE

   kAJ JE DRUGI OSUMLJENEC ČLAN zb, ALI sds?

 • Franc Šink

  Zdrahe se počasi začenjajo Opozorila ne pomagajo več.

 • 5745

  A janseva paraskupina Paravomo pa lahko svobodno deluje ze sedemindvajset let, pa se pahor in policija in vsi delajo, kot da ne deluje?

  • lokec

   Le kdo si ti. Tudi tebe bi bilo potrebno obravnavat.

  • merim

   Eh ti niso nevarni. Ti lovijo muhe pa pajke

   • 5745

    Ti pa so nevarni

  • ZatonMesecnikov

   Tudi ZZB NOB deluje že 72 let….

   • Mojca pokraculja

    Oni so v ustavnom poredku !

 • lokec

  Le zakaj aretacija, kaj je pa Šiško storil hudega. Nisem pristš Šiška. Vendar Šiško drži se.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za člen 133. Kazenskega Zakonika SFRJ. Spodkopavanje ustavnog poredka.

 • Osti jarej

  …..postroj varde je sam ruknil na net…….če ne bi sploh ne vedeli,da obstaja…..#policijska akademija

 • xtc

  Vse tele Kučanove režiserske igrice imajo pogubne posledice za Šarca v tujini,ne samo kao “zelo sposobnih” SLO organov pregona in obveščevalnih služb,kot to ,da je “retirani” povezan z drugo para skupino ZZB,ki ga celo podpira na vrednote ZZB pa se opirajo in sklicujejo vse SLO leve stranke.Skratka zadeva,ki je tudi mednarodno zelo problematična,in jo bo Posvojenček težko obrazlagal,sploh ,ko bo opozicija vtujino dostavila še dokaze o povezavah.

  • merim

   Kucan sploh ne rabi rezirat. Janez vas sam unicuje

   • xtc

    He,he,he zato pa se ga z njim vred trudite že 25 let trajno zapreti,pa zaradi nesposobnosti vedno potegnete k******,ja ne morete ga ustavit in to vas j**** na mrtvo.

    • merim

     Zakaj bi se kdo ukvarjal z njim itak je vedno v opoziciji, je nezmozen zmagat. Ce ne pa tak ves ko slovenci skup stopimo pa fuknemo oblast dol kot leta 2013

     • xtc

      Če ni zmožen zmagat zakaj je pa dobil največ glasov in vse ankete kažejo le še naraščanje podpore,ne vem zakaj se potem ukvarjate z njim,če vam nič ne more?

     • merim

      Ja kaj ti pomaga ce zmagas volitve tako vidis. Isto je zoki zmagal pa pol popusil

     • tohuvabohu

      Glej, cela četa rdečih manijakov se tukaj ukvarja samo z Janšo in SDS. Dol jim visi za državo, za narod, za ljudi, samo da vas Janša ne zrine od korita.

     • Jovo Jamnica

      Se je nekaj dni nazaj šopiro tukaj na portali – wannabe koritar Babič. Za druge tukaj pa hudo dvomim, da bi bili blizu korita…

     • tohuvabohu

      Ti dresirani klošarji skrbijo za svoje idole, ne zase. No ja, kakšen piškotek že dobijo.

   • tohuvabohu

    Zakaj pa potem režira?

 • ZatonMesecnikov

  Da spomnimo. Turnšek zgoraj na sliki stoji na proslavi Kozjanskega odreda. Kozjanski odred, organizacijsko del KNOJa je izvedel operacijo Huda jama….

  • merim

   Jah nekdo je moral izvrsiti kazen izdajalcem

   • ZatonMesecnikov

    Slušaj Merime, ko so tvoje pobijali v Srebrenicvi si pa stokala….

   • tohuvabohu

    Zakaj se pa veleizdajalcu ne skrivi las?

  • Jovo Jamnica

   Veš mogoče poimensko, keri is Kozje, Lesično, Virštajn, Olimje, Potsreda, Potčetrtek… je takrat sodeloval???

   • ZatonMesecnikov

    To se obrni na Romana Leljaka. Žižmond je bil pa glavni.

    • Jovo Jamnica

     Keri Žižmond??? Bifši dekan EPF Maribor???

     • ZatonMesecnikov

      kakšna žlahta verjetno. zato je pa ratal dekan….

     • Jovo Jamnica

      To se pravi, da Drobnič o temu ni nič vedel??? Bi takrat, ko je ustanovo špecijalno enoto državnega tožilstva, kako ovadbo na svetlo prneso… pa nič od tega. Še stari Ribičič je dočakal častitlivo starost, svoboden kakor ptička na veji…

     • ZatonMesecnikov

      Jovice, v življenju si verjetno vodil le svojo garažo. ker če bi malo večji kolektiv, bi vedel, da ti že vratar lahko povzroči hude težave. V Sloveniji pa sploh, ko ga še ne cesto ne moreš postaviti.

     • Jovo Jamnica

      Verjamem. Samo sebe polni tepci hlepijo po oblasti v sistemu, ki jim tega ne omogoča…

     • ZatonMesecnikov

      Ali pa jih nekdo nastavi jovice….

     • Jovo Jamnica

      V čem je razlika??? Zviteži vendar oblasti žejne izkoristijo za svoje interese…

     • ZatonMesecnikov

      ja, tako je z vso levico.

     • tohuvabohu

      Stari Ćiro je bil dvakrat obtožen, pa ga je obakrat rešila “neodvisna” sodnica, ki je z levo roko zavrnila tožbo kot “neutemeljeno”.

     • Jovo Jamnica

      Zato pa pravim, da bi Drobnič mogel prijeti bika za roge… Samo povzpetnik se je raje osem let ukvarjal s stolčkom, za katerega je vedel, da so mu ga ponudili v zameno za molk…

     • tohuvabohu

      Slabo si seznanjen, brezzveznik. GDT ne vodi konkretnih zadev in ne odloča o pregonih. Lahko govori le o zadevah, ki se tičejo vodenja tožilstva. O vseh drugih stvareh pa lahko govori natanko toliko kot ti ali jaz.

     • Jovo Jamnica

      Jovo Jamnica > tohuvabohu 2 hours ago
      Detected as spam Thanks, we’ll work on getting this corrected.

      Če si pozabo, je Drobnič ustanovil neko specialno tožilsko skupino z nekimi specialnimi nalogami, ki naj bi… pa ni.

     • tohuvabohu

      Jaz o tem nič ne vem. Mislim tudi, da GDT ne more kar sam nekaj ustanavljati. Ustanovljen je bil oddelek za preiskovanje organiziranega kriminala ali kaj, ampak to nima zveze z ww2.

     • Jovo Jamnica

      Malo si preberi v zgodovino. Preiskovanje organiziranega kriminala je bila samo krinka. Drugače se ne bi lotili Ribičiča. Saj ni droge šverco…

     • tohuvabohu

      Sicer sem navajen od tebe poslušati čudaške razlage, ki jim samo ti verjameš, ampak ta je pa hudo bosa. Ribičiča se je lotila POLICIJA v osebi kriminalista Pavla Jamnika, tožilci so si pa “praskali jajca”.

     • Jovo Jamnica

      Kako si naj kot laik predstavlam tožilsko “praskanje jajc”???

      Na podlagi Jamnikove ovadbe, (morebitnih) usmeritev državnega tožilca in v policijski preiskavi zbranih obvestil je policija sestavila poročilo v dopolnitev Jamnikove ovadbe, v katerem navede dokaze, za katere so policisti izvedeli pri njihovem zbiranju. Poročilu v dopolnitev Jamnikove ovadbe je policija priložila tudi morebitne predmete, skice, fotografije, priskrbljena poročila… Če policisti po vložitvi poročila državnemu tožilcu v dopolnitev Jamnikove ovadbe izvejo za nova dejstva…
      Policija pošlje poročilo državnemu tožilcu tudi, če na podlagi Jamnikove ovadbe in v policijski preiskavi zbranih obvestil ne odkrije ali ugotovi dovolj verjetnega razloga za sum, da je bilo kaznivo dejanje storjeno oziroma da ga je storila določena oseba.

     • tohuvabohu

      Dej, ne serji klamf. GDT se ne ukvarja s konkretnimi zadevami in se ne sme vpletati v ravnanje posameznih državnih tožilcev.

     • Jovo Jamnica

      Kak pa pol to gre? Razloži mi, da bom zastopo. A ovadba je vpletanje v tožilstvo???

     • tohuvabohu

      Najprej se poduči, kaj je GDT. Ovadba je delo policije, potem pa zadevo dodelijo državnemu tožilcu, ki na podlagi ovadbe a) vloži tožbo ali b) ovadbo zavrne. GDT se v nobenem primeru ne vmešava.

  • stane

   Zlocinci!! Taki se svobodno sprehajajo. Tisti,ki pa opozarjamo na nerazumne odlocitve vlade-policije,tudi izdajalsko unicevalne za drzavo in drzavljane,je pa potrebno zapreti. Zakon do samozascite, kje si? Samo na papirju. Kdo je podpisal nezakonite/ 3, skodljive in pogubne za SLOin drzavljane, deklaracije o invazivnih divjakih,brez vednosti drzavnega zbora,brez parlamenta–poslancev,ki so predstavniki ljudstva? Cerar,vlada in Pahor so odgovorni za nezakonito nastalo stanje. Kdo dovoljuje “partizanom”na shodih za NOB nosenje pravega orozja? Cerar,vlada in Pahor dovljujejo. Dvojna merila,tudi na sodiscih. SLO kam plujes? V pogubo!

   • merim

    Ti vsak dan pises proti vladi pa si se kar na prostosto. Kak zdaj to ce pravis da vas zapirajo

 • piko8

  Šiško na volitvah pljuvav po SDS in g. Janezu Janši!!! Sedaj pa ga leva mafija poriva na desno.
  kučanovi podgani uhajajo stvari izpod nadzora!!!

  • merim

   Vse tako kot mora biti. Glihkar nova vlada v parlamentu

   • tohuvabohu

    In kraja se bo nadaljevala …

  • 5745

   Jansa ima moc in povezave in si lahko dovoli stvari, ki si jih sisko ne more, to je vsa resnica o zlagani drzavi republiki sloveniji, verjamem da je nova stajerska pokrajina bolj demokraticnna kot RS

   • stane

    Kdo je pa v vladi ze 21 let?
    Kdo je pokradel 150MRD nasih €?tisti,ki je bil in je se nezakonito na oblasti.
    Levaki in komunisti so se in ste se zaletavali v STOP znak(na desni)toliko casa dokler ga niso/niste podrli. Ni SDS in JJ kriv,ce tvoji kradejo. BUMBAR NEUMNI

 • Jovo Jamnica

  Se je Tvito že oglaso??? Lahko keri preveri??? Meni se nea da….

  • šmentanamuha

   Tvito je na dopustu, zamenjal ga je Tunek.

 • Osti jarej

  …kje je zatajil varnostno obveščevalni aparat,da se kaj takega lahko dogaja in zgodi……ali ga sploh imamo….to je zdaj vprašanje…bojda so se vsaj eno leto zbirali ,urili,sprehajali po pohorskih gmajnah…….

  • merim

   Baje so se vsi policaji z onim ukvarjal iz tehnicnih ki je 20€ pokasiru. Za te ni blo cajta

  • Jovo Jamnica

   Čuj, ena balaklava stane majn, ko porcija gulaša…

  • Mojca pokraculja

   Imamo, seveda ga imamo – obveščevalni aparat v službi režima ves čas išče in spremlja belogardiste. To bi pa že moral vedeti !

  • šmentanamuha

   Celo ti nisi bila na tekočem, saj ne morm verjet …

 • Osti jarej

  ….zdej si predstavljajmo,da čez mejo res rukne ene 50 skrajno islamistično usmerjenih in natreniranih mandeljcev…..do zob oboroženih in pripravljenih na srečanje s ne vem kolikimi devami…hmmmmm……mater!!…pa še šiška so menda zaprli……

  • merim

   Totih 50 bi blo ze na svedskem predno bi jih policija zaznala

  • Jovo Jamnica

   Po enem letu bi se začela racija… Še v Jugi je to pretstavlalo problem. Leta 1972 je nekaj ustašof pri Bistriškem jarku (Muta) ustavlo kamijon od Radenske, zvezalo šofera in se z totim tovornjakom otpelalo derekt do sredine Bosne…

   • Steiermark

    Ustaši , pa v Bosno? V 70. letih so študentje v Zagrebu izedli upor proti jugookupatorju, srbom, vendar so jih jugosi utišali, pobijali in mučili….Takrat so srbi poslali cele vagone miličnikov, srbov, ki so imei edino nalogo ustrahovati in pretepati ljudi, kar po ulici, v Zagrebu! Takrat so označevali vse te uporne Študente, kot ustaše in govorili o “kamionih ustašev”, ki da so prišli iz Nemčije….. Vse je seveda bilo montirano in prirejeno, kot ta “manifestacija moči” Šiškota, ki je vse prej, kot sovražnik jugosrbističnega komunizma, ki nam še vedno vlada. Seveda, takrat v 70. letih je bila udba oz. SDV zelo “aktivna” in je izvajala razne sabotaže, klanja med “hravati”, pa še prej tudi. Se ne spomniš, ko so v poznih 60. letih poklali veliko družino , na meji z Avstrijo, mislim da na Jakobskem Dolu (poklali okrog 10 oseb, celo družino in tudi hlapca, ki je pri njih delal), tudi takrat so bili krivi “ustaši”! Seveda je šlo za slepo krvoločno maščevanje nad družino, ki je , zaradi zaprtih mej, pomagalo veliko ljudem, da so lahko varno prišli v svobodo, v Avstrijo.

    • Jovo Jamnica

     Daj Marko… dihaj malo. Gdo bo te čito tote tvoje litanije. Če pa bo gdo, te pa se naj ga Bog usmili….

     • Steiermark

      Ajde jovo nemoj da bluziš……Odkje izhaja tvoje trpljenje, ko še vedno nemoreš preboleti tvojega Markota, ki je menda celo iz Žalca….. ali te je zapustil. Res grdo od njega, mogoče boš pa ga nadomestil s kakšnim drugim, ki ti bo pomagal iz tvoje paranoje!

     • Steiermark

      Hajde, joviću, zadihaj bolj globoko ti, ki te je izguba partnerja Marka tako prizadela, da še danes bluziš o njem…..Ne vem, če si biseksualec ali navaden gej, niti ni pomembno zame, samo to ti hočem povedati, da jaz nisem prava zate, ker sem prava ženska in tudi Marko mi ni ime, kot tvoji veliki ljubezni….. Potolaži se in ga pozabi, rana se bo zacelila! Ja, ni drugega, kot da obiščeš dobrega psihiatra, ki ti bo pomagal pri biseksualnih problemih in ki te bo ozdravil (?) tvoje paranoje…..

     • Steiermark

      Res se mi smiliš, joviću, ko še vedno nisi mogel preboleti svojega dragega, menda po imenu Marko,,,, Korajža velja, z malo volje , pa bo šlo! Sicer ti pa svetujem, da se glede paranoje in tvoje pripadnosti biseksualcem ali gejem, posvetuješ s kakšnim dobrim psihiatro. Mene pa ne rabiš zamenjevati s tvojim markotom, ker ne padam in nikoli nisem, na takšne jugocepce in sa mekanim – imenom, kot si ti ampak so mi še vedno všeč, pravi moški in ne neke amebe!

     • Jovo Jamnica

      Hehehehehe…

     • Steiermark

      Moje opozorilo in priporočilo, ki je utemeljeno na resničnih znakih paranoje, bi moral vzeti resno, ker drugače ti ni pomoči!

     • Jovo Jamnica

      A zdaj bom pa upoštevo mnejne paranojika? Nehaj me basat no.

     • Steiermark

      Tepček, saj psihiatri niso paranojii, oni jih samo zdravijo, če je mogoče. Zato , pohiti!

 • Miha

  Policija, dajmo akcija, če ne si ne zaslužite višjih, ampak še manjše plače.

 • xtc

  Da je očitno razsulo na levici popolno,dokazuje popadljivost levakov in zrežirane igrice fake državnega udara v njihovi režiji ter kako državo spraviti v izredno stanje ,da bi pozaprli opozicijo.

  • merim

   Cuj a nisi rekel da je sisko levi?

   • xtc

    Seveda je saj ga podpira ZZB tumpek in kar javno je pozivala k njemu podpori-He,he,he imenitni tonski in slikovni dokazi ja dobr ste se sheblali.

    • merim

     Ja pol pa ne pravi da zapirajo opozicijo pol zapirajo svoje

     • xtc

      ??????????????????????????

     • merim

      Ja preberi za sabo predno objavis

     • xtc

      Kaj bi ti prebral bebček?
      Vsi normalni vemo za kakšno igrico gre -precej podobno Štormanovi,zmagotovi in še kaki skratka ne se delat bolj butstga kot si že.

     • tohuvabohu

      Čigav je pa pojoči major?

     • xtc

      Saj veš da poje,kot mu Milan gode.

 • Boštjan Ivković

  Kdaj bo pa policija prišla po Pahorja, ki je prisostvoval na Janševi paravojaški paradi v Kočevski reki?

  • Jovo Jamnica

   Tisti modeli so se maskirali v maskirne uniforme, podobne britanskim. Pahor sevea nebo reskiro mednarodnega škandala…

   • tohuvabohu

    A ti misliš, da si duhovit?

    • Jovo Jamnica

     Me veseli, da zbrano bereš… LOL

     • tohuvabohu

      Ničesar ne delam površno. Tega načela se držim, kadar le morem.
      Ponavljam vprašanje.

     • Jovo Jamnica

      Do neke mere…

  • merim

   Svojih pa ne bomo v drek porival ne boruta ne janeza. To so nasi

  • pajot

   Si že opral svoje usrane gate?

 • Osti jarej

  ….ampak….kaj je pa šiško takega storil,da so zdaj jurišali nanj?…..tiste pokalice so bile najbrž plastične,s sekiro so si krčili pot v gmajni…….

  • garfi

   veš

 • Boy

  Ne morejo naši rdeči prepovedati in kaznivati sami sebe. Če to storijo adijo vlada in vsi privilegiji, ki so si jih skozi desetletja izborili. Lažje se je sprenevedati in ignorirat EU.

  • merim

   Cuj boy daj si se malo trepalnice namazi tam si mal pozabil na desni

   • šmentanamuha

    Revež, zdaj že po portalih nadleguješ moške.

 • hle

  Na FB imam še vedno predlagano objavo Slovenka TV kar mi samo potrjuje da če bi za Šiškom stala desnica bi bila objava in tudi uporabniški račun že najmanj dva dni zbrisana

  • Boštjan Ivković

   Definitvno ni. Predsdnik Pahor se je oglasil in zadevo obodil.
   Tega gotovo ne bi storil, če bi za Šiškom stal Janša.

   • hle

    Tudi cmero mojškra konj šareni in ostali levaki so se oglasili pa mi to še nič ne pove o tem kdo je za temi norci

    • Jovo Jamnica

     Toti se oglašajo, da si delajo reklamo…

    • Boštjan Ivković

     Ponavadi, če Janša / desnica kaj ušpiči, se Pahor zavije v molk ali zadevo relativizira. In to je dokaz, da ne gre za neke klerofašiste, ki po turškem vzoru hočejo vreči globoko državo.

  • Jovo Jamnica

   Kak bo te zadi stala desnica, če pa jim Šiško volifce krade…

   • garfi

    kradete

 • Osti jarej

  ……če v mafijastanu dilajo drogo na tone,orožje v kontejnerjih,belo blago ponoči…..nihče nima pojma o tem…….saj pa ja niso toliko trapasti,da bi se posneli in posnetke na jutub fuknili….ane?!?

 • Boštjan Ivković

  Šiško na žalost nima svojih ljudi na Ustavnem Sodišču, ki ga bi razlasili za ”preveč pomembnega za demokracijo”, prav tako mu predsednik Pahor verjetno ne bo zrihtal priviligiranega bivanja v Puščavi.
  Tako, da se bo zanj tragično končalo.

  • merim

   Saj postopki se lahko zavlecejo. Bo janeza vprasu za nasvete

  • Jovo Jamnica

   Bo napiso drdr. Jaklič ločeno mnejne…

   • Boštjan Ivković

    Dvomim.

   • Steiermark

    Zate bo napisal psihiater “ločeno mnenje”…..

   • VIKTORE

    Je pač moral zamenjati dr.Petriča.

    • Jovo Jamnica

     ???

  • VIKTORE

   NAJVERJETNEJE.

 • Osti jarej

  …a janša pa nima nobene vojske……

  • Boštjan Ivković

   Seveda jo ima. Imenuje se: Besne Proteze United in je imela postroje pred sodiščem, če so janšo kdaj dobili s prst v marmeladi.

   • merim

    A to oni ko so vpili jansa je nas heroj in idol kucana na gnoj

    • Boštjan Ivković

     Ja, nekako v tem smislu

    • 5745

     Ne delaj se neumnega

   • 5745

    On ima svojo vojsko, svojo udbo, v vojaskih urjenjih ima pa ze mednarodne izkusnje ampak kaj ces ce pahor ni zaskrbljen in ostala politicna drhal

   • if

    Besne proteze pred sodiščem so predstavniki demokratov, kriminalci so avtorji vzroka, zaradi klaterega so se besne proteze zbirale pred sodiščem.
    En od teh avtorjev kriminalecv, Finec Berglund, je na finskem pravnomočno obsojen zaradi gonje, ki jo je izvajal proti JJ po nareku krimnalcev, ki sedijo v vrhovih slovenske izpostavljene in skrite države.

   • Osti jarej

    …dobra : :-)

  • garfi

   veš

  • stane

   Ima! Postene drzavljane!

 • Lisjak

  Gobari zdaj se pazite,če boste trije skupaj nabirale gobe vas bojo miličari obdolžli,da čete spremenit ustavo.

  • merim

   Ja z ak47 nikol ni pametno nabirat gob

  • stane

   Ce pa bodo dobili 3 crnuhe,jih bodo pa peljali v restavracijo na nase stroske,kot ponavadi.

 • Osti jarej

  …saj ne veš…ali bi se smejal,al bi te bilo rajši strah

  • garfi

   veš

   • merim

    O lej redkobesedni se je zbudu

    • garfi

     vedno sem buden

  • stane

   Odvisno od tega kako razumes,kaj se nam bliza.

 • garfi

  a je titoist ivo godnič v zaporu
  izginil je

 • Osti jarej

  ….slovenija je zletela s tečajev že tam leta 1995…..potem je šlo vse samo še na slabše……zdaj smo ” u govnima”

  • merim

   Ja ce nam je pa kucan janeza nastavu na desnico

  • Orbit_NG

   Ja tolarski cajti so bli najboljši. Vse dotlej dokler ni Merkla začela izvajat Kalergija. Pol pa je res šlo ne samo Sloveniji dol, ampak gre celi EU dol.

  • garfi

   vašima

 • garfi

  paravojska je aretirala šiška

 • RATATA

  A bavcon, dr.pravnih znanosti, zaslužni, častni občan Lj., ustanovitelj foruma 21 …. ima državni pravosodni izpit? Izpita iz rimskega prava mu ni bilo potrebno opravljati, saj predavanj tega takrat menda sploh ni bilo.

  https://sl.wikipedia.org/wiki/Ljubo_Bavcon

 • Osti jarej

  • garfi

   ….

 • Osti jarej

  Deli ›

  Avatar
  garfi Osti jarej • 4 minute nazaj
  vašima

  ***********************************************************

  ne,ne…vašima…mal pod kamne poglej

  • garfi

   deRatizator brez strupa

 • 5745

  To pahorja ni nikoli skrbelo, baje je celo uporabljal njihove storitve in paravomo ni nikoli polozil svojega orozja.

  https://www.mladina.si/92499/slovenski-watergate/

 • garfi

  ustavna odločba ni bila uveljavljena
  referendum o volilnem sistemu je bil zrušen

 • šmentanamuha

  Kakšna silna akcija za domoljube, ki se niso niti skrivali in so sami objavili, kdo in kaj so. Za vahabite, ki se urijo v naših gozdovih, je naše pajkane obvestila celo avstrijska obveščevalna, pa nič. Kordiševi mladokomunisti, ki se vojaško urijo na poletnih taborih in so eksplicitno NAPISALI, da hočejo zruši nacionalno državo in vzpostavit svetovno socialistično državo, pa se nikomur ne zdijo problematični, ker je njihov lider Kučaov vnuk, sin sindikalista Štruklja. Koga vi mislite, da farbate?

  • merim

   Tebe?

   • šmentanamuha

    Te je Gun boy že povabu na randi?

    • merim

     Ne se se kar lici in pudra za tvojega moza

     • šmentanamuha

      Morda pa se zame, kaj veš. Niso vsi tipi pederasti kot ti, čeprav bi si ti to želel.

 • Osti jarej

  ..evo…tole sem našla spodaj nalimano….a se kdo prepozna

  https://www.youtube.com/watch?v=DJsJCW2MZSo&feature=youtu.be

  • garfi

   evo našlam

 • Osti jarej

  … “tapru lavfa kt pička”

  • garfi

   lavfi

 • Osti jarej

  ..garfi?

  • Jovo Jamnica

   Pa daj… kaj se te z motenim garfijom ubadaš????

   • Osti jarej

    …nikoli….ampak eden res laufa kt pička….dej poglej

    • Jovo Jamnica

     Ne pride mi na kraj pameti…

  • garfi

   zna se kdo ščuva in spreminja
   -ustavna odločba ni bila uveljavljena
   -referendum o volilnem sistemu je bil zrušen
   -druga Janševa vlada je bila zrušena
   -odvzem poslanskega mandata
   -kamenjanje Kanglerja
   -obešanje lutk
   -afera patrija
   -depala vas
   -Osti jarej

 • Franjo Trojner

  Če mu uspejo dokazati očitano bo Šiško edini političen zapornik v celotni EU.
  Naša demokracija se je res znašla v slepem črevesu, če bi nas g.Vaclav Havel, kot prvi predsednik države demokratiziral, danes Štajerske varde im Šiška na čelu nje nikoli ne bi bilo, mar ne?
  Vsi tisti nelustriranci, ki so tranzicijo, pravno državo in demokracijo čisto sfukali so v bistvu glavni krivci, da se raznorazni Šiški in v tem primeru Štajerske varde skorumpirani oblasti gor stavijo.
  Armada enega milijona volicev se parlamentarnihn volitev ne udeležuje, kar naj bo v svarilo skorumpirani oblasti in ne par mandlcov, ki so v šumi pri Ljutomeri fiskulturo trajbali.

  • merim

   Ti volilci cakajo logarja da se spravi iz te nespsobne sds in ustanovi svojo stranko

 • garfi

  leWiČĆarska paravojska juriša

 • 5745
 • merim

  Garfi spet si zjebu debato

  • garfi

   zjeban si od rojstva

  • garfi

   tvoje jebanje ja

 • garfi
 • Anton

  Policija, država išče izdajalca. Kar v murgle…

 • garfi

  antifa paravojska
  Virus levičarske norosti v povezavi z radikalnim islamom postaja svetovna epidemija in tudi Slovenija žal ni imuna. Na Kotnikovi v Ljubljani ste že videli zakrinkane prve odrede slovenskih rdečih fašistov Antifa, za katerimi so stali Milan Kučan, Tanja Fajon in nekateri poslanci levih strank. Žalostno je, da so nasledniki tistih, ki so po drugi svetovni vojni pomorili deset tisoče Slovencev, očitno za tujce spet pripravljeni dvigniti roko nad svoj lastni narod. Levičarji so zaman izzivali nasilje, saj so proti njim stale starejše gospe s slovensko zastavo in kulturniki, ki so brali Zdravljico. Ker je Antifa laž, je bil to pravi trenutek domoljubne Resnice za Slovenijo.

  • merim

   Od koga si pa to skopiru? Mal prevec besed za tebe

   • stane

    To kar pise garfi je resnica. Kdo se pa boji resnice pa vemo,kdo so. Takim je resnica smrt. Tudi tebi merim. Tako kaze.

    • Jovo Jamnica

     To je Grimsovanje…

     • garfi

      ti si ge-y-stapo

     • Jovo Jamnica

      “Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”

      George Carlin

     • garfi

      kjes pa to skopiru

     • Jovo Jamnica

      Z neta… tepec…

     • garfi

      …tepec leWiČĆar

   • Jovo Jamnica

    Branko Grims za Gorenski glas… 08.04.2017, Laž, imenovana Antifa

  • garfi

   kućan je na kotnikovi požrl piškote namenjene beguncemaa

   • garfi

    fajonko tudi plačuje soros

    • garfi

     leWiČĆarska paravojska juriša

 • 5745

  To pahorja ni nikoli skrbelo, baje je celo uporabljal njihove storitve in paravomo ni nikoli polozil svojega orozja

  https://www.mladina.si/92499/slovenski-watergate/

  • 5745

   V politiki so sami kriminalci ze sedemindvajset let, potem pa en tak eksces, se pa zacnejo delati, da policija funkcionira , da je pravna drzava, pa saj nismo neumni, politike pa ne preganjajo, kaksen ustavni red, to ni nobena drzava, to je kriminalna drzava

 • xtc

  Sedaj bomo verjetno še priča “najdbam” kakih dokumentov,ki bi lahko “dokazovale” povezavo Šiška z SDS,seveda vse za nategovanje kučanovih levih ovac.
  Zelo zanimivo bo gledati kako se bo Kučan brez prask po levih izvlekel iz zadeve ,saj so dokazi uničujoči za Leve,kak člani ZZB,pozivajo naj ljudje volijo Šiška in ne Pahorja ali za njih neprimernega.

  • Jovo Jamnica

   Heheheheeeee, pametn ovi Kučan. Ni kaj…

   • Lustrator

    No ja, prej bi rekel da je narod tako neumen, da mu naseda. Za nas tule je tepec, ker so poteze, ki jih vleče njegov lobi prozorne in predvidljive kot dan in noč.

    • Jovo Jamnica

     Heh, kaj pa je poslanstvo politika???

     • 5745

      Koliko enih brezveznih stavkov ure in ure, da se vam da, a ne znate bistva povedat v dveh stavkih, ne pa non stop same brezveznosti vsi skupaj od prvega do zadnjega

     • Jovo Jamnica

      Čuj, kaj pa te ti misliš, za kaj je ovi portal??? Za klike vendar!

     • 5745

      Na zivce mi gre, jaz povem bistvo, za to moras biti kar pogumen, vi pa me takoj prekrijete s temu blebetanji, najbrz namerno

     • Jovo Jamnica

      Bistvo??? Kje si napiso kako bistvo??? A tole???
      Jansa ima moc in povezave in si lahko dovoli stvari, ki si jih sisko ne
      more, to je vsa resnica o zlagani drzavi republiki sloveniji, verjamem
      da je nova stajerska pokrajina bolj demokraticnna kot RS

      —————-
      Se strinjam

     • 5745

      Vsaka drzava je bolj normalna kot rs

     • Jovo Jamnica

      Ne vsaka, pač pa večina. V bistvu je država vsota vrst prisil, s katero vladajoči razred drži v pokorščini razred izkoriščanih. Meni država ne pomeni veliko. Sem slovenski nacjonalist in vedno stojim za Slovencem, kjerkoli že da živi.

     • Lustrator

      Če tega ne veš, raje ne hodi volit.

     • Jovo Jamnica

      Saj hodim bol poredko. 1992… SDSS
      2018… ZS

 • garfi

  paravojska v šarčevi vladi – radikalna Levica
  “Pridobljene izkušnje na venezuelskem veleposlaništvu, skrajno levem društvu Iskra, ki ga marsikateri povezujejo z levim ekstremizmom, saj so leta 2013 po poročanju Reporterja organizirali vojaško urjenje z namenom boja za prevzem oblasti proti “neoliberalnemu okupatorju”, kažejo na pravo Kordiševo usmeritev: želel je postati pristni Antifa! To dokazujejo tudi članstva in aktivnosti v drugih društvih, kjer se je kalil bodoči revolucionar. Nedvomno pa si mladi poslanec nikoli ni umazal rok z delom ali si z njim pridelal žuljev. Tipi, kot je Kordiš, želijo ponovno storiti to, kar so njegovi ideološki vzorniki že povzročili v preteklosti: Slovensko zemljo spet prepojiti s krvjo tisočih nedolžnih, da bi se vzpostavil “socialistični raj”.

 • Aldo

  Nikoli ,saj se bodo po upokojitvi pridružili turnškovi gardi !

 • garfi

  Urjenje revolucionarne Iskre: davkoplačevalski denar za vojaške igre mladih socialistov

 • Lisko

  Čestitam
  Ta pravi domoljubi ‘ so v zemlji pripadniki of.,nob in domobranci! Pa tudi vojska kraljevine Jugoslavije,! Živi so samo še potomci rdeče ne vojske ampak revolucije! Kri dobro ponazarja rdečo barvo!

 • Amerikanc

  Po Turnška bi morala priti kakšna mična palicajka, ta bi ga z lahkoto odpeljala v čuzo.

 • merim

  Bravo milan dober si tole nastudiro ko si nastavu janeza na desnico

  • garfi

   ja ustvarili ste ga vi Banditi
   hvala vam

 • wania1606

  t︎︎h︎а︎t︎s t︎︎h︎е p︎︎l︎а︎c︎е w︎h︎еr︎е i s︎︎h︎аrе е︎︎v︎е︎r︎y m︎︎y r︎u︎d︎е s︎︎h︎о︎t︎s lu︎r︎k︎i︎n’ 4 d︎︎а︎t︎е ̩
  A︎︎d︎d m︎︎e︎: i︎a︎l︎m︎︎az︎.︎c︎o︎m︎︎/︎g︎︎a︎l︎︎l︎e︎r︎y︎︎-︎6︎8︎︎6︎1︎9︎5

  • qanutaicin

   ︎A︎ma︎z︎i︎n︎g︎..︎. I︎︎m s︎︎o w︎e︎t︎

 • mali49

  Pričakuje, da bodo organi pregona jutri odpeljali tudi Turnška.

  • merim

   Tvoja pricakovanja niso pomembna.

 • 10mile30

  kaj se bojiste starih tet in stricev?

  • merim

   Jah saj ves kako je desnicarja je strah ze ko vidi levi ovinek

 • Gavtroža

  Turnška nikoli , mogoče potem ko ta rdeča garda ne bo imela več besede

 • jovan jovan

  Odpeljali ga bodo takoj, ko bodo odpeljali tudi vse sektaške nestrpneže s tega portala.

  • garfi

   tudi ti si JJ

 • Čakte, vi 80-letnike, ki občasno pozirajo z muzejskim (in večinoma neoperativnim) orožjem in razen zbiranja na občasnih prireditvah ne delajo nič, označujete za paravojaško enoto??

  • jovan jovan

   Strah jih je. Tako kot l.1941. Pripadniki enote doma za ostarele iz Nove Gorice jih preženejo do Argentine!

   • merim

    Ja qurc to ce se pol vrnejo nazaj

  • pajot

   ja.

 • merim

  Mene pa zanima kje je bila siskova varda ko so ga aretirali je ja rekel da se ne bojo pustil razorozit. A so se spali?

  • garfi

   eno leto veste za šiško

 • montyamp

  Banda murglosrbska , se bojite da bo vnuk od žveplenega dobil po 314….???
  https://www.portalplus.si/503/ekstremisti/
  Kordiševo LGBT brezjajčno strujo ščiti policija za denar pobran tistim ki delajo v Austriji .
  Komunisti so z=bali državo do fondamenta .

  • merim

   Ja to so pa nasli tabornike pa njihovo orozje rdeca spalka rjava dekca celada za plezanje crne pajkice pa sivo jopco

   • montyamp

    Si slep , nor ali pijan ???
    Vse vkup , bi reku .

    • merim

     Pazi da ti ne bodo taborniki iz linka pajkice oblekl pa te u RDECO spalko zavili

 • montyamp

  Pazite se Kučanove falange .
  Vse bi murglosrbi dali za izredno stanje v državi , sedaj ko preko kastriranih marionet držijo pozicije na oblasti .
  Ko bo prišla na oblast demokracija s SDS , bodo njihove mokre sanje o totalitarnih prijemih šle rakom žvižgat kot nekdanja vukojebina polna zločincev takoimenovana yugoslavija .
  CENTRALNI KOMITET SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE SOCIALISTIČKE FEDERACIJE STALINOVE GLISTAVOSTI ima generalštab tam kot udbopartijska teroristična celica .
  Šef komunistične partije v Sloveniji leta 1988 , nič ve o atentatu na Nikolo Štedul na škotskem .
  To je hudičeva , polna retardiranih neuravnovešencev banda , ta prekleta UDBA , en za drugega ne vedo kdo je zadolžen za neuspele atentate .
  Ne vem če ni bil takrat blizu žvepleni pritlikavec …

  • merim

   Zakaj si vsak post polajkas ce so napisane same tumarije?

   • xtc

    A zato si ti stiskaš pluse?

  • lili pili

   Xletos bo jajo dopolnil 60, kdaj torej bo spet vladal pti 77, pa lep dan…

 • Marjan Šarac

  No, jest sem že zdavnaj predlagu de bi moral Turnška pripreti in ga procesoirati.
  Dela nam škodo in širi sovraštvo.

 • Marjan Šarac

  Policiji sem že naročil naj ga spravijo na varno.

  • garfi

   saj je že na varnem

 • piko8

  Šiško na volitvah pljuvav po SDS in g.
  Janezu Janši!!! Sedaj pa ga leva mafija poriva na desno.
  kučanovi podgani uhajajo stvari izpod nadzora!!!

  • merim

   Sisko je desni saj pise z desno roko.

   • piko8

    Ti pa povsej verjetnosti žogo brcaš z levo!!!

    • merim

     Ja biljardkugle se ne bojo same razbile

 • milanček

  vsej tej golazni-maškaram, je treba takoj 7ukiniti sredstva iz prpračuna, zblojence pa nagnat delat! Kućana pa čim hitreje utišat!

 • piko8

  Ko bodo sprocesirali FOSILA turnška in mrglskega mafijca milana kuçana, takrat bo v Sloveniji zavladala DEMOKRACIJA !!!
  Sedaj nam vlada udbokracija titokracija!!!

 • xtc

  Zakaj so levaki tako divje popadljivi-saj so ja zmagali volitve?
  Hja,nič jim ne koristi,ker bo zmaga trajala le zelo kratek čas.
  Kučan to ve in se s svojimi nahaja v istem položaju kot Merckelca in Shulz v Nemčiji ne moreta več ustaviti vzpona desnice,kot tudi Kučan ne več
  Merckelca sicer skuša z rušenjem in ustrahovanjem Orbana preko Bruslja z “atomskim scenarijem” ustaviti nezadržen vzpon desnice po EU a ima njena taktika dve hudi hibi-Višegrajci zadeve NE bodo podprli in tako obračunavanje,kot svarijo nekateri analitiki bo še povečali upor proti bruseljski multi kulti birokraciji in Merckelci.

  • merim

   Volitve je zmagal jajo kaj tumbas

   • xtc

    Saj pravite ,da zmaga tisti ,ki sestavi vlado,kaj se naprnjaš?
    Samo kratkega veka bo in tega se Kučan zaveda zato živci popuščajo.

    • merim

     A pravis da bo jajo KMALU zmagal? Milan je pa zmagu ko je jajota na desno stran podtaknu

     • xtc

      A si spet tablete pozabil,mora bit hodo pa to……..?

     • merim

      Saj ves da sva jih skupaj vzela ob 12ih kaj zaj blefiras

     • xtc

      A z Šarcem?
      Hja bi rekel.

 • balinasss

  l︅о︅о︅k а︅t m︅︅y h︅о︅t︅е︅w s︅е︅x︅y h︅оm︅е︅p︅о︅r︅n w︅︅ith m︅︅y f︅r︅i︅е︅n︅d︅s, w︅r︅i︅t︅е m︅︅е s︅︅m︅t︅h h︅︅е︅r︅е ̩
  A︅︅dd m︅︅e︅: s︅t︅e︅l︅︅e︅m︅︅a︅︅.c︅︅o︅︅m︅/︅︅g︅︅a︅︅l︅l︅e︅r︅︅y︅4︅︅4︅︅9︅2︅1︅︅3

  • fazko14

   ︅︅A b︅e︅a︅︅u︅t︅if︅ul b︅︅od︅y .︅︅.︅. y︅︅o︅u a︅r︅e a v︅︅e︅r︅y h︅o︅t w︅o︅︅m︅a︅n︅.︅

   • merim

    No she is not!

    • ZatonMesecnikov

     Slušaj Merime, nekoč sem slišal za nekoga, ki je stal pred mehansko papigo Ara pa ji odgovarjal, na njeno vprašanje, Živjo, Kako pa je tebi ime? Pa se jezil, pa saj sem ti že povedal kako mi je ime….

     ko sem zagledal tvoje odgovore, sem takoj pomislil nate…

     • xtc

      Ne mu razlagat itaq ne bo razumel,prenaporno zanj.

     • KP

      Pusti Bosančka,saj ne ve,kaj počne…

 • Republic Commando

  Edino merim je tolko zabit, da odgovarja tem porno spamom spodaj :))))))

 • xtc

  Kučanopiteki so avtohtona zelo razširjena veja rdečih neandrtalcev,v Sloveniji,svoje skupne korenine yih z ostalimi rdečimi neandrtalci po območju povezujejo Gorarski nob jevski neandrtalci,ki so njihovi predniki,navadno so prebivali v jamah in goši,na začetuku po V Bosni in Sanđaku nato pa so se razširili aktivno so se ukvarjali z požigalništvom in ropanjem.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tit Turnšek je kot kočevski medved. Ta ne bo nikoli videl aresta od znotraj.

  • xtc

   Ni nujno,tu di druge vrste kazni za hujskače obstajajo.

  • ZatonMesecnikov

   Noben Komunist ga še ni videl….

   • Tomira Breluga

    Janša ga je, spet lažeš.

    • ZatonMesecnikov

     Takrat je bil že zdavnaj disident stonoga uboga…

 • pupa

  Imam veliko željo, da ob prvi maškaradi trnškovih borcev se kot maškare pojavijo še Šiškotovi vardaši in se udarijo med seboj, ni toliko pomembno ali z strelnim orožjem ali i mačetami ali lahko tudi z koli. Kaj menite kdo bi prej pobrisal????????????

 • Tomira Breluga

  Luzerski domobranski pedofili-JEBITE se vsi po vrsti!

  • ZatonMesecnikov

   A prvo čemo tebe jebat Brelugoviću…

   • Tomira Breluga

    Nisem star pet let, ti imaš raje otroške ozke ritke.

    • ZatonMesecnikov

     To jih imate levičarji radi. Levičarji kimi v Koreji so imeli folklorne skupine za te namene. Kamor so jim pošiljali punčke.

     • Tomira Breluga

      Kaj so imeli v Koreji nimam pojma. Vem pa kaj katoliški duhovniki počnejo oz. so počeli v Sloveniji, na Irskem, v Ameriki, Avstraliji….Koliko otrok so spolno zlorabili, nekaj deset tisoč? Vsaka vam čast, res.

     • ZatonMesecnikov

      Daj imena pravnomočno obtoženih duhovnikov v Sloveniji.

      da ne boš natepaval v prazno. potem si pa še poglej, koliko grobišč so tvoji komunisti pustili za seboj, Stonoga uboga….

     • Tomira Breluga

      Očitno premalo. Ker če bi zmagal vaš Hitler bi pa Slovenci imeli demokratično sojenje in spoštovanje človekovih pravic, a ne?

     • ZatonMesecnikov

      Hitler je bil vaš, Levičar. Kot ti že ime pove, delavski socialist.

      So bila pa vedno sojenja, to je pa res. Pri nas so utanovili Antikomunistična sodišča, ki so sodila.

      Komunisti niste sodili. Ste samo likvidirali…

     • Tomira Breluga

      Ahaaaa, torej so slo domobranci prisegli Levičarju, delavskemu socialistu? Čakaj, a niso domobranci bili kristjani, bolj desno usmerjeni ljudje, zraven njih so za Bežigradom stali tudi ljudje iz vrha RKC…..in vsi ti so prisegli levičarju, delavskemu socialistu???? Če ste vi njihovi nasledniki, torej podpirate Levico in delavski socializem, ali kaj hočeš povedati:)))))))))))))

     • ZatonMesecnikov

      V Državljanski vojni med Komunisti in Antikomunisti 42-45 je vsak imela pač zaveznike, ki so mu bili na voljo. Partizani so prisegli Stalinu in Rdeči armadi, Ljubljanska četa domobranov, pa je prisegla delavskim socialistom. Tako kot 70.000 ostalih Slovencev, ki so služili nemško vojsko.

      naslednikov Antikomunistov-Domobranoc ni. ker so jih komunisti vse likvidirali.

     • Tomira Breluga

      Ahaa…..tako je torej to. Kje pa so partizani prisegli Stalinu in Rdeči Armadi, sigurno bi moral obstajati kak dokument, fotografija….bilo kaj? Za razliko od domobrancev in vrha RKC , ki so prisegli “Levičarju in socialistu” Hitlerju, kjer je vse fotografirano? Smešno je samo to, da so leta 1943 domobranci in vrh RKC-ja prisegli Hitlerju in nacizmu, danes pa desni profesorji zgodovine ugotavljate, da so prisegli levičarjem in socialistom. So bili torej takrat domobranci zavedeni ali ste vi po več kot 70-ih letih ugotovili, da ste v bistvu socialisti ali v čem je fora:))))

     • ZatonMesecnikov

      Prisega slovenskih partizanov med drugo svetovno vojno [2]
      Jaz, partizan osvobodilne ljudske armade slovenskega naroda,
      ki se ob boku slavne Delavske-Kmečke-Rdeče Armade Sovjetske Zveze ter
      vseh ostalih za svobodo borečih se narodov borim za osvoboditev in
      združitev slovenskega naroda, za bratstvo in mir med narodi in med
      ljudmi, za srečnejšo bodočnost delovnega ljudstva, prisegam pred svojim
      narodom in svojimi sobojevniki, da bom oddal vse svoje sile in vse svoje
      sposobnosti osvobodilni stvari slovenskega naroda, delovnega ljudstva
      in vsega naprednega človeštva v sveti vojni proti fašističnim
      tlačiteljem in barbarom pod vodstvom Velikega Stalina.

      Partizanske fotografije so uničene, saj je bila po vojni vse kar je kompromitirajoče uničeno.

      daj se zberi pa kaj pametnega napiši, ne se zapletati v stvari o katerih pojma nimaš. Stonoga Uboga…

    • xtc

     Vem so ti jo že partnerji razčefu******li

     • Tomira Breluga

      Niso, nisem hodil v cerkev in k verouku.

     • xtc

      Kdo pa je rekel to,ti so ti delali na partijskih seminarjih.

     • Tomira Breluga

      Kako so se guzili v rit na partijskih seminarjih, boš moral vprašati bivše partijce iz sds-Janšo, Brezigarjevo, Gorenaka, Zvera, Černača….jaz za razliko od njih nikoli nisem bil član ZKJ. Vseeno pa me zanima, zakaj desni podpirate pedofilijo v RKC? Svoje froce tudi kdaj napičiš ali ti je to počel ati pa ti je prišlo v navado?

     • garfi

      titeka imaš v riti in na računu ukraden denar kot vsi Banditi

     • Tomira Breluga

      A tako sedaj katoliški pedofili imenujete svoje orodje ko natepavate otroke-“titek”? No, saj je simpatičen izraz, samo ne vem kako je to všeč vašim petletnim ljubimcem. Kje je ta denar, hitro pošlji link!!!! Sedaj pa grem zajebavat še ostale klerofašiste, da ne bodo ljubosumni na tebe.

     • garfi

      heheTransakcijski račun: SI56 0203 1025 4397 927

     • Tomira Breluga

      Od koga, tvoje mame ali tistega župnika, ki te je natepaval v rit???

     • garfi

      od tistega, ki tebe

     • Tomira Breluga

      Kaj ste klerofašistični pedofili res taki debili da enega normalnega odgovora niste sposobni napisati, da namesto tega pišete neke številke? Sumim, da je ta račun tvoj, kamor ti pedofilski katoliški duhovniki nakazujejo denar, ko se s praznijo v tvojo analno odprtino. Upam, da si polnoleten. Pa tudi če nisi, klerofašiste to nič ne moti, kvečjemu nasprotno, kot lahko vidimo v zadnjih letih.

     • garfi

      tebe titek iz murgel

  • xtc

   Zato smo vse močnejši po EU

   • Tomira Breluga

    In v islamskih državah.

    • xtc

     He,he,he,vaši islamski bratje so pač vaši,saj jih tako goreče zagovarjate npr. Palestinsko drhal,pa Hamas ,Iran itd.

     • Tomira Breluga

      Vsi našteti se borijo proti ISIS-u. Kdo pa oborožuje ISIS pa vemo. Vaš zet Donči.

     • xtc

      He,he,he Hesbolah= zelo podoben ISISU,kot Itanski Teokrati ne se sprenevedat.

  • garfi

   hahaha
   80% pedofilije v rkc je od homoseksualnih duhovnikov

   • Tomira Breluga

    Aha, torej ste katoliki pedri in pedofili. Zanimivo. To vse trenirate pri verouku?

    • garfi

     pedri ste leWiČĆarji, ki zagovarjate in financirate z našim denarjem lgtbP
     ja celotno mavrico perverznosti ljubezen je ljubezen
     tudi s pedofilsko teorijo spola vdirate k otrokom
     luzer dva referenduma nista bila dovolj bo pa še tretji
     kako kaj Gašper Tič ?
     dom pa bomo branili pred Podganami

     • Tomira Breluga

      Ti le brani svoj dom. A nisi prej rekel, da so duhovniki homoseksualci? Že peša spomin?

     • garfi

      teb peša pamet in skrivate homoseksualnost v rkc
      ker pedre pač leWiČĆarski perverzneži podpirate

     • Tomira Breluga

      Čakaj malo…..sedaj hočeš povedati, da so duhovniki levičarji, levičarji pa podpiramo pedersko-pedofilske krščanske duhovnike….ali kaj sploh hočeš povedati?? Vsi krščanski duhovniki, obsojeni pedofilije v Sloveniji, Ameriki, Avstraliji…..ki so posilili na desettisoče otrok so bili-krščanski duhovniki. Ste vsi desničarji malo umsko omejeni ali kaj tukaj ni jasno?

     • garfi

      jasno je leWiČĆarske Podgane ste povsod tudi v rkc in drugih cerkvah
      deli se neumnega še naprej
      NAMERNO SKRIVATE HOMOSEKSUALNOST DUHOVNIKOV
      odgovarja vam pa pedofilija, ki jo zlorabljate kot vse za svojo svinjsko oblast
      nič nimam s sedaj vašo rkc, ki vam pomaga pri islamizaciji
      no daj napiši kaj bedastega preplačani Bedak

     • Tomira Breluga

      He, he…..bravo mojster, vsaka čast. Malo mi še razloži kako smo levičarji poslali otroke na Škofijsko gimnazijo, da so potem dobili službo kot duhovniki itd. A sedaj pa je celo RKC levičarska in islamska? Ubogi reveži na desni, kaj vam potem sploh ostane? Le kaj dela BOG, da to vse dopusti, kaj misliš? Samo gleda in nič ne ukrene? Prokleti levičarski lenuh, a ne? Kaj pa če je tudi sam BOG na strani Murgel, Soroša…..si kdaj pomislil na to? Aja, zavzeli smo tudi nebesa in pekel, tako da ste ga najebali tudi po smrti. Kaj vse hodi po tej Zemlji……..

     • garfi

      boš srečal Boga za katerega so dokazi
      in moje osebne izkušnje
      tik tak tik tak
      tvoji kameradi in nakradeno ti ne bo nič pomagalo

     • Tomira Breluga

      Aja, kje pa? Če bog obstaja, zakaj potem ne pomaga SDS-u do zmage? Ker še on nima rad Janše ali v čem je fora? Zakaj ni rešil domobrancev pred partizani? Ker še bog nima rad izdajalcev? Nekam za en drek je ta bog, se ti ne zdi?

     • garfi

      hehe
      opozorjen si

  • francelj3

   Še en balkanc?

   • Tomira Breluga

    Ne, čistokrvni Slovenec, sovražnik klerofašističnih pedofilov.

 • xtc

  Ko bereš novinarske ali bog nedaj komentatorske umotvore pod člankom o aretaciji Šiška,hitro ugotoviš kaj je glavna težava ,sedaj ko je konstrukt padel,novinarji in “strokovnjaki” ter “ljudje” so zaskrbljeni ampak ne zaradi Šiška ampak “onih” strank toreje ni problem kriminalec ampak “one ” stranke
  Seveda pa če zadevo malce podvrobneje razdelaš vidiš kaj je dejansko težava levakov-Zgrozo vidijo ,da se desnica drastično krepi širom EU in da tega z nobeno propagando ne morejo ustaviti in da bodo tako multikultarji in socialistivseh baž z islamisti vred kmalu na muhi vsega sitih Evropejcev in da se zadeve neda ustaviti,ker považa že Merckelco in Bruselj,nimajo pa niti podpore preko oceana,kjer se njihovi na vsak način skušajo spodnesti Trumpa,ki se mu vse bolj nasmiha drugi mandat.

 • pupa

  Zanimo, da je vojaška formacija ANTIFA pri vsej angažiranosti oziroma neangažiranosti policije ostala nedotakljiva. Nedementni se spomnimo kaj je bilo na Kotnikovi v Ljubljani.

  • Robi

   Ja društvo so, ne?

 • garfi

  udbomafijska akcija “Šiško” se nadaljuje
  mnogi omenjajo, da gre za krinko tako sestavljanja vlade
  kot uvažanja islamskih ilegalnih migrantov

 • lili pili

  Twito je pa hotel imeti vaske straze, tudi njega zgrabiteee

  • xtc

   Ta ti je znil 80 v Ljubljan,malce te koledar j****.

   • lili pili

    Twito je nov nadimek druga jajota, rad twita zdaj razumes

    • xtc

     Glej tepček ne trudi se………..
     Vse bolj vas in Kučana j*** živci,saj vsi vemo račune bo treba plačat in to se bliža in nič ne morete,podpornikov pa nimate nikjer več.

     • lili pili

      Vas jebejo zivci jajo bo star 60 kdaj bo spet na oblasti ko bo star 80 .. hohooo

 • Robi

  Bo treba tak na rezervo kako društvo ustanovit, to ti očitno da diplomatsko imuniteto za vsa sranja.

 • garfi

  ZA POLICIJO
  -paravojska partyđanov v Lažgošah, iskra in Antifa
  -ivo godnič in drugi titoisti javno grozijo s poboji
  -ustavna odločba ni bila izvšena in ne bo
  -referendum o volilnem sistemu zrušen
  -druga Janševa vlada zrušena
  -odvzem poslanskega mandata JAnezu JAnši
  -kamenjanje Kanglerja in žena fištravca plesala z nacistom
  -obešanje lutk
  -veliki prdec mk-afera patrija
  -državni udar afera “depala vas”
  -Osti jarej

  • Vojteh Dovč

   si pozabil –

   kaj pa janševa vmo garda,
   pa domobranska garda v Rovtah
   a to je pa v redu, imajo uniforme, imajo strelno orožje pa tudi strelske vaje?

   • garfi

    pozabil sem na državni udar milana kućana-ugrabitev medijev
    in režiranje vseh volitev
    2 meseca vsak dan 10x izkjučevanje JJ in SDS na rtv

 • xtc

  He,he,he,kako cviljenje SLO levakov,ko vidijo,da se desnica krepi širom EU in da nimajo več podpore zunaj,ja zanimivo še bo videti kako bodo še levi molili Očenaše in pridno ponavljali 10 božjih zapovedi in kako bodo hodili po kolenih okrog oltarja.

  • hle

   To da se v EU krepi nam ne pomaga kaj dosti kajti v Sloveniji propada predvsem za to ker imamo marksista na njenem čelu

   • xtc

    Zelo ,zelo,ker nimsate zaveznikov,sicer pa kar cvilite, ja glavni marxist v SLo pa je kučan in njegova SDV tolpa,katere del je Šiško,ko je resnica o tem kako ZZB poziva naj volijo Šiška prišla v javnost so izgubili kompas.

 • Mojca

  Barabo Janšo naj pridejo iskat.

  • francelj3

   Honorar za tele poste je v redu, čeprav so kratki? Kučan dobro plačuje?

   • merim

    Odlicno

 • Lojz

  Desnjaki se pogrezate zmeraj globje v greznici Nova 24.

  • garfi

   Mag. Branko Grims naznanil Levico policiji:
   “Razpihovanje nestrpnosti do podjetnikov in spodbujanje k nasilju,
   k revolucionarnemu nasilju,
   k nacionalizaciji,
   je očitno protiustavno”

  • Schemva Miro

   Zakaj pa si potem tukaj?

 • Krtača 20

  Vse poti hujskanja, laži, zmerjanja vodijo tudi na noro24tv.Bo treba tud tuki mal preiskat.

  • garfi

   Mag. Branko Grims naznanil Levico policiji:
   “Razpihovanje nestrpnosti do podjetnikov in spodbujanje k nasilju,
   k revolucionarnemu nasilju,
   k nacionalizaciji,
   je očitno protiustavno”

 • Djuro Sumar

  JAVNOST pričakuje, da bodo zaprli tudi Tita Turnška. Od kdaj pa je nekaj ekstremističnih desničarjev JAVNOST? Tole kar govoričijo in pisarijo na NOVA24TV ni nobena javnost, temveč desničarska agitacija. Tit Turnšek je predsednik legalne Zveze borcev, tistih, ki so se borili za našo svobodo. Z njimi proslavljamo našo veličastno zmago nad fašizmom in nacizmom, tako kot to počnejo veteranske organizacije ob obletnici izkrcanja v Normandiji.
  Šiškota pa bi morali spraviti v bolnico in ne v arest, ker človek je resno bolan.

  • ĐĐ Style

   In njegovega idejnega šefa po desni politični strani.

  • Black_hawk

   Izkrcanja v Normandiji??!!!!

   • Djuro Sumar

    ZB Slovenije je bila povabljena na proslavo.

  • francelj3

   Zvezo norcev je treba pri priči ukiniti in kaznovati vodilne zaradi hujskanja in ščuvanja javnosti proti demokratičnemu sistemu!!!

  • Schemva Miro

   Daj ti meni malo razloži to veličastno zmago.Za časa vojne na naših tleh so partizani pobili nekaj več kot 600 Nemcev in Italijanov.

   • Djuro Sumar

    Kar lepa cifra, glede na velikost Slovenije, v Jugoslaviji so jih pa nekaj več. Pa izdajalce moraš prišteti zraven, tiste, ki so prisegli zvestobo Nemčiji. Veš, tudi to so okupatorji.

 • Vojteh Dovč

  dvojna merila oblastnikov glede tega so za njihzelo slaba,
  kaj pa janševa vmo garda,
  pa domobranska garda v Rovtah
  a to je pa v redu, imajo uniforme, imajo strelno orožje pa tudi strelske vaje?

  • Schemva Miro

   Pozabil si na partizanske enote.

   • Kosobrin

    Teh ni že od leta 1945.

  • VIKTORE

   “V bistvu je to nadaljevanje uspostavljanja lokalne garde – paravojske – kakor jo je v neki obliki predlagala sds in smo se mnogi zgražali.
   “kaj pa janševa vmo garda, pa domobranska garda v Rovtah ” ZAKAJ PA V TEM PRIMERU PAHOR NI ZASKRBLJEN?

 • Lon Wolf

  Nekaj besed o raziskovalnem delu gospoda Šiška: marca leta 2015 v državnem svetu zelo verodostojno in raziskovalno utemeljeno, predstavi faksimile knjige: “Dr. Anton Vramec in Slovenci. Knjiga govori o, najverjetneje prvem doktorsko izobraženem Slovencu in kaj so o njem zapisali sodobniki in poznejši zgodovinarji. Knjiga je izšla 435 let po odhodu g. Vramca iz zemeljskega življenja in nedvomno pripomore k povsem novi in neizpodbitni osvetlitvi nepoznane zgodovine slovenskega naroda. Vsa čast vsem sodelujočim pri tem projektu, pod vodstvom g. Šiško Andreja. Vloženo je moralo biti veliko ljubezni do svojega naroda in predvsem Časa, da luč sveta zagleda takšen faksimile, zato se mi zdi takole enostavno popljuvati nekega človeka, ki se tako bori za pravičnost, nizkotno. Če jaz na policiji prijavim, da mi nekdo grozi, dobim odgovor, da brez konkretno storjenega ogrožanja ne morejo posredovati…. pa z vsem svojim bitjem zavračam vsakršno vrsto nasilja.

  • Djuro Sumar

   Ali imaš kapuco na glavi poveznjeno čez oči. Zavračaš vsako nasilje, zagovarjaš pa naciste s kapucami in sekirami. Daj ne seri.

 • hle

  Problem jaz vidim v tem da se vso zadevo okrog te formacije hoče kot gnilo jajce podtaknit desnici in nora tv jim z svojim hujskaštvom pri tem celo pomaga

  • SIMON ROZIC

   Če bi bil Šiško res “desnica” bi bila gonja proti tej “tvorbi” strahotna,
   kazni neizpodbitne ; so pa to le plačanci ene velike hujskaške
   levice, kar je bio že videno na MB protestih!¨
   Fantje so bili izpuščeni, krivde jih je ubranila takratna advokatinja, dosedanja
   ministrica za NZ , tovarišica Gjerkeševa.
   Pa še nekaj: Šiško je obseden antijanšist! Kaj pa zdaj?

 • milanček

  še boljš kar žale, pa ne samo po njega, še ostale maškare in kućanov F21

 • lumpi ževe

  Kaj policija. Hudić je že na poti.

 • ĐĐ Style

  Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja
  ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali
  tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS.

  • merim

   To pa ni res ce je sisko menda levi

   • SIMON ROZIC

    Ne menda, on je levi
    Pod kapico rdečo skrbi za Kučanovo srečo!

  • VIKTORE

   Ali bo zdaj že vsak predsedniški kandidat, ex- predsednik ali neuspeli predsedniški kanddat ustanavljal svojo para vojsko? Kdo to financira? Zakaj se to ni kazhnovalo, ko so se pojavili že prvi znaki v preteklosti? Koga menijo ti patroni ščititi? Zanimivo pa je, da ima ponovno prste vmes SDS, ki je zrela stranka za razpustitev.Enkrat dokončno.

   • Schemva Miro

    Za raspustit so vse leve stranke,ki že od osamosvojitve delajo samo škodo,ti osebno si pa za odstrel.

    • VIKTORE

     kDO PA SI STRAHOPETEC, KI BI LJUDI PREDLAGAL ZA ODSTREL.ČR TI NE PRITRJUJEJO.

  • O’Brien

   Ja, važno, da so aretirali enega iz SDS. Saj zato je šlo, ne? Zdaj pa delat, da bo denar za davke.

   • xct

    Ste pa sektaši res zahojenci! Ni dreka, da niste zraven. ivan v ZK, lesjak pri šiškotu!

    • O’Brien

     Ah, to je predstava. Kot tiste škatle proti podkupljenim zdravnikom na tožilstvu. Da nekateri še vedno nasedate takim trikom, je žalostno.

     • xct

      Ha ha ha ha….pezdetki!

  • Kosobrin

   Vsi isti.

 • merim

  Kuga je desni pizduni spet so vas ujeli na lazi? A tale matej lesjak je tut levi?
  Ga bom vprasal na [email protected]

 • Domoljub

  Branko Grims naj gre na policijo pa naj ga prijavi. Saj zna.

 • O’Brien

  Hahaha, če že Šiško ni SDS, pa je bil en z njim. Predvidljivo.

 • xct

  “Po sobotnem postroju “štajerske varde” je policija opravila pet hišnih preiskav in pridržala dve osebi. Prva je Andrej Šiško, druga pa naj bi bila po naših informacijah povezana s SDS, in sicer naj bi bila pomemben član strankinega podmladka.”….Ha ha ha….Brez ivana se še šiško ne obuje! In sektaši so ostali brez besed!

  • O’Brien

   A tistega, ki se je zjutraj peljal mimo SDS sedeža, pa so pozabili omeniti?

   • xct

    Drekači lažnivi. Šiško& sekta?

    • O’Brien

     Pusti Šiškota in povej, da gre vedno samo za SDS.

  • garfi

   fake xct in razkritje cilja udbaške akcije “Šiško”

   • xct

    Ha ha ha ha…
    Kjer je govno, tam je sekta?

    • garfi

     fake xct in pravo govno

 • Kosobrin

  Kaj, je on tudi vardo skupaj spravil?

  • garfi

   mk

 • xct

  Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS!!

  • garfi

   fake xct

   • xct

    Ha ha ha….Fake te je naredil, polpismenega.

 • garfi

  Mag. Branko Grims naznanil Levico policiji:
  “Razpihovanje nestrpnosti do podjetnikov in spodbujanje k nasilju,
  k revolucionarnemu nasilju,
  k nacionalizaciji,
  je očitno protiustavno”

  • xct

   Bo Mateja Lesjaka tudi prijavil, ali pa sta morda delovala skupaj? Ha ha haha…

   • garfi

    fake xct

    • xct

     Muahahahaha……sekta über alles?! Lesjak te pozdravlja!

     • O’Brien

      Plagiatorstvo po strankarski liniji? KAko beden moraš biti, da še ime ukradeš?

     • xct

      Imaš težave? Šiško je pravi naslov zate.

     • garfi

      fake xct

 • xct

  Upam, da je bilo dovolj nestrpnosti, tudi verbalne, ki je pripeljala do raznih postrojev in da bo policija začela preganjati tudi pisune na nori24. Skrajni čas je že, da se razbije leglo homofobije, laži in nestrpnosti do drugače mislečih.Lep večer vam želim. mateju lesjaku pa veliko zamaškov. Za odvetnika.

  • O’Brien

   Za razbitje klavstrofobije pa pokliči psihiatra.

   • xct

    Tudi s psihiatri imate menda sektaši veliko več izkušenj! Muahahaha…. Če ti pa tam ne bodo mogli pomagati, greš lahko po pomoč k šišku!

 • xtc

  TEPČEK “XCT” ni “XTC” TM.

  • O’Brien

   Vidimo revčka z motnjami, ja.

   • xct

    Si se v ogledalo pogledal?

 • O’Brien

  Po katerem zakonu je ščuvanje kaznivo?

  • xct

   Ne boj se.Tebi ne bodo sodili. Tvoje je božje kraljestvo.

   • O’Brien

    Tudi pridržani bodo ob taki obtožbi hitro na svobodi. Gre samo za delanje vtisa, ampak ni ravno uspelo.

    • xct

     Seveda, če ne bo šlo drugače, bo Ustavno sodišče poskrbelo za zastaranje?

     • O’Brien

      Janša se je na zastaranje pritožil, odločalo pa ne bo US. Tam so z 9:0 razveljavili obsodbo. Danes pa ti res ne gre, revček.

     • xct

      Pritožil? Ha ha ha ha.Samo, da gre tebi dobro! Ha ha ha….Ves čas se trudite povezati ZZB in šiška, nato pa….Big bang! Muahahaha…luzerji! Razveljavitev NI oprostitev obsojenca!

     • O’Brien

      Smešiš se.

     • xct

      Mt5,3.

 • xct

  mateja lesjaka za predsednika sds! Mali “raztura”! Muahahaha…..

 • Olga2345

  Levaki, prebarvani komunisti, ne vedo, kako bi skrili svojo skrpano “vlado”…Lovijo Šiška, podpornika NOB…Kdaj bodo lovili Milana Kučana, Fajonko in Antifa, Kućanovo vojsko?!

  • xct

   “Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS!!!”

   • Olga2345

    Kdaj pridejo po Kučana in Fajonko z Antifa? Ko bodo to naredili, bomo pravna država!

    • xct

     Kjer smrdi je sekta zraven!

     • Olga2345

      Kučanova sekta! Tudi pri Sisku smrdi po sekti!

     • xct

      Čuš je lepo opisal sekto. In ni mislil Kučana. Sekta je ena in vam dodeljena.

     • Olga2345

      Se ne morete sprijazniti, da je Janša zmagal in da njemu in SDS priljubljenost raste? Zdaj pa iščete…laž je nesmrtna duša komunizma!

     • xct

      Kilava zmaga. Priljubljenosti? Ne ga kakat. Zaradi “poosebljene dobrote” ni našel nikogar, ki bi ga podprl!

     • Tomira Breluga

      Aretiran član podmladka sds. Res smrdi po pedofilski sekti, hahahahahaha…….

 • Olga2345

  Levi fašisti napadajo cerkev in vse drugače mislece, pa sami vpijejo o “nestrpnosti”!???
  V Nemčiji izzovejo nemire in govorijo o nasilnih desničarjih, ki pa mirno protestirajo, s slikami svojcev, žrtev terorističnih napadov!?
  Kakšna sprevrženost! Ne boste nas utišali! Malo morgen!

  • Djuro Sumar

   Ti kar vpij, saj te nihče ne posluša.

  • xct

   Saj se boste sami utišali. Malo po malo…. Priporočam termalno blatno kopel!

   • Olga2345

    Pozabite!

    • xct

     Blatna kopel vam bo pomagala.

     • Olga2345

      Grozite? Vidim, da ste že v blatu do vratu!

     • xct

      Ne grozim . Priporočam terme. Pomirjajo.

     • Olga2345

      Tja pojdite sami, borci in njihovi plačanci imajo zastonj!

 • Olga2345

  Turnskovi norci ščitijo izvajalce genovida in hodijo okoli s svojo vojsko, pa vpijejo o “krivicah”!??

  • xct

   “Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS.”

   • Olga2345

    Kdaj pridejo po Kučana, Fajonko in Antifa?

    • xct

     Ko jim boste dokazali protidržavno delovanje!

     • Olga2345

      Oboroženi in zamaskirani norci niso protiustavni? Ok

     • xct

      So.Menda je bil matjaž lesjak, iz sds, zraven!

     • Olga2345

      Tudi Hitler je Poljakom podtaknil napad, da je lahko napadel poljsko! Vi bi radi napadli SDS? Smo vas že zdavnaj prebrali!

     • xct

      Ha ha ha ha… Tisti Hitler, ki ste mu prisegli? Hitler je bil desetar, mar ne? In en je bil preveč za človeštvo.

     • Olga2345

      To je VAŠ Hitler! Spomnite se! Nacionalsocialist!!

     • xct

      Ha ha ha……

     • Olga2345

      Samo nasmeh je bolj grenak, mar ne? Tudi Turnskovi norci ne vedo, kaj bi… Resnica je prehitela Matildo!

     • xct

      Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj.

     • maksimalno

      Odšlepaj se

     • Gavtroža

      Hitler je le šel pomagat Poljakom, da Rusi nebi zavzeli vso Evropo . Le zakaj je Poljski razumnik pred časom rekel . Prišel bo čas , ko mu bomo postavili spomenik

     • garfi

      bomo ko boste vrnili državo L-opofi nickov

     • xct

      Malo vas je, pa še ti ste normalnim odveč.

     • garfi

      3. junija nas je bilo malo
      naslednjič nas bo več
      pride vaš delafski razred

     • Olga2345

      Nas ni malo! Vas je malo!

     • xct

      Ja, celih 88% volilnega telesa ne mara ivana. In to je “večina”!

     • Olga2345

      Vas je 15%

     • Olga2345

      Tudi Hitler je mislil, da je nepremagljiv! Očitno je čas, ko bo prišlo do obračuna s komunisti in Islamisti! V Evropi se je že začelo! Komunizem=nacizem=fašizem=islamizem!

    • O’Brien

     Pri Antifi so VSI zamaskirani, pri “gardi” pa vsi razen Šiška. Še dobro za policijo, da je bil na posnetkih Šiško. Zrežirana predstava vse skupaj – proti SDS, jasno.

     • Olga2345

      Saj to vsi vemo!

   • tonite falco

    Bivšega člana.

 • xct

  Mt5,3.

  • Olga2345

   Resnica vas bo osvobodila, komunajzli!

   • xct

    Olga, v toplice! Morda vam vrhovni komunajz odstopi kak štoflc.

    • Olga2345

     To imate samo Turnskovi norci zastonj! Klobasice, vozovnice…

 • xct

  Še enkrat…..
  “Ob Andreju Šišku, ki so mu odvzeli prostost zaradi kaznivega dejanja ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, so policisti aretirali tudi Mateja Lesjaka, člana izvršilnega odbora podmladka SDS.”….Izdajalci. Tako kot …

  Lahko noč!

 • Olga2345

  Desničarji so na protestih v Nemčiji kulturni, protestirajo s slikami zločinsko ubitih svojcev!
  Levičarji zakriti, oboroženi, ščuvajo in izzivajo nemire!
  Desničarji v Sloveniji mirno protestirajo proti uvozu nezakonitih MIGRANTOV!
  Levičarji Antifa, zamaskirani, s katanami, v spremstvu Kučana in Fajonke izzivajo nemire!
  Kdo je divjak? Kdo je kriminalec? Kdo deluje proti demokraciji, proti svobodi, proti resnici, proti narodu???

  • Tomira Breluga

   Aretiran je bil član podmladka SDS. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
   “Kdo je divjak? Kdo je kriminalec? Kdo deluje proti demokraciji, proti svobodi, proti resnici, proti narodu???”
   Umiram od smeha, kaki debili desničarski pedofilski, neverjetno……..

   • KP

    Zarad mene,tud če crkneš od smeha… bo veliko škode? Neeee

  • lokec

   In kdo ima večji uspeh? Vi le protestirajte mirno še 70 let.

 • Olga2345

  Izvajalci genocida in njihovi sledilci hočejo utišati resnico o svojih zlocinih in obdržati privilegije!? Kdaj bo policija prišla po zločince in jih postavila za rešetke?

  • Tone

   Ali jih je že kdo ovadil?

 • Dillinger

  Nikoli ga ne bodo aretirali,ker on je njihov,policija ne sme ukrepati.

  • KP

   Saj pravim,milica ne zapira svojih.

   • Tone

    Misliš reči policija?

    • KP

     Ti veš,kaj jaz mislim????

     • Tone

      Ne, zato pa vprašam. Si mislil napisati policija?

     • KP

      Zanimaj se za svoje zblojene misli,migrant.

     • Tone

      Saj te bo še infarkt, če se boš tako razburjal za prazen nič.

  • Tone

   Šiška so že aretirali, pod kakšno obtožbo bi pa lahko Turnška?

 • KP

  Mene pa predvsem zanima,kdaj bo policija zaprla skajneže,ki so med vojno in takoj po vojni s ščuvanjem,nasilno in tudi z orožjem spremenili družbeni red ,ureditev,ustavo.. Za njih je tale Šišek pravi amater. Jaz pozivam vse še živeče udeležence tistih dogodkov,da se prostovoljno javijo policiji,da bodo obrazložili svojo vlogo pri že prej omenjenih dogodkih. Ne jamčim sicer da ne bodo sodno preganjani,pa vendarle. Da se to razjasni enkrat za zmeraj. Hvala.

  • Tone

   Ali se ti ne zdi, da je policija za zapiranje tistih “ki so med vojno in takoj po vojni nasilno in tudi z orožjem spremenili družbeni red”, nekoliko prepozna? Poleg tega pa ni nobenih skrivnosti, vse je popisano v zgodovinskih knjigah in spominih borcev in politikov.

   • KP

    Se ti zdi,da vojni zločini kdaj zastarajo? A za penzije pobirat pa ni prepozno? Problem pa nastane,ker milica,ki je ta sistem vzdrževala,ne bi zapirala svojih ljudi. Si zadovoljen z odgovorom?

    • Tone

     Nisem zadovoljen z odgovorom. Vojni zločini ne zastarajo, zločinci pa umirajo in jih je treba pravočasno procesirat. Ne morejo pa vnuki odgovarjat za grehe dedov.

     Če poznaš koga, ki dobiva penzijo protipravno, ga prijavi.

     Raje se vprašaj, zakaj nihče po l. 1990 niti poskusil ni nikogar obtožiti vojnih zločinov.

     • KP

      Protipravno se talajo vse raztrganskoskrivaške penzije! Tem prascem zavaljenim!

     • Tone

      Če veš, da je kaj protipravno, si dolžan prijavit. Če si samo nevoščljiv, je pa druga zgodba.

     • KP

      Daj,genij,povej,s čim so si ti prasci prigarali te penzije?? Sam ne mi rečt,da so nas osvobajal. Splošna razgledanost nam pove,kdo nas je osvobodil. Ti prasci pa so nas zastrupljali,marsikoga celo zastrupili ,naprimer tebe,s svojo satanovo religijo komunizmom. Zato si zaslužijo penzijo??? Zaslužijo si samo svoj mali goli otok.

     • Tone

      Vidim, da gre samo za tipično slovensko fovšijo. Kolikor vem, te penzije niso kaj posebnega. Čas, prebit v partizanih, se jim je štel dvojno, tisti s spomenicami (prvoborci), pa imajo nek dodatek. Teh pa je malo.

 • janez cepec

  zakuga pa nej bi pršli po Turnška? on je sicer za u Begne, al pa za na Stedenc, ne u rest, de se zastopmo, zakuga pa niso pršli po Janšo? učeri so ovce SDS planil po Šiškovi vardi, koko nej bi bla to izpostava Turnškovih NOB -jevcev, dones se pa izkaže, de je eden od članov varde (verjetn ni edin) član podmladka SDS. velikl luzer se na podatek ni odzval, član dvojca BLACK TIE , mali Pizdek Žan, tud ne, poslal so sam splošno obvestilo, ČE stvar drži, zadevo obsojajo. ČE bi baba mela muda, bi bla desc, ČE bi Janša zmagu volitve, bi biu prezident, ups, sej jih je, prav, pa ni prezident. jebenti, tle pa neki ne štima, ane?

 • lokec

  Kaj vam še vedno ni jasno da ne bo po tita prišla nikoli.